19. maj 2021

Kronik i Politiken: Hjemtagne skal ‘demobiliseres’, identitetsopbygning kræver inkluderende ‘retorik’

Ekstremismeforskere vil gerne forske i afradikalisering af højreorienterede terrorister, men der er ingen, og her i 2021 er de nødt til at advare om truslen fra anonyme der skriver anti-feministisk på internettet. Mens højreorienterede debattørerer skal afradikaliseres, så er målet noget andet for Koran-tro Syrien-jihadister. De skal ‘hjem’ til Danmark, integreres i det danske samfund, men ikke afradikaliseres, blot ‘demobiliseres’, da de jo har ret til at have en ekstrem ideologi. Ja, og så er det vigtigt vi ikke kalder terroristerne for ‘terrorister’, ligesom vi ikke må kalde kalifatets børn for ‘børn af kalifatet’. Der må være gode velbetalte jobs i den slags.

Kronik i dagens Politiken af traumepsykolog Mozhdeh Ghasemiyani og terrorforsker Tore Hamming, trykt nogle timer efter regeringen besluttede at importere Syrien-jihadister og børn.

“… Der har de senere år været en sørgelig tendens i danske terrorsager, hvor fokus for entydigt har været på at straffe de retsforfulgte. Ganske vist handler vores retssystem om at straffe lovovertrædelse, men det bør i lige så høj grad handle om, hvordan man under afsoning aktivt arbejder med at rehabilitere og resocialisere dømte til at kunne begå sig som retlydige samfundsborgere efter endt afsoning. …

Første og vigtigste skridt er, at rehabiliteringsindsatsen påbegyndes, så snart kvinderne varetægtsfængsles. Igennem samtaler skal det vurderes, hvor de befinder sig mentalt og ideologisk, så man har de nødvendige forudsætninger for at udarbejde individuelle forløb, der adresserer deres traumer og de ekstremistiske ideologiske holdninger, som de muligvis fortsat nærer sympati for.

Grundstenen i disse forløb skal være regelmæssige samtaler med kompetente fagpersoner, der arbejder med demobilisering – altså afstandstagen fra vold som legitim politisk udtryksform – samt identitetsopbygning. …

I forsknings-og praktikerkredse differentierer man mellem afradikalisering og demobilisering – og dermed mellem tanke og handling. Afradikalisering er en ambitiøs proces, der involverer, at en person ændrer sin ideologiske overbevisning.

Demobilisering er mere realistisk, da det ikke beror på en ændring af en persons holdninger, men derimod hvordan den pågældende person agerer på baggrund af dennes holdninger. Pointen er, at det ikke er problematisk, at en person har et religiøst ekstremt verdenssyn, hvis det ikke udtrykkes gennem vold, og derfor er fokus på at påvirke personens handlinger og ikke idéer.

I Danmark arbejder vi primært med at demobilisere ekstremister af alle farver. Vi vil have dem til at afstå fra vold, men ikke nødvendigvis ændre deres holdninger.

… Det er derfor især vigtigt, at vi er opmærksom på den retorik, som vi bruger, når vi taler om børnene. At omtale børnene som ‘ISIS-børn’ og ‘børn af kalifatet’ eller mødrene som ‘terrorister’, inden de er blevet dømt af en domstol, kan medføre dybe følelsesmæssige og identitetsmæssige udfordringer. … Inklusion derimod vil give dem mulighed for at se fremad og starte på ny.”

(Collage: Politiken, 19. maj 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119204/trackback

39 Comments »

 1. Ja det er klart, de skal allerhelst bæres i gudstol og have i poser og sække, – og det får de!

  Kommentar by NotaBene — 19. maj 2021 @ 11:12

 2. ISIS-mødrene er selvfølgelig uskyldige i at være ISIS-mødre, da hele folkemordstinget også er uskyldige i at støtte ISIS, da de gav luftstøtte til ISIS, som jo kun var for at indføre demokrati i Syrien

  Kommentar by Svend — 19. maj 2021 @ 11:17

 3. Hvad blev der egentlig af “århus modellen”? Mon det gik op for de involverede sagsbehandlere at de radikaliserede faktisk bare fulgte deres religion, hvorefter projektet blev skrinlagt af frygt for at der kom fokus på netop det?

  Kommentar by Per — 19. maj 2021 @ 11:28

 4. Den snigende sindssyge rykker tættere og tættere på…..

  Kommentar by Cicero — 19. maj 2021 @ 11:37

 5. Der er så mange stillinger i det område… Og intet ansvar efterfølende.
  Theodore Dalrymple skriver altid, at mens forbryderne er i fængsel og straffes, kan de godt se hvor forfærdelige deres gerninger er (En del finder oven i købet Jesus). Efterfølgende når kommer ud, er de tilbage i deres gamle tankegang. Det kommer vi også til at se her.

  Kommentar by John — 19. maj 2021 @ 11:56

 6. DET GØR IKKE NOGET, at teoretikeres teorier er det rene nonsens, bare de ord der bruges er i samklang med hvad fladpandede åndsamøber, utopiske fantaster og hårdkogte kommunister som Rosa Lund, Pernille Skipper, Sofie Carsten og Politiken-redaktører mener om multi-kulti og globalisering mv.

  Kommentar by BENT A — 19. maj 2021 @ 11:57

 7. Ro på, nu. Måske når de aldrig at sætte foden på dansk jord. Meget kan ske inden.

  Kommentar by Amad — 19. maj 2021 @ 11:58

 8. SamarbejdsPolitiken kender vi fra sidste gang. De er kroniske landsforrædere.

  Kommentar by Amad — 19. maj 2021 @ 12:01

 9. Det forarger mig dybt at tage børn hjem, inkl. deres terroristmødre, med den begrundelse at de ellers vil kunne udgøre en endnu større terrortrussel i fremtiden.

  Det kaldes at bøje sig for afpresning. Verden er fuld af kriminelle og andre fjender, der kunne finde på at hjemsøge Danmark. Er løsningen at tilbyde dem penge og husly også?

  Kommentar by Zatopek — 19. maj 2021 @ 12:12

 10. Er det muslimer?

  Politiet måtte tirsdag formiddag tage en alvorlig snak med en bare 13-årig dreng.

  Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i deres døgnrapport.

  Episoden fandt sted klokken 11.37 på Ahorn Allé i Ringsted, hvor politiet opdagede noget mistænkeligt. En kun 13-årig dreng sad på førersædet i en bil med motoren tændt med en joint i hånden.

  Det undersøgte politiet selvfølgelig nærmere, og her fandt de ifølge Midt- og Vestjyllands Politi ud af, at der var tale om den 13-årige drengs bil.

  ‘Drengen erkendte at han havde taget nøglen derhjemme. Han nægtede dog, at det var ham, som havde kørt bilen hen til parkeringspladsen’, skriver politiet.

  Efterfølgende blev drenget fundet med 32 gram hash, en vægt og flere hundredkronesedler på sig. Samtidig viste en narkometertest, at han var positiv for hash, så han blev taget med, for at få udtaget en blodprøve.

  To andre drenge på 14 år befandt sig også på stedet. Den ene blev vist væk af politiet, mens den anden nægtede at opgive sit navn, og han blev derfor også taget med på stationen.

  Alle involverede parter kan ikke straffes, men deres sager vil blive overdraget til de sociale myndigheder, forbyd islam i Dammark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. maj 2021 @ 12:22

 11. Meget muligt at der er en pointe her, jeg er bare ligeglad. Denne sag er et valg mellem pest og kolera som gaggalak-politik har påført, primært det arbejdende folk i Danmark. Der er brug for vi, som folk, tager skeen i den anden hånd og slår hårdt ned på urostifterne fra de varme lande.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 19. maj 2021 @ 12:43

 12. B-A: VI KAN IKKE STOLE på eet eneste af partierne i folkemordstinget. Alle svigter de igen og igen. Det er virkelig blevet uhyggelige tider, hvis man kan tro på hvad netaviserne fremlægger af oplysninger om de voksende trusler mod Danmarks økonomi, fred og sikkerhed. NB er ikke det værste parti, men at de pludselig går ind for at censurere den folkelige og demokratiske debat er horribelt. (hvis det passer?)

  I dagens P1 debat var der et par røde kvinder som gik ind for at flytte flest mulige tidligere ISIS medlemmer fra Syrien til Danmark. Og så var der en Rasmus Stoklund fra S som forsøgte at forklare hvorfor Mette F var vendt på en tallerken. Forklaringen var latterlig.

  Og hvorfor skulle det være bedre at have disse ISIS/ISIL medlemmer i Danmark fremfor at have dem på 3000 kilometers afstand?????

  Kommentar by BENT A — 19. maj 2021 @ 12:52

 13. Nu vil man så placere et center for udviste kriminelle på Langeland. Noget som de lokale er meget imod. Hvor vælger man ikke en næsten ubeboet ø som Livø, Saltholm eller lignende?

  Kommentar by BENT A — 19. maj 2021 @ 12:56

 14. # 12 Bent A
  Jeg har hørt at Socialdemokraterne på Ærø vil kontakte Mette Mink og tilbyde at de stakkels udviste får lov at komme til Ærø, hvor de vil blive modtaget med åbne arme.

  Iflg. de lokale socialdemokrater er Ærø det sted i Danmark der åndeligt passer bedst til staklerne.

  Kommentar by bjarne binee — 19. maj 2021 @ 13:32

 15. Når jeg også tænker på alle de skolebørn, Journalister, og vantro, og børneopdragelse, sexslavekvindeafbrænding, og Homoseksueludsmidning fra højhuse, selv og medmord, og lastbilspåkærsel og kvindeundertrykkelse, Demokratibekæmpelse, som Højreorienterede ekstremister fuldføre, så er det da godt man har nogle folk i Politiken der tager sig af det problem.( :-) :-) :-)…ja ja ja sort humor)

  Kommentar by Michael Unna — 19. maj 2021 @ 14:17

 16. Om retssagen mod Kim Møller. Uanset udfaldet er sigtelsen efter straffelovens 264 d i sig selv en statslig magtudøvelse mod en dissident. Det er en gammelkendt teknik for totalitære regimer.

  Alle kan formodentlig se, at der gøres forskel på hvilken sag billedet eller videoen drejer sig om. Vises billedet for at illustrere islamiske jihad mord af kristne, bliver der rejst tiltale mod den, der offentliggør sådanne billeder af myrdede. Ellers ikke, som der er utallige eksempler på.

  Det svarer lidt til, at der kun rejstes sigtelser og dømtes for færdselsforseelser, hvis ’synderen’ f.eks var kendt som racist eller klimabenægter:-)

  Historien viser, at alt kan ske, når myndighederne går den vej, så jeg frygter det værste for Kim Møller.

  Kommentar by Amad — 19. maj 2021 @ 14:55

 17. Apropos langeland og center.
  Hæftede mig ved at der blev spurgt ind til, hvad de havde gjort af ting. Overfald bla.
  Nok værd at undersøge nu de må gå frit!

  Kommentar by P — 19. maj 2021 @ 14:59

 18. 15) Det tror jeg nu ikke. Der er da nok af billeder fra 11 september 2001,….og derudover er der lavet en film der hedder -United 93- (Har den på DVD) om alle de døde helte på det fly, der forhindrede at det blev brugt i en terrorhandling. De vidste De skulle dø, imodsætning til de islamiske terrorister, skulle ikke gå ud over andre civile!!!!. Æret være Deres minde.

  At Kim er sigtet i den sammenhæng er en skamplet på vort frie Demokrati! Nyd livet og dagen. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. maj 2021 @ 15:53

 19. Lille rettelse: Imodsætning til de Islamiske terrorister, skulle det ikke gå ud over andre civile. ÆRET VÆRE DERES MINDE!

  Kommentar by Michael Unna — 19. maj 2021 @ 15:54

 20. “Inklusion derimod vil give dem mulighed for at se fremad og starte på ny.”

  “Inklusion”? OK, så lad os “inkludere” re-migration i deres handlingsplan!

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. maj 2021 @ 17:44

 21. #12 BENTA. jeg mener det rigtige må være , at holde fast i Ærø. Det er alletiders ø at sende kulturberigelsen til. Politiske rep. fra Ærø har været i medierne og tude over de stakkels flygtninge ,- og ihvertfald en kendt kultur personlighed er meget personligt knyttet til øen. jeg synes at kunne huske , at ledende folk fra B&U afdelingen på DR har boet i mange år på øen. Det er kulturelle folk der lever på Ærø ,- og de der har sommerhuse på Øen er mig bekendt , også ganske godt kørende økonomisk. Det er nu engang sådan , at kultur tilbud først og fremmest vækker glæde begejstring og deltagelse hos netop de økonomisk mest vel-loaded ,- og derfor er det ret indlysende at ærø er meget velegnet til , at tage rigtigt rigtigt godt imod vores kulturberigelse i disse “før-du-rejser-centere”

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 19. maj 2021 @ 18:56

 22. 19) Såvidt jeg ved, hvis jeg ikke har taget fejl, så kommer den Glorværdige Carsten Jensen også derfra….Altså ham med kældermenneskefobierne :-) :-) :-). Det kan være han har slået en prut derover, siden ærø (T……) sosserne er så bekymrede over kulturberigelsen. Rigtig god ide med udrejsecentret der. Dels er det en ø. Så ærøboerne kan jo ikke slippe for kulturberigelsen….
  (Det er selvfølgelig synd for de beboere der ikke er medlem af Sosserne derovre, Radikale, Enhedskommunisterne, Syndig Forvirring, alternativet og alternativet til alternativet etc), men ærboerne kan jo heller ikke flygte, og så må de vel integrere dem? hvad fastlandet ikke kunne klare, kan ærøboerne med Deres gode vilje overfor fremmede :-) (ja ja ja ja sort humor)

  Kommentar by Michael Unna — 19. maj 2021 @ 19:41

 23. Heldigvis er det flere årtier siden jeg har abonneret på Politiken, islamisternes talerør i Danmark.

  Kommentar by JC — 19. maj 2021 @ 19:42

 24. Hvorfor vil regeringen ikke lægge udrejsecenteret på Ærø. Ærøboerne er jo så glade for muslimske migranter. Hvorfor ikke i Marstal, ved siden af Carsten Jensens sommerhus. Når Ærøboerne er så glade for den muslimske indvandring, skyldes det nok at øboerne efterhånden består af sommerboligejere og pensionister, tilhørende den “kreative” klasse fra Østerbro eller Frederiksberg. Der er vist ikke så mange fiskere og sømænd tilbage.

  Kommentar by JC — 19. maj 2021 @ 19:50

 25. Det er ufatteligt som såkaldte forskere kan være ubegribeligt naive! Tror de virkelig at hjemvendte IS krigere bliver afradikaliseret eller demonteret, som de skriver, bare de møder en mindre hær af kvindelige pædagoger og psykologer!
  Det er den bløde pædagogik som muslimer bare opfatter som svaghed og kun har foragt tilovers for! Fuldstændigt som i Østrig, hvor en terrorist svarede rigtigt på alle spørgsmålene og blev løsladt, fordi naive og godtroende pædagoger troede, at nu var han pludselig blevet en pæn og arbejdsom østriger, som vandrede glad på dydens smalle sti. Naive tåber, han gik direkte hen og fik fat i en Kalashnikov, gik direkte ud på gaden og skød tilfældige forbipasserende! Pædagoger og psykologer er faktisk farlige mennesker!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. maj 2021 @ 20:07

 26. Kommentar by JC — 19. maj 2021 @ 19:50

  Der følger nok nogle statslige støttekroner med for at lukke munden på de udsatte ø-lokalbefolkninger. Derfor vil Lindholm-løsningen nok være billigere i sidste ende :-)

  Rosa Lunds dræber-mødre og stenkastende børn kommer til at koste Danmark mindst en halv million kroner pr. person om året med 24/7-overvågning fra PET og pædagoger. Således vil denne vanvittige beslutning komme til at koste danskerne en halv milliard kr. Der er penge nok.

  For en halv milliard kroner kunne Rosa Lund have hjulpet 1 million flygtninge i 50 år i nærområderne.

  Rosa Lund nærmer sig igen de 100 på nazi-scalaen …

  Kommentar by Thomas M. — 19. maj 2021 @ 20:38

 27. Den tidligere chef for PET, Jacob Scharff (erklæret social-demokrat og tidligere kommunist), fik tilsyneladende ansat en del troende social-demokrater i tjenesten, som nu kan hvid-vaske statsminister Mette Fups nyeste beslutning om at hjemtage IS-børn og deres mødre.
  At påstå at børnene og deres mødre er mindre farlige inden for landets grænser, end de vil være 3000 km borte er det rene nonsens og ønsketænkning.

  Og jeg som troede jeg var naiv !!!

  Og ellers:
  F*ck PIK.
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 19. maj 2021 @ 21:41

 28. * Neuhammer 21:41
  Hvorfor så vulgær? Du får folk til at tage afstand. Blandt andre undertegnede! Folk som nødvendigvis skal understrege sine argumenter med F*** stempler sig selv!
  I øvrigt har du ret Jacob Scharff er kommunist, han er stor beundret af Che Guevara, som udmærkede sig ved personligt at være dommer, anklager og bøddel! Hyggelig fyr!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. maj 2021 @ 22:30

 29. Hvordan kan en tidligere ansat med kommunistiske rødder være blevet PET-chef????? Fuldstændig galimatias, når man tager den kolde krig i betragtning. Tror da pokker DR lefler det han siger i sig. Men ja det er fuldstændig vanvittigt og nationalt selvmordssindsygt at bekæmpe dem som søger at forsvare Danmark imod Islam, imens man henter de værste hoveder hjem til beskyttelse. Vi har sendt soldater ud for at bekæmpe det som de forsvarede!!!! Det er en hån imod vores soldater, som satte Deres liv på spil. Det er en form for frihedsforkælet sindsyge. De befandt dem i Syrien. De skulle være overladt til Assad. Uanset Deres skæbne, som ikke havde fortjent bedre. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 06:41

 30. Ud fra Mette Frederiksens ord…..Så er det en totalt hån imod Danmark og den frihed, som vores soldater har kæmpet for i udlandet. Må det blive en katastrofe for Sosserne ved næste valg.

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 07:27

 31. Syng med! Der bliver rigtig gang i den. Endelig sker der noget utoligt og spændende i Danmark!:-)
  “Willkommen liebe Mörder
  Räuberzivil
  Ist es jeder Vierte
  Ist es jeder Dritte
  Aber sie sind hier
  Ganz in unsrer Mitte
  Jeder kann es sein
  Keinem kann man trauen
  Manchmal sind es Männer
  Ab und zu auch Frauen
  Sie wollen uns zerstören
  Sie wollen uns vernichten
  Nichts wird sie dazu bringen
  Darauf zu verzichten
  Wir möchten das verdrängen
  Und einfach ignorieren
  Uns weiter davor drücken
  Den großen Kampf zu führen
  Willkommen liebe Mörder
  Fühlt euch wie zuhause
  Bedient euch macht es euch bequem
  Kurze Atempause
  Nichts nehmen wir euch übel
  Empörung nicht die Spur
  Ihr habt halt eine andere
  Umbringekultur
  Jeder sieht es kommen
  Die Bedrohung steigen
  Jeder ist beklommen
  Keiner will es zeigen
  Laßt uns das vertuschen
  Nicht darüber reden
  Alle gegen alle
  Jeder gegen jeden
  Sie pflegen fremde Bräuche
  So lautet das Gerücht
  Genaueres…
  https://www.youtube.com/watch?v=jGFIfyypFYc

  Kommentar by Amad — 20. maj 2021 @ 10:48

 32. @28 Kommentar by Den Nervøse — 19. maj 2021 @ 22:30

  “Hvorfor så vulgær? …osv.

  Beklager at have stødt de “nervøse” manchetter, men engang imellem må sikkerhedsventilen have luft og der er F-ordet godt at bruge.
  Sjovt nok er F-ordet det vel nært ved, det værste ord der kan bruges i “angel-saksiske”-lande (US-UK), mens det i resten af verden bare er et skælds/bande-ord.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 20. maj 2021 @ 11:39

 33. Velkommen kære mordere
  Det er hver fjerde
  Det er hver tredje
  Men de er her
  Lige i vores midte
  Enhver kan det være
  Man kan ikke stole på nogen
  Somme tider er det mænd
  Lejlighedsvis også kvinder
  De vil ødelægge os
  De vil udrydde os
  osv:-)
  (oversat af undertegnede)

  Kommentar by Amad — 20. maj 2021 @ 20:13

 34. Danske vælgere, ansporet af storsmilende røde politikere og hotte sagers advokater, graver deres lands grav…

  Kommentar by LarsB — 20. maj 2021 @ 20:21

 35. Uwe Max Jensen siger det, der skal siges: “Faktum er, at de islamiske terrorister, der nu kommer til Danmark, ikke vil kunne dømmes for en brøkdel af deres religiøse hadforbrydelser i Allahs navn.

  Myndighederne kan ganske enkelt ikke føre bevis for ugerningerne i Islamisk Stat. Hvem afhører vidner? Hvem finder spor i Raqqa? Hvem kortlægger shariaforbrydelserne i Syrien? Det kommer ikke til at ske, og terroristerne ved det.

  Mange Islamisk Stat-kvinder spillede en aktiv rolle i Islamisk Stat. De holdt slaver og opdragede børn til had og terror mod vesten. Nogle var en del af Islamisk Stats frygtede moralpoliti, Hisba, der var kendt for sin grusomhed. Islamisk Stat-kvinder piskede piger ned til tiårs alderen, hvis de ikke gik med burka. Kvinder blev tævet til blods af andre kvinder, hvis de gik rundt uden en mandlig ledsager. Kvinder, der ikke kunne hele koranen udenad, blev spærret inde i et bur på kirkegården om natten – sammen med ligrester. “Når vi kom tilbage til dem dagen efter, var de oftest blevet skøre,” lyder øjenvidneberetningen om de indespærrede kvinder.

  Hvis en Islamisk Stat terrorkvinde bliver dømt, vil hun med stor sandsynlighed få maksimalt to-tre års fængsel. I Danmark er det praksis, at der kun afsones to tredjedele af straffen. Så i realiteten vil terroristerne sidde et til to år i fængsel. Herefter vil Islamisk Stat-kvinderne kunne dræbe og lemlæste den danske befolkning – samt opildne andre muslimer til forbrydelser. Terroristerne, der nu hentes til Velfærdsdanmark, vil blive modtaget som rockstjerner i de radikaliserede moskéer landet over, fordi de har udlevet sharialoven til fulde. Mange muslimers drøm.”

  (klip fra DOCUMENT 19. maj 2021, 13:25. Islamisk terror: De selvgode politikere vandt – og danskerne tabte. Af: Uwe Max Jensen 19. maj 2021, 13:25)
  https://www.document.dk/2021/05/19/islamisk-terror-de-selvgode-politikere-vandt-og-danskerne-tabte/

  Kommentar by Amad — 20. maj 2021 @ 22:17

 36. Kommentar by Amad — 20. maj 2021 @ 22:17
  Enig med Uwe Max og Amad. De pæredanske mødre bliver højst dømt for lidt brud på husordenen i Al-Hol lejren.

  Kommentar by Thomas M. — 20. maj 2021 @ 23:52

 37. Overskrift idag.
  https://www.bt.dk/politik/moedrene-fra-syrien-kan-gaa-frit-i-danmark-om-faa-aar-det-er-virkelig-farligt-for

  Kommentar by P — 21. maj 2021 @ 07:56

 38. Pølletiken er mesteren i vrøvl.

  Kommentar by Johnson — 21. maj 2021 @ 07:57

 39. A propos statsminister Mette Frederiksens ‘kovending’ i sagen om at bringe IS-terrorist kvinder og deres børn til Danmark. Et løftebrud af statministeren, der med patos havde lovet, at de aldrig ville komme til DK. Nu vendte regeringen så 180 grader under trusler fra dens støttepartier de Radikale, SF og Enhedslisten (der altid støtter øget muslismsk indvandring af enhver art:-)
  Også en kommentar til politiets sigtelser og trusler om fængsel med anvendelse af § 264 d.
  Som en bekendt af en bekendt af mig, skriver:

  “En bekendt har et foto af IS-børn, der leger med et afhugget mandehoved. En pige på 6-7 år slæber rundt med hovedet! Det er én ting, men de mange børn og unge, der er med i legen griner sammen med de voksne – måske forældrene, der ser på “legen” – altså noget helt normalt på disse breddegrader?

  Det er så ufatteligt, at forældre til børnene lader deres børn være med i legen! Understreger det farlige i at slæbe disse mennesker til Danmark!”

  Kommentar by Amad — 25. maj 2021 @ 11:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper