12. maj 2021

Lærer tør ikke vise Muhammed-tegninger: “Dem, der har sendt beskederne, har jo fået deres vilje…”

Hemmelig adresse og en fast kontaktperson hos PET, fordi hun prioriterede ytringsfriheden højere end muslimers følelser. Et godt eksempel på voldsmandens veto. Fra DR Online – ‘Charlotte’ ville vise Muhammed-tegninger i sin undervisning, men så begyndte truslerne. Nu har hun fast kontaktperson hos PET.

“Da en underviser på Københavns Professionshøjskole i oktober sidste år skrev på sin private facebookside, at hun ville begynde at bruge Jyllands-Postens Muhammed-tegninger i undervisningen, fik hun en storm af vrede og trusler som reaktion.

– Det var et chok at opleve, at det, jeg så som en naturlighed – undervisningsfriheden – ikke var der længere. Det gør mig trist, at det skal være sådan. Dem, der har sendt beskederne, har jo fået deres vilje, fordi jeg har fjernet billederne, siger Charlotte. …

– Kunne du finde på at bruge Muhammed-tegningerne i din undervisning i dag?

– Nej. Ikke med de erfaringer, jeg har fået nu. De viser jo, at der er en risiko ved at bruge dem. At der sidder nogen, for hvem det ikke er acceptabelt. Og som vi så med Samuel Paty, er der også nogen, som vil bruge voldelige midler til at forhindre det.”

(Mindehøjtidelighed ved den franske ambassade, Kgs. Nytorv, København, 25. oktober 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119086/trackback

34 Comments »

 1. Er det ikke det aldrende pattebarn, Jyllands-Postens Fonds magtfulde formand Jørgen Ejbøl man ser ude til venstre i billedet under demonstrationen ved den franske ambassade? – Nå nej, det har han slet ikke tid til; lige nu er han jo i fuld gang med at kujonere medarbejdere- og bestyrelse i det henrådnende foretagende der går under betegnelsen JP-Politiken.

  Hvis du, kære læser, ikke kender Jørgen Ejbøl, så kan jeg oplyse at det var ham der stak halen op mellem benene, da det virkelig gjaldt om at stå fast på principperne i forbindelse med publiceringen at Muhammedtegningerne!

  Kommentar by T. Flodur — 12. maj 2021 @ 03:32

 2. Synes nok Flemming Rose har nævnt hans navn engang. Er det ikke ham som er afbildet som transkønnet på plakaten til højre i billedet?

  Kommentar by Nielsen — 12. maj 2021 @ 03:59

 3. HAR VI IKKE lært så meget af reaktionerne på disse tegninger, at vi ikke kan lære mere af dem? Hvorfor ikke bare fortælle om tegningerne og om hvordan de med løgn og overdrivelser blev misbrugt til at skabe hysteri i fjerne arabiske lande, med terrortrusler, mordforsøg, mord og afbrændinger af ambassader til følge? Ellers risikerer vi at vi fortaber os i detaljer, medens det vigtigste glemmes: At de gamle partier er ved at sælge danskerne til stanglakrids! Selve tegningerne er vel ret ligegyldige i forhold til at en folkeudskiftning er i gang? En plyndring, fordrivelse og etnisk udrensning som fører det danske folk henimod at få samme skæbne som armenerne, jøderne og svenskerne.

  Vi er ikke så meget oppe imod tegningerne, som mod et parti-system og regime (fra 1968 og 1983) som med alskens indoktrinering og rødradikale lumskerier er ved at udslette det Danmark som vi kendte/kender, og som vi danske ikke kan undvære, hvis vi vil have en menneskeværdig fremtid.

  Kommentar by BENT A — 12. maj 2021 @ 05:30

 4. “Det var et chok at opleve, at det, jeg så som en naturlighed – undervisningsfriheden – ikke var der længere. Det gør mig trist, at det skal være sådan”
  Hvem har Charlotte stemt på hele sit voksenliv ?
  Det vil sikkert også være et “chock” for hende at opleve at der bliver indført sharia i danmark og at hun vil få kastet syre i ansigtet eller anholdt af shariapolitiet og få pisk hvis hun ikke går klædt ud som et spøgelse og andægtigt ser ned når hun møder en mand.

  Kommentar by Danskeren — 12. maj 2021 @ 06:52

 5. Må være rettet mod etnisk englændere
  Islam og venstrefløjen truer anderledes tænkende til tavshed.
  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/udland/storbritannien-vil-lovgive-mod-hadske-indl%C3%A6g-p%C3%A5-sociale-medier/ar-BB1gDbLf?ocid=msedgntp

  Kommentar by k.m. — 12. maj 2021 @ 07:32

 6. Moské lærerforeningen skal have en hemmelig, maskeret og bevæbnet udrykningslærerenhed der uden varsel rykker ud for at undervise de små poder i muhamed-tegningerne og derefter forsvinde ud i det blå efter endt undervisning.

  Det er bare pjat. Enheden skal selvfølgelig opsporer de formastelige og sparke den ud af landet ;)

  Kommentar by Santor — 12. maj 2021 @ 08:40

 7. De europæiske svagp….r politikere har i praksis overgivet sig til islam. De skvattede gnomer i parlamenterne, forstår ikke rigtigt hvad der foregår – de foretrækker “business as usual”, da det er bedst for karrieren. Det er nemmest at true europæerne til underkastelse under islam. Syndfloden kommer efter os.
  Men nu ved europæerne hvor de har deres politikere – islams bovlamme lakajer, som lige nu afrettes af islams voldelige psykopater.
  Sidste udkald vil være den franske frihedskrig mod den islamiske besættelse.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. maj 2021 @ 08:41

 8. Citatret: Lærerforeninger:Nej tak til krav om at bruge Muhammed-tegninger i undervisningen

  Dansk Folkeparti vil gøre det obligatorisk, at lærere i Danmark skal bruge tegningerne af profeten Muhammed i undervisningen

  Skal eleverne se tegninger af profeten Muhammed i undervisningen?
  Hvis du spørger Dansk Folkeparti, er det svar et rungende JA. De har nemlig foreslået, at tegningerne af profeten Muhammed skal være en obligatorisk del af undervisningen.

  (…)

  – Man skal ikke centralt fra træffe beslutninger om, hvorvidt lærerne skal undervise i Muhammed-tegningerne. Det er afgørende, at vi holder fast i, at det er den enkelte skole og lærer, der vurderer, hvilket materiale der er nødvendigt for undervisningen, siger Gordon Ørskov Madsen, formand for Danmarks Lærerforening.

  KILDE: https://www.dr.dk/nyheder/indland/laererforeninger-nej-tak-til-krav-om-bruge-muhammed-tegninger-i-undervisningen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 08:49

 9. De europæiske svagpisserpolitikere har i praksis overgivet sig til islam. [min fremhævelse], jeg havde godt nok ikke forventet infam selvcensur fra Gustav Jensens hånd; det hedder svagpisser.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. maj 2021 @ 08:41, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 08:59

 10. Ikke for at være pedantisk, det viste billede er ikke fra Nytorv, men fra Kongens Nytorv, to vidt forskellige lokaliteter i København.

  Kommentar by der Adler — 12. maj 2021 @ 09:03

 11. Det er spørgsmålet om vi vil have frihed og demokrati eller Islam. Vi kan aldrig få begge dele.

  Kommentar by Michael Unna — 12. maj 2021 @ 09:29

 12. Flemming Rose har gjort det godt.

  Kommentar by Michael Unna — 12. maj 2021 @ 09:29

 13. JP idag? Jeg beklager dybt. Der er Michael Jalving og Morten Uhrskov ellers dødt og begravet med Per Nyholms….intelligens :-)

  Kommentar by Michael Unna — 12. maj 2021 @ 09:31

 14. -> der Adler

  Hermed rettet. Takker.

  Kommentar by Kim Møller — 12. maj 2021 @ 10:15

 15. Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 08:59.
  I stand corrected:-)
  Jeg ville blot undgå at være uhøvisk, da kvindelige damer af det modsatte køn måske forvilder sig ind på Uriaspostens indlæg og siger “Læs Uriasposten og dån.”

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. maj 2021 @ 10:39

 16. Ok helt ærligt så kunne vi måske godt leve med ikke at vise muhammedtegningerne, men de er netop blevet et symbol på ytringsfriheden, og giver vi efter her, hvor skal vi så også give efter. Hvad er det næste de bliver “kede af” og fornærmet over. Det er salamimetoden og hvor vi bliver trætte og til sidst giver efter nøk for nøk! For hvad betyder det, hvad er det der er så vigtigt? Så hviler de aldrig, målet står altid lysende klart, måske skal der køres et par omveje, men de mister aldrig fokus!
  Det er ikke muhammedtegningerne. Det er badeforhæng, det er svinekød i daginstitutionen, det er tørklæderne, det er at de ikke må arbejde med svinekød eller spiritus, det er brokken over madpakken med Buko skinke smøreost i køleskabet hvor også halalmadpakken befinder sig, det er taxachaufføren, der under ramadanen bliver fornærmet over passagerernes parfume, og alle de andre ting i dagligdagen og ja så er det også muhammedtegningerne! Og dybest set så er det voldsmandens veto! For de truer os jo! Hvis i viser tegningerne, så kan jeg ikke garanterer at der ikke er nogen der reagerer! Oversat til dansk, hvis i viser tegningerne så vil jeg beordre uro, vold eller terror!
  Winston Churchill sagde hvis du kan vælge mellem krig og vanære og vælger vanære, så får du krig!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. maj 2021 @ 11:44

 17. Winston Churchill sagde hvis du kan vælge mellem krig og vanære og vælger vanære, så får du krig!


  Kommentar by Den Nervøse — 12. maj 2021 @ 11:44

  Winston Churchill to Neville Chamberlain, shortly after the infamous appeasement of Hitler, 29th September 1938, Munich:
  “You were given the choice between war and dishonor. You chose dishonor and you will have war,” forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 11:53

 18. Vil tro at det er Gustav Jensen der har mest ret. Det gavner ikke debatten og UP at være vulgær. Det kan ikke helt undgås, men bør begrænses. Og det er også træls med store, tykke, sorte og “larmende” bogstaver i tide og utide.

  Iøvrigt er der nu stærke advarsler mod Astra-Zenica og Johnson-Johnson vaccinerne. Der kan være mange andre alvorlige bivirkninger end den med blodpropper.

  Kommentar by BENT A — 12. maj 2021 @ 12:07

 19. Mon ikke lærerne skulle starte en fagforening, Der REELT går ind for og støtter deres undervisningsfrihed.

  Kommentar by Bastardo — 12. maj 2021 @ 12:29

 20. Kommentar by BENT A — 12. maj 2021 @ 12:07

  Bent, nu er det sidste gang, jeg retter dig, sidste chance; det hedder:

  AstraZenica

  og

  Johnson & Johnson

  …. forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 12:29

 21. Ups, for hurtig:

  AstraZeneca

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 12:30

 22. *BENT A
  Enig, at være vulgær skræmmer blot folk væk, du måske er enig med. Du får måske luft, men opnår det modsatte af det du vil!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. maj 2021 @ 12:31

 23. Churchill citatet lyder at hvis man vælger vanære fremfor krig, ender man både med vanære og krig.

  Man kan også sige, at hvis politikerne i Frankrig ikke havde været utrolig sløve og træge, var Hitler blevet afsat da han sendte tropper ind i dele af Frankrig i 1937-. De kunne med lethed

  Kommentar by BENT A — 12. maj 2021 @ 12:43

 24. ind i dele af Frankrig i 1935-36. De kunne med lethed have været skubbet tilbage, og det havde med al sandsynlighed medført Hitlers fald.

  Kommentar by BENT A — 12. maj 2021 @ 12:46

 25. DF under Tullesen og Pia K har vist sig at være levebrødspolitikernes og fejhedens parti. Og nu kræver de samme feje, slappe og slatne levebrødspolitikere at andre skal være modige og stå fast. Hvordan hænger det sammen?

  Se dog at få udskiftet Tullesen inden partiet går helt i opløsning.

  Kommentar by BENT A — 12. maj 2021 @ 13:16

 26. *BENT A
  Du har ret, men det gør sådan set kun tingene værre!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. maj 2021 @ 14:46

 27. BENT A — 12. maj 2021 @ 12:07 skrev:

  “Det gavner ikke debatten og UP at være vulgær.”

  Enig. Det er helt unødvendigt, virker ikke begavet og bekræfter blot fjendens fordomme om folk på højrefløjen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. maj 2021 @ 15:06

 28. Politikerne vidste godt hvad der skulle til, da loven om rygeforbud blev indført.

  Det skal være loven, der agerer bussemand, ikke enkeltindivider.

  Man må også have haft debatten, da obligatorisk seksualundervisning blev indført.

  Kommentar by Træt — 12. maj 2021 @ 17:35

 29. Ja, husk at bevare den gode tone.

  Uriasposten er bedst og sjovest når den på en sartirisk, grotesk og ironisk måde udstiller det vanvittige forehavende.

  Jeg griner stadig af Jørgen Nielsen’s forslag om en Yom Kippur-roulade på: http://www.uriasposten.net/archives/118993#comments

  Bent A er meget velskrivende i dag (og bedst når dysen smalles lidt).

  Men det har heller intet med tegningerne at gøre :-)

  Tak til alle.

  Kommentar by Thomas M. — 12. maj 2021 @ 17:47

 30. “Charlotte” er en kvindelig hædersmand. Tænk engang at ikke flere politikere og meningsdannere råber højt og bakker Charlotte op. Endnu engang er det lykkedes for muslimer i Danmark at true og forhindre danskere, i dette tilfælde en kvindelig lærer, i at bruge den grundlovs sikrede ytringsfrihed (“grundlovssikret”, hvad fanden betyder det, når det i praksis, ikke kan håndhæves?). Da JP trykte muhamedtegningerne i sin tid, forlangte Uffe Ellemann Jensen JPs chefredaktør Carsten Juste fyret, og afdøde chefredaktør for Politiken, Tøger Seidenfaden, undskyldte over for muslimerne, at Politiken havde bragt tegningerne, og understregede at hans avis kun havde bragt tegningerne som en del af nyhedsdækningen.

  Kommentar by Den sendrægtige — 12. maj 2021 @ 18:44

 31. Hvad med at informere den store landsmutti Mette Merkel om denne kedelige sag, mon hun har en kommentar. Løsninger har hun jo ingen af, alt imens befolkningen skal tro på fuppende meningsmålinger, der fastholder det fascistiske greb om danskerne fra S.

  https://piopio.dk/asger-aamund-i-angreb-mette-frederiksen-goer-danmark-til-ddr?fbclid=IwAR0gtGRn9vNpAR8YDMYJFvimkqQ7uCEWjLPLsTy1IDtgdRaBMVUL8EuaizU

  Kommentar by LarsB — 13. maj 2021 @ 00:22

 32. Altså Islam blev i gamle dage kaldt Muhammedanisme. Og den fraktale detaljerige idolfølgelses underkastelsesbeundring for pågældende person, som højst sandsynligt ikke har eksisteret som andet end en Titel-“Den ophøjede.” eller “Apostlen”, som nogle forskere med fuld anonymitetsforskning er nået frem til, er simpelthen en mental spændetrøje for Muhammedanere til at tænke på medmennesker, som andet end redskab til at komme i Paradiset til 72 jomfruer… eller rosiner:-) :-) :-). Det har højst sandsynlig bare været en Klanleder, som man har bygget en ny religion op omkring, og dertil er brugt Jødisk-kristent materialle og baggrund. Denne mentale underkastelse har totalt hindret nogensomhelst kreativ fremgang, men har militariseret hele religionen, og da man har/er bange for at blive slået i hartkorn med Vantro, så har lukket og fjendtligheden overfor omgivelserne været det bærende element. Ingen medmenneskelig kærlighed der fra. Jess Asmussens bog om Islam, er rimelig politisk korrekt men den udstiller også paradokserne om religionen (Ældre bog fra ca 1970 erne), og kan dermed anbefales. Den bogstavstro tolkning af Koranen umuliggøre nogen mental fremgang både menneskekærligt og vidnskabeligt. Tilhængerne bliver Zombie i hænderne på en eller anden Imam, som ligeså er totalt blokket imellem ørene (Nogle undtagelser sker heldigvis. Akkari ! Hurra..og en kristen Iransk præst på fyn).
  Der er ikke 4 evangelier som man kan diskutere, og som nogengange spilder sig ud imod hinanden, og hvor der er fortolkning og åndelig frihed til at forholde sig til, og der hvor Koranen ikke slår til har man Hadith, som kommer med 2 hånds henvisninger, hvad Førerprofeten gjorde i dette eller hin (Maoismen, Kim Ill sung, eller Stalin eller Hitler- ligger lige for – Maos lille røde-Mein Kampf – My Jihad). Islam er delt op i Sunni-Islam (sædvane islam. med henvisning til Uthmann og de andre klanledere efter Førerprofetens død- med 4 retsskoler , hvor Wahhabismen er den strengeste i detaljer men som ikke adskiller sig sønderligt fra de 3 øvrige, eller Shia-islam (Alis parti), som mente Ali (Førerprofetens barnebarn), skulle være efterfølger og derfor skilder sig lidt ud. Underkastelse og undertrykkelse og dumhed. Terror og krig. Behøver jeg virkelig at komme med eksembler fra virkeligheden længere både historisk og samtidsmæssigt?????
  Man kan altså ikke -integrere- frihed og Demokrati i Islam. Enten dør det ene eller det andet. INTET VALG. For jeres børn og børnebørns skyld. Bekæmp Islam. Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. Mit håb for fremtiden. sålænge der er liv er der håb og forhåbentlig også kærlighed. Ikke mere prædiken. Skrivepause. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. maj 2021 @ 10:05

 33. PS: Der er Lars Hedegaard, Helle Merete Brix. Pamela Geller og Tommy Robinson o.a at henvise til.

  Kommentar by Michael Unna — 14. maj 2021 @ 10:07

 34. PPS. Det siger sig selv De hader den frihed vi har. Dels fordi de ikke helt forstår den, eller fordi de er misundelige over den.
  Sat på spidsen mener De den er en forbrydelse imod Gud. (Da mennesker ikke betyder så meget i den sammenhæng, andet end efterlevelse af Guds vilje. Individet skal være underkastet Guds vilje i Deres religiøse selvforståelse. Det er et spørgsmål om Vildledning eller Vejledning…En del sjove Koran citater er der i den forbindelse- Hvem Gud end Vejleder eller vildleder…:-). Hvad vi end Ihukommer eller kaster i glemsel. Vi finder noget bedre at sætte istedet for (Gud har Alzheimer :-)) ).
  De ser vores frihed for en form for legaliseret lovløshed. Dødsstraf for blasfemi (Som Jesus jo også blev dømt for…Da han Skulle rydes af vejen….Daværende stramme tolkning af kaifas- Jødisk begrundet, men kan omtolkes etc).
  Som Imam A Wahid har udtrykt. – man kan jo ikke så godt forbyde det Gud har tilladt, og tillade det Gud forbyder. Islam er en – usekulær diktatorreligion med en Førerprofet ideal, som holder dens tilhængere i en mental spændetrøje med Social kontrol. God weekend.

  Kommentar by Michael Unna — 14. maj 2021 @ 14:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper