11. maj 2021

EB: ‘Her vil Tesfaye sende asylsøgere hen: 12 flygtninge skudt i Rwanda – de brokkede sig over maden’

Groft sagt er der kun tre positioner i dansk politik lige nu. Nogle støtter Mette Frederiksen, nogle er imod regeringen fra venstre, og nogle er imod fra højre. Den servile journalistik er der flere eksempler på, eksempelvis ‘En rose til en rose’-indslaget på DR1 sidste år, eller Netto-magasinet Limes nylige ‘Hele Danmarks Mette’.

Kritikken fra venstrefløjen er overalt hele tiden, særligt i forhold til udlændingepolitikken, men ikke kun. Ekstra Bladets kritik af asyllejre i Rwanda tager ingen gidsler i den henseende, men partiet gik faktisk til valg på samme. Ingen medier pisker regeringen, for ikke at have oprettet asyllejre som lovet, og det sker stort set aldrig, at den journalistiske kritik korrelerer med højrefløjens politiske ønsker. Hvorfor egentligt ikke?

(Collage: Ekstra Bladet, 6. maj 2021 – Lime, maj 2021)

“Her vil Tesfaye sende asylsøgere hen: 12 flygtninge skudt i Rwanda – de brokkede sig over maden” (Venstrefløjens position, jf. Ekstra Bladet)

– Den røde tråd i mit politiske engagement har altid været kampen mod uretfærdighed. Som statsminister er der ikke en bestemt retning, der kan drive mig, for min opgave er at passe på hele Danmark. At gøre os rigere og stærkere. Derfor er en sag ikke vigtigere end en anden, men det var kampen mod uretfærdighed, der vækkede min lyst til at blive politiker og ændre verden. I dag tror jeg mere end nogensinde på, at man skal bidrage, hvor man kan. Uanset om det er i familien, i foreningslivet eller i samfundet som helhed.” (Socialdemokraternes position, jf. Lime)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119065/trackback

52 Comments »

 1. Arbejdere i hele Danmark, foren jer i Nye Borgerlige.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 11. maj 2021 @ 01:54

 2. “det sker stort set aldrig, at den journalistiske kritik korrelerer med højrefløjens politiske ønsker. Hvorfor egentligt ikke?”

  Fordi højreorienterede ikke kan finde ud af andet end at lave blogs og facebooksider som kun de selv læser.

  Kommentar by Per — 11. maj 2021 @ 02:26

 3. NB er EU 1% ghettoblasternes henchmen , en løgn.

  Jeg stemmer S fra nu , hvis de får gennemført hvad “liberale” ikke har trods årtier ved mangten.

  Kommentar by black panter — 11. maj 2021 @ 02:52

 4. Jeg tror på Mettes retorik når der er sendt 44.000 fra Syrien hjem og hun opsiger konventioner nr, så vi kan slippe afsted med mange andre der er kommet efter 1983.

  Kommentar by KineserSnot — 11. maj 2021 @ 03:19

 5. Kommentar by Per — 11. maj 2021 @ 02:26

  Korrekt, der er ufattelig mange svage mænd på højrefløjen, der ikke tør står frem.

  Kommentar by KineserSnot — 11. maj 2021 @ 03:21

 6. LIME er et blad der uddeles af Netto. Er Netto blevet butik for især røde kunder? For Netto uddeler gratis blade som tit hylder og opreklamerer kvinder som Sofie Carsten, Pernille Skipper, Rosa Lund osv.
  Det er det samme med Brugsens og Kvicklys blade.

  “Sjovt” som syrere, tyrkere, marokkanere, palæstinensere, pakistanere og iranere som tager på ferie til deres hjemlande, altid ANGIVELIGT er i yderste livsfare i deres ferier, iflg. smudspressen.

  Kommentar by BENT A — 11. maj 2021 @ 04:45

 7. HAR CHRISTIANSBORG kastet al sin store næstekærlighed på dem der er længst væk? Gælder politikernes og mediernes sympati kun berigere? For det er da mærkeligt at “flygtninge” kan tage på ferie igen og igen, ja, hvert år, i de lande de er flygtet fra. Men “man” lader som ingenting, og vender det blinde øje til.

  Det er også lidt mærkeligt, at ingen har kommenteret indlæg nr. 5 og 6 på bloggen “Man rykker et skridt til højre hver gang”. (om hvor ligeglade politikerne er med at hundredvis af danske drenge og piger er blevet overfaldet af evighedsturister)

  Kommentar by BENT A — 11. maj 2021 @ 05:00

 8. PS: Pudsigt at MSM synes at det er vigtigt konstant at holde os underrettet om hvad Mette F spiser. En overgang var det kun makrelmadder. Iflg. Lime er det nu skiftevis ostemadder og æggemadder.

  Kommentar by BENT A — 11. maj 2021 @ 05:08

 9. Hele historien vækker mindelser om kommunisterne og radigale Hilmar Baunsgaard og deres forløjede kampagne for en vis udvist hr. Jaime i Mexico for 50 år siden.
  Løjet forsvundet i pressen og tortureret medens han skraldergrinede med kommunisterne. Så var der selvfølgelig også den gang den radigale facilitator, der skulle gøre historien sandsynlig.
  Intet nyt under solen!

  Kommentar by pseudonym — 11. maj 2021 @ 06:59

 10. Den servile journalistik”

  Mediestøtten får dem til at kravle langs fodpanelerne af skræk for at stikke ud fra tapetet. Mediestøtten svarer til 600 overflødige ansatte i den hensygnende branche.

  Typograferne gjorde sig selv overflødige ved at lave hvide pletter i aviserne, fordi artiklerne indeholdt noget, som de kommunistiske typografer ikke kunne acceptere.

  Den store mangel på fængselsbetjente kunne aflastes ved flere lejre i Rwanda eller andre lande, hvor udliciterede lejre kunne skabe arbejdspladser, altså en form for direkte U-landshjælp.

  for 11 timer siden — Tre fængselsbetjente kørt på skadestuen efter voldelig konflikt i Fængsel.

  Apr 19, 2021. Der er brug for flere fængselsbetjente i Danmark. Derfor tager kriminalforsorgen utraditionelle metoder i brug, når der mandag den 19. april 2021

  25. feb. 2021 — Antallet af fængselsbetjente er faldet otte år i træk; Antallet af indsatte er øget fire år i træk; Fængsler og arresthuse har været overfyldte siden …

  Danmark er ikke gearet til den muslimske mentalitet. LÆS KORANEN og send betjente på efteruddannelse i USA

  Kommentar by tavsen — 11. maj 2021 @ 07:15

 11. pseudonym — 11. maj 2021 @ 06:59

  Også dengang var MSM fake-news.
  TV-avisen sendte én derover til at banke på Jaime’s dør. Derefter døde “historien”

  Kommentar by tavsen — 11. maj 2021 @ 07:19

 12. PS: Prøv at undersøge hvor mange danskere hos feks COOP der er blevet skiftet ud med en “flygtning” med store løntilskud, det kunne måske være en del af forklaringen på hvorfor disse firmaer elsker politikere som vil have flere af dem hertil.

  Jeg gider ikke finde linket, men googler man “ansæt en flygtning” får man en hjemmeside frem fra københavns kommune, hvor de lover at betale 100% af flygtningens løn i deres praktikperiode (tror det er op til 3 eller 6 måneder) plus en bonus til firmaet på 20 eller 40.000 kr hvis de ansætter ham bagefter!

  Men da firmaet bare kan skifte den ene “flygtning” i praktik ud med den næste og lade kommunen stå for lønnen, så er de i princippet sikret gratis arbejdskraft lige så længe danskerne stemmer på idioter = Velkommen på forsiden i rosende vendinger til mette og resten af det røde slæng.

  Det undrer mig faktisk at uriasposten ikke forlængst har omtalt den ordning, den burde være på forsiden af alle medier men alle virker fuldstændigt bedøvede når man nævner den. Måske er det kognitiv dissonans, men i bliver udskiftet, og beviset er lige foran jer hvis i gider bruge 2 sekunder på google.

  Kommentar by Per — 11. maj 2021 @ 07:36

 13. Bare de kan sætte et x ved røde partier!

  Kommentar by Islamarebad — 11. maj 2021 @ 07:52

 14. Per — 11. maj 2021 @ 07:36

  Gælder også statsansatte “journalister”, så har de noget dagligt at fortælle

  ekstrabladet.dk/krimi/stor-politiaktion/8566641

  Skaber arbejde til Retsvæsen, dommere, fængselsbetjente, jo jo berigelsen er saliggørende for mange menneskers arbejdsindtægt.

  EB henviser til en over 3 år gammel episode i Rwanda, der næppe gentager sig, når der er konstant opmærksomhed fra omverdenen.

  Kommentar by tavsen — 11. maj 2021 @ 08:04

 15. – Per

  Jeg har skrevet om løntilskud flere gange, blandt andet ift. gartnerier. Har også blogget specifikt om udskiftning af danskere med udlændinge på Coop Hasselager.

  Kommentar by Kim Møller — 11. maj 2021 @ 08:11

 16. Hvis vi her i Danmark lærte af Rwanda og skød asülansögere, der beklagede sig over maden, ville vi længe have skudt 300.000!
  Måske fik det resten af tilløberne til at spise andres mad med større respekt.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. maj 2021 @ 09:03

 17. Det er også lidt mærkeligt, at ingen har kommenteret indlæg nr. 5 og 6 på bloggen “Man rykker et skridt til højre hver gang”. (om hvor ligeglade politikerne er med at hundredvis af danske drenge og piger er blevet overfaldet af evighedsturister)
  Kommentar by BENT A — 11. maj 2021 @ 05:00

  Som far til en 18 årig dreng, der har sin gang i København… Så er dette dagligdag… Han har fortalt mig om 7-8 episoder med fremmede stammer… Både kniv, kropsvisitation, tyveri, røveri, kvælertag og det almindelige overfald med slag/spark og ydmygelse…

  Det er blevet muhamedanskernes hverdag, lev med det!, accepter det! — eller fjern de knivsvingende stammefolk, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 11. maj 2021 @ 09:29

 18. @kim møller: Ja jeg kan godt huske den fra coop i hasselager, men mindes ikke at have set noget om de 40.000 kroner i bonus og fuld løn fra kommunen? Jeg kan heller ikke finde den oprindelige side jeg talte om før, selvom det var det første hit jeg fik da jeg søgte på det sidste gang. Hjemmesiden havde en ret kort (forkortet) adresse og var fra kbh’s kommune, så meget husker jeg. Det var der det med lønnen stod, men det med de 40.000 kroner i bonus for at fravælge en dansker til jobbet er såmænd også galt nok i sig selv.

  Folk ville gå amok hvis nogen foreslog en bonus på 40.000 kroner for at ansætte anders fremfor ali, men når det er danskerne selv der bliver udskiftet for deres egne skattepenge, så er der ikke en kæft der reagerer. Vi taler altså om mennesker der er vandret hertil på eget initiativ gennem ti fredelige lande uden krig, (ofte deres eget land medregnet) hvorefter de tager en danskers job, og firmaet får 40.000 kroner af danskernes penge i bonus fra kommunen for ikke at ansætte danskeren.. Man skulle tro at det var udtænkt i islamisk trossamfund, men det er det måske også.

  Jeg ved ikke hvad fanden der er galt med folk i dette land siden ingen reagerer på det her, og hvad fanden laver fagforeningerne i den sag???

  Det er præcist derfor at jeg hele tiden efterlyser et højreorienteret medie med egne journalister, for det sidste er da om noget et spørgsmål nogen burde stille dem, lige efter at de har sat fokus på det første.

  Kommentar by Per — 11. maj 2021 @ 09:37

 19. Citatret: Fra Danmarx Ramadanradio DDR1. Hende her Charlotte var nok bange for at blive et hovede kortere som Samuel Paty i Frankrig.

  ‘Charlotte’ ville vise Muhammed-tegninger i sin undervisning, men så begyndte truslerne. Nu har hun fast kontaktperson hos PET

  Der er en grundlæggende problematik, når det kommer til Muhammed-tegningerne, mener uddannelsesministeren.

  Da en underviser på Københavns Professionshøjskole i oktober sidste år skrev på sin private facebookside, at hun ville begynde at bruge Jyllands-Postens Muhammed-tegninger i undervisningen, fik hun en storm af vrede og trusler som reaktion.

  Nogle skrev på dansk. Andre på engelsk eller arabisk.

  I dag har hun hemmelig adresse og en fast kontaktperson hos Politiets Efterretningstjeneste, PET. Hun hedder derfor ‘Charlotte’ i denne artikel.

  KILDE: https://www.dr.dk/nyheder/indland/charlotte-ville-vise-muhammed-tegninger-i-sin-undervisning-men-saa-begyndte, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 11. maj 2021 @ 09:45

 20. Det er præcist derfor at jeg hele tiden efterlyser et højreorienteret medie med egne journalister, for det sidste er da om noget et spørgsmål nogen burde stille dem, lige efter at de har sat fokus på det første.

  Kommentar by Per — 11. maj 2021 @ 09:37

  Her, Lille Per: https://tv.frihedensstemme.dk/trovaerdige-medier/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 11. maj 2021 @ 09:57

 21. Jens-Erik Andersson — 11. maj 2021 @ 09:45

  Hvis du brugte Off TOPIC ville du have opdaget det noget før

  http://www.uriasposten.net/nye-tips#comment-5455428

  Kommentar by tavsen — 11. maj 2021 @ 10:00

 22. Altså man kan selvfølgelig mene hvad man vil om Sosserne. Men det er da en positiv kovending de har taget på udlændinge området. Sent….Javel. Men bedre sent end aldrig.

  Kommentar by Michael Unna — 11. maj 2021 @ 10:11

 23. DenDanskeForenings forside (hjemmeside) har en historie om Sundhedsstyrelsens pressechef. Måske rimeligt I lægger mærke til den. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. maj 2021 @ 10:27

 24. HEJ UNNA, 10.11: Vær nu ikke så naiv. Det er ikke andet end valgflæsk, hykleri og skuespil. Alle partierne (minus NB) er tilfredse med Marokko-traktaten, der går ind for fri indvandring og mere censur)

  PER, 7.36: Det er over 30 år siden at den grove diskrimination af danskerne begyndte. Flere har fortalt om hvordan indvandrere blev favoriseret på alle måder. De fik gratis kørekort, de fik løntilskud og blev ansat frem for danskere. Arbejdsløse danskere fik ingen eller minimal hjælp hvis de uforskyldt, pga. firmakrak, bankkrak, ulykke, sygdom, overfald, skilsmisse eller brand mv. var blevet arbejdsløse eller hjemløse. De måtte gerne hutle sig igennem, mens de fremmede blev forgyldt.

  Ondskaben og uretten overfor danskerne, det med at gøre dem til 3. eller 5. rangs borgere i deres eget land, har længe været en Christiansborg specialitet. Som selv DF har støttet via svigt og tavshed.

  Kommentar by BENT A — 11. maj 2021 @ 10:49

 25. Mette Frederiksen ændrer kurs, så snart hun har suget kraften ud af Dansk Folkeparti.
  Det er nøje planlagt massakre på den borgerlige fløj.

  Tro heller ikke på Magnus Heunice der siger vi hurtigst mulig skal tilbage til, hvor vi ikke kan se forskel på nu og før corona.

  Hvorfor ofrer staten så millioner af kroner på digital coronapas, hvis det skal afskaffes inden efteråret. Jeg vil se det før jeg tror det, ellers er min fornemmelse lige nu at restriktioner er kommet for at blive

  Kommentar by k.m. — 11. maj 2021 @ 10:51

 26. # TAVSEN, 7.15: Ja, fængselsvæsnet er snart i samme miserable tilstand som postvæsnet, forsvaret og demokratiet osv.

  Man søger fængselsbetjente, men tilbyder en lav og ussel løn, og folk må selv betale for transport til de kursusophold de skal deltage i, for at blive fængselsbetjente. En mand i Ålborg der søger jobbet, skal selv betale adskellige rejser frem og tilbage til Københavnstrup. Det er ikke spor mærkeligt at der mangler personale i fængslerne. Det ender nok med kaos og sammenbrud, eller fangeopstand. Eller man begynder at løslade fangerne ad bagdøren, længe før tiden, så de milde straffe bliver endnu mildere.

  Ofrenes ofte årelange eller livsvarige lidelser blæser man på.

  JEA, 9.29: Ja, vores børns og unges liv, helbred og fremtid er alvorligt truet af de utallige overfald m.m. Men danskerne accepterer det, og bliver ved med at stemme på de partier som vil udskifte og blodigt udrense dem.

  Hjernevask virker. (Det må dog med i billedet at DF har snydt og bedraget sine vælgere så usselt, at man mangler ord. Men havde Tullesen ikke været en uduelig nitte og nulbon, kunne DF i dag have været det største parti. DF fik jo 37 mandater i 2015)

  Kommentar by BENT A — 11. maj 2021 @ 11:09

 27. Asyl er fup. Stop med at give asyl til langvejs rejsende. De har ikke ret til asyl, når de rejser igennem flere ’sikre’ lande hertil. Man kan f.eks ikke få asyl i Danmark, hvis man indrejser fra Tyskland. Så skal man søge asyl dér eller et land man var i før, man kom dertil.

  Der er i øvrigt ingen asylret ifølge den suveræne nationale ret til selvbestemmelse. Konventionen, som det påstås vi engang har tilsluttet os, behøver vi derfor hverken at opsige eller at følge. Vi kan som nation ikke dømmes for selvstændighed. Der er nemlig ingen domstol, der kan dømme os.

  Oprettelse af danske asyllejre i Rwanda er en pinlig politisk nødløsning på et ikke-problem. De, der ikke ønsker Danmark bevaret, kritiserer det selvfølgelig sønder og sammen, fordi de ønsker mere turbo på befolkningsudskiftningen.

  Jeg frygter at danske asyllejre i Rwanda vil tiltrække hundrede tusinder asylsøgere, som danskerne så skal forsørge. De vil virke som en magnet for alverden. Så kommer opbygningen af asyllejrene med faciliteter som i det almene byggeri i Danmark, som de indvandrede fra de varme lande allerede bebor i dag.

  Hvorfor skal alle personer fra Langtbortistan i det hele taget have ret til at søge dansk asyl i Rwanda eller i Danmark? Det er mig totalt uforståeligt.

  Kommentar by Amad — 11. maj 2021 @ 11:12

 28. 12 flygtninge skudt i Rawanda, en tragedie, men lad os nu få hele historien! Hvad med 10 kvinder i Danmark udsat for overfaldsvoldtægt af udlændinge i Danmark? Hvis jeg skal vælge hvilken af de to tragedier vi skal undgå for alt i verden, så bliver det de 10 voldtægter! Simpelthen fordi det er danske piger det går ud over!
  Venstrefløjen forsøger med alle midler at skjule, at bag alle de indvandrerelaterede forbrydelser, befinder der sig et offer!
  Desværre lader det til at udskamningstaktikken er uhyre effektiv. Og danskerne går stille og roligt ned og stemmer som de plejer!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. maj 2021 @ 11:13

 29. PS: Ja, historien i EB er mere løgn en sandhed. Men det er en historie der er typisk for den måde medierne opererer på. Halve og kvarte sandheder, eller fantasi-historier fyldt med overdrivelser og falske data.

  Kommentar by BENT A — 11. maj 2021 @ 11:16

 30. Mere løgn end sandhed.

  De adskellige tilfælde hvor danske kvinder har fået en grusom, sadistisk, kvæstende, lemlæstende og invaliderende behandling af “berigere”, lægger medierne camouflagenet henover, så de hurtigt glemmes af vælgerne. Selv myrdede kvinder lægges der glemsel henover.

  Kommentar by BENT A — 11. maj 2021 @ 11:20

 31. # Den nervøse 11.13: Langt flere end 12 danskere er blevet myrdet som følge af de gamle partiers og DRs “humanisme”.

  Kommentar by BENT A — 11. maj 2021 @ 11:27

 32. *BENT A 11:27
  Det er sikkert rigtigt, men det er lidt svært at få valide tal på bordet, for som regel myrder de hinanden! Men en gang imellem skriver MSM at en dansker er blevet myrdet! Nå det så kommer frem hvem det er, så står der at den myrdede ellers var en god muslim! Simpelthen fordi vi nu kører på 3. generation og så kan MSM ikke forstå at de ikke er danske af sind men kun af papir! De har i alle tilfælde ikke for fædrelandet ild!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. maj 2021 @ 12:05

 33. De skal sendes hjem med en enkeltbillet og aldrig nogensinde sætte deres ben på skandinavisk grund igen.

  https://www.document.no/2021/05/10/drepende-kritikk-av-norsk-pakistansk-reisemonster/
  Fra januar til mai er det registrert 3700 reiser fra Pakistan til Norge. Tallene viser at det pakistanske innvandrermiljøet er blant dem som har reist mest til hjemlandet.

  Tette bånd

  Det er ikke slik at innvandrere kutter båndene til hjemlandet. De kjøper seg hus der og flytter tilbake når de blir pensjonister.

  33 prosent av innvandrere med pakistansk bakgrunn, eier for eksempel en bolig eller fritidshus i Pakistan.

  Blant innvandrere med tyrkisk bakgrunn, har 35 prosent bolig i Tyrkia. Det samme opplyser 10 prosent av innvandrerne fra Irak og Afghanistan.

  Kombinasjonen tett tilknytning til hjemlandet og hyppig reisevirksomhet, sørget for at nye virusvarianter ble spredd. Det førte til ny lockdown, noe som kostet samfunnet dyrt med betydelig irritasjon som resultat.

  Likevel har de fått gå foran i vaksinekøen og blitt premiert for negativ oppførsel, som Moldes ordfører kalt det.

  Kommentar by k.m. — 11. maj 2021 @ 13:12

 34. # Den nervøse 12.05: “Som regel myrder de hinanden”. Er det nu rigtigt?

  Du har ret i at der er mange bandekonflikter og andre stridigheder i de kulturfremmedes miljøer. Men ihvertfald er det vist en kendsgerning at tusindvis af danskere er blevet overfaldet, knivstukket, mishandlet, tortureret, kørt ihjel eller på anden måde alvorligt skadet som følge af de rødradikales og feltmadrassernes politik. (Som har været en pine, en plage og en pestilens for millioner af danskere, fordi den politik er blevet udbredt til alle områder af samfundet, fra invasionen og fremmed-besættelsen til familie-, skatte-, social- og sundhedspolitikken osv.) Hertil kommer de pårørendes tab, savn, sorg og lidelser.

  Kommentar by BENT A — 11. maj 2021 @ 13:18

 35. PS: Bare indenfor de sidste tre år er der masser af eksempler på sagesløse danskere, både voksne og børn, som er blevet tæsket, sparket i hovedet, knivstukket, lemlæstet eller dræbt……. af asylanter, bekvemmeligheds-flygtninge, muslimske fanatikere og “ædle vilde”. Og der har været en sag en sag med 794 forbrydelser begået af to indvandrere på kort tid.

  Kommentar by BENT A — 11. maj 2021 @ 13:30

 36. Lime-redaktør beklager Mette Frederiksen-overskrift på forsiden
  Overskriften ”Hele Danmarks Mette”, der sammen med et billede af statsminister Mette Frederiksen (S) pryder forsiden på Nettos kundemagasin Lime, var for unuanceret.

  Det skriver ansvarshavende chefredaktør Pernille Kleding fra Aller-bureauet OTW, der producerer magasinet, i en kommentar til MediaWatch.”

  Kommentar by tavsen — 11. maj 2021 @ 15:09

 37. Og den helt store afsløring, der viser den korrupte medieverden

  https://journalisten.dk/nyhedsoverblik/?news_band_id=107913

  Tre medarbejdere og en chef, Frederik Gundorph Olesen ryger ud fra Børsen efter snyd med støttekroner

  Advokatundersøgelse bekræfter snyd med corona-midler hos Børsen

  En ekstern advokatundersøgelse bekræfter snyd med corona-støtteordning hos Børsen.

  Det siger administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør Bjarne Corydon i en pressemeddelelse.”

  Kommentar by tavsen — 11. maj 2021 @ 15:15

 38. Idiotiet er også i EB. Den store nyhed fra PET lige nu, er at -Børnene risikere at blive Radikaliseret i lejrene i Syrien-! Ja hvad var de i forvejen med disse forældre???? Løven risikere at blive kødspiser! :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 11. maj 2021 @ 16:17

 39. Ja, Michael Unna, selv Peter Skårup spiller dybt forbavset over, at folketinget ikke har fået den forbløffende oplysning fra de skarpe hjerner i PET. Altså at børn af terrorister, der vokser op i en lejr fyldt med andre terrorister og deres børn, “risikerer” selv at blive terrorister.

  Skårup kunne jo også have valgt at sige, at denne oplysning netop er en rigtig god grund til, at hverken børn eller forældre skal til Danmark.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 11. maj 2021 @ 17:00

 40. Mette Fupsen har i dag i DR advaret om at CENSUR ER DØDSENSFARLIG!

  Men samtidig er Nanna Skov Høpner og hendes to børn ofre for et justitsmord pga. et par “forkerte ord” ved en protestdemonstration mod diverse love og restriktioner. (2 års fængsel for 2 ord) Og Nanna er ikke den eneste der er blevet arresteret og/eller fængslet af tanke- eller censurpolitiet.

  Har Mette Fupsen ikke styr på sin justitsminister, eller er Mettes censur-bekymringer skuespil?

  Endvidere er flere brancher og erhverv ved at blive censureret væk. Og DR, TV2 og papiraviserne bortcensurerer også system-, EU- og indvandrings-kritikere m.fl. i ret betydeligt omfang.

  Kommentar by BENT A — 11. maj 2021 @ 17:45

 41. Ufrivillig skatteyder — 11. maj 2021 @ 01:54 skrev:

  “Arbejdere i hele Danmark, foren jer i Nye Borgerlige.”

  NB mener tilsyneladende at de fremmede kan blive her i Danmark, hvis bare de ikke er kriminelle eller får kontanthjælp.

  Hvornår begynder NB at tale om de HELT NØDVENDIGE masse-udsendelser af ikke-vestlige fremmede?

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. maj 2021 @ 18:45

 42. # Peter Nielsen, 18.45: NU HVOR DF har mistet al troværdighed så længe Tullesen er i spidsen, kan det kun være skuffelser, ulykker og katastrofer forude. For NB kan ikke alene klare at redde Danmark. Vi danskere er færdige og vil blive udplyndret, terroriseret og massemyrdet, hvis vi ikke sørger for at få endnu et patriotisk parti på banen. Et som er endnu mere konsekvent end NB. Og eventuel valgsvindel skal vi også have forebygget.

  Vi har ikke råd til bare at lade tingene dalre videre. Og vi kan slet ikke overlade det til bløde eller vattede politikere at hindre undergangen.

  Kommentar by BENT A — 11. maj 2021 @ 19:09

 43. Held i uheld. Så ser vi heldigvis ikke de 12 bekvemmelighedsflygtninge igen.

  Kommentar by Nielsen — 11. maj 2021 @ 20:28

 44. “Her, Lille Per: https://tv.frihedensstemme.dk/trovaerdige-medier/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰 Kommentar by Jens-Erik Andersson — 11. maj 2021 @ 09:57”

  Det er ikke medier men copy/paste blogs som aldrig laver noget journalistisk arbejde selv, og det er præcist det der er problemet.

  Kommentar by Per — 11. maj 2021 @ 21:20

 45. Det store problem er at cirka 85% af befolkningen er uden nogen form for hjerne, som ikke fatter at folkemordstingets 179 psykopater alle er til salg og forlængst købt og betalt og tømt for sjæl, og sålænge situationen er sådan, så vil de 85% trække os alle direkte ned i helvede

  Kommentar by Svend — 11. maj 2021 @ 22:11

 46. PER har ret i at det er meget vigtigt at skaffe flere læsere til net-aviserne, og der kan opsøgende journalistik måske være til hjælp?

  Nogen som véd om Newspeek ved Jeppe Juhl er ophørt? Kunne pludselig ikke finde den.

  Kommentar by BENT A — 11. maj 2021 @ 22:17

 47. PS: Ret enig med Svend, 22.11. Tror dog kun at der er ca. 169 idioter/psykopater i folkemordstinget. Er helt enig i at der er stor risiko for at 85% af vælgerne aldrig når at vågne op før det er for sent. Hvorefter det for evigt er slut med Danmark.

  Kommentar by BENT A — 11. maj 2021 @ 22:49

 48. > 46 22:27
  https://.newspeek.info

  Kommentar by Anonym — 12. maj 2021 @ 04:31

 49. Det er ikke medier men copy/paste blogs som aldrig laver noget journalistisk arbejde selv, og det er præcist det der er problemet.

  Kommentar by Per — 11. maj 2021 @ 21:20

  Lille Per, så skab dog for ind i helvede dit eget højreorienterede medie i Danmark, det er jo for fanden i panden IKKE raketvidenskab, vel, bare se hvad nyhedsbranchens svar på Gøg og Gokke, Murdoch og Ailes, fik ud af FOX News Channel, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 09:19

 50. PS.Kulturradikalisme Smadrer Danmark:-)
  Hvorfor skal alle personer fra Langtbortistan i det hele taget have ret til at søge dansk asyl i Rwanda eller i Danmark?

  “Medierne går amok i beskrivelserne af forholdene i Rwanda, som om asylaftalen allerede er indgået. Stribevis af eksperter bliver interviewet om den hårde danske udlændingepolitik, men der bliver aldrig nævnt nogle konkrete tal. Det er der en god grund til. Tallene er nemlig i vækst. Siden Mette Frederiksen blev statsminister, er antallet af ikke-vestlige steget med over 12.000 personer. Det er den politik, som medierne betegner stærkt højreorienteret og direkte umenneskelig.”
  (klip fra Kulturradikalisme Smadrer Danmark den 11. maj 2021)

  Kommentar by Amad — 12. maj 2021 @ 11:52

 51. Lille Per, send link til dit eget, skabte højreorienterede medie, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 15:35

 52. Er der tilbud på makrel i tomat i Netto?

  Kommentar by Revisoren — 15. maj 2021 @ 11:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper