10. maj 2021

Rasmus Bryggers brede pensel, der slører de faktiske forhold: Muslimer får flere børn end danskere…

Rasmus Brygger har altid været en uforbederlig Islam-apologet, og det ændrer sig ikke blot fordi han har stiftet ‘Danmarks Videnscenter for Integration’. I går kunne han på Facebook underholde sine følgere med, at det blot var ‘en sejlivet myte’, at indvandrere får markant flere børn end danskere, hvorefter han med grafik fra det såkaldte videnscenter dokumenterede, at niveauet omtrentligt svarede til ‘etnisk danske kvinder’.

Christian Marcussen renser luften…

“Teknisk set er det korrekt. Ikke-vestlige indvandrere/ efterkommere mødre får ca. det samme antal børn som danske mødre. Men når meningen er, at slå en en myte ned, mener jeg ikke, at opslaget er hjælpsomt.

For myten handler jo om ikke om dansk-gifte vietnamesere eller ukrainske gæstearbejdere som også er en del af ‘ikke-vestlig’ kategorien og som får meget få børn. Når folk taler om det her, mener de selvfølgelig den store gruppe at indvandrere og efterkommere fra den islamiske verden primært.

De grønne figurer er mine tilføjelser til deres grafik. Her har jeg taget fertiliteten fra indvandrere fra de store indvandringslande specifikt, og lagt dem ind i grafikken. Så må I selv vurdere, om Brygger har slået slået myten ned, eller om han har været med til at kaste et røgslør ud over det, folk egentlig mener.”

(Rasmus Bryggers statistiske røgslør, opdateret af Christian Marcussen, 2021; Foto: Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119042/trackback

41 Comments »

 1. Citatret: Flere tweets henviser til en sproggruppe under »1117 Vårdguiden«, der er de svenske regioners sundhedsplatform. Gruppen skriver, at man, så vidt det er muligt, bør undgå at bruge ord som mand og kvinde – og gruppen gør sig selv umage for at undgå ordene i forklaringen:

  »Undgå ordet ‘kvinde’ om personer, der ser ud på en bestemte måder.«

  Flere eksempler følger under overskriften »Fjern eller omskriv«:

  »Mange (kvinder) er urolige forud for en fødsel. Hvert år får henved 10.000 (mænd) personer i Sverige prostatacancer,« forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 10. maj 2021 @ 13:13

 2. MASSEINDVANDRINGEN har udviklet sig til et mareridt for millioner af svenskere. De véd at deres land er i frit fald, og at situationen bliver værre for hver dag. I Malmø sker der nu bombe-eksplosioner, skyderier, knivstik, overfald og vanvidskørsler hver eneste dag.

  Invasionen sydfra er også en tikkende bombe under danskernes økonomi, kultur, sikkerhed og fremtid. Der er grund til stor bekymring. Dog ikke efter de fleste politikeres, journalisters og politik-kvinders mening. F.eks. mener Pernille Weiss fra K at Danmark har plads til mange millioner arabere og afrikanere.

  Invasionen har kostet danskerne dyrt, i penge, liv og velfærd. Men pyt da med det, er den fremherskende mening i den anti-danske højborg.

  Kommentar by BENT A — 10. maj 2021 @ 13:34

 3. PS: Rasmus Brygger er blot en af de ca. 10.000 feltmadrasser m/k som dag og nat arbejder på at putte blår i øjnene på danskerne. Vildledning og udlægning af røgslør er en af Damarks største industrier.

  Kommentar by BENT A — 10. maj 2021 @ 13:40

 4. Rasmus Brygger har altid været en uvl i fåreklæder, en mere slibrig person findes næppe.

  Kommentar by KineserSnot — 10. maj 2021 @ 14:16

 5. Hvorfor er det de to sædvanlige spammers, snakker om alt muligt andet en indlægget i deres første to indlæg?

  I bedes venligt stoppe med at forpeste kommentarsporet fremover med jeres galde.

  Kommentar by KineserSnot — 10. maj 2021 @ 14:17

 6. https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/nyt-videnscenter-integration-vil-modvirke-polariseret-debat

  Han polarisere så debatten endnu mere med sin fordækte løgne.

  Kommentar by KineserSnot — 10. maj 2021 @ 14:19

 7. En kvinde i Afrika har lige født 9 styks i rap. Sikke en lettelse for statistikken, at hun ikke nåede frem

  Kommentar by tavsen — 10. maj 2021 @ 14:23

 8. Demografi er skæbne. Den er evigt gyldig. Alt andet er bortforklaringer.

  Man må antage at hovedparten af befolkningen og flertallet af politikerne ikke vil forhindre at danskerne bliver et mindretal i Danmark. Det er en beslutning, som har fået tilslutning ved et halvt hundrede års folketingsvalg.

  Så lad os erkende det og ikke stikke folk blår i øjnene. Alle demografiske fremskrivninger af befolkningssammensætningen viser det. Etnisk danske kvinder føder gns ½ barn for lidt og det medfører tilbagegang for det etnisk danske befolkningstal. Den etnisk danske befolkning er gået tilbage i antal siden 1990’erne. I dag er der kun godt 4 mio etniske danskere tilbage. Demografi er skæbne.

  Kommentar by Amad — 10. maj 2021 @ 14:30

 9. En kvinde i Afrika har lige født 9 styks i rap også kaldet svingdør i lysthuset 😁, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 10. maj 2021 @ 14:31

 10. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 10. maj 2021 @ 14:31

  Vi ligeglade med dit tabloid galde.

  Kommentar by KineserSnot — 10. maj 2021 @ 14:38

 11. Det vigtigste er at vi bekæmper Islam.

  Kommentar by Michael Unna — 10. maj 2021 @ 14:43

 12. Islam er roden til alt den ondskab.

  Kommentar by Michael Unna — 10. maj 2021 @ 14:43

 13. Kommentar by KineserSnot — 10. maj 2021 @ 14:38

  Vi er ligeglade med dit ligegyldige snot og din pinlige blufærdighed, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 10. maj 2021 @ 15:15

 14. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 10. maj 2021 @ 15:15

  Flot sagt Umulius, hvad med du bare tager dig sammen istedet for at forsætte med din idioti på nye brugernavne?

  Kommentar by KineserSnot — 10. maj 2021 @ 15:32

 15. Klassisk at se syrere øverst,kæft hvor er Danmark fuckt.

  Kommentar by Draugr — 10. maj 2021 @ 15:34

 16. Kommentar by KineserSnot — 10. maj 2021 @ 15:32

  Siger bangebuksen, millennialtaberrøven Snothvalpen, der er bange for ungpigebryster og nøgenbadning i sommernatten, fucking loser 🤮, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 10. maj 2021 @ 15:40

 17. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 10. maj 2021 @ 15:40

  Nøgenbadning er fint, så længe det ikke bliver brugt som påskud af klamme stoddere til deres syge lyster.

  Kommentar by KineserSnot — 10. maj 2021 @ 15:57

 18. SIDEN 1968 ER PARTIERNES POLITIK blevet mere og mere kommunistisk/ rødfascistisk. Det ytrer sig på flere måder:

  Man har iværksat en udskiftning af det danske folk. Man ville i årevis ikke have anti-kommunistiske flygtninge fra Polen og DDR ind. Derimod ville man gerne modtage utallige muslimske arabere og afrikanere. De ville være bedre til at stemme på de røde, og de vil have større familier/flere børn end danskerne. Og de vil med deres vildtfremmede kultur være bedre til at splitte og opdele danskerne. (del og hersk)

  Oveni og drevet af kommunismen fik vi så også kvindekamp og en masse ligestillings humbug. Heraf kom også den såkaldte fri abort, dvs. retten til at myrde børn som moren anser for ubekvemme. Mere end en million danske børn har mistet livet på den konto. Med en kraftig svækkelse af det danske folk til følge.

  Demografien er kun en side af masseindvandringen. Men den kan sagtens medvirke til Danmarks undergang som dansk nation.

  Kommunisternes børnepolitik består i at dræbe børn, i at hjernevaske børn, i at gøre danske børn faderløse og i at fratage dem deres land og fremtid.

  Hertil kommer så en familie- og skilsmisse-politik som også er kommunistisk/feministisk, og så fuld af tyranni, bedrag og ondskab, at den i sit kølvand har efterladt utallige tragedier med ulykkelige og forpinte børn og nedværdigede retsløse mænd.

  Endvidere betyder kommunisme at hele samfundet bliver mere og mere ufrit og fattigt.

  Kommunisme, kvindekampskvinder og totalitære holdninger finder man nu i alle de gamle partier, hvad enten de kalder sig R, SF, S, LA, EL, DF, V eller K.

  Kommentar by BENT A — 10. maj 2021 @ 16:03

 19. Demografi er skæbne, som Amad siger (14:30). Den demografiske ændring i Danmark og resten af Vesteuropa kan ikke stoppes, og den er irreversibel. Der ligger formentlig nogle biologiske mekanismer bag, og biologien kan vi ikke styre, uanset hvor meget vi tror, vi kan.

  Kommentar by Ole Madsen — 10. maj 2021 @ 16:23

 20. 19). Det er en gammel Muhammedansk skik, siden -Menneskerettighederne i FN 1948- blev skabt. Læs bl.a Søren Krarup- Dansen om Menneskerettighederne-.

  Kommentar by Michael Unna — 10. maj 2021 @ 16:30

 21. Når Rasmus Brygger fiser, gør han det, som alle islamofile, fra begge ender.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. maj 2021 @ 17:22

 22. Rasmus Brygger: Regnestykket ser således ud jævnfør Socialdemokratiets indvandringspolitiske tidshorisont på 100 år:

  Etniske danske kvinder føder i snit omkring 1,7 børn – og er førstegangsfødende omkring 30 års alderen – hvorved danske familier “reproducerer” 3 generationer på 100 år.

  Om 100 år vil etniske danske mødre således have født 1,7^3 = 5 danske børn på hospitalerne.

  Havde de danske kvinder i stedet født 2 børn – så ville dette om 100 år medføre 8 pigebørn af 8 “bedstemødre”. Altså en befolkningstilvækst på nul.

  Hvis kvindelige muslimske indvandrere er førstegangsfødende som 25 årige (4 generationer på 100 år) og får 3 børn i snit – så vil der på hospitalerne om 100 år blive født: 3^4 = 81 muslimske børn. Altså 10 gange så mange som etniske danske børn.

  Da de fleste af os vil være døde om 100 år – så vil hospitalernes fødegang afspejle fremtiden. Selv tilsyneladende “små forskelle” er katastrofale.

  En sharia-overtagelse af Danmark vil dog finde sted langt tidligere og allerede ved en andel på ca. 40% muslimske indvandrere (da mindst 10% af danskerne vil støtte kalifatet). De resterende 50% vil være politisk splittede – for eller imod borgerkrig.

  Det må konkluderes at Rasmus Brygger er talblind og dum. Demografi bliver Danmarks skæbne.

  Kommentar by Thomas M. — 10. maj 2021 @ 17:38

 23. Kommentar by Thomas M. — 10. maj 2021 @ 17:38

  Din teori om Muslimsk magovertagelse hvad bygger den på, der er mange der spekulere i at de mange muslimske minoriteter ikke kan sammenarbejde om et flertal. Og at det etniske-Europæere derfor stadig vil være i politisk flertal på trods og demografien.

  Kommentar by KineserSnot — 10. maj 2021 @ 17:56

 24. # KS: Forstår du ikke hvad Thomas M. skriver 17.38 ? Er du talblind?

  Kommentar by BENT A — 10. maj 2021 @ 19:05

 25. Jens-Erik Andersson — 10. maj 2021 @ 15:15 skrev:

  “Vi er ligeglade med dit ligegyldige snot og din pinlige blufærdighed, …”

  Blufærdighed er da LANGT bedre end degenereret, seksualiserende og grænseoverskridende adfærd.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. maj 2021 @ 19:05

 26. KineserSnot — 10. maj 2021 @ 17:56 skrev:

  “Og at det etniske-Europæere derfor stadig vil være i politisk flertal på trods og demografien”.

  Det lyder som en meget optimistisk hypotese, som jeg ikke ville turde regne med. Er der EN ting, som de ALTID kan blive enige om, så er det at HADE mennesker af europæisk afstamning (Whites).

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. maj 2021 @ 19:08

 27. Kommentar by KineserSnot — 10. maj 2021 @ 17:56

  Der er historisk masser af eksempler på, at mindretal kommer til magten hvis det flasker sig: Hitler, Bosnien, Londons muslimske borgmester mv.

  Muslimer vil for en start finde sammen om Sharia. Når den knast er løst vil det endelige slag stå i mellem Salafister, Sunnier, Wahhabister, Shiiter (og Alawitter).

  Når de muslimske stormuftier og ayatollaher proklamerer at “Den sidste kamp bliver UDEN sværdet” – ja så burde det rigtigt ændres til “næstsidste”.

  Kommentar by Thomas M. — 10. maj 2021 @ 19:24

 28. OT: Her går det godt, FRU KAMMERHERREINDE:

  Invasions-sæsonen er nu startet i Middelhavsområdet. Solen skinner, og 1000 migranter ankom indenfor tre timer til Italien. De næste 5-6 måneder vil de vælte ind i Europa, og mange vil slå sig ned i Danmark. Venstre, DF, EL, K og R osv. holder jo fast i Marokko-traktaten.

  Nogle hospitaler vil hellere lade patienter dø end give dem medicin som virker: ivermectin. Den er nemlig gennemprøvet, ufarlig, effektiv og lynhurtigt virkende. (vaccinerne er muligvis tæt på at være overflødige?)( og kan være farlige)

  Eet enkelt islamistisk terror-anslag var en stor “succés”: 30 dræbte skolepiger, og ca. 150 kvæstede elever og lærere.

  Det kan være at Danmark kommer til at fortryde nedlæggelsen af hundredvis af små og mellemstore skoler.

  Kommentar by BENT A — 10. maj 2021 @ 19:53

 29. Kommentar by KineserSnot — 10. maj 2021 @ 17:56
  Hvis 81 muslimske pigebørn om 100 år vil lege med 5-8 etniske danske pigebørn i skolegården – hvem tror du så fastsætter reglerne?

  Kommentar by Thomas M. — 10. maj 2021 @ 20:01

 30. Kommentar by Thomas M. — 10. maj 2021 @ 20:01

  Lad os se, heldigvis er Danmark ikke de første der falder uanset hvad.

  Kommentar by KineserSnot — 10. maj 2021 @ 23:47

 31. Thomas M.

  Lad os se, heldigvis er Danmark ikke de første der falder uanset hvad.

  Kommentar by KineserSnot — 10. maj 2021 @ 23:48

 32. Den retarderede, radikale islamist-spade aner jo ikke, hvad han taler om, når han skriver:

  “Vidste du, at der i 2020 blev født 1,68 børn pr. kvinde i alderen 15-49 år i Danmark?”

  I 2020 var der 1.266.392 kvinder i alderen 15-49 år i Danmark – idioten mener altså, at der i 2020 blev født 2.127.538 børn i Danmark – ja, så skal jordemødrene løbe stærkt – der blev faktisk født 60.937 børn i 2020 i Danmark.

  Begrebet “samlet fertilitet” betyder:

  Det antal børn en 15-årig pige (i 2020) i gennemsnit kan forvente at føde de næste 35 år til hun fylder 50 år – 1,68 børn.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 11. maj 2021 @ 00:18

 33. Og så kommer vi til det næste problem med begrebet fertilitet, for det fortæller ikke hele historien om hvordan en befolkningsgruppe udvikler sig – som tidligere nævnt har det stor betydning, hvornår kvinderne får deres børn.
  Det kan nævnes, at syriske piger i den yngste gruppe 15-19 år har en fertilitetskvotient, der er mere end 28 gange højere end tilsvarende danske piger!

  (Måske fordi man bliver nødt til at tælle barnebrudenes børn med – hvor mor er 9-14 år)

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 11. maj 2021 @ 00:28

 34. Venstresocialister og venstreliberale vil bruge alle kneb for at fordreje statistikkerne!
  Det er alt – ALT – om at gøre, at vedligeholde narrativet at den store udskiftning er en konspirationsteori! For går sandheden op for de umælende masser bliver de nødt til at stemme derefter ved valgene!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. maj 2021 @ 10:52

 35. Kommentar by KineserSnot — 10. maj 2021 @ 23:47

  Rigtigt. Frankrig vil falde først. Derefter vores broderland Sverige.

  Englænderne vil derefter forsøge at gøre modstand. Bexit var jo reelt den almindelige englænders nej til flere indvandrere.

  De sorte i USA udgør rundt 15% af befolkningen. Latinos 15%. Asians 5%. Hvide udgør derfor 65%. Men gruppen af “Hvide” indeholder både europæere og folk fra Nordafrika og Mellemøsten. Så “europæerne” i USA udgør reelt nærmere kun 60% af befolkningen.

  Da Donald Trump næsten fik halvdelen af stemmerne ved præsidentvalget 2020 – så må langt de fleste helt almindelige hvide amerikanere have stemt på Trump.

  Ovenstående blot endnu et eksempel på “magt-overtagelse” med 15-40% af stemmerne. Indvandrere i Danmark udgør omkring 15% – og har med Rosa Lund, Sofie Carsten, Bwalya Sørensen og diverse indvandrerbander sat dagsordenen (efter Lars Lykke i hemmelighed solgte og opløste Danmark i Marrakesh).

  Kommentar by Thomas M. — 11. maj 2021 @ 13:16

 36. Rettelse: Lars Ulykke …

  Kommentar by Thomas M. — 11. maj 2021 @ 15:33

 37. Det er som Mogens Camre sagde: “De yngler som rotter” men danskerne nægter at se realiteterne i øjnene.
  De skal ikke integreres
  De skal ikke assimileres
  DE SKAL UD

  Kommentar by Nielsen — 11. maj 2021 @ 21:29

 38. https://hodjasblog.one/danmarks-demografi/

  Kommentar by Hodja — 11. maj 2021 @ 23:49

 39. Rigtigt og vigtigt Jørgen Nielsen 00:18 “Begrebet “samlet fertilitet” betyder: Det antal børn en 15-årig pige (i 2020) i gennemsnit kan forvente at føde de næste 35 år til hun fylder 50 år – 1,68 børn.”

  Som det fremgår af Nyt fra Danmarks Statistik 25. februar 2021 – Nr. 62
  er de 1,68 er den samlede fertilitet for alle kvinder dvs etnisk danske kvinder+ikke etnisk-danske kvinder.

  De etnisk danske kvinders samlede fertilitet er lavere. NB. Det er også vanskeligt præcis at udskille ‘etnisk danske kvinder’ i statistikken. En vis del af efterkommerne af tidligere indvandrede, regnes i dag som etniske danskere i den offentlige statistik. Derfor kan en etnisk dansker – selvom vedkommende er født i Danmark – godt være én, der er muslim, fordi hans familie er indvandrede muslimer. Islam er kommet til Danmark med indvandring. Den eksisterede ikke herhjemme før masseindvandringen fra stormellemøsten. Nu breder den sig og er blevet den næststørste religion på 30-40 år.

  Som tidligere nævnt føder de ‘rigtige’ etnisk danske kvinder i dag ca. ½ barn for lidt. Det medfører at den etnisk danske befolkning går tilbage. Den etnisk danske befolkning er gået tilbage i antal siden 1990’erne. I dag er der kun godt 4 mio etniske danskere tilbage.

  Kommentar by Amad — 12. maj 2021 @ 10:01

 40. Kommentar by Amad — 12. maj 2021 @ 10:01

  Rigtigt. Jeg har læst statistikkerne på samme måde.

  3. generations-indvandrere af muslimske indvandrere tælles som danske.
  Danskerne bliver ført bag lyset af DR, de Radikale og Rosa Lund mv.

  Tag en tur på Nørrebro’s Runddel – og se om du kan spotte “Holger” blandt hundredevis af fremmede. Eller tag en offentlig bustur i København – og se om du kan spotte “Holger 2” iblandt 30 sorte klæder.

  Hvis indvandrerene (inkl. flygtninge mv.) blot får 3,5 generationer pr. 100 år – og blot får 2,5 børn pr. 100 år – så vil der på hospitalerne i år 2121 blive født ca. 22 muslimske pigebørn – og ca. 5 danske pigebørn. Altså vil over 80% fra fremmede kulturer have overtaget Danmark.

  Datoen for europæernes og danskernes mindretal er i princippet skæringspunktet mellem de 2 eksponentielt modsatrettede kurver.

  Men statistikken indregner ikke fremtidige krige i Mellemøsten samt en ekstra halv milliard Nordafrikanerne, som alle vil forsøge at komme til Europe i gummibåde.

  Kommentar by Thomas M. — 12. maj 2021 @ 15:57

 41. Enig Thomas M. 15:57. ‘Statistikken indregner ikke fremtidige krige i Mellemøsten samt en ekstra halv milliard Nordafrikanerne, som alle vil forsøge at komme til Europa i gummibåde.’

  Ja, alt tyder på at indvandringspresset mod EU vil stige voldsomt i fremtiden f.eks fra det stærkt voksende antal mennesker i Afrika. Afrikas befolkning er i dag 1,341 mia mennesker. Afrikas befolkning fordobles inden 2050, hvor der ville være 2,5 mia. mennesker i Afrika (hvilket vil betyde, at mere end en fjerdedel af verdens befolkning til den tid vil være i Afrika). (Economist 26. marts 2020)

  Der er nu snart 8 mia mennesker i hele verden og tallet vokser til næsten 10 mia i 2050.

  EU-27’s befolkningstal forventes at stige fra 446,8 millioner i 2019 og toppe med 449,3 millioner i 2026 for derefter at falde til 441,2 millioner i 2050 (ifølge Eurostat ultimo April 2020)

  Hvis EU ikke effektivt får stoppet den illegale indvandring, vil mange millioner – måske over 100 mio? – frem til 2050 med stor sandsynlighed illegalt indvandre til EU alene fra Afrika.

  Kommentar by Amad — 13. maj 2021 @ 00:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper