4. juni 2021

Fremtrædende flygtningeaktivist er nattevagt på Radio4: Samtale om de stakkels hjemsendte syrere…

Efter en hård fjorten timers vagt på jobbet, satte jeg mig i bilen, og så frem til en afslappende tur på E45 med god kaffe og afslappende natradio. Sådan går det sjældent. Radio4 sendte højdepunkter fra tidligere udsendelser af Nattevagten, og i nat var temaet ‘Demonstrationer‘ med en vært, jeg ikke havde hørt tidligere. Det viste sig at være være Mads Nygaard, en af landets mest fremtrædende flygtningeaktivister. Jeg kom ind i en samtale om en syrisk flygtning fra Tornby i Nordjylland, der skulle hjemsendes, og det fortsatte indtil programmet sluttede en halv time senere. Man kalder det public service…

(Mads Nygaard, Venligboer, Radio4-vært; Uriasposten)

“Abdullah Alsalloum og hans mor har fået besked om at vende tilbage til Syrien, som de for fem år siden flygtede fra. I dag demonstrerede flere hundrede borgere mod hjemsendelser til Syrien i Hjørring – heriblandt Abdullahs holdkammerater fra hans fodboldklub i Tornby.” (TV Nord, 22. maj 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119583/trackback

15 Comments »

 1. Og Mads Nygaard er jo kæreste med Tine Gøtzsche, tidligere (?) DR-journalist. Sådan er der så meget.

  Kommentar by ino — 4. juni 2021 @ 13:12

 2. INDVANDRINGSINDUSTRIENS AGENTER OG AKTIVISTER er enten købt og betalt, eller de er tomhjernede, Gudløse, fædrelandsløse og samvittighedsløse “humanister” som er så fulde af global næstekærlighed, at de med glæde og fornøjelse udleverer deres land og landsmænd til elendighed, nedværdigelse, hverdagsterror, sygdom og undergang/udryddelse.

  De mange tusinder af ulykker, sygdomme og overfald osv. som har ramt deres medborgere og medsøstre….. som følge af den igangværende invasion og folkeudskiftning….. ignorerer alle de røde og radikale partier. Deres kynisme er uden grænser.

  Kommentar by BENT A — 4. juni 2021 @ 14:13

 3. Stort set alle MSM er forgiftet af venstreekstreme journalister, et besøg i kantinen på journalisthøjskolen i Aarhus chokerede mig, venstreekstremisme drev ned af væggene!
  Det er et alvorligt demokratisk problem at uhyggeligt mange journalister ser det som deres opgave at fremme en venstreorienteret dagsorden!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. juni 2021 @ 14:45

 4. https://denkorteavis.dk/2021/unge-arabiske-og-afrikanske-maend-gik-rundt-i-hundedyrt-luksustoej-og-truede-offer-saa-de-kunne-laense-hans-konto-og-koebe-mere-luksustoej-for-pengene/

  Kommentar by k. m. — 4. juni 2021 @ 15:04

 5. Det er dejligt, at alle de tossede venstreorienterede gutmensch kan hjælpe hinanden med et badeferie-job i de kreative erhverv på hårdtarbejdende skatteyderes regning.

  Jeg giver en skalle igen i næste uge og slaver mine 65-70 timer… Jeg får virkelig noget for anstrengelserne og skattebetalingerne.

  Tina Gøtzsche er det ikke hende nykolonialisten, der har hentet sin egen lille neger i det mørkeste-mørke Afrika?

  Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by Polka — 4. juni 2021 @ 15:44

 6. Manden er tilsyneladende Tine Gøtzsches kæreste og kalder sig forfatter.
  Manden har skrevet: “Forfattere var herrer i egne hurlumhejhuse. Ingen synlige bosser og ingen faste mødetider”.

  Flygtningeaktivisme er enhver luddoven slyngels sidste udvej, for at undgå arbejdets forbandelse.
  De fleste, der betaler for de flygtige migranters vellevned i Danmark, er det arbejdende folk, som hver betaler omkring 10.000 kr. om året til litterære døgenigter og nassende migranter.

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. juni 2021 @ 16:39

 7. FRA DE FLESTE FAMILIER i Danmark har de gamle partier siden 1970 nok i snit stjålet mellem en og ti millioner kr. som de har brugt på indvandring og andre forrykte projekter, som hæderlige danskere ikke har haft mindste gavn af, tværtimod. Hertil kommer utallige danskere som er blevet skubbet ud i tab og tragedier pga. politikernes lusede uduelighed.

  Kommentar by BENT A — 4. juni 2021 @ 16:58

 8. Denne Mads Nygaard er gift med Tine Gøtzsche DR nyhedsvært, præcist så indspist er DR journalister og venstreorienterede Venligboere. Med sådan en mand så vil hun have mere end svært med indvandrekritiske indslag.
  Egentligt kunne hun bare læse Danmarks Statistik om Indvandring, så ville hun få syn for sagen! Men mon ikke hun straks vil dømme Danmarks Statistik om indvandring som et frygteligt højreorienterede skrift. I så fald kan jeg fortelle hende at det er Danmarks Statistik ikke, for de “pynter” også på tallene! I 2008 lavede Danmarks Statistik en fremskrivning af antallet af ikke vestlige indvandere i 2050. Problemet var bare at 2050 tallet blev nået allerede i 2018, efter bare 10 år og hele 32 år for deres forudsigelse! Så enten kan de ikke regne hos Danmarks Statistik, og det er skidt, eller også er de tendentiøse og det er straks værre!
  Hvordan kan Tine Gøtzsche være vært på DR, hun er i den grad en inhabil propagandist!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. juni 2021 @ 16:59

 9. Kun en mor og Tine Gøtzsche kan holde af den sut.

  Kommentar by tavsen — 4. juni 2021 @ 17:56

 10. Tine Gøtzsche kan ikke får nok af indvandre, hun har da importeret en lille sort dreng, for et barn skal man da have.

  Kommentar by IES — 4. juni 2021 @ 18:13

 11. Manglen på døde NYHIPOER er EKSTREM.

  Kommentar by dansker — 4. juni 2021 @ 23:44

 12. #10 by dansker 23.44 lol lol lol

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 5. juni 2021 @ 09:33

 13. Hvis konsekvenserne af alle disse selvgode ignoranters sammenrend og aktivisme ikke var så alvorlige og irreversible ville man blot ynke sådan en uselvstændig medløber.

  En interessant kommentar af Hanna Ziadeh, der iøvrigt var for meget for de selvgode karrieremennesker i Institut for Menneskerettigheder:

  ” … palæstinenserne må takke Israel for, at havde de en mellemøstlig stat som fjende i stedet for Israel, havde deres kamp fået lige så ringe opmærksomhed og støtte som yemenitter, kurdere, yazidier og andre mellemøstlige folk, som bliver bombet, gaset og udslettet uden at mellemøstakademikere føler trang til at kaste deres højtbesungne faglighed for at tilslutte sig anti-Israel hylekoret.”

  https://www.berlingske.dk/kommentatorer/hanna-ziadeh-skattebetalte-mellemoesteksperter-bliver-akademiske

  https://www.berlingske.dk/samfund/hanna-ziadeh-smilte-til-en-syrisk-repraesentant-to-uger-senere-fyrede

  Venstreekstreme og liberale uden forståelse for den store verdens virkelige mekanismer kører EUROPA direkte mod “AFRIKA 2”. Om bare 1-2 årtier vil der være op mod 1 million muslimer i lille Danmark. Hvad vi oplever i dag vil være vand sammenlignet med hvad der vil ske til den tid og efter. Men ingen vil have snavs på skjorten …. fuldstændigt lige som på arbejdspladsen, det er altid de samme der får bolden i mål!

  Islam bliver smidt ud af Europa endnu en gang, ellers er der netop ikke noget Europa – kun AFRIKA 2!

  STOP VANVIDDET, STOP DET NU – BEVAR DEN FRIE VERDEN!

  Kommentar by STOPDETNU — 5. juni 2021 @ 22:15

 14. Og nå ja, det her faktisk et sted i Skandinavien.

  Vi skal ud af den pas-union med Sverige NU – og luk grænsen permanent.

  https://samnytt.se/video-se-kaoset-efter-mordet-i-husby/

  Og Skrækkelige YLVA arbejder imens hårdt på at det monster hun har skabt hjemme blir tingenes tilstand i hele AFRIKA 2 ….

  “We need to work with neighbouring countries to work together with them,” Johansson told reporters.

  https://www.euronews.com/2021/06/02/brussels-unveils-plans-to-reform-borderless-schengen-area

  Kommentar by STOPDETNU — 5. juni 2021 @ 22:35

 15. 13) og 14) tak for indlæggende.

  Kommentar by Michael Unna — 7. juni 2021 @ 15:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper