5. maj 2021

Andersson: Debatten om syriske flygtninge er en pseudodebat, målet er… ‘permanent ophold til alle’

Den værdipolitiske venstrefløj forholder sig udelukkende til følelser, og men ansvarlige politikere og partier har i sagens natur andre prioriteter end velfærd for tilvandrede ikke-danskere. Mikkel Andersson kommenterer hos Kontrast – Debatten om syriske flygtninge er en pseudodebat.

“Debatten om de syriske flygtninge hjemsendelse er på sin vis en pseudodebat. … den underliggende debat handler om noget helt andet, for i praksis gør situationen i Syrien næppe nogen forskel for de positioner, vi ser aftegnet.

Hvis vi forestillede os, at Syrien var ubestrideligt sikkert, i den forstand, at tilbagevendte flygtninge ikke risikerede fængsling eller repressalier, ville den sidstnævnte gruppe – er det min påstand – mene præcis det samme og føre de samme argumenter i felten. De ville pege på velintegrerede yngre kvinder med gode karakterer og mange venner og retorisk spørge, om man ikke kan se, hvilken ressource de vil udgøre for Danmark.

… Hvis debatten så kom til at handle om personer uden for arbejdsmarkedet, syge, ældre eller ressourcesvage, ville argumentet være, at det er inhumant at udsende disse til en usikker fremtid. Hvilket det uundgåeligt indebærer at hjemrejse til et land, hvor man ikke længere har nogen tilværelse.

Derefter står man tilbage med en mellemgruppe af personer uden for arbejdsmarkedet, men i det tilfælde kan man så belejligt påberåbe sig princippet om lighed for loven. Når nu det er etableret, at de velintegrerede yngre og de ressourcesvage har lov til at blive, hvorfor skal man så negativt særbehandle restgruppen? Og således: permanent ophold til alle.

(Enhedslistens Eva Flyvholm på Facebook, 4. maj 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118891/trackback

19 Comments »

 1. Globalisterne bliver ALDRIG tilfredse.

  Man bør derfor ALDRIG give dem indrømmelser eller undskyldninger.

  Vi skal ikke bare “stå fast”, vi skal trække (hårdt) til højre.

  Syrere og andre ikke-vestlige fremmede hører ikke til i Vesten.

  Vesten tilhører Vesterlændinge.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. maj 2021 @ 00:34

 2. EVA FLYVHOLM er en kommunistisk fanatiker og gak-gak humanist. Hendes politik overfor danskerne er at hun gerne ofrer eller udskifter dem for at kunne optræde i rollen som global humanist og ædel menneskefrelser. Hvis hun var forstanderinde på et børnehjem, ville hun sikkert gerne sulte institutionens danske børn, for at få mad til overs til uddeling og forsendelse af luftpost-madpakker til børn i Syrien og Afrika.

  For kortsynede og primitive typer som Flyvholm, Rosa Lund, Ida Auken, Pernille Skipper, Pernille Weiss og Sofie Carsten osv., der alle kun tænker til spidsen af deres næsetip, er det ønskeligt at Danmark omdannes til hotelpensionat og socialkontor for hele verden. At det vil føre til katastrofale og blodige tilstande ligesom i Frankrig, Libanon og Sverige, er de ligeglade med.

  At bruge argumenter mod deres skøre og landsskadelige idéer, hjælper ikke, for mod dumhed og blind fanatisme kæmper selv guderne forgæves.

  Kommentar by BENT A — 5. maj 2021 @ 00:52

 3. Jeg har i flere årtier haft opfattelsen, at venstrefløjens fastholdelse af en asylret var motiveret af andre forhold end dem de brugte i en formel argumentation. Vi har siden 90erne vidst, at knap 5% der kom til Europa havde en asylsag efter konventionen. Samme tal har været nævnt om de afrikanere der kommer til Europa via sydeuropa. Det er vildt, at man fastholder noget som er uforvalgteligt og som få reelt set lever optil gennem flere årtier. Man må altså være motiveret af andre forhold end dem man bruger formelt. Det kan være utopiske drømme om verdensborgerskab uden grænser, menneskeheden som en stor familie. En indignation over ulighed som skal gøre Europa ligeså kaotisk som den 3.verden, så der intet er, at være indigneret over. Sagen er, at man har brugt og spildt en masse tid på en venstrefløj formelle argumenter mens de uformelt altid har haft andre motiver end dem de sagde.

  Kommentar by CCC — 5. maj 2021 @ 02:36

 4. Målet er dansk indfødsret til alle fra Syrien. Skiftende regeringer insisterede også på at de bosniske og de irakiske flygtninge var “midlertidige”. De har forlængst fået dansk indfødsret. Sandheden er desværre at de 50.000 kurdere fra Syrien, der er kommet siden 2015, aldrig nogensinde bliver tvangsudvist, men der imod får 5 børn hver. Regeringen har vist nok bestukket omkring 170 af dem til frivilligt at rejse hjem for flere hundredetusinder kroner i bestikkelse. Dog er flere af dem angiveligt vendt tilbage igen efterfølgende, når pengene var aflæsset i Syrien.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 5. maj 2021 @ 04:19

 5. Alle er født lige. Alle skal være lige rige. Men hvem betaler?
  Hvordan gik sagen i norge imod kvinde syrien kriger?

  Kommentar by P — 5. maj 2021 @ 06:11

 6. I løbet af årene er de kvartere jeg har boet i blevet befolket af flere og flere ikke-danskere. Jeg har ikke noget valg qva min indkomst. Jeg hader det. Jeg har ikke bedt om det. #Imitnavn: send dem hjem.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 5. maj 2021 @ 07:28

 7. Kvindelige Stalinister er de værste.

  Kommentar by Bastardo — 5. maj 2021 @ 08:17

 8. Hun tilsviner Frihedskampens ofre. Landsforræder.

  Kommentar by Bastardo — 5. maj 2021 @ 08:18

 9. Eva Flyvholm er 40 år gammel. Men som politiker i det her spørgsmål er hun et umodent forfængeligt menneske. Hendes FaceBook-opslag er selvpromovering og selvprofilering. Det handler om at høste likes. Det handler om at få andre mennesker til at udløse et fix.

  Eva Flyvholm er hævet over at overveje negative konsekvenser af det, som hun gerne ser gennemført. Hvad der måtte opstå af sociale, politiske, økonomiske eller kulturelle problemer interesserer og bekymrer hende ikke – på trods af hvad der efterhånden har hobet sig op af erfaringer og statistikker. Det er som at ræsonnere med et barn, som udelukkende vil leve af at spise Matador Mix.

  Noget kunne tyde på, at ledende socialdemokrater nu har kigget skævt til udviklingen i andre lande – muligvis Sverige. Og har set i øjnene hvad der kommer til at ske, hvis man ikke får sat en stopper for mennesker som Eva Flyvholm. Det kan man kun glæde sig over. Det var fandeme på tide.

  Kommentar by BE — 5. maj 2021 @ 08:26

 10. Muslimske fattigmigranter er ikke medborgere til danskerne i Danmark. Alle de venstreekstreme suicidale tosser, kommer hver gang med den samme snuskede luskede påstand, som ser ret uskyldig ud. Men der er ikke langt fra ‘borger’, ‘medborger’ eller ’samfundsborger’ til Statsborger. I skyndingen tænker folk ikke nærmere over forskellen, men antifa ekstremisterne og de radirundtossede ved præcist hvordan man skal manipulere de naive danskere med den groveste føleporno.
  Se Napoli og dø – Se Nørrebro og bliv dræbt.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. maj 2021 @ 08:47

 11. Og skyder hun sig ikke lidt i foden med at benævne, det hun tydligt mener er deportationer, som HJEMsendelser?

  Kommentar by Frafalden Moderat — 5. maj 2021 @ 09:56

 12. Den havde vi da regnet ud for længst! Det hele går ud på import af Enhedslistevælgere!
  Det har på intet tidspunkt været meningen at flygtninge skal hjemsendes, og man kan altid hævde at mellemøstlige lande er farlige og aldrig bliver skandinaviske demokratier. Tænk sig dernede risikerer de at skulle arbejde for at overleve, altså kan de ikke hjemsendes, de kan man ikke byde dem! Altså ifølge Enhedslistetens logik! Glem ikke at en efterhånden større hær af Enhedslistens vælgere beskæftiger sig med flygtninge, de lever simpelthen af at “integrerer” og derfor vil de, som støtteparti altid sørge for, at deres vælgere får noget at lave. Det betyder at der nødvendigvis må være an jævn strøm af flygtninge og de må helst ikke blive alt for godt integreret, for så bliver folk i det integrationsindustriellekompleks arbejdsløse! Så dansker – glem alt om at flygtninger er her for midlertidig, det har aldrig været tanken at de skulle tilbage! Kort sagt, du er blevet snydt!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. maj 2021 @ 10:10

 13. Måske skulle man finde en selvvalgt Ghetto, eller et sted, hvor …De såkaldte Venligboer…kan flytte hen og -integrere- sig med alle de fabelagtige muhammedanere, som de gerne vil have boende….Det kan da ikke være meningen de skal belaste omgivelserne med Deres tolerante moral helt omkostningsfrit :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 5. maj 2021 @ 10:48

 14. 13) tillæg- det kunne være Egypten, eller Nordlige Nigeria….Der er jo ingen grund til at ødelægge Danmark med ligegyldighedstolerance :-)

  Kommentar by Michael Unna — 5. maj 2021 @ 10:49

 15. Der er noget jeg ikke forstår, hvordan kan man organiserer grupperejser i stor stil til et land, hvor det er farligt at tage til? For sandheden er jo, at de samme flygtninge vi, ifølge den naive eller onde venstrefløj, ikke kan sende tilbage til Damaskus, i stor stil tager derned for at fejre ramadanen, de hænger simpelthen ikke sammen!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. maj 2021 @ 11:48

 16. Ja men, så vil jeg da foreslå alle der bliver overfaldet af udlændinge, eller er vidende om et overfald, sender en protest til eva.flyvholm@ft.dk med foto og evt. indlæggelses papirer så HUN kan få syn for sagen!

  Kommentar by Santor — 5. maj 2021 @ 12:17

 17. Og Zenia Stampe skriver på de sociale medier, at hun skammer sig over, at have bragt den socialdemokratiske regering til magten.

  Jeg skammer mig over, at vi har personer som feltmadrassen Zenia Stampe siddende i Folketinget…

  Kommentar by Revisoren — 5. maj 2021 @ 13:24

 18. Utroligt at de vil bestemme over danmarks neger politik.

  Kommentar by Islamarebad — 5. maj 2021 @ 20:42

 19. https://www.bt.dk/politik/droeje-hug-til-mette-frederiksen-i-udlandet-haard-udlaendingekurs-kan-skade

  Kommentar by Islamarebad — 5. maj 2021 @ 20:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper