7. juni 2021

Århus: 79-årig kvinde umotiveret overfaldet af to 16-17 årige knallertkørere, “Det er så meningsløst…”

“Det forgangne døgn har været stille og roligt”, skriver Østjyllands Politi i Døgnrapporten for lørdag den 29. maj, og nævner ikke det herunder beskrevne overfald med et eneste ord. ‘Det var blot meningsløs vold’, skriver barnebarnet på Facebook, og man skal følge godt med i kommentarsporet for at fange, at det ikke drejer sig ‘unge nu om dage’, men om kulturfremmede normer der er på spil. Intet i større medier. Tak til Lokalavisen for at omtale sagen – 79-årig overfaldet ved højlys dag: ‘Det er så meningsløst’.

“Da hun nåede Skovbrynet nær Tivoli Friheden, blev hun opmærksom på to knallerter, der havde retning mod hende. …

‘Inden hun nåede at registrere mere, var de to drenge på knallerterne ved siden af hende, hvor de skubbede hende frem og tilbage. Den ene kørte væk, men den anden blev ved med at køre ved siden af hende og skubbe til hende, indtil hun faldt,’ forklarer Anita Braad Christensen og oplyser, at hendes farmor derefter landede på asfalten. …

‘De tog ikke engang hendes taske. Hvis de nu havde gjort det, så kunne man tænke, at de manglede penge, men der var ikke en årsag til overfaldet. De gjorde det bare. Det er så meningsløst,’ fortsætter Anita Braad Christensen.”

(Anita Braad Christensen på Facebook, 31. maj 2021)

“Det har medført, at hun i dag sidder tilbage med et blåt øje, adskillige skader og skrammer på sin krop samt en voldsom forskrækkelse, som hun nok aldrig glemmer. … Hun har en stor bule i hovedet, hun har hun det her blå øje, som man kan se på billedet, hendes venstre hånd er helt sort, så hun kan ikke bevæge sin tommelfinger, og så har hun skrammer ned ad benene.” (skaderne, omtalt af Lokalavisen)

(Anita Braad Christensen: “Min farmor kan ikke huske andet end at de ikke talte dansk.”)

Oploadet Kl. 13:00 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119626/trackback

38 Comments »

 1. Århus politi har et muslimsk bederum, så hvad kan man forvente?

  Selvtægt.

  Kommentar by Per — 7. juni 2021 @ 13:13

 2. På mange måder minder det lidt om intet nyt fra vestfronten, en stille dag ved fronten, der blev kun dræbt et par hundrede!
  At overfaldet ikke engang er blevet nævnt i døgnrapporten, vidner kun om i hvor høj grad vi har vænnet os til tingenes tilstand, og man skulle jo nødigt skræmme folk for meget, og en venligbo eller en Radikal kunne blive stødt!
  Men inden vi bobler helt over – Hvad stemte Anita og farmor ved sidste valg? Vi er nødt til at konfronterer folk med, at det faktisk betyder noget hvad de stemmer! Hvis de vil forandre noget, og hvis de vil slippe for den slags oplevelser, så skal man ikke stemme på partier som vægter migranterne og konventionerne højere en danskernes sikkerhed!
  For gør man det så får man mere meningsløst dominansvold, flere voldtægter, flere slagsmål, skyderier og mere snyd og bedrag!
  Beklager men sådan er det!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. juni 2021 @ 13:23

 3. Samtidig i mainstream medierne: “Havde trump bukserne omvendt på?” https://www.bt.dk/udland/video-af-trump-gaar-viralt-det-er-ikke-som-det-ser-ud

  Det havde han så ikke, så nu kan anita’s farmor og alle andre ånde lettet op. Tak BT..

  Kommentar by Per — 7. juni 2021 @ 13:26

 4. Det er et eksempel på den HVERDAGSTERROR der har bredt sig til alle dele af Danmark. Invasionen, masseindvandringen og besættelsen er ikke gratis, hverken på den ene eller den anden måde. Da slet ikke for de almindelige, menige danskere. Det er dem som betaler prisen. For de gamle partiers forræderiske politik. Som især de radikale, enhedslisten, SF og V har været i spidsen for.

  I Sverige har indvandringen nu ført til horrible og krigslignende tilstande som efterhånden peger fremad mod udskiftning, etnisk udrensning, massemord og folkemord. Der er sat utrolige rekorder i røverier, svindelsager, bombesprængninger, voldtægter og mord i 2019, 20 og 21. Den svenske politiske “elites” politik ligner organiseret forbrydelse. En mafia-kriminalitet som “humanister” og skinhellige hyklere i godhedsindustrien har tjent milliarder af kroner på.

  Penge som er afpresset hos skatteyderne. Astronomiske beløb er overført til pleje af indvandrerne, med det resultat at kommuner er gået fallit på stribe. Mens hundredvis/tusindvis af svenskere er døde pga. nedskæringer, hospitalsskandaler og hjemløshed m.m.

  Danmark vil meget snart kunne være i samme situation som Sverige.

  Kommentar by BENT A — 7. juni 2021 @ 13:27

 5. Se: “Vi styrer direkte mod en eklatant voldelig situation i landet”

  Kommentar by BENT A — 7. juni 2021 @ 13:43

 6. Hvor er Mette Mink, Einheitspartiet, Deadline, Debatten, Mandag Morgen, Tirsdagsanalysen, Corduas onsdagsanalyse på Altinget, Besserwisserne, Presselogen og MSM og hans pumpestok? De nok så snakkesaglige er helt tavse.

  Kommentar by traveler — 7. juni 2021 @ 13:47

 7. Skulle man komme til at skubbe til en, helst to perkere på en knallert, så de kommer slemt til skade, så behøver man ikke overveje om de har gjort noget mod danskere, for det har de, eller fuldt ud bifaldet og tilskyndet til at andre af deres klanmedlemmer har gjort det.

  Kommentar by Træt — 7. juni 2021 @ 13:51

 8. Jamenjamenjamen…Man vil jo have det sådan…have sådan et dysfunktionelt samfund…bare man kan betale sig fra det og undgå ulykkerne…det er jo bare de andre…synd for dem!

  Vi taler nu om årtier!!

  Hvor dette her har udviklet sig og får lov til det…Uanset hvor meget det koster fortsætter man med at stemme for mere…og dem man stemmer på, påstår at de har strammet op og vil øge kontrollen (som ofte rammer de etniske i stedet) og ikke vil finde sig i det…Men det er jo det de vil…finde sig i det!

  Man lyver, bedrager og manipulerer helt bevidst med det her og med fortsatte planer herom!

  De fleste eller i hvert fald mange etniske ved inderst inde, at den er gruelig gal og det hele er løbet fra os!

  Derfor er det hele eksploderet i forbrug, underholdning og virkelighedsforflygtigelse…et typisk tegn herpå, er de her sindssyge bortforklaringer, omskrivninger og bevidst forarget dyrkelse af sjældne enkeltstående hændelser, hvor deres kæleperkere bliver antastet og hvor det får dem til at hyle op om at alle danskere er racister…selv om de og alle vi andre ved, at der hver time hver dag året rundt, udøves racisme mod danskerne, deres hvidhed, deres hvide mænd ja alt netop fra islam og muslimernes side…ofte endda grove overgreb med vold osv.

  Det finder vi os i og det med at nok er nok…kommer ikke til at ske…vi er godt på vej mod et dhimmificeret samfund, hvor det hele er delt op i forskellige etniske retninger og mere eller mindre lukkede samfundsformer…men primært finansieret af den hvide etniske “urbefolkning”.

  Se nu i Tyskland hvor en delstats valg betød at AfD gik tilbage og CDU frem…hvor er nok er nok blevet af.

  Og er en frisk sag, som man nu kan svinge op til astronomiske højder:

  https://jyllands-posten.dk/jpaarhus/aarhus/ECE13037108/poder-overfaldet-med-racistiske-tilraab-og-knytnaeveslag/

  Så kører den igen…!

  Danmark…landet man hver dag kan lukke op og skide i!

  Kommentar by Black Watch — 7. juni 2021 @ 14:05

 9. Jeg tror på valgfusk i Tyskland.
  CDU AfD lå næsten lige i meningsmåling, og pludselig springer CDU frem.

  Kommentar by k. m. — 7. juni 2021 @ 14:24

 10. Der kan selvfølgelig ikke være plads til sådanne bagateller, når der sker sådanne forfærdelige forbrydelser

  “Søndag eftermiddag fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 25-årig mand, der var blevet udsat for vold, mens han var på arbejde som poder i testcenteret i Nobelparken i Aarhus.”

  Kommentar by tavsen — 7. juni 2021 @ 14:30

 11. Hør nu her: politiet er vores fjende og har altid været det. Staten er vores fjende, offentlige ansatte er vores fjender og store dele af de migranter fra den 3. verden, vi har fået fornøjelsen af, at lære at kende er vores fjender. Den er ikke så meget længere, så jeg ved ikke, hvad vi venter på?

  Hvad er ideen med at blive ved med at sludre om det? Når man er blevet erklæret krig, så hjælper det ikke at tale om det. Man er nødt til at organisere sin hær og drage til fronten

  Kommentar by Svend — 7. juni 2021 @ 14:57

 12. Vi, hvide danskere, har brug en organiseret Beskyttelsesafdeling til at beskytte os mod muslimerne, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 7. juni 2021 @ 15:00

 13. 14:05 Alle valghandlinger er ikke andet end svindel, og selvom AfD lyder gode i deres retorik, så kan du være nogenlunde sikker på, at fik de majoritet, så ville det ikke ændre et komma på noget som helst

  Kommentar by Svend — 7. juni 2021 @ 15:01

 14. Skulle man komme til at skubbe til en perker på en knallert, kan man være sikker på, at det kommer på forsiden af BT og som breaking news på DR og TV2.

  Kommentar by Ole Madsen — 7. juni 2021 @ 15:21

 15. Ja den slags nyheder kommer jo aldrig i TV2 news (eller DR1), som kun kan rapportere, hvis en Dansker skælder en Perker ud. Så hyler MSM, som stukne grise, frem og tilbage i flere dage. Hvad der sker med Danskerne rager Dem en papand.

  De politisk korrekte, som har hadet Pia Kjærsgaard og DF i mange år, har skønmalet et glansbillede ovenpå en fuldfed løgn imens de selvvalgte Ghettoer har vokset op, og Glistrup med tiden fik ret i terrorrisikoen fra Muhammedanere, som hader vores frihed. Derudover har de prakket ondskab og løgn om racisme, hvor sandheden drejede sig om kultur, på DF- imens Deres såkaldte -integrations- idioti slørede sandheden. Selvfrelst har de rendt rundt og pyntet dem med Deres løgnfulde rådne moral. Det eneste de skylder nu er en -underkastende undskyldning- til især Pia Kjærsgaard og DF, for Deres magelige ligegyldighed til Nationen og den udvikling DDF, DF, Glistrup o.a fik ret i. Hvis ikke? Kan De gå af helvede til. Jeg har selv kun dybsindig foragt overfor dem idag.(Sosserne tjah. De forsøger).

  Kommentar by Michael Unna — 7. juni 2021 @ 15:50

 16. Ang. 14.57: Der er brådne kar i alle lejre. Men man kan ikke sige at ALLE POLITIFOLK, JURISTER, JOURNALISTER, POLITIKERE og OFFENTLIGT ANSATTE er vores fjender. Mange/nogle af dem er OK og sætter en ære i at passe deres arbejde på en ordentlig måde.

  Men det er rigtigt at der er noget helt galt med systemet. Og det er rigtigt at der aldrig er et absolut flertal af gode, ærlige, kloge, velmenende og fremsynede i en befolkning. Det er snarere sådan at den ene halvdel af enhver befolkning søger at udnytte den andel halvdel. Det er ihvertfald rigtigt at Danmark er ved at blive ødelagt ovenfra og nedenfra.

  Det er der nok fire hovedårsager til.

  1: at EU fjernstyrer Christiansborgs aktiviteter og lovgivning. Fordi et stort flertal af politikerne ligger på maven for EU.

  2: de politiserende kvinder har fået alt for megen magt, både i partierne, i medierne og rundt om i systemet.

  3: den enorme import af kulturfremmede.

  4: nedbrydningen af danskernes økonomi, rettigheder, familieværdier, skolevæsen, frihed og medbestemmelse. (demokrati)

  Punkt 2 forklarer langt hen ad vejen både 1, 3 og 4. Feminismens fremmarch har banet vej for både hetz mod danske mænd, retsløshed, pladderhumanisme, kommunisme, ligestillingssvindel, globalisering, løgnefabrikker, idiotiske projekter, pengesvineri og skilsmisse-rekorder samt bureaukratisk tyranni og terror mod utallige familier.

  Kommentar by BENT A — 7. juni 2021 @ 16:33

 17. TV doktoren siger, nu handler det ikke længere om sygdom – men frihed.
  Man tvinger danskere til Coronapas for frihed.

  Det er medicindiktatur, hvor de lokker “covid-19 vaccine” i raske borgere som adgangsbillet tilbage til frihed.

  Kommentar by k. m. — 7. juni 2021 @ 17:07

 18. @ Unna! tja, sosserne de forsøger. Jojo-vist, men lad os nu se det først, det ligner unægtelig teater-torden.
  Der er pt for meget lort, Mette FUSK skal have af vejen og til dette anvender man lidt manipulation og forvirring.
  Specielt de underbemidlede borgere, der elsker Mette Fusk´s totalitære socialistiske styreform, har en meget kort hukommelse.
  OG, disse underbemidlede på offentlig forsørgelse står nu til en klækkelig indkomst forhøjelse.
  Vist Betaler det sig, at være trofast Rød!

  Dernæst er der valg til FT om bare 2 år, det betyder status quo i dansk lovgivning, bortset fra indskrænkelser i vores frihed samt økonomi.

  Om ikke de første 2 år under Mette FUSK var stilstands-periode(ja, vi blev enormt fattigere, bare vent til regningen kommer), så bliver de næste 2 år det i en grad, som vi ej heller har råd til!

  Ang. Pianisten, kan det undre at hun kalder episoden på Kastrup havn for racisme.
  Messermitten var skarp engang, men nu nyder han bare livet, som kolbøtte på hoppeBorgen! Trist! Glem af om DF!

  @ Ole Madsen. Ja, det kunne da være morsomt. Jeg drømmer også om lidt rollespil, klæde sig ud som en på 88, med Netto-pose & stok, bevæge sig rundt i områder, hvor disse tapre svende på knallert angriber enlige pensionister, også håbe på, at de kommer inden for rækkevide.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop FN! DanEXit! Støt SK!
  Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 7. juni 2021 @ 17:18

 19. Læg lige mærke til at en beruset mand på Amager taler grimt til Arabere, det kommer på forsiden af alle MSM og Statsministeren kommer med udtalelse, men 79 årig farmor bankes ned og to indvandrebøller, giver larmende tavshed på MSM, det nævnes ikke engang i politiets døgnrapport, og Statsministeren får det med sikkerhed ikke engang at vide! Hvor langt ud er vi egentligt kommet?

  Kommentar by Den Nervøse — 7. juni 2021 @ 17:49

 20. 16:33 Vi kan alle være i tvivl og med god grund
  Ad 2:
  CHARLOTTE ISERBYT: “BEHIND EVERY GOOD COMMUNIST IS A WOMAN”
  bitchute /video/CpPQc8tOY8bx/

  (Iserbyt: Author of “The Deliberate Dumbing Down of America”)

  Kommentar by Svend — 7. juni 2021 @ 17:54

 21. Overfaldet på den gamle dame er en klassisk muslimsk manddomsprøve.

  Hvis danske politikkere, behandlere og psykologer nægter at forstå dette – så bør de smides ned i Al-Hol lejren. Dernede kan de så afholde deres gruppe-tam-tam med urte-te og vandpibe – og gerne for evig tid.

  For hvad der er op og ned i denne verden finder de aldrig ud af …

  Kommentar by Thomas M. — 7. juni 2021 @ 17:54

 22. https://vafo.dk/artikel/efter-knivdrabet-p%C3%A5-19-%C3%A5rig-vejlenser-de-efterladte-samler-ind-til-en-br%C3%B8nd
  Ibrahim Mawad er imam i moskeen på Løget. Han er i øjeblikket på ferie i Spanien, og havde ikke hørt om knivdrabet i Vejle, da Vejle Amts Folkeblad kontaktede ham. Han kender heller ikke den dræbte og udtaler sig derfor kun generelt om nogle af de muslimske skikke i forbindelse med et dødsfald.

  Kommentar by k.m. — 7. juni 2021 @ 18:08

 23. hvis ikke vi havde haft sådan et bundråddent velfærdssamfund,ville vi ikke sidde med de sataner på nakken. De ville nemlig lige så lidt ønske at “flygte” til Danmark,som de ville ønske at flygte til Barbarien (SaudiArabien). Når staten skal være mellemmand mellem 2 danskere,bør enhver kunne forstå,at vi er lidt for tæt på kommunisme.
  Staten bør kunne eksistere uden andre indtægter,end de den selv eventuelt genererer. Men når staten bliver børnepasser,skolelærer,politibetjent og general på én og samme tid,har den overskredet dens kreditværdighed.
  Staten skat varetage domstole. Og den skal IKKE opfinde en ny lov,HVER gang en af de eksisternde ikke passer den.
  Derfor har vi brug for en ny grundlov.
  I øvrigt skal staten blande sig uden om alt der ikke vedrører den. Det som vedrører den burde være,at varetage danskes interesser.
  Som det er nu,bekymrer den sig mere om dens ansattes lønchecks validilitet. Den har i dén grad spillet fallit. Den opkræver halvfjerds procent af enhver danskers sparebøsse. Og den er aldeles holdt op med at tjene danskeres interesser. Hvad vi skal med den er komplet umuligt at forstå.
  Den bedste mulighed for at reparere på de skader Schlüter,Anker og Frederiksen (for ikke at snakke om bukse-Lars) har gjort,er at rulle lovgivning tilbage,til den tid,hvor enhver kunne forstå loven og ikke kun de papirnussere på kommunekontorer og i embedsværket. Tilbagerulning af love så det kan forstås. Til vi står med Jydske Lov eller tidligere.
  Ellers vil udviklingen sætte fart og vi vil ende der,hvor vores fjender havde tænkt os at være.
  En af paragrafferne skal lyde: Ethvert barn,som har lært at læse og skrive skal kunne forstå loven.
  En anden: ALLE love skal vedtages ved afstemning. Og der skal ingen repræsentative fiksfakserier kunne stille sig i vejen for det faktum at en afstemning er en afstemning. Altså at enhver dansker har en stemme i afstemningen. Og medlemmer af Galeanstalten Christiansborg har at respektere valgresultatet.
  Vi kunne have andre paragraffer,som at falskmøntneri straffes med døden og alt det der.
  -Det kan bankere passende tænke over.

  Kommentar by Anonym — 7. juni 2021 @ 18:09

 24. hvis ikke vi havde haft sådan et bundråddent velfærdssamfund,ville vi ikke sidde med de sataner på nakken. De ville nemlig lige så lidt ønske at “flygte” til Danmark,som de ville ønske at flygte til Barbarien (SaudiArabien). Når staten skal være mellemmand mellem 2 danskere,bør enhver kunne forstå,at vi er lidt for tæt på kommunisme.
  Staten bør kunne eksistere uden andre indtægter,end de den selv eventuelt genererer. Men når staten bliver børnepasser,skolelærer,politibetjent og general på én og samme tid,har den overskredet dens kreditværdighed.
  Staten skat varetage domstole. Og den skal IKKE opfinde en ny lov,HVER gang en af de eksisternde ikke passer den.
  Derfor har vi brug for en ny grundlov.
  I øvrigt skal staten blande sig uden om alt der ikke vedrører den. Det som vedrører den burde være,at varetage danskes interesser.
  Som det er nu,bekymrer den sig mere om dens ansattes lønchecks validilitet. Den har i dén grad spillet fallit. Den opkræver halvfjerds procent af enhver danskers sparebøsse. Og den er aldeles holdt op med at tjene danskeres interesser. Hvad vi skal med den er komplet umuligt at forstå.
  Den bedste mulighed for at reparere på de skader Schlüter,Anker og Frederiksen (for ikke at snakke om bukse-Lars) har gjort,er at rulle lovgivning tilbage,til den tid,hvor enhver kunne forstå loven og ikke kun de papirnussere på kommunekontorer og i embedsværket. Tilbagerulning af love så det kan forstås. Til vi står med Jydske Lov eller tidligere.
  Ellers vil udviklingen sætte fart og vi vil ende der,hvor vores fjender havde tænkt os at være.
  En af paragrafferne skal lyde: Ethvert barn,som har lært at læse og skrive skal kunne forstå loven.
  En anden: ALLE love skal vedtages ved afstemning. Og der skal ingen repræsentative fiksfakserier kunne stille sig i vejen for det faktum at en afstemning er en afstemning. Altså at enhver dansker har en stemme i afstemningen. Og medlemmer af Galeanstalten Christiansborg har at respektere valgresultatet.
  Vi kunne have andre paragraffer,som at falskmøntneri straffes med døden og alt det der.
  -Det kan bankere passende tænke over.

  Kommentar by Nielsen — 7. juni 2021 @ 18:10

 25. * Nielsen
  Du glemte Poul Nyrup, Anders Fogh og Helle Thorning!
  Det er nok Poul Nyrup der har gjort mest skade!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. juni 2021 @ 18:22

 26. Utku har fundet ud af hvorfor farmor er trist: https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/utkuguzel/ECE13037047/jo-der-findes-racister-i-danmark-det-er-helt-normalt

  Det er nemlig ifølge utku kun et problem når muslimer overfaldes, ikke farmor. Det er bare noget medierne har bildt hende ind…

  Kommentar by Per — 7. juni 2021 @ 18:34

 27. VERBALE KRÆNKELSER AF KVINDER, UHA, UHA, UHA, UHA. Det er noget af det aller-, aller-, allerværste, iflg. medierne. Dog ikke når det drejer sig om flinke ældre damer som overfaldes, røves og slås til blods af asylanter. Og når unge og yngre piger og kvinder overfaldes, voldtages, mishandles, køres ihjel eller myrdes med koldt blod af indvandrere, så er det ikke nær så slemt. Så er det ikke værre end at det ikke kan forties, neddysses, bagatelliseres eller bortforklares. Så er journalist-kvinderne ligeglade med medsøstrene. Derimod er hadet til mændene konstant.

  Ifølge “Danmarks” Radios journalist-kællinger er der ikke noget værre end “uønsket opmærksomhed”, vittigheder om kvinder, tilbud om at komme med hjem og se på en frimærkesamling, en hånd der strejfer et lår, eller bemærkninger om kvinders udseende.

  Men at kvinder, familier, mænd og skolebørn kvæstes, bankes til invalider, stikkes med knive, slås ihjel på bestialsk vis…… det er ikke noget man bringer lange, lange serier om, hvor man hver eneste dag bruger timer på at hetze mod forbryderne.

  Men kan hvide danske mænd beskyldes for ved plørede julefrokoster for 10-20 år siden at have sagt noget forkert, for at have danset for tæt, for at have udvist “uønsket” opmærksomhed”, så er der ingen grænser for hvad DR synes at disse latterlige småsager skal have af opmærksomhed og sendetid.

  På hetzen mod mænd har DR brugt hundredvis af timer på mindre end et år. Og i tidens løb tusindvis af timer.

  DR er en af de mest hykleriske, løgnagtige og mandsfjendske institutioner i landet.

  ……………

  PS: Hvordan man fangede PABLO ESCOBAR og jagten på EL CHAPO er iøvrigt spændende læsning som man kan lære meget af.

  Kommentar by BENT A — 7. juni 2021 @ 18:40

 28. NÅ, første sætning ovenfor var ikke helt rigtig, i forhold til det efterfølgende. Der burde have stået: VERBALE OG ANDRE KRÆNKELSER AF KVINDER…..

  Kommentar by BENT A — 7. juni 2021 @ 18:50

 29. Jeg glemte ingen. Hverken Den Nervøse,Per,Bent A eller Bent A
  Gjorde jeg?

  Kommentar by Nielsen — 7. juni 2021 @ 19:03

 30. Her er IS i varmen:

  Islam is the true religion
  After all, the universe started with an explosion.

  “Islam is a religion based on peace, love and respect, and this is the central message of the Qur’an. As such I offer a full apology for making the claim that it encourages suicide bombing and violence.”
  OK, there – I said it. Now can you please stop sending me death threats?

  Why is it so easy to find a prostitute in Islamic countries?
  They’re always just a stone’s throw away.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. juni 2021 @ 19:29

 31. OT: Her er virkelig noget at tænke over: Er mænd/fædre overflødige?? Som flere og flere kvinder/kællinger/feminister mener. Hos hodja er der stof til eftertanke.

  Kommentar by BENT A — 7. juni 2021 @ 19:46

 32. hverdagsterror – vil fortsat stige

  Kommentar by jesper — 7. juni 2021 @ 19:53

 33. NÅR DANSK POLITIK bliver mere og mere SKØR og kollektivt SELVMORDERISK samt PERVERS, kan en del af forklaringen måske være den kommunistiske familiepolitik, der har opløst utallige familier. Det har prageru et bud på, se: “er fædre nødvendige/are fathers necessary”. Smadring af familier kan gøre børn så frustrerede, at de bliver bitre og voldelige eller psykisk syge.

  Kommentar by BENT A — 7. juni 2021 @ 20:23

 34. #2 Den Nervøse
  Helt enig.
  Det første jeg tænker ved alle disse beretninger om danskere der har smagt “multikulturens” frugter er, hvad har de stemt ved de sidste mange folketingsvalg. Og den barske sandhed er at 85 % af dem bare ligger som de har redt.
  Uvidenhed fritager ikke for ansvar.

  Kommentar by Anonym — 7. juni 2021 @ 20:31

 35. Vedrørende min egen 14:57, så er Alex Jones sjovt nok enig, og siger det samme i dagens Infowars:

  Bitchute /video/NYgbcG46tfwv/

  Kommentar by Svend — 7. juni 2021 @ 22:19

 36. 20:31 Du tager fejl, årsagen finder du her

  Bitchute /video/191JPuEvuZwS/

  Kommentar by Svend — 7. juni 2021 @ 23:55

 37. Åbenbart på mode…
  https://ekstrabladet.dk/krimi/92-aarig-kvinde-med-rollator-vaeltet-og-roevet/8617391

  Kommentar by Islamarebad — 8. juni 2021 @ 12:01

 38. Nu har de banket en 92 årig med rollator ned: https://ekstrabladet.dk/krimi/aeldre-kvinde-med-rollator-vaeltet-og-beroevet/8617391

  Kommentar by Per — 8. juni 2021 @ 13:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper