17. maj 2021

Århus: Palæstinensisk aktivist støtter Qassam-brigaden, Hamas’ militære gren – “… Jihad er vejen”

Under research til forrige post, fandt jeg profilen ‘Demo Aarhus Palæstina’, som er en aktivistisk profil for ‘Ali Kayed’ aka ‘Ali Demo Aarhus Falastin’. Han er meget involveret i Gellerups anti-israelske demonstrationer. Herunder ses et privat billede sakset fra sidstnævnte profil, 2. maj 2018.

Flaget til venstre er det officielle flag for Qassam-brigaden (Izz ad-Din al-Qassam Brigades), Hamas’ militære fløj. På den ene profil ses budskabet med danske flag: ‘En samlet stemme’. På den anden et flag for en terrororganisation, der i sit officielle programskrift noterer (Artikel 7 og 8).

“‘Tiden vil ikke indtræffe indtil muslimerne bekæmper jøderne (og dræber dem; indtil Jøderne gemmer sig bag klipper og træer, som vil råbe: Oh muslim! Se her er der en jøde der gemmer sig, kom og dræb ham! (Citeret fra Bukhari og Muslim)

Allah er dets mål, profeten rollemodellen, Koranen forfatningen, Jihad er vejen, og døden for Allahs sag er den mest sublime tro. (Uriasposten)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119172/trackback

28 Comments »

 1. Jihad er vejen for muhammedanere. At befri Danmark for fremmede er vejen for os.
  Simpelt som en Lego klods.

  Kommentar by Nielsen — 17. maj 2021 @ 13:42

 2. LANGT DE FLESTE JØDER som nazisterne myrdede, var fredelige, harmløse og fattige jøder uden magt eller indflydelse, helt almindelige mennesker som ikke blandede sig i politik. Studerer man hvad der foregik i Tyskland, Polen, Holland, Belgien og Rusland overfor jøderne, vil man indse at de blev forfuldt uden grund. De var overhovedet ikke til fare for tyskerne. Hitler var en idiot, en nar, en iskold psykopat og massemorder.

  Han troede selv han var et geni, men var ikke andet end en snusket, ondskabsfuld og løgnagtig politiker. Og hans politik med at angribe alle omgivende nabolande var totalt forrykt. Og hans felttog mod Rusland var latterligt dårligt gennemtænkt og forberedt.

  Verden har ingen grund til at foragte og forfølge jøderne. Nogle procent af dem er nogle slyngler, men sådan er det med alle folkeslag.

  Læs selv om Hitlers og Stalins grusomheder mod jøder og mange, mange andre som var uskyldige. De to uhyrer var skyld i millioner af tragiske og uretfærdige skæbner. Man må næsten formode at de begge brænder i helvede til evig tid.

  Iøvrigt har islamisterne jo travlt med at terrorisere både jøder, kristne, hvide, vantro, bøsser, lesbiske, urene og hinanden. (sunni- og shia). Deres ISIS/ISIL krige var præget af fanatisme, barbari, vold, tortur, mord, massehenrettelser og systematisk terror. Se selv videoer på nettet om de vilde udskejelser og blodbade.

  Christiansborgs import af hundredtusinder af kulturfremmede, er en forbrydelse mod det danske folk. (ligesom deres familie-, bolig-, sundheds-, nedskærings- og propagandapolitik osv.)

  Kommentar by BENT A — 17. maj 2021 @ 13:55

 3. DE FIRE BEVÆGELSER, kommunismen, nazismen, feminismen og islamismen, er alle primitive, totalitære, menneskefjendske og og vanvittige. Deres tankesæt fører kun til konflikt, fattigdom, ulykke, sygdom, kæmpekriminalitet, barbari og massedød. Det viser alle erfaringer indhøstet af snesevis af lande.

  En voksen dansker som ikke forstår det, er enten uvidende, hjernevasket eller dum.

  Kommentar by BENT A — 17. maj 2021 @ 14:10

 4. 14:10 Vi kan tilføje socialismen, marxismen, leninismen, stalinismen og maoismen til den pletfora at totalitære ideologier der glimrer ved alle at være ens

  Glem aldrig at socialismen reelt er det samme som nazismen

  Kommentar by Svend — 17. maj 2021 @ 14:39

 5. Det er på høje tid, at FN, EU og NATO iværksætter en generalplan for hjemsendelse af alle muslimer i vesten til deres egne lande.
  De seneste 50 års erfaringer demonstrerer med al tydelighed, at islam kun betragter Vesten som et jagtrevir og koloniseringsområde.
  Islams strategi for erobring er flerstrenget – samtidig med at muslimer spiller ofre, terroriserer andre muslimer med død og vold Vestens lande. Det forvirrer Vestens politikere og andre kvindfolk, som ikke kan finde hoved og hale i islams taktik.
  Vi står overfor en udmattelseskrig, hvor fjenden med løgn, skuespil og guerillakrig langsomt, men sikkert, trænger civiliserede borgere i Vesten hen mod afgrundens kant.
  Islams taktik er et spil, hvor de skiftevis er “good cops” og “bad cops” i én stor forvirring – og Vesten måber bare. Handl.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. maj 2021 @ 14:42

 6. #5 Gustav Jensen

  “Vi står overfor en udmattelseskrig, hvor fjenden med løgn,etc., etc…..”

  Ja, fjenden er her, men fjenden er at finde blandt vore egne. For den egentlige, og den farlige fjende er femtekolonne-danskere, som findes overalt. Det mærkes måske tydeligst hos politi og domstole, og ses nok tydeligst hos medierne, som dirigerer stemmekvæget.

  Muslimerne er våbnet. Ikke fjenden.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 17. maj 2021 @ 15:40

 7. # Gustav Jensen, 14.42 har igen ret, men der er alligevel et problem, for både FN, EU og NATO er enten lunkne, splittede eller på berigernes og islamisternes side. De kulturradikale kommunister og feminine pladderhumanister har infiltreret alle tre organisationer.

  Europa, og specielt Danmark, Norge og Sverige, er allerede præget af galehusagtig politik, fordi antallet af uduelige og korrupte politikere og journalister er ekstremt højt.

  Dansk politik og lovgivning præges i denne tid af hastværk, overfladiskhed, sjusk, storhedsvanvid, kommunisme og almindelig/massiv dumhed. Mange af de politiske “løsninger” løser intet, men er kun til skade for vi danskere.

  Utallige eksempler på evnesvage politikeres idiotiske projekter kan gives, men her blot et par enkelte eksempler på de groteske, bizarre, latterlige og tossede ting der kendetegner dagens Danmark:

  Vi har et energi-system og sundhedsvæsen som pga. overdigitalisering og “sundhedsplatformen” m.m. nårsomhelst kan blive lammet og lagt ned af et hacker-angreb. Det er allerede sket i flere lande, og snart kommer turen til os. Fordi vores beredskab mod den slags er så svagt og amatøragtigt som det er. Se hvad der er sket i USA og Irland etc.

  Så har vi en kvindelig forsvarsminister der stort set intet véd om militæret, men som mener at forsvarets største problem er at det endnu ikke er et 100% feminiseret forsvar. Respekten for kvindelige soldater er slet ikke stor nok, efter Trine Bramsens mening.

  DR bruger en stor del af sendetiden på at lade kvindesagskvinder skælde ud på de danske mænd. Og på at påstå at Danmarks største problem er en gigantisk mangel på ligestilling. DR er af de kvindelige journalister udviklet til at være et latterligt og løgnagtigt foretagende i 90% af sendetiden.

  Partier som V, K, LA og DF giver sig ud for at være “borgerlige” og dansksindede, selvom enhver der ikke er blind, kan se at de er komplet ligeglade med deres eget folk og land.

  Osv., osv.

  Kommentar by BENT A — 17. maj 2021 @ 16:00

 8. PS: Lige eet eksempel mere: Med trompetfanfarer og buldrende trommer proklamerer politikerne at de har bevilget og afsat milliarder til forsvaret, velfærden, sundhedsvæsnet, skolerne eller hjælpepakker m. m.
  Det soler politikerne sig så i et par måneder. Men når der er gået et år eller to, viser det sig ofte at stort set ingen af pengene er blevet udbetalt. De nåede aldrig de lovede steder hen. Diskret blev de taget tilbage. Det sker igen og igen at politikernes pral kun var øregas. Eller det viser sig at pengene er gået til spilde, fordi intet var ordentligt gennemtænkt.

  Kommentar by BENT A — 17. maj 2021 @ 16:12

 9. Henrik Wegmann — 17. maj 2021 @ 15:40.

  Det ser ud til, at den islamiske tilgang til verden – den forskruede hysteriske styring med følelsesmæssige eksplosioner – til erstatning for køligt logisk overblik – har bredt sig til Vesten.
  Af Darwin kan vi lære, at intelligensstyring fremfor følelsesraseri altid lader intelligens vinde over følelserne.
  Hvorfor ellers er Vesten stadig verdens herrer?
  Hvis Vesten også begynder at blive behersket af føleporno – taber vi til islam – så har de os hvor de ønsker.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. maj 2021 @ 17:15

 10. Kommentar by BENT A — 17. maj 2021 @ 13:55

  Du bør læse noget mere og forstå lidt mere omkring jødernes liv og indflydelse i f.eks. Sovjet og omliggende lande og enklaver.

  Det du skriver er i hvert fald sandheder med modifikationer, grænsende til ukorrekt historiefremlæggelse!

  Jødernes indflydelse og mangel på samme er slet ikke sort hvid.

  Men forfølgelse af jøderne er forkasteligt…men uskyldige er de i lighed med andre folk ikke!

  Kommentar by Black Watch — 17. maj 2021 @ 17:24

 11. Hov hov, Islam er fredens religion! Hvor vover du ved brug af fakta at bringe os ud af denne opfattelse!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. maj 2021 @ 17:35

 12. #9 Gustav Jensen

  Kan desværre kun være enig.

  Vesten lider af et destruktivt selvhad. Forhåbentlig kun et midlertidigt et af slagsen. Relativt få marxistiske påvirkningsagenter har formået at skabe en folkestemning, hvor mange medløbere udviser falsk godhed, og et endnu større antal nyttige idioter i indbildt godhed glædeligt overlader deres egne landsmænd til en grum skæbne for at “frelse” ukendte fremmede. Som er alt andet end taknemmelige.

  Darwin ville ikke have været imponeret.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 17. maj 2021 @ 18:05

 13. Er det muslimer?

  Citatret: Hvid, dansk 20-årig mand død efter brutalt overfald af fire mænd på en gang [min fremhævelse]

  Det voldsomme overfald, der tirsdag fandt sted i Horsens, har nu betydet, at en ung mand er afgået ved døden.

  Mandag aften bekræfter Sydøstjyllands Politi, at en 20-årig mand er død efter at have lidt store skader i et voldsomt overfald i Horsens.

  Han havde lidt både hjerne- og hjertedød, oplyser politiet, og han kunne dermed konstateres død, efter den livsforlængende behandling mandag blev stoppet.
  Allerede på dagen for overfaldet blev manden erklæret klinisk død.
  Dødsfaldet betyder, at sagen, der udspillede sig i det centrale Horsens, nu ændrer karakter – ikke mindst for de fire mænd, der er sigtet og varetægtsfængslet.
  Fire mænd anholdt

  Den unge mand blev udsat for et groft overfald i Sølvgade i Horsens og smidt ind i en sort BMW, der herefter forlod stedet.

  KILDE: 20-årig død efter brutalt overfald, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 17. maj 2021 @ 20:32

 14. Man noterer, at virkelig mange debatindlæg alle steder, både hos MSM og hos de alternative bliver mere følelsesbetonede. Det betyder at islamisternes og andre kællingers føleunivers får større vægt i folks bevidsthed og argumentation.
  Problemet består i at finde en fremgangsmåde til at finde fornuftige løsninger på problemet med frugtbar kommunikation mellem logisk argumentation og virkelighedsfremmede følelsesudbrud. Mellem rationelle vestlige hjerner og hjernedøde rasende ortodokse østlige islamiske religiøse.

  Kun de færreste videnskabsmænd er religiøse – hvorfor mon dog?
  Ikke én religiøs fanatiker er videnskabsmand (-Isaac Newton).
  Videnskab og religion er hinandens modpoler. Videnskaben er bedre til at udradere religiøse fysisk end religiøse er til at udradere videnskab spirituelt. Derfor vil videnskab altid vinde over altid flæbende religion.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. maj 2021 @ 20:36

 15. KILDE: https://www.tv2ostjylland.dk/horsens/politiet-bekraefter-20-aarig-doed-efter-brutalt-overfald

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 17. maj 2021 @ 20:38

 16. DR FLÆBER, hyler, græder, tuder og hulker døgnet rundt over at danskerne
  ikke forstår at værdsætte arabernes og negrenes berigelse af Danmark. De har rejst så langt for at vi danskere skal få glæde af deres herlige kultur, og så er vi knapt nok taknemmelige. Og vi bruger endda kun 150.000-200.000 kr. på hver indvandrer pr. år. Hvor er det nærigt og småligt. Kan godt forstå at DR-kvinderne er triste og mopsede over de danske fedtsyle.

  Kommentar by BENT A — 17. maj 2021 @ 21:05

 17. # GUSTAV: Der er jo ikke meget viden eller videnskab tilbage i gammel-partiernes politik, så man kan godt frygte at evighedsturisterne vinder, og at danskerne taber. Meget tyder på at Danmark allerede er fortabt.

  Kommentar by BENT A — 17. maj 2021 @ 21:10

 18. Darwin: Den bedst tilpassede overlever, måske.. https://faktalink.dk/titelliste/char/charudvi

  Intelligens er, alt andet lige, noget opreklameret fis.. det er personligheden der er afgørende. Tænk bare på Det Radikale Venstre, de har den bedst uddannede vælgerskare..

  Tror kampen er tabt.. vi får for få børn og de for mange.

  Sydkorea total fertility rate 0,84 m.koreatimes.co.kr/pages/article.asp?newsIdx=304527

  Kommentar by anno — 17. maj 2021 @ 22:37

 19. # JEA 20.32: Ja, folkemordstingets stedfortræderkrig mod danskerne ER gået i gang.

  Vi danskere er nu fredløse borgere i vores eget land.

  Vi er reduceret til 5. klasses untermenchen. OG VI ER KUN PÅ TÅLT OPHOLD! Og kun fordi det er os der betaler gildet.

  Kommentar by BENT A — 17. maj 2021 @ 23:00

 20. Kommentar by Gustav Jensen — 17. maj 2021 @ 20:36

  Ja, det er påfaldende at 93% af medlemmerne af de amerikanske National Academy of Sciences ikke tror på en (personlig) gud – imens tallet for de almindelige amerikanere er lige “omvendt”.

  Til gengæld er det næppe nogen overraskende, at der blandt verdens Top 500 universiteter næsten ikke findes nogen fra den muslimske verden:
  https://roundranking.com/ranking/world-university-rankings.html#world-2021

  Kommentar by Thomas M. — 17. maj 2021 @ 23:54

 21. OT: DEPRIMERENDE: Nu vil selv NB have den demokratiske debat censureret

  De borgerlige vil indføre censur på FB

  Multietnisk helvede både i Israel og Danmark

  Danmark nummer sjok i vaccineudrulningen

  I Thailand har man styr på covid-19, kun eet dødsfald pr. 1 million indbyggere. (lyder noget mystisk)(i DK angiveligt næsten 200 gange flere) (?)

  Kommentar by BENT A — 18. maj 2021 @ 00:03

 22. 00:03 Fat nu een gang for alle at NB ikke er noget alternativ, det er så naivt, så det er dumt at tro på sådan en røverhistorie, også temmelig dumt at tro på “vacciner”, som alle er dødelige folkemordsvåben

  Kommentar by Svend — 18. maj 2021 @ 00:20

 23. # SVEND: Ja, at DF-Tullesen er skør og radikal har længe været klart, selvom Pia K stadig synes at han er “fantastisk dygtig”, som hun fortalte i radioen fornylig. Men at de er lige så skøre i NB er alligevel overraskende. De lyder ellers tit til at være fornuftige.

  Men at både DF og NB går ind for censur af den folkelige og demokratiske debat, er både uhyggeligt og noget chokerende. Er de både skøre og snotdumme på samme tid?

  Som tidligere påpeget, har vi brug for et nyt ægte konservativt og dansksindet parti. Ledet af patriotiske folk. NB er åbenbart allerede begyndt at svigte os. (eller er vi udsat for misinformation?)

  Uden et nyt parti er alting tabt om fem år, og det danske folk vil være uden fremtid. Foreløbig ser det sort ud, for Christiansborg er pt. en håbløs størrelse.

  PS til 00.03: De superflotte resultater i Thailand påstås opnået uden vacciner, men det er noget dunkelt hvordan de egentlig har båret sig ad?? Det er lidt utroværdigt. Der er brug for yderligere oplysninger.

  Kommentar by BENT A — 18. maj 2021 @ 06:32

 24. En enkeltbillet til krigen. Hvornår rejser han- den kommende martyr?

  Kommentar by Hul igennem? — 18. maj 2021 @ 07:42

 25. Nye eu borgere.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/spanske-myndigheder-5000-migranter-har-krydset-graensen-til-spansk-enklave/8582639

  Kommentar by P — 18. maj 2021 @ 11:10

 26. 13# ja Skrækkeligt overfald, stakkels unge mand, stakkels familie- de der begik det burde hænges. Loven er blevet for slap.

  Kommentar by Hul igennem? — 18. maj 2021 @ 11:52

 27. Venstrefløjen: “Vi støtter palæstinenserne”

  Såkaldte “borgerlige”: Vi støtter Israel”.

  Mig: Jeg støtter selvfølgelig IKKE nogen mellemøstlige folk og lande, jeg støtter primært Danmark, sekundært Europa og Vesten.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. maj 2021 @ 00:54

 28. https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-05-18-28-arig-idomt-samfundstjeneste-for-trafikdrab-i-fodgaengerfelt

  Kommentar by P — 21. maj 2021 @ 10:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper