25. maj 2021

Islamisk aktivist anråbes af stangstiv dansk mand: “Jeg tilkaldte politiet, som kom med udrykning…”

Medierne elsker den slags, og den får ikke for lidt. En synligt beruset dansk mand råber ophidset efter parret (med børnene i baggrunden), og i stedet for at forlade stedet, vælger de at optrappe situationen. Det ender med at politiet kommer med udrykning (!), omend intet ulovligt har fundet sted. Seancen er videofilmet, og således kan en tilfældig fuld dansker bruges i den fortløbende holdningsmassage. Kodes Hamdi er tidligere skolelærer på Den Islamisk Arabiske Privatskole, og at dømme efter hendes profil på Facebook er hun ikke bare troende muslim, men islamisk aktivist med alt hvad deraf følger.

Bemærk den måde BT forsøger at overbevise sig selv om, at Kodes Hamdi beskyttede sine børn ved at tage en ophidset debat med en fuld mand. Fra BT.dk – Se videoen: Mand overfuser familie – ‘Han var ligeglad med, hvor bange børnene var’.

“Seksårige Iyad står med bævende læber og tårer i øjnene ved siden af sin lillebror. Det skulle have været en hyggelig tur ved havnen for familien.

‘Fucking perkere, mand. Fuck nu hjem til jeres eget land,’ råber en fremmed mand til dem. …

Familien har været ved vandet i fem minutter på det tidspunkt. Hun kender denne type sammenstød og tager sin mobiltelefon op og filmer episoden.

Kodes har samtidig også øjne på sine to små børn, som reagerer på den meget ubehagelige konfrontation, der ender med, at politiet ankommer.

Deres øjne blev helt blanke. Det har jeg ikke set hos dem før,’ fortæller hun til B.T. …

I det øjeblik, hvor den fremmede mand råber efter børnene, ved Kodes Hamdi, at hun kan gøre to ting. Ignorere ham og tage hjem. Eller sige fra.

Hun valgte den lørdag at gøre det sidste. Blandt andet for sine børns skyld, som hun også sørgede for at passe på undervejs.

(Ophidset mand, der råbte efter tunesisk par ved Kastrup Havn, 23. maj 2021)

“… alt sagt, så er vi ikke alle ens. Heldigvis var der andre mennesker i nærheden som kom og hjalp. Mine drenge blev budt med ind på en yacht af mennesker som er ligeglade med hudfarve og tro. De sørgede for at mine drenge ikke blev mere traumatiseret, men i stedet for at de fik en god afslutning på denne skandale. Jeg tilkaldte politiet, som kom med udrykning, fire FANTASTISKE politibetjente ankom med det samme for at hjælpe min lille familie og jeg. Hvor fantastisk er det ikke, at vi alle ikke er ens? “ (Kodes Hamdi, Facebook, 23. maj 2021)

Oploadet Kl. 02:02 af Kim Møller — Direkte link82 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119314/trackback

82 Comments »

 1. En storm i et glas vand… Hamdi siger mig noget. Er hun i familie med Somaia Hamdi fra Qatar-moskeen? Den familie er vist kendte aktivister i Det Muslimske Broderskab i Danmark.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 25. maj 2021 @ 02:10

 2. Det skal dog understreges at MSM har lavet et selvmål i samarbejde med Det Muslimske Broderskab i denne sag. Langt de fleste danskere kan godt se hvor tragikomisk den opmærksomhed er i forhold til hvad muslimer udsætter danskere for.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 25. maj 2021 @ 02:11

 3. Muslimske provokatører!

  De ved, at de bare skal vifte rundt med deres klude og allans snackbar, så er der nok en eller anden dansker, som rykker ud med sandheden!
  At det så i dette tilfælde nok er en overrislet herre…ja ja!

  UD skal de i alle tilfælde og danske bliver de aldrig trods nok så mange danske pas og bistandskroner i lommen!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 25. maj 2021 @ 02:56

 4. BT har været en løgnagtig skodavis i årtier. Og sammen med DR, TV 1+2 og Pølletiken osv. har den skævvredet den politiske debat siden 1970. Skævvridningen har altid været til gavn for godheds- og indvandringsindustrien og de socialistiske partier.

  Historien her er en gang feltmadras-følelsesporno. En lillebitte sag der slås stort op. BT har altid brugt at puste bagateller op, så man kan få en billig sensation eller forsideartikel ud af det.

  Havde det været omvendt, at nogle berigere havde råbt ad danskere, havde truet dem og slået/sparket dem, havde BT næppe gidet ofre een linje på det, og da slet ikke med fotos, store overskrifter og store følelser.

  BT og mediernes vinkel er altid: fremmede fra Afrika og Arabien er så dejlige og rigtige, danskere fra Danmark er dårlige og forkerte. Journalist-kvinderne i alle løgne-medierne ligger på maven for de fremmede, eller på ryggen.

  The good er asylanterne, the bad er danskerne.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 05:31

 5. PS: At gøre de små sager store, at fortie, fordreje og bagatellisere de store sager, har længe været MSMs måde at operere på. Den systematiske terror, det tyranni, den statsstøttede svindel som tusindvis af danske familier har været udsat for, fra familie- og skilsmisse-bureaukratiernes side, har været fortiet og mørkelagt i årtier.

  Familie-bureaukratiet skifter navn og alias med jævne mellemrum. Lige pt. hedder det kælent “Familiehuset”. Tidl. familieretskontoret mv.

  Det er kvindesagskvinder, feminister, “ligestillings”forkæmpere og “børnevenner” som dominerer systemet. Men det har ikke en kæft med ligestilling, retfærdighed eller børneværn at gøre. Det handler i praksis om at nedgøre og diskriminere mændene, at gøre børnene faderløse, at favorisere kvinderne.

  De officielle formål er hykleri i lange baner.

  Mændene og børnene er i princippet retsløse, og udsættes for den ene vilkårlighed og svinestreg efter den anden. Overfor mændene og børnene hersker kafkaske tilstande med vanvid, svindel, tvang, tyranni og politistats-metoder.

  FAMILIEBUREAUKRATIET ER EN KRÆFTSVULST PÅ SAMFUNDS-LEGEMET! Og de kvindelige sagsbehandlere er skyld i tusindvis af tragedier og triste barneskæbner.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 05:54

 6. Er det Ulrik Wilbek?

  Kommentar by Hagmann — 25. maj 2021 @ 05:57

 7. Ja ja – Fra børn og fulde folk skal man hører sandheden!
  For selvom jeg ikke mener man opnår noget ved at overfuse tilfældige mennesker på gaden, så har manden ret, der er mere hans land end indvandrenes!
  Jeg mangler nogle oplysninger, forsørger de sig selv? Går begge forældre på arbejde? Eller betaler den grønne mand for dem? De kommer fra Tunesien, er det et land man flygter fra? I mine øjne er det et land Europæerne valfarter til i de kolde mørke vintermåneder! Hvad er egentlig årsagen til at de er her og ikke der! Er de personligt forfulgt eller bare ude på at blive forsørget? Her er det så vi bliver nødt til at se på det som populationen som helhed og ikke som enkeltpersoner. For den statistiske risiko for at manden er kriminel og ikke går på arbejde er stor, og den statistiske risiko for at konen aldrig har haft et arbejde er endnu større! Endelig er den statistiske risiko for at manden har været kriminel stor, og risikoen for at børne bliver kriminelle er ligeledes stor! Så en ædruelig journalist, og de findes statistisk næsten ikke, burde dykke ned og undersøge disse ting.
  Men naturligvis skal man da ikke overfuse folk på gaden, det er ikke på den måde problemerne løses, de røde journalister har fået en appelsin i deres turban!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. maj 2021 @ 06:29

 8. Både dem og Tunesien ville have det bedre i… Tunesien!

  Kommentar by Hul igennem? — 25. maj 2021 @ 07:05

 9. Jeg forstår godt manden, hvis han nu lige har fået en lille “morfar” og haft mararidt om islamister der besætter DK. Så vågner han og det første han ser er en kvinde i islamisk kampuniform, så kan man godt blive bange. At manden så er farveblind, gør det jo ikke bedre. Han burde nok ringe til “Perlemor” tidligere politi direktør Hanne Beck Hansen, hun har også en god forklaring.

  Kommentar by Anders Nielsen — 25. maj 2021 @ 07:28

 10. Tak, Kim, for at følge op på mit tip her om den frådende islamist Kodes Hamdi fra Tunesien her: http://www.uriasposten.net/archives/119294#comment-5461234, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 07:31

 11. Godt det danske sharia politi kom så hurtigt.

  Kommentar by Johnson — 25. maj 2021 @ 07:41

 12. Der er danskere som aldrig har opfordret eller inviteret kulturfremmede til at bosætte sig her. Der er danskere som aldrig har argumenteret for, at det er en god løsning på problemer flere tusind kilometer væk, at kulturfremmede bosætter sig her. Danskere som ikke nødvendigvis føler noget ansvar for at få et uønsket multikultiprojekt til at fungere. Ikke nødvendigvis føler nogen pligt til at være konstruktive og løsningsorienterede med henblik på at fremme kulturfremmedes trivsel.

  Der kan være mange gode grunde til at være utilfreds med perkeres tilstedeværelse i Danmark. Og det kunne man interessere sig for og snakke om. Men ifølge multikulti er den her mand ikke andet end en racist. Og racisten skal straffes så han kan tie stille. En proces der lægger låg på.

  Vil Kodes Hamdi foretrække at had og foragt bliver mere tavs og formel – i stedet for åbenlys?

  En anden ting er, at Kodes Hamdi får likes fra mennesker som deler hendes foragt for racisten. Men det er ikke nødvendigvis mennesker, som så gerne vil have noget nærmere med hende at gøre. Lære hende at kende. Være hendes nabo. Dele børns skolegang med hende.

  Det er mennesker som gerne er med på at positionere sig som modsætning til racisten. Men det er ikke fællesskab. Mangfoldigheden og forskelligheden bliver gerne hyldet – i teorien. Praksis er noget helt andet.

  Kommentar by BE — 25. maj 2021 @ 07:43

 13. Jeg kan simpelthen bare ikke lide dem, de skal ikke være her, ud med alle muslimer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 07:49

 14. Zenia Stampe skriver:

  Hvor er det dejligt at opleve den store opbakning til børnefamilien, der blev udsat for et groft racistisk overfald ved Kastrup Havn. Det er hjerteskærende at vidne de to små drenges møde med den utilslørede racisme. Alle forældre kan forstå, at det dér – det er noget, som børn skal skånes for. Vi vil gerne give børnene en tryg verden at vokse op i. Vi vil give dem oplevelsen af at være velkomne og ønskede i verden.

  Men sandheden er jo, at de to små drenge om få år vil være gamle nok til at gå på nettet. Her vil de overalt kunne læse ting, som er langt værre end det, de oplevede i Kastrup Havn. Og det vil ikke kun komme fra fulde og uligevægtige folk. Det vil komme fra magtfulde meningsdannere med direkte adgang til medierne. Det vil komme fra politikere og andre magthavere med mange tusind følgere på sociale medier. Og hvis børnene på det tidspunkt forsøger at sige fra, så vil de få at vide, at de angriber ytringsfriheden. De vil blive suget ind i et indviklet spil, hvor det pludselig er racisterne, der kan påstå at være ofre.

  Det er virkeligheden i Danmark i dag. Den er ikke for børn. Men det er ikke nok at skærme børnene fra virkeligheden og vise medfølelse, hvis den alligevel trænger igennem til dem. Vi må ændre virkeligheden. Vi må undgå at det sker igen. Derfor handler det ikke bare om en enkelt rasende mand i Kastrup Havn. Det handler om alt det, der er gået forud. Alt det, der bliver sagt og tolereret af vores magthavere og meningsdannere hver eneste dag.

  Vi skylder drengene trøst. Men vi skylder dem først og fremmest forandring. For Danmark er deres land! forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 08:37

 15. Hendes logik er interessant.
  Hun mener at Danmark er hendes land.
  Familien kom i 1999.
  Dvs. at efter 22 år i Danmark er det deres land.

  Hvis vi skal føre opfattelsen over på Israel/palæstinenserne, så må det betyde at hele Israel tilhører jøderne, da langt de fleste har været der betydeligt længere end hendes 22 år i Danmark.

  Gætter på at hun hævder, at det ikke kan sammenlignes.

  Kommentar by Hema — 25. maj 2021 @ 08:41

 16. Utaknemmelighed, BROK, BROK, utilfredshed, offerkort og whataboutism, så kender vi de af Danmark udviste muslimer igen:

  TV 2 har besøgt udrejsecenteret i Midtjylland, og flere af de personer der bor der, mener, at de bliver gjort værre, end de egentlig er.

  Blandt dem er [MUSLIMEN] Rastegar Khendan, der er udvist til Iran. For ham har det ikke nogen betydning, hvor i landet de skal bo, men det gør ham ked af det, at der bliver set skævt til ham og de andre beboere.

  – Vi vil bare gerne bo et sted, hvor folk ikke kigger på os, som om de er bange for os. Det gør ondt på os, hver gang en person ser dårligt på os eller snakker dårligt om os. Vi har også hjerter, siger han og fortsætter:

  – Vi har ikke andre steder, vi kan være.

  Han afviser, at der findes farlige kriminelle i udrejsecenteret.

  – Der sidder nogle kriminelle her. Men der er også kriminelle danskere. Alle lande har kriminelle.

  En anden af udrejsecenterets beboere er [MUSLIMEN] Manoucher Rastgari. Han har i alt siddet 18 år i fængsel og fik i 1990’erne en udvisningsdom i forbindelse med en narkosag. Men af hensyn til sin sikkerhed, er han stadig i Danmark på tålt ophold.

  Heller ikke han mener, at beboerne udgør nogen fare for omgivelserne.

  – Tror du, at vi kommer med våben og render rundt og skyder folk her? Gør vi det?

  Kilde: https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-05-22-beboere-paa-kaershovedgaard-foeler-sig-misforstaaede-vi-er-ogsaa-mennesker, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 08:46

 17. Kan nogen der bruger faecesbook flytte videoen over til bitchute eller rumble?

  Kommentar by Nielsen — 25. maj 2021 @ 08:47

 18. Muslimer siger: —Vi er alle mennesker, vi har allesammen et hjerte, vi skal være her allesammen.

  Notarius siger:—Gælder det også for alle jøder og for staten Israel, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 08:48

 19. Kan nogen der bruger faecesbook flytte videoen over til bitchute eller rumble?

  Kommentar by Nielsen — 25. maj 2021 @ 08:47

  Nej, men du kan bare oprette en fake FB konto og så se videoen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 08:49

 20. Burde man ikke sløre hans ansigt? Jeg mener: ved at optage videoen og gå til massemedierne har Kodes Hamdi vel bragt denne mands liv i fare.

  Kommentar by Peter Faber — 25. maj 2021 @ 09:13

 21. Godt det danske sharia politi kom så hurtigt.

  Kommentar by Johnson — 25. maj 2021 @ 07:41

  Mon der findes en særlig kode for muslimer for at få så hurtig reaktion fra politiet?

  Kommentar by tavsen — 25. maj 2021 @ 09:36

 22. Kode 292, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 09:37

 23. Jeg hørte den muslimske kælling i radioen imorges, og hun vil nu mere og mere ringe efter politiet, der var så søde. Dette her bliver der mere og mere af, vores undergang.

  Kommentar by IES — 25. maj 2021 @ 09:45

 24. Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 09:37

  Er det det her, du mener?

  “Når en sag oprettes hos Politiet får sagen tilført et gerningskode, som ikke senere kan rettes”

  Kommentar by tavsen — 25. maj 2021 @ 09:59

 25. Flere gange ugentligt florer der video af hændelser rettet imod danskerne. MSM og deres medieludere sørger sjovt nok aldrig for de går viralt.

  Kommentar by KineserSnot — 25. maj 2021 @ 10:00

 26. Det var lidt inside joke overfor Kode 291…

  Kode 291 var en kode, som svensk politi anvendte til politisager som involverede nyankomne muslimske migranter i Sverige i perioden fra 15. oktober 2015 til februar 2016.

  Koden påførtes rapporter om sådanne sager for at undersøge, hvor stor ekstrabelastning på politiets ressourcer den øgede modtagelse af muslimske asylansøgere indebar. I undersøgelsesperioden blev rapporterne hemmeligholdt for pressen og offentligheden.

  Af et internt notat fremgår det, at svensk politi den 26. oktober 2015 indførte en speciel kode således, at sager, hvor den mistænkte eller offeret er muslimsk migrant eller muslimsk flygtning, bliver mærket med koden 291 og hemmeligholdt for medierne og offentligheden.

  Hemmeligholdelsen gælder også forbrydelser og hændelser, som kan forbindes med modtagelsen af muslimske flygtninge og migranter. Ingenting ska ut, står der i det interne direktiv, som dagbladet Dagens Nyheter har læst. Hemmelighedsholdelsesbeslutningen er truffet af den dhimmi og islamleflende politikommissær Håkan Nilsson ved politiets afdeling for kriseberedskab.

  Afsløringen af det svenske politis fremgangsmåde kom kort efter, at Dagens Nyheter havde afsløret, at politiet havde undladt at fortælle offentligheden om muslimske overgreb på hvide, svenske piger ved ungdomsmusikfestivalen We are Stockholm i 2014 og 2015, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 10:16

 27. Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 10:16

  Tak for at gøre joken ekstern. Men når politiet reagerer så hurtigt, må kvindemennesket have haft specielle kanaler. Det ligner ikke politiet at reagere så hurtigt, men der er også muslimer ansat i politiet, og de prioriterer selvfølgelig ud fra religion.

  Kommentar by tavsen — 25. maj 2021 @ 10:26

 28. Kommentar by IES — 25. maj 2021 @ 09:45

  Ingen tvivl om det. Mon de 2 stakkels børn tilhører den fattige del, der kan forvente stor lønforhøjelse?

  Kommentar by tavsen — 25. maj 2021 @ 10:26

 29. To fremragende opslag lige efter hinanden afslører sindssygen i Danmark.
  To danske kvinder der brutalt mister livet af vanvidsbilister i Århus får ingen opmærksomhed fra Zenia Stampe, men en indvandrerfamilie der overfuses verbalt – så er hun på pletten.

  Radikale Venstre er ondskaben selv, jeg hader dem endnu mere end de fremmede.

  Det er tudetosset at diskutere udrejsecenter for kriminelle på tålt ophold. Det trækker kun tiden ud, koster en formue, og skaber utryghed uanset hvor de placeres.

  Blæs på konventionerne og tving dem ud af Danmark, der står masser af fly og ledige piloter klar.

  Kommentar by k.m. — 25. maj 2021 @ 10:37

 30. * Jens Erik Andersson 08:37
  Jeg er sikker på at Zenia Stampe ikke har skrevet: “Forbyd Islam i Danmark 🇩🇰“ og da slet ikke med et Dannebro!
  Jeg vil anbefale Zenia Stampe at læse Danmarks Statistik om indvandere i Danmark.

  Kommentar by Den Nervøse — 25. maj 2021 @ 10:42

 31. Ekstremister, kriminelle og samfundsnassere må gerne være i Danmark, undtagen kvinden her der sætter en ære i at klare sig selv
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/kobberbryllup-paa-midlertidigt-ophold-hvorfor-vender-danmark-os-ryggen/8568902

  Kommentar by k.m. — 25. maj 2021 @ 10:49

 32. # Den nervøse 10.42: Ja, det burde markeres mere tydeligt hvad der er citater. Denne sammenblanding af citater og anden tekst er en stor fejl.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 11:46

 33. Citatet er i kursiv skrift, men det er forbyd islam i Danmark 🇩🇰 ikke.

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 11:51

 34. Muslimer skærer halsen over på dansk kvinde.
  “Politiet advarer mod deling af video”

  Muslim tæver og ydmyger dansk dreng.
  “Politiet advarer mod deling af video”

  Fulderik overfuser islamist.
  Video deles overalt…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. maj 2021 @ 11:52

 35. * Jørgen Nielsen 11:52
  Spot on!
  Hvem har i øvrigt ikke prøvet at blive forulempet af en fuld mand? Jeg har, nuvel det var ubehageligt, men det kom altså ikke på forsiden af TV2.dk

  Kommentar by Den Nervøse — 25. maj 2021 @ 12:03

 36. Vi kunne fylde You Tube med videoer af danskere, der overfuses af muslimer – men det er jo hverdagskost, som man i mangfoldighedens hellige navn må leve med…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. maj 2021 @ 12:15

 37. UDNYTTELSEN AF EPISODEN BLEV FORTSAT I MORGENRADIOEN. DR P1 havde indkaldt to ligestillingsordførere, en fra R og en fra S. De vrøvlede så løs om hvor slemt det er med alle disse danskere der er åh så primitive, dumme og racistiske, eller noget i den retning. Ikke eet ord om at manden var fuld og at anmelderen var en halvprofessionel anti-dansk asylant med woke krænkelser, vrede og hetz mod danskerne som speciale.

  En bagatelsag gjort til et kæmpeproblem for “integrationen” og Danmarks internationale omdømme. Det var lige før den kvindelige radiovært kogte over af begejstring.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 12:16

 38. Man må vel forvente, at der vil komme flere af denne slags episoder efterhånden som danskernes frustrationer over invasionen (forhåbentlig) vokser.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. maj 2021 @ 12:17

 39. Fotoet af manden kan bringe hans liv i fare. Bør det ikke sløres?

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 12:19

 40. >9

  Man skal have en særlig forbindelse, hvis man skal ringe til Hanne Bech Hansen da hun er død for mere end 4 år siden!

  Kommentar by NotaBene — 25. maj 2021 @ 12:35

 41. I P1 debat fortsatte DR med deres PROPAGANDA OG LØGNE om indvandringen og den kriminalitet som følger med. Og selvfølgelig debatterer man ikke seriøst om de andre muligheder der findes, hvis ingen lokalsamfund i Danmark vil have et center for 130 kriminelle asylanter og migranter. Man hører ikke meget om at man i stedet kunne flyttet banditterne til en ubeboet ø, til et fængsel, til Grønland eller en effektivt indhegnet arbejdslejr. Men Rosa Lund fik lov til at bræge løs som sædvanlig om at de kriminelle bør behandles humant og spredes ud over hele landet.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 12:37

 42. BT er en synkende skude – heldigvis – som selv rotterne forlader.

  Kommentar by bjarne binee — 25. maj 2021 @ 12:52

 43. Rosa Lund fik lov til at bræge løs som sædvanlig om at de kriminelle bør behandles humant og spredes ud over hele landet.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 12:37

  De skal IKKE under nogen som helst omstændigheder spredes ud over hele landet, men derimod indfanges, samles og koncentreres i dertil indrettede fangelejre UDENFOR Kongeriget Danmarks areal, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 12:52

 44. De skal hjem, så mange som muligt, så vi kan få trygheden og Danmark tilbage.

  Kommentar by NulTolerance — 25. maj 2021 @ 12:58

 45. PS: Det kom frem i debatten at hver af de kriminelle kan komme til at koste op mod 500.000 kr. om året, men det mener de gamle partier er ret ligegyldigt. Og så blev det påstået at de kriminelle asylanters frihed ikke måtte beskæres. Såh? Danskernes frihed beskæres da på alle mulige måder. Men nu skal det altså hedde sig at hvis man ikke sørger for en færge med afgang hver time, hvis de kriminelle placeres på en ø, så er det en krænkelse af de kriminelles menneskerettigheder.

  Danskernes MR har politikerne pisset på i årtier, men det er sandelig ligegyldigt, iflg. partierne og medierne.

  Gitte Hansen fra DR hævdede gentagne gange at har man afsonet en dom (for vold, narkohandel, knivstik, overfald, mordforsøg m.m.) er man automatisk blevet et nyt og bedre menneske. Det er da virkelig naivt. Eller tåbeligt.

  Som sædvanlig blev der givet plads til en masse pladderhumanisme. Dog var der lidt flere kritiske røster end normalt.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 13:06

 46. Iøvrigt vil Estland, Letland, Litauen og Rusland med glæde modtage kriminelle til opbevaring i lejre eller fængsler, mod passende betaling. Det vil være en billig løsning, og mange kriminelle vil frivilligt rejse væk fra Danmark, hvis de får valget mellem udrejse eller et fængselsophold i øst. Grønland eller Somalia mv. vil nok også sige jatak hvis der gives et godt tilbud.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 13:29

 47. Mærkeligt, da 2 muslimer råbte “danskersvin” af mig kom der ikke en BT journalist eller 4 fantastiske betjente med fuld udrykning?

  Kommentar by Per — 25. maj 2021 @ 13:29

 48. Mette Frederiksen: I går så jeg en video her på de sociale medier. Måske har I også set den. I videoen bliver en familie verbalt overfaldet. Forældre og to små børn må helt urimeligt lægge ører til ubehagelige og racistiske ord på grund af deres hudfarve. Det gjorde indtryk.

  Familien havde modet til at sige fra i situationen. Vi har alle et ansvar for at sige fra – overfor racisme, had og diskrimination. Det hører ikke hjemme i Danmark.

  Forbyd islam islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 13:38

 49. Jeg tilkaldte politiet, som kom med udrykning, fire FANTASTISKE politibetjente ankom med det samme”

  Hele 4 styks i den samme babu-babu-udrykning? Hun giver den ikke for lidt. Hvordan vil politiet forklare den overbemanding for at klare en enkelt fuld dansker? Var alle 4 muslimer?

  Kommentar by tavsen — 25. maj 2021 @ 13:46

 50. Optrinnet KAN være iscenesat med hjælp fra en dansk venligbo-mand.
  Det er set før.

  Kommentar by Lotte Aagesen — 25. maj 2021 @ 14:08

 51. Er det ikke racisme, had og diskrimination de gamle partier og kvindesags-klikerne udøver overfor deres egne landsmænd? Hvorfor har Mette F ikke sagt fra overfor det?

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 14:43

 52. https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE13004082/mette-frederiksen-om-omtalt-video-vi-har-alle-ansvar-for-at-sige-fra/?st=1

  Hvad med de daglige racistiske og krænkende verbale og fysiske overfald over hele landet…fra perkernes side???????

  Man bliver så edderspændt rasende over alt det her sindssyge man skal opleve og finde sig i som etnisk dansker!!!

  Kommentar by Black Watch — 25. maj 2021 @ 15:11

 53. Muslimsk kvinde bag video af fuld dansker er asylsvindler: Hun flygtede fra Tunesien, men tager på ferie i hjemlandet

  En video, hvor en muslimsk familie skændes med en dansk mand, fylder overskrifterne i de danske medier.

  Nu viser det sig at kvinden bag videoen er asylsvindler og har fået ophold i Danmark på falske præmisser.

  Det er den 28-årige muslimske kvinde Kodes Hamdi, der fremsætter racismeanklagerne i medierne.

  “Indtil nu har jeg valgt at vende den anden kind til…men det vil jeg ikke mere. Jeg tillader ikke et andet menneske at nedgøre mig eller min familie,” lyder det fra Kodes Hamdi.

  Kodes Hamdi er født i Tunesien, og hendes forældre er islamiske fundamentalister. Familien flygter til Danmark i 1999, da Kodes Hamdi er syv år.

  Familien Hamdi står fast på konservative shariaværdier. Familien kommer på kant med det tunesiske styre, der ikke tillader, at islamismen breder sig i Tunesien.

  Den muslimske familie ankommer til Danmark, hvor familien søger om asyl som politiske flygtninge.

  I Danmark viderefører Kodes Hamdi familiens fundamentalistiske islamisme. Hun bliver talsperson for en moské, der er finansieret af det muslimske diktatur Qatar, der er berygtet for at holde slaver. Kodes Hamdi støtter også Tyrkiets islamistiske diktator, Recep Tayyip Erdoğan.

  Kodes Hamdi har begået asylsvindel og har narret den danske befolkning.

  En gennemgang af Kodes Hamdis sociale medier viser, at den muslimske kvinde har besøgt hjemlandet Tunesien adskillige gange. Det land familien Hamdi påstår at være flygtet fra.

  Det viser sig, at asylhistorien fra omkring årtusindskiftet har været fuld af varm middelhavsluft.

  I 2016 deler Kodes Hamdi et feriefoto fra badebyen Sousse, der ligger ved Middelhavets blå bølger. Den muslimske kvinde sidder sammen med sin søn ved en swimmingpool, der er omkranset af svajende palmer.

  Der er yderligere beviser for, at Kodes Hamdi rejser til hjemlandet Tunesien i 2013, 2014 og 2015.

  Den politiske flygtning Kodes Hamdi, hvis familie søgte politisk asyl i 1999, kan altså frit rejse ind og ud af Tunesien. Er man så politisk flygtning?

  Dette er et rystende eksempel på den asylsvindel, der er afdækket blandt utallige velfærdsmigranter. Først ankommer de muslimske migranter til Danmark, hvor de fortæller om eksempelvis politisk forfølgelse. Efter få år som asylansøger i Danmark kan de selvsamme indvandrere pludselig rejse til hjemlandet på ferie eller familiebesøg.

  Medierne holder mikrofonen for den racismeanklagende Kodes Hamdi. Men journalisterne spørger ikke til den åbenlyse asylsvindel.

  Man er IKKE politisk flygtning, hvis man kan holde ferie i sit hjemland!

  Del gerne denne historie så asylsvindleren Kodes Hamdi kan blive sendt hjem til Tunesien på permanent basis, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 15:28

 54. Enig med black watch, statsministeren går sgu ikke ud og tager afstand hver gang en dansker overfaldes, hverken verbalt eller fysisk, hvilket sikkert sker hundredevis af gange hver uge i hele landet!

  Spørg de danske folkeskole elever om hvem der sidst har overfaldet eller svinet dem til, og hvem de tror vil gøre det næste gang! ALLE KENDER SVARET!!!

  Kommentar by Per — 25. maj 2021 @ 15:30

 55. Hun er tilsyneladende i Danmark på falsk grundlag:

  https://tv.frihedensstemme.dk/2021/05/25/den-muslimske-kvinde-bag-video-af-fuld-dansker-er-asylsvindler-hun-flygtede-fra-tunesien-men-tager-paa-ferie-i-hjemlandet/

  I øvrigt er det meget let af finde ud af, hvem der er de virkelige racister. Prøv at spørge en hvilken som helst muslimsk kvinde med tørklæde, om hun kunne finde på at gifte sig med en hvid, kristen mand. Nej, vel? Det er den virkelige racisme. Og Vesteuropa er efterhånden fyldt op med muslimske kvinder med tørklæder. Så det er ikke svært at gætte sig til, hvordan fremtiden kommer til at se ud.

  Kommentar by Michael — 25. maj 2021 @ 15:31

 56. Artiklen fra jens erik lyder som en uwe max artikel, den eneste højreorienterede journalist i danmark. Al respekt for ham og hans arbejde, men hvilke konsekvenser får det i praksis? Absolut ingen. For venstrefløjen holder hånden over muslimerne lige så længe de stemmer på dem, og den landsforræderiske alliance kan i princippet fortsætte for evigt. Og de ved det.

  Kommentar by Per — 25. maj 2021 @ 15:36

 57. Manden ligner en fra Enhedslisten i udklædningstøj.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. maj 2021 @ 15:46

 58. Kommentar by Per — 25. maj 2021 @ 15:36

  Det er kun klakører, der læser Max Uwes artikler. Alle de frelste har blokeret ham, eller han er shadow banned, så han glimrende gravearbejde om muslimer læses kun af de en-to procent af danskerne, der er mest islamkritiske, desværre, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 15:56

 59. DenDanskeForening har på Deres hjemmeside udstillet kvinden (hvis jeg ikke har misforstået at det er den samme), at der var Asylsvindel med. Det er dem som TV2 har reklameret for. Se selv på DenDanskeForenings hjemmeside. God tirsdag (aften). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. maj 2021 @ 15:56

 60. Jyllands-Posten:

  Kodes Hamdi blev overfuset på Kastrup Havn – hun har før sat fokus på racisme i Danmark
  Kodes Hamdi tog konfrontationen efter racistiske tilråb på Kastrup Havn. Den unge skolelærer har fortid som talskvinde for københavnsk stormoské og har tidligere deltaget i debatten om racisme i Danmark

  Den unge kvinde Kodes Hamdi har en vis erfaring med racismedebatten i Danmark. Søndag delte hun en video optaget på Kastrup Havn på Facebook. I klippet blev hun og hendes familie udsat for racistiske tilråb.

  »Indtil nu har jeg valgt at vende den anden kind til, fordi sådan er jeg opdraget, men det vil jeg ikke mere. Jeg tillader ikke et andet menneske nedgøre mig eller min familie,« skrev Kodes Hamdi i sit opslag på Facebook.

  Opslaget har på ny sat fokus på debatten om racisme i Danmark, og flere politikere har officielt taget afstand.

  Videoen viser, hvordan Kodes Hamdi sammen med sin familie bliver antastet af en mand i grøn jakke, der blandt andet råber ad familien, at de er »gæster i det her land«, og »hvorfor pisser i ikke af til jeres eget land«.

  Og det er ikke første gang, at den unge skolelærer deler sine oplevelser med racisme i Danmark. Således beskrev hun sidste sommer en episode, der udspillede sig på en parkeringsplads i Vig, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 15:58

 61. Nogle gange skal sandheden høres fra fulde mennesker.

  Kommentar by Thomas M. — 25. maj 2021 @ 17:17

 62. @jens erik: “Det er kun klakører, der læser Max Uwes artikler.”

  Ikke helt korrekt, for jeg kiggede lige på ekstra bladets facebookside hvor de omtaler videoen. Der er mange forskellige mennesker der har indsat linket til uwe max’ artikel om hendes svindel med asyl, samt flere andre suspekte krænkelses-sager hun har stået bag før i tiden.

  Jeg regner selvsagt ikke med at ekstra bladet har tænkt sig at grave i noget af det, men uwe max’ arbejde laver bliver altså læst af flere end man skulle tro. Ihvertfald indtil facebook blokerer dem når sandheden kommer for tæt på deres “fællesskabsregler”, men det vil jo så også have en oplysende effekt i sig selv kan man sige.

  Kommentar by Per — 25. maj 2021 @ 17:48

 63. Altså for dem der får blokeret deres opslag når de forsøger at dele oplysninger der går imod MSM narrativet. Mere kan man vel ikke håbe på i et land hvor højrefløjen kollektivt har besluttet at blogs og youtube videoer er det eneste de vil investere i.

  Kommentar by Per — 25. maj 2021 @ 17:51

 64. Tak til Jens-Erik Andersson (15:28) for oplysningerne om Kodes Hamdi og hendes familie. Det sætter virkelig tingene i perspektiv.

  Kommentar by Ole Madsen — 25. maj 2021 @ 17:53

 65. Kommentar by Per — 25. maj 2021 @ 17:48

  Selv informeren har engang skrevet af denne slags ‘nyhedsblogs’ er gode for samfundsdebatten.

  Kommentar by KineserSnot — 25. maj 2021 @ 18:25

 66. Danmarks Radio har (som sædvanligt) redigeret og manipuleret mobil-optagelsen fra episoden på Kastrup Havn. Episoden viser ingen racistiske udtalelser fra den danske mand, som blot ikke gider høre på familiens råbende lorte-unger på havnen og blot udtaler “I er gæster her” (altså på havnen).

  Den kulturfremmede mand og kone råber derefter “Du skal tie stille og holde din fucking kæft” og “Vi kom først”.

  I virkeligheden er det den muslimske familie som lystigt frem-ægger hele konfrontationen, taler grimt, bruger børnene som video-våben mv.

  Endvidere lyder det som om at den muslimske mand truer med nogle “rør” som kan ses ligge i baggrunden. Se og hør nedenstående link efter 1:33:

  https://www.facebook.com/kodes.hamdi/videos/pcb.10223412688002030/10223412518797800/?type=3&theater

  Hvad hører I andre 1:33?

  Kommentar by Thomas M. — 25. maj 2021 @ 18:55

 67. Det er så sindssygt, hvorfor er det at det her skaber så meget røre, men når en af anden etnisk herkomst laver kriminalitet, render rundt og skyder i gaderne eller begår vold så får det næsten ikke samme bevågenhed. Det er helt ude proportionalitet. Muslimer og Arabere er desværre den største trussel mod Danmark og danskheden. Det er på tide at vi får nogle politikere på banen der virkeligt vil tage hård hændet fat om problemet.

  Kommentar by Tor — 25. maj 2021 @ 19:02

 68. Der er vel ingen grund til at friste muhamedanere på Amager med et usløret billede af manden, uanset om det var ham eller tuneserne der startede skænderiet.

  Videoen starter med, at danskeren siger “i skal bare holde jeres kæft”

  Hvad sker der før det??

  Kommentar by M.P. — 25. maj 2021 @ 19:22

 69. >39
  Enig. Billedet bør sløres. Manden er i fare nu.

  Kommentar by M.P. — 25. maj 2021 @ 19:25

 70. M.P. 19.22 peger på noget: Hvad gik der forud? Startede asyl-svindlerne episoden med provokerende råberi?

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 19:41

 71. Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 19:41

  Selvfølgelig har der foregået “noget” inden. Jeg husker en sag fra Frederiksberg Svømmehal, hvor en bademester blive smadret af 30 indvandrerdrenge – fordi han anmodede om ro i svømmehallen.

  Kommentar by Thomas M. — 25. maj 2021 @ 19:50

 72. EN DANSK KVINDE har fået seks måneders fængsel, for ved en protestdemonstration at kaste to TOMME OG LETTE øldåser mod politiet. Nærmest ganske ufarligt.

  Det kan man sammenligne med een måneds fængsel for at dræbe en ung dansk kvinde med vanvidskørsel i et fodgængerfelt. Det var også over for rødt lys. Og straffene til to indvandrere for 794 forbrydelser var også latterlig lav.

  Dommene var og er en direkte hån mod ofrene.

  Danmark er på få år blevet til en racistisk/anti-dansk juridisk galeanstalt.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 19:56

 73. Thomas M, kl. 19.50: BADEMESTER SMADRET AF 30 INDVANDRERDRENGE. Ja, det medførte vel ikke at DR, BT, EB og TV 1+2 tog sagen op. Og en minister, statsminister, borgmester eller en Rosa Lund-type tog vel heller afstand til overfaldet med stærke udtalelser om modbydelig vold, hadforbrydelser, racisme, skærpede straffe osv. Du kender vel kun sagen fra en ret diskret omtale i en lokal avis?

  Vi danskere er virkelig foragtede af vores politikere og journalister. Danskere er de ligeglade med.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 20:11

 74. Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 20:11

  Næ, jeg var faktisk selv tilstede i svømmehallen med mine børn.

  Kommentar by Thomas M. — 25. maj 2021 @ 20:20

 75. Enig med 39 og 69.

  Kommentar by anno — 25. maj 2021 @ 21:44

 76. Kommentar by Thomas M. — 25. maj 2021 @ 18:55

  Efter endnu flere gennemlytninger siger den muslimske mand ved “1:33” måske: “Hvis du er rørig – jeg står her – så kom”.

  Lyder altså nærmere som en muslimsk opfodring til vold imod en uskyldig dansker, som bare godt ville passe lidt på havnen i Kastrup:
  https:// presse-fotos.dk/post/brand-i-baad-paa-kastrup-havn-natten-til-fredag/

  Kommentar by Thomas M. — 25. maj 2021 @ 22:42

 77. Det tunesiske paradis er en illusion…hvor er nemesis?

  Kommentar by Moth — 26. maj 2021 @ 00:35

 78. Politiet ankom straks med FULD udrykning???

  Det er sgu godt gået at få panserbasserne til at smide alt, hvad de har i hænderne og omgående rykke ud, fordi en overrislet dansker skælder ud!

  Man er aldeles målløs!!!

  Så rejs dog hjem!

  Min familie og jeg har ikke inviteret muslimer hertillands!!!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 26. maj 2021 @ 00:57

 79. Helt dejligt at læse kommentarerne på TV 2 Nyhedernes Facebook-side. Langt størstedelen går på, at racisme i den grad går begge veje. Det lader virkelig til, at danskerne har fået nok. Hvornår kommer næste valg?

  Kommentar by Michael — 26. maj 2021 @ 09:30

 80. Mere end bare at råbe….
  https://ekstrabladet.dk/krimi/politi-moerk-mand-udsat-for-hadsk-overfald/8595708

  Kommentar by P — 26. maj 2021 @ 11:24

 81. Jeg er fuldstændig enig med den stangstive ophidsede mand. Flere bør følge hans eksempel,og vise skadedyrene,at vi ikke gider have dem i Danmark. Han siger bare det samme som Rasmus Paludan skriver i hans partiprogram.

  Kommentar by Nielsen — 26. maj 2021 @ 12:46

 82. Michael — 26. maj 2021 @ 09:30

  “Det lader virkelig til, at danskerne har fået nok.”

  Jeg håber selvfølgelig, at du har ret, men jeg tror desværre ikke, at der i befolkningen er et flertal for de helt nødvendige massive hjemsendelser af fremmede og der er desværre stadig INGEN politikere i Folketinget, som taler for det.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. maj 2021 @ 13:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper