24. maj 2021

Langelands SF-borgmester ville have udrejsecenter til øen (2019): “… langelænderne engagerer sig”

Der er noget smukt over multikulturalister, der rammes af ‘anvendt multikulturalisme’, når godheden bliver konkret. Tilbage i 2019 forsøgte Langelands SF-borgmester at få et udrejsecenter til øen, da det ville skabe arbejdspladser. Dengang talte han om ‘de her familier’ og ‘de her børn’, og nu ser det så ud til at Langeland får et udrejsecenter for kriminelle afviste/udviste asylansøgere. Lokale er selvfølgelig imod, nu hvor et hashtag ikke er nok: ‘Mattias Tesfaye’ – Langeland si’r nej’, blev der råbt under ministerens besøg, og de larmer noget mere end ‘Venligboerne Langeland’, der er krøbet i flyverskjul. Se evt. Instagram og Linkedin.

Fra Danske Kommuner – Borgmester vil have nyt udrejsecenter til Langeland (2019)

“Regeringen har endnu ikke bestemt sig til, hvor den næste år vil placere de udlændinge, der i dag bor på Udrejsecenter Sjælsmark. Nu kommer Langelands borgmester Tonni Hansen (SF) regeringen til undsætning.

Han vil drøfte muligheden for at placere et nyt udrejsecenter på Langeland, siger han til TV 2/Fyn.

– Det primære for mig er, at vi kan gøre noget for de her familier. Jeg ved fra tidligere, at langelænderne engagerer sig i familierne. Det sekundære er, at der vil være nogle arbejdspladser i at få et center eller få dem placeret i nogle hjem heromkring, lyder det fra borgmesteren.”

(SF-borgmester Tonni Hansen på TV2 News, 19. maj 2021)

“Det kom bag på mig, at langelænderne blev så utilfredse med at få et udrejsecenter til øen. De har jo har stemt borgmester Tonni Hansen (SF) ind for at lede den lange ø, og SF har i 30 år arbejdet benhårdt på at få så mange flygtninge/indvandrere til landet som overhovedet muligt. … Så er det vel rimeligt, at SF og langelænderne smager deres egen medicin og tager deres del af ansvaret? Det kan vel ikke være rigtigt, at alle os, der var imod den store indvandring, skal plages af SF’s indvandringspolitik.” (‘Mogens Ibsen Væggerløse’ i Ekstra Bladet, 24. maj 2021)

Oploadet Kl. 13:29 af Kim Møller — Direkte link70 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119294/trackback

70 Comments »

 1. Det nemlig helt rigtigt, Langelænderne ligger som de har redt.

  Kommentar by KineserSnot — 24. maj 2021 @ 13:48

 2. Helveg-klanen har i årtier haft sommerhus i Tullebølle på Langeland.
  Mon ikke de kan se frem til noget mistet friværdi?

  Kommentar by Revisoren — 24. maj 2021 @ 13:58

 3. Rød blok er en skamplet på menneskeheden
  tankeløshed, dumhed, voldsparathed, tilhænger af censur og hetz mod anderledes tænkende

  her kan man virkelig tale om banditter i habitter

  Kommentar by k.m. — 24. maj 2021 @ 14:11

 4. https://fyens.dk/artikel/f%C3%A6lles-front-langel%C3%A6ndere-er-klar-til-at-k%C3%B8be-holmegaard-af-staten-for-13-6-millioner

  Kommentar by k.m. — 24. maj 2021 @ 14:13

 5. Lad os midt i al elendigheden glæde os over at alle Langelands SF-medlemmer og vælgere får det som de har ønsket og ikke mindst glæde os over at Langelands 444 registrerede Venligboere får deres store ønske opfyldt.

  Kommentar by bjarne binee — 24. maj 2021 @ 14:13

 6. MANGE POLITIKERE OG VENLIGBOERE synes at være en slags talende papegøjer. De kan rable en masse ord af sig, men de aner knapt hvad ordene betyder, eller hvilke virkninger de har. Man kan også sammenligne dem med lydene fra en båndoptager. Som kan udsende masser af ord og lyde, når man trykker på knappen. Men hvad FORSTÅR båndoptageren?: Ingenting.

  Ovenstående gælder især kvinderne fra Enhedslisten, de Radikale og Folkesocialisterne. De snakker som maskingeværer om alt det gode de vil gøre for alverdens børn, samtidig med at de myrder løs på danske børn eller udleverer dem til en sørgelig og rædselsfuld fremtid.

  Sådanne politik-kvinder er ikke klogere end papegøjer og båndmaskiner. Eller også er de fulde af perversitet, løgn og ondskab. En slags psykopatiske pulverhekse. Der er vel kun disse to muligheder. Enten er de dumme som papegøjer, snot og fluer, eller også er de pulverhekse.

  Stemmer man som vælger på dem, er man et fjols og en nar.

  At disse røde, woke og politiserende kvinder har blod på hænderne, armene og tøjet, at de har taget bad i danske børns blod, kan de ikke bortforklare.

  De giver den som børnevenner, men de er dobbeltmennesker, de er som heksen i pandekagehuset, de er hyklere, krapyl og kryb og unyttige idioter af værste slags. Og de udgør en dødelig trussel mod danske børn og unge. Ja, mod alle normale og ordentlige danskere.

  Ved næste valg bør de stemmes ud af Folkemordstinget.

  Kommentar by BENT A — 24. maj 2021 @ 14:26

 7. PS: Desværre kommer Langelands tåbelige feltmadrasser m/k nok ikke til at ligge som de har redt, for mon ikke man flytter centret et andet sted hen?

  Bortset fra det, HVORFOR I ALVERDEN placerer man ikke de udviste kriminelle på en ubeboet ø? Dem er der over 25 af. Eller man kan bygge et fængsel eller en arbejdslejr med effektiv indhegning. Eller man kan sende dem til Rusland eller Grønland. Hvis der var vilje til at tage hensyn til danskernes liv og sikkerhed, ville det blive løsningen.

  Men den vilje findes ikke i de gamle partier. De er alle radigale og er ligeglade med os. Tænk på DF-Tullesen, Lars Quisling, Jacob Sprællemand, Pia Dyhr og Rosa Lund osv.

  Det ender sikkert med at de kriminelle udviste får varigt ophold, masser af lommepenge og frihed til at udøve kriminalitet i miles omkreds. Det med indbrud, tyverier, narkohandel, vanvidskørsel, voldtægter, overfald og røverier m.m., har fjolsetinget jo allerede accepteret i årevis.

  Kommentar by BENT A — 24. maj 2021 @ 14:40

 8. Ha, jeg tænkte nok at du ikke skulle grave særligt dybt for at finde et eksempel på boomerang-effekten, det skal man aldrig i det segment.

  Langelændere… Kend dem på knækket.

  Kommentar by Per — 24. maj 2021 @ 14:47

 9. Så trækker de krænkelsesparate muslimer igen, igen offerkortet:

  Seksårige Iyad står med bævende læber og tårer i øjnene ved siden af sin lillebror. Det skulle have været en hyggelig tur ved havnen for familien.

  »Fucking perkere, mand. Fuck nu hjem til jeres eget land,« råber en fremmed mand til dem.

  Han er utilfreds med, at børnene leger ved havnen i Kastrup, og har rejst sig op og står helt op i ansigtet på Kodes Hamdi, hendes mand og to børn.

  Familien har været ved vandet i fem minutter på det tidspunkt. Hun kender denne type sammenstød og tager sin mobiltelefon op og filmer episoden.

  Kilde: https://www.bt.dk/samfund/se-videoen-mand-overfuser-familie-han-var-ligeglad-med-hvor-bange-boernene-var

  Der er desværre alt for få danskere, der siger til muslimer, at vi ikke gider dem mere, og de skal rejse hjem til Muhamedanien igen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. maj 2021 @ 14:53

 10. Venstrefløjen forestiller sig den har svaret på alt.
  At multikultur er godt, at grøn omstilling er godt, at mennesket overopheder Jorden.
  Den bruger så disse “100% sandheder” til at tromle hen over resten af befolkningen.
  Steven Koonin har skrevet bogen Unsettled. Den burde venstrefløjen have som godnatlæsning, men den bliver nok snart forbudt med påstand om fake-news.

  Kommentar by k.m. — 24. maj 2021 @ 15:07

 11. 14.53: At stå og råbe ad små børn giver jo ingen mening overhovedet. Enten er den råbende mand fuld eller åndssvag, eller også er der tale om skuespil. Et stunt optaget, så billederne kan lægges ud på nettet som “bevis” på hvor onde, dumme og racistiske danskerne er.

  OT: “7 canadiske læger giver gode råd og information om den kinesiske virus” og “Vaccine-alarm: skræmmende bivirkninger opdaget”. Hos hodja i dag og den 14. maj. Meget tyder på at regeringen burde have valgt medicinsk behandling fremfor vaccinationer og nedlukninger. Og så er der tvivl om danske corona-patienter får den bedst mulige behandling, eller om de invalideres eller dør fordi man ikke vil bruge den rigtige slags medicin?

  Kommentar by BENT A — 24. maj 2021 @ 15:11

 12. Kim tjek lige op på hende her tunesiske, tørklædeklædte Kodes Hamdi, der er gift med en tuneser og har to børn med ham, hele hendes åbne FB profil er handler kun om alt, det er galt med Danmark på flygtninge- og indvandrerområdet og om muslimer og påstået racisme: https://www.facebook.com/1132084817/posts/10223412688002030/?d=n, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. maj 2021 @ 15:21

 13. Hvis man vil se et eksempel på DR’s politiske aktivisme i denne sag, skal man blot se et indslag fra TV-Avisen 21:00 fra d. 21. maj 2021. Indslaget varer ca. 2 minutter og starter ved 04:07, hvis man afspiller det via DR’s app.

  Indslaget handler om en af de afviste kriminelle, der risikerer at skulle flytte med til Langeland, og det er han rigtig ked af, fordi han kommer endnu længere væk fra sin familie, som holder til i Århus.

  DR, og venstrefløjens journalister generelt, elsker at håndplukke eksempler af denne type. Inden for retorikken er konkrete eksempler af stor vigtighed, men ligeledes er det også vigtigt, at konkrete eksempler er repræsentative. Det er DR og venstrefløjen dog ligeglade med: man vælger en kriminel udlænding, som ikke synes at have lavet noget alvorligt, som egentlig slet ikke burde udvises, og som kommer længere væk fra sin familie, når udrejsecentret flyttes til Langeland. Men mon ikke langt størstedelen af de udviste har lavet grovere kriminalitet end DR’s eksemplar? Mon ikke der er en del af de udviste fra f.eks. Fyn og Sjælland, som glæder sig over at komme tættere på deres familier? Dette interesserer dog ikke DR, for det hjælper ikke deres sag.

  Som altid manipuleres der gladeligt med virkeligheden (og sandheden) hos DR og venstrefløjen; og så er et af deres væsentligste punkter i øvrigt også med, nemlig at gøre gerningsmænd til ofre.

  Kommentar by R. W. Emerson — 24. maj 2021 @ 15:26

 14. Kommentar by R. W. Emerson — 24. maj 2021 @ 15:26

  Ræverøde Danrmarx Ramadanradio DDR1 er kun overgået i nedrig, antidansk og muslimleflende propagandavirkdomhed af TV 2 SNOOZE, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. maj 2021 @ 15:34

 15. #6 BENT.A 14.26 Er du sur i dag Bent.A?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 24. maj 2021 @ 15:38

 16. At stå og råbe ad små børn giver jo ingen mening overhovedet. Enten er den råbende mand fuld eller åndssvag, eller også er der tale om skuespil.

  Kommentar by BENT A — 24. maj 2021 @ 15:11

  Danskeren råbte ad forældrene, ikke børnene, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. maj 2021 @ 15:44

 17. Endelig en dansker der ikke længere vil lægge skjul på sin vrede over invasionsstyrkernes tilstedeværelse her i danskernes land!

  Kommentar by Danskeren — 24. maj 2021 @ 15:53

 18. Ja det er jo let at være tolerant og god, når konsekvensen af dem- som man ikke vil forholde sig til- ikke kommer tæt på en selv :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 24. maj 2021 @ 16:01

 19. God og tolerant på andres vegne samt liv og regning…Såån ska det være :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 24. maj 2021 @ 16:02

 20. Lortefilter, så tager vi dem en af gangen: https://tv.frihedensstemme.dk/2021/05/20/kriminelle-migranter-til-bagenkop-fik-borgerne-hvad-de-stemte-paa-til-folketingsvalget/

  Kommentar by Per — 24. maj 2021 @ 16:20

 21. Og den her: https://www.document.dk/2021/05/19/hvem-er-de-kriminelle-der-skal-leve-paa-det-ny-udrejsecenter-i-bagenkop-paa-langeland/

  Kommentar by Per — 24. maj 2021 @ 16:21

 22. Del det sidste link med hele langeland. De fortjener at vide hvem deres nye naboer er, og hvilke af deres nuværende naboer som inviterede dem.

  Kommentar by Per — 24. maj 2021 @ 16:27

 23. Det skal være fuldt ud tilladt for hvide danskere at råbe Rejs hjem til dit eget land i Mellemøsten igen på gaden til muslimer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. maj 2021 @ 16:34

 24. Per — 24. maj 2021 @ 16:21

  Uhyggelig megen ondskab der følger med venligboernes forlorne godhed.

  AFSKYELIG LÆSNING, der selvfølgelig overses i de statsstøttede medier. AFSKAF MEDIESTØTTEN

  Kommentar by tavsen — 24. maj 2021 @ 16:43

 25. Ja – Hovedet på sømmet! Det kan ikke være meningen at os der har været imod indvandringen, skal smage SF’s medicin. Det må de virkelig selv ligge og rode med!
  Hvis du stemmer Enhedslisten, SF, RV og de bløde borgerlige, så er de hos dig og din kommune diverse flygtninge/Udrejsecentre skal ligge! Det er kun ret og rimeligt!
  Nej kære venner, I kan ikke tillade jer at stemme for mere indvandring, og så er det nabokommunen der må tage slæbet for jeres holdninger! Det må i selv klare, alt andet er hykleri! En gratis omgang for at gå en god mavefornemmelse!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. maj 2021 @ 16:55

 26. # Tommy, Nr. 15, kl. 15.38: Normalt er jeg ikke sur, hvis der ikke er grund til at være det. For ellers er jeg rund, hyggelig og ret venlig. Men når jeg kommer til at tænke på

  hvordan den anti-danske højborg og medierne LYVER om indvandringen og “berigelsen”, på hvordan de lyver om dens konsekvenser og omkostninger,

  på hvordan familie- og boligpolitikken terroriserer og udnytter tusinder af danske familier,

  på hvordan der vrøvles løs om co2,

  på hvordan der svindles med kvindesagen og ligestillingen,

  på hvordan der lyves om EU-fordelene,

  på hvordan der svindles med danskernes borger- og menneskerettigheder,

  på hvordan den røde omstilling lyves grøn,

  på hvordan radio- og tv lyver, fortier og manipulerer,

  på at kriminaliteten, trods benægtelser, er mangedoblet,

  på at corona-smitten langtfra er blevet håndteret optimalt,

  på hvordan danskernes plyndres, tyranniseres og diskrimineres,

  på at Folkemordstinget arbejder på at UDSKIFTE danskerne og civiliation med fremmede og barbari,

  på at tusindvis af danskere har fået deres liv ødelagt af uduelige og skruppelløse politikere,

  på at Danmark nok snart bliver en mellemting mellem Afrika og Sverige……..

  så kan mit humør godt dale. Og nærmest alle danskere har grund til at være bekymrede og sure som citroner over hvordan Danmark er ved at blive ødelagt ovenfra og indefra.

  Sverige er i frit fald, og Danmark kan snart følge efter.

  Kommentar by BENT A — 24. maj 2021 @ 16:57

 27. @ bjarne binee — 24. maj 2021 @ 14:13

  Lad dem endelig få fornøjelsen, jeg mener heller ikke at Vi skal være misundelige ;)

  Kommentar by Santor — 24. maj 2021 @ 17:19

 28. Olgas Mor, Zenia Stampe:

  HVAD VIL REGERINGEN GØRE VED HADET MOD MUSLIMER?

  En spitny undersøgelse af debatten på de sociale medier viser, at muslimer er mål for massivt had på nettet. Islamofobien er en øredøvende realitet i vores land.

  Alligevel skal vi hele tiden høre om, at der ikke er racisme i vores land, og at integrationsproblemer bliver fortiet. Men det er jo åbenlyst løgn! Aviserne er fulde af historier om integrationsproblemer, og nu har vi det så også sort på hvidt, at nettet flyder over med islamofobi og racisme.

  Hvad så Mette Frederiksen, Mattias Tesfaye og Rasmus Stoklund? Hvad vil I gøre ved det? Vil I udnytte hadet til at klæbe til magten? Eller vil I se virkeligheden i øjnene og tale hadet imod?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. maj 2021 @ 17:20

 29. Covid-19 handler om kontrol,
  Vaccinerede danskere er måske også under observation via telefonen

  Jeg ved godt de bliver i forvejen til en vis grænse, men det fra England er lige så korrupt som at tvinge et fly til jorden for at få fat på en systemkritiker
  https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/millions-brits-tracked-phones-after-24166523
  Millions of Brits ‘tracked by their phones’ after Covid jabs to see if behaviour changed

  Kommentar by k.m. — 24. maj 2021 @ 17:32

 30. Regeringer og skumle typer er tæt på at indsætte “Skynet” der løser problemet ved at slette al uønsket tale og skrift.

  Tankeeksperiment fundet på facebook
  “Forestil dig at dit teleselskab lyttede med i dine samtaler
  og brød ind i din samtale hver gang du sagde noget de ikke
  mente var faktuelt korrekt.¨

  Forestil dig du pludselig ikke kunne foretag et opkald i 30 dage
  fordi dit teleselskab mente at du havde overtrådt deres regler for
  hvad du må sige i en telefonsamtale.

  Erstat så ordet “teleselskab” med ordet “facebook”

  Kommentar by k.m. — 24. maj 2021 @ 17:44

 31. De har selv valgt de politikere selvom mange af dem ikke vil stå ved det. Når de så brokker sig over deres nye gæster kommer til øen og spreder multikultur kan vi berolige dem med at det ikke har noget med islam at gøre og de ikke skal være så racistiske.

  Tillykke med multikulturen Langeland, i ligger som i har redt nu, sammen med alle os andre.

  Kommentar by NulTolerance — 24. maj 2021 @ 18:05

 32. Læg lige mærke til at vi intet har hørt fra socialdemokraterne på Ærø, siden det kom frem at udrejsecentret skulle til Langeland! Det kunne jo i stedet ende på Ærø!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. maj 2021 @ 18:10

 33. Mogens Ibsen Væggerløse: “Det kom bag på mig, at langelænderne blev så utilfredse med at få et udrejsecenter til øen”

  Jeg er ikke et øjeblik overrasket over, at de er utilfredse. Det er altid nemmere at være “tolerant” og “inkluderende”, når problemerne er på afstand. Og ja, de ligger som de har redt …

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. maj 2021 @ 18:18

 34. # JEA, 17.20: Din kommentar lyder en smule tvetydig. Men det skyldes måske bare hastværk, så formuleringen er lidt upræcis?

  Kommentar by BENT A — 24. maj 2021 @ 18:21

 35. https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12997873/venligboer-om-udrejsecenter-langeland-kan-ikke-rumme-det/

  Kommentar by k. m. — 24. maj 2021 @ 18:39

 36. #26 Bent.A Nej jeg kan se du er i hopla.lol.lol

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 24. maj 2021 @ 19:01

 37. #32 Den nervøse. jeg er stadig meget varm på det med Ærø som det næste udrejsecenter. Der vil med tiden blive brug for nye “centre”, for der bliver jo stille og roligt flere og flere der skal på udrejse af en slags. Så jeg mener Ærø, er den man skal holde åben.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 24. maj 2021 @ 19:06

 38. Algoritme kortlægger had på Facebook: Muslimer er skydeskive
  Især tre politikere fra Dansk Folkeparti tiltrækker mange hadefulde kommentarer på deres profiler Facebook. Peter Skaarup topper listen

  En digital superalgoritme har med stor præcision kortlagt forekomsten af hadefulde kommentarer på Facebook.

  Algoritmen er udviklet af det danske analysebureau Analyse & Tal, som vil udbrede værktøjet i kampen mod den aggressive tone på nettet. Det skriver Politiken.
  Det er den foreløbig mest omfattende kortlægning i Danmark af, hvem der er mål for anstødeligt sprog på Facebook.

  Algoritmen har gransket 63 millioner kommentarer på det sociale medie. Herefter står det klart, at det oftest er muslimer, der er mål for de aggressive udmeldinger.
  Algoritmen har fokuseret på kommentarer, der er skrevet de seneste to år i 199 politikeres og en lang række mediers kommentarspor.

  Resultaterne har vist, at Facebook har slettet nogle af de grove kommentarer. Herefter har 3,3 millioner af de 63 millioner kommentarer fortsat kunnet karakteriseres som “et sprogligt angreb”. Det vil sige, at kommentarerne har været stigmatiserende, krænkende, nedsættende eller truende.

  Og i debatter om islam, muslimer, indvandrere eller integration kan 13 procent af kommentarerne karakteriseres som et angreb.

  De tre danske politikere, der ifølge algoritmen har flest hadefulde kommentarer på deres Facebook-side, er alle fra Dansk Folkeparti.

  Kilde: https://journalisten.dk/algoritme-kortlaegger-had-paa-facebook-muslimer-er-skydeskive, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. maj 2021 @ 19:15

 39. Din kommentar lyder en smule tvetydig. Men det skyldes måske bare hastværk, så formuleringen er lidt upræcis?

  Kommentar by BENT A — 24. maj 2021 @ 18:21

  Det er heldigvis ikke mine ord, jeg citerer Zenia Stampe fra De Radigale, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. maj 2021 @ 19:16

 40. #28 Jens-Erik Anderson 17.20. Had er ikke kærlighedens modsætning. Had er en blokeret form af kærlighed. jeg er bange for , at der i udgangspunktet ikke er meget kærlighed – at blokere. Det er ikke et vilkår vi har haft nogen indflydelse på overhovedet. vi vil bare gerne snart have lov til ,- igen , at være os selv.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 24. maj 2021 @ 19:18

 41. #26 jeg er enig

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 24. maj 2021 @ 19:33

 42. Landet er snart overrendt af hullahbullah’ere, engang var der ikke en eneste rundt omkring i lokale kvarterer, nu ter de sig som om de har ret til at være her. Det har de ikke, uanset hvad forræderiske politikere beslutter, så er det etisk og moralsk forkert at nogen så kulturelt unitegrerbare som islams tilbedere opholder sig i landet.

  Kommentar by LarsB — 24. maj 2021 @ 20:05

 43. Landet er snart overrendt af hullahbullah’ere

  Kommentar by LarsB — 24. maj 2021 @ 20:05

  Lortet skal UD. UD UD UD UUUUUUD! blev der sagt, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. maj 2021 @ 20:36

 44. # LarsB, 20.05: Ja, vi er nu under angreb fra tre sider: De gamle partier stikker os knive i ryggen, medierne har hjerneskadet de fleste danskere med giftige løgne der gør folk blinde, døve og handlingslammede, og berigerne, asylanterne og islamisterne har startet en guerilla-krig som sandsynligvis vil udvikle sig på samme måde som i den feminiserede og woke galeanstalt øst for København.

  Men det er jo helt normalt, i den forstand at kommunister og rødfascister altid ender med at smadre og myrde løs på deres eget samfund og deres egne landsmænd. Det er den normale opførsel fra røde og totalitære regimer.

  Antony Beevor og Alexander Solsjenitsyn beskriver hvor utrolig brutale og ondskabsfulde nazistiske og kommunistiske regimer kan være overfor egne borgere. Andre bøger og nettet fortæller om rædselsregimet under ISIS fanatikerne. Læs også Kafkas “Processen” der kan få en til at tænke på forfølgelsen af Snaphanen, Uriasposten, Newspeek og Nanna Skov Høpner mfl.

  Kommentar by BENT A — 24. maj 2021 @ 20:53

 45. #40

  “Had er ikke kærlighedens modsætning. Had er en blokeret form af kærlighed.”

  ?????

  PS:
  At kærlighed er ikke had
  og smørrebrød er ikke mad
  det er hvad jeg for tiden ved
  om smørrebrød og kærlighed

  Tror Johan Herman Wessel rammer emnet mere præcist. Uden at jeg dog helt forstår, hvad du mener.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 24. maj 2021 @ 20:54

 46. PS: Det sidste nye er at Hegaard og Rosa Lund vil have politiet til at forfølge Generation Identitære, iflg. hodja

  Kommentar by BENT A — 24. maj 2021 @ 20:57

 47. #40

  “Had er ikke kærlighedens modsætning. Had er en blokeret form af kærlighed.”

  ?????

  PS:
  At kærlighed er ikke had
  og smørrebrød er ikke mad
  det er hvad jeg for tiden ved
  om smørrebrød og kærlighed

  Tror Johan Herman Wessel rammer emnet mere præcist. Uden at jeg dog helt forstår, hvad du mener.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 24. maj 2021 @ 20:54

  Kommentar by Henrik Wegmann — 24. maj 2021 @ 20:57

 48. Utaknemmelighed, BROK, BROK, BROK, utilfredshed, offerkort og whataboutism, så kender vi de af Danmark udviste muslimer igen:

  TV 2 har besøgt udrejsecenteret i Midtjylland, og flere af de personer der bor der, mener, at de bliver gjort værre, end de egentlig er.

  Blandt dem er [MUSLIMEN] Rastegar Khendan, der er udvist til Iran. For ham har det ikke nogen betydning, hvor i landet de skal bo, men det gør ham ked af det, at der bliver set skævt til ham og de andre beboere.

  – Vi vil bare gerne bo et sted, hvor folk ikke kigger på os, som om de er bange for os. Det gør ondt på os, hver gang en person ser dårligt på os eller snakker dårligt om os. Vi har også hjerter, siger han og fortsætter:

  – Vi har ikke andre steder, vi kan være.

  Han afviser, at der findes farlige kriminelle i udrejsecenteret.

  – Der sidder nogle kriminelle her. Men der er også kriminelle danskere. Alle lande har kriminelle.

  En anden af udrejsecenterets beboere er [MUSLIMEN] Manoucher Rastgari. Han har i alt siddet 18 år i fængsel og fik i 1990’erne en udvisningsdom i forbindelse med en narkosag. Men af hensyn til sin sikkerhed, er han stadig i Danmark på tålt ophold.

  Heller ikke han mener, at beboerne udgør nogen fare for omgivelserne.

  – Tror du, at vi kommer med våben og render rundt og skyder folk her? Gør vi det?

  Kilde: https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-05-22-beboere-paa-kaershovedgaard-foeler-sig-misforstaaede-vi-er-ogsaa-mennesker, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. maj 2021 @ 21:04

 49. # 21.04: TV 2 er ligesom DR en feministisk løgnefabrik som udspyr vås, løgn og følelsesporno året rundt.

  Når de nu er så glade for snak om hjerter, følelser og uretfærdighed mod børn og voksne, hvordan kan det så være at de aldrig bringer udsendelser om de overgreb, ondskabsfuldheder og møgbeskidte metoder der udøves overfor tusinder af DANSKE børn og voksne ??

  Man bringer gerne hundredvis af udsendelser om fremmede der er kede af et eller andet. Det kan være maden, lommepengene og 100 andre ting man ikke er tilfreds med. Men når DANSKERE påføres livsvarige skader, psykisk terror og tortur eller tidlig død, på grund af politisk, juridisk og bureaukratiske råddenskab, så har det ingen interesse.

  Mishandling og uretfærdighed som går ud over danske børn og voksne gider man ikke opklare eller bruge sendetid på. Højst en sludder for en sladder kan det blive til.

  Kommentar by BENT A — 24. maj 2021 @ 21:37

 50. Hvorfor tillader den nære muslimske familie, den lidt fjernere familie, imamerne og selve islam kriminalitet?

  Det vrimler med kriminelle muslimer i Danmark, og de bliver aldrig udstødt af deres religion, ud af deres moske, ud af deres familie, jeg forstår det ikke, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. maj 2021 @ 21:41

 51. – mit yndlingscitat..

  “Elske sine fjender? […] Kærlighed er glæde,ikke magtesløshed eller opgivelse: at elske sine fjender er ikke det samme som at indstille kampen; det betyder blot, at man bekæmper dem med fornøjelse.”
  André Comte-Sponville ‘En lille bog om store dyder’ 1998, Samlerens Forlag. (faktisk udgivet med EU oversættelsesstøtte)

  Kommentar by anno — 24. maj 2021 @ 22:21

 52. Man burde måske bare lade BT dø i fred, men det er alligevel sigende at de nu kører clickbait på den her historie og forsøger at få politikerne til at virke forfærdede: https://www.bt.dk/samfund/politikere-forfaerdede-over-video-af-boernefamilie-den-er-virkelig-haard-at-se

  (fortsættes herunder)

  Kommentar by Per — 24. maj 2021 @ 22:22

 53. (Fortsat) -Samtidig med at de selv leverer beviset der smadrer pernilles skipper påstand fuldstændigt lige nedenunder: https://www.bt.dk/krimi/politikere-er-rystede-ud-med-sproget-minister

  Men løgnemedierne og deres røde politikere gør hvad de gør.

  In other news, ham dr fauci der ifølge samme lortemedier er corona oraklet, siger nu at han også tror at den er menneskeskabt…. Stadig ikke en lyd i danske medier.

  Kommentar by Per — 24. maj 2021 @ 22:25

 54. Relateret artikel: https://www.bt.dk/nyheder/to-udlaendinge-doemt-for-644-forbrydelser-men-slap-for-udvisning-de-er

  644 forbrydelser, ingen udvisning. Men det er en fyr der siger “perker” til en indvandrer som optager venstrefløjen…

  Kommentar by Per — 24. maj 2021 @ 22:52

 55. Men tilbage til emnet, læs det her igen. Det interesserer heller ikke venstrefløjen, måske lige bortset fra et par stykker på langeland: https://www.document.dk/2021/05/19/hvem-er-de-kriminelle-der-skal-leve-paa-det-ny-udrejsecenter-i-bagenkop-paa-langeland/

  Det er dem velundt.

  Kommentar by Per — 24. maj 2021 @ 22:55

 56. # 45 +#47 Henrik Wegman. had er ikke kærlighedens modsætning. had er en blokeret form af kærlighed. det er det, der blokerer kærligheden ,der er kærlighedens modsætning. kærlighedens modsætning er magt. vi har aldrig haft indflydelse på , om vi ville befolkningsudskiftes. det har myndigheder foranlediget er blevet sådan = magt. kærlighed er en frivillig ting, det er det der hører sammen eller hører til. had/ kærlighed drejer sig om DIG. Eller den anden. Magt og forfængelighed er sammenhørende størrelser ,- det drejer sig om MIG. hvor noget der er naturligt sammenhørende og ligetil brydes op eller brydes ned ,- opstår frustrationen. HVIS vi hader ,- det jo at vi forhindres i , naturligt at følge vores vej og skæbne som folk og nationen. en frustration der er naturlig fordi vi er blevet forhindret i ,- at følge vores vej ,- nægtes adgang til magt over egen skæbne og vej,- som folk og nation. vi er ikke i udgangspunktet sammenhørende med et islamisk folk ,- der er derfor i udgangspunktet ingen kærlighed at blokere. vi vil bare gerne være os selv. det er vi naturligt “sammenhørende” med at være . Os selv vil vi gerne være. deri ligger den fremtid vi hører sammen med .- men som er blevet blokeret af den magt der bestemmer at vi skal befolkningsudskiftes. Vi elsker og føler kærlighed til , at have en fremtid. Vi hører ikke sammen med Islam ,- vi føler ingen kærlighed dertil. Der er ingen kærlighed at blokere, vi vil bare gerne VÆRE. Dem vi er. Fordi vi er,- dem vi er.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 24. maj 2021 @ 23:23

 57. “…eller få dem placeret i nogle hjem heromkring…” god idé Tonni Hansen. Lad dem flytte hjem til dig og du kan så få en passende straf for de forbrydelser de kommer til at begå.

  Kommentar by Nielsen — 25. maj 2021 @ 01:59

 58. Sjovt nok kryber landsforræderne i flyverskjul i 2021, nu hvor de 50% + af vælgerne derovre ellers har fået det helt som de ønskede det ved sidste valg!!!

  Lad os nu høre, hvor gerne I vil have et udrejsecenter til Langeland!!!

  Bortset fra de vælgere, som stemte DF eller NB, har I alle fået som forskyldt!!!

  Både røde i enhver nuance, radigale og liberale/pladderkonservative!
  Hyg jer med jeres multikulti!!!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 25. maj 2021 @ 02:46

 59. Ikke engang Den korte Avis har den journalistiske lækkerbisken. Men havde det været en blå politiker, så havde statsstøttede medier straks været på banen.

  Hvorfor accepterer “borgerlige” partier den forskelsbehandling?

  Kommentar by tavsen — 25. maj 2021 @ 10:45

 60. Godt spin? Medicin udskrevet af Mette Frederiksens spin-doktor?:

  Regeringens beslutning om at placere et udrejsecenter med op til 130 udviste kriminelle og personer på tålt ophold på Holmegaard på sydspidsen af Langeland, kom dagen efter regeringens og statsminister Mette Frederiksens løftebrud og kovending i sagen om de tre islamisk Stat terroristkvinder og deres børn, der er fanger i Al Hol lejren i Syrien.

  Med hjælp fra vennerne i DR&Tv2’s og de fleste andre mediers nyhedsredaktioner, fjernede det næsten helt opmærksomheden om Mette Frederiksens løftebrud i sagen om de tre islamisk Stat terroristkvinder og deres børn, som hun havde lovet ALDRIG ville komme til Danmark.

  Var det godt politisk spin? Og dækkede det over et markant skift i regeringen Mette Frederiksens indvandringspolitik?

  “Så røg den sidste illusion om Mette Frederiksen”. Lars Hedegaard i Document 25. mai 2021: “Jeg skal afstå fra at karakterisere en sådan regering, for jeg vil ikke have besøg af politiet. Jeg skal indskrænke mig til at bemærke, at jeg indtil for få dage siden troede, at Mette Frederiksen og hendes regering oprigtigt prøvede at standse folkeudskiftningen og islamiseringen. Den illusion er bristet.”
  https://www.document.no/2021/05/25/sa-rog-den-sidste-illusion-om-mette-frederiksen/
  (og jeg er enig med LH, selvom jeg aldrig har haft tillid til at regeringens såkaldt ’stramme indvandringspolitik’ var ærligt ment)

  Kommentar by Amad — 25. maj 2021 @ 12:21

 61. Endnu en folkesocialist afsløret som hykler. Dem og EL er kun at regne som skabskapitalister

  https://journalista.dk/ville-bekaempe-ulighed-og-de-rige-sfer-scorer-igen-gyldent-haandtryk-oven-i-statsministerloen/
  Som politiker kæmpede Jes Lunde højlydt for, at forskellen mellem rige og fattige i Danmark skulle udjævnes mest muligt. Men som privatperson, synes folkesocialisten at have en helt anden økonomisk dagsorden.

  Men efter Jes Lunde tabte en intern magtkamp hos SF i begyndelsen af 00erne, skete der tilsyneladende markante ændringer i måden, som den ellers stærkt venstreorienterede politiker vurderede den økonomiske ulighed på.”

  Kommentar by tavsen — 25. maj 2021 @ 14:30

 62. Hele lortet er spin og svindel fra Mette Mink:
  https://
  http://www.bjoerknaes.dk/prisen-for-mette-frederiskens-taler-1-7-millioner-kroner-om-aaret/

  Kommentar by Thomas M. — 25. maj 2021 @ 20:13

 63. Var det vellykket politisk spin?

  (Så for lidt siden forskræppet til et senere Tv2 interview med en af de burka klædte IS-kvinder, der kommer hjem til Danmark – en etnisk dansk konvertit, der blev gift i IS-lejren med en somalisk hellei kriger, som hun fik 3-4 børn med, som nu skal med hjem. Det var temmelig tårevædet og hun fik fortalt at bombardementerne (af den USA-ledede koalition, som Danmark var med i!) var en stor psykisk belastning for børnene. Ikke et ord om de mord og henrettelser af vantro og udnyttelse af slavepiger, de havde været med til og set)

  Regeringens beslutning om at placere et udrejsecenter med op til 130 udviste kriminelle og personer på tålt ophold på Holmegaard på sydspidsen af Langeland, kom dagen efter regeringens og statsminister Mette Frederiksens løftebrud og kovending i sagen om de tre islamisk Stat terroristkvinder og deres børn, der er fanger i Al Hol lejren i Syrien. Dem som Mette Frederiksen havde lovet aldrig ville komme til DK.

  Lovens § 264 d forbyder at man viser, hvad de lavede i IS-staten, da den var i fuld gang. En af mine bekendte skrev at han “har et foto af IS-børn, der leger med et afhugget mandehoved. En pige på 6-7 år slæber rundt med hovedet! Det er én ting, men de mange børn og unge, der er med i legen griner sammen med de voksne – måske forældrene, der ser på “legen” – altså noget helt normalt på disse breddegrader? Det er så ufatteligt, at forældre til børnene lader deres børn være med i legen! Understreger det farlige i at slæbe disse mennesker til Danmark!”

  § 264 d. Med bøde eller fængsel indtil 6 måneder straffes den, som uberettiget videregiver meddelelser eller billeder vedrørende en andens private forhold eller i øvrigt billeder af den pågældende under omstændigheder, der åbenbart kan forlanges unddraget en bredere offentlighed.

  Kommentar by Amad — 25. maj 2021 @ 20:15

 64. Planerne om et udrejsecenter på Langeland droppes, oplyser Udlændinge- og Integrationsministeriet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 20:59

 65. Det var vellykket politisk spin og planerne om et udrejsecenter på Langeland droppes.

  Kommentar by Amad — 25. maj 2021 @ 22:16

 66. Spot on kommentar af Jørgen Pedersen til artikel i dag i DEN KORTE AVIS “Tesfaye opgiver udrejsecenter for kriminelle udlændinge på Langeland – regeringen er i vanskeligheder”

  “Jørgen Pedersen
  Det må snart gå op for de fleste vælger som stemte på Mette Frederiksen, at hun har aldrig haft til hensigt at fører en stram udlændingepolitik. Det første MF gjorde da hun blev statsminister var at tildele “de tilvandrende” 2000,- kr mere om måneden. Samtidig droppede hun den tidligere regerings beslutning om udrejsecentret Lindholm. Hele “skuespillet” vi har de sidste 10 dage er kun en aflednings manøvre for MF kovending angående de “terrorrist” kvinder og børn der sidder i fangelejere i Syrien. MF har udtalt gang på gang at de ikke skulle til Danmark, og hvad sker der så, MF vender på en tallerken og kryber i skjul, og så afleder man dette ved at oplyse at man har besluttet at udrejsecentret for kriminelle udviste udlændinge skal ligge på Langeland, og man har købt Holmegård til formålet. Ja, så gik det som forudset, at der sker overhovedet ingen ændring, lad de kriminelle blive på Kærshovedgaard, det gør ikke noget at befolkningen i Bording om omegen er plaget – det er jo langt fra København. Jyder skulle også finde sig i overgrebet med “minkgravene”. Hvornår vågner de vælger op, som har flyttet deres stemme over til Mette Frederiksen.”

  Kommentar by Amad — 25. maj 2021 @ 22:41

 67. Problembørnene vil jo så blive på Kærshovedgård, når man ikke foretager sig noget effektivt for at udvise dem.

  Ellers kan forsøges med Vridsløselille sat til salg af staten i øjeblikket. Albertslunds borgmester er socialdemokrat og sikkert valgt på en masse indvandrerstemmer, så han kan vel ikke vende på en tallerken som borgmesteren på Langeland gjorde for at følge folkestemningen.

  Kommentar by perhag — 25. maj 2021 @ 23:15

 68. Det undrer mig hvorfor at hijabierne ikke kan føre en civiliseret diskussion.
  De optrapper til konflikt med det samme man har henvendt sig til dem.
  Og så starter de med at filme og ringe til politiet i stedet for at samtale.
  To gange har jeg tålmodigt ventet på at politiet kom efter hijabier havde ringet efter dem, for jeg er velopdragen og vil gerne tale min sag.

  Men konflikten opstår pga. den kulturkløft der er mellem arabere og danskere.
  Hvad hvis hijabi-Mor havde startet sin film mens hendes børn løb skrigende rundt på parkeringspladsen?
  Der er jo ingen der kan sortere i hvad der er sandt og hvad der er islamisk propaganda i de sparsomme klip som Go’aften Live og TV2 Nyhederne viste.
  Dårlig journalistik!!!

  Kommentar by liz. — 26. maj 2021 @ 01:34

 69. liz. — 26. maj 2021 @ 01:34

  Godt skrevet, men du må ikke forvente civiliseret diskussion fra muslimsk side, de føler sig højt hævet over vantro. Deres religion har bildt dem ind, at vantro skal underkaste sig LÆS KORANEN

  Kommentar by tavsen — 26. maj 2021 @ 12:38

 70. Nævnes som tidligere kaserne.
  Men hvornår har de købt området?
  Er det købt før end at der er stemt om at flytte til området. Og endda til overpris!
  Der er noget forkert.

  Kommentar by Islamarebad — 26. maj 2021 @ 14:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper