27. maj 2021

Fuld mand råbte af muslim, så åbn lige grænserne: Vi kan ikke ‘isolere problemet til sådan en idiot her’

Identitær fortæller, at Enhedslistens Rosa Lund i Folketingets Retsudvalg har spurgt justitsminister Nick Hækkerup, hvorvidt der var ‘påbegyndt en strafferetlig efterforskning af organisationen’ for anti-islamiske bannere ved en tidligere omtalt Metro-happening. Onsdag blev så dagen hvor Sikandar Siddique kaldt justitsministeren i samråd, for det han kalder ‘overfald’. Klistermærker bliver til ‘hærværk’, ord bliver til ‘overfald’. Den yderste venstrefløj har ingen proportionssans, og alt manipuleres til uigenkendelighed.

Men ellers kører historien videre. En tilfældig alkoholikers udbrud mod en islamist, skal bruges som rambuk for den multikultulle ideologi (læs: Islam som kultur og religion). Herunder tre eksempler. En leder i Dagbladet Information, en klumme i Ekstra Bladet, og en lang smøre fra skuespiller Pelle Hvenegaard i BT – ‘Det gør ondt helt ind i sjælen’ (ikke online, 26. maj 2021).

“‘Jeg tror, der er mange, der gerne vil isolere problemet til sådan en idiot her, men jeg synes, problemet er meget større, og derfor er det enormt vigtigt at få fokus på,’fastslår den 45-årige tv-vært, forfatter og foredragsholder. …

Han er nemlig overbevist om, at det er mange års kritisk politisk diskurs om muslimer og andre etniske minoriteter – særligt fra de regeringsbærende partier Socialdemokratiet og Venstre – der viser sin grimme bagside.

‘Der bliver kørt så hård en retorik på, at muslimer og indvandrere tager noget fra os, og de ødelægger vores land. Det gør jo, at vi har fået delt befolkningen op i os og dem, og det gør jo også, at folk eksempelvis kigger skævt til kvinder, når de går med tørklæde,’ mener Pelle Hvenegaard.

Han anerkender, at der kan være problemer forbundet med integrationen i Danmark, men slår fast, at den generaliserende retorik fra politisk side også rammer alle dem, der aldrig har udgjort noget problem.

‘Størstedelen er jo selvfølgelig bare ganske fredelige, almindelige mennesker, som jeg synes, man er med til at stigmatisere. Politikerne har også et ansvar for at tale til dem, for de bliver i virkeligheden ramt hårdest,’ understreger han.”

(Tina Frimand fra Kastrup, der kender manden: ‘Alkoholisme er en sygdom’; Foto: FB)

“… danske muslimer er hårdt ramt af hadforbrydelser. Samtidig påpeger blandt andre Institut for Menneskerettigheder, at der er et stort mørketal. Alligevel kan det virke, som om store dele af Folketinget taler hadforbrydelser mod muslimer ned eller ikke ser dem som et særligt problem. … Manden i Kastrup Havn er uden tvivl en idiot. Men han er desværre langtfra alene med sit had til muslimer. Det er fint at tage afstand fra enkeltsager, men det ville klæde danske politikere, hvis de også huskede at italesætte de mange andre eksempler på had, som aldrig bliver filmet og går viralt.” (Dagbladet Information v/Natalie Barrington Rosendahl, 26. maj 2021)

“… fordømmelser a la Stoklunds og Jarlovs er en fis i en hornlygte. For de to herrer ved jo godt, hvilke tangenter de spiller på, når de fører værdi-og udlændingepolitik. Nemlig på bekostning af danske muslimers ret til at blive behandlet som individer – i stedet for en stor klumpet masse med fællesnævneren islam. … jeg undrer mig oprigtigt over, hvorvidt det kommer bag på de to – og andre politikere – at der går en lige linje mellem Facebook-opslag af ukrudt og forslag om sindelagskontrol til samfundets trykkoger… (Geeti Amiri, Berlingske, 27. maj 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119340/trackback

18 Comments »

 1. DET ER ABSURDE OG BIZARRE TIDER

  Kommentar by BENT A — 27. maj 2021 @ 01:31

 2. 1:31 Hvad mere behøver vi at vide, hørte du Harry Vox?

  Kommentar by Svend — 27. maj 2021 @ 01:35

 3. Man ser et mønster relateret til multikulturen i hele vesten som er præget af en konstant asymmetri i vinklingen af sager. Hvis en hvid person kan anklages for racisme, diskrimination imod mindretal så blæses sagen totalt op selvom det måske drejer sig om små forhold. Omvendt i sager hvor mindretal er stærkt racistiske, begår overgreb så bliver disse sager i formelle medier ikke reporteret. Overgrebene på etniske engelske piger gennem et årti i flere Engelske byer er et eks på dette.

  Fortalerne af multikultur er tvunget til denne vinkling. De er nød til, at have hvide etniske europæere som dem som er årsag til problemerne. Hvis det viser, at alle grupper reelt set har en stærkt bias mod dem de er relateret til, er “racistiske” mod fremmede, stærkt etnocentriske så falder hele projektet sammen som urealiserbar utopi.
  Reelt set forventer jeg samme desperation omkring multikulturen som man så i de komministiske regimer da de var i problemer. De vil blive mere radikale i deres krav og jagter personer som ikke følger ideologien som årsag til det ikke virker. Vesten ligner meget Kina idag under kulturrevolutionen. Men det vil kollapse på et tidspunkt . Utopier kollapser typisk efter de er blevet til åbenlyse dystopier som alle lider under.

  Kommentar by CCC — 27. maj 2021 @ 01:42

 4. DET ER ABSURDE OG BIZARRE TIDER vi lever i. Og samtidig skræmmende og uhyggelige tider. For det er som om vanviddet er uden grænser.

  Uvidende skolepiger, frådende feminister, hårdkogte kommunister,

  hysteriske aktivister, forvirrede studiner og rablende sindssyge kvindesagskvinder

  har sluttet sig sammen med magtsyge, herskesyge, mandsfjendske og demokratifjendske kliker.

  Woke kvinder der kun forstår en lillebitte smule af det hele, såsom Greta Tunfisk, Pernille Weiss, Eva Flyvholm, Rosa Lund, Maj Villadsen, Sofie C., Pernille Skipper og Zenia osv. plus pladderhumanister af alle slags, er tilsyneladende ved at rage al magt til sig. Ihvertfald magt nok til at destabilisere Europa og føre EUs lande mod ruin og undergang.

  Og de unge politiserende kvinder bakkes jo ivrigt op af ældre og mere kyniske og udspekulerede kvinder. (Merkel, Ursula, Ylva, Vestager, Stine Bosse, Jelved og Zenia osv.)

  Snart kan politik-kvindernes arrogante, irrationelle, hysteriske, historieløse og faktaresistente politik føre til at Europas økonomi, frihed og civilisation KOLLAPSER.

  Hvornår går det op for mændene og vælgerne at der er alt for mange kvinder med i politik, partier, bureaukratier, råd og styrelser osv. Kvinder der som regel bruger en del tid på at konspirere mod mændene, familierne, skatteyderne, demokratiet, ytringsfriheden og nationen/fædrelandet/folkehjemmet.

  Se også: “Vi tyranniseres med falske kriser”, “Bilbrande”, “Why women destroy families, nations and civilizations”.

  DE POLITISERENDE KVINDER RISIKERER AT BLIVE BÅDE LANDENES, MÆNDENES OG BØRNENES UNDERGANG.

  Kommentar by BENT A — 27. maj 2021 @ 02:18

 5. ps: Bemærk også hvordan kvinder dominerer medierne: DR, TV 1+2, Pølletiken, JP, BT, EB og resten af papiraviserne. Resultatet er lovgivning, magtudøvelse og administration som favoriserer kvinderne og skader mændene, familierne og hele landet.

  Kommentar by BENT A — 27. maj 2021 @ 02:24

 6. # CCC 01.42: Du har ret i at Vesteuropa (og USA) nu begynder at ligne Kina under kulturrevolutionen. Men hvis kursen ikke ændres, kan det ende i et mørke som varer i flere hundreder af år. En tusind-års nat.

  For Danmarks vedkommende kan det blive til total katastrofe i løbet af forbløffende kort tid. Få år.

  Og den enkelte dansker kan blive Chrborgs næste offer i dag, i morgen eller i næste uge.

  Kommentar by BENT A — 27. maj 2021 @ 02:34

 7. @BENT A

  Kursen vil ikke blive ændret. Jeg er fuldkommen overbevist, at dette her vil fortsætte til flere vestlige lande går i opløsning pga. multikulturen. USA, Frankrig og Sverige ligner stærke kandidater. Det forhold, at Danmark ikke er så langt fremme i udviklingen af dystopien gør, at vi måske kan komme fredligt ud af det. Men, desværre tror jeg ikke dette her stopper uden vi ser voldsomme ting i nogle vestlige lande. Multikulturen skal have sit Stalingrad eller Gulag før det ændres. Vi skal ind i det totale mørke før vi kan se lys og håb.

  Kommentar by CCC — 27. maj 2021 @ 03:10

 8. Det positive ved medierne og kendissernes virtue signalling i den slags sager, er at det bliver meget tydeligt for alle de danskere som til dagligt bor i områder med mange muslimer hvor fyldt med løgn og dobbeltmoral de er.

  For det er ikke fulde lars fra kastrup der råber af dem på gaden. Det er ædru muhammed, ali, hamsa, hamid, og alle deres fætre, og man skal være glad hvis de nøjes med at råbe. Og ikke ET ENESTE af alle de mange tusinde årlige tilfælde af racistisk had imod danskere bliver til en artikel i politiken, forargede læserbreve, eller twitter opråb fra latterlige kendisser om “tonen”.

  Danskerne lærer ufatteligt langsomt, men når alle de frelste kendisser lyder som en blanding af zenia stampe og stine bosse der fra deres elfenbenstårne i whiskeybæltet forsøger at belære dem om hvor meget de bør krybe for muslimer, så kan jeg ikke forestille mig at normale mennesker gider at høre på dem mere om få år fra nu.

  Apropo woke kanariefugle i kulminer, hvad er der egentlig blevet af stine bosse?

  Kommentar by Per — 27. maj 2021 @ 05:03

 9. Pelle Hvenegaard forholde sig slet ikke til Islam og hvor meget de hader den frihed alle andre har. Som om det kun var i Danmark det foregik. Pelle Hvenegaard er en moralsk rådden idiot, som bor langt væk fra de problemer, som Islam skaber. Sjovt nok har jeg kommenteret nogenlunde det samme som tråden, før jeg læste den- i tråden før. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. maj 2021 @ 06:40

 10. Hæftede mig ved hvad, der var skrevet i en tidligere tråd.
  I skal ikke være her, altså på havnen. Så hvordan perkerne selv opskalerer det hele.
  Manden går så med i spillet.
  Hvis hun/de er her illegalt, så til udsendelse lejren.

  Kommentar by Islamarebad — 27. maj 2021 @ 07:57

 11. Geeti Amiri i Berlingske laver focus flytning typisk for dem, der ønsker islamisering velkommen, men der er væsensforskelle mellem biblen og koranen, som man ikke kan bortforklare. Islam og kristendom er religioner, der mere eller mindre præger dem, der er vokset op med den kultur.

  Muslimer udgør nu cirka 23 procent af verdens befolkning* (Pew Forum)
  Muslimer udgør nu cirka 32 procent af verdens befolkning (Pew Forum)
  Verdens befolkningstal er nu oppe på næsten 8 mia.

  Islam er i vækst og udgør en stigende andel af verdens befolkning. Kristendommen er i tilbagegang og udgør en hastigt faldende andel af verdens befolkning. Det skyldes hovedsagelig den demografiske udvikling.

  Kristendom startede i den romerske provins Galilæa for godt 2000 år siden med den jødiske prædikant og religiøse afviger fra jødedommen, jøden Jesus fra Betlehem syd for Jerusalem. Jesus-sekten prædikede fred mellem alle mennesker.

  Islam opstod med den religiøse kriger Muhammed på den arabiske halvø for 1400 år siden. Muhammed prædikede udbredelse af islam vha krig (jihad).

  *”Næsten hver fjerde i verden er muslim”
  https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/n%C3%A6sten-hver-fjerde-i-verden-er-muslim

  Kommentar by Amad — 27. maj 2021 @ 10:10

 12. korrektion
  Muslimer udgør nu cirka 23 procent af verdens befolkning* (Pew Forum)
  Kristne udgør nu cirka 32 procent af verdens befolkning (Pew Forum)
  Verdens befolkningstal er nu oppe på næsten 8 mia.

  Kommentar by Amad — 27. maj 2021 @ 10:12

 13. Der kan man se hvordan medierne forfølger, udskammer og ydmyger en etnisk dansker der i fuldskab har givet luft for sin harme over at se sit land foræret væk til agressive snyltere, repræsenterende en formørket ideologi der vil ødelægge hans land. Et andet eksempel var den såkaldte spyttemand, der lod sin forfærdelse over den voldsomme invasion i 2015 give sig ret uskyldigt udslag. Ham forfulgte medierne og myndighederne i ugevis herefter.

  Der er ganske enkelte tilfælde hvor sikkerhedsventilen er lettet og en etnisk dansker har givet sine følelser frit løb, til trods for den politisk korrekte optugtelse. De bliver i så fald til gengæld blæst op af de ondskabsfulde medier. De utallige tilfælde hvor de krævende velfærdsmigranter har chikaneret deres danske skaffedyr, bliver derimod forbigået med tavshed. Ikke noget med videooptagelser her. Det er ofte pressede danskere på samfundets bund, der bliver mest frustrerede, fordi det er dem der betaler den højeste pris for indvandringen. De vellønnede journalister kan sagtens være frelste og fordømmende. De lever som regel i sus og dus langt fra indvandrerghettoerne. Boycot dog de venstreorienterede møgsprøjter som EB, BT, Information og Politiken (først og fremmest). Desuden de statslige propagandamedier, DR og TV2.

  Kommentar by JC — 27. maj 2021 @ 11:36

 14. Nu mangler vi vist kun kommentarer fra cirkus-domptørerne, bjørnetrækkerne, lommetyvene og de prostituerede M/K, så skulle ringen af popsmarte fordømmelser fra underholdningsindustrien være sluttet – Ikke sandt?

  Bjørnetrækker: Omrejsende gøgler med bjørn, som var dresseret til at udføre forskellige småkunster. Som regel dansede den på bagbenene til bjørnetrækkerens sang eller til lirekassemusik.

  Kommentar by T. Flodur — 27. maj 2021 @ 11:45

 15. Stoklund benægter at hans mælkebøttebillede, havde noget som helst med terrorister at gøre. Jeg synes det er en hån mod den smukke mælkebøtte, at den skal sammenlignes med terrorister. Men ellers er jeg enig i at man godt kan sammenligne uønsket ukrudt, der invaderer ens have, med uønskede islamiske terrorister, der invaderer ens land. Sammenligningen er nærliggende. Hvis Stoklund har antydet denne sammenhæng, behøver han da ikke at have dårlig samvittighed. Man skal være medlem af Enhedslisten eller de Radikale for at kunne forarges over denne analogi.

  Kommentar by JC — 27. maj 2021 @ 11:48

 16. “Størstedelen er jo selvfølgelig bare ganske fredelige, almindelige mennesker, som jeg synes, man er med til at stigmatisere.”

  Jeg absolut hader den her form for retotik. Jeg ønsker ikke at det danske folk bliver udskiftet med fremmede, UANSET hvor “fredelige” og “almindelige” de er. De hører stadig ikke til her.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. maj 2021 @ 15:36

 17. Rosa Lund og Sidi dada pervertere ordene så en happening, der er yderst rimelig skal stå som en Had forbrydelse. Der skal aldrig nogensinde være en cencur efter Rosa Lunds og Sidi Dada,s perverse diffinitioner på jura og cencur. (Man må altså ikke advare om “Islamisme”, som skaber terror?????). Føj for en rådden moral som De giver udtryk for. Må ingen tage disse rådne moralister alvorligt og slet ikke nogen jurist.

  Kommentar by Michael Unna — 27. maj 2021 @ 19:39

 18. Hvenegaard, det er ikke dem og os. DET ER >>>DEM OG JER>>>>….og OS. Sygen, som der ikke kan vaccineres imod.

  Kommentar by S. Jensen — 28. maj 2021 @ 18:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper