28. maj 2021

Syddjurs til Tesfaye: Syrerne er ‘i mange tilfælde velintegrerede’, vi vil gerne give dem ‘trygge rammer’

Jeg kender flere der er aktiv i lokalpolitik, hvad jeg finder uforståeligt. Byrådsarbejde handler mestendel om lokaløkonomi, og det afgørende her i 2021 må være at stoppe den igangværende masseindvandring. TV2 Østjylland skriver, at et Syddjurs Byråd onsdag ved at sende Mattias Tesfaye et ‘bekymringsbrev’, da de mener syrerne ‘i mange tilfælde er velintegrerede’, og kommunen gerne vil ‘påtage sig opgaven med at tilbyde sikkerhed og trygge rammer’ for flygtninge. Radikale Jan Kjær Madsen erkendte før han stemte for, at det var en form for ’signalpolitik’. Da Socialdemokraterne og Venstre valgte at stemme blankt fik partier, der blot repræsenterer 26 procent af vælgerne sit forslag igennem.

Fra Syddjurs.dk – Punkt 763 Bekymringsbrev til udlændinge- og integrationsministeren – forslag fra Radikale Venstre, SF, Alternativet og Enhedslisten

“Den danske regering er begyndt at inddrage opholdstilladelser for syriske flygtninge. Dermed risikerer en masse mennesker, der er flygtet fra krig og forfølgelse, og som nu er i gang med job og uddannelse i lokalsamfundene at blive anbragt på udrejsecentre eller sendt hjem til Syrien, der stadig er præget af krig og diktatur.

Vi foreslår derfor at sende dette bekymringsbrev til udlændinge- og integrationsministeren:

‘Syddjurs Kommune ser med stor bekymring på, at regeringen fjerner opholdstilladelsen for syriske flygtninge, der i mange tilfælde er velintegrerede og i gang med uddannelse og nu risikerer at blive sendt til usikre områder præget af uro og styret af en brutal diktator, der lader hånt om menneskerettigheder.

Syddjurs Kommune vil fortsat gerne påtage sig opgaven med at tilbyde sikkerhed og trygge rammer for de børn og familier i kommunen, der er flygtet fra krig og vold i Syrien.

(Syddjurs byråd godkender F/Å/B/Ø-forslaget, da S/V undlader at stemme; Foto: Syddjurs.dk)

“For stemte: Kirstine Bille (F), Jan Kjær Madsen (B), Kim Lykke Jensen (F), Morten Siig Henriksen (F), Jesper Yde Knudsen (Ø), Mette Foged (Å) og Helle Røge (F).” (Syddjurs.dk)

(Jesper Yde Knudsen, Enhedslisten, gymnasielærer Rønde Gymnasium)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119440/trackback

67 Comments »

 1. Jeg brækker mig over de landsforræderiske fucked up islamleflende socialister, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 28. maj 2021 @ 15:44

 2. Glimrende sted at placere et udrejsecenter, så aflaster man Ikast-Brande – måske de i Syddjurs bliver så begejstrede, at de vil beholde dem ;-)

  Win-win

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 28. maj 2021 @ 15:47

 3. Kristne ok. Muhammedanere nej.

  Kommentar by Michael Unna — 28. maj 2021 @ 16:04

 4. DISSE POLITIKERE VIL GERNE SKABE TRYGGE RAMMER for kulturfremmede, berigere, asylanter og migranter.

  Men ikke for danskerne. Dem vil disse forlorne og skinhellige politikere fra de røde partier (som her støttes af V og S) nemlig gerne påføre utryghed, ufrihed, ulykker, udgifter, sygdomme og mangedoblet kriminalitet.

  De hykler løs om godhed og global næstekærlighed. Men de er som ulve i fåreklæder overfor deres egne landsmænd og -kvinder.

  Kommentar by BENT A — 28. maj 2021 @ 16:18

 5. “Syddjurs til Tesfaye: Syrerne er ‘i mange tilfælde velintegrerede’, vi vil gerne give dem ‘trygge rammer’”.

  Tesfaye til Syddjurs: Danskerne er ‘i de fleste tilfælde velintegrerede’, Jeg vil gerne give dem ‘trygge rammer’ – ved at hjemsende alle syrere, da de i de fleste tilfælde er uintegrerede.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. maj 2021 @ 16:19

 6. Da Socialdemokraterne og Venstre valgte at stemme blankt fik partier, der blot repræsenterer 26 procent af vælgerne sit forslag igennem.”

  TYPISK kollaboratør afstemning. Mon ikke de 2 store partier kunne regne resultatet ud?

  GOOD LUCK NYDANMARK.

  Nu er der igen stor sorg i tinget, deres danske høje mål for folkeskolen er braset sammen igen. Jamen så laver man bare nogle flere rundkredssamtaler.

  “Minister efter reform-konklusion: Problemerne er i elefantstørrelsen – nu skal de løses i bider”

  “Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) samler samtidig alle skoleområdets parter i et nyt forum, der skal finde løsninger på problemerne”

  Kommentar by tavsen — 28. maj 2021 @ 16:33

 7. vi skal tage os af vores egne først. mange danskere har det ikke godt,mange danskere er aldrig kommet med på vognen. vi skal tage vare på vores egne først,- så kan vi hvad der er af overskud der efter. først og fremmest skal vi tage vare på vore egne. vi skal gøre det bedre og mere end vi har gjort hidtil.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 28. maj 2021 @ 16:34

 8. @ tavsen — 28. maj 2021 @ 16:33

  Netop. Det er simpelthen så fejt at stemme blank når man er i politik.

  Det er nemlig et forsøg på at skjule noget. Enten er man som politiker for eller imod eller også holder man sig væk fra Danskernes skattepenge.

  Kommentar by Santor — 28. maj 2021 @ 16:40

 9. PS: DR har lige haft en Gammel-Toft Hansen, professor i flygtningeret, til at forklare hvor fantastisk kompliceret det er blevet at tilbagesende afviste og udviste indvandrere. EU-regler og EU-domstole har i vidt omfang frataget landene suverænitet og selvbestemmelse. Og sagerne kan appelleres i een uendelighed.

  Det komplicerede betyder at juridiske krumspring, pernittengrynede detaljer, pjat og papir betyder mere end sagernes reelle indhold. Og det betyder at folkelige, demokratiske og nationale interesser i vidt omfang fejes tilside.

  Kommentar by BENT A — 28. maj 2021 @ 16:43

 10. Santor — 28. maj 2021 @ 16:40

  Ja, alle de politisk korrekte politikere er så feje, at de burde fejes ind under gulvtæppet.

  Men statsstøttede medier skjuler deres hensigter i ren Chamberlainagtig Fred i vor tid.

  TÆNK at sælge sit fædreland for ussel mammon

  Kommentar by tavsen — 28. maj 2021 @ 16:49

 11. Udrejsecenter til Syd-djurs.
  De har lige meldt sig frivilligrt

  Kommentar by geden — 28. maj 2021 @ 16:53

 12. # Tommy 16.34: Ja, Danske politikeres første pligt må da være at varetage det danske folks interesser. Men de foretrækker at lefle for EU og globale/afrikanske interesser. Og de svigter danskerne hver eneste dag. Og de snigløber og nedbryder vores frihed, kultur, familieværdier, økonomi og sociale velfærd m.m.m.

  Kommentar by BENT A — 28. maj 2021 @ 16:57

 13. Hvis i vil vide hvem der bestemmer over jer så kig der hvor i bestemt ikke må være kritiske eller nævne noget!

  Kommentar by Torsten — 28. maj 2021 @ 17:04

 14. Forskellen på Peter Lundin og Peter Madsen på den ene side, og så Kirstine Bille (F), Jan Kjær Madsen (B), Kim Lykke Jensen (F), Morten Siig Henriksen (F), Jesper Yde Knudsen (Ø), Mette Foged (Å) og Helle Røge (F)på den anden er, at de to først nævnte er “gør det selv folk”, mens de 7 sidst nævnte foretrækker billig importeret arbejdskraft til det besværlige.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 28. maj 2021 @ 17:43

 15. At kalde en anden holdning for landsforræderisk synes jeg er at gå over stregen. At Syriske “flygtninge” er velintegrerede bør komme an på en prøve. I hvert fald var det en fed løgn at samme gruppe var/er veluddannede. Når der er fred i landet man flygter/flygtede fra, da skal man hjem. Hvorfor gør myndighederne = politikerne mv. intet ifm. flere holder ferie i landet de flygtede fra? Diverse “flygtninge” koster det danske samfund ikke blot penge men koster også på mange andre områder. Fint nok at være human og at have en holdning, men så nytter det ikke at skifte standpunkt når virkeligheden banker, banker i bogstavelig forstand, på virkelighedens dør. Set med mine øjne er det ikke de undskyld udtrykket de “rigtige flygtninge” vi ser her i landet.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 28. maj 2021 @ 18:03

 16. # tavsen 16.33.
  Jo, hvis kommunalbestyrelsesmedlemmerne fra S og V bare var normalt begavede, så burde de nok kunne regne resultatet ud, men da de jo repræsenterer S og V så er der nok en ret stor risiko for at deres begavelse er noget alternativ.

  Problemer, rod og kaos i undervisningsverdenen kan ikke undgås, da en af parterne er vores røde, kulturradikale, politisk korrekte og rundkredselskende skolelærere og en anden part er Enhedslistens Pernille Rosenkrantz-Theil, der utroligt nok har fået lov til at stille op for Socialdemokratiet for at undgå fremtidige pauser i karrieren pga. Enhedslistens opstillingsregler. At nu 2 Socialdemokratiske kredse har sagt ja til den røde Pernille bekræfter vel kun mistanken om den alternative begavelse hos S.

  Kommentar by bjarne binee — 28. maj 2021 @ 18:11

 17. “syriske flygtninge, der i mange tilfælde er velintegrerede”

  Syriske flygtninge klarer sig dårligt på arbejdsmarkedet

  https://www.a4arbejdsliv.dk/artikel/syriske-flygtninge-har-lavere-beskaeftigelse-end-andre-nytilkomne-1

  Kommentar by wilty — 28. maj 2021 @ 18:23

 18. Michael Unna — 28. maj 2021 @ 16:04 skrev:

  “Kristne ok. Muhammedanere nej.”

  Ja, lad os udskifte den danske befolkning med kristne afrikanere, super idé!

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. maj 2021 @ 19:21

 19. OT: “Her er forklaringen på hvorfor hydroxyklorokin blev svinet til, hvilket givetvis har ført til tab af mange menneskeliv”.

  Også Ivermectin og andre behandlings-muligheder er blevet ignoreret. Har der været et skummelt spil bag kulisserne?

  DR har talt om at Trump var skyld i en katastrofal corona-smitte i USA med 550.000 omkomne amerikanere. Men mange af dem døde af andre sygdomme, men fik alligevel diagnosen covid-19. Og trods alt er det kun een ud af 1200 USA-borgere som, højt regnet, er offer for den kinesisk virus.

  Se også “Latterligt at påstå at pandemien skyldes en naturlig virus”. (Luc Montagnier, virolog)

  Kommentar by BENT A — 28. maj 2021 @ 20:25

 20. #16 Peter Nielsen
  Ja, jeg fatter heller ikke at angiveligt nationaltsindede danskere kan synes at det er helt iorden at danskerne bliver en minoritet i deres eget land.
  Hvad den fremmede majoritet så end har af religion eller ikke religion er jo aldeles ligegyldigt.

  Kommentar by Danskeren — 28. maj 2021 @ 21:08

 21. at stemme blank svarer til at gå hjem fra arbejde med fuld løn

  Kommentar by redneck — 28. maj 2021 @ 21:53

 22. OT
  Jeg har sidde klistret til skærmen i 10 år for at høre en eller anden sige følgende:
  CHIEF BELL: THOSE INVOLVED IN ELECTION FRAUD & WORKING W/CCP SHOULD BE TRIED FOR TREASON & EXECUTED

  bitchute hash; /video/amOhFPzB8CBf/

  Kommentar by Svend — 28. maj 2021 @ 22:25

 23. Hele EU er tydeligvis underordnet UN og altså Kina. Hele den danske statsadministration må anses for at være forrædere for CCP

  Kommentar by Svend — 28. maj 2021 @ 22:28

 24. Masseindvandring betyder fast arbejde til mange offentligt ansatte. Det er nok derfor, at de offentligt ansattes foretrukne partier ikke kan få indvandrere nok?(bare en tanke!:-)

  Kommentar by Amad — 28. maj 2021 @ 22:34

 25. 22:34 Embedsmænd med besluttende kraft er kollektivt skyldige uanset deres motiv. En del offentlig ansatte stemmer nok for deres arbejdspladser, men det motiv kan aldrig være motiv for besluttende dele af den danske stat, som har et kollektivt ansvar for at pleje befolkningens interesser

  Kommentar by Svend — 28. maj 2021 @ 22:41

 26. Danskeren — 28. maj 2021 @ 21:08:

  Mange har tilsyneladende købt globalisternes anti-hvide propaganda om, at “race er blot en hudfarve” eller “race er en social konstruktion”, så hvis fremmede antager de rigtige “værdier” eller “religion”, så kan de (på magisk vis) blive “danskere”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. maj 2021 @ 22:45

 27. Jeg mener, den danske stats topledelse, kan ikke hævde den form for motivation. De er alle medansvarlige for at destruere Danmark, for at forråde Danmark til et globalt terrorregime, som forsøger at slå befolkningen ihjel. Noget de er mere klar over end dig og mig, eftersom de ikke beskæftiger sig med andet end at lede, hvad de nu leder. De har et ansvar for at kende årsager og omstændigheder omkring beslutninger de tager

  Kommentar by Svend — 28. maj 2021 @ 22:47

 28. OBS: “Danmark er blevet et diktatur der hylder og beskytter en fremmed bevægelse”.

  Kommentar by BENT A — 28. maj 2021 @ 23:01

 29. Kommentar by Peter Nielsen — 28. maj 2021 @ 22:45

  Der er desværre mange jubelidiotiske boomere, der ikke fatter at alt vi har kært stammer fra vores etniske-homogenitet.

  Kommentar by KineserSnot — 28. maj 2021 @ 23:22

 30. KineserSnot — 28. maj 2021 @ 23:22:

  Jep! Det minder mig om Venstres slogan om at ALLE fremmede, “som kan og vil” skal være velkomne i Danmark.

  Så hvis 1 million “lovlydige og selvforsørgende” indere/kinesere/whatever mødte op, så skulle vi lukke dem ind … og dermed lade vores folk udskifte med fremmede, det er direkte forræderisk.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. maj 2021 @ 23:29

 31. læs lige dette igennem.
  Sådan gik det Socialdemokraten.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/overfusede-familie-frygter-fyring-og-overfald/8597407
  Fyret fra sit Job, og frygter overfald fra Muslimske grupper.

  Kommentar by Charles — 29. maj 2021 @ 01:23

 32. No good deed goes unpunished.

  Kommentar by Nielsen — 29. maj 2021 @ 03:26

 33. Grethe Møgelvang,Tommy Bøgehøj,Laila Sortland og Michael Mikkelsen gjorde deres. Mogens Glistrup havde også stemt imod,hvis han havde siddet i Djursland. Og han ville have foragtet det store flertal af snyltere,som sidder og tror de bestemmer over os andre.

  Kommentar by Nielsen — 29. maj 2021 @ 03:34

 34. Mon borgerne på syd Djurs har lige så meget modstand i sig som dem på Langeland?
  Jeg tror at byrådet kommer til at se anderledes ud efter næste valg.

  Kommentar by Hagmann — 29. maj 2021 @ 06:02

 35. På øen hjelm eller ferie center øer måske? De har haft center før.
  Eller ude på helgenæs? Afspæret naturligt af ryes skanse.
  Er befolkningen spurgt? Og mangler de penge og borgere i kommunen?

  Kommentar by Islamarebad — 29. maj 2021 @ 06:03

 36. At invitere 130 kriminelle til en kommune som kæmper med dårlig økonomi, det skal nok hjælpe, men Djursland er måske aldrig sluppet af med hippiebevægelsen, det sorgløse liv på landet (batikhekse)

  Kommentar by k. m. — 29. maj 2021 @ 06:41

 37. Det er så dejlig at have en øksemorder og voldtægtsmand som nærmeste nabo, plus alt det andet skrammel, der ikke kan sendes hjem.

  Deres hjemlande spekulerer måske i, at herboende velfærdsturister sender masser af penge hjem til hulabulaland, så det er en fed fidus at nægte dem hjemrejse.

  Er det forklaringen på feministisk økonomi ?

  https://vafo.dk/artikel/luk-centrene-og-lad-de-udviste-bo-blandt-os-andre

  Kommentar by k.m. — 29. maj 2021 @ 07:44

 38. Michael Unna — 28. maj 2021 @ 16:04 skrev: “Kristne ok. Muhammedanere nej.”

  Jeg er enig med Peter Nielsen — 28. maj 2021 @ 19:21, at så nemt er det ikke.

  Et eksempel: I Østeuropa døjes man med sigøjnere, der typisk har tilsluttet sig religionen i det lokale område, hvor de har bosat sig, dvs. katolske kristne, muslimske eller endda jødiske. Men de har trods det bibeholdt den velkendte asociale klanmentalitet, som man nu genkender hos MENAP-migranterne.

  Da sigøjnere i stor stil med EUs åbne grænser begyndte at migrere fra Østeuropa til Danmark, så danskere fik problemer med tilrejsende sigøjnere i egen baghave, forstummede pludseligt danske meningsmagers udskamning af østeuropæerne for at være racistiske mod sigøjnere.

  Helt ligesom de langelandske væmmeligboere og batikhekse, der dyrkede selvgodheden og at udskamme andre danskere for ikke at tage hjerteligt nok imod MENAP-migranter – lige indtil de selv fik udsigt til problemerne i egen baghave.

  Kommentar by traveler — 29. maj 2021 @ 08:05

 39. OT: UDGØR DR- og TV2- og Pølletiken journalistkvinderne tilsammen en slags parallel regering? De røde journalist presser på dag ud og dag ind, for at Danmark skal blive til et rødt diktatur, og dernæst et afrikaniseret og islamiseret land.

  Både i Orientering, Verden ifølge Gram, radioaviserne og mange andre udsendelser i radio og tv, propaganderer man for verdensredning, klimaredning, den størst mulige indvandring, flere moskeer, endnu flere milliarder af kroner til indvandring, Afrika og Mellemøsten, dansk krigsførelse i Mali, rød omstilling af store dele af trafikken, velfærden, sundhedsvæsnet, erhvervslivet og landbruget.

  I dagens “Verden iflg. Gram” fik Martin Lidegaard og et par kvinder fra godhedens overdrev lov til at jamre løs om verdens og Syriens miserable tilstand. Som de radikale selvfølgelig kræver at Danmark skal rette op på. Hvis bare endnu flere af skatteydernes penge overflyttes til de radikale kæpheste, skal Martin Lidegård i samarbejde med Rosa Lund nok få verdens 200 lande til at gå i takt i en ny og bedre retning.

  I dag har det latterlige parti LA landsmøde. Den forvirrede van Opslagh som stemte ja til en rigsretssag mod Støjberg, skal forsøge at redde partiet fra at miste de sidste fire taburetter, så partiet ikke ligesom bøssepartiet “Alternativet” ikke ryger ud af folkemordstinget.

  Så var der noget DR P1 ævl og løgn om at kriminaliteten ikke var steget i Bording eller andre steder. Hvis nogen hævder det er der tale om ond mistænkeliggørelse af de kriminelle indvandrere i udrejsecentrene. Det fortalte en kvinde fra Bording.

  Og så var der alle de politiske og juridiske overgreb på danskerne som selvfølgelig ikke blev nævnt med eet ord.

  Kommentar by BENT A — 29. maj 2021 @ 08:28

 40. så LA ikke ligesom Alternativet ryger ud af folkemordstinget.

  Kommentar by BENT A — 29. maj 2021 @ 08:32

 41. Rosa Lund er i radioen her til morgen. Jeg fik ikke det hele med, men det var vistnok noget med økonomien i hjemtransport af IS kvinder.

  De rejste frivilligt og betalte selv turen til Syrien.
  De skal ikke tilbage igen.
  De må for min skyld rejse til Kina eller Nord Korea, hvis de betaler selv, det skal danske skatteydere ikke ofre penge på.

  Kommentar by k.m. — 29. maj 2021 @ 08:56

 42. Poul Holmskov Schluter = Corfitz Ulfeld. Er igang med at få en retfærdig behandling magen til Lokes.

  Kommentar by dansker — 29. maj 2021 @ 08:58

 43. OT: “Climate Frauds”. Ti klimasvindlere klædes af til skindet.

  Kommentar by BENT A — 29. maj 2021 @ 09:11

 44. #26 Peter Nielsen
  Ja,men at folk der tilsyneladende opfatter sig selv som nationaltsindede, også er blinde for noget så indlysende fatter jeg stadig ikke.

  Kommentar by Danskeren — 29. maj 2021 @ 09:53

 45. Langeland fik præcist, hvad de havde stemt på. Den ræverøde ø, har stemt FOR asylanter i hobetal. Nu ramte det dem bare lige i røven. Som altid vil venstrefløjen have mellemøsten til DK, bare ikke lige som naboer.

  Kommentar by Jesper — 29. maj 2021 @ 10:51

 46. Klimakrise er menneskeskabt, men ikke som de fleste forestiller sig.
  Det er et luftigt begreb opfundet til at ændre verden totalt.
  Lyt evt til Thomas Sowell, Global Warming Manufactured by Intellectuals

  1. Skab frygt i befolkningen.
  2. Fremlæg en redningsplan.
  3. “Redningsplanen” er selvfølgelig at få fuld kontrol over befolkningen. Alt tilrettelægges ned i mindste detalje på energi, fødevarer, transport, boligforhold, industri, forbrugsgoder.

  Præcis som corona.
  1. Fortæl befolkningen, her er noget frygtelig farligt.
  2. Redningsplan, indskrænkning af vores bevægelsesfrihed og ytringsfrihed, tvungen mundbind og coronapas …. for vores eget bedste.

  Målet er fuld kontrol over befolkningen, enten gør du som der bliver sagt, eller du er yt – uønsket – en trussel mod samfundet.

  Kommentar by k.m. — 29. maj 2021 @ 10:59

 47. Kort fortalt om flygtninge, rød blok bliver aldrig klogere, selv om et halvt århundredes beviser for fejlslagen integration ligger foran næsen på dem.

  Kommentar by k.m. — 29. maj 2021 @ 11:18

 48. 11:18 De er da kloge nok til at narre den debile befolkning i 50 år i træk

  Kommentar by Svend — 29. maj 2021 @ 11:26

 49. Det er jødernes skyld, de sidder på bankerne og medierne – ha ha ha

  Kommentar by k.m. — 29. maj 2021 @ 11:59

 50. k.m. — 29. maj 2021 @ 11:18 skrev:

  “Kort fortalt om flygtninge, rød blok bliver aldrig klogere, selv om et halvt århundredes beviser for fejlslagen integration ligger foran næsen på dem.”

  Blevet klogere? De har da fået præcis, hvad de gerne ville have. Tror du virkelig at befolkningsudskiftningen er sket ved en fejltagelse? For dem er det en kæmpe succes!

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. maj 2021 @ 14:26

 51. Kommentar by Amad — 28. maj 2021 @ 22:34

  “Masseindvandring betyder fast arbejde til mange offentligt ansatte. Det er nok derfor, at de offentligt ansattes foretrukne partier ikke kan få indvandrere nok?(bare en tanke!:-)”

  Det er ganske åbenlyst, at amøben er selvnærende. Inden for biologien kaldes det en autotrof organisme.

  Det er også derfor, at politikkerne ikke behøver at vente på en “51%-overtagelse” af Danmark.

  Kommentar by Thomas M. — 29. maj 2021 @ 14:32

 52. Hoppe på limpinden = være naiv nok til at lade sig narre til at gøre eller tro noget dumt.
  Hoppe på muslimpinden = være naiv nok til at lade sig narre til at gøre eller tro noget islamisk.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. maj 2021 @ 17:47

 53. Jamen var hele planen ikke at de netop ikke skulle integreres, men skulle hjem når der var fredeligt i deres hjemland? Ja det var planen, men fakta viser at pga. konventionerne så bliver de i praksis indvandere! Vi kan åbenbart ikke sende dem hjem så længe Syrien ikke har et skandinavisk demokrati med velfærdsstat og hele mulitjavsen! For alt andet er tilsyneladende farligt og synd for dem!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. maj 2021 @ 17:50

 54. Jeg kunne godt ønske mig nogle politikere der ville skabe trygge rammer for danskerne!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. maj 2021 @ 17:52

 55. # Peter Nielsen, Svend og k.m.: Der mangler jo beviser for at kommunismen er skadelig. I landene med kommunistiske/socialistiske regimer er kun 100 millioner mennesker blevet myrdet, kun 2-300 millioner blev indespærret i lejre, og kun ca. en milliard mennesker fik deres livsglæde smadret.

  De mange mord kan jo have været pga. almindelig kriminalitet. Dem der blev indespærret blev det vel for at hindre spredning af en corona-lignende virus. Og dem som fik deres liv forpestet og ødelagt, var vel selv skyld i det. De har vel været for dovne til at høste deres marker, og så måtte de jo sulte. Andre har vel været for sløsede med deres jobs i byerne. Og andre igen har været så utaknemmelige over rød berigelse, at de har siddet og surmulet i en krog. Nogen som i længden fører til depressioner.

  Det endelige bevis for at kommunisme er skyld i noget dårligt, mangler altså stadig.

  At de fleste danske vælgere stadig har fuld tillid til Rosa Lund, May Villadsen, Jelved, Zenia, det radikale parti og SF/S mv., er vel på den baggrund fuldt forståeligt? Eller er der noget som jeg har misforstået?

  Kommentar by BENT A — 29. maj 2021 @ 20:05

 56. ‘limbo’ = område mellem himmel og helvede; opholdssted for sjælen efter en afdød, der ikke har fortjent straf, men som heller ikke kan få plads i paradis.

  ‘muslimbo’ = område mellem himmel og helvede; opholdssted for sjælen efter en afdød islamist, der altid har fortjent straf, og som heller aldrig kan få plads i paradis.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. maj 2021 @ 20:35

 57. BENT A — 29. maj 2021 @ 20:05:

  Ja, Bent A, og som enhver kommunist kan fortælle dig, så var den kommunisme, som var i Rusland og Kina ikke RIGTIG kommunisme og hvis vi indfører den RIGTIGE kommunisme, så vil den føre det ideelle samfund!

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. maj 2021 @ 01:32

 58. KM: “Byrådsarbejde handler mestendel om lokaløkonomi,…”

  Det har før været oppe at vende, at selvom (eller fordi) MENAP-migranter trækker store veksler på samfundets økonomi på nationalt niveau, så kan den meget statsstøtte være en god ‘forretning’ for et lokalsamfund.

  Er det ikke det, der er årsagen til bekymringsbrevet: At Syddjurs Kommune har en anstrengt økonomi, og hvis de syriske migranter hjemsendes mister kommunen væsentlig statsstøtte.

  Kommentar by traveler — 30. maj 2021 @ 05:59

 59. Kan da huske, da tysk tv ARD fortalte (for nogle års tid siden), at cirka 15 flygtninge var smidt overbord i en redningsbåd, da de andre fandt ud af de var kristne.

  Kommentar by Michael Unna — 30. maj 2021 @ 08:35

 60. #57 5.59 traveler forholdet lokalfinanciering/statsfinansiering giver pludseligt et andet perspektiv på syddjurskommune og dens anstrengte økonomi.( hvor man dog kortsigtet )

  Kommentar by Heisahero — 30. maj 2021 @ 09:14

 61. SydDjurs er molboernes stammeområde. Molboerne vil helt sikkert finde deres ligemænd blandt de brune migranter:
  Der var migrantinvasion. Islams folkemængder nærmede sig Mols, og alt af værdi måtte skaffes i sikkerhed. Men hvor skulle man gemme kirkens kostbare klokke? -Jo vi sejler ud og sænker den i havet ,foreslog den kloge degn. Men da de var kommet ud på vandet, kom sognefogeden i tanker om, at de da var nød til at kunne finde klokken igen, når alle migranterne var udvist til det lokale udrejsecenter.
  – Det er ingen problem, vi skærer bare et mærke i båden, der hvor vi kaster klokken ud, så kan vi finde klokken ved hjælp af mærket, når migranterne er rejst hjem. – Det syntes alle var en lys ide.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. maj 2021 @ 10:53

 62. Så kan Syd-Djurs jo få lov til at konkurrere med Ærø om at blive den “heldige” vinder af 1 stk. herligt udrejsecenter ;)
  Væmmeligbo-kommuner trænger så tydeligt til at blive beriget da de åbenlyst mangler erfaringer med “kulturberigerne” og så inderligt savne nogen at dele opskrifter på økologisk humus med.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 30. maj 2021 @ 11:03

 63. Det kaldes udrejsecenter, men de fleste af de kriminelle beboere kan blive der i årevis. Hvor de kan bruge tiden på at hærge løs i miles omkreds. Hvorfor ikke en ø hvor de skal blive, indtil de frivilligt rejser ud af Danmark.

  Kommentar by BENT A — 30. maj 2021 @ 23:51

 64. Hahaha…jaja, syrerne er åh så velintegrerede, endda i sådan en grad, at gruppen befinder sig på niveau med somalierne, som alle ved jo udgør en voldsom overkriminalitet i forhold til deres antal!!!

  Hvor er sådanne kommunale tåber dog latterlige!!!

  De kan da ikke alle være SF, radikale eller kommunister!!!!

  Hjemsendelse eller deportation, som jeg vil kalde det!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 31. maj 2021 @ 08:21

 65. Hovedårsagen til massemigrationen fra taberlandende:
  Demokraterne i USA synes besat af tanken om, at når befolkning er godt, er overbefolkning bedre. USA planlægger at udkonkurrere Kina i overbefolkning, for at få billig arbejdskraft og en masse forbrugere til at købe USA’s overproduktion af konsumvarer. Taberen er klimaet og økologien.
  EU har samme kurs som Kina og USA – hvem som bor der, er flintrende ligegyldigt – bare det er milliardvis af underbetalte lønslaver og forbrugere. Kina + USA + EU = 3 milliarder forbrugende slaver.
  Taberne er os alle sammen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 31. maj 2021 @ 08:39

 66. “USA planlægger at udkonkurrere Kina i overbefolkning, for at få billig arbejdskraft og en…”
  Hvor tror du egentlig den “billige” arbejdskraft kommer fra? Anførselstegnene er nogle fagforeningerne og National Banken har sat ind.

  Kommentar by Nielsen — 31. maj 2021 @ 16:06

 67. Afventer endnu min syriske nabo tager hjem, nærlæser lige Odysseus i aften…..

  Kommentar by Moth — 2. juni 2021 @ 00:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper