27. maj 2021

Rapport problematiserer ytringer om Islam, feminisme mv. , der ikke i ‘juridisk forstand er strafbare’

Søndag kunne Politiken fortælle, at en såkaldt ‘At&tack-Ha&te’-algoritme der kan ’spotte had’ har undersøgt 63 mio. facebook-kommentarer. Konklusionen er lige efter bogen: ‘Tre DF’ere ligger i top på listen over hadefulde ytringer’, ‘Du er total blæst fucking blondine uden hjerne blev dråben, der fik Pernille Skippers bæger til at flyde over’ og fremdeles. Nationalsindede er hadefulde, eks-kommunisten er offer for had.

Som man kan læse i rapporten fra Analyse & Tal, så er der visse emner der trigger Facebook-brugere: ‘Især muslimer, er omdrejningspunkt for angreb’: “… så snart snakken falder på islam, muslimer, indvandrere og integration ligger andelen af angreb i kommentarsporene på op mod 13%.” Polariseret debat om Islam, feminisme mv. skaber had. Bemærk den kreative bortforklaring. Fri debat om den yderste venstrefløjs ufolkelige mærkesager afskrækker borgere fra den demokratiske debat. LOL.

“Der findes ingen leksikalsk definition af hadtale i den danske ordbog. Det tætteste vi kommer på en definition af hadtale er formuleringen af straffelovens paragraf 266b (”racismeparagraffen”):

‘Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af race, hudfarve, national eller etnisk oprindelse, tro eller seksuel orientering, straffes med bøde, hæfte eller fængsel indtil 2 år.’

Udgangspunktet for denne analyse er dog ikke blot at detektere ytringer, der i juridisk forstand er strafbare, men at pege på ytringer, der kan medvirke til at afskrække borgere fra at deltage i den demokratiske debat. Til dette formål fandt vi ECRIs (the European Commission against Racism and Intolerance) og Facebooks definitioner af hadtale brugbare. Vi har derfor valgt at læne os op ad disse to eksisterende definitioner på hadtale i udarbejdelsen af vores egen.” (Analyse & Tal, Angreb i den offentlige debat på Facebook, 2021)

“Jeg får masser af forfærdelige hadbeskeder hver dag. Jeg bliver kaldt nazist, og jeg bliver beskyldt for at spise små børn. Men vi må jo stå på mål for den politik, vi fører. … Jeg har slået notifikationer fra på Facebook, så jeg ser ikke kommentarerne. Men de hader mig endnu mere på Twitter.” (Rasmus Stoklund cit. i BT, 24. maj 2021)

Apropos

“Facebook giver verificerede profiler for offentlige personer (profiler med et blåt flueben) ekstra synlighed i kommentarsporene. Dét kombineret med Facebooks algoritmer gør, at politikernes kommentarer ofte ryger op i toppen af kommentarsporet. En opgørelse fra Analyse & Tal viser, at særligt politikere fra Venstre og Nye Borgerlige er flittige til at kommentere på mediernes Facebook-sider. …

Indtil videre er det kun på DR Nyheders Facebook-side, at politikere ikke længere er tilbøjelige til at indtage førstepladsen i kommentarsporet. … Hos TV 2 Nyhederne har de ikke besluttet sig for, om de vil følge trop…” (Journalisten.dk, 5. maj 2021: DR har lukket for politikernes Facebook-finte

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119337/trackback

16 Comments »

 1. Prøv, at læs forfatteren Carsten Jensens facebook profil. Hans egne tekster er ofte fyldte med hadefulde udsagn og de-humanisering af modstandere. Hans fans giver den også gas.

  Kommentar by CCC — 27. maj 2021 @ 02:52

 2. MEDIERNES PLADDERHUMANISTER OG FELTMADRASSER dominerer i forvejen debatterne, og nu går de efter at danskernes ytringsfrihed skal afskaffes. Får de deres vilje, bliver det demokratiets død. Næste kapitel bliver så et totalitært diktatur som i Kina. (hvor man har en lov om at borgerne har pligt til at angive enhver medborger som ikke er kommunistisk nok)

  Kommentar by BENT A — 27. maj 2021 @ 03:04

 3. Nanna Skov Høpner er fængslet på 3. måned for et par “forkerte” ord. Hun opfordrede til en ikke-voldelig protest mod Chrborgs politik. Det gav en dom på 2 års fængsel. Nanna har ikke skadet nogen.

  Berigere kan begå hundredvis af forbrydelser, og slippe med bittesmå domme. Selvom deres ofre dør eller lider i årevis.

  En dræbt dansk kvinde som følge af vanvidskørsel i fodgængerfelt eller på cykelsti/fortov gav samfundstjeneste i 3.5 døgn. Det viser at vi danskere er gjort til untermenchen i vores eget land.

  Folkeudskiftningen og den etniske udrensning er begyndt.

  Kommentar by BENT A — 27. maj 2021 @ 03:25

 4. En asylant begik cirka 400 forbrydelser mod danskere. Han slap med ca. 2 års fængsel. Dommen er appelleret.

  Kommentar by BENT A — 27. maj 2021 @ 03:29

 5. Bliver de højtuddannede politisk korrekte aldrig træt af teoretisk navlebeskuelse?

  Pernille Skipper. SÆLG BILEN, brug den offentlige transport. FÅ LIDT NÆRKONTAKT MED VIRKELIGHEDEN.

  Kommentar by tavsen — 27. maj 2021 @ 04:23

 6. Det er jo pinligt det her. Hvordan bliver der talt til om selvstændige kvinder der ikke vil gå med telt, eller Jøder. Det er yderst pinligt fordi man bevidst søger at cencurere virkeligheden. MSM og myndighederne er ved at være rådne, for at cencurere (virkeligheden).

  Kommentar by Michael Unna — 27. maj 2021 @ 06:30

 7. Hvorfor skulle Pernille Skipper sælge bulen? Den befordrer hende let til danskernes lommer.

  Kommentar by Nielsen — 27. maj 2021 @ 07:18

 8. Det vil være dumt af Pernille Skipper at sælge bilen. Den bringer hende let rundt til danskernes lommer.

  Kommentar by Nielsen — 27. maj 2021 @ 07:26

 9. Nielsen — 27. maj 2021 @ 07:26

  Ja, lad hende beholde beskyttelsesboblen, så hun kan køre gennem livet og betragte den eksotiske baggrund på fortovene. UDEN at vide, hvilket sprog der tales.

  Jeg er jævnligt blevet overhalet af de nydanske, der snakket et dansk, som afslører at dansk IKKE snakkes i hjemmet. Efter et lille stykke tid sætter jeg tempoet op og går bag dem. Og de er straks tilbage i hjemlandets kaudervælsk.

  På de offentlige tumlepladser beskytter de professionelle agitatorer hende. Er det ikke 3 topjournalister hun kender? Derfor er hun tit i Radioavisen. Fanden hytter sine.

  Kommentar by tavsen — 27. maj 2021 @ 11:24

 10. Vi har ingen offentlig debat. Enkelte mennesker sidder inde i deres respektive bobler og grynter lidt til hinanden, men de fleste er slet ikke tilstede, da de er en slags chimpanser for de sataniske lortemedier, de offentlig ansatte psykopater og alle deres psykolakajer. Lort ind, lort ud.

  Kommentar by Svend — 27. maj 2021 @ 11:49

 11. Når man hader sit eget land så meget at man er villig til at destruere det, så er man vel så hadefuld som man kan blive.

  Ord er blot ord, kritik er kritik, det der tæller er handling!

  Den samlede venstrefløj plus en god bid af resten af folketinget handler som var de Danskernes svorne fjender. Jeg kan ikke komme i tanke om en eneste ting der er gjort til Danskernes bedste de sidste 20 – 30 år.

  Kommentar by Santor — 27. maj 2021 @ 12:37

 12. Rasmus Stoklund: “….og jeg bliver beskyldt for at spise små børn.”

  Det var den amerikanske skuespiller W.C. Fields som engang udtalte offentligt: “jeg elsker små børn – men helst med sprød svær”

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. maj 2021 @ 17:45

 13. “HADTALE, HVAD ER DET? Er det enhver form for kritik, utilfredshed misbilligelse, oplysning eller fremlæggelse af meninger og kendsgerninger??

  Nej, det er det ikke, men censur-aktivisterne, EU-tilhængerne, de skinhellige humanister og de woke feltmadrasser ønsker at enhver form for kritisk, oplysende og demokratisk debat skal forbydes.

  Derfor vil du nu have indført gummi-paragraffer der kan bruges til at sætte enhver som mener noget “forkert”, i fængsel.

  Deres forbillede synes at være Nordkorea.

  Kommentar by BENT A — 27. maj 2021 @ 18:38

 14. Det komiske er, at de tre DF’ere sikkert er hurtige til at kalde andre for “anti-semitter” eller lign. ligegyldigt udskamningsord, hvis nogen tillader sig at kritisere deres foretrukne stamme.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. maj 2021 @ 23:19

 15. Det komiske er, at de tre DF’ere sikkert er hurtige til at kalde andre for “anti-semitter” eller lign. ligegyldigt udskamningsord, hvis nogen tillader sig at kritisere deres foretrukne stamme.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. maj 2021 @ 23:19

  Kritik af islam og muslimer ✅

  Kritik af judaisme og jøder ❌

  Forstå det nu, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 28. maj 2021 @ 12:16

 16. Jens-Erik Andersson — 28. maj 2021 @ 12:16 skrev:

  “Kritik af islam og muslimer ✅

  Kritik af judaisme og jøder ❌”

  Virkelig imponerende og overbevisende argumenter du her fremfører …

  Men dette FREMMEDE og IKKE-VESTLIGE folk er åbenbart også DIN foretrukne stamme.

  Jeg foretrækker det etnisk danske folk.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. maj 2021 @ 12:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper