28. maj 2021

Afrikanere i opgør med danskhed: “Der er noget indforståethed i hygge, som gør den ekskluderende.”

De to afrikanere kæmper imod menneskets natur, for hvis de nogensinde føler sig tryg i det offentlige rum, så vil hvide danskere føle sig ekskluderet. Gæster bør ikke bestemme menuen, og hvis den danske hygge støder dem, så er der altid Rwanda-alternativet. Referat fra et venstreradikalt event i Berlingske – Hygge er ikke bare varme tæpper, citronmåne og Vild med Dans – det er et tegn på hvidt overherredømme og racisme (kræver login).

“Berlingske er taget til debatfestivalen Talk Town i København, hvor den dårlige stemning for alvor breder sig under partyteltets hvide tag. Og det er netop budskabet fra de to podcastværter Naima Yasin og Ingrid Baraka, der fra deres plads i paneldebatten udpeger den berømte danske hygge som en forhindring for at realisere det antiracistiske Danmark, de drømmer om.

‘Hygge er en stopklods i forhold til at ændre status quo,’ indleder Ingrid Baraka…

Der er noget indforståethed i hygge, som gør den ekskluderende. Den er ikke for alle. Og der bliver vi altid fremmedgjort i det hyggelige rum. Vi bliver aldrig assimileret i det rum,’ siger Naima Yasin.

Derfor skal hyggen ’smadres’, og man skal i stedet omfavne ubehaget, mener de to.

Vi skal alle have det dårligt. Hvis man har det ubehageligt, har man et incitament til at gøre noget ved det, man får det ubehageligt over,’ siger Naima Yasin. …

Debatterne til Talk Town handler om alt fra klassiske kønsemner som barsel og ligeløn over en debat om feministisk økonomi (Enhedslisten er værter), en debat om normkritik i børnelitteraturen til, hvordan ‘antitrans-diskurs påvirker migranter.’ Både forskere og aktivister tager scenen, men det er ikke på den partipolitiske front, at diversiteten på Talk Town folder sig ud. Den mest ‘højreorienterede’ politiske stemme, der deltager, er den socialdemokratiske udviklingsminister Flemming Møller Mortensen.”

Oploadet Kl. 11:46 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119429/trackback

45 Comments »

 1. Hullah bullah negre hører hjemme i hullah bullah negerland, og det er IKKE i Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 28. maj 2021 @ 11:59

 2. Gider bare ikke tanten mere. Udfra Kims uddrag må bare siges at der er en grim smag ved Ingrids efternavn: Baraka. Men de to skribenter,ja de vil vel selv betegne sig som forfattere,lader ikke til at have nogen skrupler ved deres had til hvide.

  Kommentar by Nielsen — 28. maj 2021 @ 12:05

 3. Gøre noget ved det man har det ubehageligt over?!
  Hmm er vist ulovligt iflg bibelen.

  Kommentar by Islamarebad — 28. maj 2021 @ 12:12

 4. Nu er hygge en central del af dansk kultur, så de de to beder os om er at afskrive os vores kultur, så de kan føle sig inkluderet! Vi skal helst have det dårligt og ubehageligt, fordi så har man et incitament til at gøre noget ved det!
  Ok hygge behøver ikke at være hverken citronmåne eller vild med dans. Citronmåne har jeg smagt, men bryder mig ikke om, og vil med dans har jeg aldrig set, alligevel er jeg vild med hygge! Et tæppe, en kop kaffe eller te og ild i pejsen en blæsende Novemberdag er indbegrebet af hygge! Men hvis man er imod en så central del sf den danske kultur, så forstår jeg ikke hvorfor man har valgt at bo her?
  At Enhedslisten står bag er ikke overraskende, for deres mål er ubetinget at smadre danske værdier og dansk kultur og erstatte det med noget andet, noget med kommunisme og multikultur og multietnisitet, det eneste de viser mig er Enhedslisten er min politiske modstander nr. 1, godt nok i skarp konkurrence med Frie Grønne, Alternativet, Momentum, Veganerpartiet og faktisk også SF og store dele af Socialdemokraternes venstrefløj, men Enhedslisten er nok dem jeg er mest uenig med!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. maj 2021 @ 12:38

 5. Adskillige folketingsvalg har vist at et stort flertal af den danske befolkning er helt pjattede med eksotisk mangfoldighed og forskellighed. Hvorfor ikke bare lave et opslag på FaceBook – og spørge om nogen har lyst til at hygge? Der vil da helt sikkert komme en masse positive svar.

  Kommentar by BE — 28. maj 2021 @ 12:38

 6. ‘…Hvis man har det ubehageligt, har man et incitament til at gøre noget ved det, man får det ubehageligt over,’ siger Naima Yasin.

  Enig. Det er hvad indvandringsmodstandere har sagt i årtier.

  Kommentar by hestetyv — 28. maj 2021 @ 12:48

 7. MEDIERNE ER NU SÅ PERVERSE OG SKØRE at de hellere giver sendetid og spalteplads til tosser, tåber og fremmede fra fjerne lande end til fornuftige, normale og almindelige danskere. Som da Politiken brugte en forside og en dobbeltside inde i avisen på at lade en woke og nyopvågnet feminist påstå at de to køn var en politisk konstruktion som ikke havde noget med naturens orden at gøre. Fordi sandheden og virkeligheden var at der fandtes i hundredvis af forskellige køn, faktisk i alt cirka 1000 forskellige køn. Dette nonsens brugte Politiken så tre sider og store overskrifter på at fortælle videre til læserne.

  De to woke afrikanske kvinder får medvind af Belgiske Tidende som åbenbart er blevet en åndelig kusine til Pølletiken. Også i andre papiraviser vinder retarderet og underlødig journalistik frem. Så meget at Klaus Ewald nu advarer: “Medierne truer demokratiet”. (se også “Mobiliser højrefløjen”)

  Medierne og radikale/woke aktivister presser på for at gøre vores samfund så totalitære, kafkaske og menneskefjendske som muligt. Eksempler på det vrimler frem. Her tre eksempler: 1: Den tyske statssender WDR hylder historiens største massemorder Mao”. 2: Der er nu kliker som angriber de hvide for at være hvide. 3: “Muslimer kontra jøder. 30’erne kontra nutiden”.

  Kommentar by BENT A — 28. maj 2021 @ 13:05

 8. # Den nervøse har ret i at Enhedslisten og de rødradikale aktivister er ude på at nedbryde og afskaffe det bestående samfund.

  DR P1 har i dag haft en lang udsendelse med en ordrig, veltalende og intelligent yngre SF’er med en fremtrædende position i SF. Fik desværre ikke fat i navnet. Men trods den store ordrigdom skinnede det igennem at sund fornuft var der ikke meget af. Politikeren fortalte selv at han var tilhænger af hip-hop, rap-sangere, klima-aktivisme, multi-kulti og omlægning af landbruget mv.

  Hvad hjælper det at være en intelligent og veltalende politiker hvis ens holdninger er til skade for ens befolkning og land?

  Kommentar by BENT A — 28. maj 2021 @ 13:25

 9. “If socialists understood economics they wouldn’t be socialists.”

  ― Friedrich Hayek

  Kommentar by k.m. — 28. maj 2021 @ 13:27

 10. PS: Hvis kun Yasin og Baraka ønskede at afskaffe hyggen, kunne vi sige pyt med det. Men det lader til at alle gamle partier og medier ønsker det samme. Derfor bliver næsten al hygge måske snart afskaffet? For hvad hjælper det med kaffe, småkager, flødeskum og uldne tæpper, hvis man er omringet af fjender som larmer udenfor og nårsomhelst kan sparke døren ind. Eller hvis telefonen har ringet om at ens søn eller datter, far eller mor, kone eller kæreste er forsvundet eller omkommet…?

  I store dele af de italienske, græske, franske, engelske, tyske, norske og svenske byer og landdistrikter er hyggen ihvertfald på retur.

  Kommentar by BENT A — 28. maj 2021 @ 13:39

 11. Der mangler oplysninger om de to personers køn og seksuelle orientering. Oplysninger om hvordan de gerne vil tiltales. Oplysninger om hvilke ord og synspunkter de ikke kan tåle at høre. Oplysninger om hvilke fødevarer og forbrugsvaner de synes ødelægger planeten. Og det er vigtigt at få på plads inden man ligesom skal hygge sig.

  Jeg melder pas i den her omgang.

  Kommentar by BE — 28. maj 2021 @ 13:41

 12. Ingen kællinger i vores gader…!!!

  Kommentar by Black Watch — 28. maj 2021 @ 13:51

 13. Der er noget indforståethed over islam. Skyldes nok vi danskere ikke er tilstrækkelig grad er godt integreret i 1400 år gammel levevis.

  Kommentar by tavsen — 28. maj 2021 @ 13:58

 14. Wokeness er marxisme på en ny falske, de ønsker en kulturrevolution, som vil afvikle alt vi har kært.

  Kommentar by Kinesersnot — 28. maj 2021 @ 14:10

 15. Hygge hejsa, og god rejse hjem til Afrika.
  Der er ikke noget bedre end at nyde solnedgangen fra en lerklinet hytte ude midt i ingenting, omgivet af mennesker der er som een selv. Ingen brok, ingen hvide danskere, kun lutter glade naboer.

  Kommentar by k.m. — 28. maj 2021 @ 14:21

 16. http://www.dendanskeforening.dk/side598-cid-522-aid-14822-mid-1-params-12.html
  Dansk mand sigtet for en muslimsk kvindes forbrydelser (Københavns havn sagen)

  Kommentar by k.m. — 28. maj 2021 @ 14:24

 17. Snot dumme forkaelede moegunger

  Kommentar by dunk — 28. maj 2021 @ 14:34

 18. De fleste negerkoner lader til at have kronisk lavt selvværd. I stedet for at få noget terapi, skal det gå ud over alle andre igennem pseudo politik og pseudo aktivisme.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 28. maj 2021 @ 14:38

 19. Jeg er rigtigt overrasket over at 8-10% af den danske befolkning køber ind på at danskerne skal have det dårligt og ubehageligt! På den anden side er jeg overbevist om, at de ikke mener at det lige er dem der skal have det dårligt, men nogle andre danskere. Jeg er til gengæld overbevist at de har mig i tankerne!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. maj 2021 @ 14:40

 20. Hvem hullans hygger sig med citronmåne …

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 28. maj 2021 @ 14:52

 21. “Vi skal alle have det dårligt.”

  Hele woke sekten i en enkelt sætning.

  Kommentar by Per — 28. maj 2021 @ 15:22

 22. Jeg hader negre, perkere, feminister og venstreorienterede !!
  Er der nogle jeg har glemt? udover kinesere og klimatosser?

  Kommentar by Bjarne Jensen — 28. maj 2021 @ 15:24

 23. “Vi skal alle have det dårligt” det er sådan kommunistsamfund ender

  Kommentar by k.m. — 28. maj 2021 @ 15:39

 24. Hvem gider hygge med en neger?

  Kommentar by Geden — 28. maj 2021 @ 16:03

 25. De fleste danskere har absolut intet ønske om at integrere sig eller assimilere hverken afrikanere eller muslimer.
  Kommer afrikanere og muslimer her som det lyster dem, bliver danskerne bare trampet ned af folkemængden, som tillokkes af en gigantisk dansk serviceindustri med migranter som klienter og kæledægger.
  Kun den forhadte hvide mand står i vejen mellem migranterne og de afholdte svage følestyrede hvide kvinders omsorgstrang – de vil jo ikke have andre børn end migranters at kæle for.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. maj 2021 @ 16:29

 26. Hvem gider hygge med en neger?

  Geden — 28. maj 2021 @ 16:03

  Spørg Bwalya Sørensens uægte mand

  Kommentar by tavsen — 28. maj 2021 @ 16:53

 27. Det er sådan cirka så tåbeligt som det kan blive. Hvis de to kurrekurredutter ikke er i stand til at hygge uden en Dansker så har de slet ikke forstået det indforstået begreb.

  Hygge behøver nemlig ikke nødvendigvis at involvere andre end en selv, som Den Nervøse — 28. maj 2021 @ 12:38 også gør klart.

  Det er den manglende forståelse der er en hindring for kurrekurredutternes integration og det har meget lidt, hvis noget overhovedet, med Danskernes inklusion at gør.

  Danskerne er også individualister og er ikke programmeret som en flok kurrekurredutter til at danse omkring et stort fælles bål når den lokale høvding eller sheriffen kommanderer dem til det!

  Kommentar by Santor — 28. maj 2021 @ 17:03

 28. var der ikke en der talte om “feministisk økonomi”….? jeg forstår ikke. kan NOGEN forklare ? jeg har ingen anelse om hvad det er? har de selv det?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 28. maj 2021 @ 17:08

 29. nej vi skal ikke have det hyggeligt. Det vil afrikanere ikke deltage i….kan jeg forstå (Antiracisme min bare r..)

  Kommentar by Michael Unna — 28. maj 2021 @ 17:08

 30. 25) Det gør jeg gerne….hvis hun vil :-)

  Kommentar by Michael Unna — 28. maj 2021 @ 17:10

 31. # Tommy 17.08: Feministisk økonomi er en af de gåder som hverken vismænd eller videnskabsmænd har kunnet opklare. Det er en gåde på linje med Big Bang, tyngdekraften og andre af universets største gåder.

  K.M. 14.24: Så har juristerne og politiet igen byttet rundt på op og ned, sort og hvidt, ret og vrang.

  Kommentar by BENT A — 28. maj 2021 @ 17:49

 32. PS til 13.25: Navnet var vist Carl Valentin

  Kommentar by BENT A — 28. maj 2021 @ 17:50

 33. Negere høre til i Afrika eller i et bur hvis de er uden for Afrika.

  Kommentar by Jp — 28. maj 2021 @ 19:13

 34. Det er altid positivt, når de fremmede føler sig uvelkomne, utilpas, marginaliserede, udelukket, diskrimineret imod, udsat for “racisme” osv. for på den måde kan de måske mærke, at de IKKE hører til her og måske blive tilskyndet til at forlade vores land.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. maj 2021 @ 19:45

 35. Hygge er noget man har sammen eller ikke har sammen (eller alene). Hvis Afrikanere ikke vil sidde og hygge sig sammen med Danskere, så er det Deres problem og valg. At Muhammedanere ikke vil, kan jeg godt forstå (Deres ære og skam mentalitet og Magt eller leflen for Magt umuliggør det). Men hvis man har det godt sammen, så hygger man sig, og så skal man ikke blande Racisme eller ikke Racisme eller Rasmus og rasmine ind eller lave en idiotdiskussion ud af det.

  Kommentar by Michael Unna — 28. maj 2021 @ 20:22

 36. “Derfor skal hyggen ’smadres’, og man skal i stedet omfavne ubehaget”. Det siger bare alt, hvad disse kulturelt uintegrerbare typer reelt har i sinde, de ønsker jo slet ingen inkludering eller forståelse for danskhed, de ønsker netop at fjerne alt dansk fra Danmark. De kan selv bare fucke af, kan de, de hører ikke til her med deres indstilling…

  Kommentar by LarsB — 28. maj 2021 @ 21:10

 37. Danmark for danskere.
  Negerland for negre.

  Kommentar by B. Christiansen — 28. maj 2021 @ 21:26

 38. Nemlig “Negerland for negre”

  Kommentar by IES — 28. maj 2021 @ 22:37

 39. Danmark er jo tydeligvis ikke noget for dem, det siger de meget klart og så bør der kun være en vej…ud.

  Kommentar by LarsB — 28. maj 2021 @ 23:38

 40. Man bør ikke tale så meget til muslimer, mange af dem bliver rigeligt tiltalt i retten.
  En koran er aldrig foran, bagstræb undtaget.
  Islam betyder “frosset lam”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. maj 2021 @ 08:43

 41. Kommentar by k.m. — 28. maj 2021 @ 14:21

  Det mest racistiske kontinent er Afrika. Alle afrikanske stammer har racistiske og nedladende fordomme om andre etniske stammer og grupper.

  Stort set alle afrikanere som nogensinde er blevet slået ihjel – er blevet myrderet og slaget af afrikanerne selv – eller taget som (sex)slaver.

  Hvis et medlem fra en fremmed stamme prøver at åbne en lille frugt-bod i det forkerte kvarter eller by eller land – så bliver stammemedlemmet likvideret lige på stedet. Fakta.

  Kommentar by Thomas M. — 29. maj 2021 @ 13:38

 42. Thomas M. — 29. maj 2021 @ 13:38:

  Nej, nej, Thomas, du viderebringer jo “hate facts”, det er KUN hvide mennesker, som kan være racistiske!

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. maj 2021 @ 14:31

 43. Kommentar by Peter Nielsen — 29. maj 2021 @ 14:31

  Jeg har boet og arbejdet flere år i Afrika. Der findes masser af venlige og dejlige afrikanere, men det ændrer ikke mit tidligere indlæg.

  Afrikanere er (generelt) dybt racistiske. Det er – og har altid været et spørgsmål om, at undgå at blive myrdet af en fremmed. Fakta.

  Kommentar by Thomas M. — 29. maj 2021 @ 14:55

 44. Thomas M. — 29. maj 2021 @ 14:55:

  Håber du fangede sarkasmen i mit tidligere svar til dig :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. maj 2021 @ 18:48

 45. Undergravende virksomhed, kan man vel godt betegne sådanne dullers ageren.

  Kommentar by LarsB — 31. maj 2021 @ 15:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper