9. juni 2021

Tunesisk flygtning holder ferie i Tunesien: ‘I dag har Kodes Hamdi skjult sine feriebilleder på Facebook’

Islamisten Kodes Hamdi skabte med sin mobiltelefon en national debat om racisme. Allerede da hun var talsmand for ‘Khayr el-Barriya’-moskeen kunne medier have skabt en anden debat – en debat om herboende flygtninges ferierejser til hjemlandet. En historie fra Frihedens Stemme.

“Kodes Hamdis Facebookprofil vidner om adskillige solskinsferier og familiebesøg i hjemlandet Tunesien, som familien Hamdi påstår at være flygtet fra. I efteråret 2013 sidder Kodes Hamdi og hendes ægtemand og spiser frokost i en fredfyldt park i hovedstaden Tunis. …

I dag har Kodes Hamdi skjult sine feriebilleder på Facebook. Fordi der bliver spurgt kritisk ind til den spegede asylsvindel, som Kodes Hamdi og resten af Hamdi-klanen er involveret i.

Det ændrer ikke på, at Kodes Hamdi er foreviget ved en swimmingpool i badebyen Sousse, hvor de frodige palmer svajer i vinden.” (Frihedens Stemme)

(Kodes Hamdi på Facebook, 2013; Grafik: Frihedens Stemme)

“‘Jeg flyttede til Vig, da jeg var syv år gammel. Og én person skal ikke have lov til at få mig til at føle, at jeg ikke er velkommen her. For jeg føler mig tryg i Danmark. Det var Danmark, der gav mig tryghed, da min familie kom hertil som flygtninge i 1999.” (Information, 25. juli 2020)

Oploadet Kl. 00:52 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119661/trackback

11 Comments »

 1. “Se her danskere, jeg er på ferie i det land som jeg påstod at jeg flygtede fra, så i kunne forsørge mig og min familie istedet. Jeg håber ikke at i fryser imens jeg ligger her og nyder solen i fred og ro for jeres penge”.

  Det er helt rigtigt set at medierne er medskyldige her, for det kunne i den grad være blevet til en anden og meget nødvendig debat. Det viser også bare hvor vigtigt det er at tage definitionsretten fra mainstream medierne, og frihedens stemme gør et rigtigt godt stykke arbejde der, selvom jeg ofte savner noget dokumentation for indholdet i deres artikler.

  Jeg siger ikke at de lyver for det tror jeg ikke de gør, men de skriver ofte ting som andre kunne kalde løgn, fordi artiklerne ikke fortæller hvor de har det fra. Læser du med her uwe, så få lige styr på den del.

  Målet må vel være at lave indhold som hr og fru danmark kan dele, uden at føle at det måske er fake news. Når det sker begynder mainstream medierne at svede for alvor, og det håber jeg virkelig på sker en dag.

  Kommentar by Per — 9. juni 2021 @ 01:32

 2. Venstrefløjen, som kæmper med næb og kløer, for at beholde flygtninge i Danmark , har virkelig et forklaringsproblem! Hvordan hænger det sammen at man er flygtning og fortsat i stor stil besøger dit hjemland? Vi ser det samme med styrerne, “palæstinenserne”, somalierne og alle mulige andre fra Stormellemøsten, de har asyl her og tager i stor stil hjem på ferie! Er det således at disse lande kun er farlige uden for ferieperioderne, eller hvordan skal det forståes? Eller er det bare det flygtningeindustriellekompleks der griner af de naive, hårdt plagede skatteydere?
  Svar venligst Rosa Lund!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. juni 2021 @ 06:13

 3. Denne historie har ingen gang i medierne.
  Alle ved, hvad der foregår, men da det handler om deres nye yndlinge, islamister, så fortæller man det selvfølgelig ikke.

  Hendes familie må være “flygtet” fra Boumediene. Han er historie for mange år siden.
  Så vidt jeg ved så sidder hendes med-islamister på magten nu, så det burde jo være lige til venstrebenet for hende og familien, at tage ned og deltage i den yderligere islamisering at Tunesien.

  Jeg synes hun skal indstilles til FNs Fredspris, da hun har løst alverdens problemer mht, hvem et land tilhører.
  Hvis hun efter 20 år i Danmark kan sige, at det er hendes land, så må det jo også gælde for andre lande.
  Dermed er Mellemøstens problemer løst. (De vil selvfølgelig fortsætte med at bekrige hinanden, da man aldrig kan blive enige om noget, men sådan er det jo)
  Alle jøder der er flyttet til Israel i de sidste 70-80 år, kan jo med fuld forståelse fra Hamdis side. Sige at Israel er deres.
  Med samme tankesæt:
  Libanon: ja, palæstinensisk.
  Jordan: ja, palæstenisisk.

  Tibet: ja, kinesisk.

  Fortsæt selv rækken

  Hun er den mest værdige modtager af Nobels fredspris i mange, mange år.
  Måske nogensinde?
  Hendes bedrifter skal bare lige bredes ud, så alle kan se hendes storhed.

  Kommentar by Hema — 9. juni 2021 @ 06:29

 4. ASYL-SVINDLERE, FUP-FLYGTNINGE OG POTENTIELLE TERRORISTER er ligeså velkomne som alle andre kulturfremmede evighedsturister. Bare de stemmer rødt er alting jo godt.

  Kommentar by BENT A — 9. juni 2021 @ 07:03

 5. De er saa fyldt med loegn og plat

  Kommentar by dunk — 9. juni 2021 @ 08:53

 6. Ferie i det land, man påståeligt har flygtet fra :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 9. juni 2021 @ 09:36

 7. Endnu en ud af 99,999 % økonomiske nasserøvs flygtninge som ikke burde være i DK.
  …og desvære med alt betalt af arbejdende danskere og skatteydere.

  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 9. juni 2021 @ 09:36

 8. *Hema 06:29
  Ja historien når aldrig MSM, for det er en viden den danske befolkning for guds skyld aldrig må få kendskab til! Det kunne jo få dem til at flytte deres kryds ved næste folketingsvalg.
  Hvis bedsteforældre overfaldes?
  Hvis døtre voldtages?
  Hvis sønner bankes?
  Hvem klemmes ud af boligområder?
  Hvem betaler?
  Hvem stemmer fortsat på de gamle uansvarlige partier?

  Kommentar by Den Nervøse — 9. juni 2021 @ 10:49

 9. Apropos statuer. Hvem kaster den første sten?:-)
  Lad os få statuer på rådhuspladserne landet over af ’spyttemanden’ og ‘den stangstive grønjakke fra Kastrup havn’. (Gerne med videolink online med streaming, som den populære videostreaming pt 24syv fra storkerederne. Så kan vi se dem, der spytter på og stener statuerne af
  de to danske helte – og gemme video’erne til senere brug?:-)

  Spyttemanden
  “En 58-årig mand fik hurtigt tilnavnet “spyttemanden” og blev lagt for had på sociale medier efter dette billede. Selv nægtede han efterfølgende at have spyttet. 5000 kr. i bøde for at spytte og komme med racistiske tilråb mod flygtninge. Det blev straffen(..)Han blev landskendt, da et pressefoto fra 7. september sidste år viste manden, der tilsyneladende spyttede mod en stor gruppe flygtninge og migranter, der gik på motorvejen ved Rødby på Lolland.
  Manden blev efterfølgende tiltalt for overtrædelse af straffelovens § 266b, bedre kendt som racismeparagraffen. Ifølge anklageskriftet råbte han ”muslimersvin – skrub hjem med jer”, viste fuckfingeren og spyttede flere gange mod gruppen af flygtninge og migranter.” (klip fra Tv2 6. apr. 2016)

  Den stangstive grønjakke fra Kastrup havn.
  »Hvorfor skrubber I ikke af til jeres eget land?« sagde en vred mand til en børnefamilie på havnen i Kastrup. Moren filmede optrinnet og lagde det på Facebook, hvorfra videoen har bredt sig og sat ild til debatten om racisme i Danmark. Men hvad skete der egentlig på havnen?” (klip fra Berlingske Søndag d. 30. maj 2021)

  Kommentar by Amad — 9. juni 2021 @ 12:29

 10. Hun er hjemme. Fratag hende og familiens danske pas, hvis de har sådan et, og så kan de blive hvor de hører til.

  Kommentar by NulTolerance — 9. juni 2021 @ 16:42

 11. Kodes Hamdi er og bliver aldrig dansker.
  Lars fra Havnen var og er en hædersmand.

  Kommentar by Thomas M. — 9. juni 2021 @ 19:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper