10. maj 2021

“‘… Man rykker et skridt til højre hver gang.’ Og det kan ikke engang Danmarks Radio… forhindre.”

Trods daglige stikprøver med samtaleradio, kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst hørte et debatprogram, som ikke var et angreb fra venstre flanke. I dag var det en debat om hvorvidt Prins Christian kan være folkelig, når nu han går på Herlufsholm Kostskole. De to gennemsnitlige danskere var (meget sigende) en førtidspensionist og en arbejdsløs socialpædagog. Sidstnævnte lød mere fornuftigt end socialpædagogen jeg hørte i samme program i sidste uge, men hun var også alvorligt ramt af oikofobi. Syrerne skulle ikke hjem, alle havde ret til at blive her, og hvorfor skulle de øvrigt tage dansk kultur til sig. Danmark er jo bare en tilfældigt jordareal.

MSM holder sig altid på sikker afstand af danskernes konkrete virkelighed. Skøn kommentar af tidligere DR-journalist Jannich Kofoed på Trykkefrihed.dk – I corona-dybet med Danmarks Radio.

Ude i DR-byen kan ingen høre dig skrige. Og de er også ligeglade … Under coronaens kvælende kedsommelige greb er Danmarks Radio blomstret – eller sådan opfatter journalisterne derude det formentlig selv. Idé-udviklingen på DR-byens redaktionsmøder må foregå i en eksalteret stemning: her kan man konfrontere en ansigtsløs fjende uden at vide en skid.

… Jeg kan ikke skråsikkert afvise, at journalisternes kampagne virker. Jeg begyndte selv at blive blød, når jeg hørte en syrisk pige tale sin sag på et glimrende dansk. Jeg ville da gerne lade hende blive, hvis jeg til gengæld kunne få smidt en halv snes utaknemlige, voldelige stammekrigere ud af Danmark. Men det er der jo ikke vilje til, ikke førend Socialdemokratiet får nok, og Danmark skyller konventionerne ud i lokummet, og det har stadig lange udsigter, så vi må desværre gøre vores hjerter hårde. …

Og det blev lidt nemmere for mig sidste weekend. Her på Nørrebrogade skulle vi se ‘Deadwood’ med Robert på 14, så han gik ned for at hente lidt fredagsslik. Han kom dog hurtigt op igen, rystet, fattet, men med tårer i øjnene, for foran Seven-Eleven blev han antastet af seks-syv jævnaldrende fra en fremmed stamme, som passede ham op, slog ham i maven, tog kvælergreb på ham og tvang ham til at sige ‘Jeg er et pikfjæs!’ mens de med en mobiltelefon optog ydmygelsen. Han er før blevet holdt op med kniv og kropsvisiteret på en legeplads, og han ta’r den slags pænt, men vi måtte love ikke at kontakte politiet denne gang.

Men som hans storebror sagde: ‘Hold kæft, hvor jeg hader dem. Man rykker et skridt til højre hver gang.’ Og det kan ikke engang Danmarks Radio i ly af coronaen forhindre. Heldigvis.

(Bland selv-halalslik på Nørrebrogade, 2021)

Oploadet Kl. 11:25 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119020/trackback

11 Comments »

 1. Hvis de venstreorienterede indbyggere fra Nørre Bronx har et pikfjæs, så må det være fordi, de er så gay

  Kommentar by Svend — 10. maj 2021 @ 11:54

 2. Politiet er nok ligeglade med om han bliver tvunget til at kalde sig pikfjæs sålænge der er mundbind på pikfjæset.

  Prioriteterne – hvis der ellers var nogen – er totalt røget med corona

  Kommentar by redneck — 10. maj 2021 @ 12:07

 3. En ting undre mig såre. Der var en Dom imod to – kulturberigere- (:-)), som havde voldtaget en 14 årig pige, og De havde over 700 andre forhold, men de blev ikke udvist….Ikke noget nyt. Men jeg fik en mail fra NB (Nye Borgerlige), som havde fået den opfattelse af Dommernes vudering, at Det skyldtes en EU-linie/Direktiv eller andet, som pålagde Dommerne at dømme milde straffe i sådanne sager.
  Sig mig er vi ikke undtaget via Det Juridiske forbehold i EU?

  Kommentar by Michael Unna — 10. maj 2021 @ 12:17

 4. Hvad med at tage skridtet fuldt ud og komme til et sted hvor man vil gøre noget i stedet for de der små trin. Alle kan se hvordan slutspillet kommer til at foregå.

  Jo før Vi får afklaret problemet des hurtigere får Vi fred til at leve, ordentligt og des mindre kommer Vi til at skade Vores egen psyke.

  Kommentar by Santor — 10. maj 2021 @ 12:17

 5. SKJULT UNDER METERTYKKE LAG af hykleri, fortielser, følelsesporno, løgnekampagner og udenomssnak forbereder de gamle partier og medier at annullere eller likvidere Danmark og danskerne. De har regnet det hele ud. Danskerne er så dumme, passive og historieløse…….

  (efter årtiers hjernevask og feminisering i børnehaverne, skolerne, fritidshjemmene, læreanstalterne og derhjemme i lænestolene og på sofaen med mindst 30 timers TV-kikning og DR-lytning pr. uge) ……..

  at de nu er som får, kvæg og grydeklare kyllinger. Danskerne er blevet så føjelige, at de med glæde giver afkald på alt, deres frihed, land, byer, boliger, kvinder, penge og børn osv.

  De begår med stor fornøjelse kollektivt selvmord, bare det kan gavne klimaet, masseindvandringen og den globale dagsorden. Danskerne har kærlighed til alt, undtagen sig selv, deres eget land og deres egne børn. De HAR forstået at co2 molekyler, EU og FN direktiver, kvindekamp og nykommunisme går forud for alt andet.

  Med største gavmildhed og selvopofrelse er danskerne nu parat til at lade sig smide i den sorte gryde, hvor vandet allerede bobler livligt.
  Trofaste og inderligt religiøst overbeviste som de er, agter vælgerne at forsætte deres årtier lange støtte til de gamle partier, i håb om at de nok snart bliver endnu bedre.

  Farvel Danmark, det var nogenlunde rart og hyggeligt de 3000 år det varede.

  Kommentar by BENT A — 10. maj 2021 @ 13:18

 6. At danske drenge og piger udsættes for hundredvis af overfald, det rager folkemordstinget en papand.

  Kommentar by BENT A — 10. maj 2021 @ 19:35

 7. Den tidligere lyserøde regering lagde jo bekvemt driften af DDR på skatten og pralede med at de afskaffede licensen …..

  Kommentar by Bilka — 10. maj 2021 @ 23:34

 8. Som far til en 18 årig dreng, der har sin gang i København… Så er dette dagligdag… Han har fortalt mig om 7-8 episoder med fremmede stammer… Både kniv, kropsvisitation, tyveri, røveri, kvælertag og det almindelige overfald med slag/spark og ydmygelse…

  Og som Robert… ER INTET meldt til politiet… Flot at Robert allerede som 14 årig, ved at det er nytteløst… Sørgeligt, men dette er VIRKELIGHEDEN..

  Og JA vi hader dem også og ved at dette sker i 10 tusindvis episoder årligt…

  Kommentar by Ignoranten — 11. maj 2021 @ 06:04

 9. Der bliver flere og flere som på de ene eller anden måde kommer i forbindelse med indvandrekriminalitet, enten direkte som offer, eller som pårørende, og der skulle man så tro fik folk til at stemme indvandrekritisk, og det er der da også nogen som gør, men belært af erfaringerne fra Sverige, så er det ikke altid sådan det fungerer! Folk identificerer sig i høj grad med deres politiske ståsted og tante Agathe, hvis nevø er banket til lirekassemand af indvandere i flok, går såmænd hen og stemmer på Socialdemokratiet som hun plejer! Hun kommer ikke til at stemme på DF eller NB, for dem har hun hidtil foragtet! Og jo længere ud til venstre du befinder dig, jo mindre tilbøjelig vil du være til at stemme på indvandrekritiske partier! Uanset om dine egne børn bliver ofre! Så gammelpartiernes udskamning virker uhyggeligt effektivt. Folk nedprioriterer egne børn sikkerhed, i forhold til at undgå udskamning! Det er ligepræcist, det der er skyld i Sveriges snarlige undergang!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. maj 2021 @ 07:51

 10. Det er også lidt mærkeligt, at ingen har kommenteret indlæg nr. 5 og 6 på bloggen “Man rykker et skridt til højre hver gang”. (om hvor ligeglade politikerne er med at hundredvis af danske drenge og piger er blevet overfaldet af evighedsturister)
  Kommentar by BENT A — 11. maj 2021 @ 05:00

  Som far til en 18 årig dreng, der har sin gang i København… Så er dette dagligdag… Han har fortalt mig om 7-8 episoder med fremmede stammer… Både kniv, kropsvisitation, tyveri, røveri, kvælertag og det almindelige overfald med slag/spark og ydmygelse…

  Det er blevet muhamedanskernes hverdag, lev med det!, accepter det! — eller fjern de knivsvingende stammefolk fra jordens overflade 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 11. maj 2021 @ 09:15

 11. “Jeg ville da gerne lade hende blive, hvis jeg til gengæld kunne få smidt en halv snes utaknemlige, voldelige stammekrigere ud af Danmark.”

  Etniske danskere er nødt til selv at blive “stammekrigere”, hvis vi skal overleve invasionen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. maj 2021 @ 16:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper