19. maj 2021

Kosovic om multikultur: “Hvad gør man, når håbet viser alle mulige tegn på at være en løgn? Man tier.”

Det er sjældent der skrives og tænkes nyt, men Birgithe Kosovic bidrager i høj grad til forståelsen. Hun forklarer hvorfor multikultur er en illusion, da det meget Huntington’sk – er en stort set urokkelig stillingskrig mellem låste religiøse og kulturelle positioner. Jeg anbefaler Konstrast-interviewet med hende, og henviser ellers til hendes nylige kronik i Politiken – Vi lever i en frivillig apartheid (9. maj 2021; kræver login).

“Multikultur plejede vi at kalde det, når indvandrede fra især muslimske lande kom hertil og bosatte sig. Udviklingen var båret af højrefløjens ønske om billig arbejdskraft og venstrefløjens ønske om godgørenhed over for de fremmede…

50 år senere er multikulturen blevet så omfattende, at den har forvandlet Danmark til en stat med flere folk, hvor enhver mellemstor by har en muslimsk diaspora. Samtidig er det blevet tydeligt, at folkeopdragelsen har slået fejl. Imod al forventning er selvsegregeringen tværtimod taget til, og selv om en del indvandrere træder lidt og meget ind i det danske, afslører polariseringen imellem den danske befolkning og den muslimske sig i stigende grad som et grundvilkår. Hvor vi tidligere fortrinsvis levede i adskilte boligområder og undlod at gifte os med hinanden, er den frivillige selvsegregering nu også slået igennem på ungdomsuddannelserne.

Det multikulturelle ideal, der blev promoveret som en slags national mentaltræning i tolerance, har afsløret sig som en politisk ideologi, der er lige så fejlbehæftet, som kommunismen var det. Begge ideologier er funderet på den forestilling, at folk er parate til at opgive deres eget udgangspunkt for at blive gode samfundsborgere. … I det multikulturelle ideal er det meningen, at alle etniske, kulturelle og religiøse tilhørsforhold skal opløses, så alle bliver til individer og altså gode demokrater.

Det har vist sig at være et vilkår, ikke bare for andre stater med flere folk, men også her til lands: Hvis folk har valget mellem multikultur og selvsegregeringens frivilligt indførte apartheid, foretrækker de fleste apartheid.

… En kultur, der er grundfæstet i friheds-og fredsidealer, kan ikke forenes med en kultur, hvor de bærende idealer handler om være beredt på at håndtere potentielt fjendskab. En kultur, hvor man skal skilte med sin ære, kan ikke forenes med en kultur, hvor æren udtrykkes subtilt. Kort sagt: Tillidskulturen kan ikke forenes med volds-og frygtkulturen.

Det er denne gensidige udelukkelse, der gør integrationen så vanskelig. Integration klinger af en gavmild mellemposition, hvor man frit kan vælge noget fra alle hylder. Men de grænser, som den ene kultur sætter for den enkelte over for fællesskabet, eksisterer ikke i den anden. Den ene kulturs krav er en overskridelse af grænserne i den anden kultur.

Hvordan mobiliserer man håb over for en virkelighed, som helst skal kaldes multikulturel, men som i virkeligheden er apartheid og politisk dynamit? Hvad gør man, når håbet viser alle mulige tegn på at være en løgn? Man tier. Ikke kun, fordi man frygter udskamningen, men også, fordi man frygter, hvad andre kan finde på, hvis de forstår, hvad man siger, og de også mister håbet. Men der er en grænse mellem håb og løgn…

(Kontrast.dk, 14. maj 2021: Kosovic: En stat med flere folk giver smertefuldt dilemma

“… den frivillige apartheid er taget til, og gruppen af muslimer, der ikke kunne finde på at stifte familie med en dansker, vokser. Det fremgår af antallet af tørklædeklædte kvinder i offentligheden. Jovist, tørklædet kan betyde mange ting, og nogle kalder sig også feminister. Men ét betyder det altid: Jeg gifter mig ikke med en ikkemuslim.” (Birgithe Kosovic)

“De unge viser os, hvordan de vil forme fremtidens Danmark, og hvis de end ikke vil dele klasselokale, hvor lidt ønsker de så at have med hinanden at gøre?” (Birgithe Kosovic)

“Man kan ikke være både kristen og muslim, katolik og protestant, kroat og serber, sort og hvid.” (Birgithe Kosovic)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119194/trackback

21 Comments »

 1. Koranen 5:51: “Tag ikke jøder og kristne som venner”.

  Gør det til en vane at citere det vers overalt hvor nogen forlanger at danskere skal udvise tolerance overfor muslimer, og mind dem derefter om at muslimer frivilligt har valgt at følge denne religion.

  Kommentar by Per — 19. maj 2021 @ 10:10

 2. I muslimske lande findes ikke multikultur, kun dominanskultur.
  I en dominanskultur bestemmer én subkultur over de alle andre subkulturer.
  I et land med multikultur er ligeværdighed underforstået, ellers giver ‘multi’ ingen mening.
  For at sige det råt og uakademisk; islam hader alle andre religioner og vil dominere og smadre dem. Det har islam brugt 1400 år på at fortælle hele verden – vi har fattet budskabet og bør tage vores forholdsregler.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. maj 2021 @ 10:21

 3. Hun undsiger multikulturen og straks er den politik korrektsheds 2.division her med kommentrer om islam. De tror jo, at multikulturen vil virke bare folk ikke dyrker “ideologien islam”. Der er intet håb for Europa så længe der er nogle der kalder sig islam-kritikere. Multikulturen er problemet.

  Kommentar by CCC — 19. maj 2021 @ 10:32

 4. Det er malende udtrykt af Kosovic, dog må man minde om, at mange har udtrykt det godt og malende siden 1980’erne. Bare for at nævne en af de nu ret glemte, den mexicansk-libanesiske (og dansk gifte) forfatter og demograf, Eduardo Farah, der skrev bogen “Økologisk ideologi” og mange originale artikler. Men det alt sammen preller jo af som vand på gæs.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 19. maj 2021 @ 12:50

 5. B-A: DET HELE ER SUPER-ENKELT: Masseindvandring af en fremmed kultur ender altid med tab, undertrykkelse, ubehageligheder og store ulykker for den oprindelige befolkning.

  Indtil det slutter i terror og blodbade. Eller borgerkrig.

  Kommunisme, fascisme, nazisme og islamisme ender også altid i død og elendighed. Bare læs verdenshistorien.

  Hvad Danmark angår, ser det nu ud til at kommunisme og islamisme er ved at forene sig for at gøre kål på danskerne. Det ender nemt i endeløse rædsler.

  Især nu hvor Mette F lader sig styre af Rosa Lund, May Villadsen, Sofie Carsten og Pia Olsen Dyhr. Fire kommunister og fantaster som helt har mistet jordforbindelsen.

  Kommentar by BENT A — 19. maj 2021 @ 13:15

 6. Birgitte Kosovic er modig, hun går ud og giver Paludan ret.

  Kommentar by Kinesersnot — 19. maj 2021 @ 14:00

 7. Islam er en – usekulær diktatorreligion med en Førerprofet ideal i fraktale dimensioner- som hader den frihed alle andre har, og som vil bestemme over individet i dens religiøse selvforståede univers, og som deler verden ind i Rettroende og Vantro, som gør at dens tilhængere er i en mental spændetrøje i forhold til friheden -Da vandtro helst skal slås ihjel- og derfor ikke kan gøre individet fri fra intern social kontrol på det mentale plan….Noget nyt?

  Kommentar by Michael Unna — 19. maj 2021 @ 14:22

 8. Kortere kan det ikke siges: “Udviklingen var båret af højrefløjens ønske om billig arbejdskraft og venstrefløjens ønske om godgørenhed over for de fremmede…” (Citat Birgithe Kosovic).

  Kommentar by Ole Madsen — 19. maj 2021 @ 15:11

 9. Gruppen af muslimer som ikke vil gifte sig med danskere kan ikke vokse, da den allerede er 100,0%

  Kommentar by Svend — 19. maj 2021 @ 15:51

 10. Birgithe Kosovic: ““Udviklingen var båret af højrefløjens ønske om billig arbejdskraft og venstrefløjens ønske om godgørenhed over for de fremmede…”

  Enig i forhold til de “borgerlige”. Men hun har tilsyneladende købt venstrefløjens propaganda og tror, at de handler ud fra et “ønske om godgørenhed”, haha.

  Venstrefløjen vil importere stemmer, da de ved, at langt de fleste ikke-vestlige indvandrere stemmer på venstrefløjen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. maj 2021 @ 17:18

 11. Svend — 19. maj 2021 @ 15:51 skrev:

  “Gruppen af muslimer som ikke vil gifte sig med danskere kan ikke vokse, da den allerede er 100,0%”

  Det skal vi være glade for! Mixede parforhold fører til et udryddelse af begge involverede folk.

  Lad os endelig få så meget “apartheid” som muligt, så vi kan have områder uden fremmede.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. maj 2021 @ 17:22

 12. HVOR MANGE LÆSERE har samtlige kritiske netaviser mon tilsammen? Vi må håbe at det er temmelig mange.

  For ærlig oplysning af danskerne er vel det eneste som kan forhindre folkemordstinget i at udskifte, fordrive og etnisk udrense os…?

  Vi danskere er jo i henhold til Kalergi-planen og Marokko-traktaten udset til at blive effektivt “uskadeliggjort”.

  Kommentar by BENT A — 19. maj 2021 @ 18:13

 13. Kommentar #6 14.00 kinesersnot. jeg er helt enig. hun giver Paludan ret. Det kunne være at Paludan HAR ret. men det er rart det endeligt kan siges af andre end Paludan og stram kurs.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 19. maj 2021 @ 19:07

 14. Mikkel Andersson: “De sorte i USA har været de hvides ejendom!”

  Det er faktisk ikke korrekt, det var minoritet af USAs sorte der var egentlige slaver – der var frie sorte, som ikke alene ejede sorte slaver, men også hvide.

  USA er skabt af europæiske udvandrere, som medbragte deres bureaukrati, derfor findes de sandhede i gamle retsbøger f.eks. fra Virginia og Chicago mv. Mest kendte dom er “John Casor fra 1655”, hvor en sort plantageejer fik tilsvindlet sig en sort kontraktsarbejders arbejdskraft på livstid og ikke på en åremålskontrakt som aftalt. Og dermed blev slaveriet etableret – af en neger…

  https://en.wikipedia.org/wiki/John_Casor

  Kommentar by Polka — 19. maj 2021 @ 19:14

 15. Det kan IKKE BORTFORKLARES, at den indvandring, invasion og besættelse som Danmark er udsat for i disse år, er lige så alvorlig og farlig som besættelsen 1940-45. Eller rettere sagt, den er endnu værre. Dengang var vi heldige at besættelsen ophørte efter fem år. Hvorefter nazi-“herrefolket” blev returneret til Tyskland. Men den nuværende besættelse risikerer at blive til en evig besættelse.

  Og 1940-45 var besættelsestropperne ret disciplinerede. De gik i almindelighed ikke rundt og overfaldt danskerne. Der var en del terror, men trods alt af begrænset omfang. Og pga. frihedskæmperne blev Danmark af USA og England anerkendt som et allieret land.

  Den nuværende okkupation kan udvikle sig til den største og blodigste katastrofe nogensinde i 3000 års Danmarkshistorie.

  Kommentar by BENT A — 19. maj 2021 @ 23:16

 16. Udmærket konklusion af Birgithe Kosovic: “Tillidskulturen kan ikke forenes med volds-og frygtkulturen.”

  Og tænker man videre herfra, så ser man ind i den forfærdelige katastrofe, at Tillidskulturen konstant vil forsøge at forene sig med selv den værste volds-og frygtkultur, for det ligger som en naiv drivkraft indbygget i Tillidskulturen.

  Og det er nøglen til forståelse af Tillidskulturens indbyggede ‘dødsdrift’ eller indbyggede trang til selvdestruktionen.

  Folkhemmet i Sverige var udtænkt som en triumf for Tillidskulturen, hvorfor selvdestruktionen ved import af Volds-og frygtkulturen blev så meget voldsommere, end vi har set i mange andre lande.

  Tillidskulturen må lære at forstå sin egen indbyggede ‘dødsdrift’ for at overleve.

  Kommentar by traveler — 20. maj 2021 @ 05:00

 17. Kommentar by Polka — 19. maj 2021 @ 19:14

  Enig. Mikkel Andersson og mange andre borgerlige tænkere og meningsmagere, bliver uden at tænke over det smittet af identitetsideologiens primitive verdensbillede og ser derved slet ikke virkeligheden.

  Endnu værre går det, når ‘forskere’ i Danmark uhæmmet importerer amerikanske woke-temaer, som allerede ved deres opståen i Amerika må betragtes som stærk problematiske – for ikke at sige løgnagtige. Når woke-temaerne så ender som forklaringsmodel i Danmark, kan man kalde dem for dobbeltløgne. Her tænker jeg på woke-fantasien om det danske samfunds struktruelle racisme som følge af ‘Danmarks kolonihistorie’.

  Kommentar by traveler — 20. maj 2021 @ 05:17

 18. Lidt trist, at de under samtalen om fremtiden og løsninger ikke taler om at stoppe tilstrømningen. For det er selvindlysende, at jo flere der kommer her, jo værre bliver det. De vader i land pt i Spanien, mange vil søge videre også hertil. Der er familiesammenføringer og EU truer med at fordele folk. Der er nok konkret at tale om.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 20. maj 2021 @ 10:13

 19. Spot on, den måske bedste beskrivelse af indvandringen, dens konsekvenser og den bestemmende klasses reaktion herpå!
  Køb adgang til Kontrast og lyt!

  Kommentar by Den Nervøse — 20. maj 2021 @ 14:36

 20. Kloge ord og pæne ben.

  Kommentar by Thomas M. — 20. maj 2021 @ 16:03

 21. # Thomas M

  Tak for tippet!
  Havde sgu ikke lagt mærke til frøkenens flotte stænger…

  Kommentar by Revisoren — 24. maj 2021 @ 13:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper