4. maj 2021

Frankrig: 58 procent støtter 1000 militærfolks åbne brev, der advarer om ‘en borgerkrig af i morgen’

Dokument.dk har fået oversat det åbne brev fra 1000 franske militærfolk, tidligere omtalt her på siden. Fra Daily Express, der fortæller, at en meningsmåling viser at 58 procent af franskmændene støtter de bekymrede militærfolk.

A poll by LCI for Harris Interactive found 58 percent of the French public support the letter whilst 49 percent would back the military if it decides to ‘act on its own to restore order’.

Some 73 percent of respondents feared France could disintegrate whilst 86 percent believe there are parts of the country where French law no longer applies.

In a damning criticism of Mr Macron 62 percent said the government undermined law and order with its response to the Gilet Jaune protests in 2018-19 whilst an extraordinary 45 percent warned France should expect civil war.”

(Foto: LCI.fr)

Nu er det alvor. Flere dødelige farer truer Frankrig. Vi forbliver Frankrigs soldater, selv om vi er gået på pension, og under de nuværende omstændigheder kan vi ikke forblive ligedglade med vort smukke lands skæbne.

Vort flag, tricoloren, er ikke kun et stykke stof, men har tiderne igennem symboliseret en tradition for dem, der uanset hudfarve eller tro har tjent Frankrig og har givet deres liv for landet. Med guldbogstaver står der skrevet på disse flag ‘Ære og Fædreland’. Imidlertid påbyder vor ære os nu at gøre en ende på den opløsning, som er sket i vort land.

… I dag taler visse personer om racisme og armod og kommer med teorier om afkolonisering, men bag disse ordvalg er der tale om en racekrig, som samme hadefulde og fanatiske partisanere ønsker. De foragter vort land, vore traditioner og kultur, og de ønsker at se det opløst ved at fravriste os vort lands fortid og historie. …

Som man ser, kan en handling ikke længere udskydes, medmindre en borgerkrig af i morgen skal sætte en stopper for det voksende kaos med tusindevis af døde, hvis død De vil bære ansvaret for. (Document)

Oploadet Kl. 01:06 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118875/trackback

17 Comments »

 1. Hellere i dag end i morgen

  Kommentar by Svend — 4. maj 2021 @ 01:20

 2. Den nye Marseillaise:

  Alons enfant de la patrie.
  Le jour de gloire est arrivé.
  Contre nous de la mahométisme.

  Muslimer er det nye franske aristokrati, hvor kongen (kaliffen) hedder Mahomet og aristokratiets titler er imamer, mullaher, kaliffer, emirer etc.. En ny fransk revolution er derfor påkrævet.
  Bonne chance til det rigtige Frankrigs folk.

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. maj 2021 @ 08:35

 3. “Dem der uanset hudfarve har tjent vores land”.. Ærgerligt for jer, kære boomer-generaler; for I har tydeligvis ikke forstået hovedproblemet.. Hovedproblemet er nemlig den etniske udskiftning/forandring, og ikke krydderiet på toppen – altså identitetspolitikken og et terror-angreb hist og her. Militæret beviser blot at de ikke er løsningen. Kun en magtovertagelse af det ægte højre – som militæret evt. kan sværge troskab til – kan løse problemet. Det er os på den ægte højrefløj – os med de bedste ideer; os der har fulgt problemet længst; der ved hvad der skal til. – No violence intended or needed. /Realisten

  Kommentar by Realisten — 4. maj 2021 @ 09:40

 4. MON IKKE det er det franske militærs hensigt at sætte en stopper for yderligere kommunisme, pladderhumanisme, femi-fascisme, indvandring, afrikanisering og islamisering.

  Det de vil forhindre er storkatastrofen, besættelsen, folkeudskiftningen og folkedrabet. De vil ikke tillade Frankrigs ødelæggelse og undergang. I Frankrig er der stadig rigtige mandfolk som ikke er feminiserede til at være tøsedrenge.

  De vil gribe ind inden et Frankrig i flammer bliver fremtiden. Hvorimod makronen, “eliten” og BLM og de woke havde tænkt sig at fortsætte til Frankrig var forvandlet til ruiner og aske.

  Det bliver spændende at følge med i hvad der sker i Frankrig i de kommende måneder.

  Kommentar by BENT A — 4. maj 2021 @ 10:16

 5. Naturligvis har disse militærpersoner ret. Jeg tvivler dog på at borgerkrigen vil kunne undgås. Tidspunktet er forpasset. Selv uden fortsat migration, vil det islamiske mindretal blot vokse og vokse. Ser man sig omkring i verden, bryder der som hovedregel borgerkrig ud, når det muslimske mindretal når en vis størrelse. Det gælder i kristne lande såvel som lande med budistisk eller hinduistisk flertal.

  Det er meget symptomatisk at det er militærfolkene der udskammes som en trussel mod freden, og ikke muslimerne. Sådan går det altid med budbringeren af ubehagelige sandheder. Magthaverne lukker øjnene for virkeligheden, fordi de ikke aner deres levende råd.

  Borgerkrigens uundgåelighed hænger sammen med det inderste væsen ved islam. Islam betyder underkastelse for koranens bud. Derfor accepterer muslimer ikke den demokratiske øvrighed. Og den demokratiske samtale.

  De vestlige politikere har desværre ikke læst Samuel Huntingtons bog: “The Clash of Civilizations”. Vel sagtens fordi den blev udskammet i de kulturadikale medier. De tror stadig at alle folkeslag vil kunne forenes i det velfungerende vestlige demokrati.

  En gammel forbenet kulturradikaler som Mogens Lykketoft, har dog nu i JP indset at man ikke kan påtvinge alle folkeslag det europæiske demokrati. Hverken i Vietnam eller i Afghanistan. Han har dog ikke taget konsekvensen fuldt ud. Han tror stadig at muslimske migranter i vesten kan blive gode demokrater.

  Kommentar by JC — 4. maj 2021 @ 10:39

 6. Ja. Det måtte jo komme. Når man ikke vil se i øjnene, hvad Islam er for en størrelse, og forholde sig til det, så må det jo selvfølgelig komme til opsplitning, som f.eks Nigeria.(Usekulær diktatorreligion med en Førerprofet, som ikke kan tolere den frihed andre har, og som hader den-en forbrydelse imod gud. Med verden delt op i -rettroende- og -vantro- kommer De i en utolerant mental spændetrøje- da de jo nødigt i forhold til Deres Diktatorgud, skulle lægges i samme hardkorn som vantro….Islam har intet med menneskekærlighed at gøre….etc).
  Støt SIAD og
  http://www.frafalden.dk God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. maj 2021 @ 10:42

 7. Det brev kunne lige så godt sendes til alle Vestlige lande. De Franske Generaler har blot sat ord, og den vægt deres prestige stadig har, på problemet, som for de fleste Vesterlændinge med blot en smule indsigt kunne formulere.

  @ Realisten — 4. maj 2021 @ 09:40

  Generalerne er ikke idioter. De ved at det ikke kan betale sig at
  blande en racismedebat ind i en problemstilling der omfatte langt mere end muslimer. De er resultatorienterede!

  Befolkningsudskiftningen er bare det mest synlige resultat af en global politik der er skrevet og drevet af en venstrefløj der grundlæggende er ved at destruere verden.

  Kommentar by Santor — 4. maj 2021 @ 11:20

 8. >>>7

  Meget muligt. Men den etablerede højrefløj – Sarkozy’s parti, Boris Johnson i England, V/K herhjemme, fortsætter udskiftningen i næsten lige så høj grad som venstrefløjen.

  Kommentar by Realisten — 4. maj 2021 @ 13:40

 9. Valgsystemet i Danmark gør det muligt for selv sinker, tosser og uvidende skolepiger at blive lovgivere og tyranner. Resultatet er idiotisk politik.

  Mange af de politiske kvinder vælges bare fordi de ser søde eller pæne ud, og kan lire nogle slagord og floskler af sig. Så dumme er mange vælgere faktisk.

  Det forældede valgsystem hvor politikerbørn og dem med flest reklamekroner, og dem med flest minutter i DR og TV næsten automatisk vælges ind, fremfor måske langt bedre folk, bevirker at demokratiet bliver et sammenrend af umuliusser.

  En hel del af vores politikere er tåber, ignoranter, feminister og fantaster. Der er en reel risiko for at det ender katastrofalt.

  Kommentar by BENT A — 4. maj 2021 @ 13:48

 10. Politikerne er ikke problemet. De er så godt som alle blot holdningsløse lykkeriddere, der giver den som skuespillere i det politiske teater. Og alle kæmper de om en hovedrolle i den næste forestilling. Nej, det det stærkt venstreorienterede og selvsupplerende øverste lag af embedsstanden, der bestemmer, og det gør de i en symbiose med alle de store medier.

  Resultatet af dette mafialignende samarbejde er, at 80% af befolkningen vil vedblive med at stemme for mere af det samme. Også i Frankrig. Brevet fra generalerne bliver hurtigt begravet og glemt.

  En ændring af situationen forudsætter, at medierne adskilles fuldstændigt fra Statsmagten. Og at befolkningen stemmer på politikere, som rent faktisk har et politisk ståsted. Altså en holdning. Og som med ildhu forfølger deres politiske mål.

  Der er således lang vej hjem. Også i Frankrig, ja i hele Vesteuropa.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 4. maj 2021 @ 14:59

 11. Danmarks befrielse. Men hvem befrir os idag?

  Kommentar by Anonym — 4. maj 2021 @ 18:26

 12. Selv i USA har det fascistiske venstre sneget sig ind, en sort socialist er nu vicepræsident, det land står med mindst lige så store problemer som Frankrig. Sådan går det når befolkningerne sover og distraheres via MSM, så sniger slangen sig selvfølgelig ind i Paradis. Passer vi ikke på lige nu, ender det galt alle steder inkl. Danmark, hvor den hjernedøde propaganda har særdeles godt fat i en godtroende befolkning.

  Kommentar by LarsB — 4. maj 2021 @ 19:00

 13. Når man lytter til de journalister, som kalder sig eksperter, så kommer faren for det franske demokrati, fra det franske militær! Intet kunne være mere forkert, faren kommer fra flere og flere parallelsamfund hvor myndighederne fuldstændigt har mistet indflydelsen og magten hvor bander og imamer bestemmer, ingen hvid franskmand vover sig derind og politiet kun i store kampklædte grupper! Frankrig har over 200 årlige påsatte kirkebrænde eller anden form for hærværk mod kirkerne. Paris har over hundrede daglige bilbrande og de franske jøder har efterhånden læst skriften på vægen og er i gang med at forlade landet!
  I Danmark har vi officielt omkring 5% ikke vestlige indvandere, hvoraf hovedparten er muslimer, og vi fortsætter dødsmarchen ved fortsat at tildele statsborgerskab til dem.
  I Frankrig har de officielt omkring 10% og se hvilke problemer de har ved bare de 10%!
  Det er der vi vil være i 2030!
  Intet vestligt land, absolut intet, har lykkedes med at integrerer muslimer, og slet at assimilerer dem! Vi europæerne har nu haft 50-60 år til at få det til at lykkes, der er brugt uanede milliarder på det, og intet er lykkedes. Grunden – Det kan ikke lykkes, det er umuligt!
  Vi danskere har stemt på politikere uden mod, og som har sået frøene til at vores børn kommer til at leve i et ufredeligt Danmark! Som generation skulle vi skamme os!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. maj 2021 @ 19:43

 14. Vi ligger som vi har valgt….Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com
  God tirsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. maj 2021 @ 19:46

 15. “dem, der uanset hudfarve eller tro har tjent Frankrig”

  Jeg er bestemt ikke fan af denne “inkluderende” (anti-hvide) formulering.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. maj 2021 @ 11:37

 16. >>> 15

  Nej, vel? Det er vores “job” at udbrede ideen om, at problemet primært handler om vores ret til at forblive majoriteten i vores eget land, mere end det handler om muslimer. – Ønsker sgu hellere ikke en ordentlig ladning bulgarere, polakker, rumænere og italienere i dette land, selvom de så ikke er muslimer..

  Kommentar by Realisten — 5. maj 2021 @ 12:40

 17. Kan vi få en kommentar fra den spejlblanke bimbo Trine Bramsen?

  Kommentar by Revisoren — 5. maj 2021 @ 13:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper