14. maj 2021

Skuespiller trækker nazi-kortet i debat om asyl-lejre: “… man deporterer mennesker, som er uønsket”

Den kreative klasse har altid været et godt stykke til venstre for den gennemsnitlige dansker, og nu hvor Socialdemokraterne under Mette Frederiksen vil føre en folkelig udlændingepolitik, så råber fantasterne vagt i gevær. Skuespiller Pilou Asbæk er født med en guldske i munden, og kommer som flere socialdemokrater påpeger, aldrig til at mærke de umiddelbare konsekvenser af den udlændingepolitik han plæderer for. Fra DR Online – Skuespiller-formand: ‘Pilou Asbæk er blevet angrebet af socialdemokratiske dødspatruljer’.

“Det er ikke nemt at være skuespiller, der deltager i den politiske debat. Faktisk får man alt for ofte et drag over nakken og bliver mødt af usaglig kritik, mener formanden for Dansk Skuespillerforbund, Benjamin Boe Rasmussen.

Det viser de seneste ugers Twitter-slagsmål mellem stjerne-skuespilleren Pilou Asbæk og en række socialdemokrater, efter skuespilleren har kastet sig ind i debatten om hjemsendelser af syriske flygtninge.

– Han er blevet angrebet af, hvad jeg kalder ‘de socialdemokratiske dødspatruljer’. Og det gør mig virkelig fortørnet. Han bliver angrebet på, at han er kunstner, at han har penge, og at han er en del af den kreative klasse. Der er ingen, der angriber ham på, hvad han mener, siger Benjamin Boe Rasmussen.

På sin Twitter-profil opfordrer Pilou Asbæk til at samles til en demonstration og til at støtte ‘kampen for en human flygtningepolitik’ økonomisk. Mest kontroversielt får han – i hvert fald ifølge socialdemokraterne og flere andre – sammenlignet den danske udlændingepolitik med Nazitysklands deportation af jøder til udryddelseslejrene.

… formand for Dansk Skuespillerforbund Benjamin Boe Rasmussen er harm over den måde, Pilou Asbæk – og skuespillere i almindelighed – angribes på.”

(Pilou Asbæk på Twitter, 7. maj 2021)

“… når Pilou Asbæk og andre velstillede fra den kreative klasse siger, at vi godt kan tage imod flere flygtninge. Så mener de, at I godt kan tage imod flere flygtninge. … Han mærker ikke konsekvenserne af integrationsproblemerne. Hvis han oplever problemer på sine børns skole, kan han sende dem på privatskole, og han bliver ikke overfaldet i S-toget på vej hjem.” (Malthe Johan Poulsen, socialdemokrat)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119117/trackback

38 Comments »

 1. Men, idioten har jo ret.

  Selvfølgelig skal man deportere folk som er uønskede i ens land, og nej, det er IKKE nazisme men en retslig afgørelse til Vores fælles bedste.

  Nu har Pilou Asbæk kun meget lidt til fælles med de fleste almindelige Danskere så det er nok lidt svært for ham at vurdere en “almindelig” Dansk hverdag – Så Pilou, STFU og syng og dans som du bliver betalt for!

  Kommentar by Santor — 14. maj 2021 @ 21:09

 2. Pilråden moral fra den skuespiller. Nazityskland opbyggede selv de lejre. Kriminelle indvandre, som skaber ofre, har ikke krav på beskyttelse, og der er ferierejser til Syrien, hvor nogle tager derned for at fejre Eid. Perverteret sammenligning, som kun skal lyve ondt på dem der vil have et fredeligt sikkert roligt Danmark. Sosserne skal have ros for ideen om centre i Rwanda.

  Kommentar by Michael Unna — 14. maj 2021 @ 21:13

 3. Pilrådden Asbæk skal næppe være bange for “de socialdemokratiske dødspatruljer”. Han skulle i stedet glæde sig over at natrenovationen ikke findes mere. Gamle dages natrenovation havde formodentlig hurtigst muligt fjernet Pilrådden Asbæk fra gaden.

  Kommentar by bjarne binee — 14. maj 2021 @ 21:24

 4. Utroligt, hvilken verden mon Pilou Asbæk bor i? Eller også tør skuespiller eller forfattere ikke sige noget der går imod indvandring de skal sige det rigtige ellers har de ikke noget job. Men så skulle de hellere holde kæft.

  Kommentar by IES — 14. maj 2021 @ 21:30

 5. Jeg har boet i en af Pilrådden Asbæks forældres fede, fede lejelejligheder på Kgs. Nytorv, og de er mest lige så blæste, pengeliderlige og muslimliderlige som deres afkom, Pilrådden Asbæk, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 14. maj 2021 @ 21:45

 6. mindst

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 14. maj 2021 @ 21:47

 7. Faktisk påfaldende at ALLE socialdemoratiets folketingspolitikere er hvide arisk udseende mennesker?

  https://www.ft.dk/da/partier/partier-i-folketinget/socialdemokratiet/folketingsgruppen

  Kommentar by redneck — 14. maj 2021 @ 21:56

 8. B-A OM SKUESPILLERE: De er tit lige så venstreorienterede, verdensfjerne og tåbelige som folk fra R, EL og SF. Eller de er bange for ikke at blive inviteret, når der uddeles roller, opgaver og jobs. I betragtning af at næsten al kunst efterhånden er afhængig at røde statstilskud mv. er det nok ikke så mærkeligt.

  Men hvis Pilou selv tror på det han siger, må han være svagt begavet.

  Kommentar by BENT A — 14. maj 2021 @ 22:03

 9. Javel så, Pilou Asbæk pyldre over at han bliver verbalt overfaldet når han deltager i den offentlige debat! Han jamre over at bare fordi han er skuespiller, så kan han ikke udtrykke sig uden at blive overfaldet!
  Ja så! For det første så har han en hel del lettere adgang til en mikrofon end andre og han skal lige være opmærksom på at det han mener ikke har en tøddel mere at skulle have sagt end det du og jeg i øvrigt mener! Det kan godt være lidt svært at forstå som feteret skuespiller! Men sådan er demokratiet! Eller hvad?
  Godt så, man skal ikke smide nazikortet, hvis ikke man ved hvad Nazisme er, og i øvrigt er der ikke tale om at deporterer mennesker, der er tale om at give folk beskytttelse for krig og forfølgelse, det er ikke et spørgsmål om at sørge for immigration til Danmark , at være flygtning er pr. definition en midlertidig ting! En ægte flygtning ønsker slet ikke at komme herop, de vil blive i nærområdet og forsøge at komme tilbage ved først givne lejlighed! Alt andet er migration! Og ingen har nogen moralsk ret til at slå sig ned i hvilket land de nu skulle ønske!
  Nu ved jeg ikke hvor Pilou Asbæk bor, men formodentligt langt væk fra der hvor indvandrene bor, og så er hans holdninger en gratis omgang, som jeg ikke har meget respekt for!
  Det er muligt at Pilou Asbæk føler sig begrænset i sin ytringsfrihed, men det er vi mange på højrefløjen der også gør. Der er f.eks en grund til at jeg skriver under synonym!
  Naturligvis skal Pilou Asbæk have sin ytringsfrihed, men han skal bare vide at det han mener, ikke betyder en døjt mere end hvad Maren i kæret mener! Og med så let adgang til en mikrofon, burde han farer med lempe!
  Jeg er faktisk temmelig overbevist om at Pilou Asbæk mener, at det han mener, er finere og mere rigtigt, end hvad andre mener! Men sådan fungerer demokrati bare ikke!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. maj 2021 @ 22:44

 10. Sorry Pseudonym, men jeg tror der er forstået.

  Kommentar by Den Nervøse — 14. maj 2021 @ 22:48

 11. Det er derfor jeg i mange år (årtier) ikke har hørt og hører dansk musik og sang og ikke ser danske film, tv-krimier (incl. svenske) osv.!!

  De forkælede naive “untermenchen” i den danske kunst- og medieverden er mine fjender…dem behøver man ikke høre om og høre dem skvadre op …deres agenda er altid anti-dansk og et ubændigt had til mig og mit land og dets befolkning!!

  Jeg skal satme give ham ‘de socialdemokratiske dødspatruljer’…når tid kommer…Tror sådan en svinemikkel, at det er gratis og uden ansvar at pisse på mit land og mine danske medmennesker?

  Og ved du hvad pilou…når dine muslimske venner er blevet mange nok og har taget magten, for det kommer de til…er du en af de første de tager ytringsfriheden fra og slår ihjel…så kan du dhimmisere dig nok så meget…du vil blive en af deres “untermenchen”, som kommer til at snige dig rundt langs panelerne i filmstudiet, hvis du vil overleve!!

  Nej du…i skuespillere hører til blandt de dummeste danskere vi har…så pis ud af mit land…f.eks. til Syrien…hva´ba?

  Kommentar by Black Watch — 14. maj 2021 @ 23:34

 12. “Muh nartzeees”, gab!

  Jeg er uendelig træt af at høre om noget, som skete for 80 år siden, lad os nu komme videre!

  Vi bør selvfølgelig gøre, hvad der er bedst for den (etnisk) danske befolkning UANSET hvad det ligner, hedder eller kan sammenlignes med.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. maj 2021 @ 00:45

 13. Pilou Asshole skal bare med når fupflygtningene og de kriminelle perkere skal retur til deres Shithole countries.

  Kommentar by piphans — 15. maj 2021 @ 01:09

 14. Pilou Asbæk LOL.

  Kommentar by Jävla Svensk — 15. maj 2021 @ 04:33

 15. DE ER UØNSKEDE, DIN KLOVN!

  Hvad tror du selv???

  Kan godt være du er en god skuespiller, hvilket forudsætter noget af en skizofren personlighed, sådan at kunne omstille sig og sætte sig ind i diverse forskellige roller, men nogen god dansker er og bliver du aldrig!

  Som salig Christian d.2 sagde, skal man ikke skide i egen rede!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 15. maj 2021 @ 06:46

 16. Den kreative klasse er sjældent så kreativ endda.

  At bruge ord som billeder åbner mange muligheder for kreativ udfoldelse, og hvad ender det med for Pilou Asbæk?

  “Lejre i udlandet”!

  Mere kan han ikke få til at rime. Han troede måske at han kunne, og ønskede det brændende, men han er blank, og efterlyser derfor en ledetråd.

  Måske kan han få følgende til at rime med noget:

  Også tyskere har prøvet at sidde i lejre i udlandet, prøvet at blive deporteret fra lande, hvortil de var ankommet uden at være inviteret, og hvor deres tilstedeværelse var uønsket.

  Kommentar by sebastian — 15. maj 2021 @ 07:50

 17. Pilou Asbæk er også halvt fransk, hvilket kan være med til at gøre ham reaktiv imod etnisk-nationale narrativer.

  Kommentar by Realisten — 15. maj 2021 @ 09:07

 18. Er alle ‘humanister’ og ‘kulturpersoner’ totalt og absolut hjernedøde?

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. maj 2021 @ 09:13

 19. Overskriften på JP, og i Lokalradioen er at Både de svenske myndigheder og de danske vudere der er sikre steder i Syrien. Nogle selvretfærdige fjolser med rådden moral sammenligner det med nazisme, at sende dem tilbage? og er flintrende ligeglade med Islam og den adfærd det afstedkommer i Danmark. De kan selv være nazier.

  Kommentar by Michael Unna — 15. maj 2021 @ 09:19

 20. Han ligner også en sortsmudsket perker

  Kommentar by Træt — 15. maj 2021 @ 09:23

 21. *Realisten 09:07
  Hvis Pilou er halv fransk, så burde nogen inviterer ham til en gåtur i de østlige forstæder uden omkring Paris! Så er jeg sikker på at han vil ændre synspunkt! Med mindre han er så venstredrejet at fakta er ham uinteressant!
  Vi skal nok også være opmærksom på at hele projektet er designet til at Pilou skal fremstå som god!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. maj 2021 @ 09:27

 22. Den helt ekstreme og yderligt gående danske presse, giver altid spalteplads og holder velvilligt mikrofonen for alle dem der deler deres egne holdninger på netop udlændingepolitikken.
  Det er en gratis omgang og man bliver altid positivt modtaget i de danske statsstøttede medier, når man fremstiller sig selv som den gode eller ham/hende med den “rigtige” humane holdning til, at især muslimske indvandrere skal have særstilling efter at have været fremstillet i medierne som forfulgte af de danske udlændingemyndigheder.
  Det er grænsende til det kvalmende, at de statsstøttede venstreorienterede medier, incl. især DR og TV2, der kører disse manipulerende medieindslag om uretfærdighederne imod muslimske velfærdsimigranter.
  Kig dog for hel…. til Frakrig, Sverige, Tyskland, Holland, England og Belgien, som grundet deres ukontrollerede indvandring er lande som er ved at gå i opløsning. Man kan se det ske lige foran en selv.

  Det vestlige Europa vil inden for de næste 10-20 år gå i opløsning grundet de voldsomme uroligheder den muslimske indvandring medfører.
  Det østlige Europa vil drage fordel af denne opløsning i vest og vil i fremtiden være der man skal investere. Fordi Østeuropa fører en fornuftig og realistisk udlændingepolitik, som deres samfund kan bære og lader sig ikke forlede af et EU der kører det vestlige Europa ud i kaos og borgerkrig.

  Kommentar by Erik Skifter — 15. maj 2021 @ 09:30

 23. OT. Den altid super gode forfatter og debatør Brigitte Kosovich bliver interviewet på Kontrast. Hun taler om multikulturelle samfund og nationers umulige projekt. Kan vi se frem til andre intellektuelle og kunstnere der frem over taler EN LILLE SMULE MERE ærligt om disse forhold?

  Kommentar by Heisahero — 15. maj 2021 @ 10:43

 24. Den talentløse flødebolle afviser selv skarpt på Twitter, at han skulle være “venstreorienteret”.
  Det komiske er, at Pilrådden Asbæk i flere år har medvirket i TV-reklamer for et bettingfirma, og han har åbenbart ingen skrubler over, at mange mennesker ender som ludomaner med ødelagte liv…

  Kommentar by Revisoren — 15. maj 2021 @ 10:58

 25. Pilou Asbæk skulle deporteres. -Til Dachau eller Gulag,som hun agiterer for genindførelse af.

  Kommentar by Nielsen — 15. maj 2021 @ 11:10

 26. Deportér Pilou Asbæk til Disneyland. Hans intellektuelle niveau passer fint til det sted.
  I Disneyland kan han bo på Ønskeøen sammen med Peter Pan og Wendy.
  Der kan de sidde ved kaminen om aftenen sammen med alle deres muslimske venner og dele en kasse øl til en masse baconburgere fra en McMekkald pølsevogn.
  Imedens fortæller Pilou gode blodrige historier fra ISland undr alles udelte jubel.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. maj 2021 @ 11:35

 27. B-A: Når masser af de kulturfremmede hvert år flyver til de lande de er “flygtet” fra, herunder Syrien, Pakistan, Marokko, Somalia osv., for at holde ferie, eller for at bygge sig et hus for de penge tosseborgen har taget fra danskerne og givet til de ferierejsende…….

  er det vel ret indlysende at “humanisterne” i R, EL, SF, V og K mfl. fører en politik som er temmelig lyssky.

  Kommentar by BENT A — 15. maj 2021 @ 12:04

 28. Ja Pernille Dum Skipper, Gen. ID står ved deres handlinger umaskeret, hvordan synes du selv Einheitslistens hærværkskorps optræder?

  Kommentar by NotaBene — 15. maj 2021 @ 12:05

 29. Jeg er (for anden gang:-) igang med at læse “Fange hos Stalin og Hitler” af Margareta Buber-Neumann fra 1956. Oversat af Jørgen Schleimann (senere bl.a direktør for TV 2 og tidligere programredaktør ved DR-radioavisen) med forord af Frode Jacobsen (fra september 1943 formand for Frihedsrådet og senere minister og MF for socialdemokratiet).

  MB-N prøvede både de kommunistiske og de nazistiske kz-lejre, fordi Stalin ifølge aftale med Hitler sendte en del af de tyske kommunister, der var flygtet til Sovjetunionen efter Hitlers magtovertagelse i 1933, tilbage til Tyskland i 1939-medio 41, hvor de to diktaturer var allierede og invaderede og erobrede Polen fra hver sin side og delte resten af Europa imellem sig (ifølge Hitler-Stalin Pagten)

  Nazisterne havde antagelig fået ideen til kz-lejrene fra kommunisterne i Sovjet. (Her startede udryddelsen af medborgerne umiddelbart efter revolutionen i 1917). Begge diktaturer udryddede millioner af deres medborgere i deres kz-lejre. Kommunisterne udryddede flest. Det hører vi ikke så meget om. Medierne – med statens DR monopol tv i spidsen – havde mere blik for nazistenes kz-lejre. Det samme galdt undervisningen i skolerne. Denne skævvridning af det historiske billede er efter min mening forudsætningen for Enhedslistens og SFs eksistens. Folk ved ikke, at de er sononym med folkedrab på deres egne medborgere.

  Kommentar by Amad — 15. maj 2021 @ 12:49

 30. # Nielsen 11.10
  Pilou Asbæk eller Pilrådden Asshole (ukært barn har mange navne) er vist ikke en “hun”, dertil er fuldskægget for kraftigt, men man ved selvfølgelig aldrig i vore dage hvor de politisk korrekte mener der et sted mellem 50 og 100 køn.

  Kommentar by bjarne binee — 15. maj 2021 @ 13:37

 31. Pilrådden Asshat har vist glemt hvad det “sociale” i sociale medier helt præcist betyder. Hvis han beslutter sig for, at bræge sine holdninger ud, så må han jo finde sig i, at der bliver bræget igen fra den anden side. Ellers må champagnesocialisten jo etablere sit eget SoMe site, hvor han kan holde sit ekkokammer, som han vil.

  Kommentar by W — 15. maj 2021 @ 14:00

 32. En ignorant klovn af rang, eler totalt holdningsloes, tilsyneladende fuldstaendig uvidende om nazismen og dens vaesen.Hand forstaaelse af daglig dagen synes ogsaa at halte lidt

  Kommentar by dunk — 15. maj 2021 @ 14:11

 33. Hans fostaaelse…

  Kommentar by dunk — 15. maj 2021 @ 14:12

 34. Kommentar by Amad — 15. maj 2021 @ 12:49

  Nej, Hitler havde hørt om de britiske koncentrationslejre i Sydafrika. Lige over Sydafrika lå tidligere Deutsch-Südwestafrika (Namibia).

  Måske det var Hitlers lille hilsen til Winston Churchill …

  Historisk har interneringslejre (sandsynligvis) fundet sted siden mennesker har ført krig.

  Pilou Asbæk trækker nazi-kortet, hvilket er noteret. Skuespilleren skulle i stedet prøve at spille rollen som dansker.

  Kommentar by Thomas M. — 15. maj 2021 @ 14:21

 35. Hende der pilou asbæk er skam sådan et hjertens godt kvindfolk.
  At tænke sig at hun har lagt hus/hjem til en masse stakkels “flygtninge” som er flygtet fra “krig og bomber”
  Hun har ladet sit gode hjerte løbe af med sig, og trods sin ringe økonomiske formåen, har hun betalt alle udgifter i forbindelse med deres ophold her i landet.
  Hun er jo ikke en af den slags småborgerlige farisæeriske fruentimmere der ville lade andre betale regningen for hendes “godhed”… vel ?

  Kommentar by Danskeren — 15. maj 2021 @ 14:24

 36. > Erik Skifter 15. maj 09:30
  Det er en meget nøjagtig og reel beskrivelse af den danske presse. Og nEUropa er en organisation gennemsyret af ondskab mod middelklassen og de fattige i de europæiske lande,som ikke mange nationalistiske europæere har andet end had til overs for.
  > Bjarne Binee 15. maj 13:37
  Jeg fik vist sat forkert køn på idioten der. Beklager.

  Kommentar by Nielsen — 15. maj 2021 @ 23:09

 37. https://ekstrabladet.dk/krimi/14-anholdt-efter-knivstikkeri/8579107

  Kommentar by Islamarebad — 16. maj 2021 @ 07:57

 38. Thomas M. 14:21. Den har jeg hørt. Kommunisterne i Sovjet startede kz-lejre i stor skala umiddelbart efter revolutionen i 1917. Her blev millioner af mennesker udnyttet som slaver i årevis mange døde af det.
  Kommunismens ideologi levede videre i store dele af Europa efter 1945 også herhjemme.

  “Kommunisterne udryddede flest. Det hører vi ikke så meget om. Medierne – med statens DR monopol tv i spidsen – havde mere blik for nazistenes kz-lejre. Det samme galdt undervisningen i skolerne”

  Læs bogen “Fange hos Stalin og Hitler” af Margarete Buber-Neumann fra 1956. Her beskrives både de russiske og de tyske kz-lejre ud fra MB-N’s personlige erfaringer, som nævnt.

  Det er en pinlig kommunistisk afledsningsmanøvre at give englænderne i Sydafrika skylden for at have opfundet kz-lejrene. Men det er selvfølgelig rigtigt, at interneringslejre har eksisteret til alle tider. Det bortforklarer blot ikke kommunisternes og nationalsocialisternes ideologisk bestemte folkedrab af millioner i deres medborgere i slavelejre.

  Kommunisterne er som socialister ideologisk nært beslægtede med nationalsocialisterne og Adolf Hitler var efter krigen beskæftiget af den tyske hær med at infiltrerere de revolutionære socialistiske grupperinger. Han blev selv inspireret af dem.

  Han var allerede – da han før 1. verdenskrig ernærede sig som maler og solgte sine billeder på gaden i Wien – begejstret tilhører til Wiens borgmester, socialisten Karl Luegers flammende antisemitiske taler.
  Senere efter 1. verdenskrig tilsluttede han sig i München jernbane mekaniker Anton Drexler “Tyske Arbejderparti” (Deutsche Arbeiterpartei, DAP), som var forløberpartiet for Det Nationalsocialistiske Tyske Arbejderparti (NSDAP)

  Kommentar by Amad — 16. maj 2021 @ 09:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper