20. maj 2021

Erik, pens., Bagenkop: “Det ender jo nok med, at jeg ikke kan bo her mere… Jeg har boet her i 74 år.”

For tre år siden mobiliserede venstrefløjen og deres medier imod et planlagt udrejsecenter på øen Lindholm, og nogle måneder senere blev det definitivt skrinlagt. Politikerne der undsagde Lindholm er de samme der opponerer imod asyllejre i nærområdet, og de samme der skyder ethvert tiltag ned, der ikke inkluderer permanent ophold til alle. I det spil har regeringen ikke en chance, for i de her twittende kredse trumfer humanistiske paroler altid den konkrete virkelighed. Fuck dig Erik, Steen og Bent!

Når man ikke kan/vil sende afviste (eller udviste) ud af landet, så må man opsige konventionerne, og minimere skaden. Udrejsecentrene vil altid have ‘en fuldstændig forkert placering’. En personlig vinkel set på BT.dk – Ulykkelige naboer: ‘Det er hele min tilværelse, der vælter’.

“Erik Bøgh Christensen har haft en af de dårligste morgener længe. Han er nærmeste nabo til det udrejsecenter, som regeringen vil anbringe på Langeland, og bor således kun et par hundrede meter nede ad vejen.

Faktisk kan man ikke undgå at passere lige forbi hans hus, hvis man skal fra udrejsecenteret og ned til den nærmeste lille by, Bagenkop, der ligger få kilometer derfra.

Det ender jo nok med, at jeg ikke kan bo her mere. Jeg er meget ked af det. Jeg har boet her i 74 år. Det er hele mit liv, så det er min tilværelse, der vælter,’ siger Erik Bøgh Christensen…”

(Asylcenter Holmegaard, der nu skal være udrejsecenter for kriminelle; Foto: 2014)

“Opgaven vurderes at ville lægge beslag på i alt 67 årsværk på og omkring udrejsecentret, der efter regeringens plan skal være i funktion om cirka et år – i andet kvartal af 2022. … Af de 67 årsværk er 50 politiårsværk nye i forhold til politiets opgaver med udrejsecentrene i dag. … Selve udrejsecentret på Holmegaard vil være døgnbemandet med seks politibetjente. Det svarer til i alt 36 politiårsværk.” (Fyens.dk, 19. maj 2021)

“Det er noget bras og en fuldstændig forkert placering. Det er ikke en klog beslutning og ikke en beslutning, jeg bakker op om. Man eksporterer problemerne direkte ned i et turistområde.” (Tonni Hansen, SF, borgmester Langeland, 19. maj 2021)

“Vi plejer ikke at låse vores dør, men det må vi jo nok gøre nu” (Bent Hansen, pensionist, Bagenkop)

(Til salg-skilt ved Asylcenter Holmegaard, 2014)

Oploadet Kl. 16:48 af Kim Møller — Direkte link112 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119246/trackback

112 Comments »

 1. Vi bør nok indse der åbenlyse: At politikere altid har løjet for os og at de altid vil lyve for os. De er noget gement djævelskab,som vi er bedst tjent med at være forudeen. Og ja,jeg skrev politikere! Ikke muslimer.

  Kommentar by Nielsen — 20. maj 2021 @ 16:56

 2. For sælgerne er der 13.500.000 grunde til. at de griner hele vejen til banken….:
  SOF Academy ApS, andel: 1/1
  Adresse
  Gulstavvej 7 Søndenbro 5935 Bagenkop
  Ejendomstype
  Parcel
  Matrikler
  Ejerlav: Søndenbro By, Magleby Matrikel: 1be
  Ejendomsværdi
  5.350.000 DKK
  Grundværdi
  711.000 DKK
  Vurderingsdato
  01.10.2019
  Kommune
  Langeland Kommune, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 20. maj 2021 @ 17:13

 3. Min sympati med disse mennesker afhænger 100% af hvad de stemte ved sidste valg, for faktum er at borgmesteren i området er fra SF, og at “venligboerne langeland” har 440 medlemmer. (gad vide hvad de taler om i deres lukkede facebookgruppe lige nu…)

  Det er naturligvis ikke så meget ud af en befolkning på 13-14.000 mennesker, men danskerne må snart forstå at den ENESTE årsag til at der render kriminelle muslimer rundt i deres gader, er at vi ignorerer eller ligefrem støtter de danskere iblandt os som insisterer på at ødelægge landet for egen vindings skyld.

  Derudover må vi stoppe med at ligge under for den sociale kontrol som venstrefløjen styrer hele landet med. For et par timer siden hørte jeg en lvinde i radioen tage afstand fra at have terrorister, voldtægtsforbrydere, og mordere som nærmeste nabo, ved at starte sætningen med “jeg er altså hverken fremmedhader eller racist”… Tænk over hvor sindssyg den sociale kontrol i danmark er, når folk føler de skal understrege det i den situation! “Jeg vil helst ikke have en økse-svingende islamist som nabo, men det er bestemt ikke på grund af hans hudfarve”. Det er jo komplet sindssygt!

  Skal man have de positive briller på, så kan det være at alle disse hykleriske idioter og kujoner som nu mærker “mangfoldigheden” i praksis, når asylcentrene er blevet flyttet rundt tilpas mange steder i hele landet først, begynder at tale om den eneste placering af et sådant center som giver mening: Grønland.

  Bemærk også at ingen “journalister” har nævnt den ide endnu, selvom DF foreslog det sidste gang i debatten om lindholm. ALLE ved at det er den eneste rigtige løsning, så ingen taler om det…

  Og det er præcist den meget danske tilgang til problemerne der skaber dem i første omgang.

  Kommentar by Per — 20. maj 2021 @ 17:18

 4. Ved det seneste folketingsvalg i 2019 var der 610 borgere i Bagenkop, der afgav deres stemmer i Bagenkophallen.

  Der var 275 borgere, der stemte på de røde partier – Enhedslisten, SF, Alternativet, Socialdemokratiet og Det Radikale Venstre.

  Partier, der historisk er skyld i, at indvandrerne er lukket ind over de danske grænser i et stort antal. Det har medført en drastisk forøgelse af kriminalitet begået af ikke-vestlige gerningsmænd.

  Langt under halvdelen – 111 borgere – støttede de islamkritiske partier Nye Borgerlige, Dansk Folkeparti og Stram Kurs med et kryds på stemmesedlen.

  Tre partier, der vil sende de kriminelle indvandrere ud af landet.

  Når de bundkriminelle migranter, efter regeringens plan, flytter til Bagenkop i 2022, så får borgerne altså, hvad de stemte på.

  Mon Bagenkops borgere er blevet klogere i dag?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 20. maj 2021 @ 17:20

 5. Arj Per. Hvorfor skal grønlænderne straffes urimeligt?

  Kommentar by Nielsen — 20. maj 2021 @ 17:27

 6. Når der gælder de regler om at tage danske statsborgere hjem, må det også gælde den anden vej.
  Andre lande må ikke nægte at tage deres statsborgere tilbage, ellers er noget helt galt.

  Tesfaye ville være hjemrejseminister. Så er det nu det gælder, i stedet for at smadre Langeland, eller et andet stykke Danmark med disse uønskede elementer

  dr.dk 21. FEB 2019
  Regeringen tager nu bladet fra munden, efter at der de seneste dage har været en stor politisk debat om, hvordan Danmark skal agere i forhold til danske statsborgere, der drager i krig i for eksempel Syrien.

  I et skriftligt svar understreger justitsminister Søren Pape Poulsen (K), at han absolut ikke har nogen sympati for fremmedkrigere, da de har vendt Danmark ryggen og draget i krig mod demokrati og frihed.

  – Men det her er et komplekst problem, og der findes ingen perfekte eller lette løsninger. For faktum er, at vi ikke kan nægte danske statsborgere at komme tilbage til Danmark. Det gælder uanset, hvor uønskede de er – og dermed også fremmedkrigere. Før eller siden vil der derfor komme flere tilbage til Danmark, siger han.

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2021 @ 17:27

 7. Bygningerne kunne jo brænde

  Kommentar by Træt — 20. maj 2021 @ 17:33

 8. Tesfaye undskylder med at Lindholm er for dyr ordning.

  Har han regnet på ekstra politi i X-antal år, svigtende omsætning på turismeområdet, faldende huspriser, eller usælgelige huse, ødelagt livskvalitet for lokalbefolkningen, tyveri og anden kriminalitet.

  20 kilometer er ingenting med bus, der måske også fungerer som skolebus, jo jo, det skal nok blive sjovt

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2021 @ 17:38

 9. Her ser vi igen en af Mette Frederiksens beslutninger truffet i al hemmelighed, et tåbeligt forslag hvor undskyldninger og bortforklaringer fyger i luften kort tid efter.

  Nu siger Tesfaye der ikke skal tromles hen over et muligt flertal imod planen – det ville have været smartere at sørge for opbakning på forhånd, men så langt tænker denne lorteregering ikke.

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2021 @ 17:49

 10. “Arj Per. Hvorfor skal grønlænderne straffes urimeligt?
  Kommentar by Nielsen — 20. maj 2021 @ 17:27”

  Det skal de fordi de får sindssygt mange milliarder af danmark i støtte, og derfor godt kan bidrage med et øde område langt ude på isen til formålet. Det skal selvfølgelig ikke ligge i centrum af nuuk, men der må være en forladt millitærbase, en forskerstation, eller andet lignende deroppe langt fra civilisationen som man kan bruge. Hvis staten kan sende et hold forskere eller soldater derop, så kan de nok også finde ud af at sende afviste kriminelle derop.

  Jeg kan slet ikke se hvorfor det overhovedet er en debat, det er udelukkende fordi at venstrefløjen vil råbe op om “menneskerettigheder” og pis og lort i et forsøg på (igen) at forsvare de værste mennesker iblandt os, at det ikke er sket forlængst. Og at grønlænderne har boet fint i det område i tusindvis af år ignorerer de naturligvis.

  Modstandere af dette forslag siger faktisk indirekte at grønlændere er andenrangs-mennesker som bor i et område de ikke vil byde voldtægtsforbrydere og mordere… At det er “logikken” i dansk politik siger alt.

  Kommentar by Per — 20. maj 2021 @ 17:54

 11. DET BLIVER SNART IKKE VILDERE: Svenske, russiske, kinesiske, marokkanske, libanesiske og somaliske tilstande er på vej ind i Danmark, og de anti-danske tossers højborg er godt tilfreds med udviklingen og understøtter den af alle kræfter. Og til den dødssyge blodrøde løgnefabrik DR som også på fuld kraft understøtter Danmarks besættelse og ødelæggelse, giver de gamle partier over 4 milliarder kroner pr. år.

  Det med et udrejsecenter-sagen er blot eet symptom ud af tusinder, på at en riv-rav-ruskende vanvittig udvikling er i gang. En udvikling som bliver stadig mere negativ, hensynsløs, diskriminerende og undertrykkende overfor danskerne. Der aldrig er blevet spurgt om de ønskede at blive gjort til untermenchen i deres eget land, om de ønskede at blive udskiftet, om de ønskede deres land fyldt med økonomiske og sociale ulykker, multi-kulti og hverdagsterror.

  Hvorfor vælger regeringen ikke en ubeboet ø? Der er de første ti at vælge imellem. Eller hvorfor bygger man ikke en arbejdslejr med et tæt hegn omkring? Hvorfor skal de kriminelle absolut have lov til at hærge i miles omkreds fra et udrejsecenter? Hvorfor indkvarteres de så bekvemt at de aldrig får lyst til frivilligt at rejse hjem til deres egne lande.

  Danskerne ønsker ikke at blive udsat for terror, udskiftning og etnisk udrensning. Hvad bilder politikerne sig ind at arbejde for sådanne uhyrligheder?
  ………..

  Se også: Høye dødsfall etter vaccine mot covid-19 i Danmark.

  Nobelpris-modtager i medicin: Vaccinerne skaber varianterne

  Kommentar by BENT A — 20. maj 2021 @ 17:55

 12. men der må være en forladt millitærbase, en forskerstation, eller andet lignende deroppe langt fra civilisationen som man kan bruge. Hvis staten kan sende et hold forskere eller soldater derop, så kan de nok også finde ud af at sende afviste kriminelle derop.

  Kommentar by Per — 20. maj 2021 @ 17:54

  Og hver muslim udstyres på Grønland med en fiskestang og spand, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 20. maj 2021 @ 17:58

 13. Borgerne på Langeland har selv stemt på SF, Socialdemokrater og Radikale Venstre i evigheder.

  Det jo netop disse steder at rakkerpakket skal bo.

  Kommentar by KineserSnot — 20. maj 2021 @ 18:04

 14. Og tak til jens erik for at afsløre stemmerne i bagenkop, den oplysning kommer næppe i medierne. Vores værste fjender i danmark er ikke kriminelle muslimer, det er vores egne naboer som mener at de skal være her.

  Kommentar by Per — 20. maj 2021 @ 18:05

 15. Udrejsecentre skal lukkes, og beboere sendes hjem

  Alt andet er at skubbe problemerne foran sig, selv rød bloks børn kommer til at betale økonomisk eller menneskeligt ved overfald eller drab.

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2021 @ 18:13

 16. Kommentar by Træt — 20. maj 2021 @ 17:33

  “Bygningerne kunne jo brænde”.

  Ja. Samtlige brande i flygtningelejrene i Grækenland har flygtningene sgu’ selv antændt. Dette for at skabe kaos og slippe ud. Det fortæller Danmarks Radio blot ikke …

  Kommentar by Thomas M. — 20. maj 2021 @ 18:13

 17. Det er vel en form for nemesis at borgmesteren i området hvor berigerne skal bo er fra SF. Netop det parti ønsker sig brændende mere berigelse. Nå, ja, igen er det vælgerne = beboerne der betaler festen. Gad vide om de der har stemt på SF, så meget at borgmesteren er fra dette parti, fremover vil afgive stemme(r) på et andet.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 20. maj 2021 @ 18:18

 18. Hvis et politisk flertal er imod regeringens beslutning om at placere et nyt udrejsecenter på Langeland, så vil regeringen ikke ”tromle” det igennem.

  Det fortæller udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) torsdag aften på et borgermøde på Langeland, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 20. maj 2021 @ 18:44

 19. Det var så de 13.500.000,00 kroner lige ned i det sorte hul, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 20. maj 2021 @ 18:45

 20. Jeg har jo sagt Ærø….Jeg tror I kan få de lokale Sosser og Carsten Jensens velsignelse der…..:-) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 19:10

 21. Det ville jo være hyper komisk, hvis det ikke var så tragisk.

  Langeland er jo progressivt SF-land, hvor godheden ikke kender nogle landegrænser.

  Men de progressive vil ikke drømme om selv tage konsekvenserne af deres politik. Det er altid de andre, der skal betale og lide.

  Kommentar by traveler — 20. maj 2021 @ 19:14

 22. “Man eksporterer problemerne”

  Det ville være fint, HVIS man eksporterede dem ud af landet!

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. maj 2021 @ 19:15

 23. * Per 17:18
  Helt enig! Nu stemte flertallet SF, så de ligger vel som de selv har redt!
  Men magen til hykleri skal man lede længe efter, masser af venligboere og SF der ikke kan få asylansøgere nok, lige indtil det bliver i deres baghave. De er fuldstændigt klædt af, de render splitter nøgne rundt, end ikke et figenblad de kan gemme dig bag kan de finde!

  Kommentar by Den Nervøse — 20. maj 2021 @ 19:47

 24. DDF foreslår på Deres hjemmeside–Snekker Sten-….Der holder Hans Gammeltoft Hansen til…..Nordsjælland blandt progressive kulturradikale….:-)

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 20:00

 25. Nok den mest skadelige danske regering nogensinde, derfor er det også komplet latterligt at man forsøger bilde befolkningen ind, den er populær.

  Kommentar by LarsB — 20. maj 2021 @ 20:16

 26. Fagforeningen Dansk Metal ejer kursuscentret Metalskolen få hundrede meter fra Knud Foldschacks herskabelige gård ved Buresø ved Slangerup.

  Jeg har hørt rygter om at de har planer om at nedlægge stedet, så det ville være et andet oplagt valg til de asylkriminelle.

  Kommentar by Træt — 20. maj 2021 @ 20:20

 27. Tjah håbet! Hvornår er der Folketingsvalg igen?

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 20:23

 28. Var der ikke noget med at ovre på Ærø var vilde med at få “danske” IS krigere?

  Kunne de ikke også tage sig af de her stakler?

  Kommentar by kenneth — 20. maj 2021 @ 20:27

 29. Heads up – programmer på TV2 med “forfulgt at Nicklas Friis”
  Jeg kender personen
  Han har udenlandsk baggrund. Tamilsk/sri Lanka, han har også tager mit navn, da han har gået i skole, hvor jeg underviser og chikaneret en lærer.

  Pointen her er – TV2 slører hans hænder – alt hud er sløret. Som om man ikke må kunne se at manden har udenlandsk udseende.
  Er vi nået til svenske tilstande? – selv arme bliver sløret.

  Kommentar by Anders H. — 20. maj 2021 @ 20:29

 30. “4 J-E A.

  Tak fordi du gad tjekke – og dele med os andre.

  Synd for de 111, der fik sat deres kryds nogenlunde rigtigt. Alle de andre kan jo så tænke over, hvad der kommer efter hybris.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 20. maj 2021 @ 20:36

 31. Til Bent A 17.55
  Der dør ca. 4.500 mennesker om måneden, flest ældre og de er jo vaccineret, helt klar at så dør der så mange, men af hvad, måske alderdom og ikke konspirationer.
  Noget andet Kurt Westergårds somaliske mordforsøgsmand har ofte rejst til Somalia, hentet nr. 2 kone herop og fået en del børn, betalt af det offenlige.
  Hvorfor kan han ikke smides ud af landet, når han kan tage på ferie dertil.
  Det skriger til himmelen af dumhed.

  Kommentar by IES — 20. maj 2021 @ 21:26

 32. Fedt mand, lad de røde kradse øjnene ud på hinanden
  https://www.bt.dk/politik/bagland-i-oproer-socialdemokratiske-borgmestre-sender-brev-til-tesfaye

  Kommentar by k. m. — 20. maj 2021 @ 21:27

 33. GAZA CITY, Gaza Strip — Israeli media say Prime Minister Benjamin Netanyahu’s Security Cabinet has approved a unilateral cease-fire to halt an 11-day military operation in the Gaza Strip.

  The decision came after heavy U.S. pressure to halt the offensive.

  It was not immediately clear when the truce was to take effect. The public broadcaster Kan said the fighting was to halt immediately, while other TV channels said it would go into effect at 2 a.m.

  There was no immediate reaction from Hamas, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 20. maj 2021 @ 21:28

 34. Et længe næret ønske:
  Der bør ikke gives opholdstilladelse/statsborgerskab til flere MENAPTere, end der personlige garanter for!

  Dvs. at der ikke kan gives hverken opholdstilladelse, asyl eller borgerskab, hvis den enkelte ikke har en etnisk dansk garant, der borger for, hvad den tilkomne udretter/forøver her i landet (lige fra økonomiske udgifter til ansvar for vedkommendes kriminalitet og efterkommerer).

  – Det vil give venstrefløjsere, NGOere og Vemmeligboere en aldeles god chance, for at vise, hvad deres “gode hjerter” virkelig består af!

  Desuden kunne det modbevise mine grimme tanker, om at deres “godhed” mest er grundet i egoets trang til selvtilfreds-stillende opmærksomhed.

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. maj 2021 @ 21:36

 35. Per — 20. maj 2021 @ 17:54:

  Ja, og da der allerede har været udsendte til disse ganske øde områder på Grønland, kan man også fint beregne prisen pr. prs., for kunne de overleve på de betingelser de var/er der under, kan andre vel også.
  Jeg mener ikke at der nogen steder står skrevet, at udvisningsdømte kriminelle skal have bedre forplejning end andre, eller ikke selv skal være ansvarlig for vedligeholdelse af deres tilkendte boliger?

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. maj 2021 @ 21:54

 36. Gulstavvej?
  Gulstav mose er et smukt sted, samme med Dovns klint.
  hvis man så vil et smut til Bagenkop kan man møde 130
  udviste ikke-danskere, det skal nok give ekstra mange børnefamilier
  som stopper for en isvaffel.
  Hvis man overnatter på friluftspladsen møder man måske
  et par stykker. Vilde heste og udviste der har klippet hul i hegnet
  og er på natterend,
  dobbelt op på oplevelserne…

  Kommentar by konservativ — 20. maj 2021 @ 22:03

 37. De historier vil du kunne finde alle steder, hvor et udrejsecenter placeres. I øvrigt til lykke med de 50 år.

  Kommentar by Henrik True — 20. maj 2021 @ 22:24

 38. DER FREMSÆTTES MANGE GODE FORSLAG og fromme ønsker af nogle bloggere her hos UP. Men chancen for at de gamle partier vil lytte, er desværre lig nul. Deres roulettespil med danskernes liv og fremtid vil fortsætte. De har udvalgt og udset fem millioner danskere til at blive DE HELT STORE TABERE i det usle og forræderiske hasardspil. Som går ud på at de rager til sig, mens de udleverer og afleverer fædrelandet til hærskarerne af evighedsturister.

  Kommentar by BENT A — 20. maj 2021 @ 22:37

 39. Angående Livø i Limfjorden, så var der I ALT 700 åndssvage på øen i de 50 år fra 1911 til 1961.

  Der kom 200 vienamesiske børn til øen i 1975 https://www.berlingske.dk/internationalt/fra-binh-long-til-livoe

  Lindholm i Stege Bugt, hvor der blev forsket i bl.a. mund- og klovesyge, havde et forbrændingsanlæg, hvor de inficerede kadavere kunne brændes uden risiko for smittespredning, og dette ville det have være naturligt at bruge til slutbehandling af asylkriminelle.

  Kommentar by Træt — 20. maj 2021 @ 23:04

 40. # IES 21.26: Fik du læst hvad nobelprismodtageren i medicin mener om vaccinerne? Har du læst hvad andre virologer og læger fortæller? (find dem ved at gå nogle dage tilbage samme sted)

  Jeg påstår ingenting om vaccinerne, enhver må drage sine egne konklusioner. Det står dog fast at vaccinerne ikke er normale, de er hasteudviklede og hastegodkendte, og der er risiko for alvorlige bivirkninger.

  Kommentar by BENT A — 20. maj 2021 @ 23:09

 41. SVERIGE I FLAMMER: Bare i Eskilstuna var der i nat 40 påsatte brande: 25 afbrændte biler og 15 antændte huse.

  Sådan går det når feminister og feltmadrasser sejrer ad helvede til.

  Også i Tyskland går det lystigt til.

  Kommentar by BENT A — 20. maj 2021 @ 23:29

 42. BENT A — 20. maj 2021 @ 22:37:

  Des mere vigtigt er det, at angagerer sig aktivt i de politiske partier, der siger de gamle imod!

  Vi har nu Nye Borgerlige inde på Tinge, som de eneste der vil danskerne det bedste / danskernes ret til egen velstand /danskernes ret til egen fremtid og virkelig slider røven ud af bukserne for det, så flere stemmer til NB vil tvinge de gamle partier til at både at lytte og indfri de løfter, som snød deres vælgere for.

  Kommunal- og regionalvalg står for døren, så der er der bestemt også mulighed, for at få NB ind, som kraftig modvægt til de gamle partier ind. (DF er absolut inkluderet i de gamle partier!)

  ….

  Nye Borgerlige er klar i mæglet og handler derefter:
  https://nyeborgerlige.dk/

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. maj 2021 @ 23:42

 43. Kommentar by Per — 20. maj 2021 @ 18:05

  Lige netop Per!

  Jeg har i mange år altid følt den her indefrosne vrede, foragt og afmagt, når jeg gik/går hen over P-pladsen ved Brugsen eller byggemarkedet hvor jeg bor…samtidigt med mange af mine naboer, andre og nogle som jeg har kendt hele livet osv. daffede rundt samme steder…Jeg ved jo at statistisk har de stemt socialistisk/radikalt ved alle valg, sådan at de i virkeligheden er mine fjender og har medvirket til at ødelægge landet indefra.

  Og med den viden alle ikke kan undgå at have i dag…har de stemt således helt bevidst, med vilje og med fuldt overlæg…landsforræderisk og ødelæggende for både dem selv og ikke mindst mig og mine!

  Derfor er de mine fjender! De vil mig kun noget ondt…og de fleste ved det godt, at de ønsker at skade mig med vilje!

  Danskerne er nogle af de dummeste folk på kloden…det viser vores historie for øvrigt også!

  Kommentar by Black Watch — 21. maj 2021 @ 00:14

 44. En langemand til Langeland !

  Den nedlagte flådestation Grønnedal i Sydvestgrønland vil være det ideelle sted. Har tidligere været beboet af 230 personer indtil den blev nedlagt i 2014. En beliggenhed hvor de udviste kriminelle ikke generer naboer, og hvor omgivelserne motiverer til frivilligt at rejse til hjemlandet.

  Kommentar by egon olsen — 21. maj 2021 @ 00:27

 45. Hvis nogen forklarer 74-årige Erik at en fremmed er en ven han ikke har mødt endnu, så glemmes at han har boet ved indkørslen til Holmegård i de to langvarige perioder det tidligere har været asylcenter. Men møllen ligger tættere på selve centret i luftlinje.

  Det passer ikke at flertallet i Bagenkop stemte for det nuværende flertal i folketinget. Og de fremmedkritiske partier fik noget nær rekordhøj andel af stemmerne i Bagenkop endda på et tidspunkt asylcentret var lukket. Det fremgår af tidligere kommentar:

  “Ved det seneste folketingsvalg i 2019 var der 610 borgere i Bagenkop, der afgav deres stemmer i Bagenkophallen.

  Der var 275 borgere, der stemte på de røde partier – Enhedslisten, SF, Alternativet, Socialdemokratiet og Det Radikale Venstre.

  Partier, der historisk er skyld i, at indvandrerne er lukket ind over de danske grænser i et stort antal. Det har medført en drastisk forøgelse af kriminalitet begået af ikke-vestlige gerningsmænd.

  Langt under halvdelen – 111 borgere – støttede de islamkritiske partier Nye Borgerlige, Dansk Folkeparti og Stram Kurs med et kryds på stemmesedlen.”

  Kommentar by perhag — 21. maj 2021 @ 00:28

 46. Kommentar by konservativ — 20. maj 2021 @ 22:03

  Jeg har i hele mit lev (fra 1974) kommet i og omkring Bagenkop og især naturperlerne der, som fuglekikker og naturelsker.

  Jeg tør ikke mere parkere min bil i det område, hvis det rakkerpak skal færdes frit i området. Man vil ikke have et roligt øjeblik før man vender tilbage og bilen ikke er brudt op eller stjålet.

  Og tænk så på de lokale, som skal leve med det hver dag!!

  Regeringen ville score megen forståelse og accept, hvis de fandt en placering i og omkring København. Der må være hundredvis af egnede steder. Se det ville sende et signal som den almindelige dansker kunne forstå og acceptere. De københavnske gutmenchen ville jo med glæde modtage rakkerpakket i den humanistiske selvforståelse og altid højlydte velvilje til også at bidrage med hjælpen til det multikulturrige samfund…ikke?

  Kommentar by Black Watch — 21. maj 2021 @ 00:28

 47. Ja, danskerne har, generelt sagt, opført sig DUMT OG KORTSYNET siden 1970. Men alle folkeslag i alle lande kan manipuleres og ensrettes ved brug a propaganda.

  Det som er sket for danskerne, er at kommunisterne og deres medløbere har sat sig på MSM, og resultatet har været hjernevask, fordummelse, løgnekampagner, censur…….. og undergravning af alt med moral, viden og kultur.

  Via folkeskolen, folkekirken, radio, tv og aviser har kommunister, siddende på nøgleposter, manipuleret danskerne til mest at være forvirrede og selvmorderiske borgere som vælger efter hvem som tilbyder mest valgflæsk.

  Danske vælgere er dog ikke kun dumme, for hvis partierne ikke snød dem konstant, ville vores situation nu have været en helt anden.

  Tænk på at DF i dag kunne have været Danmarks største parti, hvis DF-Tullesen ikke havde tabt både hovedet, bolden og sutten i 2015 og fremefter. (Har han nogensinde været på danskernes side ?)

  Hvis valgsvindel kan undgås ved næste valg i 22 eller 23, og især hvis et nyt parti opstilles til at supplere NB, er der måske stadig håb om at undgå Danmarks totale ødelæggelse?

  Kommentar by BENT A — 21. maj 2021 @ 00:46

 48. Perhag, 00.28: Er der ikke selvmodsigelser i dit indlæg, eller er det mig der ikke kan læse indenad?

  Kommentar by BENT A — 21. maj 2021 @ 00:52

 49. forklar mig lige denne dom . De lyver jo om alt

  18 maj 2021

  Højesteret
  Om meldepligt
  Meldepligt var ikke i strid med Den Europæiske Menneskerettighedskonvention

  Sag 15/2021
  Dom afsagt den 18. maj 2021

  Anklagemyndigheden
  mod
  U

  Sagen angik, om en udlænding, U, kunne straffes for i 332 tilfælde i perioden fra den 24. juli 2018 til den 20. juni 2019 at have overtrådt en pålagt meldepligt. Der var i givet fald også spørgsmål om sanktionen.

  U var i juni 2007 idømt 5 års fængsel og udvist med indrejseforbud for bestandig. Som følge af udvisningen bortfaldt hans opholdstilladelse, men han kunne ikke tvangsmæssigt udsendes. Efter afsoning opholdt U sig derfor på tålt ophold i Danmark. Han blev pålagt opholds- og meldepligt på først Center Sandholm og dernæst Udrejsecenter Kærshovedgard. I januar 2017 blev opholdspligten ophævet. U blev ved en afgørelse af 6. juli 2018 pålagt daglig meldepligt mellem kl. 9 og kl. 15 på politigården i Aarhus. Politigården ligger godt 5 kilometer fra hans opholdssted hos ægtefællen og deres tre børn.

  Med henvisning til en højesteretsdom fra marts 2021 udtalte Højesteret, at meldepligt for en person på tålt ophold er et vilkår, der er knyttet til, at vedkommende opholder sig her i landet, selv om der er sket udvisning. Højesteret fandt, at den pålagte meldepligt ikke udgjorde et uproportionalt indgreb i U’s ret til privatliv eller familieliv efter Den Europæiske Menneskerettighedskonventions artikel 8 eller – for så vidt angår perioden indtil den 1. maj 2019 – den ret til bevægelsesfrihed efter artikel 2 i Tillægsprotokol 4, som udlændingelovens dagældende forarbejder forudsatte, at personer på tålt ophold i Danmark var omfattet af.

  U var tidligere straffet to gange for ikke at have overholdt pålæg om opholds- og meldepligt. Sagen skulle derfor bedømmes som et tredjegangstilfælde ved strafudmålingen. Højesteret fastsatte straffen til fængsel i 7 måneder. Højesteret tiltrådte derudover landsrettens udvisning af U med indrejseforbud i 6 år.

  Landsretten var kommet til et andet resultat vedrørende strafudmålingen.

  Læs hele dommen i sag 15/2021 (pdf)

  Læs landsrettens afgørelse i sag 15/2021 (pdf)

  Læs byrettens afgørelse i sag 15/2021 (pdf)

  Kommentar by black tiger — 21. maj 2021 @ 03:33

 50. 5 kilometer fra hans opholdssted hos ægtefællen og deres tre børn.

  Kommentar by black tiger — 21. maj 2021 @ 03:34

 51. Det sker efter Højesteret i januar i en konkret sag erklærede opholdspligten af netop den varighed for ulovlig. 2017

  Kommentar by black tiger — 21. maj 2021 @ 03:46

 52. ALLE kriminelle og terrorister kan rende fridt rundt .

  Kommentar by black tiger — 21. maj 2021 @ 03:47

 53. Man kommer til at tænke på Gary Linekers berømte citat: “Fodbold er et simpelt spil, hvor 22 spillere løber rundt efter en bold, og Tyskland altid vinder til sidst.”

  Ligeså med dansk politik: “Dansk politik er simpelt: Alle løber rundt og mener alt muligt, og resultatet er altid det samme, at øget indvandring fra MENAP+ vinder til sidst.”

  Kommentar by traveler — 21. maj 2021 @ 06:47

 54. Man kan se Rosa Lund på Facebook, siddende med den bærbare på skødet, hun har det der uhyggelige smørede grin i fjæset, mens hun fortæller hvor glad hun er for at få IS terrorister tilbage til Danmark. Det politiske vanvid lyser ud af øjnene.
  Hun skriver: “Jeg har lige talt med mormoren til den 4årige pige med PTSD. Hendes børnebørn og datter kommer hjem til Danmark.” citat slut

  Hykleriet når nye højder, når de røde flipper ud ved at få udrejsecenter i en kommune med SF borgmester.

  Det er SÅ tydeligt, at venstrefløjen ikke kun er dum og hjernevasket, men desværre ond som bare fanden.

  De vil redde hele verden, mener terrorister og alverdens skrammel har fri adgang til Danmark, selvfølgelig på andres bekostning.

  Røde partiledere i Folketinget burde tvinges til at huse en hjemvendt IS-kvinde og børn. Rosa Lund har vel plads nok, og penge nok til at forsørge sådan en faderløs familie.

  I et andet opslag skriver Lund :”Jeg er vokset op på Nørrebro. Jeg har set hvad ulighed gør ved mennesker, hvad det gør ved en bydel.”

  Hendes import af uintegrerbare mennesker i hundredetusindvis gør selvfølgelig noget ved en dansk by, og nu forlanger hun flere penge af Mette Frederiksen til at “gøre noget ved uligheden”

  Føj hvor jeg hader det kvindemenneske. Hun vil multikultur, men nægter at se, at det er umuligt – tværtimod forvandler de fremmede Danmark til en kopi af det de kom fra.
  Eneste løsning hun kan finde på er :Send flere penge

  Kommentar by k.m. — 21. maj 2021 @ 07:55

 55. “I et skriftligt svar understreger justitsminister Søren Pape Poulsen (K), at han absolut ikke har nogen sympati for fremmedkrigere, da de har vendt Danmark ryggen og draget i krig mod demokrati og frihed.

  – Men det her er et komplekst problem, og der findes ingen perfekte eller lette løsninger. For faktum er, at vi ikke kan nægte danske statsborgere at komme tilbage til Danmark. Det gælder uanset, hvor uønskede de er – og dermed også fremmedkrigere. Før eller siden vil der derfor komme flere tilbage til Danmark, siger han.”

  Det helt indlysende spørgsmål som bøsse pape med garanti IKKE vil svare på er : Hvad skal vi danskere så med 165 højtlønnede politikere i folketinget ??

  Kommentar by Danskeren — 21. maj 2021 @ 07:59

 56. Nu tuder alle væmligboerne og landsforræderne i Bagenkop.
  Det glæder mig inderligt at de nu kommer til at smage frugten af deres forræderi.

  Kommentar by Danskeren — 21. maj 2021 @ 08:03

 57. Ingen væsner i dyreverdenen ødelægger med vilje egne livsbetingelser, og artens overlevelse. Kun mennesket er blevet så degenereret at man spreder armene ud og opfordrer fjenden til at dræbe.

  Måske overhaler den mystiske coronavaccine alle kendte fjender.
  De vil have vi tager et stik, måske flere gange om året.
  Du må ikke rejse uden den tvungne vaccine. Du må ikke dit, ikke dat uden vaccinepas.
  Ingen kender langtidsvirkning, men på trods af bivirkninger og dødsfald – du skal tage sprøjten.

  Jeg gør det ikke. Der er så mange tegn på at vaccine ændrer menneskets immunsystem og vores DNA.

  Tusinder af års naturlig evolution kan ødelægges på få år, ved at perverse forskere smadrer det naturlige forsvar mod harmløse sygdomme, ingen tidligere er død af.

  Kommentar by k.m. — 21. maj 2021 @ 08:26

 58. Jeg gør det ikke. Der er så mange tegn på at vaccine ændrer menneskets immunsystem og vores DNA.

  Tusinder af års naturlig evolution kan ødelægges på få år, ved at perverse forskere smadrer det naturlige forsvar mod harmløse sygdomme, ingen tidligere er død af.

  Kommentar by k.m. — 21. maj 2021 @ 08:26

  Gad vide, hvad der sker med din største helt Donald J. Trumps og Kronprinsens dna nu, hvor begge har taget vaccinen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. maj 2021 @ 08:31

 59. Det helt indlysende spørgsmål som bøsse pape med garanti IKKE vil svare på er : Hvad skal vi danskere så med 165 højtlønnede politikere i folketinget ??

  Kommentar by Danskeren — 21. maj 2021 @ 07:59

  179, forbyd islam i Danmark 🇬🇱

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. maj 2021 @ 08:39

 60. Måske et tåbeligt sted at anbringe indlægget, men kim har endnu ikke et nyt smukt ornotologisk naturbillede, vor det burde høre hjemme. Vi nærmer jo os Pinsen, som ifølge Kristendommen er det bærende element der adskiller den fra de andre religioner. Nemlig helligånden. Jeg har en teologisk (og for mig at se logisk tolkning) på dette fænomen.
  Det som adskiller kristendommen igen fra de to religioner er jo den påstand at Jesus er Guds søn. Set i TV, under en diskussion imellem en præst og en jøde (rabbiner måske).” – I jøder tror jo ikke på at Jesus er Guds søn-. -Jo det tror jeg da gerne. Det er jeg forøvrigt også-.”- Logikken siger jo, at hvis man tror på Gud som altings skaber lige fra jord, luft, vand, dyr, mennesker og dig og mig. Så er vi jo allesammen Guds SØNNER og Døtre. Hvis man altså tror på skaberen. Hvis man lægger mærke til samtlige evangelier, så er Jesus altid i polemik med de lovhellige, især Farisærene. Som han selv nævner i Markus Evg. Kap 2 imod slutningen “Loven (Sabbathen) blev til for menneskenes skyld. Menneskene ikke til for Loven (Sabbathens) skyld.” Sabbathen var streng Jødisk lov i dens strengeste tolkning. Der kunne være dødstraf for brud. Jøderne som stammereligion så (ser) nemlig den Jødiske lov som den yderste hellige lov fra Mosebøgerne-Toraen. Der er dog mangesidige tolkninger af den, inden for dens grænser.
  Men hvad drejer Helligånden sig så om? Jo hvis vi lægger mærke til det eneste evangelie, som nævner Jesus Fødsel, så er det Lukas evgangeliet. Hvis vi ser bort fra helligåndens virke, så er jesus mor jo blevet gravid- udenom et ægteskab-. Hun kan være blevet voldtaget. Hun kan have prostitueret sig selv (De var jo fattige), eller hun kan have begået Hor. Ifølge den strengeste del af Moseloven skulle hun vel være stennet til døde (Det er det som Islam har adopteret fra Jødeloven). Både på godt og ondt ifølge Jøderne har det været vigtigt udenom en enkelt Bøddel, der så ville blive lagt for had, at stammen selv udførte straffen. Alle skulle være med på stammens vegne. Men Josef ville ikke? hvorfor ikke? Helligånden! Måske var ham gammel og hun ung. Måske havde han ikke mere energi, og måske elskede han hende på trods. Han har haft flere børn, nok fra ægteskab. Lidt Humor. Måske en af de helligtrekonger havde en særlig grund til at ville betragte barnet. Så hvad er så Helligånden konkret? Kærligheden som bringer tilgivelsen og ophæver dommen. I Esajas er der et afsnit hvor man (Jøder?) ofre små børn til Guden Molok. Hvorfor? Udenom ægteskabet?. Esajas- bruges som spåmand over jesus komme. Nogle mener så at Jesus indtil han var voksen blev adopteret af Esserene, som var en Jødisk gruppering. En form for omvandrende læger for lokalbefolkningen. Essensen i det kan jo ses i det sandsynlige i Jesus opvækst. Til Josef. “Hvem er så min Far? Kære lille barn. Du er Guds søn ligesom alle andre.”. Det er kærligheden til menneskene. Helligånden er kærligheden i sig selv.
  God Pinse. (Holder nok Pause herfra….Kommer nok igen til Jul som jesus :-) :-) :-) :-)- med lidt humor i mente.). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 21. maj 2021 @ 09:13

 61. DE RETSLIGE OG JURIDISKE TILSTANDE ER GROTESKE OG HORRIBLE:

  Danmark er på mange måder en juridisk og kommunistisk galeanstalt.

  Højesteret bekymrer sig om “uproportionale indgreb i udviste kriminelle asylanters ret til privat- og familieliv,

  i henhold til Menneskerettighederne mv. (black tiger nr. 49, kl. 03.33 ovenfor)

  Men i årtier har det af røde feminister og kvindesagskvinder dominerede skilsmisse-bureaukrati pisset på MR og danske familiers, forældres og børns MR. Deres ret til privat- og familieliv har man udskiftet med svindel, hykleri, løgn, tyranni, terror, politistats-metoder og total favorisering af de fraskilte kvinder.

  Undergravning af familiernes sammenhold og hjemmets fred, og negativ særbehandling af mænd og børn, det har været den fremherskende politik
  i 50 år.

  Men det har både medierne, partierne og domstolene fortiet og ignoreret siden 1970, hvor den kommunistiske familiepolitik slog igennem.

  Hvorfor kun få procent af danskerne forstår hvor ulovlig og stinkende pilrådden familie-, skilsmisse- og børneværnspolitikken er.

  Kvindesagskvinderne og ligestillings-kvinderne påstår de kæmper for retfærdighed, og for børnene. Men i praksis bruger de deres magt i løgnens, urettens og ondskabens tjeneste .

  Kommentar by BENT A — 21. maj 2021 @ 09:18

 62. @3:

  Bakker 100% op om, at de udviste kriminelle udlændinge skal placeres i en lejr et isoleret sted på Grønland. Det er på tide, at Grønland giver noget tilbage til Rigsfællesskabet i stedet for deres komplet urealistiske fantasterier om selvstændighed.

  Kommentar by Holger_Danske — 21. maj 2021 @ 09:21

 63. Jeg fulgte med i debatten på DR2 i går. Og i forbindelse med debatten om udrejsecentret på Langeland udtalte SF’s Carl Valentin at man i stedet skulle finde et udrejsecenter placeret i en mere velhavende kommune, men fortsat langt væk fra en større by, og det skulle så være for at forhindre organiseret kriminalitet!
  Hmm Hmm. Det må så betyde at organiseret kriminalitet begået mod folk i mindre byer og på landet er OK, for det må så være den naturlige konsekvens! Men der bor naturligvis heller ikke så mange SF vælgere.
  Det mest vanvittige kom dog fra Enhedslistens Rosa Lund, som frisk og fro mente at msn da bare kunne løslade alle fra udrejsecentret og at de så skulle gå frit rundt blandt alle os andre! Wow – Mordere, Terrorister, Kvindemordere, voldtægtsforbrydere, øksekastere, narkoforbrydere og bare helt almindelige røvere og banditter! Sådan – Vil Rosa Lund venligst gentage, så vælger kan høre det helt tydeligt! Jeg er virkelig chokeret, mener hun virkelig det? Så er hun længere ude end jeg havde forestillet mig, og det er meget langt ude!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. maj 2021 @ 09:58

 64. Tesfaye smed håndklædet i ringen i går, efter at have trukket bukserne ned på sig selv. Sært nok har danske politikere ingen kvababbelser med at lyve overfor danskerne, flå os og snigløbe os. Politikernes fortielser og især Mette Minks forstillelser er en imponerende opvisning i politikernes uendelige bagholdsangreb på danskerne. På Christiansborg er alle ledere – nogle er dog ledere end andre.

  Her er den opdaterede version af Hamlets tale, som gøet af Mette Minklet:
  To seem, or not to seem, that is the question,
  Whether ‘tis nobler in the mind to suffer,
  The slings and arrows of outrageous islam,
  Or to take arms against a sea of islamists,
  And by opposing end them…..

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. maj 2021 @ 10:06

 65. JEA 08:31
  “Gad vide, hvad der sker med din største helt Donald J. Trumps og Kronprinsens dna nu, hvor begge har taget vaccinen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰”

  Det vil tiden vise, vi ved heller ikke hvad der sker med din krøllede hjerne, den har det vist ikke for godt.

  Kommentar by k.m. — 21. maj 2021 @ 10:38

 66. Kvinde får sit vaccinestik, afgår ved døden midt i den 15 minutters observationstid.
  Myndigheder siger der ikke er bevis for at vaccine slog hende ihjel

  For satan, hvor mange lig skal der på bordet før folk vågner og tænker sig om ?

  Kommentar by k.m. — 21. maj 2021 @ 11:04

 67. Jeg forstår efterhånden at i opfatter jer selv herinde, som en modsætning til den såkaldte “venstrefløj”, og at i derfor er, hvad i kalder “højrefløj”. Jeg har et nyt spørgsmål og et tidligere ubesvaret spørgsmål i den forbindelse:

  1) Hvilke partier i folkemor(d)stinget er “højrefløj”?
  2) Hvilken politik adskiller folkemor(d)tingets “højrefløj” fra folkemor(d)stinget “venstrefløj”?

  (Jeg VED godt, at i ikke kan/vil besvare de spørgsmål jeg stiller, og at i ikke synes det er noget problem, selvom i altid får et svar på de spørgsmål, i stiller mig. Jeg har så heller ikke de store forventninger til at få svar denne gang, men i kan bare skrive et eller andet)

  Kommentar by Svend — 21. maj 2021 @ 11:14

 68. Tillægsspørgsmål for de dygtige:

  Hvorfor begyndte Hamas at angribe Israel for kun 11 dage senere at indgå våbenhvile? Hvad forventede Hamas at opnå? Og er der noget der tyder på at Hamas og Israel har fælles interesser? Har i set videoen fra Rebel News af Ava Yemini på Youtube med titlen: “EXCLUSIVE: This is how my uncle survived Gaza to be bombed in Israel”? Virker den autentisk og som en sandfærdig fremstilling af bombeangreb? Tyder denne video på at Hamas er kontrolleret af Israelerne og “jøderne” (som publicerer Rebel News under “Ezra Levant”)? Ved i at Rebel News var tilstede ved Charlottesville med Fru Golding, som stod præcis hvor bilepisoden fandt sted på det rigtige tidspunkt? Hvor blev der af Fru Golding? Hvorfor arbejdede hun ikke sidenhen for Rebel News, selvom hun var den hotteste reporter Rebel News nogensinde har haft?

  Kommentar by Svend — 21. maj 2021 @ 11:29

 69. Velunderrettet kilde siger Malmø gik fallit for flere år siden, byen holdes i live af penge fra den svenske stat. Det skyldes udgiften til indvandrere og den kriminalitet der følger med.

  Nu tilbyder regeringen at ekspropriere huse på Langeland i forbindelse med udrejsecenter.
  Det er ren ondskab, at jage danskere ud af huset og væk fra det der har været deres hjemstavn i en menneskealder, for at en flok kriminelle røvhuller har ret til gå frit rundt i samfundet.
  Deres menneskerettigheder vejer altså tungere end etnisk danske borgere.

  Kommentar by k.m. — 21. maj 2021 @ 11:46

 70. Svend
  du må skrive hvad du vil, lige som vi andre, men ingen er mig bekendt tvunget til at svare på noget som helst
  Dumme, ledende spørgsmål er nogen gange bevidst brugt til at starte en konflikt i kommentarsporet, for at en skribent kan ride sin kæphest

  Kommentar by k.m. — 21. maj 2021 @ 11:54

 71. Her på bloggen er vi vist stort set enige om at et kæmpe flertal af den danske befolkning stemmer “forkert” ved såvel folketings- som kommunalvalg. Det er således vores egen skyld at tingene er som de er, vi har jo selv bedt om det.

  Der er heldigvis enkelte personer der gør sig den ulejlighed lige at undersøge hvordan vi faktisk har stemt eksempelvis på Langeland. Der er desværre også alt for mange der bare tror et eller andet og ikke orker at bruge 3 minutter på at checke de let tilgængelige oplysninger.

  Eksempelvis skrev “Den Nervøse” i går 19.47 “Nu stemte flertallet på SF”. Havde han lagt nervøsiteten til side i bare 3 minutter, så kunne han have googlet at SF på Langeland ved seneste kommunalvalg fik 32,9% af stemmerne. Ved seneste folketingsvalg fik SF 6,0% af stemmerne. Mange af os er sikkert enige om at det er for mange stemmer, men mange af os er vel også uenige med “Den nervøse” om at det er et flertal.

  Kommentar by bjarne binee — 21. maj 2021 @ 11:54

 72. 11:54 Hvilke af mine spørgsmål er “dumme” og hvilke er “ledende” og hvorfor virker det som om man har forstået noget, hvis man ikke kan/vil besvare spørgsmål? Er der andre steder vi kender spørgsmål/svar metoden til at afgøre, hvem der har forstået et eller andet givet spørgsmål, og hvad der er sandt, og hvad der er falskt? Hvis man ikke kan besvare et spørgsmål, står man så stærkere i sin argumentation om et eller andet givet emne, som som regel starter med et spørgsmål, om hvad der er op og ned på et eller andet givet emne?

  Kommentar by Svend — 21. maj 2021 @ 12:01

 73. Hvad med tidligere vridsløse fængsel? Er det ikke ved at blive solgt og udliciteret til bolig konkurrence. Her må der da være mulighed for logi.

  Kommentar by P — 21. maj 2021 @ 12:08

 74. M.S. Carstens — 20. maj 2021 @ 23:42:

  Tror “Nye Borgerlige” stadig at man kan blive dansker ved at være selvforsørgende og have de rigtige papirer og “værdier”?

  Hvis de gør, så er de en del af problemet og bidrager til Den Store Befolkningsudskiftning.

  Hvornår begynder NB at tale om de massive udsendelser af ikke-vestlige fremmede, som er afgørende nødvendigt?

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. maj 2021 @ 12:14

 75. Frøslev lejren / fårehus lejren.
  Kan den ikke bruges? Barakker, hegn vagttårn. Duede engang.
  Okay jeg finder selv ud!

  Kommentar by Islamarebad — 21. maj 2021 @ 12:20

 76. Svend
  du er typen af kværulanter der bliver ved og ved og ved som en Duracellkanin

  Kommentar by k.m. — 21. maj 2021 @ 12:26

 77. SVEND 11.14: DER ER INGEN HØJREFLØJ I FOLKEMORDSTINGET, bortset fra NB. Alle de gamle partier er enige om at masseinvandringen skal fortsætte, om at danskerne er stemme- og malkekvæg, om at vi danskere skal udnyttes, udsuges, undertrykkes og UDSKIFTES.

  Og der er intet humanistisk i VKs, Enhedslistens, de Radikales, Socialakrobaternes eller SFs politik. For deres politik er landsskadelig, folkefjendsk og katastrofal. En folkeudskiftning er ifølge FN 1965 = folkemord.

  Det var dengang FN endnu var en seriøs organisation. At FN sidenhen er blevet et foretagende domineret af Kina og diverse røde og muslimske lande som har negative holdninger til hvide mennesker, er så en anden sag. Selvom de Radikale ikke har opdaget at FN har forandret sig siden 1965.

  Vores demokrati er afsporet, og den anti-danske borg er blevet en møllesten om halsen på det danske folk.

  Kommentar by BENT A — 21. maj 2021 @ 12:27

 78. 12:26 Hvad “kværulerer” jeg over?

  Kommentar by Svend — 21. maj 2021 @ 12:28

 79. Husk at i og I er to forskellige ord. Der bruges I overfor personer.

  Kommentar by BENT A — 21. maj 2021 @ 12:29

 80. 12:29 Tak for det, nu blev jeg meget klogere ;)

  Kommentar by Svend — 21. maj 2021 @ 12:30

 81. fra den korte avis
  Regeringens kovending: Fem af IS-kvinderne i Syrien har fået våbentræning – er de blandt de tre, der nu kommer til Danmark?

  Kommentar by k.m. — 21. maj 2021 @ 12:31

 82. 12:31 De er født med våbentræning. De har jo født våbenføre jihadister og altså produceret nye jihad-våben, og bruger altså deres livmoder som våben

  Kommentar by Svend — 21. maj 2021 @ 12:33

 83. K.M. 11.04: Ja, når en yngre tilsyneladende sund kvinde dør 7-8 minutter efter vaccine-stikket, af en blodprop, tyder det da stærkt på at der er noget galt med Astra-Zenica vaccinen. Især fordi det vist ikke er det enestre tilfælde af pludselig død efter vaccination. Men véd du hvor man kan finde nærmere oplysninger om disse tilfælde?

  K.M. 07.55: Rosa Lund fra EL er tilsyneladende 99% hjernedød og holdes vel kun i gang af navlepilleri og “tænkning” med de sidste ganske få “brikker” hun har til rådighed. Hun er et fremragende eksempel på en politik-kvinde som kan snakke som et maskingevær om at være god og næstekærlig, men som i realiteten udøver ødelæggende ondskab overfor sine egne landsmænd og medsøstre.

  Kommentar by BENT A — 21. maj 2021 @ 12:59

 84. tjek freeworldnews.tv
  Connecticut govt. warns Moderna vaccine contains deadly poison

  Kommentar by k.m. — 21. maj 2021 @ 13:07

 85. 13:07 SM-102?

  Kommentar by Svend — 21. maj 2021 @ 13:16

 86. 81 – 12:59 VAERS reporting system på CDCs website

  Kommentar by Svend — 21. maj 2021 @ 13:23

 87. 12:59 Den russiske sputnik følges på Sputnik vacccc – se denne video publiceret for 19 minutter siden på BC – titel: “EXPOSED!! BOMBSHELL !! RUSSIAN HACKER REVEALS – ALL VACCINATED ARE BEING TRACKED !! MUST WATCH !!”

  Kommentar by Svend — 21. maj 2021 @ 13:38

 88. 09:13 Michael, tak for dit indlæg. Gav mig et helt nyt perspektiv på Jesus som søn af Gud. Dit skriv er altid top-notch

  Kommentar by Svend — 21. maj 2021 @ 13:42

 89. Ikke uventet bøjede Mette F. sig. Nu skal IS-terrorkvinderne og deres yngel alligevel “hjem”. OK, det er vel retsstatens lod, og Foldschack og hele behandlingsindustrien kan juble. Men til gengæld skal Danmark konsekvent smide kriminelle udlændinge ud, i stedet for at bruge milliardbeløb på udrejsecentre. Hverken i Jylland eller på Langeland. Det må være billigere at få dem smidt ud af et transportfly i en godsfaldskærm over en afrikansk eller mellemøstlig ørken. De skal selvfølgelig kastreres inden. Og Danmark skal holde op med at uddele dansk pas til alle verdens muslimske arabere og negre, som om det var lørdagsslik. God weekend til ligesindede.

  Kommentar by Thor — 21. maj 2021 @ 13:59

 90. 60) og 86). Som lige at komme med en konklusion på datidens kontrovers, som nok har været imellem de allerførste (Jødiske) kristne og Jøderne (Især Farisærene). “Kan man være Guds søn, hvis man er undfanget uden for Guds Lov? (Moseloven)”. Ja!, som jesus igen forklare i Markus Evg kap 2 imod slutningen “Loven (Sabbathen) er til for Menneskenes skyld. Menneskene er ikke til for Loven (Sabbathens) skyld”. Den kristne lov indrettes i balancen imellem Individet og Kollektivets i kærlighed til begge dele for menneskenes skyld. Loven vil altid være en skygge af Retfærdigheden. Imellem Retfærdigheden og Loven vil der altid være en gråzone, hvor vi alle kan komme i klemme. Det drejer sig om menneskeligt muligt at finde en etisk og moralsk balance, hvor ingen af os er perfekte fordi vi nu engang kun er mennesker, men hvor vi ud fra kristen etik og moral indretter loven, i de områder, hvor vi har magt til det.
  Tak for rosen svend. God Pinse til alle. mvkh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 21. maj 2021 @ 15:09

 91. En venstreekstremistisk tragedie som pinsefolkesang:

  Rosa Lund og hendes imam de sad over bord,
  Rosa Lund og hendes imam de sad over bord,
  de taled så mangt et koranisk ord.
  Ha, ha, ha! Så, så, så, så!
  Ha, ha, ha! Så, så, så, så!
  De taled så mangt et koranisk ord.

  Før hvert træ skal i haven bære blomster af guld,
  før hvert træ skal i haven bære blomster af guld,
  før jeg skal vorde danskerne huld.
  Ha, ha, ha! Så, så, så, så!
  Ha, ha, ha! Så, så, så, så!
  Før jeg skal vorde danskerne huld.

  Hr. Paludan stod på svalen og lytted med list,
  hr. Paludan stod på svalen og lytted med list:
  Den ler dog bedst, som ler til sidst!
  Ha, ha, ha! Så, så, så, så!
  Ha, ha, ha! Så, så, så, så!
  Den lér dog bedst, som ler til sidst!

  Og der de kom ned udi voldsmosens læ,
  og der de kom ned udi voldsmosens læ,
  da hang der en gul ring på hvert et træ.
  Ha, ha, ha! Så, så, så, så!
  Ha, ha, ha! Så, så, så, så!
  Da hang der en gul ring på hvert et træ.

  Rosa Lund var nu rød som Stalins blod,
  Rosa Lund var nu rød som Stalins blod,
  hun stirred i græsset ned for sin bukkefod.
  Ha, ha, ha! Så, så, så, så!
  Ha, ha, ha! Så, så, så, så!
  Hun stirred i græsset ned for sin bukkefod.

  Da lukked Hr. Paludan hendes mund i med lyst,
  da lukked Hr. Paludan hendes mund i med lyst:
  Den lér dog nok bedst, som lér til sidst!
  Ha, ha, ha! Så, så, så, så!
  Ha, ha, ha! Så, så, så, så!
  Den lér dog nok bedst, som lér til sidst!

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. maj 2021 @ 15:50

 92. MAN KAN GODT VENDE den anden kind til, hvis man får en mindre lussing på den ene kind. Men hvis man får et spark eller knytnæveslag der knækker alle ens fortænder, eller man får et kølleslag der slår en halvt eller helt bevidstløs, kan det jo være svært at have overskud til at vende den anden kind til. Og hvis man får et hug med en økse eller en sabel, så man mister hovedet, kan det jo også være svært at være i humør til at tilgive og drikke dialogkaffe.

  Jesus siger også et sted at han ønsker at bringe fred til de fredelige, men sværd til dem som har brug for at forsvare sig mod røvere, mordere og blodtørstige fjender. (ret frit fortolket)

  I krig dur det ihvertfald ikke at vende den anden kind til. Hvis feltmadrasser, woke kvinder, lalleglade præster og præstinder, tossegode gak-gak humanister og Rosa Lund typer får lov til vedblivende at bestemme indvandringspolitikken, bliver vi danskere udryddet. Så enkelt er det.

  De multi-kulti glade danskere er enten kommunister eller “nyttige idioter”

  Landsforrædere er de under næsten alle omstændigheder. Medmindre de er under 20 år eller totalt hjernevaskede af forældrene, lærerinderne, radio- og tv-stationerne er der ingen undskyldning. Er de med i indvandringsindustrien eller bebor de korruptes og vanvittiges højborg, er det en skærpende omstændighed.

  Danske vælgere bør gøre sig klart, at hvis de bliver ved med at være glemsomme og bliver ved med at lade sig lokke af valgflæsk, kommer både de selv, deres familier og børn til at betale en høj og blodig pris.

  Om det hjælper at skrive det til nogle få procent af befolkningen, er nok tvivlsomt. Vi må have gang i uddelingen af pjecer og flyveblade m.m.

  Kommentar by BENT A — 21. maj 2021 @ 16:06

 93. 90) ja i lukas evg. Beder han også disciplene om at sælge Deres kjortel og købe sværd. Der har været brug for beskyttelse. Apostlen Peter hukker jo også øret af en Romersk soldat. Jesus bliver dødsdømt for Blasfemi. (Læs især Lukas evg). Nok fordi han lavede ravage hos de handlende i templet (- I har gjort det til en røverkule-). Kaifas forstår Blasfemien (Guds hellige navn, som var profant, fordi det var det eneste hellige der kunne samle Jøderne, når de f.eks var slaver, eller i fangenskab. kun de indviede måtte bruge det…Rabbinere vel. Der var dødsstraf for misbrug og forbandelse). Lidt ligesom spredt vand der samles ved brug af ordet. Hvis Jøderne havde haft en statshue af Gud, ville Jødedommen være dødsdømt, når en fjende overmandede dem og hukkede statshuen i stykker. Men ordet er ånd, som ikke kan hukkes om eller så let knække. Lukas evg: Jesus- du siger det selv-. Kaifas forstår at bruge (Jøde-Mose) loven i den forbindelse. Jesus slæbes til Pilatus- Pilatus forstår ikke Hebræisk. Hvad fabler De indfødte om?- Hvad ondt har den mand gjort.- Rabbinerne har ophidset folket og de vælger Jesus Dødsdømt istedet for Barabas. Pilatus kan roligt vaske hænder, for han forstår det ikke. Del og hersk Romersk filosofi…..Jesus var jo langt fra den eneste der blev korsfæstet. Almindelig Romersk afstraffelsesform til advarsel for dem der satte sig op imod Romerriget. God Pinse.

  Kommentar by Michael Unna — 21. maj 2021 @ 16:44

 94. Du kan altid vende den anden kind til, men man kan ikke vende maven til, hvis man får et sværd i ryggen. At blive ved med at vende den anden kind til gør vel at man tolere synden. -elsk din næste, SOM DIG SELV- lyder budet. Jesus forlanger ikke Masochisme, og selv udryddelse. (han vendte tilbage til sin Far- skaberen).

  Kommentar by Michael Unna — 21. maj 2021 @ 16:48

 95. Alt ialt kan man vel konkludere (id fra min teo- logiske- teorier) at Jesus virke er at forsøge at reformere Jødedommen væk fra den strengeste lovreligion til glæde og kærlighed for menneskenes skyld.

  Religiøst for mig at se, så afleverede Gud- Skaberen Faderen en klat sæd på Jorden og op blomstrede livet på Moder jord.

  Det kan være det er Danni Druehylds ånd der er gået i mig :-) :-) :-), men lad os hylde livet og helligånden, som for mig er et udtryk for kærligheden, som intet har med en Gudsskabt Lov at gøre. Loven er vigtig for menneskenes skyld, men ikke for Guds skyld. Lad helligånden være med til at udforme loven skiftende for de udfordringer vi står overfor, så længe vi har magt til at beskytte menneskene i det område vi har magt til.
  Lad os hylde livet og glæden i kristendommen med en sang, som ikke står i Salmebogen. Om den burde vil jeg lade jer om. Kim Larsen. – Moder jord-. God pinse til jer alle. (Prædiken slut :-)) :-). mvkh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 21. maj 2021 @ 17:21

 96. At SF fik 33 % af stemmerne ved kommunalvalg på Langeland synes jeg skal adskilles fra landspolitikken. Selv om borgmester Tonny Hansen var næstformand i SF, så er hans base som fagforeningsmand med arbejdsmarkedet som kompetence. Altså blev han valgt på baggrund af lokal beskæftigelsespolitik.

  Så snart borgmesteren fornemmede at befolkningen på øen var modstander af placering af et center med verdensforbrydere på den gamle kaserne stillede han sig på folkets side.

  Til Bent A er her regnestykket som viser at flertallet i Bagenkop ikke stemte på de nuværende magthavere på landsplan:

  610 minus 275 lig 335 og dermed over halvdelen af 610. 335 var som ikke stemte på flertalspartierne bag forståelsespartiet i regeringsforhandlingerne eller Alternativet.

  Ved det seneste folketingsvalg i 2019 var der 610 borgere i Bagenkop, der afgav deres stemmer i Bagenkophallen.

  Der var 275 borgere, der stemte på de røde partier – Enhedslisten, SF, Alternativet, Socialdemokratiet og Det Radikale Venstre.

  Partier, der historisk er skyld i, at indvandrerne er lukket ind over de danske grænser i et stort antal. Det har medført en drastisk forøgelse af kriminalitet begået af ikke-vestlige gerningsmænd.

  Langt under halvdelen – 111 borgere – støttede de islamkritiske partier Nye Borgerlige, Dansk Folkeparti og Stram Kurs med et kryds på stemmesedlen.

  Kommentar by perhag — 21. maj 2021 @ 18:07

 97. PERHAG, 18.07: Godt, så er vi nok enige. Men stadig sørgeligt at de fleste borgere på Langeland og i resten af Danmark stadig ikke har forstået at ALLE de gamle partier fører dem mod svenske og marokkanske tilstande.

  Kommentar by BENT A — 21. maj 2021 @ 18:48

 98. Vi må håbe der snart bliver valg. Hvor lang tid er der til?

  Kommentar by Michael Unna — 21. maj 2021 @ 18:54

 99. Vi må håbe der snart bliver valg. Hvor lang tid er der til?

  Kommentar by Michael Unna — 21. maj 2021 @ 18:54

  http://dagetilvalg.dk, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. maj 2021 @ 19:28

 100. Michael Unna — 21. maj 2021 @ 17:21.
  Hva’ faen kan man bruge en gud til. Hyn er der jo aldrig og hvis hyn var, kan hyn kun ses som en brændende bus, en lyserød sky eller høres som en høj barneforskrækkende stemme. Hvorfor må man aldrig se hym? er hyn handicappet og sidder i kørestol, siden hyn tydeligvis er både blind og døv.
  Det er lidt ligesom de kongelige; de er så ualmindelige, fordi de fremtræder så almindelige, når de nu ikke behøver at være almindelige. Er guderne også kongelige?
  Shamaismen er den sande religion, fordi den er uden almægtige guddomme. Få nu ikke ondt i pinsen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. maj 2021 @ 19:52

 101. Så sneg Gud sig pludselig ind i billedet. Lidt langt fra emnet måske.

  Men mennesket har åbenbart et stort behov for religioner. Og det er ikke småting af dårskab, som man i tidens løb har fået folk til at tro på i en eller anden guds navn.

  Nu om dage synes vor hvidskæggede ven i himlen, med Sankt Peter som dørmand, ikke at sælge så mange biletter. Men så finder folk jo bare noget andet at tro på. For tiden er det menneskeskabt global opvarmning, der har vind i sejlene. Men det bagved liggende tema synes aldrig at ændre sig. Nemlig at ragnarok truer, men gør i som jeg (kirken/Staten) siger, så er der frelse i udsigt. Men husk nu at betale med jordisk mønt ved udgangen.

  God Pinse.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 21. maj 2021 @ 20:51

 102. Peter Nielsen — 21. maj 2021 @ 12:14:

  Jeg beder dig se nærmere på https://nyeborgerlige.dk/?s=islam&lang=en

  og til dit spørgsmål “Hvornår begynder NB at tale om de massive udsendelser af ikke-vestlige fremmede, som er afgørende nødvendigt?”, mener jeg at jeg kan supplerer svaret til dig med, at når først kassen er lukket og enhver er udSENDT efter første dom, så er de massive masseudsendelser allerede startet.

  – tingene følges ad og NB vil have ryddet op fra bunden.

  Mit eget fokus her er, at NB er de eneste på Tinge, der virkelig har en reel/oplevet indsigt i iSlammets kultur og negative indflydelse på dansk kultur/demokrati/økonomi og både handler og rykker på det og at NB lægger vægt på, at landsegne borgere skal have langt mere ansvar/rettighed over eget liv, end det som det nuværende system er person-styrende for, inden for alle aspekter i livet.
  – heri også et trygt liv for vore efterkommere fremover/at vi efterlader et Danmark til vore, som har bibeholdt vor kultur, demokrati og omsorg for VORE svageste.

  Desuden er NB klarest i udmeldinger om at vi skal ud af EU og at konventioner ikke står over Grundloven!

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. maj 2021 @ 21:46

 103. Men mennesket har åbenbart et stort behov for religioner.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 21. maj 2021 @ 20:51

  Men der var ikke basis for et Kristeligt Folkeparti.

  Da jeg stod og kiggede på de enorme Buddhastatuer i Bamiyan undrede det mig, hvorfor mennesker har behov for sådanne store gudebilleder. Og at den bette dal kunne producere sådan en storslået kultur.

  Mon Myanmars buddhister har lært noget af deres trosfællers udryddelse i Afghanistan?

  Kommentar by tavsen — 22. maj 2021 @ 08:34

 104. 98) Ja ja ja. Gustav. Det var blot en teo-logisk forklaring på Kristendommen og dens 2000 gamle Polemik. Bag alt det Metafysiske sminke er der en logisk forklaring. Har også en om både Jødedommen og Islam. Både Kristendommen og Islam har jo rødder i Jødedommen. Alle er trosreligioner imodsætning til Buddhismen og en del af de Indiske religioner. Dem vi under en hat kalder Hinduismen. Teksterne fra Vedaerne og Upanishaderne skulle være meget spændende at læse. De er ikke monoteistiske trosreligioner, så er der de mere Filosofiske som Taoismen og kung Futze. Men vi lader det ligge -her i bloggen. Hvis I er nysgerrige servere jeg dem gerne, men så skal i spørge pænt om det . :-) :-) :-). Fortsat God Pinse.

  Kommentar by Michael Unna — 22. maj 2021 @ 16:25

 105. De almægtige guder, “Den kristne Gud” og “Allah” fører tilsyneladende proxy krig mod hinanden. Proxyerne er “De kristne” versus “de muslimske” proselytter. Det bliver interessant at se, hvem af de 2 almægtige, som er mest almægtig. Den mest almægtige kåres som vinder og taberen er altså ikke almægtig mere, men bare en lokal bondegud. Må den almægtigste af de almægtige vinde.
  Pudsigt nok viser det sig i matematikken, at decimaltallene er ‘mægtigere’ end heltallene. Selv om der er uendelig mange af hver, er der alligevel flere decimaltal end heltal. Dette er matematisk bevist.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. maj 2021 @ 17:24

 106. Fortsættelse af 102.:Min forklaring skulle gerne- åbenbare :-)- den forudsætning man har opbygget den mere Metafysiske Kristus og Helligåndsfigur ud fra den socio logiske bagrund. F.eks kunne en Polemetisk diskussion imellem en kristen (Messiansk Jøde) og en Farisærisk (Lov-hellig) Jøde være: Farisæisk påstand – At jesus jo ikke kunne være “Guds søn”, fordi han er logisk undfanget udenfor Moselovens regler (Guds lov). Imens Den Messianske jøde ville sige: Loven er ikke til for Guds skyld, men for menneskenes skyld. Hvis et menneske tror på Gud som altings skaber, og elsker ham som sin Far. Hvorfor skulle han så ikke være “Guds søn?”. Det er kærligheden til menneskene, som har skabt loven i balancen til Individet og Kollektivet. (Blot en logisk forklaring, som kan tolkes ud fra Biblen).

  OK Islam er totalt noget andet. en Jødisk/kristen tolket lovreligiøs religion ud fra en Person, som nok ikke har eksisteret, men blot været en titel- Den ophøjede- Apostel-, som undskyldning for at ville erobre og undertrykke andre. Mere ikke.

  Kommentar by Michael Unna — 22. maj 2021 @ 18:17

 107. 18:17.
  “Hvis et menneske tror på Gud…..”
  Hvordan ‘religiøse’ kan rumme al dette bullshit overgår min fantasi.
  Når stenalderens kloakbeduiner sad og gloede på gederne i ørkenen dag efter dag, år efter år, blev de efterhånden kugleskøre. De opfandt så fantasihistorier om fata morgana ånder, for at slå tiden ihjel, kaldte synerne for gud og spandt uendelige skrøner om ‘gud(erne)’.
  I dag er folk flest afhængige af logik og sund fornuft for overlevelse, medens religioner er afhængig af dyrisk føleporno.
  Fred være med religion, hvis religion kan lade os i fred. Danskerne har sågu aldrig været religiøse – kun bange.
  Æret være “Det Flyvende Spaghetti Monster” fra evighed til evighed, amen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. maj 2021 @ 21:22

 108. Med hensyn til tro/religion, vil jeg anbefale at læse https://www.kristibreve.dk/

  Det vil nok overraske mange, men for lige så mange vil meget give god mening.

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. maj 2021 @ 22:42

 109. 105. Nej det tror jeg ikke. De fulgte blot naturen langt mere intenst end vi gør idag. Ja fantasien kom med en del forklaringer. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 23. maj 2021 @ 08:44

 110. 106) Der er altid en logisk forklaring bag alt det Metafysiske. Det der får kroppen til at fungere og udvikle sig er – og vi taler om konkret jordnær logiske forklaringer- et elektrisk stød. En biologisk Pacemaker, som kommer inde fra Rygmarven af…..Hvor kommer den elektriske energi fra????? Det er det mere metafysiske. Men logikken må nok sige at en elektromagnetisk kraft er det bærende i livet, og på jorden, og det nok er deraf Ånder og Clairvoiance etc kommer af. Som Shakespear udtrykte- Vi er gjort af det samme stof, som drømme gøres af-. God Pinse. :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. maj 2021 @ 08:49

 111. Ligegyldigt hvor man placerer et ‘udrejsecenter’ er princippet, at de indsatte aldrig må låses inde. Ellers får vi de islamiske partier – enhjørningslisten, SkabFrygt og Radisserne på nakken. De vil tæske dig og Chr.borg med konventioner som den nihalede kat.
  Om du er islamisk massemorder har du, efter afsoning, ret til at mænge dig socialt med godtroende danskere med ret til at flænse og flå. De vil aldrig kunne blive udvist, hvis de bare påstår, at de vil blive forfulgt i deres hjemlande.
  Beskyt danskerne – lås de udviste inde solidt 24/7, når de har afsonet, indtil de fatter budskabet og skrubber af. Efter 3 år bag tremmer, bør de udviste kunne sælges i fri handel på slavemarkedet i Mauretanien.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. maj 2021 @ 14:22

 112. Ak ja, husker ligeledes hvordan komiske Magnus Løgnicke flygtede fra det islamiserede shithole Næstved sammen med sin feministkone, da multikulti lige pludselig kom lidt for tæt på.

  Nu residerer han i en stor herskabslejlighed i den kridhvide speltghetto på Østerbro…

  Kommentar by Revisoren — 24. maj 2021 @ 10:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper