1. juni 2021

Set i Berlingske: “I dag erkender Jan E. Jørgensen, at den planlagte beskæring af DR var en fejl…”

Hvis jeg delte Jan E. Jørgensens holdninger, så ville jeg også kæmpe for flere skattekroner til DR, og forsvare det såkaldte armslængdeprincip. Borgerlige globalister stemmer nu nok alligevel radikalt, men godt Jan E. Jørgensen holder fanen højt, så de mange nye Vermund-vælgere ikke får syndige tanker. Fra Berlingske – Venstre fortryder store beslutninger: Opgøret med DR endte i blå ‘blodrus’ – og 24syv burde stadig leve.

“I marts 2018 blev de blå partier enige om at pålægge DR besparelser på 20 procent over fem år. Siden har de røde partier efter valget i 2019 aflyst anden runde af besparelsen.

I dag erkender Jan E. Jørgensen, at den planlagte beskæring af DR var en fejl, og at forløbet som sådan endte i noget nær en ‘blodrus’. …

Hvis de 20 procent, I lagde op til, var for meget – hvad var så det rigtige?

‘Det er svært. Når DRs egen bestyrelsesformand sagde, man kunne spare 12 procent – hvilket nok ikke var en genial idé forhandlingstaktisk – kunne det måske være udmærket. Men 20 procent var alt for voldsomt.’ …

Så du er glad for, at de røde partier aflyste anden runde af besparelserne efter at have slået jer ved valget?

‘Ja. Det er jeg sådan set.’

[…]

En central ingrediens i Venstres kulturpolitik vil være armslængdeprincippet – at politikerne holder sig på afstand af det konkrete indhold i alt fra nyhedsudsendelser til udstillinger og fiktion.

Han mener, princippet i disse år er under hårdt pres.

‘Som liberal har man tiltro til, at tingene nok skal arte sig og ende fornuftigt, hvis blot man giver frihed under ansvar. Det betyder ikke, man ikke kan gøre noget ekstraordinært for at bevare visse ting. Men grundlæggende skal kulturelle ildsjæle og kunstnere sættes fri,’ siger han…”

(Collage: Jan E. Jørgensen, Kulturordfører Venstre)

“… jeg synes, DR er meget bedre end sit rygte.” (Jan E. Jørgensen, Kulturordfører Venstre)

Oploadet Kl. 00:48 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119469/trackback

21 Comments »

 1. DE FIRE MILLIARDER KRONER TIL DR, og de fire millioner kr. i årsløn til overgeneraldirektøren og admiralkejserinden Maria Rørby Rønn, er penge som er givet rigtig dårligt ud. Hvorfor skal skatteborgerne dog plyndres til fordel for dette blodrøde kommunist-foretagende?

  En besparelse på 75% havde været mere passende. For hvad skal vi med de mange små og latterlige radiostationer? Og genudsendelser og snakkeprogrammer koster da ikke mange ører.

  Jan E. Jørgensen er næppe borgerlig, men en radikal socialist forklædt som borgerlig. Antagelig en typisk levebrødspolitiker i stil med Lars Buksetrold, van Opslagh og DF-Tullesen. Tre “liberale” politikere der ikke er mange sure sild værd, set fra et dansksindet og ægte konservativt synspunkt.

  V, K, LA og DF kan vel knapt siges at være en opposition til S, SF, EL og R.

  OT: GYS, GYS: Se “en covid-19 tankeforbrydelse”.

  Kommentar by BENT A — 1. juni 2021 @ 01:12

 2. PS: ang. en lille radiostation: “Sex for licenspengene”

  OT: Den ufattelige uvidenhed……..Orwells dystopi 1984 måske realitet om 3 år……..Mere om Kode Hamdis asylsvindlende familie……….journalist og 10 årig datter truet på livet

  Kommentar by BENT A — 1. juni 2021 @ 01:27

 3. Jan E. Jørgensen er en af de her “anstændige borgerlige”, som langt hellere vil tabe kulturkampen end risikere at blive kaldt et af de her tomme udskamnings-ord, som fx “racist”, “xenofob”, “islamofob”, “anti-semit”, “sexist” etc.

  De “anstændige borgerlige” er på en måde værre end mange på venstrefløjen, som trods alt ikke kalder sig “borgerlige”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. juni 2021 @ 01:34

 4. Enig. “Men grundlæggende skal kulturelle ildsjæle og kunstnere sættes fri”

  Det betyder vel også at Vi andre kan være fri for dem. Sådan at forstå at de kan gøre hvad de vil for egne penge og IKKE skattekroner.

  Kommentar by Santor — 1. juni 2021 @ 02:22

 5. Beskæring. HA HA. Der er ikke sket en skid andet,end at løgnesprederen har fået flere penge og derfor er mange af de sleske typer som Sten Nørskov,Adam Holm og Martin Krasnik ikke blevet sagt op.
  https://da.wikipedia.org/wiki/Kategori:Ansatte_i_DR
  https://www.document.dk/2020/11/05/nepotisme-paa-danmarks-radio-tv-vaert-jens-olaf-jersild-s-soen-scorer-eftertragtet-praktikplads-paa-dr/

  Kommentar by Nielsen — 1. juni 2021 @ 02:40

 6. Jan Ejner Jørgensen er en kommunist i bondeforklædning.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 1. juni 2021 @ 03:08

 7. Rigtig borgerlige har ingen indflydelse haft siden 1901.
  Glistrup og enkelte andre forsøgte men fik ikke flertallet med sig.

  Kommentar by Peter Buch — 1. juni 2021 @ 06:46

 8. Helt igennem ustyrlig morsomt at iagttage, denne friskfyragtige (tidligere kirkesanger og annoncesælger, nu partiets komiske Ali) Jan E Jørgensen og hans kække beslutning om at give Jacob Ellemann et nap med at splintre de sidste rester af partiet Venstre – Flot gået Jan, flot gået, hold ud Jan!

  Venstreborgmestrene som er ved at skride ned af taburetterne derude i kommunerne, er sikkert begejstrede for denne håndsrækning!

  Kommentar by T. Flodur — 1. juni 2021 @ 07:16

 9. Nedlæg DR, og prøv så at skabe en objektiv nyhedsformidlende medie, istedet for en enøjet propaganda (Hjernevasket venstre og kulturradikal) medie, som kort og godt uden subjektiv vuderinger fortæller nyhederne (Tysk TV gør det godt). Det burde være et krav for et medie der får statsstøtte fra alle uanset politisk observans. (Et privat medie uden støtte?. OK. De kan propagandere alt det de vil).

  Kommentar by Michael Unna — 1. juni 2021 @ 07:56

 10. Er de store danske medier ikke een samlet propagandamaskine for venstrefløjspolitikere ?

  Lige nu fylder 3 emner næsten alt. Klima, flygtninge og corona/vaccine.

  Det er censur, når kun den ene part høres eller fremhæves, uanset om det er på Twitter, BT eller TV2.
  Indtil nu er corona/vaccineskeptikere censureret eller truet væk fra deres job, så hvad siger danske medier til? at man ikke kan åbne en computer uden det flyder med tilbud om vaccine.

  Dem der ikke tror på venstrefløjens klimakatastrofemeldinger, kommer ikke til orde, lige som indvandrerkritiske røster, der må nøjes med en kort kommentar nederst side 17.

  https://www.altinget.dk/artikel/25-medierchefer-techgiganterne-skal-ikke-have-kontrollen-med-vores-offentlige-samtale

  Kommentar by k.m. — 1. juni 2021 @ 08:15

 11. Jan E Jørgensen er en gemen landsforræder.

  Kommentar by KineserSnot — 1. juni 2021 @ 08:47

 12. # 02.40: Ja, “beskæringen” blev aldrig til noget.

  08.15: Ja, med de tre emner hjernevaskes vi danskere dagligt. Den røde, feministiske, infame og nederdrægtige behandling af tusinder af danske familier, mænd, forældre og børn skjules derimod.

  Kommentar by BENT A — 1. juni 2021 @ 09:13

 13. Og ingen kan forstå at venstre mister flere og flere stemmer

  Kommentar by Anonym — 1. juni 2021 @ 09:56

 14. # Nielsen 02.40
  Nielsen fortæller os at DR har fået flere penge og derfor er bl.a. Martin Krasnik ikke sagt op. Mon ikke Krasniks manglende opsigelse mere skyldes at Krasnik selv sagde op i 2016? Siden januar 2017 har Krasnik været chefredaktør for Weekendavisen.
  Det er altid underholdende når Nielsen igen stiller sin uvidenhed til skue.

  Kommentar by bjarne binee — 1. juni 2021 @ 10:50

 15. Hvis nogen skulle være i tvivl om hvad Venstre står for, så bør man være taknemmelig for Jan E. Jørgensen. At patiet netop har valgt ham som ny kulturordfører understreger med al tydelighed Venstres åndelige værdipolitiske fællesskab med De Radigale.
  Selv De Konservative, der i mange år har været domineret af “skabsradikale”, kritiserer Jan E. Jørgensen.

  Kommentar by bjarne binee — 1. juni 2021 @ 11:14

 16. Kommentar by bjarne binee — 1. juni 2021 @ 10:50

  Det en velkendt sag at både Adam Holm og Martin Krasnik stoppede pga man ikke ville vise Muhammedtegningerne på TV.

  Nielsen må være huleboer eller lign, siden det gået hans næse forbi.

  Kommentar by KineserSnot — 1. juni 2021 @ 11:37

 17. Kommentar by bjarne binee — 1. juni 2021 @ 11:14

  Ja, han er en vindbøjtel af rang. Elsket af de blodrøde medier.

  3254 personlige stemmer i 2019. Mon han stadig er 1. viceborgmester og rådmand i Frederiksberg Kommune sidst på året?

  Det er han nok, danskere ser bare et kendt navn, og så krydser de der.

  Kommentar by tavsen — 1. juni 2021 @ 15:43

 18. Var det ikke fordi at DRV var fyldt op med lede kællinger, så ville mange venstrefolk givetvis have været radicoole.

  Kommentar by Bilka — 1. juni 2021 @ 17:15

 19. 3) -De anstændige borgerlige- er for mig at se blot en flok -Fejhedsdiplomater- som har leflet for MultiKultishariamuhammedanisme. De ville så gerne være stuerene med Nyrup? Ok så blev de folkeforrædere for at tækkes DR og Politiken. Tak til DF og Glistrup for Deres indsats i fortiden.

  Kommentar by Michael Unna — 1. juni 2021 @ 19:22

 20. Antallet af fejlbeslutninger og fejlvurderinger fra parfume-sælgeren Jan E. Jørgensen burde skramme hans vælgere væk.

  Kommentar by Thomas M. — 1. juni 2021 @ 21:45

 21. Findes der noget mere klamt, end denne skidespraller, til Jan E?
  En ægte levebrødspolitikere, der formår at sidde både på hoPPeBorgen og Frederiksberg Byråd, OG, de har ÅÅÅH så meget at lave, så alle disse nulli-teter må& skal have flere penge for at nå det hele.

  Jeg mener at det siger ENormt meget om hvor lidt disse kolbøtter, levebrødspolitikere i virkeligheden producerer, de håber blot, at nu de er her, kan de få et fedt at gnave resten af livet, så de kan leve i deres egen boble, fri for virkelgheden!

  En trøst trods alt er det, at vide, at med kolbøtter som Jan E, er Venstre godt igang med at udslette sig selv til næste FT-valg, de vil ikke blive savnet!
  En stemme på Venstre er det samme som at stemme på den Oikofobe sekt RG.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop FN! DanEXit! Støt SK!
  Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 2. juni 2021 @ 01:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper