1. maj 2021

Smith cit. Hanania: Højrefløjen må opgive drømmen om at blive betragtet som ‘anstændige borgerlige’

Siden studietiden har jeg kaldt mig selv ‘højreorienteret’, netop for at distancere mig fra ‘anstændige borgerlige’, dem Ryan Smith kalder ‘åndelige lægefruer i pels’. “Hvis højrefløjen godtager parolerne, så bliver de statister i venstrefløjens kamp”, skrev jeg sidste år, og det er netop det fænomen Richard Hanania sætter ord på. Når Systemet er blevet semi-autoritært venstreorienteret bliver borgerlighed til en form for modmagt, og så må der andre boller på suppen. Punk-ikonet Johnny Rotten har forstået det. Ellemann d. Yngre kæmper stadig.

Knivskarp klumme af Ryan Smith set på Kontrast.dk – Hvorfor alt er venstreorienteret (og vejen ud af det).

“… hvorfor risler strømmen altid mod venstre?

Det har formanden for det amerikanske Center for the Study of Partisanship and Ideology, Richard Hanania, for nylig skrevet et essay om.

Hananias indsigt er, at de fleste demokratier er karakteriseret af to cirka lige store blokke. Blokkene er dog ikke ens. På baggrund af data fra USA sandsynliggør Hanania, at venstreorienterede i snit er mere investerede i deres politiske holdninger. De afslutter oftere venskaber med folk, de ikke deler holdninger med, nægter hyppigere at høre modpartens argumenter og har sværere ved at tolerere tilstedeværelsen af folk, som er politisk uenige med dem.

Så mens det er sandt, at vi har omkring 50% højreorienterede og 50% venstreorienterede, er det samtidig sandt, at vi har en overvægt af dybt aktivistiske venstreorienterede. … Venstrefløjens projektmagere sidder tillige tungt på medier, universiteter og NGO’er, hvorfra de udøver ideologisk pres og aktivisme. Og det er ifølge Hanania en væsentlig grund til, at samfundet altid bevæger sig mod venstre over tid.

… den negerende og passive position vil tabe til den pågående og aktive.

Hanania ser kun én løsning. Hvis ikke højreorienterede ønsker at leve i et samfund, hvis værdier og offentlige debat reelt er defineret af venstreorienterede, bliver de nødt til at stemme på frygtløse ledere, som ikke er bange for at ligge i åben konflikt med det samlede medie-, NGO- og universitetslandskab gennem hele deres regeringsperioder – også selvom det ikke er kønt. Deres kandidaturer skal sælges som populistiske opgør, som befrier almindelige mennesker fra venstreorienterede paroler om indvandring, de ikke støtter, om kunst, de ikke kan lide, og kønspronominer, de ikke forstår.

Med andre ord bliver de højreorienterede nødt til at droppe drømmen om at blive betragtet som den anstændige borgerlige – den åndelige lægefrue i pels, som alligevel er god nok, selvom hun ikke er venstreorienteret. At indse, at de politisk har mere til fælles med Bjarke fra Sydsjælland, som har fået nok af den islamiske indvandring og mest forbinder udlandet med Sunny Beach, end med souschefen fra Mellemfolkeligt Samvirke, som har et flot internationalt udsyn, og hvis kommasætning minder mere om ens egen.”

(Illustration fra Richard Hananias Why is Everything Liberal?, 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118813/trackback

19 Comments »

 1. Not conservative: Right-wing.

  The true right. The people’s right.

  Kommentar by Realisten — 1. maj 2021 @ 10:02

 2. https://notesfrompoland.com/2021/04/27/poland-rejects-inclusion-of-third-gender-in-new-eu-identity-cards/

  Kommentar by k.m. — 1. maj 2021 @ 10:20

 3. Puritanismen lever i bedste velgående.
  Venstrefløjen er nu identisk med sladrekællingerne fra Salem’s Lot, der fik alle dem de ikke kunne lide, dømt til døden for kætteri og blasfemi.

  Og lige som dengang, er det en flok umodne, forkælede, og hysteriske snothvalpe, der skulle have haft en røvfuld for længst, der kører med klatten.

  Jo mere tingene ændrer sig, jo mere forbliver den menneskelige natur den samme. Hos nogle.

  Men dem her har “vi” vist selv skabt, mon ikke?

  Kommentar by Kimski — 1. maj 2021 @ 10:58

 4. Strategi for begyndere:

  Hellere overleve som uanstændig, end at slikke islam og de venstreekstreme islamokøtere det sted, hvorfra al verdens sollys kommer.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. maj 2021 @ 11:34

 5. Venstrefløjen er en flok selvfede og uforsonlige røvhuller der nyder den evigt sivende prut fra egen tarm og betragter den som hellig røgelse – Og det skal de have at vide ved enhver lejlighed!

  Virkeligheden er en ikke-eksisterende entitet i deres tågede teorier, hvor de bygger glastårne der ikke kan stå ved egen hjælp. Venstrefløjen har reelt set ikke præsteret noget som helst til samfundets bedring. Ingen af de love de har gennemtvunget har medvirket til landets sammenhold. Tværtimod er venstrefløjens “varemærke” i Vores tid Splid, Strid og ødelæggelse.

  Tak for Lort!

  Kommentar by Santor — 1. maj 2021 @ 11:37

 6. I øvrigt skal Vi da ikke glemme den samlede venstrefløjens medskyld i de mere end 100 millioner mennesker der har måtte lade livet på kommunismens alter.

  God 1 Maj.

  Kommentar by Santor — 1. maj 2021 @ 11:43

 7. SÅ SANDT SOM DET ER SAGT: Hvis højrefløjen og de nationalkonservative ikke tager sig sammen og giver kommunisterne, de radikale, kvindesagskvinderne og pladderhumanisterne et effektivt modspil, så ender Vesten og hele verden som et kafkask helvede, hvor alle demokrater, alle konservative, alle som går ind for frihed, demokrati og sund fornuft……. er udryddet eller anbragt i KZ- og GULAG-lejre.

  Lad bare de radikale betonhoveder kalde os nationalkonservative for racister, fascister, kvindeundertrykkere og reaktionære, for det er jo bare tomme ord uden sandhedsværdi. Falske beskyldninger som udspringer af ren og skær uvidenhed eller dumhed.

  Der er allerede sket mange ting som viser at umenneskelige og totalitære former for politik er hvad venstrefløjserne ønsker at presse ned over vi danskere.

  Siges der ikke fra overfor den voksende galskab, ender Europa og verden som en mellemting mellem Sovjet, Kina, Somalia og Nordkorea.

  Kommentar by BENT A — 1. maj 2021 @ 12:43

 8. Altså det burde sige sig selv. De Venstreorienterede er ofte så selvfrelst i Deres egen overbevisning at de ikke kan komme udenom Deres egen bobel, og ud af den. Kommunismen har været en stor Civilisationskatastrofe, og kostet langt flere Menneskeliv på afstumpet selvforståelse, end dens hadeobjekt Nazismen- National SOCIALISMEN. Så De højreorienterede er ofte at foretrække, fordi de vil bevare det der fungere.

  Derudover er Islam en modbydelig usekulær Diktatorreligion med et hysterisk Førerideal helt ned til fraktale dimensioner, som er fastfrosset i etikken der følger Idealet, helt udenom Menneskekærlig forståelse. Loven bliver påduttet for Guds skyld, og ikke for menneskenes skyld (Læs Det nye testamente :Markus EVG kap 2 hen imod slutningen- sabbathen var streng lov).
  Det er simpelthen modbydeligt samtidsmæssigt at følge både Venstre- Venstrefløjen og De andre partier -minus NB og DF- på tinget lefle for denne yderst modbydelige religion, o.a- når man både historisk og samtidsmæssigt kan følge dens fordummende undertrykkelse, terror og krig. Føj for den lede.
  Støt SIAD-
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  God første til Mig :-). God lørdag og søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. maj 2021 @ 12:52

 9. Angående 1 maj. DenDanskeForening har dags dato og lige nu på Deres hjemmeside en Sovjetkommunistisk plakat (Oscar Hansen?), som jeg er fuldstændig enig med……(Jeg må være indoktrineret ? :-) :-) :-)). Slå den selv op og se: http://www.dendanskeforening.dk
  Længe leve friheden :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. maj 2021 @ 12:56

 10. PS: Alene det at en dansk kvinde og hendes to små børn nu er ofre for et justitsmord på to års fængsel, for ved en demonstration at have opfordret til ballade på en IKKE-VOLDELIG måde, og for at have henstillet at der IKKE blev kastet med fyrværkeri eller andet mod politiet, er så grotesk, at det burde få det til at løbe koldt ned ad ryggen på alle tilhængere af demokrati, frihed og retfærdighed.

  Også sagerne mod Snaphanen, Newspeek og Uriasposten er groteske. De begrundes med hensynet til enkeltpersoner/enkelte pårørende der har mistet deres kære pga. terror eller grov kriminalitet. Dem plejer man da ikke at tage meget hensyn til. Hvad der kan gives mange eksempler på. Den stenhårde juridiske fremfærd mod danskere som fortæller sandheden om hvad der sker af fanatisme-forbrydelser, er gennemsyret af hykleri. Antagelig pga. politisk pres.

  Nanna Skov Høpner er nu en politisk martyr, sammen med flere andre. Retssikkerheden eller lov og ret smuldrer i denne tid.

  Kommentar by BENT A — 1. maj 2021 @ 12:57

 11. Lige for tiden udskammes Inger Støjberg og med hende den værdipolitiske højrefløj, fordi hun af hjertet mener at syrerne skal hjemsendes!
  Venstrefløjen bruger deres ynglingsvåben – forargelsen!
  Men beklager, jeg køber ikke deres forargelse! Tværtimod jeg anklager dem!
  Det venstrefløjen står for er at danskerne skal betale 33 mia. kroner netto til indvandring her i Danmark og vi bruger 17 mia. kroner på ulandshjælp, der for det første ikke hjælper og for det andet havner i grumme diktatores lommer!
  For det beløb kunne Danmark alene stort set financierer hele FN budget til at hjælpe alle verdens flygtninge!
  Vi og i særdeleshed venstrefløjen vælger altså at hjælpe de få, selvom det for vores lille land er mange, og dem vi hjælper er folk som dybest set hader os. I stedet kunne vi hjælpe langt langt flere i nærområderne! Men i stedet vælger vi at efterlade de mest svage nede i lejrene. Se det er uhyggeligt det er foratgeligt og jeg væmmes ved disse modbydelige venstreorienterede! Hvad f***** bilder de sig ind at udskamme mig og mine holdninger!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. maj 2021 @ 13:24

 12. Der er nu ca. 1.2 millioner evighedsturister i Danmark. 1.200.000. Den rene indvandrings-udgift (hvad det så er?) er officielt sat til 33 mia. kr. (eller efter den seneste justering noget mere) Men medregnes forsørgelsen, boligudgifterne, mange advokatsager, udgifter til politi, fængsler, retsvæsen, undervisning, sundhed, taxakørsel, pensioner, børnepenge, gratisydelser, administration, udrejse-dusører, reparation af boliger og meget, meget mere, nærmer vi os 200 milliarder om året. Hvad der også er logisk når der er tale om 20% af befolkningen, og når både direkte og indirekte udgifter tælles med.

  Men de utallige nedskæringer, lukninger, afgifter og forringelser har altså en årsag.

  Kommentar by BENT A — 1. maj 2021 @ 14:58

 13. 11) Venstrefløjens forargelse er uansvarlig ansvarsfrit i forhold Deres etik og moral, som de lader andre om at betale…Så jeg giver ikke -fem potter pis- for Deres uargumenterede forargelse.

  Godt gået Inger.

  1 Maj reklame: cirka pr hukommelse (lokalradio). Skal du med til superligakamp. Meld dig ind i 3F og hver en del af holdet. 3F superliga….-

  Arbejdernes Internationale kampdag (:-) :-) :-))

  Kommentar by Michael Unna — 1. maj 2021 @ 18:04

 14. “Frygtløse ledere der ikke er bange for at ligge i konflikt med medier, NGO-ere, og universiteterne”. Det må være en type som Trump der tænkes på. Ærgerligt at Coronaen og SoMe-erne fik væltet ham. Forhåbentlig kommer han stærkt tilbage, eller får en stærk arvtager.

  Kommentar by JC — 2. maj 2021 @ 08:01

 15. De gamle borgerlige partier, som har et stort medansvar for de mange fremmede velfærdssnyltere, forsøger ihærdigt på at lægge indvandringen død som politisk emne. De påstår at problemet nu er løst, fordi antallet af asylsøgere en historisk lavt som følge af coronaen. Men problemerne med indvandringen viser sig jo særligt tydeligt nu, og integrationsproblemerne vokser som aldrig før netop nu. Og antallet af asylsøgere vil igen eksplodere når grænserne genåbnes.

  Når de gamle borgerlige partier V og K påstår at problemerne er løst, er det fordi de har snavs på fingrene og frygter vælgernes dom. De prøver desperat at få andre emner på dagsordenen for at flytte fokus fra deres svigt. De har ikke kendt deres besøgelsestid mens tid var, og angribes nu fra venstresiden af Mette Frederiksen. Hun har set skriften på væggen, og er blevet klar over at hvis det danske samfund skal reddes,og hendes parti tillige, så skal der gøres op med årtiers laden stå til på flygtningeområdet.

  Kommentar by JC — 2. maj 2021 @ 08:20

 16. Den nye venstrefløj De Frie Grønne, udmærker sig ved masser af kommentarer og over 500 om Israels apartheid og derfor kaldes de allerede SS-partiet og Division SS da forsamlingen fra x-alternative og X-radikale styres af SS (alias Sikandar Siddique)

  Kommentar by Anonym — 2. maj 2021 @ 10:22

 17. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=152967810095619&id=103540631705004 er linket til ovenstående om SS-partiet De FRIE GRØNNE, da deres agenda ikke anerkender Israel og skælder dem ud via HRW for apartheid.

  Kommentar by Anonym — 2. maj 2021 @ 10:26

 18. “Med andre ord bliver de højreorienterede nødt til at droppe drømmen om at blive betragtet som den anstændige borgerlige”.

  100% enig! Vi har brug for en højrefløj, som IKKE prøver at behage eller tilfredsstille globalisterne og som er LIGEGLAD med at blive kaldt ligegyldige udskamnings-ord som fx “racister”, “xenofober”, “anti-semitter, “sexister”, “islamofober” mv.

  Vi mangler et ægte patriotisk parti, som fokuserer på dansk identitet, etnicitet, tradition, vestlig kultur, traditionelle familier og værdier etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. maj 2021 @ 18:15

 19. Fra artiklen: “Conquest formulerede den historiske lov, at enhver organisation, som ikke er eksplicit højreorienteret, før eller siden ender som venstreorienteret.”

  Desværre fuldstændig rigtigt og noget som også “Vox Day” (Theodore Beale) har skrevet om i sine bøger, herunder bogen “Corporate Cancer”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. maj 2021 @ 18:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper