7. maj 2021

Bjarke Larsen til Stampe & Co.: Flertallet er ligeglad med, at I skammer Jer over at være dansker…

Tilbage i 2018 offentliggjorde Socialdemokraterne en større plan med titlen ‘En udlændingepolitik der samler Danmark’. Punkt 1 var oprettelse af ‘et modtagecenter udenfor Europa’. Det var det partiet gik til valg på året efter, og det var en af de væsentligste grunde til at Dansk Folkeparti er sendt til tælling.

Ikke desto mindre gik det værdipolitiske venstre i selvsving, da de opdagede at Mattias Tesfaye havde forhandlet en plan med Rwanda, formentligt med henblik på oprettelse af modtagecentre. Radikale Zenia Stampe mener ‘højrepopulismen’ har inficeret dansk politik, men det er vel nærmere sådan, at flertallets holdning ikke mere trynes af et svenskrødt mindretal.

God klumme af Bjarke Larsen, der kan siges at tilhøre den mere realistiske venstrefløj. Set hos POV International – Bare (u)rolig – der kommer mange flere stramninger.

“7,6 pct. 11,9 pct. eller 16,0 pct. De tre tal fortæller, hvor stor en andel af den danske befolkning, der vil være muslimer i 2050 alt efter, hvordan udviklingen går i de kommende år. I 2016 var tallet 5,4 pct. De tre tal udgør en væsentlig del af forklaringen på, at et stort flertal i Folketinget står bag den ene stramning efter den anden af reglerne for at få asyl, familiesammenføring mv. Og forklarer, hvorfor den ophidsede debat om hjemsendelse af syriske flygtninge og oprettelse af et asylcenter i Rwanda langt fra er de sidste diskussioner om nye stramninger, vi vil se. …

Skal de ‘indvandringsvenlige’ vende denne udvikling og stoppe stramningerne, skal de gå i dialog med ’strammerne’ om, hvordan flertallet af danskere oplever ovennævnte problemer i hverdagen. Altså dialog for alvor, hvor de tager de problemer, flertallet oplever, alvorligt, forholder sig til dem og anviser realistiske måder at løse udfordringerne på.

Det gælder ikke mindst de ”indvandringsvenlige” partier: hvornår har Zenia Stampe eller Pernille Skipper af egen drift taget disse problemer op? De handler altid reaktivt (altså reagerer på udspil og debatindlæg fra andre) og ikke proaktivt (hvor man af egen drift tager et problem op), og fremstår derfor utroværdige for ”strammerne”, når de påstår, at de skam også tager problemerne alvorligt.

At lave opslag på de sociale medier om at ”skamme sig over at være dansker” og kalde ”strammerne” racister og fremmedfjendske kan give mange likes fra dem, man deler holdning med, men det flytter ikke debatten. Så længe flertallet føler sig overbevist om, at det kræver to, tre eller fire generationers hårdt arbejde at få alle integreret med succes (i modsætning til førnævnte chilenere, vietnamesere eller amerikanere), vil der være solidt flertal for den strammest mulige kurs.”

(Mattias Tesfaye i Rwanda, 28. april 2021; Foto: Twitter)

“Jeg har tænkt mig at kæmpe lige så indædt mod Socialdemokratiets magtarrogance og fremmedfjendske politik, som jeg kæmpede mod de borgerliges ditto. Og ærligt talt: Vi har ikke brug for en ny midte mellem to sorte huller. Vi har brug for et opgør med den højrepopulisme, som har inficeret dansk politik og ædt både liberalismen, konservatismen og socialdemokratismen op.” (Zenia Stampe, Facebook, 5. maj 2021)

(Zenia Stampe på Facebook, 27. april 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118947/trackback

34 Comments »

 1. Haha. Vi ved hvordan det ender; De får en masse danske millioner, og “de midlertidige flygtninge” ender alligevel hos os og får dansk indfødsret.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 7. maj 2021 @ 01:30

 2. Stampe med flere kan vel få den samme besked som flere danskere har fået at muslimer og visse danskere: find dig et nyt land, hvis ikke du kan lide det nye normale.
  Aktuelt kunne Stampe jo flytte til Malmø, men så ryger den fede hyre fra Folketinget selvfølgelig.

  Kommentar by Hema — 7. maj 2021 @ 06:05

 3. Jeg er så ikke ligeglad med om Zenia Stampe skammer sig over at være dansker.
  Det plejer nemlig at skyldes noget, som gør mig stolt af mit fædreland.

  Kommentar by sebastian — 7. maj 2021 @ 06:09

 4. NOGEN BLIVER ALDRIG KLOGERE. Krigene i 1848-50 og igen i 1864 skyldtes indvandring. Tyskere strømmede ind i de sydlige dele af Danmark, og det endte i blodige konflikter. I 1980’erne lå det i kortene at der ville blive krig i Balkan-området, og det blev der. Igen på grund af multi-kulti problemer. Her i 2021 har der været krig mellem Tyrkiet og Armenien. I Sverige er en guerilla-krig/ borgerkrig mellem indvandrere og svenske gået i gang.

  Det som “humanister” som Zenia Stampe, Rosa Lund og lignende politik-kvinder m/k er fortalere for, er at danskerne skal ekspederes ind i en mørk, blodig, tragisk og uhyggelig fremtid.

  Kommentar by BENT A — 7. maj 2021 @ 06:21

 5. #1 Ufrivillig skatteyder

  Rigtigt. “Den “nye strammerpolitik” er bare endnu et bedrag fra magthavernes side. Desværre er 90% af danskerne så hjernevaskede at de sluger det råt.

  Kommentar by Danskeren — 7. maj 2021 @ 06:47

 6. Jeg skammer mig over at Zinke Svampes børn deler et sæt tipoldeforældre med mit barn.

  Sporvognskonduktør Otto Schmidt og frue Anna fra Lombardigade på Amager ville nok ikke bifalde befolkningssammensætningen i dagens Danmark.

  Kommentar by Træt — 7. maj 2021 @ 07:45

 7. Det mest besynderlige er at vi der advarer mod befolkningsudskiftningen bliver udskammet og bliver beskyldt for at være tilhænger af konspirationsteorier!
  Baggrunden for ovennævnte tal er at stigningen fra de i 2016 5,4 til 7,6% af befolkninger var hvis alt fremtidig indvandring sættes til nul!
  Stigningen fra de 5,4 til 16% muslimer, var hvis indvandringen fra 2015’s amokløb fortsatte uforandret. Og stigningen fra 5,4 til 11,9 er hvis invandringen er sådan cirka som nu! Men uanset hvad så stiger andelen! Og det betyder en befolkningsudskiftning!
  Nu er det således at jo flere de bliver jo mere politisk indflydelse får de jo flere som Sikandar Sidiqque får vi, og grænserne vil åbnes på fuld gab. Det vil betyde at den store udskiftning vil fortsætte i accelereret tempo!
  Hvis vi vi se hvad der venter os, skal vi bare følge Frankrig’s og Sveriges skæbne, de er formodentligt 10 år længere fremme en vi er! Bare sådan for at illustrerer så sprang der 3 bomber i Malmø i går! Der er allerede væk fra MSM, så vi tilpasser os!
  Nej Zenia Stampe, jeg er ikke stolt over at have dig som landsmand!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. maj 2021 @ 08:12

 8. Zenia kan noget med bekymrede dådyr øjne helt oppe i linsen.

  Kommentar by Hagmann — 7. maj 2021 @ 08:14

 9. Det er på tide at højrefløjs politikerne begynder at tale om og tale til venstrefløjen som de taler til og om Os.

  Nedsættende med hån, spot og udskamning. Udlevering af Danskernes mening om dem, til udenlandsk presse om hvordan dem og deres arrogance koster hver eneste Dansker Ca. 40 – 50 tusinde Kroner hvert år.

  Danmark ville være en hel del bedre hvis det Danske demokrati arbejdede for Danskerne. Prøv at se hvordan venstrefløjen tvinger de svage Danskere til at leve samtidig med at de soler sig i udlandets beundring over deres “generøsitet” der får Danmark til at styrtbløde!

  Kommentar by Santor — 7. maj 2021 @ 08:24

 10. Zinke Krampen er uden for rækkevidde.

  Kommentar by Jp — 7. maj 2021 @ 08:26

 11. De Gode Gamle Dage for de radikale var 80’erne og 90’erne før VKO. Man var kongemagerne i midten af dansk politik. Man kunne få borgerlige og socialdemokratiske regeringspartnere til at sluge nogle kameler. Der var noget fremskridtsparti og DF – men det kunne man jo bare ignorere eller skrige racist efter. Det var gode tider.

  I dag er alle blevet vanvittige. Senest socialdemokraterne. Hvorfor bliver der ikke længere lyttet til fornuften?

  Det er god humor.

  Kommentar by BE — 7. maj 2021 @ 08:37

 12. Hvis Zenia Stampe skammer sig, så skal hun da bare emigrere til et andet land. Må jeg foreslå Pakistan, Marokko, Tyrkiet…Saudi Arabien ville måske være for ondt, men alligevel, når hun nu er så etisk og moralsk blind, så har hun da ikke noget og skamme sig over, og så vil hun også meget hurtigere blive integreret. :-) :-) :-). Alle os andre der ikke skammer og men bekymre sig over vores børn og fremtiden til dem. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk .God fredag og weekend.:-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. maj 2021 @ 08:42

 13. rettelse: ikke skammer sig, men…

  Kommentar by Michael Unna — 7. maj 2021 @ 08:43

 14. Det eneste skammelige er, at politikerne tillader hundrede tusinder af fremmede at være i vores land. Danmark tilhører danskerne.

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. maj 2021 @ 08:46

 15. Der er flere og flere fra venstrefløjen der ønsker muslimer hjem hvor peberet gror, jeg kender endda et par stykker der kommer med nogle meget markante meldinger der nærmest ligger til højre for DF og NB. Hvad bedre er de ikke længere går og gemmer på deres holdninger.

  Problemet med muslimsk tilstedeværelse i vores land er ikke længere bare et højre/venstre problem.

  Vi skal have gang i massive hjemsendelser, vi starter med dem fra Syrien, men de andre skal naturligvis også tilbage til deres hjem.

  Kommentar by NulTolerance — 7. maj 2021 @ 08:59

 16. Jeg skammer mig over at så mange danskere skammer sig over forhold, de ikke har den fjerneste forstand på. “Af skade bliver man klog” siger man – men det gælder for de anstændige tossegode danskere, hvis horisont er TV’s flæbende reportager.
  De stærkt indfølende næsteelskende, tror at hele Danmark er et virtuelt reality-show, hvor der er plads til 50 millioner blodtørstige muslimer. Disse godhedstosser evner ikke at svare på det simple spørgsmål om, hvor mange muzzier, der er plads til i Danmark – med eller uden danskerne.
  Zenia Stampes kortsynethed er fuldstændig og aldeles skamløs.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. maj 2021 @ 09:01

 17. Der mangler et ‘ikke’ –> “det gælder ikke”

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. maj 2021 @ 09:02

 18. For min skyld må de Radikale godt gå at skamme sig til de bliver pæonrøde i hovederne. Så kan vi andre være stolte af det fantastiske land vore forfædre skabte.

  Men jeg skammer mig faktisk også. Det er dog over at dette højt udviklede, rige land ikke magter at holde ubevæbnede horder af fjendtligtsindede parasitter ude. Det tyder på den degeneration som rammer gamle kulturnationer. Man så det i Romerriget med de germanske stammer, man så det i Kina med primitive mongolkrigere, man så det i Byzans med de hellige arabiske krigere og de muslimske tyrkere.

  De udlevede, hykleriske gamle borgerlige partier har med god grund travlt med at kritisere den socialdemokratiske Rwanda-plan. Men de har ikke selv noget bud på hvordan man ellers stopper tilstrømningen og udnyttelsen, skønt de selv mener at den bør stoppe. De helligholder de FN-konventioner som er roden til den onde udvikling.

  Kommentar by JC — 7. maj 2021 @ 09:15

 19. “…kalde ”strammerne” racister og fremmedfjendske kan give…”.
  Der findes fremmedfjendske og der findes islamfjendske.
  Islam er ikke ‘fremmed’, idét islam er en meget gammel og yderst velkendt fjende af Vesten og kristendommen.
  Vi kender alle de beskidte tricks, svindelnumre, hadefulde ord og gerninger, som vælter ud af den islamiske skraldespand.
  Vi er blevet udsat for islamske angreb i 1400 år og det stopper ikke, før islam er blevet stueren, eller før dødens religion får gjort kål på Vesten.
  At være islamfjendtlig er stuerent og godt for Vesten. Islamfjendtlig er ikke det samme som fremmedfjendtlig, lige meget hvad de islamofile radikale tøsebørn babler om.
  Danskerne er venlige mod de fleste fremmede, men muslimer er ikke fremmede. Vi kender dem til lede – de må gerne flytte hjem igen da de spilder vores tid og penge.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. maj 2021 @ 10:42

 20. Der er allerede mindst 16% muslimer i Dummark

  Kommentar by Svend — 7. maj 2021 @ 11:14

 21. Sinke Klampe er ypperpræstinde i en radikal dødskult. Hun er så glødende forelsket i globalismen og kommunismen, at hun med glæde medvirker til at alle danskere aflives til fordel for hendes dagdrømme og drømmesyner om et islamistisk utopia. Hun er en typisk forskruet pseudo-intellektuel uden jordforbindelse, eller hun er korrupt og kynisk ud over alle grænser.

  Kommentar by BENT A — 7. maj 2021 @ 11:27

 22. Det kvindemenneske fremkalder VÆMMELSE
  at vi kan have så tomhjernede og uvidende gæs i folketinget.

  JEG SKAMMER MIG over den lave moral,
  hun fremviser med manglende EMPATI over alle hendes medsøstres voldtægter.

  Det eneste lyspunkt er, at hendes egne børn oplever berigelsen på nært hold, sandsynligheden vokser i takt med importen af muslimsk kvindesyn.

  LÆS KORANEN og glæd dig over kvinders uligeret.

  Kommentar by tavsen — 7. maj 2021 @ 13:05

 23. Det ser meget værre ud: https://hodjasblog.one/danmarks-demografi/

  Du kan jo bare gå en tur ned i byen i hvilkesomhelst by og se dig omkring.

  Kommentar by Hodja — 7. maj 2021 @ 13:24

 24. Du kan jo bare gå en tur ned i byen i hvilkesomhelst by og se dig omkring.

  Kommentar by Hodja — 7. maj 2021 @ 13:24

  Sådan noget tør de politisk korrekte ikke. Så krakelerer deres smukke konstruerede verdensbillede.

  Nye tal pr. 1 januar 2021, mærkeligt nok er første kvartal endnu ikke klar.

  Pr. 1. januar 2021 er der i alt 817.438 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 14,0 pct. af den samlede befolkning. 522.640 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande, heraf 284.920 personer har oprindelse i MENAP-landene og Tyrkiet.

  Kommentar by tavsen — 7. maj 2021 @ 15:01

 25. 30 års krigen, hvor protestanter og katolikker bekæmpede hinanden. Har man intet lært af historien? Bare se til Irland, hvor den indbyrdes fred er meget skrøbelig. Muslimer vil ikke fred, de tilhører en lovreligion, hvor man kommer i himlen, hvis man dræber kristne.

  Kommentar by Otto D. — 7. maj 2021 @ 15:37

 26. kæft hvor jeg hader seior stampe. hun skulle rejse til langtbortistan,gifte sig med mulatten tesfaije og få en flok dødfødte negerbørn. Fordel selv manglende capslocks,store som små bogstaver og mit inderlige had til disse personer. de er ikke mennesker.

  Kommentar by Nielsen — 7. maj 2021 @ 17:43

 27. Ufrivillig skatteyder — 01:30 / Danskeren — 06:47

  Enig! – Rwanda! Modtagecenter for asylansøgere i Rwanda! – Kuk-kuk, kuk-kuk, fallera! – Det vi iagttager (med skuffen hængende hen ad bordet) er at Mattias Tesfaye springer ud som stand-up komiker! Den joke tror jeg ligegodt ikke, at Anders “Anden” Matthesen, Jan Gintberg, Mick Øgendahl, m.fl. kan stikke?

  Kommentar by T. Flodur — 7. maj 2021 @ 17:46

 28. Giv Hutuerne og Tutsierne bonus for hver asylbedrager de hugger ihjel med machete

  Kommentar by Træt — 7. maj 2021 @ 18:23

 29. Hey Zenia, hvordan går det med Olga?

  Kommentar by Revisoren — 7. maj 2021 @ 19:03

 30. Revisoren, jeg håber Kim sletter din kommentar, for den er meget modbydelig!

  Kommentar by kartoffeldansker — 8. maj 2021 @ 09:44

 31. Jeg skammer mig over at have samme nationalitet som Zenia Stampe. Hun, de radikale, enhedslisten og islam sårer og krænker danskernes følelser. De rammer os med mikro- og makroagressioner hele tiden, kun for at ydmyge og undertrykke danskerne.
  Med mikroaggressioner presser de danskerne til at undlade bestemte typer mad og drikke, kvinderne til at gå med sorte munkekutter og bøddelhætter.
  Med makroagressioner tiltusker islamiske mænd sig ret til at voldtage enhver kvinde, der ikke går med villatelt og indpakning af hovedet.
  De truer aggressivt de danskere som ikke ‘respekterer’ deres meninger, når de med ‘respekterer’ i virkeligheden mener underkaster sig betingelsesløst.
  Danskerne er de sande uskyldige ofre i denne islamiske dødedans. FN, EU og dyrenes beskyttelse bør beskytte danskerne, som nu er en truet art på grund af den hæmningsløse muslimske masseinvasion.
  Husk dronning Margrethes valgsprog: “Guds hjælp, Folkets kærlighed, Danmarks styrke.” Hun er heldigvis på danskerne side.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. maj 2021 @ 10:03

 32. I en tidligere, og på mange måder bedre, tid, havde Olga taget Zinkadusen med sig.

  Kommentar by Træt — 8. maj 2021 @ 14:21

 33. 15) Fint. Jeg har heller aldrig nogensinde set det som noget med Højre og Venstrefløj at gøre. Venstrefløjens naivistiske idealisering af egne meninger, har blot gjort dem til ofre for Den stygge Højrefløj i Deres selvbedrag. Det er et spørgsmål og frihed eller ikke frihed for kvinder, børn og samfundet i det hele taget. Islam er og bliver en -usekulær (DVS den adskiller ikke religion og politik, som en privatsag) Diktatorreligion med en Førerprofetideal. Så har nogle Imamer -f.eks Fatih Alev- fundet ud af stratetisk via Nørrebro at gøre det til et simplet spørgsmål og Højre/Venstrefløj fordi Venstrefløjens ungdoms naivitet hurtigt kan sammenkobles med det rebelske Islam, som vil ødelægge friheden for alle andre, og på den måde er DR og Politiken o.a Kulturradikale naivistiske idioter koblet på. Sjovt nok havde DenDanskeForening en Sovjetreklame for frigørelse af kvinder fra det undertrykkende Islam omkrign 1 maj.(Der er også Kååre Bluitgen og Nahid Razis). Det betyder ikke at Venstrefløjen skal skånes for kritik for Deres lighedsidealistiske blinde selvretfærdiggørelse af virkeligheden, på bekostning af friheden, og Deres uansvarlige protester og krav til tilværelsen. Men det er på tide de tilslutter sig f.eks SIAD eller andre der kæmpe rimod Islamisk indflydelse….Støt http://www.frafalden.dk og SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com. God lørdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. maj 2021 @ 17:59

 34. ->Zenia Stampe og ligesindede. Det er OK at I skammer jer over at være danskere. Vi anddre skammer os også over, at I er danskere!:-)

  Kommentar by Amad — 13. maj 2021 @ 13:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper