25. maj 2021

Århus Lystbådehavn: 7-8 AEH’ere løsnede fortøjninger, “… deres tidligere fristed har skiftet karakter”

Der er problemer med AEH’ere i det her område hvert år i denne tid, men når man skimmer debatten, så kan man godt få det indtryk, at sejlerne har fået lige akkurat hvad flertallet har stemt på. Man skal generalisere om ‘ungdommen’, artiklen har ’skjulte dagsordener’ og er udtryk for ‘fremmedhad’, flere er imod indhegning, da det blot flytter problemet til andre områder. Vi må ‘gå i dialog’, så vi kan få ‘fredelig sameksistens på havnen med gensidig respekt’. Tilsæt selv fuglefløjt. På visse punkter lever vi stadig i 90’erne. Fra Minbaad.dk – Unge løsner fortøjninger på syv både i Aarhus Lystbådehavn – sejlerne er rasende.

“I nat var den helt gal på bro 11. Min kone og jeg overnattede i vores båd. Kl. 03.20 blev jeg vækket ved, at der var larm på broen. Jeg så, at der gik tre unge mennesker på nabobåden, en X-362. I alt var der syv-otte unge. Inden jeg nåede at få tøj på, havde de løsnet fortøjningerne til seks både længere inde af broen, der nu lå uden for-fortøjninger. … De unge var tydeligvis af anden etnisk herkomst. Under triumferende råb samlede de sig i to mindre biler på parkeringspladsen. …

Chikanen rammer ikke kun havnens både. Også sejlerne selv er udfordrede og mener, at deres tidligere fristed har skiftet karakter:

– Vi bliver helt sikkert nødt til at gøre noget ved det, da ingen kan leve med denne fuldstændig manglende respekt for andres ejendom og værdier og den utryghed, der er ved at være, når man færdes på havnen. Det fristed, det var tidligere, ser desværre ud til at være væk, hvilket ikke på nogen måde er rimeligt.”

(Århus Lystbådehavn; Foto: Maps)

“Hvad er der gjort af forsøg for at indgå en dialog med ‘ungdommen’. Det er helt uaceptabelt at der forekommer hærværk på havnen men måske er hegn og restriktioner ikke en holdbar løsning. Det vil bare eksportere problemet til nogen der ikke har hegn og lås. Det må være muligt at få en fredelig sameksistens på havnen med gensidig respekt…” (Claus Pedersen, Facebook, 19. maj 2021)

Oploadet Kl. 10:36 af Kim Møller — Direkte link77 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119321/trackback

77 Comments »

 1. Jeg kan ikke udstå de forbandede perkersvin, hvad med at smide dem HELT UD AF DANMARK, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 10:38

 2. Sabotage af vantro er indbygget i islam. GOOD LUCK NYDANMARK

  Kommentar by tavsen — 25. maj 2021 @ 10:49

 3. Hvornår vågner danskerne op? Man kan ikke integrerer islam i et demokratisk land. Se ud i verden, ingen steder fungerer det. Europa er snart ødelagt, Mange engelske byer er muslimerne i flertal, og dette kommer også til at ske her, vi flytter også når de er for mange.
  I folketinget sidder der efterhånden en del muslimer, så venter vi bare på en muslimsk statsminister.

  Kommentar by IES — 25. maj 2021 @ 11:17

 4. Har intet tilovers for disse menneske. Det kun fryd at de bliver beriget, ligesom danskerne i arbejderklassen er blevet de sidste 40 år.

  Kommentar by KineserSnot — 25. maj 2021 @ 11:36

 5. Det er jo nok fordi de er racister, nazister og fascister,…at de løsner fortøjningerne…..ligesom alle de danskerbiler der før i tiden udbrændte i det man kalder Ghettoområder :-) :-) :-)…..ja ja ja …sort humor. :-)…..(Idioterne får hvad de har stemt på).

  Kommentar by Michael Unna — 25. maj 2021 @ 11:40

 6. Bådejerne får kun medfølelse, hvis de konsekvent de sidste 45 år har stemt på Fremskridtspartiet, Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Stram Kurs, ellers kan de rende mig i røven, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 11:40

 7. IES — 25. maj 2021 @ 11:17 skrev:

  “Hvornår vågner danskerne op?”

  De vågner aldrig op. Selv når deres egne børn bliver overfaldet og voldtaget, så har de travlt med at sige, at de ikke er “racister” og at deres historie ikke skal “misbruges af højre-ekstreme” til at skabe “fremmedhad” etc.

  Hvor ofte har man ikke hørt oikofobiske tåber sige: “Det kunne ligeså godt have været en etnisk dansker!”.

  Vi (vesterlændinge) er i årtier blevet hjernevasket til at tro, at de fremmede er “ligesom os”, de ser bare lidt anderledes ud, så vi skal bare aflære vores “fordomme” etc.

  Selv de såkaldt “national-konservative” partier som NB og DF tror tilsyneladende at de fremmede med tiden kan blive “danskere” hvis bare de har de rette “værdier” etc.

  Det her vil kun blive værre og danskerne vil blive et forhadt mindretal i vores eget land.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. maj 2021 @ 11:49

 8. danskerne vil blive et forhadt mindretal i vores eget land.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. maj 2021 @ 11:49

  Hvornår?

  Altså hvilket årstal?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 11:52

 9. “Det må være muligt at få en fredelig sameksistens på havnen med gensidig respekt”.
  Nej Claus Pedersen, det er ikke muligt! Det er problemet i en nøddeskal, parnasset tror på at det multietniske/multikulturelle samfund er en mulighed! Men vis mig bare et sted på kloden hvor det virker uden en eller anden styg diktator holder parterne i kort snor.
  Det tidligere Jugoslavien fungerede, som multikultur så længe Tito holdt landet i sin jernnæve, men i samme øjeblik han var væk, brød helvede løs. I Libyen var der ro, så længe Gadaffi regerede, da vi så ulykkeligvis fjernede ham, den modbydelige diktator han var, så røg proppen af flasken og folk myrdede løs på hinanden. Det samme med Sadam Hussein, grum var han, men ved at fjerne ham åbnede den vestlige koalition pandoras æske, og de forskellige etniske grupper røg i totterne på hinanden!
  Hvad med USA ja hvordan ser de oprindelige amerikanere – Indianerne- på sagen, og forholdet mellem hvide, sorte og latinoer er heller ikke idyl! Hvad med Israel, hvad med Hinduer og muslimer i Indien og Pakistan, hvad med Buddhister og Muslimer i Burma.
  Hvad med Kinesere og muslimer i det centrale Kina, hvad med de muslimske forstæder til Paris. Multietnisk og multikultur er opskriften på konflikt og i værste fald borgerkrig, specielt, hvis den ene part er muslimer!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. maj 2021 @ 11:53

 10. KineserSnot — 25. maj 2021 @ 11:36:

  Nu kan folk fra “arbejderklassen” vel også godt være bådejere, men ellers enig i, at det er godt, når “berigelsen” rammer de velhavende, som bare har ladet stå til.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. maj 2021 @ 11:54

 11. Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 11:52:

  Jeg har ikke noget årstal. Men hvis vi bliver ved med at tillade, at fremmede, som får flere børn end os, kan blive her i landet, så er det jo den vej, som det vil gå. Er du uenig?

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. maj 2021 @ 11:56

 12. Når man ikke ser i øjnene, hvad man har med at gøre må man jo mærke det. Man skal ikke blive overrasket, når man har levet på en lyserød løgn (med forloren moral og etik) og virkeligheden banker på.

  Kommentar by Michael Unna — 25. maj 2021 @ 11:57

 13. Nogle mennesker er bare mere heldige end andre.

  Tænk blot på, hvor heldigt det var for den nu afdøde socialdemokrat, Erik Wedersøe, da han tilbage i 1987 havde et sted, hvortil han kunne fortøje sit skib.
  Skibet forblev fortøjet alt i mens at den gode hr. Wedersøe kunne skrige sine eder og forbandelser efter de danskere, som allerede var bekymret over deres lands fremtid tilbage i 1987.

  https://fremskridtdk.wordpress.com/2011/05/17/den-bagvendte-nationalisme/

  Kommentar by Karsten Lund — 25. maj 2021 @ 11:58

 14. du uenig?

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. maj 2021 @ 11:56

  Jeg er bestemt enig, men det er meget godt at få konkrete årstal på, nogle tror, muslimer først overtager hele Danmark i 2050, nogle i 2070, jeg mener, det sker før, hvis det fortsætter som nu, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 11:59

 15. Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 11:59:

  Tror også, at det vil ske før. Men forholdene herhjemme vil blive RIGTIG ubehagelige lang tid før det sker.

  Tænk blot på hvor galt det står til nu, hvor de fremmede måske udgør 10-20% afhængig af, hvordan det opgøres.

  Hvordan vil her så ikke være, når de fremmede udgør 30-40%? Danmark vil være et uigenkendeligt multi-etnisk helvede.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. maj 2021 @ 12:23

 16. I år er 20året for angreb på World Trade Center, og jeg husker tydelig diskussion om terrorsikring af Vejle havn.
  Det var selvfølgelig både tidsspilde og spild af penge.

  Et bombeangreb fylder meget i medierne, men islamister ved godt at den stille hverdagsterror er langt mere effektiv.

  En skævbider eller boltsaks, og du er igennem et terrorhegn, det ses ved Kærshovedgaard.

  Islams metoder er at gøre danskere utrygge, at få dem væk fra den vante fredelige dagligdag. Det sætter danskere i konflikt med hinanden, med skøre diskussioner om sikring af en lystbådehavn.

  Det nytter intet at have friværdi på fem millioner kroner og en flot speedbåd i havnen, når en hverdagsterrorist kan ødelægge det hele ved at skære båden fri med en hobbykniv.

  Jeg har ikke tal på drab og overfald på danskere siden 2001, men listen vokser uge for uge.

  Nedlukning, test, vaccinepas, mundbind, censur mod coronaskeptikere er den danske stats hverdagsterror mod befolkningen. Målet er tage vores vante fredelige hverdag fra os.
  Skræmmekampagne akkurat som den muslimer bruger til at undertrykke befolkningen.

  Vi er omringet af fjender, de udefra kommende og vores egne politikere, der giver en latterlig dom på 80 timers samfundstjeneste for at køre en uskyldig dansker ihjel.

  Kommentar by k.m. — 25. maj 2021 @ 12:25

 17. Hvordan vil her så ikke være, når de fremmede udgør 30-40%? Danmark vil være et uigenkendeligt multi-etnisk helvede.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. maj 2021 @ 12:23

  Er det helt utænkeligt at Forsvaret og politiet i fremtiden vil begynde at skyde muslimerne i hovedet, hvis de ter sig voldeligt og ulovligt?, jeg tænker på, at Østjyllands Politi lod muslimer køre 14 i og på en bil igennem Gellerup, da politiet sagde, at man skulle vælge sine kampe med omhu, og at indgriben mod de kriminelle muslimer ville have en optrappende effekt og ikke en nedtrappende effekt i situationen.

  Men hvis der i Jugoslavien i 1992 kunne blive affyret ægte skud mellem medborgere i samme land, så kan det vel også ske i Danmark, og Forsvaret er bedre til at skyde mod hovedet end politiet, der altid skyder efter den største kropsmasse, firkanten fra skuldrene med til livet for at stoppe truslen, men ikke nødvendigvis dræbe målet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 12:40

 18. Hvor er det dejligt at høre fra Claus Pedersen på facebook at “det må være muligt at få en fredelig sameksistens på havnen med gensidig respekt”og det er da muligt, hvis vi allesammen bare bliver venligboere.
  Vi skal lade være med at hænge os i at vores muslimske medborgere løsner fortøjningerne på 6 både og i stedet vise respekt for at der var adskillige både, hvor de ikke løsnede fortøjningerne.
  Hvorfor bliver en del af os vrede når en muslim ikke lige ved hvilken pedal der er bremsen og hvilken der er speederen og derfor dræber et barn i en fodgængerovergang. Lad os i stedet, ligesom venligboerne, vise respekt for at mange børn ikke bliver dræbt i forgængerovergangene.

  Kommentar by bjarne binee — 25. maj 2021 @ 12:44

 19. Og, det er så starten på debatten om “Gated Community” for menigmand.

  Men, løsningen er ligetil og hedder “massive hjemsendelser”!

  Kommentar by Santor — 25. maj 2021 @ 12:45

 20. OT
  watch?v=smM0AftUvOI

  Kommentar by Svend — 25. maj 2021 @ 12:52

 21. Den direkte ansvarlige = århus borgmester bor ca 50 meter derfra, så de kunne jo tage deres problemer op med ham. Det var iøvrigt den samme mand der tilkaldte autonome og kriminelle indvandrere fra hele landet for at tæske tommy robinson ud af byen, da han var på besøg for at advare århusianerne om problemerne med selvsamme unge.

  Eller de kan ringe til politiet som ligger ca 200 meter derfra, med tilhørende islamisk bederum..

  Århusianere fatter simpelthen ingenting når der sker disse daglige kultursammenstød, og de nægter konsekvent at lytte til dem der forsøger at gøre dem klogere. Er man i tvivl om hvor slemt det står til, så bør man læse uffe elbæks indlæg her: https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/uffeelbaek/ECE13001679/hvor-kommer-alt-det-maskuline-hvide-had-fra/

  Han er nemlig ikke bare en enkelt freak, den måde at tænke på hvor alt vendes på hovedet er normen i århus. Om det er på havnen, eller på rådhuset. Resultatet er og bliver derefter.

  Kommentar by Per — 25. maj 2021 @ 12:57

 22. 12:57 Så, du anbefaler danskere at læse dansk mainstreampresse og danske politikere?

  Kommentar by Svend — 25. maj 2021 @ 12:59

 23. @santor: “Og, det er så starten på debatten om “Gated Community” for menigmand.”

  Både hejredalskollegiet i gellerup, cirkusgruppen flying superkids i tilst, samt diverse plejehjem og mange små og store virksomheder i århus V har levet bag store metalhegn i årtier, på grund af århusianernes “mangfoldighed”.

  De har dog ingen debat om det, for det ville kræve at man indrømmede hvad problemet er, og ikke mindst hvem der bærer ansvaret for det. Så de fortsætter med at sikre sig, imens de lader som om der ikke er nogen særlig grund til det..

  Århusianere minder faktisk en del om svenskere, og det er absolut ikke et kompliment.

  Kommentar by Per — 25. maj 2021 @ 13:12

 24. @Svend: Jeg anbefaler at du sætter dig ind i hvordan de tænker for at forstå problemerne de skaber, og at de danskere iblandt os er det største problem af dem alle.

  Kommentar by Per — 25. maj 2021 @ 13:20

 25. * Jens Erik Andersson 11:52
  Du spørger hvornår danskerne bliver i mindretal i Danmark.
  Det er ikke muligt at svare nøjagtigt på, fordi der er flere ubekendte1. Antal Asylansøgere. 2. Antal familiesammenførte. 3. Fertilitet, altså hvor mange børn får de pr. kvinde. 4. Og så den svære hvornår bliver de forskellige indvandere regnet som fuldbårne danske? 5. Hvor mange børn får etnisk danske kvinder i fremtiden.
  Pew institute har lavet 3 scenarier, undersøgelse blev lavet i 2016 og forsøgte at beregne antallet af muslimer i forskellige lande år 2050 1. Hvis grænserne lukkes og alt yderlige indvandring sættes til 0. Så vi i Danmark gå fra 5,4% muslimer til 7,6 % alene fordi de får flere børn en os. 2. Et mellem scenarie hvor andelen vil gå fra 5,4% til 11,4%
  3. Et scenarie hvor indvandringen ville være som i 2015-16 da ville vi gå fra 5,4% til 16%. Men den slags forudsigelser ender altid med at tage fejl, for Danmarks Statistik lavede i 2008 en forudsigelse om antallet af indvandere i 2050, men 2050 tallet blev allerede nået i 2018, så enten kan man ikke regne hos Danmarks Statistik, og det er ikke godt, eller også er de tendentiøse, og det er slet ikke godt!
  Der er en tendens til at skyde voldsom under, for Eyvind Vesselbo forudsigelser blev voldsomt udskammet og han blev kaldt alarmists, de viste sig ikke desto mindre at hans tal holdt og at det er der vi er i dag! I1983 var der advarende toner der forudsagde at der ville komme hundrede tusinder, som følge af den nye udlændingelov. Men den “kloge” VS’er ( I dag Enhedslisten) Preben Wilhjelm beroligede og sagde: Sludder der vil højst komme nogle hundrede over en årrække!
  Men hvis man skal komme med en forudsigelse, som jeg selv tror på så vil det være mellem 2060 og 2080! Men det er rigtigt svært for allerede i dag regnes muslimer som pære danske i statistikkerne. Hvis Fatima har erhvervet dansk indfødsret og bliver familiesammenført med fætter Ali fra den Anatolske højslette, så regnes deres børn som ligeså danske som mine, der kan fører stamtræet tilbage til engang i 1500 tallet, og alt andet lige kan de fleste nok blive enige om at der er et eller andet skævt her!
  Det hedder befolkningsudskiftning, men det er forbudt at sige!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. maj 2021 @ 13:51

 26. by Peter Nielsen 11.49
  Rigtigt skrevet — NB tror, at bare man har et arbejde så kan vi godt have muslimer i landet , nej for muslimer vil altid have en foragt for en vantro, de bliver aldrig integreret kun hvis de frafalder sig islam.

  Kommentar by IES — 25. maj 2021 @ 13:54

 27. Hvad satan i helvede, er jødehaderen, den frådende antisemit, Svend, genopstået fra gravpladsen for bannede online profiler?!?, forbyd jødehad og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 14:17

 28. De selvfede fra strandvejene har godt af lidt realisme.

  Kommentar by Flaskeposten — 25. maj 2021 @ 14:18

 29. Har nogen hørt Mette Frederiksen tage afstand fra afstumpede motorbøller i stjålne biler der dræber danskere i trafikken ???
  Føj for den lede, hyklere allesammen

  Berlingske overskrift :”Nu reagerer Mette Frederiksen”

  En lang række politikere har udvist sympati for familien og taget afstand fra overfusningen. Nu tager også statsminister Mette Frederiksen (S) afstand.

  »Det hører ikke hjemme i Danmark,« skriver hun på sin Instagram-profil.

  Mette Frederiksen fastslår desuden, at »vi har alle et ansvar for at sige fra – overfor racisme, had og diskrimination.«

  Kommentar by k.m. — 25. maj 2021 @ 14:22

 30. Hvorfra kommer den OPTIMISTISKE TRO på at vi vil skrive 2060 eller 2080 inden det virkelig brænder på? Danmark kan være et SKRÆKKELIGT SAMFUND længe inden. Invasionen fortsætter, hver dag kommer flere til, og Marokko-traktaten og EU-direktiver vil sætte endnu mere fart på indvandringen.

  Allerede nu står det slemt til mange steder, og inden fem eller syv år kan vi have indhentet Sverige. At der skal gå 40 år inden vores land er een stor katastrofe, er det rene drømmeri.

  Og for den enkelte danske familie eller enkelte person kan ulykken eller katastrofen indtræffe nårsomhelst, i dag, i morgen eller i næste uge.

  De anti-danske zombiers og åndsamøbers højborg har Stalins Rusland og Maos Kina samt Sverige som store forbilleder, og har købt medierne og mange “eksperter” til at være med sig i deres folkeudskiftnings-plan.

  At flertallet af vælgere stadig tror på de gamle partier, antyder at danskerne lider af en eller anden dødsdrift. Eller de er blevet åndeligt forgiftet af skolernes og mediernes kommunistiske propaganda siden 1970.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 14:23

 31. PS: Danskerne har valget mellem 1: at få samme skæbne som armenerne, jøderne og de kristne i diverse lande…….eller 2: at støtte G.I. og oprettelsen af et nationalkonservativt og ærkedansk parti der er hårdere i filten end NB og DF, og bedre organiseret end SK.

  Uden et nyt patriotisk parti med ærlige folk i spidsen, og uden uddeling af flyveblade om Danmarks situation og om netaviserne, dømmer danskerne sig selv til udskiftning og blodig etnisk udrensning.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 14:34

 32. 13:20 Det forstår jeg, men der er ingen grund til at give dem nogen opmærksomhed, så de kan liste implicitte meninger og “viden” plus en bunke løgne ind i et svagt sind

  Det vi skal gøre er at vende ryggen til staten på enhver måde. Boykotte alle globale internationmale og multinationale virksomheder, boykotte staten og alle dens lakajer, vende ryggen til dem alle og modarbejde dem på enhver måde, angribe dem hvis vi kan og undergrave den på alle mulige måde, anlægge sager imod den, rejse os imod den – kort sagt: vi skal lave et oprør, så vi får fjernet hele denne fascistiske virus, som har overtaget alt

  Pressen skal vi alle blot boykotte nok til at deres budskaber ikke når os længere

  Hvis jeg ikke læste herinde, ville jeg jo ikke vide, hvad de nu fandt på, og det er den bedste måde at mindske deres indflydelse på lige nu

  Ellers ud og start nye partier op, tal og overbevis alle man kender, om hvor galt det hele er, og lav egne videoer og blogs, hvis man har tid :)

  14:17
  Har lige talt med min jødiske veninde, og hun lagde ikke mærke til det

  Kommentar by Svend — 25. maj 2021 @ 14:38

 33. Men altså , som jeg linkede til på TNT, Alex Jones beskrev nøjagtig, alt hvad der skete i 2020, 11 år tidligere. Jyllands Pesten kan kun gøre en dummere og sur, mens Alex Jones kan vise sig at være uundværlig for ens fremtid

  Kommentar by Svend — 25. maj 2021 @ 14:40

 34. Det allervigtigste vi kan gøre, hvis vi vil bevare demokratiet og dens processer er at sætte en organisation op, der kan overvære alle valgsteder i Danmark og få folk til at afgive kontrolstemmer til os, så vi kan sikre os, at alt går rigtigt til, og at valget er talt korrekt

  Kommentar by Svend — 25. maj 2021 @ 14:43

 35. forbyd pro-zionistiske trolls

  Kommentar by Svend — 25. maj 2021 @ 14:47

 36. oprettelsen af et nationalkonservativt og ærkedansk parti der er hårdere i filten end NB og DF, og bedre organiseret end SK.

  Uden et nyt patriotisk parti med ærlige folk i spidsen, og uden uddeling af flyveblade om Danmarks situation og om netaviserne, dømmer danskerne sig selv til udskiftning og blodig etnisk udrensning.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 14:34

  Kim Møller stolt medlem af Nye Borgerlige, og det er det bedste bud på islamkritisk indflydelse på Hoppeborgen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 14:57

 37. Ja, pt. er NB det bedste bud. Men NB kan ikke alene redde Danmark. Der skal mere til. Det burde være let at forstå.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 15:03

 38. er

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 15:03

 39. NB kan ikke alene redde Danmark. Der skal mere til. Det burde være let at forstå.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 15:03

  Hvordan?!?

  Hvem skal gøre det? Og hvordan?

  Vi er maksimalt 20-30 procent islamkritikere i det danske vælgerhav; og vælgerne cykler rundt imellem Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og i mindre grad Stram Kurs, der må anses som en kuriositet og anekdote fra 2019, som har udspillet sin rolle nu.

  Men der er stor del af kannibalisme imellem DF, NB samt V og K (tro det eller ej) i de 20-30 procent, det er tallenes logik, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 15:08

 40. 15.08: Hvis dem som forstår at vi danskere er ved at gå planken ud, tog sig sammen og uddelte pjecer og løbesedler overalt i landet, og måske arbejdede sammen med G.I., og fik oprettet et troværdigt dansksindet parti der er mindre liberalt/blødagtigt end NB……. er det vel ikke utænkeligt at NB og det nye parti tilsammen kan komme til at udgøre en bremseklods på de øvrige partiers amokløb?

  Fortsat passivitet vil uundgåeligt føre til at Danmark ophører med at være danskernes land og folkehjem.

  Dem fra Langeland har da vist at ikke alle danskere snorksover.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 15:45

 41. En absolut ubehagelig fuld dansker – desværre.
  En sådan uværdig optræden fra en dansker fremmer aldrig en sag, lige meget hvor god og rigtig den er.
  Dårligt sprogbrug giver aldrig point – tværtimod.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 25. maj 2021 @ 16:08

 42. #4 kineser snot. Jeg er helt enig .pludseligt er det ikke kun arbejderklassen det går ud over. Pludselig har de selv problemet helt inde på livet , eller helt inde på bådebroen. Ja livet er lidt svært når man ikke længere har nogen at smide under bussen.øv hvor uretfærdigt.

  Kommentar by Heisahero — 25. maj 2021 @ 16:14

 43. Har nogen undret sig over at historien med den fulde mand der overfuser nogle “fremmede” bliver slået op i avisen med store typer, fotos etc.
  Derimod er der i sagen fra Aarhus med løsnede både end ikke nævnt de “fremmede” unge menneskers etniske herkomst.
  Det er og bliver en Uriaspost at få tingene ændret til det bedre..
  Hvis der skal være logik i tingene vil msm nu behandle alle aktiviteter fra de “fremmede” mod os vantro på samme omfangsrige måde som den fulde mand.
  Det må da snart ende med et ordentligt brag..

  Kommentar by frank mathiesen — 25. maj 2021 @ 17:12

 44. Kommentar by Heisahero — 25. maj 2021 @ 16:14

  Apropos “smide under bussen” – så har Rasmus Jarlov fået en kniv i dækkene på samtlige sine busser:

  https: //www.berlingske.dk/samfund/rasmus-jarlovs-virksomhed-ramt-af-haervaerk-jeg-kan-ikke-tro-andet-end-at

  Kommentar by Thomas M. — 25. maj 2021 @ 17:15

 45. Det må da snart ende med et ordentligt brag..

  Kommentar by frank mathiesen — 25. maj 2021 @ 17:12

  Det har højreorienterede og islamkritikere sagt siden mindst 1997: Det må da snart ende med et ordentligt brag..

  Der sker ikke en skid, så længe der er Vild med svans i tossekassen og Matador Mix i skålen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 17:17

 46. Episoden med en fuld mand der ved en havn råbte ad en asylant-familie fik så lige en tand mere i P1 Orientering. En muslim, en Tarik Hussein fik lov til at fortælle at det var en helt forfærdelig ting der var sket. En minister talte om strukturel racisme og hadforbrydelser, og der blev lagt op til strengere straffe og “folkeoplysende” kampagner. For muslimer og migranter “har ret til at kunne færdes trygt overalt”.

  Et par råb fra en fulderik blev gjort til en slags national skandale.

  “Sjovt” som muslimers/islamisters tilråb, trusler eller overfald m.m. mod danskere aldrig er hadforbrydelser. Og “sjovt” som danskere ikke har ret til at færdes trygt. Og ganske “pudsigt” at danskeres bekymring over invasionen og besættelsen af deres land, altid udlægges som racisme, selvom det oftest ikke har noget med racisme at gøre. Der er jo tale om en velbegrundet frygt for at Danmark ender som et samfund i frit fald ned i en afgrund.

  DR er ikke Danmarks Radio, men Muhammedaniens radio. DR-kvinderne har intet til overs for danskerne, men giver gerne alt til de fremmede hærskarer.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 17:33

 47. Derfor det hedder Danmarx Ramadanradio DDR1, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 17:35

 48. Det er Claus Pedersen typer, der er en del af årsagerne til problemerne.

  Kommentar by Ole Madsen — 25. maj 2021 @ 17:43

 49. Dansk kvinde i Syrien-lejr i tårer: – Jeg ved ikke, hvad der skal ske med mine børn

  En fireårige pige klædt i kjole og med lyserøde elastikker i sit kraftige, mørke hår kommer løbende ud fra en af al-Roj-lejrens få murstensbygninger.

  På ryggen bærer hun en taske i skrigende pink. Den er pakket med de ting, hun vil have med, når de danske myndigheder kommer og henter hende – når hun skal ”hjem til Danmark”, som hendes mor formulerer det.

  TV 2 møder moren i al-Roj-lejren og en anden af de i alt tre kvinder, som regeringen har besluttet at hente til Danmark.

  Pigen med rygsækken har de danske myndigheder vurderet lider af PTSD. Foruden hende har hendes mor en dreng på fem år. Moren oplyser, hun er 31 år, men hun ønsker ikke at lade sig interviewe.

  – Børnene skal blive hos os

  Nyheden om at de tre kvinder og deres børn skal tilbage til Danmark har de, fortæller de, ikke modtaget nogen informationer om ad formelle kanaler.

  En 33-årig etnisk dansk kvinde, som har siddet i lejren siden 2018, har – ligesom resten af lejrens i alt 800 familier – hørt om regeringens beslutning i tv.

  – Jeg er rigtig glad, men samtidig er jeg også nervøs. Jeg ved ikke, hvad der skal ske med mine børn, siger hun.

  Hun frygter, at de danske myndigheder fjerner hendes fem børn, så snart familien sætter fødderne på dansk jord.

  – Det er bedre, at børnene bliver hos os. Hvis de bliver fjernet, vil de sikkert få dårlige tanker om Danmark og de danskere, der har besluttet det, siger kvinden.

  Hun optræder anonymt af hensyn til hendes og børnenes sikkerhed. TV 2 er bekendt med kvindens identitet.

  Kilde: https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-05-25-dansk-kvinde-i-syrien-lejr-i-taarer-jeg-ved-ikke-hvad-der-skal-ske-med-mine-boern, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 17:44

 50. OT: BBC journalist-kvinde: Israel mere nazistisk end Hitler.

  7 canadiske læger giver gode råd om den kinesiske virus.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 17:45

 51. Er vacciner halal? Sundhedsstyrelsen kritiseres for at begrunde vacciner med henvisning til koranen
  ”Profeten Muhammed modtog og anbefalede medicinsk behandling og sagde bl.a. ’tadawu’ (søg behandling)” og ”at have tillid (tawakkul) til Allah er en dyd,” står der blandt andet i pamfletten, hvis to forord er skrevet af henholdsvis Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm og imamen Naveed Baig

  I en folder fra Sundhedsstyrelsen henvises til koranen som argument for, hvorfor muslimer bør lade sig vaccinere mod corona.

  Tankevækkende, at nogen er så langt fra det almindelige samfund, lyder det fra medlem af statsligt råd.

  Bindegalt, lyder det fra De KonservativeEr det halal at lade sig vaccinere? Og hvad mente islams profet Muhammed om medicin?

  De spørgsmål og flere andre har vist sig at være en sten i skoen for det danske covid-19 vaccineprogram, når det handler om at informere muslimske medborgere om fordelene ved at lade sig vaccinere. Derfor har Sundhedsstyrelsen kastet sig ud i et opsigtsvækkende samarbejde med imamer og muslimske organisationer for at svare på nogle af de spørgsmål, som lige nu kan forhindre muslimer i at blive vaccineret.

  Samarbejdet er blevet til en 10 sider lang pamflet, der udkom tidligere på måneden, og som syv muslimske organisationer samt Sundhedsstyrelsen er afsender af.Her bliver der brugt både sundhedsfaglige og teologiske argumenter for en vaccine:

  ”Profeten Muhammed modtog og anbefalede medicinsk behandling og sagde bl.a. ’tadawu’ (søg behandling)” og ”at have tillid (tawakkul) til Allah er en dyd,” står der blandt andet i pamfletten, hvis to forord er skrevet af henholdsvis Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm og imamen Naveed Baig.

  Kilde: https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/kritikere-problematisk-bruge-koranen-til-bekaempe-vaccineskepsis, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 17:50

 52. Herregud. Man skulle tro, at det var første gang i verdenshistorien, at en mand i en fattig brandert råber op og skælder ud. Er der overhovedet nogen, der kan sige sig fri for at have gjort det samme? Jeg tvivler.

  Og som sagt tidligere, “af små fulde børn skal man høre sandheden”.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 25. maj 2021 @ 17:59

 53. # 17.44: Ind i mellem lyder JEAs indlæg ærlig talt lidt som en videreformidling af godheds-industriens følelsesporno og pladderhumanistiske propaganda. Men det er vel ikke meningen, vel JEA?

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 18:01

 54. #52
  Ups. Forkert tråd.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 25. maj 2021 @ 18:01

 55. # 17.50: Det er vel i orden at brochuren er formuleret som den er, formålet taget i betragtning ? Så hvad mener de konservative med “bindegalt”?

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 18:13

 56. Journalist Rojs Møllesøe Hussein laver indslag om perkerheksene i Islamisk Stat og der kneppeaffald, som nu kommer hjem for at terrorisere hvide, kristne børn og voksne.

  Men, Rojs Hussein, dit tilkøbte danske mellemnavn Møllesøe snyder os ikke, du er og bliver en uønsket muslim i Danmark uagtet din journalisttitel.

  Du deler navn med en af lejrene i Syren al-Roj, du kan rejse ned til din medmuslim I Syrien, der græder snot over islam:

  Drømmen om kalifatet viste sig at være en anden end den, hun og hendes mand havde forestillet sig.
  – Det var virkelig hårdt. Vi kom til et sted, hvor vi ikke kunne sproget, der var fly og bomber. Det lyder meget naivt, men jeg havde ikke lige set det med fly og bomber.

  (…)

  – Giv os en ny chance. Et liv. Vi har ikke et liv her, siger kvinden og tørrer sine øjne, hvilket er det eneste, der ikke er skjult bag stof og mundbind.

  Hvordan kan danskerne være sikre på, at de ikke henter terrorister hjem? At vi ikke henter en trussel hjem til det danske samfund?

  – Jeg kan jo svare alt muligt, men jeg tror bare, at folk skal tænke, at nu har vi siddet her i så lang tid og haft det hårdt. Jeg tror ikke, der er nogen af os, der har lyst til at komme hjem og lave et eller andet. Vi har brug for at leve et normalt liv, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 18:16

 57. # 18.01: Man kan let tage fejl, for linjerne eller bjælkerne mellem de forskellige debatter er alt for tynde. Du har ret i at den lillebitte “sag” er kommet helt ud af proportioner. Men den viser fint hvor latterlige vores røde politikere og journalister er.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 18:21

 58. Nå, 2x 18.01. Men 18.21 er svar til Wegmann.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 18:23

 59. JEA: Er det ikke lidt tit du videregiver snak om hvor hårdt de tidligere ISIS-terrorister har det, fordi de i nogen tid ikke har kunnet komme til Danmark og få et “normalt liv”. Andet afsnit af 18.16 er som skrevet af en BT-feltmadrasjournalist.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 18:33

 60. Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 18:33

  Når jeg bliver så rasende og sur, som jeg blev over hende den fede shariasæk her, så bliver jeg nødt til at dokumentere hendes svinestreg og dumhed herinde, HUN OG HENDES BØRN SKAL ALDRIG TIL DANMARK, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 18:37

 61. OT: Magtens og undertrykkelsens symboler i København:

  “Nu røg de sidste illusioner om Mette Frederiksens troværdighed”

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 18:42

 62. DR er næsten fuld tid Islam propaganda, resten bruges til at fortælle befolkningen at den skal lade sig vaccinere – har I set Brostrøm og Sundhedsstyrelsen samarbejder med imamer, og hvad Koranen anbefaler med hensyn til muslimer og covid-19 vaccine

  Stop dog den mand, før han laver flere ulykker.

  Kommentar by k.m. — 25. maj 2021 @ 18:42

 63. > 13 11:58
  Thumbs up.

  Kommentar by Nielsen — 25. maj 2021 @ 18:54

 64. K.M 18.42: Ja, DR sender islam og vaccine-propaganda næsten non-stop. Dog husker DR hver dag at proppe noget kvindesags-ævl ind i mellem de to andre emner. To-fem gange i døgnet er der noget om at danske kvinder undertrykkes af danske mænd.

  DRs kommunistiske feminister snakker som om ligestillingen kun er på 5-10 procent af hvad den burde være.

  Særlig hårdt ramt er Maria Rørby Rønn. Hun får kun ca. 375.000 kr. i månedsløn, eller godt 4 millioner kr. i årsløn.

  Hun er et godt eksempel på glaslofter og hård kvindeundertrykkelse.

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 19:22

 65. PS: Hvad mon hun leverer for pengene, udover rød agitprop, genudsendelser, elendig journalistik, sjusket sprog, dårlig lyd og fordummende underholdning?

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 19:27

 66. Personligt synes jeg, at tanken om at “eksportere problemet” lyder som en knippelfin ide. Gerne nogle tusind kilometer sydpå, hvis ikke vi kan lave et udrejsecenter på Grønland? At holde ramadan en måned under midnatssolen, skulle få selv de mest rabiate islamister omvendt – eller under mulde. Win-win.

  Kommentar by Hertz — 25. maj 2021 @ 21:02

 67. Covid 1984 plandemic
  https://www.bitchute.com/video/ESgwTGNGQhQ/
  Læg mærke til Magnumtd’s svar til Covid19 is a government lie’s kommentar.

  Kommentar by Nielsen — 25. maj 2021 @ 21:04

 68. OT
  Fra Slovakia meddeles det at PCR-testene er fulde af hydrogel ..

  Bitchute: video/CHUn86joaf9d

  Kommentar by Svend — 25. maj 2021 @ 22:00

 69. OT: Vaccine-alarm: Skræmmende bivirkninger opdaget. (14. maj hodja)

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 22:45

 70. OT: Syv canadiske læger giver gode råd om corona/covid-19

  Kommentar by BENT A — 25. maj 2021 @ 23:06

 71. Mette FUSK proklamerede den 3. Marts, at de kvinder der var draget i krig for Däesch(IS), “havde vendt Danmark og alt hvad Danmark står for ryggen”!

  Nu har Mette FUSK så vendt etniske danskere, samt alt hvad Danmark står ryggen!

  Jeg opfatter det som, at landets leder ikke længere arbejder for landets borgere og interesser!

  Skal vi gøre noget ved det? eller skal vi som nogen her, fortsat brokke os over at NB er for bløde.
  Så meld jer dog ind i NB, og augmenter sagligt for jeres synspunkter,
  eller forbered jeres efterkommere på, at de vil vokse op i et islamisk-sharia-helvede.

  Som det går just nu ønsker Regimet(EU/FN/WEF/Bilderbergerne/Soros/
  Gates) åbenlyst, helt klart en ny vest-europæisk befolkning.
  Det islamiske-sharia-helvede lader ikke vente på sig og er en realitet om 10 år eller mindre, om vi ikke handler nu!

  Frankrig og Sverige står først for, og når islamisterne har overtaget her, falder de næste lande hurtigt efter.
  Kan desværre let forestille mig Mette FUSK byde dem velkommen!

  Kan nogen bekræfte at GI er gået i opløsning?

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop FN! DanEXit! Støt SK!
  Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 25. maj 2021 @ 23:33

 72. OT
  Sidste nyt fra mandebevægelsen Men Going Their Own Way MGTOW
  Bitchute Sandman:
  WOMEN ARE DICTATORS WEARING BRAS – MGTOW
  hash: /video/gOUlHVDWIVJz/

  Kommentar by Svend — 25. maj 2021 @ 23:35

 73. Frankrig og Sverige står først for, og når islamisterne har overtaget her, falder de næste lande hurtigt efter.

  Kommentar by Piotr — 25. maj 2021 @ 23:33

  Du glemmer vist, at Commandement des Opérations Spéciales og Särskilda operationsgruppen plaffer perkerne lige i krydderen, Double Tap style, når tiden er kommet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. maj 2021 @ 23:53

 74. OT
  Modstand til Big-Tech i Florida – sejr til James O’Keefe
  James O’Keefe Joins Florida Governor Ron DeSantis for Signing of Historic Big Tech Censorship Bill
  Youtube DeSantis: Hash: watch?v=FBCM1evqSTs

  Kommentar by Svend — 26. maj 2021 @ 00:11

 75. > Piotr 23:33
  “landets leder ikke længere arbejder for landets borgere og interesser” _Det har hun sgu da aldrig nogensinde gjort. Jeg kan kun sammenligne møgsoen med en yngre Angela Märkelig. Ondskabsfuld kollektivist,som ikke regner dem hun træder på for andet end lort.

  Kommentar by Nielsen — 26. maj 2021 @ 11:27

 76. https://www.bt.dk/krimi/politi-efterlyser-fire-drenge-for-gaderoeveri

  Kommentar by Islamarebad — 26. maj 2021 @ 13:55

 77. @ 73, J-E. Andersson. Det har jeg ikke glemt, det er blot et spørgsmål om tid før det sker.
  Disse besættere bliver ingen match for vest-europæiske special-styrker.
  Muslimer besidder hverken organisatoriske eller strategiske evner, se bare på de lande de kommer fra.

  @ 75, Nielsen. Helt enig! men nu må al tvivl bare være borte.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop FN! DanEXit! Støt SK!
  Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 26. maj 2021 @ 14:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper