26. maj 2021

DR-anmelder om woke-serie: ‘Jeg tror, at man bliver et lidt større og smukkere menneske af at se den’

Journalist Kasper Lundberg anmelder en Netflix-serie om et lesbisk sort par, der overvejer at få et barn. Fra DR Online – ‘Alle skal se og elske den’: Ny sæson af hitserie er en af de mest rørende kærlighedshistorier længe.

“Det her er min mest personlige anbefaling længe. Jeg ønsker virkelig, at alle skal se ‘Master of None: Moments in Love’. Jeg tror, at man bliver et lidt større og smukkere menneske af at se den. Men jeg indrømmer, at jeg er ekstremt farvet af, at den trykker på cirka alle mine personlige præferencepunkter. …

De første billeder, der rammer én i ‘Moments in Love’ – efter et meget klassisk, filmisk titelkort i en smagfuld grøn farve – er et par naturbilleder af nogle træer. Tæt på og så lidt længere væk. Det er ikke de mest interessante træer i verden, men de er vældig, vældig ægte. Det samme gør sig gældende med menneskene. På de næste billeder ser vi et par på omkring de 30, der vågner i en seng.

I løbet af de næste tre afsnit får vi foldet deres parforhold roligt ud. Den ene er romanforfatter, der kæmper med den svære toer, den anden er indretningsarkitekt og føler, at hun har mistet sig selv lidt i livet uden for byen. Måske skulle man få et barn?

‘Master of None’ har hele tiden leget med perspektivskift, så selvom det på en måde er et brat skifte, så føles det ikke ude af trit med serien. I tidligere afsnit har vi for eksempel set (hørt) New York fra en døvs perspektiv og oplevet, hvordan en tur hjem fra byen opleves forskelligt for en mand og en kvinde.”

(Netflix-serie om to lesbiske sorte kvinder, der overvejer at få et barn; Foto: USA Today)

Oploadet Kl. 02:51 af Kim Møller — Direkte link58 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119332/trackback

58 Comments »

 1. Man bliver dum af at se Netflix. Det er virkelig et taberabonnement. I gamle dage kæmpede DKP’erne for at dele Land & Folk ud gratis på gader og stræder efter lange interne indsamlinger (og Moskva-guld). I dag betaler unge SU-tabere gladeligt 179 kroner om måneden for amerikaniseret kommunistisk hjernevask.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 26. maj 2021 @ 03:03

 2. Kasper Lundberg er vel selv fra BLTSQXYZ-miljøet, siden han kan skrive så sødt om to woke og totalt perverse kvinder fra regnbue-miljøet. To afsporede og kønsforvirrede kællinger der vil anskkaffe sig et barn for at bruge det som dukke og legetøj.

  Det næste bliver en filmgyser om to pædofile i et badekar som anskaffer sig et barn som de kan forlyste sig med. Og den næste film igen bliver om to sadister der lader sig ansætte i en vuggestue eller børnehave hvor de begynder at pine børnene i et særligt lidt afsides rum i institutionen. Og børnenes skrig kvæler de med puder og våde håndklæder.

  Vi lever i sindssyge og perverse tider hvor medierne og filmbranchen vil hjernevaske os til at tro, at jo mere woke, jo mere skørt, jo mere feminiseret, jo mere sygt og perverst det bliver, desto bedre bliver samfundet og fremtiden.

  Kommentar by BENT A — 26. maj 2021 @ 04:01

 3. BLTSQXYZ : Bøsser, lesbiske, transvestitter, sadister og queer-miljøet osv.

  Kommentar by BENT A — 26. maj 2021 @ 04:04

 4. PS: Den woke/nyopvågnede feministiske bevægelse er kommunistisk, ligesom Enhedslisten, de Radikale, BLM og AFA. Meningen er at undergrave Vesten og dens kultur.

  Kommentar by BENT A — 26. maj 2021 @ 04:17

 5. #1 2 3 4 go morgen BENT.A

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 26. maj 2021 @ 04:39

 6. Kasper Lundberg er en hvid vestlig mand, som er nødt til at være lidt mere woke end de woke. Ellers vil han ret hurtigt blive set som et problem og blive cancelled.

  Kommentar by BE — 26. maj 2021 @ 06:05

 7. Alle SKAL se og elske den.
  Jeg droppede tv for 10 år siden og netflix for 5 år siden.
  Alt det woke lort bliver holdt kunstigt i gang af folk der tror at hvis man bare bliver ved med at vise det så vil det til sidst blive normen.
  De fejler gang på gang og pengene fosser ud af kasserne.

  Kommentar by Hagmann — 26. maj 2021 @ 06:08

 8. Det eneste neger-på-neger underholdning jeg ønsker at se er FBI’s kriminalstatistikker.

  Kommentar by P — 26. maj 2021 @ 06:32

 9. Jeg tror der er en fejl i den serie. Den ene burde være multihandikappet……

  Kommentar by Axl — 26. maj 2021 @ 06:48

 10. Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg: To svagpissere som har gjort det til et (skatteyderbetalt) levebrød at tonser rundt i en pseudoverden af komplet nonsens – Hør her I to narerøve få jer dog for helvede et ordentlig arbejde. Star med af rydde op langs motorvejene og fortsæt så med at rense lokummer – Knæk og bræk!

  Kommentar by T. Flodur — 26. maj 2021 @ 07:07

 11. . I dag betaler unge SU-tabere gladeligt 179 kroner om måneden for amerikaniseret kommunistisk hjernevask.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 26. maj 2021 @ 03:03

  Ret skal bære ret: Dog kun 129,00 kr/md. for det allerdyreste abonnement med 4K og fore samtidige enheder, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. maj 2021 @ 07:31

 12. Min værste woke-oplevelse har nok været første sæson af Das Boot fra 2018. Der er den lokale gestapochefs kvindelige sekretær. Som så har nogle lesbiske seancer med den kvindelige leder af den lokale modstandsbevægelse.

  Så stod jeg af. Det var virkelig som om at man i processen med at skrive manuskript, havde en bunden opgave: “Hvor kan vi skrive et homoerotisk forhold ind i den her historie?”.

  Ellers vil jeg nævne Bridgerton. Man kan se Dronning Charlotte og hendes afrikanske hofdamer her: https://www.telegraph.co.uk/royal-family/2020/12/28/bridgerton-queen-charlotte-really-black/

  Kommentar by BE — 26. maj 2021 @ 07:31

 13. Meget tyder på, at Danmarks årelange praksis over for danske børn og deres mødre i syriske IS-fangelejre kan have været i direkte strid med vores internationale forpligtelser – og dermed ulovlig.

  Det konkluderer fremtrædende juridiske eksperter med speciale i menneskeret i kølvandet på regeringens præsentation af en ny plan for de i alt 19 danske børn, der opholder sig i to kurdiskkontrollerede fangelejre i Syrien.

  Planen, der blev præsenteret på et hasteindkaldt pressemøde tirsdag i sidste uge af blandt andre justitsminister Nick Hækkerup (S) og udenrigsminister Jeppe Kofod (S), indebærer, at tre mødre med dansk statsborgerskab samt deres i alt 14 børn skal hentes til Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. maj 2021 @ 08:17

 14. Ja og man bliver kun dum af at se tv. Statsradiofoniens formål er at gøre danmarks befolkning dummere,så de fivilligt deltager i folkemordet på de europæiske folk.

  Kommentar by Nielsen — 26. maj 2021 @ 08:29

 15. Negere høre til i Afrika…ikke på en tv skærm.

  Kommentar by Jp — 26. maj 2021 @ 08:44

 16. #9 Axl
  Lige hvad jeg tænkte, bortset fra at jeg ville tilføje svært overvægtig og ildelugtende multihandicappet.

  Kommentar by Danskeren — 26. maj 2021 @ 09:21

 17. Gade vide hvornår danskerne for alvor bliver trætte af venstrefløjens Woke og identitetspolitiske dagsorden! Jeg er i alle tilfælde grundig træt af den!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. maj 2021 @ 09:40

 18. JEA 08.17: “Vores internationale forpligtelser” er en gang FUP OG SVINDEL. Der svindles også med menneskerettighederne. Jelved, Zenia & co og Enhedsliste elsker at forvirre danskerne med den slags påstande. Masser af lande ignorerer FNs bavl, og andre har forlængst opsagt disse latterlige og løgnagtige konventioner. Et land kan sgu da aldrig have international pligt til at begå nationalt selvmord.

  Véd JEA ikke at Saudi-Arabien har været formand for MR-kommissionen? Og FN i dag er slet ikke hvad det har været, men domineres af muslimske lande, Kina og Rusland. det var derfor Trump tilbageholdt en stor del af den økonomiske støtte til FN.

  Jelved har i årevis vrøvlet løs om at være “på kant” med konventionerne, som de fleste lande betragter med foragt. Kun Danmark kryber rundt langs panelerne for disse tåbelige postulater.

  Der svindles lystigt med MR. Danskernes annulleres i vidt omfang, mens indvandrerne overdænges med dem. Denne svindel og diskrimination har Jelved og MR-institutet aldrig påtalt.

  Hvorfor fremføre Jelveds og Enhedslistens falske påstande, som om de er gyldige??

  Kommentar by BENT A — 26. maj 2021 @ 10:00

 19. P — 26. maj 2021 @ 06:32

  Du kan bare følge det nyeste skud på stammen, det multietniske samfund

  Det multietniske samfund, gaven der bliver ved med at give. Arbejdspladser. Nu har NYPD oprettet en special afdeling til Hate Crimes, og der er nok at tage fat på ifølge de mange videoer. Så ved danskerne, hvad der er i vente. Den danske fulderiks verbale udfald synes temmelig banal, tror næppe amerikansk politi vil have tid til at efterforske den slags petitesser. De har meget stærkere sager at tage sig af. Men foregangslandet USA har et stort forspring i forhold til miniputlandet NYDANMARK.

  Send dansk politi på efteruddannelse i USA

  https://twitter.com/NYPDHateCrimes

  Kommentar by tavsen — 26. maj 2021 @ 10:01

 20. Når man i den grad bliver påtvunget negre og muslimaer med islamisk dresscode alle vegne i medierne, så begynder folk at reagere imod.

  Go woke go broke bliver i den grad en risiko.

  Modreaktionen kan være, at man hellere vil købe et dyrere produkt alene fordi, der ikke optræder negre og islamister i deres reklamer. Eller man finder film, der ikke har en villet woke-agenda.

  Kommentar by traveler — 26. maj 2021 @ 10:37

 21. I historiske film og serier fra den frodige europæiske historie er woke-moden, at negerskuespillere sættes ind til at spille historiske/mytiske europæiske figurer.

  Det giver spændende dilemmaer: Kan Christoffer Colombus optræde som neger, eller Apollo-astronauterne på månen, eller Braveheart eller Robin Hood eller danske modstandfolk i en film fra besættelsen? Skuespillere med lys hud bliver dog næppe arbejdsløse, for der er altid behov for onde karakterer i film.

  Kommentar by traveler — 26. maj 2021 @ 11:03

 22. I bogstavrækken LGBTQIAPK++ mangler man kun N for normal.

  Kommentar by Ole Madsen — 26. maj 2021 @ 11:10

 23. -Hate Crime_ ? Du kan parkere alt ind under den betegnelse, og kan bruges af hvilket som helst diktatur til at kneple ytringsfriheden, og cencurere. Tåbelig Juridisk Gummi anklage. Kan bøjes hvorhen man vil i subjektiv retning.

  Kommentar by Michael Unna — 26. maj 2021 @ 11:48

 24. Gode DVD TV serier? (Hollywood)- Homeland-!!!!, Deadwood, Shields.

  Kommentar by Michael Unna — 26. maj 2021 @ 11:50

 25. Perker tv?

  Kommentar by Hul igennem? — 26. maj 2021 @ 12:15

 26. off-topic fra den amerikanske galeanstalt

  Biden flyver i al hemmelighed flygtninge til Republikanske delstater.
  Her er det vel meningen de skal hærge med kriminalitet, og suge penge ud delstaterne.
  https://100percentfedup.com/why-is-the-biden-regime-sending-planeloads-of-illegal-immigrant-minors-to-red-states-why-are-they-keeping-members-of-congress-in-the-dark-about-their-covert-operations/

  Kommentar by k.m. — 26. maj 2021 @ 12:31

 27. Har været “woke” og vågen de sidste tæt ved 40 år.
  Men hvergang jeg har galpet op, har jeg fået besked på, fra det ægte “woke” segment, at jeg er racistisk, ikke stueren samt et kældermenneske !!!

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 26. maj 2021 @ 12:36

 28. Neuhammer — 26. maj 2021 @ 12:36

  Ja skældsordene har væltet ud, samtidig med alle steder krævede en god debattone

  Selv har jeg flere gange fået at vide for 5-6 år siden, at jeg som DF-vælger slet ikke havde nogen eksistensberettigelse. Og det på en tid, hvor inklusion var det helt store plusord

  Kommentar by tavsen — 26. maj 2021 @ 12:44

 29. Og ellers gjorde Glistrup mig politisk bevidst. Det var højeste mode i 70’erne, underforstået være venstreorienteret. Men jeg mente ikke, socialisterne kunne tage patent på bevidsthed.

  Lige så lidt som nogle kunne tage patent på Dannebrog

  Kommentar by tavsen — 26. maj 2021 @ 12:50

 30. Kommentar by Nielsen — 26. maj 2021 @ 08:29

  Når jeg har været sammen med og samtalet med egne jævnaldrende familiemedlemmer, så har DR og systemet sejret…dumheden er monumental, da de er så hjernevaskede at de er helt blege og gennemsigtige oppe i knolden!

  Sammen med det der i øvrigt sker og kan læse om i Danmark, er løbet for længst kørt! Danmark er på vej til at forsvinde i et helvede af løgn og bedrag, magtmisbrug, korruption og antidemokratisk politik og lovgivning!

  Game Over!

  Kommentar by Black Watch — 26. maj 2021 @ 13:36

 31. stadig off-topic, men stof til eftertanke
  Hvor mange liv har narkoindustrien på samvittigheden ? i forhold til ofre for covid-19?

  Der smugles enorme mængder narko ind i USA alene, og oven i narkomanernes ulykke, tjener medicinalindustrien fedt på afvænningsmedicin = skruen uden ende.

  Det dilemma slipper vi aldrig af med, men aldrig før er verden lukket så brutalt ned som under covid-19, så spørgsmålet er om det var de økonomiske og menneskelige omkostninger værd? når vi ved hvad der ellers foregår rundt omkring.

  Kommentar by k.m. — 26. maj 2021 @ 13:42

 32. “Så røg den sidste illusion om Mette Frederiksen”. Artikel om Mette Fupsens vending på en tallerken vedr. ISIS medlemmer. Først skulle de ikke til Danmark fordi de var farlige, var landsforrædere, var tilhængere af en grusom terror-organisation. Det var sikrest at lade dem blive i Syrien.

  Men så pludselig, hokus pokus, var de velkomne til at slå sig ned i Danmark. Hvor R, EL og DR glæder sig til at byde dem hjertelig velkommen sammen med deres mange radikaliserede børn. Og lidt senere følger så diverse familiesammenføring.

  Kommentar by BENT A — 26. maj 2021 @ 13:43

 33. Jeg hader ikke de fremmede. Jeg hader kun at DE ER HER i landet.

  Men jeg hader anti-hvide tåber som Kasper Lundberg og jeg hader hans afrophile og oikofobiske udgydelser.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. maj 2021 @ 13:54

 34. > Black Watch 13:36
  Demokratisme er ikke løsningen. Vi har brug for frihed.

  Kommentar by Nielsen — 26. maj 2021 @ 14:04

 35. PS: BLACK WATCH 13.36: Ja, de begynder at se dystert ud. Men det er trods alt opmuntrende at danskerne er begyndt at protestere mod at få snesevis eller hundredvis af kriminelle asylanter som naboer. Og at franskmændene er ved at have fået nok.

  NEUHAMMER, 12.36: Det kan måske være en “trøst” at kommunisterne arbejder hårdt på at det snart skal blive STRENGT FORBUDT at være et kældermenneske, at være ikke-stueren, at være racist, fremmedfjendsk eller bare tænksomt bekymret over folkeudskiftningen.

  Og da du jo er en lovlydig borger, vil du selvfølgelig straks blive til en varm og begejstret tilhænger af den størst mulige berigelse.

  Og ellers vil du givet kunne blive “helbredt” med den rette medicin indgivet af specialister i forkert tænkning og dertil hørende omskoling og genopdragelse.

  Kommentar by BENT A — 26. maj 2021 @ 14:08

 36. Black Watch — 13:36

  Ja, jeg kender sgu godt rumlen, det er næsten håbløst – Men op med humøret oldtimer ;-) – Never Ever Give Up! Vores tid kommer stærkt tilbage. Se blot på hvad der sker i Sverige: Sverigedemokraterna er nu Sveriges største parti, og fører (i følge Göteborgs-Posten) forhandlinger med andre borgerlige partier om at danne en borgerlig flertals regering efter kommende valg.

  Hvis bøtten kan vende i Sverige (hvad vi aldrig turde drømme om) så kan den også vende her! – Tiden nærmer sig hvor vi kan vinke farvel til synspunkter fra: Ja, jeg gider ikke at remse dem op, du ved hvem jeg mener – Hold ud sejren er vores, den skal være vores! Jeg kan, på mine børnebørns vegne ikke holde tanken på alternativt ud.

  Kommentar by T. Flodur — 26. maj 2021 @ 14:17

 37. Tror du Sverige Demokraterne formår at stække SEB?

  Kommentar by Nielsen — 26. maj 2021 @ 14:44

 38. Kommentar by Nielsen — 26. maj 2021 @ 14:44

  Så længe svenskerne kan kigge hinanden over skulderen på valgstederne – og statsminister Löfven dæmoniserer svenskerne ser det sort ud:
  https://ditoverblik.dk/haard-kritik-af-svensk-valgsystem-forsvundne-stemmesedler-og-manglende-hemmelighed/

  Kommentar by Thomas M. — 26. maj 2021 @ 14:55

 39. T. Flodur — 26. maj 2021 @ 14:17 skrev:

  Ja, men Sverige-Demokraterne har betalt en skyhøj pris for at blive så store, som de er nu. De er ikke (længere) nationalister, de er blevet en slags “godkendt opposition” og de taler derfor hellere ikke (længere) om massive udsendelser af de fremmede.

  Et langt bedre alternativ er “AfS” (Alternativ for Sverige).

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. maj 2021 @ 14:58

 40. Hvad med en TV serie om nogle SadoMaschokister, som danner vennepar med en Sodomist og Nekrofil???? Hvorfor har De nu ingen rettigheder på TV. Det gør mig fornærmet…på Deres vegne :-) :-) :-). Og de vil også have børn og Deres køn skal stå passet!!!
  Nuvel de fleste Islamiske forhold er vel af Sadomaschokistisk tilsnit, men det røre man jo ikke ved….Hvorfor gør man ikke det??? I feel offended!!!! :-) :-) :-). Det må da være en sag for Alternative Kaospiloter!!!!! (Uffe Elbæk …Ik å?):-) :-) :-) .

  Se – Homeland- på DVD, hvis den er strøget fra Nettet. DVD fra fortiden kan de jo ikke cencurere.

  Kommentar by Michael Unna — 26. maj 2021 @ 15:14

 41. 40). Det må da være en soleklar – Hate Crime- at der ikke er lavet en -progressiv- film eller TV- serie om dem….Klag over Hollywood. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 26. maj 2021 @ 15:19

 42. Som jeg plejer at sige. Hvis man ikke har de -rigtige- meninger, så er det en -Hate Crime-. Hurra for meningsdiktaturet. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 26. maj 2021 @ 15:21

 43. Lyder som en ekstremt fascinerende serie. Hvis man er blind, døv og intelligensmæssigt udfordret.

  Så vil jeg hellere se Bent As kommende mesterværk.

  Kommentar by Michael — 26. maj 2021 @ 16:39

 44. #33 Peter Nielsen 13.54 metoo

  Kommentar by Heisahero — 26. maj 2021 @ 16:47

 45. Nu behøver skatteborgerne jo ikke at bruge 4 milliarder på DRingenting for at se en serie..?

  Kommentar by Hul igennem? — 26. maj 2021 @ 17:34

 46. Det er sgu tragisk. Serien kan måske være rigtig god, hvem ved – men det er ikke seriens cinematografiske kvaliteter anmelderen bedømmer.

  Kommentar by DavidK — 26. maj 2021 @ 17:37

 47. “Jeg tror, at man bliver et lidt større og smukkere menneske af at se den.”

  Har han ikke gode venner, der kunne dæmpe hans selvglæde?

  “Måske skulle man få et barn?”

  Den sædvanlige løsning på alle problemer for kvinder i parforhold. STAKKELS BØRN

  Kommentar by tavsen — 26. maj 2021 @ 17:47

 48. Scenen med to lesbiske kvinder i et badekar lyder eller ikke værst….faktisk lidt a la weekendsex i 80’erne

  Kommentar by redneck — 26. maj 2021 @ 20:03

 49. Kommentar by redneck — 26. maj 2021 @ 20:03

  Ja. Jeg husker II den forbindelse med stor veneration billedserien: Analdronningem fra Rødekro, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. maj 2021 @ 20:11

 50. Hvor mange muslimer sender Danmark ud af landet og hjem til Muhamedanien hvert år?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. maj 2021 @ 20:47

 51. Peter Nielsen — 14:58

  Prisen for at fravriste venstrefløjen magten/magten over medierne, universiteterne, folkeskolen, osv. kan vel ikke være for høj; i hvert fald ikke hvis det sker i henhold til de demokratiske spilleregler?

  Kommentar by T. Flodur — 26. maj 2021 @ 22:04

 52. Det som en samlet verdenspresse kaldte trump en løgner for, vil joe biden nu have undersøgt: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/biden-vil-have-rapport-om-coronavirussens-oprindelse/8597105

  Journalister er terrorister.

  Kommentar by Per — 26. maj 2021 @ 22:38

 53. T. Flodur — 26. maj 2021 @ 22:04:

  Jeg tror du misforstod mig. Med “skyhøj pris” mener jeg en POLITISK PRIS, altså at SD desværre har flyttet sig LANGT ind i mod midten på udlændingeområdet.

  SDs midter-søgning er den primære årsag til at partiet AfS (Alternativ for Sverige) overhovedet eksisterer.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. maj 2021 @ 22:55

 54. Peter Nielsen — 22:55

  Nej, jeg forstår dig vist udmærket – Og vi er vel langt hen ad vejen enige; men i politik gælder alle kneb. Så hvis Sverigedemokraterna holder lidt lav profil her og der, er det vel blot et af de politiske kneb som de andre svinepelse (Læs: venstrefløjen) også flittigt gør brug af – SD giver, så at sige, tilbage med samme medicin?

  Kommentar by T. Flodur — 26. maj 2021 @ 23:17

 55. Netflix er lavet for at fylde et tomt zombiesind med vrøvl

  Kommentar by Svend — 26. maj 2021 @ 23:31

 56. “Vi tyranniseres med falske kriser” hedder en artikel på nettet. Skrevet af en mand der har en 180 grader modsat opfattelse af hvad der skal til for at vi kommer videre, i forhold til hvad Folkemordstinget mener eller påstår at vi har brug for.

  Kommentar by BENT A — 27. maj 2021 @ 00:19

 57. 00:19
  Bitchute:
  Search…

  ‘THE STORY OF OUR TIME…’ (HARRY VOX) MAY 26, 2021

  Kommentar by Svend — 27. maj 2021 @ 01:10

 58. T. Flodur — 26. maj 2021 @ 23:17 skrev:

  “men i politik gælder alle kneb.”

  Ja, men problemet er, at hvis de bliver valgt på et midter-søgende program og så EFTER valget går “hardcore”, så vil de miste rigtig mange vælgere, som troede de havde stemt på et midterparti. De vil miste rigtig meget troværdighed.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. maj 2021 @ 15:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper