1. juni 2021

Pro-Assad flygtninge: “Outside the embassy in Lebanon, voters chanted: ‘God, Syria and Bashar.'”

Man kan ikke diskutere udlændingepolitik med NGO’ere, før man støder på argumentet: ‘Langt de fleste flygtninge bor i nærområderne’. Det er de samme der stædigt afviser, at man kan sende syriske flygtninge tilbage. Det land der har taget flest syriske flygtninge er nabolandet Libanon, hvor der var mulighed for at stemme til det netop overståede syriske præsidentvalg. Fra France 24 – Syrians abroad kick off vote on new term for Assad.

Hundreds of Syrians flocked to their embassy in Lebanon early Thursday as expatriates and refugees kicked off voting for next week’s presidential election which is expected to keep Bashar al-Assad in power.

Voters started gathering outside the embassy in Baabda, north of Beirut, from 5 am (0200 GMT) amid a heavy deployment by Lebanese security forces, an AFP correspondent reported.

Many chanted slogans in support of Assad and carried portraits of the longtime president and his late father Hafez. Pictures of Assad’s two little-known challengers were nowhere to be seen.

Mohammad al-Doummani, from the Damascus countryside, was among the first to vote.

‘I voted for Bashar al-Asssad because I believe in his project,’ Doummani told AFP after casting his ballot. …

Outside the embassy in Lebanon, voters chanted: ‘God, Syria and Bashar.’

‘I voted for Bashar al-Assad because conditions were better 10 years ago,’ said Khamees Mohammad, a 38-year-old from the northern province of Aleppo.”

(France4 på Youtube, 20. maj 2021)

“Thousands of #Syrians flocked to their embassy in Lebanon Thursday as expatriates and refugees kicked off voting for next week’s presidential #election which is expected to keep Bashar al-#Assad in power. Pictures of Assad’s two little-known challengers were nowhere to be seen.” (France4)

Oploadet Kl. 10:16 af Kim Møller — Direkte link49 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119490/trackback

49 Comments »

 1. Giver jo ingen mening. Flygtningebegrebet undergraves nedefra.

  Mon de her kunne tænkes at stemme på kommunismen?

  https://www.unhcr.org/venezuela-emergency.html
  With over 5 million Venezuelans now living abroad, the vast majority in countries within Latin America and the Caribbean, this has become one of the largest displacement crisis in the world.”

  Kommentar by tavsen — 1. juni 2021 @ 10:28

 2. Tesfaye burde forsøge at bestikke Libanon til at modtage de såkaldte syriske ‘flygtninge’ i Danmark, som har invaderet Danmarks socialkontorer, men ikke danskernes hjerter.
  Det må være langt billigere at fodre syriske ‘flygtninge’ i Libanon, end til de 5-dobbelte pris i Danmark.
  Fordelene er klare; Danmark sparer millioner, når parasitterne er væk og ikke mindst slipper vi for at høre på venstreekstremisternes syge syriske føleporno.
  Skulle der være en enkelt hjernekirurg blandt de syriske ‘flygtninge’, kunne vi da godt beholde ham – så bliver Stine Bosse glad som en lille pige med en ny dukke.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. juni 2021 @ 10:35

 3. Det er mit indtryk, at Syrien ligesom flere andre regimer på lokalplan giver relativ stor autonomi til de lokale stammer blot de ikke udfordre regimeret. I Libyen havde stammerne meget stor selvbestemmelse på familie og retsområdet. Så, på den måde har regimerne en vis legitimtet. Demokratier kan de aldrig blive. Det ender altid med konfliker mellem etniske grupper, sekter og stammer. De forstår sig ikke som et folk og derfor mislykkes folkestyre/demokrati altid.

  Kommentar by CCC — 1. juni 2021 @ 10:41

 4. Forhåbentlig kommer https://syrienblog.net/ med en kommentar.

  Kommentar by tavsen — 1. juni 2021 @ 10:45

 5. “I voted for Bashar al-Assad because conditions were better 10 years ago” Nej nej nej, det har du helt misforstaaet. Du havde det helt forfaerdeligt, og eu og USA besluttede i deres uendelige visdom, at det nu var din tur til at nyde det foraar, der allerede var blevet udraabt i dele af den arabiske verden. Jeg har glade minder om en forhenvaerende dansk statsminister, Thorning- Schmidt, der talte varmt (man kunne naeste kalde det salgs-GAS)for din befrielse. Taenk over det, Khamees Mohammad, og lovpris dine befriere i stedet, dit utaknemmelelige skarn…

  Kommentar by krassisten — 1. juni 2021 @ 10:50

 6. Libanon er blevet ødelagt pga Palæstinensernes befolkning i landet er vokset voldsomt.

  Hvis man vil se hvordan Europas fremtid ser ud, så skal man bare kigge på Libanon.

  Kommentar by krassisten — 1. juni 2021 @ 10:50

  Husk af Vesten involvering i Syrien udelukkende handler om Assad ikke ønsker de bygger en gasledning fra det Arabiske Hav til Europa.

  Kommentar by KineserSnot — 1. juni 2021 @ 11:27

 7. Der er bestemt ingen grund til at glemme, at det var en rasende pøbel i Syrien, der i 2006 brændte Danmark og Norges fælles ambassadebygning ned. https://www.dw.com/en/danes-and-norwegians-flee-middle-east-as-embassies-burn/a-1892837

  I øvrigt er Naser Khader også fra Syrien – og herboende med en del af sin store familie.

  Kommentar by tilfældig — 1. juni 2021 @ 11:31

 8. jeg tror man skal se på , hvordan den enkelte NGOer “profiterer” på de rigtige meninger. hvis det gør godt for cvet at have arbejdet i nærområdet , hvis det gør godt for cvet at have bestemte studier eller institutioner som uddannelse og baggrund ,- så vil der være et pres for at finanseringen fortsætter , helst som statsfinansering da den er stabil – men også andre måder. det er mennesker der igen og igen har vist en stor trang til karriere via godhed eller politik. skulle muligheden for finansering af sit eget liv går over at skifte godheden uden med anden tilgang til næsten og medmennesket , så ændrer man flexibelt på det. mao follow the money.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 1. juni 2021 @ 11:35

 9. Kommentar by CCC — 1. juni 2021 @ 10:41

  Rusland og Kina tillader det samme så længe man ikke modarbejder Moskva eller Beijing eliten.

  Det er sådan multikultur har fungeret normalvis, men i neomarxisterne vil tvinge os alle sammen til at leve sammen, derfor skal alle folkeslag give afkald på deres kultur og identitet.

  Kommentar by KineserSnot — 1. juni 2021 @ 11:39

 10. Jeg tjekkede Syriens sammensætning. Det er rigtigt at Sunni-muslimer er hovedparten af befolkningen, med et stort mindretal af Shia-muslimer alawiiter (som Bashad tilhøre), så er der Drusere (?????), og omkring 10 procent af befolkningen er kristne-lillebitte mindretal er Jøder. Det er egentlig imponerende at Bashad har kunnet holde samlet på det (Diktatur? javel….men det er det eneste der kan eksistere under Muhammedansk majoritet). Resterne af Saddam Hussein,s regime har været Sunnimuslimer. De skulle hente hjælp. Hvor ellers end hos Saudi Arabien, som sikkert har kaldt på Al Qaida og Taleban. Det har så skabt ISIS, og Bashad (del og hersk regime) blev undermineret. Har set interview med ham, hvor han kritisere (temmelig godt og detaljeret) Vesten for dens dobbeltmoral. Russerne har en millitærbase i landet (Kritik? Ja USA har i Saudi Arabien og andre Arabiske stater). Jeg håber han sidder sikkert, for hvad …f….. er alternativet.(Kristne kunne bo i landet under hans regime).

  Kommentar by Michael Unna — 1. juni 2021 @ 11:51

 11. BENT A efterlyser altid flere partier på den yderste højrefløj til at udfordre de ræverøde bærme på tinge.

  Nu er Diana Reimann og Philip Bagge (tidl. Stram Kurs) klar med dette program:

  Jeg er kommet med i bestyrelsen i Partiet Danmark Først.

  Partiet Danmark Først
  Er startet indsamling af vælgererklæringer.

  HUSK at godkende igen med NemID efter 7 dage.

  Hvad støtter du blandt andet:

  🇩🇰 Bedre velfærd. Vi kæmper for de svage.

  🇩🇰 Bedre ældrepolitik. Bedre fordeling af økonomi, til de der har bidraget til landet.

  🇩🇰 Integrationsydelsen skal fjernes.

  🇩🇰Bedre vilkår for handikappet og sygdomsramte.

  🇩🇰FRI OS FOR ISLAM
  Vi skal ikke accepterer en ideologi, der banker os tilbage til 500 tallet.

  🇩🇰 Moskeer skal lukkes.

  🇩🇰 Religionsfrihed ikke lighed.

  🇩🇰 Danmark ud af EU.

  Godkend med NemID her:

  https://www.vaelgererklaering.dk/om-partiet?election=dk&party=ce1be1c2-8241-490d-8fe6-ed178a684018

  De har to vælgererklæringer nu, så der er lidt vej til 20.182 vælgererklæringer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juni 2021 @ 11:53

 12. *Danmark Først ?
  Det lyder som et plagiat af DF!
  Umiddelbart lyder det som indvandrekritisk og så noget med at drysse andre menneskers penge ud over dem, som man mener er ens vælgerbase!
  Der er intet originalt i det, bare den sædvanlige danske ragen til sig af andres penge!
  Ingen støtte herfra! Et mindste mål må være at folk må forsørge sig selv! Det hælder også for danskere!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. juni 2021 @ 12:08

 13. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juni 2021 @ 11:53

  Det er Hanne Kronborg (tidligere SKer) og ikke Philip Bagge der er medstifter.

  Kommentar by KineserSnot — 1. juni 2021 @ 12:28

 14. Spændende at få lidt fakta på bordet: Så flertallet af syriske udstationerede og flygtninge l Libanon forventes at stemme på Bashar al-Assad ved næste uges præsidentvalg.

  Jamen, det passer jo slet ikke med det narrativ, der dikteres i Danmark, at Assad er en forhadt diktator. Så hvem er de dominerende meningsmagere, der dikterer i Danmark, at Assad er så forfærdeligt? Det virker mest som et sammenrend af totalitære islamister og venstreradikale.

  De totalitære islamister frygter selvfølgelig at blive stillet til regnskab for deres forbryderiske aktivisme, hvis sendes tilbage. Men det er vel meget rimeligt, at lovovertrædere silles for retten.

  Kommentar by traveler — 1. juni 2021 @ 12:37

 15. ” Den nervøse kl. 12.08: Er det ikke lidt tidligt at nedvurdere eller afskrive det nye parti? DF har jo sat Danmark sidst når det kom til stykket, og deres egen magelighed og Marokko-traktaten først. Så et slogan om “Danmark først” lægger da nærmest afstand til DF og alle de andre gamle partier. Og børn, syge, gamle og invalider kan jo ikke forsørge sig selv.

  Kommentar by BENT A — 1. juni 2021 @ 12:39

 16. 14) Vi har jo ingen problemer med andre arabiske regimer. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 1. juni 2021 @ 13:39

 17. 11) Jeg prøvede at logge min godkendelse på. Men jeg har også godkendt Hard Line, og ifølge <indenrigsministeriet, mener De jeg skal afskrive det først (Det samme?)?

  Kommentar by Michael Unna — 1. juni 2021 @ 13:41

 18. D O M I N A N S V O L D, advarsel en cirka 15-17 årlige primitiv perker banker og sparker en cirka 12-årig hvid dansk, dreng, der trygler UNDSKYLD-UNDSKYLD-UNDSKYLD-UNDSKYLD, men det stopper ikke slagene og sparkene mod hovedet mens ofret ligger nede, de intensiveres istedet for. Angiveligt har den hvide dreng kaldt en Josefine for tyk:
  [ADVARSEL! MEGET STÆRKE, VOLDELIGE BILLEDER]
  http://kortlink.dk/2btzp forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juni 2021 @ 13:43

 19. *BENT A 12:39
  Børn skal forsørges af forældrene. Det er som regel forældrenes jagt på materielle goder der gør at de ikke mener at have penge til børnene!
  De Gamle har haft et langt liv til at lægge penge til side til alderdommen, det kan så supplerer folkepensionen!
  Syge og invalide bør forsørges, med mindre de selv er forsikret!
  I øvrigt er jeg ikke uenig i din bedømmelse af DF’s svigt.
  Det rigtige valg må være NB.
  Det er ødelæggende at vi har en socialdemokratisk stat der fratager folk evnen og lysten til selvforsørgelse, jeg ser hos Danmark Først er omfavnelse af den socialdemokratiske “vi ordner alt stat” . Helt ærligt voksne mennesker skal da forsørge sig selv og sin familie, og hvis ikke det hele blev ædt op sf skatter og afgifter, så gik det nok også! Man kunne jo starte med at fjerne alt pseudoarbejdet!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. juni 2021 @ 13:43

 20. DEMOKRATIER ER TIT ENDT SOM DIKTATURER OG TYRANNISKE REGIMER. I et land hvor befolkningen ikke er vågen og ikke kan finde ud af at modarbejde de magtsyge og herskesyge, ikke forstår at skelne mellem propaganda og ærlig saglig oplysning, ikke kan finde ud af at sortere ideologiske/ utopiske fantaster og korrupte levebrødspolitikere fra, ender demokratiet med sikkerhed i diktatur og brutal undertrykkelse af borgerne.

  I den forbindelse er DR og TV2 blevet to meget uhyggelige foretagender. De arbejder tilsyneladende målrettet på at nedbryde alle normer og værdier. 24/7 fyldes vi lyttere og seere med halve og kvarte sandheder eller direkte løgn. Samtlige udsendelser prøver at manipulere os. Som i dag da “Verden ifølge Gram” påstod at den masseindvandring fra Mexico som Biden og democrats har sat ekstra gang i, “ville stabilisere USA”. Ha ha ha ha bzzzzz. Det modsatte bliver da tilfældet.

  I P1 debat i dag var det som sædvanlig enhedsliste-typer som fyldte mest.

  I det hele taget fylder DR-kvinderne m/k os med ævl om berigelse og multi-kulti herligheder, med vrøvl om co2 og klima”krisen”, med løgn om kvinders frigørelse og ligestilling, med sludder om corona-vacciner osv., med hetz, løgn og nonsens om faldendes kriminalitet, racisme/socialisme og danske mænds dårlige egenskaber.

  Sandheden er at rødfascisternes og kvindesagskvindernes politik overfor familierne, kvinderne, mændene, forældrene og børnene har været en ulykke, en pine og en tragedie for hundredtusindvis af danskere. Det er en af de største skandaler nogensinde, men også den bedst camouflerede.

  Kommentar by BENT A — 1. juni 2021 @ 13:47

 21. Jens-Erik Andersson — 1. juni 2021 @ 11:53:

  “Danmark Først” er fint, hvis det vil fokusere på at sætte Etniske Danskere Først i forhold til kultur, traditioner, normer, økonomi etc.

  Det er således fint, hvis vi kan flytte/bruge de milliarder af kroner, som vi pt. bruger på ikke-vestlig invasion til gavn og velfærd for etniske danskere.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. juni 2021 @ 14:03

 22. Kommentar by tavsen — 1. juni 2021 @ 10:45

  Alle syrere uden for Syrien er økonomiske migranter/velfærdsmigranter og konventionsryttere. Problemet med Assad-tilhængere i Danmark er mindre end i Libanon, da næsten alle “syriske flygtninge” i Danmark etnisk set er kurdere. Desværre for Danmark, så er kurdere meget fattigere, dårligere uddannet og langt mere afstumpede og kriminelle end Assads tilhængere.

  Kommentar by Syrienblog — 1. juni 2021 @ 14:06

 23. INGEN syrere—hverken kurdere eller Assadstøtter eller nogen som helst andre—har lovligt opholdsgrundlag i Danmark. Vi gider dem ikke. Vi kan ikke lide den. Syrere skal være i Syrien og det er IKKE i Danmark, så ud med dem NUUU!, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juni 2021 @ 14:11

 24. forstå det dog,
  de vil ikke hjem til Syrien fordi Danmark
  har velfærd som de gerne
  vil have del i.

  mig forfulgt, mig meget forfulgt,
  mig dog rejse på ferie,
  mig først smutte når Assad er væk,
  mig stemme på Assad, mig stemme på Assad,
  bedst mig bliver i Danmark…

  fuck you danish racists!

  lol

  Kommentar by konservativ — 1. juni 2021 @ 14:40

 25. 229 Libanon var engang en lille perle i Mellemøsten ved siden af Israel. Det var fordi den var kristent styret…Blev kaldt mellemøstens svar på paris- dengang- idag er Paris vel et nærmest svar på europas Beirut…:-).
  Kristne fra Syrien kunne måske give et positivt indput i Danmark…Måske.
  Hvad Islam angår, og især Sunnimuslimerne, som vel hellere vil solidarisere sig med IS end -vantro- Danskere…
  Jeg gentager mig selv…Men bliver vel nødt til det.: ISLAM ER EN USEKULÆR DIKTATOR RELIGION (Dvs Dens ideal er til alle tider, hvad Dens Førerprofet gjorde hid og did i smålige detaljer, og en forældet bog som den mener gælder i evigheden). Den deler verden op i -rettroende- og -vantro-, og dens tilhængere (selvfølgelig) nødigt slåes i hardkorn med -vantro- som skal straffes med fantasifulde ubehagelige midler, så derfor er der mental spændetrøje på dem. De kan ikke tolere noget ud over Deres egen religiøse selvforståelse, men bliver selvfølgelig nødt til at accepetere det sålænge vantro har magten i et område. Derfor – Jihad- (kamp-modstand evt død) når de er i et -vantro- område.
  For dem er frihed og lighed på et menneskeligt plan en form for -legaliseret lovløshed- idet Guds lov gælder, og – loven er ikke til for menneskenes skyld (se Sabbathen i Markus evg.kap 2 imod slutningen), men Guds skyld (ud fra Koran og Hadith – Hadith = andenhåndsfortælling om hvad Førerprofeten gjorde hid og did. Se hjørnesparket- Holmboe på Youtube). De hader Vores (vantros) frihed, og vil altid stræbe efter magten, som med dem skaber Undertrykkelse, Fordummelse og på vejen terror og krig.
  Derfor kan man ikke- Integrere- dem i et Frit Demokrati, fordi De ikke kan tolere frihed. Enten dør det ene eller dør det andet (som amen i kirken). Det siger sig selv at mennesket Skal underkaste sig gud, og mennesket ikke er så vigtigt i forhold til idealet. Ingen kærlighed her. Derfor foretrækker de så også et autoritært styre, som fralægger Dem et personligt ansvar. Derfor er det flot klaret af Assad, og egentlig også Saddam Hussein, som begge var i mindretal i forhold til Deres position, at styre denne mentale krudttønde, som alligevel ikke vil frihed, men magt på bekostning af andre. Assad tilhøre mindretallet Alawitterne, en underafdeling af shia-islam, og Saddam Hussein styrede sit land, med en Sunnimuslims mindretalsklan. Jugoslaviens forhenværende Diktator TiTo(beskeden mand) blev engang spurgt, hvad han mente var hans største bedrift?. Hans svar var. At holde sammen på denne krudttønde. Da han var væk gik Jugoslavien i opløsning med krig fra bl.a de islamiske Bosniaker.
  Enten fatter vi det og stemmer anderledes eller også gør vi det ikke.

  Kommentar by Michael Unna — 1. juni 2021 @ 14:59

 26. Derfor Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  Fortsat god tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. juni 2021 @ 15:00

 27. *Peter Nielsen 14:03
  Uenig! Danskerne er blevet bedøvet af Mettes velfærd, de har mistet evnen og lysten til at forsørge sig selv, så de penge der bliver frigivet ved at stoppe med at forsørge udlændinge, burde kanalisere tilbage de de tegnebøger hvor de er taget. De skal ikke som bestikkelse drysses ud over den vælgebase man appelerer til!
  Kort sagt voksne mennesker skal forsørge sig selv, det er svært at forstå for en velfærdsforgiftet dansker, for det er da også meget nemmere at stemme sig til andres penge end at tjene dem selv, men tænk om man selv kunne bestemme over de penge skat inddriver og deler ud til højre og venstre!
  Naturligvis skal vi have skoler, hospitaler og ældreforsorg, men fedtet og pseudoarbejdet skal skæres væk!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. juni 2021 @ 15:08

 28. Syrienblog — 1. juni 2021 @ 14:06

  Tak for svaret. Det var som forventet. Godhedsindustrien har oppustet den branche unormalt, for at få flere milliarder tilført til beskæftigelsesterapi for alle deres “ansatte”.

  Allerede i 1985 kunne jeg se ved at gå på gaden her på Vestegnen, at jeg hastigt var ved at komme i mindretal.

  Købte en bog om det nye fænomen. Den bestod af cases, og netop een om en kurder fra det område afslørede for mig, at det var løgn og latin.

  Kurderen havde kørt i tog hele vejen op gennem de kommunistiske lande i Østeuropa for at komme til kapitalistiske Danmark. Han fik selvfølgelig asyl, fordi han var forfulgt kommunist.

  Jo jo, ifølge koranen har muslimer PLIGT til at leve i et islamisk samfund, med mindre de med løgn kan gavne islams sag.

  GOOD LUCK NYDANMARK

  Kommentar by tavsen — 1. juni 2021 @ 15:17

 29. FOR ET PAR MILLIONER DANSKERE, eller flere, vil det røde og islamiserede NyDanmark ende som en gevaldig forskrækkelse, og som en yderst ubehagelig oplevelse.

  Kommentar by BENT A — 1. juni 2021 @ 15:35

 30. Den multikulturelle pige med lighterne:
  Det var så grueligt koldt; det sneede og det blev mørk aften; det var ramadan. I denne kulde og i dette mørke gik i ghettoen en lille, fattig etnisk dansk pige uden hijab og nøgne fødder;
  Dér gik nu den lille pige på de nøgne små fødder, der var blå af kulde; i en plasticpose holdt hun nogle engangslightere; ingen venligboere havde hele dagen købt af hende; ingen socialrådgiver havde givet hende et plastickort, da hun ikke var muslim; sulten og forfrossen gik hun og så så forkuet ud, den lille etniske dansker! Snefnuggene faldt i hendes lange gule hår. Ud fra alle moskeens vinduer skinnede lysene og så lugtede der i gaden så dejligt af gedesteg; det var jo ramadan.
  Henne i en krog mellem to moskeer, satte hun sig og krøb sammen; Hendes små hænder var næsten ganske døde af kulde. Ak! en lille lighter kunne gøre godt. Hun trak én ud, “ritsch!” hvor sprudede den, hvor brændte den! det var en varm, klar lue; den lyste rundt om, og i glansen stod den gamle mormor, så klar, så skinnende, så mild og velsignet. “Mormor!” råbte den lille, “Oh tag mig med! jeg ved, du er borte, når lighteren går ud; borte ligesom den varme luft på Christiansborg, den dejlige gedesteg og den store velsignede multikulti!”
  Men i krogen ved moskeerne sad i den kolde morgenstund den lille etnisk danske pige med røde kinder, med smil om munden – død, frosset og hadet ihjel den sidste aften i den gamle ramadan.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. juni 2021 @ 15:49

 31. Den Nervøse — 1. juni 2021 @ 15:08:

  Fair nok. Du lyder som en liberalist. Jeg er ikke liberalist, jeg er nationalist. Det er nok forskellen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. juni 2021 @ 16:24

 32. Ja men er asülnomaderne og de vandrende socialnassere ikke glade for at der er fred hjemme i Syrien? Jeg mener de kan jo ikke blive ved med at sende dansk dumhedsbidrag hjem, som de så køber huse for, når de er hjemme på ferie?

  Kommentar by Hul igennem? — 1. juni 2021 @ 17:29

 33. Tillæg til 25)- Indien er også et meget godt eksembel. Indien var mere eller mindre en Britisk koloni, som Englænderne rimeligvis måtte opgive. Dels havde de kæmpet sig fattige under 2 verdenskrig. Dels var det også alt for stort et land at skulle forholde sig til. Mahatma Ghandi overtog, og straks opstod der konflikt imellem muhammedanerne og den øvrige befolkning. Indien blev så splittet imellem Pakistan (De rene hænders land) og Indien. Se filmen om Mahatma Ghandi. Resten kender i.
  Så når -Politisk kulturradikale , MSM, og andre Politiske idioter- hyler om racmussine og rasmus eller vender det blinde øje til Islams undertrykkelse og terror, så luk ørene og undersøg baggrunden selv. Frihed eller Islam. I kan ikke have begge dele.

  Kommentar by Michael Unna — 1. juni 2021 @ 19:11

 34. SIKKE MANGE GODE OG FORNUFTIGE FOLK der samles her hos UP. Det mest rørende indlæg i dag er nok Gustavs historie om den lille danske pige, kl. 15.49. En gribende historie om hvordan feltmadrassers og pladderhumanisters usselhed og ondskab som rammer et uskyldigt og troskyldigt barn.

  Kommentar by BENT A — 1. juni 2021 @ 20:03

 35. BENT A — 1. juni 2021 @ 20:03 med reference til:
  Gustav Jensen — 1. juni 2021 @ 15:49:

  En fremtids-dystopi som desværre ikke er usandsynlig.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. juni 2021 @ 20:12

 36. Med skyldig tak til den kendte dansker gåsefjersforfatter H.C.And. –
  I virkeligheden giftede den lille uskyldige etnisk danske pige sig med en ghettobo, selvom hun kun var 8 år. Det måtte man godt hvor han kom fra, sagde den rare ghettobo. Hun skulle sælge lightere for at skaffe ham penge til en der hed Stoffer. Da hun ikke tjente nok, smed han hende den lille søde etnisk danske pige ud på gaden en kold vinteraften.
  Mine tårer falder nu så tæt på skærmen, at jeg må stoppe denne tragiske saga.
  Med hulk
  H.C.And

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. juni 2021 @ 21:06

 37. # Peter Nielsen 20.12: Ja, med de partier, medier og glemsomme vælgere vi har, er det mest sandsynligt at Danmark er et samfundshelvede i stil med Nordkorea eller Libanon og Somalia, inden 3 eller 5 år. Har du set det sidste nye om hvor lynhurtigt et samfund kan forvandles til en kafkask politistat? (“Orwells dystopi 1984 kan være realitet om tre år”)
  (se også: “en covid-19 TANKEFORBRYDELSE)

  Danmark er skandalernes land. Men på valgdagen har de fleste vælgere jo glemt alle de utallige skandaler som er mere end 5-7 dage gamle.

  Kommentar by BENT A — 1. juni 2021 @ 21:10

 38. Kommentar by Michael Unna — 1. juni 2021 @ 19:11

  Rigtig. Jeg mødte engang en inder, som undrede sig over at europæerne ikke har lært i skolen, at muslimerne siden år 636 har dræbt et sted mellem 200-400 millioner hinduer (og dermed får Hitler og Stalin til at ligne kordrenge):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Muslim_conquests_in_the_Indian_subcontinent
  https://www.myindiamyglory.com/2017/12/22/history-of-attacks-on-india-from-636-ad-hindus-killed-in-millions/

  Kommentar by Thomas M. — 1. juni 2021 @ 21:16

 39. Kommentar by KineserSnot — 1. juni 2021 @ 11:27

  Rigtigt. Krigen i Syrien udstiller også USA og olie-involvering:
  https://www.berlingske.dk/internationalt/hvorfor-araberne-ikke-oensker-usa-i-syrien

  Kommentar by Thomas M. — 1. juni 2021 @ 21:20

 40. # Gustav: Der er også den endnu mere uhyggelige og tragiske historie om en etnisk dansk skønhedsdronning, godt nok ikke var helt lille, men en halvstor pige, men alligevel. Hun var lige så naiv og godtroende som små piger plejer at være, og derfor giftede hun sig med en pakistaner som virkede flink, spændende og eksotisk lige i starten. Men efter kort tid begyndt han at indespærre, tæske, sparke og torturere hende. Hun blev til en invalid grøntsag i en rullestol, inden han til sidst myrdede hende. I sandhed en sørgelig historie om en pige der var vokset op hos en enlig mor der var venligbo og uvidende om alting.

  Kommentar by BENT A — 1. juni 2021 @ 21:24

 41. skønhedsdronning som godt nok ikke var…

  Kommentar by BENT A — 1. juni 2021 @ 21:30

 42. *Peter Nielsen 16:24
  Jeg er også nationalist, men konservativ og konservatismen indeholder en liberal økonomisk politik.

  Kommentar by Den Nervøse — 1. juni 2021 @ 22:19

 43. Kommentar by Michael Unna — 1. juni 2021 @ 19:11

  Rigtig. Jeg mødte engang en inder, som undrede sig over at europæerne ikke har lært i skolen, at muslimerne siden år 636 har dræbt et sted mellem 200-400 millioner hinduer (og dermed får Hitler og Stalin til at ligne kordrenge):
  https: //en.wikipedia.org/wiki/Muslim_conquests_in_the_Indian_subcontinent
  https: //www.myindiamyglory.com/2017/12/22/history-of-attacks-on-india-from-636-ad-hindus-killed-in-millions/

  Kommentar by Thomas M. — 1. juni 2021 @ 22:35

 44. # Thomas M: Ja, og i Afrika og Mellemøsten er titusinder af kristne og andre sagesløse blevet myrdet i de senere år. Det er derfor at enhedslistens og de radikales partier er dødens partier, og deres kvinder kan betragtes som en slags dødsengle og pulverhekse, mens mændene i samme partier er en slags djævle og sataner. De arbejder jo året rundt på at importere kulturfremmede fjender. Som allerede har indledt en lavintensiv guerilla-krig mod os, og som langsomt men sikkert, vil optrappe til en regulær borgerkrig. (læs om hvordan de opfører sig i Libanon, Nigeria, Congo, Frankrig, England, Sverige og Tyskland)

  For røde og radigale personager betyder det danske folks liv og menneskerettigheder intet. Som det fremgår af både deres invandrings-, familie- og sundhedspolitik, og af deres opførsel overfor danske børn, unge, gamle, voldsofre, syge, boligsøgende, hjemløse og svage.

  Læs også “Djævelens advokat” om de tyske nazi-socialister.

  Kommentar by BENT A — 1. juni 2021 @ 23:12

 45. Fødselstallet i Oslo, har nået rekordhøjder – altså efter Araberne er flyttet ind. Arme Norge.

  Kommentar by Jsch. — 1. juni 2021 @ 23:23

 46. Rigtigt og vigtigt Thomas M. 22:35 og Michael Unna 19:11. Islam erobrede store dele af Indien og muslimske sultaner tyranniserede inderne.
  Erobringerne østpå fra den arabiske halvø begyndte allerede inden 50 år efter profeten Muhammeds død og muslimer herskede efterhånden i områder i Persien, Afghanistan, Pakistan, og i de andre -“-stans” (“-stans”= Afghanistan, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Pakistan, Tajikistan, Turkmenistan og Uzbekistan), Indien og i dele af Kina f.eks i det nuværende kinesiske Uyghurstan (hvor Uighur-folket den dag i dag er muhammedanere).

  “What did you learn in school today?” (som Eddie Skoller sang engang i forrige århundrede) Ikke meget om det muslimske imperium, der var større end Romerriget. Den uvidenhed betaler vi nu prisen for!:-)

  Kommentar by Amad — 2. juni 2021 @ 00:10

 47. 43) Tak for supplementet Thomas….undre mig ikke. Nigeria. Syd-thailand. Philipinerne. Rusland…..Vi kunne blive ved. Som en Japansk forsker sagde – Islams blodige grænser. Det lykkedes Hinduer at samle en hær og smide dem ud fra syd og midt Indien. Hurra for det. Hurra for karl den Store, og den genvundne frihed i Spanien og Portugal fra fortiden. Kina og Myanmar gør det rigtige. Må det bære frugt i de områder. Støt SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 2. juni 2021 @ 07:46

 48. The History and Culture of the Indian People (11 volumes).
  Muslimske mord på over 400 millioner hinduer fra 636 AD til 1767 AD:

  636 AD – Arabs attacked Thane, near Mumbai.

  643 AD – Arabs invaded Debol, at the mouth of the Sindh.

  660 AD – Arabs invaded Sindh.

  661-680 AD – Arabs sent six expeditions against Sindh.

  661-680 AD – Arabs sent expeditions against Kabul and Zabul.

  685 AD – Arabs killed the King of Zabul.

  699 AD – Arabs ravaged Zabul.

  712 AD – Muhammad-bin-Qasim slaughtered many Hindus, killed King Dahir and captured Sindh and gave settlement to 4000 Muslims.

  724-738 AD – Arabs sent several expeditions against Gujarat, Jaisalmer, Jodhpur, Broach, Malava, Vallamandal, Ujjain.

  739 AD – Arabs invaded Kathiawar.

  776 AD – Arabs sent expedition against Barda, near Porbandar.

  948-963 AD – Alptigin of Ghazni plundered Punjab several times.

  977-997 AD – Subuktigin of Ghazni plundered Punjab several times and carried immense wealth and killed many Hindus and converted many Hindus of Peshawar. Jaipal was the King at that time.

  998-1030 AD – Mahmud of Ghazni carried out several invasions, looted immense treasure, killed many Hindus and converted many Hindus.

  1000 AD – Mahmud of Ghazni seized some parts near Peshawar.

  1001 AD – Mahmud of Ghazni attacked the kingdom of Jaipal, slaughtered Hindus, captured Jaipal and collected 250000 dinars and 25 elephants as
  ransom.

  1004 AD – Mahmud of Ghazni invaded Bagi Ray’s kingdom Bhatiya, plundered Bhatiya and converted many Hindus. Mahmud of Ghazni attacked Anandapal; in a battle near Peshawar; Anandapal was defeated.

  1007 AD – Mahmud of Ghazni attacked Sukhapal and plundered 400000 dirhams.

  1008 AD – Mahmud of Ghazni attacked Anandapal. 20000 Hindus were killed. Bhimnagar was laid waste and looted its treasury which consisted of 70,000,000 royal dirhams, 700400 mands of gold and jewellery & precious stones; clothes and garments.

  1009 AD – Mahmud of Ghazni attacked Narayanpur in Rajputana, broke many idols, killed many Hindus and took booty.

  1010 AD – Mahmud of Ghazni attacked Multan and killed a large number of Hindus.

  1010 AD – Anandapal had to agree to send Mahmud of Ghazni annually 50 big elephants laden with valuables and 2000 men to serve the court of Ghazni.

  1011 AD – Mahmud of Ghazni invaded Thaneswar, plundered and broke a large number of idols.

  1013 AD – Mahmud of Ghazni attacked Nandana, killed many Hindus, captured booty and a host of elephants.

  1014 AD – Mahmud of Ghazni attacked Kashmir, took many Hindus as prisoners and converted many Hindus to Islam.

  1015 AD – Mahmud of Ghazni attacked Lokhot, a hill-fort in Kashmir.

  1018 AD – a. Mahmud of Ghazni crossed the five rivers of Punjab and crossed Yamuna on 2 December 1018. The king of Baran (Bulandshahar) surrendered and paid 1,00,000 dirhams and 30 elephants.

  b. Mahmud of Ghazni attacked Mahaban in Mathura and killed nearly 5000 Hindus. The king Kulachand killed his wife first and then himself.
  c. Mahmud of Ghazni plundered Mathura and captured idols of pure gold weighing 98,300 miskals. The idols of silver numbered 200. He ordered to burn all temples and the houses. Mathura was pillaged for 20 days.
  d. Mahmud of Ghazni plundered Kanauj. King Rajyapal and The Hindus were slaughtered. Kanauj had 10,000 temples. The idols were destroyed.
  e. Mahmud of Ghazni attacked and devastated Mung, near Kanpur. Many Hindus were killed and all valuables taken.
  f. Mahmud of Ghazni attacked Asni, near Fatehpur. Its ruler, Chandrapal and Hindus were slaughtered.

  1019 AD – Mahmud of Ghazni attacked & plundered Sharva, near Saharanpur. Its ruler, Chand Rai and The booty of gold, silver and pearls worth 30,00,000 dirhams and many elephants were captured. A large number of Hindus were taken as slaves and sold at Iraq’s Khurasan. In January 1019 Mahmud of Ghazni returned to Ghazni with 20,000,000 dirhams, 53,000 prisoners and 350 elephants.

  1020 AD – a. Mahmud of Ghazni attacked the Chandella kingdom of Vidyadhar near Yamuna. The Hindu Sahi kingdom was completely ravaged including Vidyadhar and Trilochanpal.
  b. Mahmud of Ghazni attacked and plundered Bari, the Pratihar capital. Bari was razed to the ground.
  c. Mahmud of Ghazni chased the Chandella King Vidyadhar. He captured a huge booty and 580 elephants.

  1021 AD – a. Mahmud of Ghazni attacked Qirat and Nur and forced the Hindu rulers to embrace Islam. Their temples and idols were destroyed.
  b. Mahmud of Ghazni attacked Lohkot, in Kashmir.

  1021-22 AD – Mahmud of Ghazni again launched an attack on the Chandella Vidyadhar. He attacked Gwalior and Lakangara.

  1024 AD – Mahmud of Ghazni attack the Somnath temple and ravaged Ludrava, Anahillapataka, Mundur, Dewalwara etc.

  1025 AD – In Somnath more than 50000 Hindus were killed. The booty was worth 20,000,000 dirhams. The temple was razed to the ground.

  1027 AD – Mahmud of Ghazni attacked Jats, killed thousands of them, plundered their wealth. He died in AD 1030.

  1034 AD – Ahmad Niyaltigin plundered Banaras. Carried away immense booty.

  1036 AD – Mahmuds son Masud attacked Hansi, Sonpat and kingdom of Ram Rai.

  1178 AD – Muhammad Ghuri attacked Gujarat and plundered Nadol.

  1191 AD – Battle of Tarain. Ghuri attacked Prithviraj – and was routed.

  1192 AD – Second battle of Tarain. He again attacked Prithviraj. One lakh Hindu soldiers lost their lives. Prithviraj was killed. Temples were demolished. Ghuri left behind his fanatic general Qutubuddin Aibak to look after the affairs of India.

  1193 AD – The battle of Chandawar. Muhammad Ghuri killed Jayachandra; plundered Asni and Banaras.

  1194 AD – Qutubuddin Aibak ousted Hari Raj and captured Ajmer, demolished 27 temples.

  1195 AD – Muhammad Ghori attacked Bayana and Gwalior.

  1196 AD – Qutubuddin slaughtered 50,000 Rajputs and enslaved 20,000.

  1197 AD – Qutubuddin invaded Gujarat.

  1200 AD – Muhammad Khalji plundered Magadha; slaughtered Buddhist monks of Odantapuri Vihar.

  1205 AD – Qutubuddin and Muizzuddin in the battle between Jhelum and Chenab killed Khokars and enslaved many others

  1233 AD – Iltutmish captured Bhilsa and plundered Ujjain.

  1296 AD – Alauddin Khalji invaded Devagiri of Maharashtra.

  1296 to 1316 AD – His discriminatory regulations ruined the Hindus.

  1305 AD – Alauddin invaded Malava.

  1309 AD – His general Malik Kafur invaded Warangal.

  1310 AD – Pandya kingdom invaded- immense booty and 250 elephants were captured.

  1325 AD – Muhammad Tughlaq ruined Kakatiya, Yadava, Hoysala.

  1351 AD – Pandya dynasties of the South Nagaya Gauna, Harihar, Bukka were forced to embrace Islam.

  1361 AD – Firoz Tughlaq slaughtered nearly one lakh Hindus near the Chilka lake.

  1362 AD – Muhammad Shah defeated Telangana king Vinayaka Deva and killed him with barbarous cruelty.

  1458 to 1511 AD – Mahmud Begarha held Hindus of Gujarat in thrall.

  1467 AD – He invaded and plundered Girnar.

  1469 AD – He attacked Junagadh and forced Mandalika to embrace Islam.

  1482 AD – Malik Sudha killed many Hindus of Champaner.

  1483 AD – Mahmud Begarha plundered Champaner and killed and converted Hindus.

  1527 AD – Babur defeated Rana Sangram and killed him and Rajputs.

  1528 AD – Babur defeated Medini Rai, killed Hindus in Chanderi.

  1565 AD – In Talikota, alliance of 4 Muslim kings defeated Vijaynagar king Rama Raya and thousands of Hindus were killed.

  1568 AD – The battle of Chitor: Akbar defeated the Rajputs and ordered massacre of 30,000 non-combatant Hindus.

  1663 AD – The Bijapur Sultan plundered Tirucherapalli.

  1665 AD – Aurangazeb imposed taxes on Hindu traders.

  1669 AD – He ordered demolition of schools and temples of Hindus. Many temples were demolished-including Kashi, Mathura and Patan Somnath.

  1679 AD – Aurangazeb reimposed jizyah tax on Hindus. Unable to pay this tax, many Hindus converted to Islam.

  1704 AD – Fifth attack on Anandpur by Vazir Khan. Guru Govind Singh’s mother, brothers, followers were killed; his two sons bricked up alive in a fort wall and then beheaded because they refused to embrace Islam on 27 December 1704.

  1708 AD – Two Pathan Muslims stabbed and killed Guru Govind Singh.

  1715 AD – On Farukh-Siyar’s orders Abdur Samad Khan geared up to vanquish Sikh leader Banda. Many Sikhs were massacred.

  1716 AD – Banda was brutally killed (details too horric).

  1739 AD – Nadir Shah of Persian entered Delhi. People of Delhi suffered terrible horrors. Their property looted, houses burnt, women raped, men slaughtered. Three to four lakhs were killed, treasure worth 50 crores was plundered.

  1748 AD – Ahmad Shah Abdali’s first invasion of India.

  1750 AD – His second invasion of India.

  1751 AD – His third invasion of India.

  1756 AD – His fourth invasion of India.

  1759 AD – His fifth invasion of India.

  1761 AD – His sixth invasion of India and the Third Battle of Panipat (on 14 Jan 1761) –in which the Hindus were crushed.

  1764 AD – His seventh invasion of India.

  1767 AD – His eighth invasion of India.

  Kommentar by Thomas M. — 2. juni 2021 @ 15:50

 49. Tak for listen over ‘Muslimske mord på over 400 millioner hinduer fra 636 AD til 1767 AD’. Det er vigtig info. Hvorfor lærte og lærer alle ikke det i skolen? Den uvidenhed betaler vi nu prisen for!

  Kommentar by Amad — 3. juni 2021 @ 08:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper