2. juni 2021

Anders Stjernholm: “Racisme får.. fattige mennesker til at stemme imod deres økonomiske interesser.”

Da Anders Stjernholm for to år siden var folketingskandidat for Alternativet hed valgkampshowet ‘Fra Blå til Rød til Vanvittig’, og her står han stadig. Klassisk marxisme i den internationalistiske aftapning tilsat lidt anti-racisme, der blev stort da Muren faldt, og kommunisterne skulle bruge nye mobliserende paroler. Vanvittig kommentar af Anders Stjernholm i Berlingske – Racismen er allieret med pengene.

“I weekenden gik den danske del af internettet relativt amok over en video med en relativt beruset mand, der råbte og skreg ad en børnefamilie med relativt brun hud. … Til alle tider i alle samfund har der været mennesker, som har været bange for andre mennesker med en anden kultur, hudfarve, religion, politisk holdning eller sågar postnummer. Men videoen er en nyttig påmindelse om den magt, der ligger i racismen. Økonomisk magt. Racisme bunder i frygt. Og den bliver i denne tid brugt omfattende, nådesløst og effektivt af politikere.

… Forklaringen på den hvide middelklasses dårligere vilkår er en anden. Det bunder ganske selvfølgeligt i uligheden, og i at gevinsten fra globaliseringen kun er kommet de allerrigeste til gode. Men den fulde mand på Kastrup Havn tror på løgnen om, at disse brune mennesker bærer skylden for hans angst for sin pension, sit arbejdsliv og sin kultur. Og han har købt løgnen med iver! …

Dansk Folkepartis ufattelige succes ved valget i 2015 var det ultimative bevis på alliancens nytteværdi. … Racisme får ganske enkelt fattige mennesker til at stemme imod deres økonomiske interesser. Ligesom religion gør det i USA og andre lande. Når vi ser, hvordan republikanerne malker temaer som abort, våben og LGBT-rettigheder bør det ikke overraske, at den økonomiske elite i Danmark benytter sig af lignende alliancer. Og at videoer af den art vil blive ved med at dukke op. Når de gør, vil jeg pege på alliancen igen og igen.”

(SPECTRE-lederen Ernst Stavro Blofeld med sin perser-kat, James Bond-film, udat.)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119537/trackback

45 Comments »

 1. Jeg er da også en del af den danske del af internettet, og jeg gik ikke amok. Men jeg ville da gerne gå amok på dem der gjorde, så ville de alle forsvinde ud af universet

  Kommentar by Svend — 2. juni 2021 @ 13:41

 2. Rasmus og rasmine psykosen stikker dybt i den marxistiske religiøse forklaring på alt i universet. At forholde sig til den jordnære virkelighed og spørge sig selv hvad der skete før han skældte ud, vedkommer ikke denne universelpsykostiske forklaring. Hvor fattig eller rig vedkomne er, som var fuld må vel være ligegyldigt. At DF har haft ret i udviklingen rager selvfølgelig den selvfrelste marxistiske religiøse subjekt (Anders Sternholm), som heller ikke forholder sig til Islam…..som vel er en konkurrende religion til marxisme og dens profet…Marxismens ligehedsideal er simpelthen totalt urealistisk i forhold til virkeligheden, men det fratager dens tilhængere for noget ansvar i forhold til virkeligheden, fordi de tror de besidder den evige sandhedsforklaring i Deres mekaniske forståelse af samfundet..Jeg har ligesågod en forklaring. Grunden til at manden skældte ud er fordi Jordbærproduktionen er nedadgående i forhold Jordbærmarmelade produktion. Desuden er der for lidt Codygmagnyl til at frelse denne verdens forklaringer på alt og alting med udgangspunkt i virkeligheden. Livet er uretfærdigt (Der er kun en sand kommunisme og Marx er dens profet…De andre var blot Khaliffer) :-) :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 2. juni 2021 @ 13:50

 3. Anders Stjernholm og alle hans ligesindede kommer alle til at stå til ansvar, skuden er vendt, og det er kun et spørgsmål om tid før opgøret kommer. Vi kommer efter hele parnasset og alle deres lakajer

  DAVID – THEY’RE LAUGHING WITH YOU!
  bitchute hash: /video/m8YDQaS5bSMo/

  Kommentar by Svend — 2. juni 2021 @ 13:51

 4. Nu der andet i livet end evig vækst, f.eks. opretholdelsens af ens folks ret til egen identitet og kultur.

  Desværre rammer Stjerneholm en del…. Ufatteligt mange borgerlige vælgere tænker ikke på andet end vækst, så deres pension og velfærdsgoder kan opretholdeles. Mange er så skrubforvirret, at de har bildt sig selv ind at arbejdskraft udefra skal hjælpe dem.

  De er Konservatives Vælgere, De er Venstres Vælgere, de er Lars Løkkepartiets vælgere, en del af dem spiller desværre også en rolle i Nye Borgerlige.

  Kommentar by Kinesersnot — 2. juni 2021 @ 13:53

 5. HVIS MAN ER IFØRT STORE SKYKLAPPER og briller med meget tykke røde glas, kan man godt leve i Danmark og fuldstændig ignorere og overse at invasionen, fremmedindtoget, besættelsen og den stigende mængde af trusler og voldelige overfald osv. er blevet et problem for danskerne.

  Og ser man bort fra den barske virkelighed som er at overfald og død m.m. i stigende omfang ligger på lur i gaderne, i busserne, på togstationerne, på lande- og motorvejene, i villakvartererne, ved stranden og ude på landet, kan man jo sagtens teoretisere sig til at danskerne er nogle racistiske idioter som bare ikke forstår at værdsætte multi-kulti berigelsen.

  Men her er det Anders Stjernholm og andre af samme slags, fra Martin Lidegaard, Morten Østergaard til Rosa Lund, Pernille Skipper, Jelved og Zenia, der er idioterne. De fatter ikke det ganske enkle at masseindvandring altid ender i konflikt og rædsel, vold og mord, og de fatter ikke at danskerne har al mulig grund til at frygte hvad radikal og rød politik vil få af konsekvenser.

  Anders Stjernholm og Rosa Lund er store teoretikere som aldrig mangler ord, men realitetssans og jordforbindelse er der INTET af. De må komme fra en anden planet. Gætter på dødsplaneten nær det sorte hul i Mælkevejen.

  Kommentar by BENT A — 2. juni 2021 @ 13:54

 6. Den originale ond mand med en kat er Kardinal Richelieu i de tre musketerer.

  Kommentar by Kinesersnot — 2. juni 2021 @ 14:02

 7. PS: Er det virkelig lykkedes for de røde betonhoveder nævnt ovenfor, at holde sig totalt uvidende om verdenshistoriens mange beretninger om de konflikter, massakrer, krige og borgerkrige fremmed indvandring altid har ført med sig? Eller er de så kyniske og iskolde at de er komplet ligeglade med deres landsmænds og medsøstres videre skæbne?

  Kommentar by BENT A — 2. juni 2021 @ 14:02

 8. 14:02 De behøver jo kun at observere, hvad man ikke kan undgå at se rundt omkring sig i de sidste 50 år. Disse mennesker er psykopatiske morderiske svindlere og gangstere, og der er ingen undskyldning for dem

  Kommentar by Svend — 2. juni 2021 @ 14:05

 9. Kommentar by BENT A — 2. juni 2021 @ 14:02

  Vi lever desværre i en tid hvor Historie-faget bliver negligeret, da det minder om styrke og fordom.

  De kulturmarxistisk/post-moderne tosser ikke lide det og de har jo som bekendt sat sig på alle former for dannelse og uddannelser siden 60erne.

  Folk er ikke dumme, de blot blevet ledt bag lyset. Mange går desværre rundt og tror de rigtigt kloge, fordi de følger den facitliste som er tilrettelagt af kulturmarxister/post-moderne tosser.

  Kommentar by Kinesersnot — 2. juni 2021 @ 14:06

 10. Kommentar by Svend — 2. juni 2021 @ 14:05

  Det sjove ved boomers som BENT A, er at han leder efter et svar,. Men er blevet så indoktrineret, at han ikke tør lede efter de rigtige svar.

  Som de inde på så har Europæerne oplevet denne djævelskab før, opgøret er taget en del gange. Senest forsøgte Tyskerne i 1930erne, i Ungarn blev de smidt ud i 1956 og i Polen i 1968.

  Kommentar by Kinesersnot — 2. juni 2021 @ 14:10

 11. Kommentar by BENT A — 2. juni 2021 @ 14:02

  De dumme, og indoktrineret af dem

  Der styrer Bankerne
  Og også styrer Hollywood
  Og også styrer medierne i USA
  Og også styrer Universiteterne i USA hvor alle de her sindsyge ting er blevet moderne igen.
  Og også bedriver så meget lobbyisme i den amerikanske kongres at alle 3-letter-agencies gør som de siger.

  Kommentar by Kinesersnot — 2. juni 2021 @ 14:13

 12. Enhver kan jo se, at det er overlagt invasion af vores lande, og at denne slet skjulte invasion til stadighed accelereres indtil vores lande er helt besat, og vi ikke har noget hjemland. Et punkt vi nærmest har nået allerede. Hvordan vi kan acceptere dette årti efter årti, og blot sidde og ævle op og ned af stolper, mens regeringerne tydeligvis nu er så langt i deres planer om vores udryddelse, så de nu åbenlyst myrder os ved højlys dag via deres covid-bs. Politikerne og medierne og virksomhederne og aristokraterne og de øvrige idioter, er så gennemskuelige og så idiotiske i deres politikker, så det er fuldstændig ravende sindsygt at bevæge sig rundt blandt andre såkaldt tænkende mennesker og prøve at holde masken

  Kommentar by Svend — 2. juni 2021 @ 14:15

 13. BENT A burde læse

  Conspiracy of Zion fra 1957
  Hope and Tragedy fra 1966
  An Empire of Their Own fra 1998
  Culture of Critique fra 2004

  Kommentar by Kinesersnot — 2. juni 2021 @ 14:16

 14. BENT A huske

  Hamas blev skabt af USA for at skabe en voldelig modpol, til en fredelig demokratisk palæstinensisk bevægelse i slutningen af 80erne.

  Kommentar by Kinesersnot — 2. juni 2021 @ 14:18

 15. Må indrømme at jeg heller ikke gik amok og jeg er ovenikøbet selv engang blevet overfuset af en fuld mand som bad mig om at skride hjem.

  Jeg er i øvrigt hvid som sne og nogenlunde almindelig. Fulderikken har nok ment at jeg overskred hans personlige rum, eller noget. Ikke en speciel traumatiserende oplevelse i sig selv.

  Racismen hænger nok mere sammen med en kunstigt opblæst personlighed der helt tilfældigt passer langt bedre på en islamisk opvækst end en Vestlig ditto.

  Kommentar by Santor — 2. juni 2021 @ 14:21

 16. Anders Stjernholm er det man kalder skør. Psykopatologien er en form for psykose, hvor man ikke kan kende forskel på fantasi og virkelighed og hvor fantasien/forestillinger overtager virkelighedens plads i patienten verden.
  Læs om psykosebegrebet i faglitteraturen. Vedrørende AS har Anthony Napoleon beskrevet fænomenet i bogen ‘The Progressive Virus’. Mange borgerlige lider også af det!
  Den ‘intellektuelle virus’ The Progressive Virus af marxisterne til at udføre deres samfundsomvæltning hvorefter de står klar til at overtage alt sammen i et technofeudalistisk styre.

  Kommentar by John Sorensen — 2. juni 2021 @ 14:23

 17. OT – Mark Dice har en god video, som egentlig drejer sig meget om det samme
  THEY’RE COMING FOR THE CHILDREN
  bitchute /video/2Z2Mq65iCUE/

  Kommentar by Svend — 2. juni 2021 @ 14:46

 18. Er det moske muslimer?

  Fyns Politi har onsdag anholdt en 12-årig dreng, som har filmet et meget omtalt overfald på en 11-årig dreng fra Munkebo-området.

  (…)

  Begge drenge, som politiet har anholdt, er under den kriminelle lavalder på 15 år. De bliver derfor ikke retsforfulgt, men er i stedet overgivet til de sociale myndigheder, oplyser politiet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 2. juni 2021 @ 14:55

 19. Relativt meget en komplet idiot..

  Kommentar by Lundahl — 2. juni 2021 @ 15:46

 20. Apropos sindssyge mennesker som Anders Stjernholm, BLM vil dræbe alle hvide mennesker. https://www.youtube.com/watch?v=zFRE2IaN5xI

  Kommentar by piphans — 2. juni 2021 @ 15:51

 21. Moskeislamisterne fra Munkebo fortjener en hekseproces med familier, pizzariaer, leasingbiler, kopivarer, narkopenge og socialbedragerierne oven i.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. juni 2021 @ 16:00

 22. Kommentar by Hul igennem? — 2. juni 2021 @ 16:00

  Vend din vrede mod dem der har givet dem lov til at have en moske.

  Muslimerne er jo i klemme, fordi de lover muslimerne guld og grønneskove.

  Kommentar by KineserSnot — 2. juni 2021 @ 16:08

 23. Hvis vi skal have styr på Danmark er danskerne nødt til at stemme efter overbevisning og ikke efter pengepung.

  Det politikerne har ødelagt de sidste 40 år koster at genoprette

  Kommentar by Bjarne Jensen — 2. juni 2021 @ 16:09

 24. “… den fulde mand på Kastrup Havn tror på løgnen om, at disse brune mennesker bærer skylden for hans angst for sin pension, sit arbejdsliv og sin kultur. Og han har købt løgnen med iver!”

  “Dansk Folkepartis ufattelige succes ved valget i 2015 var det ultimative bevis på alliancens nytteværdi. Racisme får ganske enkelt fattige mennesker til at stemme imod deres økonomiske interesser.”

  Hvorfor blander Anders Stjernholm nu æbler med sydhavsfrugter?

  Dansk Folkeparti er som næsten alle indvandringskritiske partier i Europa blot en slags Socialdemokrater imod Indvandring. Derfor varetager Lars vel troende både sit og sit folks interesser.

  At Lars blot ønskede ro på havnen samt gav udtryk for, at hans kultur er vigtigere end penge – kan Anders Stjernholm så undre sig over.

  Hvor er det lige Islam mangler i din ligning og pengepung, Anders?

  Kommentar by Thomas M. — 2. juni 2021 @ 16:28

 25. Og blive på arbejdsmarkedet til de 70 år eller dødsfald.

  Kommentar by Islamarebad — 2. juni 2021 @ 16:36

 26. Anders Stjernholm’s analyse er simpelthen forkert! Han hænger fast i den forældede maxistiske analyse af at alt dårligdom kommer af socioøkonomiske årsager. Det er da også en nem tilgang, for den taler til den lille slimede misundelse, men det gør den bare ikke rigtig!
  Uden initiativrige personer ville landet gå i stå, og initiativrige mennesker forsvinder, hvis ikke de får noget ud af deres arbejde og deres lyst til at påtage sig en risiko! Vi behøver bare se på det planøkonomiske mareridt i den tidligere østblok, der var der ingen belønning for at gøre noget ekstra, hvorpå ingen eller meget få gjorde noget ekstra!
  Kort sagt Socialisme fordeler ikke goderne, den fordeler fattigdom ligeligt! Det er med andre ord ikke i fattige mennersker interesse at stemme på rød blok! Indkomstfordeling er med andre ord dårligt for dem der mister og dårligt for dem der modtager, for kagen der skal fordeles bliver mindre og mindre!
  Rød blok har derimod forlangt af fattige mennesker at de skal stå for “integrationen” af uintegrerbare indvandere, og rød blok inkl. RV og diverse fragmenter af Alternativet kæmper hårdt mod disse menneskers interesser og så udskammer de dem når de af afmagt bobler over! Læg mærke til at det er lang tid siden at de røde partier har kaldt sig arbejderpartier! De er da heller ikke længere arbejderpartier, for arbejderne stemmer Nationalkonservativt. De eneste der virkelig kæmper for de fattige finder vi i blå blok, for kun med blå politik levnes der mulighed for at gøre noget ved sin egen situation!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. juni 2021 @ 17:08

 27. Altså når jeg ydmygt tænker efter,….er det så ikke dejligt vi har Anders Sternholm til formynderisk at fortælle os mindrebemidlede (arbejdere), hvad der er i Arbejdersklassens interesse og hvad der ikke er i Arbejderklassens interesse??? :-) :-) :-) (Manden er jo så klog så klog så klog så MSM bruger tid og spalteplads på hans “marxistiske” teorier). Det er Rasmus og Rasmine den er galt med igen. Har intet med islam at gøre, som altid også er en mindrebemidlet uskyligheds faktor i de onde onde onde forklaringer fra….HØJREFLØJEN…Nåååh nej …Højrefløjsekstremisme (i forhold til hvilken politisk retning man så end tillægger det). Højrefløjsekstremisme er meget meget meget farlig, så det er vel forståeligt at Islam bruger vold og magt uanset hvilken kultur den befinder sig i, fordi Islam altid er i modsætning til – HØJREFLØJSEKSTREMISME-…..(Undskyld min DR indoktrineringshjernevask der lige slog til….kom til at følge et DR debatprogram…tror jeg nok ) :-) :-) :-).
  Derfor er det så såre godt vi har Marxistiske teoretikere der kan fortælle os hvordan jorden drejer. Derfor er det da også godt at Karl Marx profetisk lærte os om – Proletariatets Diktatur- hvor de gode gode gode Kommunister overtager magten indtil vi er formynderisk tilstrækkeligt belært om Vores egne interesser, så vi allesammen i fryd og gammen kan være totalt -lige-gyldige- i forhold til de mindrebemidlede tanker vi nu besidder. Herhjemme har vi jo Mogens Amdi Pedersen som har forvaltet Tvinds kapitals interesser i den store åndelige kommunistiske retning, som ville gøre Mao Misundelig, fra bl.a King Fischers I-land i Miami.
  Godt nok sagde den dengang anderkendte politisk teoretiske retning- Anarkisten- Michael Bakunin- at intet diktatur vil have anden interesse end at bevare sig selv længst muligt. Men Karl marx sørgede så sandelig da også for at han blev udelukket fra øvrige internationale sammenkomster, og hvem ville have troet at Kommunismens paradis ville opstå, dengang Tyskland fra Schweiz, under 1 verdenskrig sørgede for at Lenin kom til Rusland og magten, idet De så troede Rusland ville gå til i kaos???? nej vel?? Khalif Lenin kom til og bagefter kom den store leder Stalin til magten etc etc etc. Så sandelig nogle forbilleder som Anders Sternholm har at se op til i sit Marxistiske univers….Jeg er sikker på Anders Sternholm kan blive en stor Marxistisk Fører….et sted i fantasien .. . Dejligt med en formynderisk Marxist som MSM vil bruge tid på :-) :-) :-) :-) :-) (Ja ja ja…sort humor). God onsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. juni 2021 @ 17:39

 28. ps: Det er jo vigtigt at vi skelner imellem Højrefløjsekstremisme….og højrefløjen…Vi skal jo ikke skubbe -Kulturradikale, Venstre og Konservative og Sosserne fra os i det parlamentariske leflen for Islam og vores -ligegyldighedsidealer-, selvom vi selvfølgelig ikke har en klar definition af den grænse, som vi selv vil sætte….Venstrefløjsekstremisme er der jo selvfølgelig ikke noget der hedder i Vores univers på DR, TV2 eller MSM :-) :-) :-) (Sort humor).

  Kommentar by Michael Unna — 2. juni 2021 @ 17:43

 29. # SVEND kl. 14.15 udtrykker sig MEGET KLART: Det er en overlagt INVASION AF VORES LANDE, og denne invasion vil blive accelereret indtil vores lande er helt besat, og vi ikke har noget hjemland mere.

  Ja, det er netop hvad der er ved at ske. Merkel og Ylva, Rosa Lund og Jelved, DF-Tullesen og Lars Buksetrold osv. ønsker at udskifte danskerne og at afskaffe deres folkehjem og livsgrundlag. Det er svig og svigt som kan få rædselsfulde konsekvenser for millioner af danskere.

  Folkemordstingets politik er skør, kortsynet og landsskadelig. De vil nu sende danske soldater til Mali for at føre krig mod militante islamister. Samtidig vil de importere militante islamister i størst muligt antal til Danmark.

  Over 200 danske soldater er omkommet eller er blevet lemlæstet i fjerne lande, til ingen verdens nytte. Men det er ikke nok for den røde og radikale venstrefløj.

  Den fra historien velkendte kommunistiske blodtørst kommer nu til udtryk både mht. vores soldater og den civile danske befolkning.

  Der er nu opstået endnu et nyt dansksindet parti. Det bør man nok holde øje med.

  Lige nu har DR gang i at være mikrofonstativ for enhedslisten og læger uden grænser.

  Læs bogen: Blindt ind i Basra. Om Irakkrigen – Gyldendal.

  Kommentar by BENT A — 2. juni 2021 @ 17:43

 30. Hvis man vil forstå Syrien, og kun har den danske propagandabobleversion, så er her et par journalister, som er helt klar over, hvad der skete i Syrien:
  The Duran
  Assad wins Syria election. Regime change started under Obama fails
  Youtube: /watch?v=OHwqGD3Pzkw

  Kommentar by Svend — 2. juni 2021 @ 18:08

 31. At så manden (AS) slet ikke forholder sig til Islam og den usekulære diktatorreligion den er, og dens sociopsykologiske faktor……siger jo bare det hele om det vås, som MSM trykker. :-). Men altså dens stratetiske propaganda sluger MSM (Dhimmi) råt. Tak til de øvrige der har forklaret det, og forskellen.

  Kommentar by Michael Unna — 2. juni 2021 @ 18:13

 32. 25) forklare det også meget godt (uden min sarkasme :-)). Tak for det.

  Kommentar by Michael Unna — 2. juni 2021 @ 18:28

 33. Jeg ser intet vanvid her. Der er tværtimod tale om en særdeles god og velovervejet tekst, der til fulde opfylder afsenderens formål: at gøre sig hos Venstrefløjen.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 2. juni 2021 @ 18:59

 34. PS til 13.54: oG OT: TOPLEDER I MICROSOFT: DET MARERIDT-AGTIGE SAMFUND som Orwell beskriver i sin bog “1984” om et uhyggeligt og kafkask fremtidssamfund, kan være en realitet om 3 år både i Kina, USA og mange europæiske lande. I Nordkorea om 1 år. Det documenteres på nettet. Se også “Den ufattelige uvidenhed” og “En covid-19 tankeforbrydelse”.

  Kommentar by BENT A — 2. juni 2021 @ 19:40

 35. Både de skrigende piger fra enhedslisten og de grådkvalte piger fra de radikale, er i gang med at smadre danskernes frihed, sikkerhed, økonomi og demokrati. De er på sinkestadiet, men er alligevel stemt ind i FT.

  Demokratier kan smuldre og ende i pøbelvælde. Det er set før. Har vi stadig demokrati i Danmark, eller lider vi under en feministisk pøbel?

  Kommentar by BENT A — 2. juni 2021 @ 19:49

 36. Ny grædekone, episode to år gammel
  https://www.bt.dk/samfund/aeldre-kvinde-overfuser-familie-paa-video-saa-skrub-ad-helvede-til-hjem-til

  Kommentar by k. m. — 2. juni 2021 @ 20:30

 37. Der er en masse sjove, skarpe, kloge, oplysende, letlæste, vittige og morsomme kommentarer her hos UP. Burde mange af dem ikke samles i en bog som man kunne sende eller uddele til folk som trænger til nærmere oplysning om hvor Danmark er på vej hen?

  I vores nabostat mod øst er de på vej mod kaos, vanvid, økonomisk ruin og nationalt kollektivt selvmord. Malmø, Gøteborg, Upsala og Stockholm etc. begynder at ligne krigszoner. Danmark er på vej i samme retning. Men indtil nu har kun 10% af danskerne opdaget det.

  Derfor er ærlig folkeoplysning vel vigtigere end nogensinde før.

  Støt iøvrigt det nye parti “Danmark først”, hvis det ser ud til at være et seriøst parti…?

  Kommentar by BENT A — 2. juni 2021 @ 22:40

 38. Kinesersnot — 2. juni 2021 @ 14:13:

  Oy Vey! Luk det ned! … er enig med dine litteraturforslag :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. juni 2021 @ 22:44

 39. Det ser ud til at “Danmark først” partiet endnu ikke har fået oprettet en dansk hjemmeside på nettet…??

  Kommentar by BENT A — 2. juni 2021 @ 22:48

 40. BENT A — 2. juni 2021 @ 22:48:

  Bent, er det ikke den her: http://danmarkforst.dk/ ?

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. juni 2021 @ 23:13

 41. Vi borgerlige kan gøre venstrefløjen en kæmpe tjeneste hvis vi spreder vores stemmer på så mange borgerlige partier som muligt, men er det hvad vi ønsker?

  Kommentar by bjarne binee — 3. juni 2021 @ 00:00

 42. Økonomiske interesser er noget der tilhører staten. Vi borgere blev for over 100 år siden frataget retten til vores egen lomme.

  Kommentar by Nielsen — 3. juni 2021 @ 00:18

 43. Bjarne Binee kl. 00.00 har ret i at man ikke skal sprede de borgerlige stemmer for meget. Derfor bør vi nok på forhånd fravælge K, V, DF og LA. De har vist sig at være utroværdige. Så er vel kun NB og SK/hl tilbage, og det ser ud til at SK/hl er blevet neutraliseret af Astrid Krag. Tilbage er så kun NB. Kan de alene klare opgaven, eller får de brug for et støtteparti? Det gør de jo nok. Men når det at blive oprettet?

  Kommentar by BENT A — 3. juni 2021 @ 09:14

 44. BENT A — 3. juni 2021 @ 09:14:

  Jeg har kigget lidt på http://danmarkforst.dk/ og de ser umiddelbart ud til at være på “vores” side, selvom de tilsyneladende mest fokuserer på Covid-19-situationen.

  Websitet er dog temmelig rodet, så jeg kan godt være i tvivl om, hvor seriøse de er …?

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. juni 2021 @ 11:11

 45. Peter Nielsen: Enig, hjemmesiden er alt for rodet. Men er der to grupper der kalder sig det samme, Danmark først?

  Kommentar by BENT A — 4. juni 2021 @ 15:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper