28. maj 2021

P3 håner Lars Boje Mathiesen, der afviste forslag fra Frie Grønne om gratis menstruationsprodukter

Forleden gjorde Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen fra folketingets talerstol grin med Frie Grønnes forslag om statsfinansierede menstruationsprodukter. Herefter gik Twitterland i selvsving, og en del af dem arbejder for skattefinansierede DR. Her et P3-opslag set på Instagram. Grafikken er lavet Oliver Seppo Rasmussen.

Baggrund

“Forslaget om gratis menstruationsprodukter kom fra partiet Frie Grønne – et forslag, Lars Boje Mathiesen kaldte ‘fuldstændigt ligegyldigt’.

”Så laver jeg afføring i mine bukser. Skal vi til at have underbukser på offentlige toiletter? For det kan også være, jeg pludselig har behov for det, det er også tilgængelighed. Ahh, måske vil man nok sige, at jeg har et ansvar for at tage et par underbukser med i lommen, hvis jeg tror, jeg ikke kan styre min afføring,” sagde han blandt andet fra Folketingets talerstol.

Han fik også sagt, at kvinder jo bare kan tage p-piller uden pauser, hvis de ikke ønsker at bløde. Og foreslået skattefinansieret mad til mænd, der behøver et større kalorieindtag end kvinder. (Journalisten.dk, 27. maj 2021)

Oploadet Kl. 01:38 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119391/trackback

16 Comments »

 1. Gratis et eller andet er ønsketænkning og utopi. Intet er gratis. Fat det dog. Og hvis et arbejde skal gøres,bliver det som minimum dobbelt så dyrt,som hvis en enkeltperson havde udført det.

  Kommentar by Nielsen — 28. maj 2021 @ 01:57

 2. “Herefter gik Twitterland i selvsving, og en del af dem arbejder for skattefinansierede DR”

  Hov hov,
  at sidde på sin flade er ikke at regne som ARBEJDE, de regnes som snyltere på den ægte arbejderklasse

  “Forslaget om gratis menstruationsprodukter kom fra partiet Frie Grønne”

  Hvordan mon det skulle praktiseres? Alle lige personnumre bevilges et skattefradrag?

  Kommentar by tavsen — 28. maj 2021 @ 02:00

 3. Kan vi ikke få politiker- og journalistfradrag?

  Kommentar by Nielsen — 28. maj 2021 @ 02:04

 4. Partiet “Frie Grønne” består ligesom “Den grønne studenterbevægelse” udelukkende af radikale aktivister og kommunister”. Dog muligvis også af tidligere medlemmer af “Alternativet”.

  Hvordan kan statsfinansierede P3 tillade sig at stille op med utilsløret hetz og statspropaganda mod NB?

  Boje har dog med sin noget vulgære argumentation selv lagt op til at blive udsat for vulgær satire.

  Kommentar by BENT A — 28. maj 2021 @ 02:11

 5. Oplys alle de forlorne Godhedsapostle, at frivillige bidrag til velgørenhedsorganisationer kan trækkes fra. Det benyttede jeg fuldt ud flere år frem til 1985, hvor det endelig gik op for mig, det var svindel og bedrag. Velfærdsindustrien fik importeret over 20.000 klienter om året resten af det årti.

  Men i indeværende år findes der ingen 1. kvartalsopgørelse. Ville måske afsløre åbne grænser?

  https://integrationsbarometer.dk/tal-og-analyser/INTEGRATION-STATUS-OG-UDVIKLING
  Pr. 1. januar 2021 er der i alt 817.438 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 14,0 pct. af den samlede befolkning. 522.640 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande, heraf 284.920 personer har oprindelse i MENAP-landene og Tyrkiet.

  Kommentar by tavsen — 28. maj 2021 @ 02:24

 6. 2.24: Vi kan ikke stole på Danmarks statistik, DR eller pressen. Måske er tallene endnu værre.

  Kommentar by BENT A — 28. maj 2021 @ 03:28

 7. Man kan da bruge genanvendelige bind, ligesom dem der reklameres for til afrika (fordi de ikke har råd at gå i skole, når de menstruere. Støt dem til at kunne få genanvendelige bind, som kan vaskes).
  PS. JEG KØBER SELV MINE UNDERBUKSER. OG DET ER JEG STOLT AF. :-) :-) :-). Man har ikke lov til at kede sig. :-) :-) :-). God weekend :-)

  Kommentar by Michael Unna — 28. maj 2021 @ 05:30

 8. When the flak is strongest, you know that you’re right above the target.

  Kommentar by Træt — 28. maj 2021 @ 08:20

 9. Gratis toiletpapir til….
  Gratis køkkenruller til dem, der øhh….
  Ja hvad bliver det næste?

  Kommentar by Islamarebad — 28. maj 2021 @ 09:40

 10. Jamen der er jo intet nyt i at det socialistiske løgne medie Danmarks Radio AKA (D)DR forfølger og chikanere deres politiske modstandere. De bliver tilmed belønnet med flere og flere af vores skattekroner af partier såsom Venstre, DF, K, R, S samt resten af landsforræderne.

  Kommentar by piphans — 28. maj 2021 @ 10:01

 11. P1 morgen forsøgte at udskamme Lars Boje Mathiesen i morges: Han sammenligner mestruationsblod med afføring. Hvor afskyeligt og diskriminerende. Man tiltænker selvfølgelig ikke DR humoristisk sans. Men venstrefeministernes forsøg på at gøre kvinder til ofre for samfundets uretfærdighed, får da ofte komiske udslag, som kalder på latterliggørende sammenligninger. Men faktisk er sammenligningen vel ikke helt i skoven. Begge dele har med biologi at gøre. Begge dele har med den menneskelige krop at gøre. Begge dele er udsondringer fra kroppen. Begge dele er affaldsstoffer der skal bortskaffes. Hvad er problemet. Feminister er altid kronisk krænkede.

  Kommentar by JC — 28. maj 2021 @ 11:13

 12. Det er en del mere alvorligt at tage medicin der standser afføringen totalt end medicin der standser menstruation.

  Kommentar by Træt — 28. maj 2021 @ 12:25

 13. Jeg tror at ingen morer sig så meget over alt det her, som netop Lars Boye selv, han virker som den friske type hvor den slags røde tosserier fint glider af på…

  Kommentar by LarsB — 28. maj 2021 @ 21:16

 14. “There ain’t no such thing as a free lunch” er et populært mundheld, der kommunikerer ideen om, at det er umuligt at få noget for ingenting. Kommer snart i Danmark. Jeg spår supplikanterne langsomt vil uddø ligesom krævementaliteten. Snart vil ingen vil betale penge til de 8 mia mennesker, der i dag er i verden.

  Kommentar by Amad — 28. maj 2021 @ 22:53

 15. Hvornår mon Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen begynder at tale om de helt nødvendige massive udsendelser af fremmede?

  Ønsker NB virkelig at redde nationen eller vil de blot sørge for at vi dør lidt langsommere?

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. maj 2021 @ 22:53

 16. Er sådan et opslag overhovedet lovligt? DR bør jo være politisk uafhængig. Tænker på om dette mon ikke kunne føre til en fyring af P3-ledelse..

  Kommentar by Realisten — 29. maj 2021 @ 06:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper