28. maj 2021

Morale i Radio4-program (min fortolkning): Multikulturen fungerer ikke… så vi må tage flere flygtninge

Onsdag aften hørte jeg nogle få minutter af Talentlab på Radio4, et program hvor uprøvede podcastere får radiotid. De kører et tema med unge fra Rønde Højskole, og en Anne Nyrup Jensen gengav historien om ‘angrebet på demokratiet’ af Trump-tilhængere, 6. januar 2021. Et godt skolet 12-talspige, der nok skal blive verdensreddende journalist på et eller andet niveau. Ingen selvstændige tanker – blot 1:1-gengivelse af det officielle narrativ.

I modsatte ende er spektret på samme kanal er der udenrigsmagasinet ‘Det Femte Verdenshjørne’ med Peter Keldorff, en mand der med en fortid på DR’s udlandsredaktion mv. blandt andet er med til at efteruddanne journalister. Programmet har til hensigt at give nye vinkler, men det er i reglen mere af det samme. En slags P1/Politiken for Twitterbrugere med en kandidatgrad fra RUC. Herunder samtlige indslag medtaget i ugens afsnit.

1) Spanien: Kriminelle søger mod Marbella (transitby for narko fra Marokko, henkastet fortalt)
2) Frankrig: Politiet demonstrerer for bedre arbejdsforhold (efter flere betjente er dræbt i tjeneste)
3) Somalia: Monolog fra UNICEF-ansat, der fortæller at somaliere flygter til nabolande (jobs mv.)
4) Spanien: Nødhjælpsmedarbejder gav bådflygtning et knus, lagt for had af højrefløj (hashtag)
5) USA: Film om vilkårene for flygtninge, der kommer ind i USA illegalt sydfra (Biden omtalt)

6) Grækenland: Aktivist Michael Graversen berettede om de barske forhold i den nye flygtningelejr i Moria, syriske flygtninge angrebet af congolesiske flygtninge (Danmark må gøre mere – citat: ‘Ikke for fuldstændig åbne grænser, men…’)

7) Liechtenstein: Prins har skudt fredet bjørn under jagt i Rumænien.
8) Etiopien: Etnisk udrensning i Tigray-regionen (arabisk-støttede militser, nævnes henkastet)
9) Rusland: Internet-pranksters troller politikere.

Alle indslag bortset fra to (7 & 9) relaterer sig til multikultur, men alligevel er moralen, at Danmark skal tage imod flere flygtninge, og blive mere multikulturelle. Fint opridset af aktivist og journalist Michael Graversen, der under et besøg i en græsk flygtningelejr fortæller,at han ikke er for fuldstændig åbne grænser, men… Det store ‘men’ er vejen til Tigray.

(Frankrig: Politi-ansatte Stephanie M. myrdet af 37-årig tunesisk migrant, 23. april 2021; Uriasposten)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119412/trackback

10 Comments »

 1. Radio4, dem der havde en kvindelig journalist på swingerklub
  mon hun fik noget kulturberigelse siden hun så glad ud bagefter

  Kommentar by k.m. — 28. maj 2021 @ 11:18

 2. MSSEMEDIERNE er ved at være en rendesten, en sump, en mødding, eet stort søle af løgn, dumhed, ondskab og rødradikal galskab. Alle journalisterne ansat af på radiostationerne synes ramt af den kollektive psykose som den røde begejstring for multi-kulti og masseindvandring er.

  Folkemordstinget har forstået at købe sig til blinde og døve tilhængere og agenter. Som gladeligt medvirker til at ruinere, ødelægge og afskaffe deres eget land.

  De glemmer at de samtidig saver i den gren de selv sidder på. Evighedsturisterne noterer sig hvem der opfører sig som kommunister. De vil gøre op med dem en dag, ligesom det skete i Iran da islamisterne og fundamentalisterne kom til magten. Kommunister i tusindvis fik strikken lagt om halsen. Eller omkom i fængslers torturkamre.

  Kommentar by BENT A — 28. maj 2021 @ 11:43

 3. Ja Danmark skal helst gå Multikulti istykker ifølge DR….Det er jeg ikke i tvivl om. Godt vi har VISA landende som sætter sig på bagbenene.
  Når man ikke sætter sig op imod Islam kan man overhovedet ikke løse nogle problemer på Mikro og Makroplan. Det er jeg heller ikke i tvivl om. (gentaget fra gentaget gentaget): Islam er en usekulær diktatorreligion med en Førerprofetideal (Muhammedanisme), som differentiere verden op i – Vantro- og -rettroende- og mennesker generalt er totalt ligegyldige i forhold til det religiøse ideal.
  -Vantro- skal straffes. Helst dø eller betale skat til Rettroende.
  Idiotiet sættes i baglås, og i mental spændetrøje via dets had til vantro, som man meget meget meget nødig vil slåes i hardkorn med, så den sociale kontrol er stærk, sammentidig med at man søger at ødelægge den frihed alle andre har med det idiotdogmer. Islam skaber fordummelse på koranvidenskabslig niveau. Jorden er flad, Himlen har vi spændt ud som et sejl, og bjerge har vi kastet i jorden for at forhindre den i at skælve etc etc etc. Jeg vil tillade mig at være så arrogant at undlade at nævne alt den krig, terror, undertrykkelse, fordummelse, drab som denne modbydelige religion er direkte skyld i. Se bare på virkeligheden rundt om på jorden. (Mennesker er jo ligegyldige i forhold til dens ideal). Og den åndelige politiske diplomatiske fejhed er i det frie Vesten eller verden (smurt i olie) er skyld i at den har vundet indpas bl.a herhjemme. Æret være Glistrup med advarslerne, og føj til datidens og nutidens enøjede ansvarspropaganda. Problemerne kender vi især både i England og Frankrig. Jeg kunne blive ved. Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. maj 2021 @ 11:49

 4. Da Radio4 ejes af i forvejen eksisterende medier, så er det ikke overraskende at kanalen er venstreorienteret, kulturradikalt og politisk korrekt og alt dette får vi for kun 100 millioner skattekroner hvert år.

  Kommentar by bjarne binee — 28. maj 2021 @ 12:12

 5. https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE13014206/kampklaedt-politi-er-rykket-ud-til-aktion-i-esbjerg/

  I Esbjerg nyder de multikulturen…krigstidslignende optrin med maskinbevæbnede politifolk i gaderne…!!

  Hu Hej hvor det går…!

  Kommentar by Black Watch — 28. maj 2021 @ 13:47

 6. Det er vel ikke ulogisk at konkludere følgende: Hvis vi ikke kan stoppe koloniseringen, må vi accelerere den. For multikulti virker ikke.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 28. maj 2021 @ 18:57

 7. Imens såkaldt “borgerlige” har plejet deres individuelle karrierer har de ladet venstrefløjen vinde stort set alle slag i “kultur-krigen”, så det i dag nærmest er en selvfølgelighed at medier, musik, film etc. er anti-hvide og anti-danske.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. maj 2021 @ 20:03

 8. Det er sjovt, jeg er nået til den diamentralt modsatte konklusion, multikultur og multietnisitet fungerer ikke! Altså må vi have færre, måske ingen eller bare et ubetydeligt antal indvandere!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. maj 2021 @ 21:07

 9. Ih ja, alt det lort der ikke fungerer…lad os da bare få noget mere at det…logik for idioter.

  Kommentar by LarsB — 28. maj 2021 @ 21:12

 10. https://www.bt.dk/krimi/uhyggelig-video-deles-paa-sociale-medier-meget-ung-dreng-faar-voldsomme-taesk

  Kommentar by P — 31. maj 2021 @ 21:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper