17. maj 2021

Århus: Politiet om palæstinensisk demo: ‘Bevidst valg ikke at skride ind’ – ‘Man skal vælge sine kampe’

Det tager Hamas nogle år at mobilisere efter israelske angreb, og nu er vi ved den tid igen. Herboende arabere demonstrerer rundt omkring i landet, med alt hvad følger af uønskede problemer for den helt almindelige danske skatteyder. Uvist af hvilken årsag sympatiserer den yderste venstrefløj med palæstinensiske nationalister, og de har lagt en masse på Youtube om fredagens demonstration i København. Se evt. KP-net og Kaostvdk. Presse-fotos har gode billeder af flere demonstrationer, blandt andet af optøjer søndag i Gellerup. Venstrefløjen klynker rutinemæssigt om politibrutalitet, men set ovenfra er virkeligheden noget anderledes.

Fra Lokalavisen, der har talt med vagtchef Rene Ludvig ved Østjyllands Politi – Politiet lod ulovlig Gellerup-demonstration være: ‘Man skal vælge sine kampe’.

“Ifølge Østjyllands Politi deltog over 100 gående personer og omtrent 40 biler, som dyttede, flagede med palæstinensiske flag og ikke overholdt færdselsloven. Bilerne kørte rundt i det vestlige Aarhus og Brabrand, men forsamlingen blev på et tidspunkt centreret i Gellerupparken. …

‘Der var ingen sigtelser i forbindelse med de to demonstrationer, og det var et bevidst valg ikke at skride ind, selvom demonstrationen var ulovlig. Man skal vælge sine kampe. Vi vurderede, at det ikke ville være formålstjenstligt, og der var ingen fare på færde. Det havde været konfliktoptrappende,’ forklarer vagtchefen.”

(Billede lagt online af ‘Demo Aarhus Palæstina’/’Ali Demo Aarhus Falastin’, 14. maj 2021)

“Jeg havde ikke regnet med, at der ville komme så mange. Alt skal stoppe. Vi gider ikke at se flere døde. Hvert land har deres land. (Ali Kayed cit. på Stiften.dk, 14. maj 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119165/trackback

22 Comments »

 1. “Hvert land har deres land.“

  Siger en integreret muslim? Også danskerne?
  Gælder vor førstefødselsret til den lille plet på verdenskortet?

  Kommentar by tavsen — 17. maj 2021 @ 12:13

 2. Må jeg på vegne af alle Palæstinensiske lovovertrædere og deres hjernedøde danske venner sige tusinde tak til vagtchef Rene Ludvig for hans store forståelse for palæstinensernes sag og deres måde at udtrykke sig på.

  Kommentar by bjarne binee — 17. maj 2021 @ 12:32

 3. B-A: POLITIET HAVDE IKKE lyst og mod til at skride ind overfor flokken af “berigere”. Men det er da betryggende at de samlede lyst og mandsmod nok til at arrestere Nanna Skov Høpner, der havde opfordret til at demonstrere på en IKKE-VOLDELIG måde, ligesom hun havde opfordret til at man ikke kastede fyrværkeri eller andet mod politiet. Og byretten havde også lyst og mod til at dømme Nanna og hendes to små børn til at skulle lide under to års fængsel for to “forkerte” ord.

  Det er betryggende at danskere som kommer til at sige noget forkert, arresteres og sættes bag tremmer. Det viser at politiet og retssystemet stadig kæmper energisk, heroisk og målrettet for at beskytte det danske folk mod farlige typer og en uønsket udvikling.
  Hurra, hurra og hurraaaaaaaaaa!!!

  Kommentar by BENT A — 17. maj 2021 @ 12:44

 4. Politisk er Danmark et lille lorteland.
  Det gælder også forslaget om coronapas som kørekort model.
  Indføres det, har s t a s i – politiet frit slaw til at storme en butik eller opholdssted, og forlange ID og coronapas som stikprøvekontrol.
  Det anser jeg som farligere og mere restriktiv end vi kender det i dag.
  Som coronaskeptiker og anti-vaccine borger, får du valget mellem at blive hjemme og ikke være en del af samfundet, eller risikere at blive taget ud til kontrol med bøde oveni, hvis du vover dig ud blandt andre mennesker.

  Politiet indrømmer desværre at de ikke ønsker at opretholde lov og orden, når voldelige indvandrere samles i ulovlig demonstration.

  Hersker denne politiske “os og dem” strategi helt op til Statsminister og Justitsminister ?

  Kommentar by k.m. — 17. maj 2021 @ 12:44

 5. Yup. Dhimmi strisserne vælger at skride ind over for danskere,frem for fremmede.

  Kommentar by Nielsen — 17. maj 2021 @ 13:47

 6. Som mig og Fritz og Falkeøje og piphans har sagt i årevis: Danmark er til rotterne.

  Kommentar by Nielsen — 17. maj 2021 @ 13:48

 7. Politiet var ellers rask til stede, da der skulle udstedes bøder til den gruppe gaderæsere, der kørte fra Hou til Århus forleden. Det kunne der sagtens findes tid og mandskab til.
  https://politi.dk/oestjyllands-politi/doegnrapporter/doegnrapport-fra-oestjyllands-politi-160521/2021/05/16

  Kommentar by W — 17. maj 2021 @ 14:45

 8. Ja, det er umuligt at finde logik i, at venstreorienterede, der pr. defintion bekæmper nationalisme, støtter arabiske nationalister.

  Kommentar by traveler — 17. maj 2021 @ 15:03

 9. Ja da, man skal vælge sine kampe. :)

  Hvad politiet da også gør, når de udskriver bøder på 2500 kroner til unge fredelige mødre for at sidde udendørs uden mundbind på lokaliteter udpeget til at være såkaldte hotspots. Risikoen for at komme til skade under den slags politiopgaver, må da også anses for at være særdeles minimal.

  Kommentar by T. H. — 17. maj 2021 @ 15:32

 10. “Det tager Hamas nogle år at mobilisere efter israelske angreb, og nu er vi ved den tid igen.”

  Der er en ny præsident og en ny administration med andre signaler i USA. Vurderingen er, at Israel nemmere kan presses politisk nu. Trumps afgang har gjort mellemøsten mere ustabil og usikker.

  Kommentar by BE — 17. maj 2021 @ 16:02

 11. @ Kim Møller

  “Uvist af hvilken årsag sympatiserer den yderste venstrefløj med palæstinensiske nationalister (…)”

  Som traveler nævner, er der ingen logik i det, men det er der generelt heller ikke i venstrefløjens tanker og idéer. Jeg tror, at det egentlig er ret banalt: jøderne/Israel fremstår som magthaverne (kapitalisterne) og palæstinenserne som de undertrykte (de fattige/arbejderne), der gør oprør. Konflikten set i det lys kan den yderste venstrefløj identificere sig med og deraf følger sympatien. Den forklaring har i hvert fald givet mening for mig i snart en del år. At logikken så ikke er tilstede, har jo aldrig været vigtigt for venstrefløjen. De råber jo også hurtigt ‘nazister’ til alle på højrefløjen, mens de selv hader Israel og jøderne.

  Kommentar by R. W. Emerson — 17. maj 2021 @ 16:16

 12. Som borger i dette land forlanger jeg bare at der er lighed for loven! Hvis nogen gør noget ulovligt, så skal det standses og straffes! Det er måske lidt svært ar accepterer, at hvis jeg kører 58 km/t i bymæssig bebyggelse, så falder hammeren, mens hvis andre gør noget ulovligt, så vælger politiet intet at gøre!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. maj 2021 @ 17:13

 13. Ok, man skal vælge sine kampe.

  Var det derfor de stillede med 5 – 6 mand for at arrestere Steen fra Snaphanen?

  Som jeg ser det er truslen om vold et reelt værktøj der kan bruges imod politiet. Jeg opfordre ikke til vold men det lader til at virke!

  Kommentar by Santor — 17. maj 2021 @ 18:28

 14. Politiet skal naturligvis prioritere. De svære kampe over de lette. Dette hedder politiånd.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. maj 2021 @ 19:31

 15. Opført Israelse terrorgrupper sig ikke som Hamas fra fra 1931-1948, inden de fik selvstændighed? F.eks. da man bombede britisk King David Hotel?

  https://en.wikipedia.org/wiki/Irgun

  Kommentar by KineserSnot — 17. maj 2021 @ 19:45

 16. Hele dagen igår, så jeg biler kørende rundt i Kbh, med palæstinensiske flag. Bedst var dog to biler ned af Strøget og med hornet i bund. Den ene naturligvis en spritny Mercedes S klasse.

  Kommentar by Holger Dansk — 17. maj 2021 @ 20:47

 17. Dansk Politi er et politisk politi.

  Kommentar by Jp — 17. maj 2021 @ 20:58

 18. fulgte en debat på Politiken hvor en opponent til Kosovic
  blamerede sig, Kosovic (ex-jugoslav) interviewes hér på
  kontrast…, intet vi ikke ved, men en fin evne til at formulere sig har hun…
  https://kontrast.dk/sektioner/video/artikel/kosovic-en-stat-med-flere-folk-giver-smertefuldt-dilemma
  forude venter en balkanisering af Europa, det var en dum idé at tildele
  permanent opholdstilladelse, endnu værre med statsborgerskab, til muslimer…, tillykke til fødselaren! må han længe leve!
  Der er brand i Europas hus, efterhånden forstår flere og flere,
  der skal efter min mening diskrimination til, diskrimination i form
  af nul, ingen, nada statsborgerskaber til muslimer…
  god aften og nat til folk på tråden!
  Garbi Schmidts infantile “argumentation” imod tanken om et dansk folk,
  hendes referenceramme er den minimale indvandring over århundreder fra folk med kulturel og religiøs oprindelse i Europa…
  https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art8205538/Danmark-har-aldrig-haft-%C3%A9t-homogent-folk

  Kommentar by konservativ — 17. maj 2021 @ 23:00

 19. Da det danske politi synes mere optaget af, at beskytte de muslimske snefnug, skal regeringen indsætte militærstyrker hver gang til alle islamiske demonstrationer.
  Det giver også militæret god træning til at indgå på den danske side i den kommende religiøse borgerkrig. Det håber vi alle de gør?
  Hvis religion er opium for folket, er islam crack kokain og metamfetamin for folket.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. maj 2021 @ 08:36

 20. Logikken blandt muslimer synes at være:
  “Danmark tilhører også mig”
  “Palæstina fra Jordan-floden til Middelhavet tilhører araberne”

  “Når jøder køber land i Palæstina og bosætter sig der er det en forbrydelse imod araberne”
  “Når arabere danner parallelsamfund og no-go-zoner i Gjellerup, Vollsmose etc. er det danskernes humanitære pligt at betale for det og acceptere den arabiske gades ret til at bestemme i området”

  Hos venstrefløjen:
  “Danmark tilhører alle”, “Danskerne har ikke nogen ret til deres eget land”
  “Palæstina tilhører Palæstinenserne og Israel skal derfor fjernes fra landkortet”, “Kun Palæstinenserne har ret til deres eget land OG de har faktisk ret til HELE verdens land. Længe leve Kalifatet…”

  Arabere og hjernevaskede national- og internationalsocialister samt såkaldt “intelektuelle” demonstrerer i disse dage deres manglende historiske viden og manglende analytiske sans.

  Der er klart en sammenhæng imellem det at være en ussel jødehader og det at have en lav IQ.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 18. maj 2021 @ 16:53

 21. @20 Den kutteklædte hævner

  Det du ridser op er også den ufattelige dobbeltmoral man desværre har oplevet i årtier på feks DR. Hjernevask årti efter årti. En undertrykkelse af danskernes naturlige trang til at føle nationalisme, stolthed over landet, beskytte landet imod fremmede okkupanter(man lå trods alt i krig imod Islam i mange århundrede, så vores venner har det nu aldrig rigtigt været i vesten).

  Jeg kan ikke engang forstå logikken i at ønske fremmede både til landet og støtte dem når de er i landet, som mere eller mindre opløser landet med deres antal og adfærd.
  Hvis man har Danmark det MINDSTE kært, hvorfor så støtte denne her invasion af land af disse fremmede og deres efterkommere?

  De har et had til Israel fordi de per definition har et had til Usa og meget hvis ikke alt det står for.
  Men de forstår selvfølgelig ikke meget af hvad Israel er og står for, fordi de kender ikke Israel som sådan.

  Og de forstår heller ikke at danskerne og ALLE andre lande også i fremtiden risikere at lide samme skæbne som jøderne dvs bekriget og lagt for had og ønsket totalt udslettet af de fremmede(hvis man ikke siger fra overfor krigeriske arabere så overtager de så meget som muligt af det land og område som de har lyst til).

  Jeg synes danskerne og vestens etnisk oprindelige folk bør forstå at de kan få samme “fantastiske” behandling af muslimer og arabere der hvor de bor, før eller siden. Muslimer fører jihad før eller siden imod de vantro, om det er jøder eller kristne, så vil man fra arabisk side før eller siden føre mere og mere krig for at erobre det område de nu engang bor på.

  Israel får ALDRIG fred for araberne så længe de bor der, og det samme vil ske for alle andre i vesten, det vil være et gigantisk problem så længe de er her.

  Kommentar by Endnu en vantro — 18. maj 2021 @ 19:15

 22. KineserSnot — 17. maj 2021 @ 19:45:

  Du ved at det er “op ad bakke” med boomerne i forhold til det her spørgsmål, haha :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. maj 2021 @ 00:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper