5. maj 2021

Eva Selsing: “Der er intet kompromis, når det kommer til vores land og vores børns fred og frihed.”

Hvis principper vægtes højere end ‘vores børns fred og frihed’ bliver der ingen forbrødring mellem konservative og liberalister, skriver Eva Selsing, og understreger at ’stram udlændingepolitik’ på ingen måde er nok. Torsdag i sidste uge blev en 12-årig pige udsat for voldtægtsforsøg i provinsielle Nørre Asmindrup af 30-40 årig araber, et stenkast fra frihedsstenen, der blev opsat efter 2. Verdenskrig af lokale. Principper er gode, men vi lever i det konkrete. God kommentar af Eva Selsing i Berlingske – Vi kan ikke mødes på midten om Danmarks overlevelse.

“Det er mit indtryk, at en del liberale grundlæggende ikke forstår, hvorfor vi konservative angriber dem. Hvorfor kan vi ikke bare finde sammen om lavere skat og frihedsrettigheder og så leve i fred med, at vi er uenige om nogle andre ting?

Svaret er dette: Fordi meget af uenigheden handler om noget, der ikke bare er vigtigt, men altafgørende for de fleste konservative. …

Hvis islam fortsætter sin vækst, ophører Danmark med at være Danmark. Hvad vi bliver til, er svært at spå om, men det bliver ikke noget rart sted.

Det, dele af liberalismen tilsyneladende ikke forstår, er, at denne eksistentielle trussel har primat over alle andre politiske og kulturelle emner overhovedet. Og, hvad vigtigere er: Det er ikke til forhandling. Der er intet kompromis, når det kommer til vores land og vores børns fred og frihed.

Volden, utrygheden og hverdagsislamiseringen er de tydeligste eksempler på det. Der er tale om et fundamentalproblem, og at reducere det til grænsepolitik viser enten, at man ikke har forstået problemets omfang, eller at man ikke går nok op i det. I Danmark. …

Hvis man på grund af sine principper insisterer på udlandets forrang for vores børns fred og frihed, er der ikke længere tale om lidt overkommelig uenighed i den borgerlige. Hvis man deltager i udskamningen af de helt almindelige, bekymrede mennesker, der taler kritisk om islam – og kalder dem ‘ekstreme’ og ‘yderligtgående’. Hvis man arbejder for at hente flere uintegrérbare eller ligefrem farlige mennesker hertil.

Så er man i hård konflikt med resten af borgerligheden – uanset hvor mange gange, man har udtalt ordene ’stram udlændingepolitik’. Så hjælper man den eksistentielle fare med at vokse. Det kan ingen med kærlighed til Danmark mødes på midten med. Tværtimod. … Der er ingen vej udenom, og der er intet kompromis.

(Frihedsstenen, Byens Bakke, Nr. Asmindrup, hvor en 12-årig pige blev forsøgt voldtaget; Foto: Maps)

“A sagde ikke noget til pigen, men tog fat i hende og hun blev lagt kortvarigt ned, hvor han løftede op i hendes bluse. Hun kæmpede imod og vristede sig fri og løb fra stedet. A kørte herefter fra stedet i den lille sorte bil, som havde holdt på parkeret ved Byens Bakkes parkeringsplads.” (Midt- og Vestsjællands Politi, 29. april 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118918/trackback

48 Comments »

 1. EVA SELSING FORSTÅR, i modsætning til Eva Flyvholm, Rosa Lund og lignende, hvad det er for en situation Danmark og danskerne er i. Nemlig at Danmark er et truet land og danskerne et truet folk, pga. den politik som røde og radikale kommunister og unyttige idioter fører sig frem med.

  De sidste fremturer med at oversvømme Danmark med kulturfremmede der har den ideologi og religion at de skal stræbe efter verdensherredømmet med voldelige midler. For de radikale tosser er det fint og godt at forære vores land, byer, boliger, penge og infrastruktur osv. væk til arabere og negre. Som generelt ikke er taknemmelige for beskyttelse og forsørgelse, men tværtimod kræver mere og mere af værtsfolket. Og fremmede som i længden kun vil blive rolige og tilfredse, når de har udnyttet, besat, erobret og overtaget det land de kom til som “flygtninge” eller “uledsagede børn”….. som DR kaldte dem. De fleste af “børnene” i denne gruppe var mellem 18 og 40 år.

  De gamle partier er propfulde af radikalt tænkende politikere som ikke kan se at der er noget forkert i at udlevere danskerne, børn og voksne, til alverdens kriminelle og til alverdens tragiske konsekvenser af FOLKEUDSKIFTNINGEN. (som igen er en politisk forbrydelse og et uhyrligt forræderi mod det danske folk)

  De politikere og medier som har svigtet danskerne på det groveste gennem årtier, vil fremture til Danmark er ligesom Venezuela, Libanon, Somalia og Sverige.

  Kommentar by BENT A — 5. maj 2021 @ 14:15

 2. “Hvis islam fortsætter sin vækst, ophører Danmark med at være Danmark.”

  Hvilket er korrekt. Det er ufatteligt at de røde + Ellemanns slæng ikke kan indse dette.

  Kommentar by centerpoint — 5. maj 2021 @ 14:17

 3. PS: Det er ikke længere kun de særligt uheldige som rammes af masseindvandringens konsekvenser. Det er ikke mere undtagelser og sjældne tilfælde, når danskere bliver ofre for mafiaborgens tåbeligheder og udskejelser.

  Det er tværtimod sådan at ofrene kan tælles i hundredtusindvis. De bliver ramt af overfald, indbrud, røverier, brandstiftelse, smitsom sygdom, økonomiske ulykker, nedskæringer, forringelser, lukninger, familietragedier, juridiske udskejelser, vanvidskørsel, hverdagsterror og mord. Den korte og andre har lange og mange beretninger om det.

  Medierne bliver ved med at lade som om alt er normalt, under kontrol eller under forbedring. Men både politikerne, journalisterne og visse bureaukratier svigter, snyder, plager og bedrager danskerne, deres eget folk.

  Kommentar by BENT A — 5. maj 2021 @ 14:28

 4. Lige nu er der uofficielt ca. 800.000 ikke vestlige indvandere i Danmark, heraf er de fleste muslimer, formodentligt 650-700.000, det er ca. 12%. I lande som Frankrig og Sverige er tallet en del større måske dobbelt så stort, måske mere. Hvis vi vil se hvad der venter os, behøver vi bare se hvad der foregår der!
  Hvis vi vil gøre op med det, så må vi træde ud af konventionerne! Der er ingen vej udenom. Alligevel bliver det ikke nemt, for vi har en grænse mod Sverige, hvor de får nye indvandere ind i galskab og mod syd har vi Tyskland, hvor amokløbet er omtrent lige så vildt!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. maj 2021 @ 14:29

 5. # Den Nervøse har ret. Vi skal opsige konventionerne, og blæse på hvad Jelved, Zenia, Sofie C. og de røde Perniller mener. (og da Lars Q, Jacob Sprællemand og Tullesen er ligeså tåbelige, skal de også have den kolde skulder)

  Det sidste nye tal går på at der nu er ca. 20% evighedsturister i Danmark. 1.200.000. Pga. Marokko-traktaten nærmer vi os hastigt et antal hvor det bliver virkelig kritisk og farligt.

  Kommentar by BENT A — 5. maj 2021 @ 14:38

 6. Eva Selsing er stadig fornuftens fyrtårn i det mediale mørke.

  Hil dig, Eva, dejlige kvinde,
  Fyndige tanker, altid du sanker.

  Kommentar by ino — 5. maj 2021 @ 14:56

 7. Alle dansksindede burde snart hvide, at løsgående vantro piger er LEGALT KRIGSBYTTE.

  For vi befinder os ifølge islam i Krigens Hus, hvor det Sorte flag vajer. Når muslimer får flertallet og magten, vil det hvide flag blive hejst. Derfor undrede det mig, at begge flag var med hos muslimerne, da de demonstrerede på Slotspladsen. Men der er mange områder og boligblokke, hvor dhimmier er i mindretal. Boligpakken i 2030 bliver aflyst.

  LÆR JERES DØTRE SELVFOSVAR også de ufine spark under bæltestedet,
  for myndighederne vil ikke beskytte dem. Herrestegud, voldtægter er et beskedent bidrag til integrationen

  Kommentar by tavsen — 5. maj 2021 @ 15:03

 8. Er det Helle Thorning, der nu udelukker Frelseren Trump fra Facebook for evigt?

  Trump’s Facebook ban upheld by Oversight Board

  The Oversight Board’s decision is likely to become fodder for Republican lawmakers and other critics of the increasing power that Facebook and other tech companies.Ø, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 5. maj 2021 @ 15:05

 9. “Der er intet kompromis, når det kommer til vores land og vores børns fred og frihed. …”

  For islam er selvforståelsen ekstremt narcissistisk. Ultimativt skal alle mennesker i hele verden stilles overfor valget mellem islam eller døden – på et eller andet tidspunkt i livet.
  Hermed tvinger islam så og sige alle normale mennesker til at reagere totalt modsat – uden nogen mulighed for kompromis.
  Islam skal stilles overfor valget mellem at tolerere andre religioner end islam; 100 pct. – eller blive udraderet fra jordens overflade – eksempelvis ved at nuke Mekka.
  Islam selv opstiller betingelserne i sine ‘hellige’ skrifter. Den civiliserede verden har også betingelser, og vi vinder.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. maj 2021 @ 15:13

 10. > centerpoint 14:17
  Islam = muslimer. Muslimer er i større vækst end danskere. Ergo ophører Danmark med at eksistere.

  Kommentar by Nielsen — 5. maj 2021 @ 15:21

 11. Off Topic: Mark Dice om Ben Shapiro

  Kommentar by Svend — 5. maj 2021 @ 15:32

 12. Danmark er på samme kurs, som det øvrige Europa – minus tidligere østlande – bare i et langsommere tempo, hvis det kan være en trøst.

  Hvis man importerer folk fra ikke-vestlige lande, så vil man (i stigende grad) få ikke-vestlige tilstande.
  Ergo, vesterlændinge (europæisk herkomst) bør derfor udgøre den absolut dominerende majoritet i alle vestlige lande, ellers skrider et samfunds sammenhængskraft. Har nogle lyst til at efterligne de fejlslagne muslimske lande!

  Vi skal tilsyneladende bare se passivt på, medens den etniske befolkningsudskiftning i de vesteuropæiske lande (Frankrig, England, Holland, Belgien, Italien, Østrig, Tyskland, Sverige, Norge og Danmark) planmæssigt skrider frem med voldsom hast. Resultatet kan være enden på det Danmark, som det sted hvor danskerne i årtusinder har hørt hjemme, og at vi på sigt ender som andenrangs borgere i eget land, hvor det er muslimen der dikterer. Hvordan er det kommet så vidt, på bare to generationer?
  Islam er en underkastelsesreligion, og det er ikke bare religion, det er i den grad også politik. Det er en 1.400 års stokkonservativ livsstil, der ikke har rokket sig en millimeter, og hvor den nu i årtier intimiderer og undergraver det vestlige og kristne Europa, ved at være anmassende og krævende. Det er en trojansk hest, vi har i vores midte. Uanset hvor islam optræder, så følger der kævl og strid i dets kølvand, og altid i modsætning til deres omgivelser (Irak, Syrien, Libyen, Libanon, Ægypten, Afghanistan, Pakistan).
  Islam er enten en politisk ideologi med religiøs legitimation eller en religion der legitimerer politiske handlinger. Da, islam ikke adskiller det religiøse aspekt fra det politiske, da er de
  komplementære. Et islam uden politiske konsekvenser er ikke islam, og et islam uden religiøs tro er heller ikke islam. Politisk islam og religiøst er identiske, det ene ikke uden det andet. Hvis problemet med muslimer udelukkende er ”socialt” – som mange ynder at fremstille det – er det et kulturbetinget socialt problem. Den kultur der skaber problemerne hedder islam. Så kan det vist ikke siges tydeligere.
  Islam som fredens , mildhedens og tolerancens bannerfører, må nærmest betegnes som falsk varebetegnelse. Snarere er der tale om åndelig aids.

  Kommentar by der Adler — 5. maj 2021 @ 15:32

 13. Bravo Eva Selsing. BRAVO! Som Adler skriver med andre ord i 12), så er Islam en- usekulær diktatorreligion med et Førerprofet ideal- med alt hvad det medfører (Ligner forøvrigt Nazismen temmelig meget i den forbindelse….Men De tilbeder Deres Fører langt mere bizart detaljeret). Jeg gentager mig selv- Støt SIAD- http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God onsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. maj 2021 @ 16:02

 14. Vold, utryghed og islamisk terror er en lille pris, at betale for at kunne sige, at vi er liberale, woke eller venstreorienterede ;D

  Kommentar by Svend — 5. maj 2021 @ 16:55

 15. “Hvis islam fortsætter sin vækst, ophører Danmark med at være Danmark.”

  Jep, og hvis vi fortsætter med at have ikke-vestlige fremmede i Danmark ophører Danmark med at være dansk.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. maj 2021 @ 16:55

 16. * BENT A 14:38
  20% ? Jeg håber ikke du har ret! Det jeg har sjusset mig frem til er 12%. En tur på gader og stræder giver godt nok en fornemmelse af at der er flere!
  Hvor har du det tal fra?

  Kommentar by Den Nervøse — 5. maj 2021 @ 16:58

 17. Off Topic: Alex Jones om John Oliver

  Kommentar by Svend — 5. maj 2021 @ 16:58

 18. Facebook kan ikke tåle at tabe ansigt, ved at tage Trump ind igen.
  Jeg tror ikke Helle Thorning har noget at sige her.
  The boss is not always right, but he´s always the boss

  Kommentar by k.m. — 5. maj 2021 @ 17:10

 19. 16:58 DN Du kan se på nyfødte, hvis du vil have et billede af situationen, du kan også regne dig frem til den nuværende etniske danske befolkning ud fra historiske befolkningstal, sund fornuft og fremskrivning med danske kvinders anslåede fertilitet, som du anslår eller fastslår, ud fra de data du finder frem til

  Udover pga højere fertilitet, vil muslimske befolkningstal vokse, fordi muslimer får børn tidligere

  Den danske population bliver dels mindre og dens sammensætning ældre over tid

  Når du kender det danske folketal i år, så kan du trække det fra Danmarks totale befolkning og addere dine anslåede illegale, så har du cirka antallet af muslimer

  Kommentar by Svend — 5. maj 2021 @ 17:13

 20. MYSTIKKEN STIGER OG STIGER! Hvorfor vil de gamle partier udskifte os danskere? Vi har intet gjort dem, tværtimod har vi forgyldt dem. Hvor kunne de ellers få millionindtægter med de små og fattige evner de er udstyret med? Er de åndssvage, sindssyge, ondskabsfulde eller komplet korrupte? Eller alle fire ting på een gang?

  Det er også mærkeligt at de bruger over FIRE MILLIARDER af vores slidsomt tjente kroner på en vulgær, manipulerende og mandsfjendsk løgnefabrik.

  Og det er MEGET MYSTISK at man aldrig nævner at der findes medicin (mod Covid-19) som er gennemprøvet, ufarlig, effektiv og lynhurtigt virkende. Plus at der er rigeligt af den. Der har lige været noget i P1 om hvor frygteligt det er at utallige danskere, indere og europæere endnu ikke er vaccineret. Men ikke eet ord om den højeffektive medicin som helbredte Trump og mange andre på to-tre dage. Hvad er det man vil skjulefor os? Og hvorfor advarer så mange læger mod vaccinerne m.m. F.eks. Kim Warming.

  Det er også mystisk at man vil bruge hundredvis af milliarder på at bekæmpe co2, på at anskaffe el-biler, solcelle-parker og gigant-vindmøller, på at afskaffe landbruget. Iflg. en lang række seriøse kilder som prageru etc. er det fuldstændig meningsløst.

  Mystisk er det jo også at partier som enhedslisten, SF, V, K, EL og R hårdnakket nægter at tage ved lære af rædslerne i Sverige og af verdenshistoriske vidnesbyrd om kommunistiske massemord i snesevis af lande.

  Og hvorfor er sundhedsstyrelsen og patientsikkerhed så træge, så forvirrede og så useriøse?

  Kommentar by BENT A — 5. maj 2021 @ 17:44

 21. Virkeligt rart at se, at der i hvert fald er nogle kvinder tilbage, der ikke er helt blæste oveni af alt inklusiviteten og virtue signaleringen, mens døtrene bliver voldtaget på stribe.

  Kudos, Eva Selsing. Kun jer kvinder kan løse det her, for i er stemme majoriteten, og i virkeligheden de eneste politikerne lytter til.

  Men det gør de så til gengæld også så det batter til noget, så det er bare med at komme i gang, inden ingen af jer længere kan bevæge jer frit omkring.

  Kommentar by Kimski — 5. maj 2021 @ 17:44

 22. 17:44 Patientsikkerhed er svindel. Den danske stat er cirka 100,0% korrupt

  Kommentar by Svend — 5. maj 2021 @ 17:46

 23. Jeg var lige ude i en mennesketom CPH lufthavn i Kastrup.

  Bortset fra skrankerne 115, 116, 117, 118, 119 og 120, der er fuld belægning hos MEA, Middle East Airlines, der flyver ME226 direkte til Beirut her i aften klokken 20:15, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 5. maj 2021 @ 18:10

 24. Jeg tænker at.. Hvor ondt det nu måtte lyde, så er det et lyspunkt, at der er nogen i de pæne kvarterer i elite-Danmark, det røde odsherred, der bliver ramt af invasionen. Der sker kun meget lidt mod invasionen og china-man, før rød-eliten selv bliver ramt. Men der skal noget til før de røde føler sig nok forulempet til, at de hopper ud af martyrrollen og handler. Og den smule, som den udvalgte reserve-DF’er i socialdemokratiet, Mr. Tesfaye, kan gøre er pæn symbolpolitik, stadig.

  Tænk at socialdemokratiet, regimet Mette F. Har kunnet kuppe og mase og overtage de fleste DF-stemmer, og en svær bid af Venstre, med bare een mand! -og en genial magtovertagelses-strategi. Denne mand er Mr. Tesfaye. Perfekt designet stråmand. De røde har altid været gode til at være snu rænkesmede. Akkurat som invasionen..

  Kommentar by Gaflen — 5. maj 2021 @ 18:19

 25. OT: Piccolinen/bistro-medarbejderen stemte selvfølgelig imod at genåbne Trump’s facebook konto, nu jeg alligevel er inde på emnet om blæste kællinger.

  Kommentar by Kimski — 5. maj 2021 @ 18:23

 26. Selvfølgelig er Enhedslistens folk rablende vanvittige i deres had mod dansk kultur og danskerne. De elsker desuden det farverige multisamfund og de rare muslimer som er grundlaget for partiets vækst. De har heldigvis ikke så meget indflydelse.

  Men det alvorlige er jo, som Eva Selsing så rigtigt skriver, at de liberale i den blå blok er så forræderiske i forhold til danskheden og vort lands fremtid. De er vel ikke onde og hadefulde som Enhedslistefolk, men de er uforstående og stæreblinde. De fatter ikke farerne ved den muslimske ekspansion i Europa. De er økonomifixerede kulturblinde. (Til trods for at en bivirkning ved indvandringen dog også er et enormt dræn i danskernes økonomi). De stiller sig til tåls med at antallet af flygtninge er så forholdsvist lavt p.t. på grund af coronaen. De ønsker at lægge indvandringsproblemet dødt som politisk emne, vel sagtens af angst for vælgernes dom over deres fortidige forsyndelser. De tror stadig på at den halve million muslimer i DK vil blive gode demokratiske borgere med danske værdier. Men de aner jo ikke hvad de vil stille op næste gang der løbes stormløb mod vore grænser. De opfører sig som strudse med hovedet i busken. Så længe ikke engang den borgerlige fløj har fælles fodslag i kampen for vores kultur, så ser det skidt ud for Danmarks fremtid.

  Kommentar by JC — 5. maj 2021 @ 18:51

 27. DDR1 iværksætter undersøgelse efter henvendelser om sexchikane i DDR Pigekor

  Danmarx Ramadanradio iværksætter en ekstern advokatundersøgelse af to mulige krænkelsessager i DR Pigekoret.

  Det skriver Pølletiken.

  Sagerne ligger »ganske mange år tilbage i tiden«, oplyser kulturdirektør Henrik Bo Nielsen til avisen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 5. maj 2021 @ 19:02

 28. Der kan næppe gå lang tid, før fru Selsing bliver udsat for cancel culture på den mere og mere woke Berlingske, der ihærdigt forsøger at overgå menighedsbladet Politiken i politisk korrekthed…

  Kommentar by Revisoren — 5. maj 2021 @ 19:51

 29. Der er patrioter, og der er landsforræddere.

  Landsforrædderne vil fratage de oprindelige folk deres land, da de med alle mulige undskyldninger vil tillade adgang, ophold, given statsborgerskab til utallige tusinde samfundsundergravende elementer hvilket efter nn antal år medfører de oprindelige folk mister deres land.
  Et alnd uden grænser et intet land.
  Et land der ikke formår at udvise uønskede eller udviste er intet land.

  Kommentar by Peter Buch — 5. maj 2021 @ 20:02

 30. Et land uden grænser er intet land…

  Kommentar by Peter Buch — 5. maj 2021 @ 20:03

 31. Tak Eva Selsing, så rigtigt skrevet. Eva Selsing er snart den eneste tilbage der fast skriver om problemet islam. De nationalkonservative der førhen skrev i Berlingske er der ikke mere. Enten er de smidt ud eller også ønsker de ikke at skrive i Politikken light længere. Mange læsebreve kommer ind hvor de modsætter sig hvad Eva Selsing skriver. Jeg har skrevet mange læserbreve og får ikke dem i længere, der har noget med islam at gøre. Berlinske har virkelig ændret sig.

  Kommentar by IES — 5. maj 2021 @ 20:33

 32. De “borgerlige” politikere er uforstående og stæreblinde, skriver JC 18.51. Ja

  Ja, nogle af dem er. Men er resten af dem må da være enten psykopater eller nogen som har solgt deres sjæl til helvedes fyrste. For det er da næsten umuligt at overse de massevis af konsekvenser ved invasionen. Den har kostet op mod 3000 MILLIARDER kroner siden 1983, eller mere, og den har påført et par millioner danskere ulemper, tab, ulykker, sygdomme og forbrydelser.

  Og der er nu ca. 1.200.000 arabere og afrikanere i lille Danmark. De fylder rigtig meget i gaderne og butikkerne osv.

  Den med velmenende, men fatsvage politikere er efterhånden svær at tro på. De fleste af dem må være kolde og kyniske vælgerbedragere der kun tænker på sig selv.

  Kommentar by BENT A — 5. maj 2021 @ 20:37

 33. Jeg tror ikke på at der er 1,2 millioner MENAP og afrikanere i Danmark, men det virker sådan, fordi der ville være det, hvis deres aldersfordeling var som danskernes.

  Der er 100.000’er af gamle danskere, som aldrig kommer ud, og når de er døde vil de uønskede fremmede udgøre 20% eller mere af befolkningen.

  Kommentar by Træt — 5. maj 2021 @ 20:55

 34. Det er måske lidt af en trossag hvor mange kulturfremmede asylanter, indvandrere, flygtninge, fup-flygtninge, udviste og ikke-registrede der er i Danmark. Og hvad de koster os. Men de officielle statistik-tal har været skæve og upålidelige i årevis. En uofficiel undersøgelse sætter tallet til 1.2 millioner personer og udgifterne til ca. 200 mia. årligt.
  Og der er planer om at importere MANGE flere.

  Kommentar by BENT A — 5. maj 2021 @ 21:34

 35. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 5. maj 2021 @ 15:05

  Alle i Oversight Board er kransekage figurer, det er den jødiske organisation ADL, der fastsætter ‘hate-speech’ guidelines på facebook.

  https://www.adl.org/news/press-releases/facebook-google-microsoft-twitter-and-adl-announce-lab-to-engineer-new

  Kommentar by KineserSnot — 5. maj 2021 @ 22:05

 36. Den jødiske organisation ADL, er den farligste organisation i vesten.

  https://www.adl.org/news/press-releases/adl-statement-on-facebook-oversight-boards-decision-to-uphold-trumps-suspension

  Kommentar by KineserSnot — 5. maj 2021 @ 22:07

 37. Kommentar by Kimski — 5. maj 2021 @ 18:23

  HTS er en kransekagefigur, det er den jødiske organisation ADL der afgør hvordan det skal fungere i USA.

  Kommentar by KineserSnot — 5. maj 2021 @ 22:08

 38. Hvorfor skulle jøderne dog ønske at afsætte Trump, Israels allierede?

  Kommentar by BENT A — 5. maj 2021 @ 23:17

 39. * BENT A 20:37
  1,2 mio. du godeste, hvor har du det tal fra?

  Kommentar by Den Nervøse — 5. maj 2021 @ 23:38

 40. Tallet 1.2 millioner stammer fra en lang række iagttagelser foretaget af forskellige danskere, og man har så stykket tallene sammen. Men det kommer også fra at statistikken i årevis har ligget langt under de virkelige tal, hvad der fremgår af forskellige afsløringer og indrømmelser. Man kan tro hvad man vil, men vi er flere som tror mere på vores egne tal end på medierne og de officielle statistikker.

  Kommentar by BENT A — 6. maj 2021 @ 00:10

 41. Jeg savner, at Eva Selsing kommer med konkrete løsningsmodeller, til hvordan vi for stoppet denne pågående befolknings udskiftning.

  Alle her på UP er enige i, stort set, hvad der sker med vores fædreland, men som sædvane, IKKE et ord om hvordan vi stopper dette vanvid, som et folk!

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! DropFN! DanEXit! Støt SK!
  Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 6. maj 2021 @ 00:13

 42. KineserSnot — 5. maj 2021 @ 22:07:

  ADL er helt sikkert en af de mest anti-Hvide / anti-Vestlige organisationer i USA.

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. maj 2021 @ 00:20

 43. Selvfølgelig vil selv den mest moderate muslim, hvis muligheden bød sig engang, vælge mere islam til end mindre. Det bør ingen være i tvivl om, at det forholder sig sådan, uanset hvor meget det benægtes væk med et smil i dag. Islam er islam og handler udelukkende om erobring og underkastelse, forening med det danske kan ikke lade sig gøre. Derfor skal der ikke flere til, heller ikke bobler af kvoteflygtninge som bare er mere skrue uden ende, der skal flere ud.

  Kommentar by LarsB — 6. maj 2021 @ 00:23

 44. “12-årig pige blev forsøgt voldtaget”
  Endnu et enkelt stående tilfælde nummer 1.000.000,00. Et kæmpe tillykke til mohammedanskerne og vores efterkommere.

  Kommentar by piphans — 6. maj 2021 @ 00:35

 45. BENT A — 6. maj 2021 @ 00:10
  Jeg tror desværre at tallet er endnu større.

  Kommentar by piphans — 6. maj 2021 @ 00:37

 46. Apropos børn.
  Overfald af bander og her pige bander. Har været oppe i medierne før. Er det danske, indvandere eller et miks? Kan kun gætte, men så nævnes område og ghetto.
  Så ja….
  https://www.bt.dk/krimi/overrasket-over-brutale-overfald-det-er-fuldstaendig-eskaleret

  Kommentar by Islamarebad — 6. maj 2021 @ 05:59

 47. Hvis Danmarks befolkning skal udskiftes med udlændinge, burde man i det mindste give Danmarks befolkning lov til selv at bestemme hvilke udlændinge, der skal erstatte os.
  Hvis valget skulle stå mellem muslimske folk eller ikke-muslimske folk, hvem mon så det danske folk vil vælge som erstatning?
  Det bliver med statens garanti aldrig nogensinde et muslimsk folk.
  Hvem i djævelens navn, vil dog lade sit land ødelægge totalt af primitive horder med en åndsformørket satanisk religion i skallen?

  Kommentar by Gustav Jensen — 6. maj 2021 @ 08:55

 48. PS:

  Eva Selsing er stadig en af Danmarks mest intelligente og hotte MILF’s…

  Kommentar by Revisoren — 6. maj 2021 @ 19:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper