19. maj 2021

Mette F. (3/3-21): ‘De har tilsluttet sig en kamp mod alt det, Danmark er, og alt det, Danmark står for’

Mette Frederiksens succes som politiker kræver, at hun med jævne mellemrum lukker fronten til Dansk Folkeparti, og samtidig tøjler presset fra fantasterne til ventre for virkeligheden. Forleden ønskede hun danske muslimer ‘en god eid-fest’, og forklarede så ellers i længder, hvorfor det var nødvendigt med en stram udlændingepolitik. Det er ikke en nem opgave hun har givet sig selv i landet, hvor mellempositionerne er visket væk af årtiers polarisering.

Efter lidt syltekrukke, bekendtgjorde Mette Frederiksen tirsdag, at Danmark nu vil ‘hjemtage’ tre kvindelige Syrien-jihadister og deres fjorten børn. Venstrefløjen er utilfreds, men opererer aldrig med konkrete tal – målet er flere, eller mere præcist – ‘det væltede ottetal’, uendelighed. Pernille Vermund henviser på Facebook til statsminister Mette Frederiksens tale i Folketinget d. 3. marts i år. Det er artige sager.

Lad mig indledningsvis sige det klart og tydeligt: Fremmedkrigere er uønskede i Danmark. De har med åbne øjne forladt Danmark for at tilslutte sig Islamisk Stat, og dermed har de vendt os og Danmark ryggen. De har tilsluttet sig en kamp mod alt det, Danmark er, og alt det, Danmark står for. Sådan et valg skal selvfølgelig have konsekvenser.

Regeringen vil passe på Danmark. Det er en kerneopgave for os at sikre danskernes tryghed og danskernes sikkerhed. Det gælder naturligvis ikke mindst i relation til truslen fra fremmedkrigere. Det fremgår af PET’s vurdering af terrortruslen mod Danmark fra marts 2020, at personer, der er eller har været udrejst fra Danmark til konfliktzonen i Syrien og Irak, kan udgøre en terrortrussel mod Danmark eller danske interesser i udlandet. Den form for risikovurderinger skal man tage alvorligt, det skal vi som Folketing og regering tage alvorligt, og derfor vil jeg gerne understrege som en start, at regeringen ikke aktivt vil hente fremmedkrigere til Danmark. Vi vil tværtimod gå langt for at sikre, at fremmedkrigere bliver holdt på afstand af de danske grænser.

Vi har med bred opbakning i Folketinget, herunder med forespørgernes parti, Dansk Folkeparti, gennemført lovgivning, der kan afskære fremmedkrigeres adgang til konsulær bistand, og vi har således sikret, at myndigheder kan fratage fremmedkrigere deres danske statsborgerskab. Derudover arbejder vi aktivt for at finde internationale løsninger, så fremmedkrigere kan retsforfølges i de områder, hvor de har begået deres forbrydelser. Det er ikke nogen let opgave, men vi bliver ved.

Lad mig knytte et par ord til de sager, der omhandler fremmedkrigeres børn. Børnene er bragt i en ulykkelig situation – ingen tvivl om det. Fremmedkrigerne har givet deres børn den værst tænkelige start på livet, de har valgt, at deres børn skal vokse op hos et brutalt terrorregime. Det gør ondt, og jeg tror, det gør ondt på os alle sammen, netop fordi der er tale om børn. Men børnene er blevet bragt i den her situation af deres forældre – ingen andre. Det valg må de som forældre selvfølgelig også tage det fulde ansvar for. (Mette Frederiksen, 3. marts 2021)

(Statsminister Mette Frederiksen, Folketinget, 3. marts 2021; Foto: FT.dk)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119198/trackback

46 Comments »

 1. De ER hjemme i MENAP, der må de leve og dø, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. maj 2021 @ 10:40

 2. Henrik Qvortrup skal være chefredaktør på Ekstra Bladet.

  Det oplyser administrerende direktør i JP/Politikens Hus Stig Ørskov i en pressemeddelelse.

  Henrik Qvortrup er lige nu politisk redaktør på B.T. Inden da var han kommentator på Ekstra Bladet, ligesom han tidligere har været politisk redaktør på TV 2 samt chefredaktør på Se og Hør og B.T.

  Q er tydeligvis anti Mette Frederiksen, men er Q også glad for muslimer eller glad for udlændingestramninger?

  Hvilken journalistik vil Q drive om muslimer i Danmark?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. maj 2021 @ 10:43

 3. De totalitære er stærke i et demokrati som det danske. Journalister bistår gerne med blodrøde følelser

  Kommentar by tavsen — 19. maj 2021 @ 10:44

 4. De socialdemokratiske politikere har så sandelig stadig ét standpunkt, til de tager et nyt!

  Kommentar by Karsten Lund — 19. maj 2021 @ 10:45

 5. Jeg har flere gange set/hørt folk lovprise Mette fordi hun lover stramninger på udlændingeområdet. Især den planlagte aftale med Rwanda. Jeg har hver gang påpeget, at S har lovet stramninger op til de sidste tre folketingsvalg, men har endnu ikke leveret noget som helst, og blot fået at vide, at jeg forsøger at så negativitet omkring projektet, og endda ønsker flere mudslimes i landet.
  Nu har jeg så endnu et eksempel på hvorfor alt der kommer fra S blot er valgflæsk af højeste kvalitet.

  Kommentar by W — 19. maj 2021 @ 10:53

 6. Glemte at skrive at lovprisningerne kommer fra folk, der ellers stemmer langt til højre for midten.

  Kommentar by W — 19. maj 2021 @ 10:53

 7. Mon ikke S taber næste valg nu, hvor løftebrudene hober sig op i spandevis…eller glemmer danskerne igen, lige så hullede i hukommelsen som de altid har været.

  Kommentar by LarsB — 19. maj 2021 @ 10:57

 8. Qvortrup jaget af muslimsk tæskehold

  Sladderkongen fra Se og Hør tilbudt PET hjælp: Frådende fanatikere ville ind til Henrik Qvortrups kone og lille datter

  En leder i Se og hør var tæt på at få fatale konsekvenser for bladets chefredaktør, Henrik Qvortrup, og hans lille familie.

  For mens han var på arbejde, forsøgte to muslimske mænd at trænge ind i hans villa på Frederiksberg og truede undervejs den markante mediepersons kone og lille datter.

  De ville øjeblikkelig have fat i Qvortrup og tæve ham for hans holdninger, men selv om Qvortrups kone, Marie, bedyrede, at chefredaktøren ikke var hjemme, ville de to fanatikere ikke tro på hendes forsikringer og forsøgte at komme ind gennem hoveddøren, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. maj 2021 @ 10:59

 9. Muhamed- tegningerne
  Anledningen til de to galninges besøg i chefredaktørens hjem var, at Qvortrup i kølvandet på Muhamed-tegningerne for et år siden skrev en leder om den ballade, tegningerne afstedkom.

  Her skrev han blandt andet:

  ’Er det ikke værd at holde fast i, at profet-tegningerne var det rene vand sammenlignet med den forhånelse, som andre religioner har været udsat for – ikke mindst fra muslimsk side?’

  Kort efter troppede de to unge mænd op og krævede chefredaktørens hoved på et fad.

  KILDE: https://ekstrabladet.dk/krimi/article4786271.ece, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. maj 2021 @ 11:00

 10. Nu har jeg så endnu et eksempel på hvorfor alt der kommer fra S blot er valgflæsk af højeste kvalitet.

  Kommentar by W — 19. maj 2021 @ 10:53

  Og valgflæsk er, hvad vælgerne ønsker. De spiser det lystigt i enhver valgkamp. I håbet om deres yndlingsparti forbedrer sig. Det sker ALDRIG, når det kan klares med lidt flere løgne, så magten og pengene kan bevares.

  Luftsteg og vindfrikadeller
  Politikere og journalister, en pilrådden alliance.

  Kommentar by tavsen — 19. maj 2021 @ 11:01

 11. Apropos tror jeg det var Groucho Marx der sagde “… jeg har mine principper… men hvis i ikke kan lide dem så har jeg også nogle andre,,”!!!

  Kommentar by frank mathiesen — 19. maj 2021 @ 11:01

 12. En stolt socialdemokratisk tradition fra Jens Otto Krags dage – “Man har et standpunkt til man tager et nyt”.
  Således taler en ægte karrierepolitiker.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. maj 2021 @ 11:01

 13. Der er absolut ingen front til Dansk Folkemordsparti. Hele folkemordstinget er det samme folkemordsparti, som enhver med bare en enkel hjernecelle kan slutte sig til efter at have betragtet såkaldt politik (det militærindustrielle fascistiske statskompleks’ underholdningafdeling for ebberødgårds naive dumpapbefolkning) igennem en lidt længere årrække

  Kommentar by Svend — 19. maj 2021 @ 11:04

 14. @Tavsen
  Ja, jeg mistede al tillid til dansk politik, da DF fuldstændig tabte både bold og sut efter valget i 2015. Jeg stemmer stadig NB til fremtidige valg, men generelt er jeg begyndt, at tage “grey rock” tilgangen til livet.
  På et tidspunkt tager jeg nok springet fuldt ud og emigrerer til et billigere land, hvor der er mulighed for at leve i relativ luksus og anonymitet.
  Jeg er så træt af mavesure gamle mænd og kvinder, der beskylder min generation for ikke, at gøre nok og redde landet, mens de lod stå til i årtier, og samtidigt blive beskyldt for alverdens ondskab blot fordi jeg er en hvid, kristen mand.

  Kommentar by W — 19. maj 2021 @ 11:21

 15. Mon ikke øjenlægen Bashar Hafez al-Assad, Syriens præsident, ser anderledes på det?:-) Han er jo præsident i Syrien og både advokat Foldschack og en dansk tværministeriel task force har været på besøg i de ulovlige kurdisk kontrollerede fangelejre i Syrien. Hvordan kom de igennem den syriske grænsekontrol?

  Havde de aftalt det med den lovlige regering i Syrien? Hvad sagde den syriske regering til dem og hvad siger den til Foldschacks og den danske tværministerielle task force’s planlagte befrielse af islamiske terrorister i Syrien?

  Kommentar by Amad — 19. maj 2021 @ 11:22

 16. VALGFLÆSK, VALGFLÆSK OG ATTER VALGFLÆSK. Kan de anti-danske idioters højborg overhovedet levere andet? Og kan DRs femifascister og kvindesagskvinder levere andet end følelsesporno, løgn og vås?

  De stramninger som S, V, K og DF lovede (fordi de, som de sagde, ville passe godt på Danmark) er stort set ikke blevet til noget. De har nærmest alle være symbolske fup-stramninger. For hver måned og hvert år er antallet af fremmedkrigere, evighedsturister, asylanter, kulturfremmede, kriminelle, sygdomsspredere og potentielle terrorister vokset.

  Og omkostningerne i penge og i danskeres menneskelige tab og lidelser er enorme, kolossale, gigantiske. Flere tusinde MILLIARDER kroner har man brugt på det åndssvage og dødssyge projekt som især de Radikale, Enhedslisten,
  SF, S, V og K står bagved. Og som også DF har hjulpet på vej.

  Nu står vi og kigger ned i afgrunden, men de lunefulde og “næstekærlige” og verdensfrelsende politik-kvinder m/k i de røde og “borgerlige” partier forstår ingenting. Og de regner med at sejre ad helvede til ligesom de svenske femifascister.

  Og efter hjernevasken og feminiseringen af de fleste danske mænd får de nok også deres vilje. På få øjeblikke, historisk set, lykkedes det de politiserende kvinder at ruinere, ødelægge og udslette Danmark, danskernes folkehjem, fædreland og livsgrundlag!

  Kommentar by BENT A — 19. maj 2021 @ 11:40

 17. Find lige den paragraf som gør det muligt at straffe ali og muhammed for at sende 500 kr til islamisk stat, og se om den ikke passer 1:1 på mette frederiksen lige nu. For det der er støtte til islamisk stat, uanset at den kun tildeles til 3 af dens medlemmer, og uanset hvilken tilknytning eller mangel på samme de 3 personer ellers har til danmark.

  For havde situationen ikke været præcist den samme juridisk set hvis hun havde trukket 3 mandlige jihadkrigere med et falmet dansk pas ud fra slagmarken, eksempelvis imens de skød imod danske soldater, og derefter hjulpet dem med at komme i sikkerhed i danmark? Jo.

  Vi har en statsminister som støtter islamisk stat. Dette er et faktum nu. Derudover har vi flere partier og en stortset samlet presse, som har valgt en anden side end danskernes.

  Vores værste fjender bærer danske navne.

  Kommentar by Per — 19. maj 2021 @ 11:43

 18. 11:43 Det kan ikke komme som en overraskelse at statssadisten støtter i-slamisk sadostat, da hun netop har været i Israel for at støtte folkemordet på den danske befolkning, som hun diskuterede med ISIS-lederen Benjamin, som jo er repræsentant for Rotschilds og den omfattende folkemordsagenda

  Kommentar by Svend — 19. maj 2021 @ 11:54

 19. 11:43 Du husker måske også at vores politikere sendte luftstøtte til ISIS gennem de lystige år, da dansk militær var medskyldige i folkemordet på en halv million kristne mmm i området?

  Kommentar by Svend — 19. maj 2021 @ 11:58

 20. Mette Frederiksen har holdt Danmark lukket ned i næsten 1½ år, og ingen har formået at rykke noget på coronaområdet.
  Syrien kvinderne viser at alt drejer sig om at beholde den politiske magt for enhver pris.
  Det lyder ikke som om regeringen har spurgt SF borgmesteren til råds om udrejsecenter på Lolland, men selvfølgelig – lorten må gerne lugte på naboens trappesten, bare ikke op ad de frelstes gated communities.

  Ryger EB´s chefredaktør ud pga upassende opførsel, jeg synes det kommer noget pludselig. Selv Bill Gates måtte forlade en toppost efter en affære på kontoret. Rygterne svirrer også om forholdet til Jeffrey Epstein, og Lolita Ekspressen.

  Kommentar by k.m. — 19. maj 2021 @ 13:51

 21. Hver gang jeg ser et indlæg fra Svend kommer jeg til at tænke på nedskæringerne i psykiatrien. Skal man grine af eller græde over Svend? Det er vel uetisk at grine.

  Kommentar by bjarne binee — 19. maj 2021 @ 13:55

 22. Undskyld, ikke Lolland men Langeland

  Kommentar by k.m. — 19. maj 2021 @ 13:56

 23. Hvordan kan de rabiate partier på venstrefløjen årti efter årti, få lov til at diktere afviklingen af Danmark?

  Støttepartierne kan samle lidt over 40 mandater ifølge meningsmålinger, alligevel har de indflydelse på nogle af de mest skelsættende ting i vores fælleskab.

  Hvorfor kan 40 mandater for lov til holde de andre 139 i skak?

  Kommentar by Kinesersnot — 19. maj 2021 @ 14:03

 24. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. maj 2021 @ 10:43

  Man bliver ikke ansat på Ekstrabladet, hvis man ikke er villige til at agere politisk ideolog. Hvergang der er finanslovforhandlinger så giver man f.eks. spalteplads til Özlem Cekic i månederne op til, så hun kan bebyrde sin relevans og modtage støtte til sin ligegyldige kaffeklub.

  Kommentar by Kinesersnot — 19. maj 2021 @ 14:06

 25. Kommentar by W — 19. maj 2021 @ 11:21

  Så du giver op, fordi det ikke kan klares på en anstændig facon?

  Hvad med at engagere dig i grupper der vil tage et opgør?

  Kommentar by Kinesersnot — 19. maj 2021 @ 14:08

 26. På et tidspunkt tager jeg nok springet fuldt ud og emigrerer til et billigere land, hvor der er mulighed for at leve i relativ luksus og anonymitet.

  Kommentar by W — 19. maj 2021 @ 11:21

  En etnisk dansker har ingen fremtid i Nydanmark. Så i går et billede af det smukke multietniske Nydanmark. (Som jeg ikke kan finde i dag) Et virkeligt glansbillede, der ikke svarer til virkeligheden, men hvad gør det, når alle de højtlønnede kun færdes på nettet. Der var kun én fejl på billedet. En hund var med. Hvorfor mon det kun er grise og hunde, der er urene dyr? I midten af firserne kunne jeg her på Vestegnen se flere og flere rottekasser linet op hos diverse butikscentre. BON APPETIT

  Kommentar by tavsen — 19. maj 2021 @ 14:09

 27. Så åben marienborg for dem. Der må lige have været gjort rent alligevel til besøg. Er der ikke værelser nok?
  Men 14 børn: med 3 mødre. Godt gået!

  Kommentar by P — 19. maj 2021 @ 14:55

 28. Vi er i starten af galskabens århundrede.
  Klima, flygtninge, LGBTXYZ+-, nedbrydning af familier og fællesskaber,
  det hele kollapser når verdens energiforsyning går i minus, fordi næsten alle verdens ledere har underskrevet Paris-aftalen.
  Den kan ikke gennemføres uden at koste masser af menneskeliv, når der bliver mangel på fødevarer og energi.

  Kommentar by k.m. — 19. maj 2021 @ 15:06

 29. 13:55 Hver gang jeg ser et indlæg fra dig, bjarne bimmelim, så ser jeg en kommunistisk idiot, som burde tvangsanbringes, iføres permanent spændetrøje og tvangsmedicineres mange gange om dagen resten af dit liv, i øvrigt ligesom resten af Politikens forpestede skur burde

  Jeg ville selv vælge langt hårdere foranstaltninger for din slags psykokommunazister, men venter bare på, at resten af danskerne selv begynder at udtrykke det. Hvilket de vil gøre før eller siden

  Når jeg ser dine indlæg, ser jeg også størstedelen af Danmarks befolkning, som er komplet hjernedøde og intet ved om noget som helst, og selvfølgelig heller ikke mener, de skal argumentere for deres kroniske idioti

  Kommentar by Svend — 19. maj 2021 @ 15:30

 30. Hjemtagne skal ikke ‘demobiliseres’. De skal efter hård fængselsstraf sparkes tilbage til det hellhole, de er hentet fra.
  Børnene skal have vasket islam ud af hjernen og derefter civiliseres.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. maj 2021 @ 16:42

 31. Socialdemokratiets af deres formand forhånede bestyrelse, bør hurtigst muligt vælte Mette af pinden som formand. Hun er en uduelig opportunist og vindbøjtel, der kun render efter stemmer.
  Smid minkdamen på porten, hvis S skal overleve næste valg.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. maj 2021 @ 16:46

 32. Langeland bliver nu ødelagt, Samsø næste gang, Anholdt o.s.v. Man siger bare jeg vil ikke rejse hjem, og straks får man indkvartering med seng og mad og kan tage rundt og forsætte sin kriminalitet. Dette rygtes ude i verden og bare vendt, man siger det er farligt at tage hjem.
  Og Mette-mor er nu også muslimernes minister.
  Nu tager jeg til demonstration på Christianborg kl. 18.30 for at støtte Israel, Pernille Vermund kommer også.

  Kommentar by IES — 19. maj 2021 @ 17:21

 33. Nu må det efterhånden står klart for alle, at socialdemokraterne selvfølgelig IKKE er garant for en såkaldt “stram” udlændingepolitik.

  NB er vel pt. det mindst dårlige alternativ da der desværre endnu ikke er nogen nationalister i Folketinget.

  Jeg håber virkelig, at vælgerne på valgdagen vil huske denne opportunistiske kovending, men jeg har ikke det store håb.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. maj 2021 @ 17:34

 34. IES — 19. maj 2021 @ 17:21 skrev:

  “Nu tager jeg til demonstration på Christianborg kl. 18.30 for at støtte Israel, Pernille Vermund kommer også.”

  Hvorfor vil du støtte en fremmed, ikke-vestlig, mellemøstlig stat? Min loyalitet er hos Danmark, Europa og Vesten, IKKE hos mellemøstlige folk og stater!

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. maj 2021 @ 17:37

 35. På pressemødet 11. marts 2020 løj Mette Frederiksen både om formålet med nedlukningen (at undgå overbelastning af sygehusvæsenet) og på hvilken baggrund det skete (sundhedsfaglig rådgivning).

  Mette Frederiksen løj også, da hun i januar 2021 lovede, at personalet på plejehjem ville få stillet quick-tests til rådighed.

  Og hun løj så igen, da hun i marts i år lovede, at de kvindelige ISIS terrorister ikke ville komme til Danmark.

  Hun løj selvfølgelig også, da hun i marts i år fastslog, at “Det er en kerneopgave for os at sikre danskernes tryghed og danskernes sikkerhed.” Spørg blot folk på Langeland.

  Politikere løj også i gamle dage, men de prøvede da i det mindste at skjule det. I dag er de flintrende ligeglade.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 19. maj 2021 @ 17:48

 36. 17:37 En helt sindssyg ide, men ikke mindre sindssyg end at have fidus til NB, aflægger af de radigale sindssyges liberale arrogance

  Kommentar by Svend — 19. maj 2021 @ 18:00

 37. by Peter Nielsen kl 17.37

  Jeg tog med for at støtte Israel, der er den eneste demokratiske stat i mellemøsten, og som er angrebet af en terrorbevægelse som Hamas. Der var mange gode taler, og musik og vi sluttede med at synge, “Der er et yndigt land.”
  Imens stod hele Christianborg dækket af politi, imens det palæstinensiske flag med folk blev holdt ude af politiet. Dette er jo ikke demokrati, at politiet skal beskytte os hele vejen igennem og også da vi sluttet.
  Jeg har prøvet det mange gange når jeg har demonstreret for frihed. Så fulgte politiet os hele vejen.

  Kommentar by IES — 19. maj 2021 @ 21:01

 38. IES — 19. maj 2021 @ 21:01 skrev:

  “Jeg tog med for at støtte Israel, der er den eneste demokratiske stat i mellemøsten, og som er angrebet af en terrorbevægelse som Hamas.”

  Og ..? Hvad har det med os danskere at gøre? Men jeg er selvfølgelig også nationalist, ikke globalist.

  Min loyalitet er primært hos Danmark, sekundært hos Europa og Vesten, IKKE hos mellemøstlige folk og lande UANSET hvor “demokratiske” de er.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. maj 2021 @ 21:49

 39. Svend — 19. maj 2021 @ 18:00:

  NB er måske det mindst dårlige parti i Folketinget, men de er desværre IKKE nationalister, de er zionister og liberalister.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. maj 2021 @ 21:53

 40. IES — 19. maj 2021 @ 21:01:

  Tak for at du mødte op.
  Jeg havde ingen mulighed for det.
  Det så vigtigt, for som du skriver, var pestilenserne mødt op.
  – sikkert for enten at vise deres politiske agenda i Danmark eller for at true vore demokratiske friheder.
  Desværre valgte politiet i Århus jo, at “vælge deres kampe” ved ikke at skride ind over for ulovlige demoer til fordel for den evige pestilens, da der der blev demonstreret mod Israel (vist nok ude i ghettoerne).

  Ps. pestilensernes fremmarch startede i besættelse af kirke i København, hvor den daværende socialdemokratiske regering gav efter for pestilenserne.
  Nu har vi en anden socialdemokratisk regering, der ikke finder grund til at irettesætte politiet for selv at udsøge deres “kampe” og tillige, bl.a., begår lovbrud (minksagen) og lyver (ISkonerne med yngel, skal alligevel hentes hentes til Danmark) og fører folket videre i en illusion om nødvendigheden af at holde folket bundet i unødige restriktioner (sundhedsvæsenet er nærmest underbelastet).

  – nå ja, alle her ved det, så det var bare lige en opsumering.

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. maj 2021 @ 22:01

 41. 21:53 Hvis du går ind af højre port set fra strøgsiden af Christiansborg, så er der inde i gangen på venstre side det danske våbenskjold, måske det mest højtidelige sted i hele Danmark sådan rent symbolsk vedrørende det danske folk og dets stat. Kig op i loftet og du vil se, hvem der regerer Danmark og har gjort det i århundreder, må man gå ud fra

  Kommentar by Svend — 19. maj 2021 @ 22:18

 42. Peter Nielsen 21.53
  Jeg er Nationalkonservativ, og vil også kæmpe for Danmark. Men det starter med angreb herhjemme på Israels-ambassaden, derfor ville Den jødiske frihedforening holde en demonstration. Hvorfor skal vi beskytte Synagogen? De jødiske skoler, slagterbutikker bliver ødelagte o.s.v Det er herhjemme i Danmark så vi har folk der skal ud af vores land, hvis det stod til mig skulle vi havde et muslimfrit Danmark.

  Kommentar by IES — 19. maj 2021 @ 22:28

 43. Statsminister Mette Mink er på vej ud i det glade vanvid. Vi bliver i den grad bedraget af hendes retorik.

  Aktivisternes kampagne startede taktisk med udelukkende at fokusere på børnene og fik mange med på ideen om at ‘hjemtage’ de uskyldige børn uden deres frygtelige mødre, der havde støttet op om og aktivt deltaget i det ekstremt blodige og undertrykkende muslimske voldsregime.

  Så klappede fælden, for enhver kunne sig sig selv, at selvfølgelig ville mødrene følge med børnene.

  Kommentar by traveler — 20. maj 2021 @ 05:31

 44. Saa fyldt med loegn og stats minister tjah

  Kommentar by dunk — 20. maj 2021 @ 08:23

 45. Socialakrobaterne svinger sig rigtigt i tovene i denne tid.
  Nu påstår de, at de syrisk/danske terrorister med afkom skal ‘hjem’ nu, fordi trusselsbilledet i Syrien gør det bedre for Danmark at fragte dem hertil nu, end at vente.
  Det er løgn – Det vigtigste trusselsbillede for sosserne er, at de islamiske partier i Danmark – enhedslisten, radikale og SF – truer S med en hurtig død, hvis S ikke makker ret og fragter de syrisk/danske terrorister til Danmark. Det er bare det; danskerne skal betale prisen.
  Hold Syrien ren – følg syrisk/danske IS terrorister til flyet mod Danmark.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. maj 2021 @ 08:30

 46. Tom Jensen, den såkaldt borgerlige chefredaktør på Berlingske, påstår ellers at Mette Frederiksen er “nationalkonservativ”.
  Men det afslører vel egentlig meget godt, at Berlingske under Tom Jensen er transformeret til Politiken 2.0.

  Kommentar by Revisoren — 23. maj 2021 @ 19:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper