10. juni 2021

Woke: National Geographic, nu med ‘The Race Card project”: “I’m ashamed for my ancestors’ race.”

‘There’s No Scientific Basis for Race—It’s a Made-Up Label’, skrev National Geographic tilbage i 2018. I denne måned har samme magasin gjort sig selv til en del af ‘The Race Card Project’, hvor tilfældige personer beskriver en race-relateret observation med seks ord. Sorte, der beklager sig over hvide… og så lige en hvid kvinde, der skammer sig over sin race.

(National Geographic på Twitter, 7. juni 2021)

“Black Boy. White world. Perpetually exhausted.” (2. juni 2021)

“With kids, I’m dad, alone … thug!” (4. juni 2021)

“I wish he was a girl.” (‘… Because young Black males are ‘perceived guilty until proven innocent,’ says Kristen Moorhead; 8. juni 2021)

(Susan Goldberg, chefredaktør for National Geographic: ‘White, privileged, with much to learn’)

Oploadet Kl. 01:19 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119689/trackback

40 Comments »

 1. Det er tydeligvis ikke hvide mænd der ødelægger verden, det er woke hvide kvinder.

  Eller nu skrev jeg verden, jeg mente vesten. For de kvinder ville ALDRIG nogensinde bede sorte/brune i afrika/mellemøsten om at tjecke deres privilegier, selvom de opfører sig 10.000 gange værre i deres kulturer, både mht racisme, kvinderundertrykkelse/udnyttelse, osv osv osv. De ville heller aldrig prædike “mangfoldighed” i disse mono-kulturer, for de ved udemærket hvad der ville ske hvis de gjorde!

  Jeg vil dog godt komme dem lidt i møde, og strække mig så langt som til at genoverveje min regel om aldrig at slå på kvinder, i ligestillingens navn naturligvis, når det kommer til disse individer. For aldrig har jeg oplevet mere øretæveindbydende mennesker end disse hvide woke hekse, og deres præfabrikerede korstog imod alt og alle. Altså alle undtagen dem der virkelig fortjener at skamme sig over deres opførsel.

  Kommentar by Per — 10. juni 2021 @ 02:39

 2. Det er fuldstændigt sygt og vanvittigt. Vil man racisme til livs, skal man lade være med at lægge sig selv for had pga af ens egen hudfarve. Det er åbenbart en eller anden kristen samvittighed der er gået fuldstændig galt. Kærlighedsbudskabet i biblen lyder således- fra Mosebogen- Elsk din næste. SOM DIG SELV-.

  Kommentar by Michael Unna — 10. juni 2021 @ 04:59

 3. Det har intet med kristendom at gøre michael unna. Det er marxister der forsøger at smadre det bestående samfunds normer, for at bygge det op igen på deres måde.

  “Divide and conquer”.

  De har forsøgt det mange gange før under skiftende ideologiers navne, socialisme, national-socialisme, kommunisme, you name it. Nu har de langt om længe fundet ud af at vold og fysisk magt ikke virker på længere sigt da det bare skaber modstand i befolkningen, og folk aldrig rigtigt ender med at elske deres undertrykkere. Så nu har de istedet fået os til at hade og bekæmpe os selv, og dermed forveksle vores undertrykkere med vores frelsere.

  Her er et eksempel: Det er en tv vært der er anklaget for at “forsvare historisk racisme”, og undskylder på en måde så man skulle tro at hans eget og hans børns liv afhang af det, og samtidig takker han underdanigt for muligheden for at krybe for sine anklagere: https://ekstrabladet.dk/underholdning/filmogtv/forsvarede-racisme-tv-vaert-traeder-af/8472330

  Sådan styrer og kontrollerer man folk i 2021, præcist som præsterne gjorde i den mørke middelalder: Med frygt, mental kontrol, og social udskamning.

  Det er faktisk djævelsk genialt hvis man er et kynisk røvhul med drømme om verdensherredømmet, og på det punkt skuffer venstrefløjen aldrig.

  Gør dem aldrig den tjeneste at tro at de bare er dumme, eller ejer en samvittighed.

  Kommentar by Per — 10. juni 2021 @ 05:45

 4. Jeg forstår da godt hvorfor den fede beton-lebbe skammer sig, de gener ville jeg heller ikke være stolt af!

  Kommentar by Santor — 10. juni 2021 @ 06:20

 5. #4 Santor
  Enig! Hold da fast hvor er hun ækel.

  Kommentar by Danskeren — 10. juni 2021 @ 06:36

 6. Min racerelaterede observation med seks ord:
  “Migrants from MENAPA ruin my country”.

  Kommentar by Hertz — 10. juni 2021 @ 06:45

 7. De gale kvinder huserer overalt…de gør det ulideligt at leve som hvid mand. Hvornår mon vinden vender…og vi kan losse dem sådan en i røven ud på glemslens mødding!!

  Kommentar by Black Watch — 10. juni 2021 @ 08:15

 8. Jeg ville også skamme mig hvis jeg åd mig så fed. Tænk på hvor mange sultne negerbørn der kunne blive mætte hvis jeg ikke stopfodrede mig selv hver dag

  Kommentar by redneck — 10. juni 2021 @ 08:25

 9. Mange spørgsmål kan måske knyttes sammen til een stor plan.

  Hvorfor opkøber Bill Gates enorme landområder i USA?
  Var covid pandemien planlagt og sat i værk for at skabe økonomisk og social kaos?
  Er co2 og klimadebatten løgnehistorier? skabt for at trække verdenssamfundet ind i massiv overvågning og fødevarediktatur.

  I dag skriver bt.dk :”Personer på en kødfri diæt har mindre risiko for at blive smittet med en omgang moderat til alvorlig covid-19.

  Det viser et nyt studie fra seks lande offentliggjort i BMJ Nutrition, Prevention & Health, skriver nyhedsbureauet Reuters.

  Ifølge forskerne har personer på en kødfri diæt samt personer, der kun spiser fisk, 59 procent mindre risiko for at blive ramt af alvorlig sygdom i forbindelse med covid-19.” citat slut

  Udnytter man pandemi til at udfase animalsk fødevareproduktion ?
  Hvordan kan vi spise flere fisk når der allerede nu er er kvoter pga. overfiskning.

  Det er vist ikke tilfældig, så mange begivenheder popper op globalt næsten samtidig.
  LGBT, regnbuebevægelsen, BLM, cancel culture, covid-19, coronapas, tvangsvaccine, politi der optræder overdreven aggressiv mod coronademonstranter, politisk forfølgelse af coronaskeptikere, censur i medierne, valgsvindel ved præsidentvalg så de politisk korrekte kan komme til.

  Det må skyldes massepsykose, og det er næsten altid kvinder der fører an i galskaben. Jeg ved ikke om selvhad kan opløse en kultur, men de godt på vej.

  Kommentar by k.m. — 10. juni 2021 @ 08:48

 10. Black & White samlever harmonisk i whiskeyflasker, men ellers ikke ret mange andre steder. BLM vil nok snart kræve at ‘White’ enten slettes eller skrives med småt nedenunder ‘Black’.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. juni 2021 @ 08:56

 11. Klaver kun med sorte tangenter !

  Kommentar by k.m. — 10. juni 2021 @ 09:06

 12. Jeg er stolt af at være en hvid mand! Hvide mænd har stået for 98% af de opdagelser som har bragt verden ud af sult og fattigdom. Faktisk er det således at færre mennesker lever i dyb fattigdom og færre sulter end for bare 50 år siden, og det til trods for at vi er blevet mange flere mennesker. Alt sammen pga. hvide mænds opfindelser. Godt nok er IQ gennemsnitligt højere blandt nordøst asiater og folk bosiddende i Hong Kong og Singapore, men det er fordi de har færre med meget lavt IQ. De lyseste hoveder sidder på hvide mænd!
  Hvis jeg kom med dette videnskabeligt bevist faktum på åben gade, så ville jeg formodentligt blive halalslagtet på stedet! Simpelthen fordi vi lever i en tid hvor fakta ikke er specielt relevant, følelser er vigtigere! Folks følelser af hvordan tingene er, er vigtigere end hvordan de er!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. juni 2021 @ 09:06

 13. En hvid kvinde står med en plakat

  All lives won´t matter
  before Black Lives Matter

  Kommentar by k.m. — 10. juni 2021 @ 09:23

 14. JA, TINGENE HÆNGER SAMMEN, PÅ DIVERSE SÆRE MÅDER.

  Det hele startede måske med at snorksovende borgerlige eller hvad de var, tillod at kommunister infiltrerede skolerne og medierne m.m., hvorefter undervisningen og folkeoplysningen gik ud på at gøre danskerne så uvidende og historieløse som muligt. Eller var det især politiserende kvinder som infiltrerede alting?

  Ja, det var nok mest det sidste. De naive og godtroende mænd hoppede på nærmest alt hvad ligestillings-svindlerne og kvindesagskvinderne diskede op med. Selv i dag kan kvinder klage, jamre, ævle og vrøvle løs om manglende ligestilling og 15 år gamle julefrokost-krænkelser, uden at blive grint ud.

  Når hysteriske kvinder hyler, skriger, skråler og hulker i DR P1 programmet i denne uge, om “forkerte” bemærkninger for mange år siden, bliver de taget alvorligt af latterlige og ynkelige røde politikere og DR-journalistkvinder.

  De politiserende kvinder vrimler nu rundt alle steder. Og de er gået i gang med en krig mod mændene, mod nationen, mod familierne, mod demokratiet. De arbejder på at udskifte civilisation med barbari.

  Samfundet er nu så feminiseret, at kvindesagskvinderne kan føre sig frem med løgn, perverse krav og vanvittige projekter, praktisk taget uden at møde modstand.

  Vil de med Merkel i spidsen have masseindvandring, kæmpekriminalitet, økonomisk kaos, hetz mod hvide mænd, massevaccinering, restriktioner, familieopløsning, juridisk tyranni, endeløst EU-bureaukrati og det største pengespild i verdenshistorien på co2-hysteri, så får de det.

  Sverige og England mv. er allerede omdannet til jungler og galeanstalter.

  Se “Why women destroy families, nations and civilzations”

  De eneste mænd som stritter lidt imod, er vel os her hos UP og enkelte andre steder.

  Kommentar by BENT A — 10. juni 2021 @ 09:57

 15. https://www.informationliberation.com/?id=62265
  South Carolina Jury Find Black Man Who Confessed to Killing White Man Not Guilty of Murder, Spend Less Than 2 Hrs In Deliberations

  Kommentar by k.m. — 10. juni 2021 @ 10:14

 16. Kommentar by Black Watch — 10. juni 2021 @ 08:15.

  Heldigvis er majoriteten af dem jo efterhånden omvandrende reklamesøjler, for hele den lange række af mere eller mindre alvorlige psykiske lidelser, der så åbenlyst er den egentlige årsag til deres verdenssyn. Så kan man lige nå at få omstillet hjernen til den omgang psykotiske nonsens, man bare ved der kommer, lige så snart de åbner munden.

  Inspireret af Churchill kunne man med rette sige, at aldrig før har så mange mentale pygmæer stået på skuldrene, af så få af de giganter der byggede civilisationen.

  Heldigvis bærer de kimen til deres egen destruktion i denne dybt selvdestruktive adfærd.

  Problemet er så bare, at de tilsyneladende er dybt dedikerede, i kampen for at hive resten af os med i faldet, og at tilstrækkeligt mange af resten af befolkningen bare stiltiende lader dem gøre det, netop fordi de er kvinder.

  Så, så meget for at være “stakkels og undertrykte”, når det kommer til stykket…Bullshit, fra ende til anden.

  Kommentar by Anonym — 10. juni 2021 @ 10:18

 17. Kommentar by k.m. — 10. juni 2021 @ 08:48.

  De har så også væsentligt større chancer for at ende op med depressioner og psykoser som vegetarianere, fordi i hvert fald halvdelen af dem har et lavere serotonin indhold i kroppen fra naturens side, som en varieret kost er med til at regulere.

  Og lur mig, om ikke også vores magthavere er fuldstændigt klar over det faktum, og sandsynligvis, i hvert fald delvist, har baseret deres planer på det.

  Det har altid været væsentligt nemmere at manipulere en vælgerskare, der reelt ikke rigtigt ved hvad det er de laver, eller kan overskue langtids-konsekvenserne af det, fordi deres handlingsmønster er totalt domineret af kravet om øjeblikkelig tilfredsstillelse, i alt hvad de siger og gør.

  Og dem har vi jo efterhånden i overmål af, i mange forskellige variationer og køn.

  Kommentar by Kimski — 10. juni 2021 @ 10:54

 18. Kæmpe “forlygter” og sikkert en røv i samme størrelse …hvori hendes hoved er dybt forankret !!

  Det er morsomt (hvis man kan sige det sådan), at imens hovedparten af vestlig (primær hvid) befolkning ikke kan se eller lægger særinteresser i hudfarve, så har woke-segmentet helvedes travlt med netop at udskamme med baggrund i hudfarve …den hvide mand !!!

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 10. juni 2021 @ 11:02

 19. Er det en sjælden pungrotte, som National Geographic gengiver på første billede?

  Kommentar by Michael — 10. juni 2021 @ 12:14

 20. Per — 10. juni 2021 @ 02:39 skrev:

  “Det er tydeligvis ikke hvide mænd der ødelægger verden, det er woke hvide kvinder”.

  Helt uenig. Der er desværre millioner af hvide mænd, som bliver ved med at stemme på forræderiske anti-hvide politikere.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. juni 2021 @ 12:30

 21. Åh, så chefredaktør Susan “Goldberg” hader hvide mennesker, hvilken overraskelse …

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. juni 2021 @ 12:32

 22. 3) Du har ret Per. det er blot misbrug af samvittighed. Forøvrigt var det- hvide Amerikanere- som bekæmpede slaveriet. Men derudover er dt blot en konstatering at det er Racisme i sig selv at udskamme en hudfarve, om det så er ens egen.

  Kommentar by Michael Unna — 10. juni 2021 @ 12:33

 23. * Neuhammer 11:02
  Du skader din sag med sådanne ubegavede kommentarer!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. juni 2021 @ 13:10

 24. @22 Kommentar by Den Nervøse — 10. juni 2021 @ 13:10

  Det må du hjertens gerne præcisere nærmere.
  Jeg er ikke nervøs og venter i spænding på dit svar.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Fædrelandet.

  Kommentar by Neuhammer — 10. juni 2021 @ 14:25

 25. Mon ikke også den voluminøse trunte på det øverste billede også er imod den omsiggribende tykofobi i samfundet?

  Kommentar by T. H. — 10. juni 2021 @ 14:34

 26. Ahh en (((Goldberg)))

  Kommentar by KineserSnot — 10. juni 2021 @ 15:57

 27. Bare gå ud fra at der findes forskellige racer.
  Hvis man så vil udrydde/decimere i antal en bestemt race (den europæiske) så skal man overbevise denne race om at opfattelsen om at der ikke findes racer er rigtig. Hvis det lykkedes er det således at i fantasiens verden er der ingen racer men i den virkelige verden kan man udrydde denne race uden de opdager det.
  Nu skal man bare finde ud af hvem der er ude på at udrydde den europæiske race. Goldberg? hmmm……

  Kommentar by John Sorensen — 10. juni 2021 @ 16:53

 28. Østasiater har måske højere IQ end de hvide europæere. Men til gengæld har europæerne været mere kreative, fordi man i Europa og USA har hyldet den frie tanke og ytringsfriheden. Så længe Kina undertrykker tankefriheden, og den frie udveksling af ideer, vil de ikke kunne overhale Vesten i innovation. Desværre så falder IQ i Vesten som følge af den ikke-vestlige indvandring. I Danmark er den gennemsnitlige IQ allerede faldet fra ca. 100 til nu 98. Det passer meget godt med antallet af indvandrere fra lande med lav IQ. Der er en forklaring på de dalende resultater i vores skolesystem.

  Jeg skammer mig på europæernes vegne over de europæiske redeskidere og folkeforræddere, der undsiger europæerne og deres fortid. Hele verden har haft gavn af de videnskabelige opdagelser og opfindelser, der er begået af europæere. De gamle kolonilande skal glæde sig over de materielle og sundhedsmæssige fremskridt som kolonisatorerne bragte med sig. Slaveriet var forkert, men slaveri har eksisteret i alle kulturer, og europæerne har ikke været de værste. Europæerne har bestemt ikke noget at skamme sig over i forhold til andre folkeslag.

  Kommentar by JC — 10. juni 2021 @ 17:06

 29. Det næste punkt er så at svine europæere til for at fremme had fra ikke-hvide mod hvide.
  Men hvordan kan hvide beskyldes for alle mulige uhyrligheder når den hvide race påstås ikke at eksisterer?
  Velkommen til det psykologisk princip double-bind. I eksisterer ikke eller også er i rædselsfulde.
  De er nogle ekstremt udspekulerede folkemorderiske svin.
  Læs Anthony Napoleon for at forstå den psykologiske krigsførsel.

  Kommentar by John Sorensen — 10. juni 2021 @ 17:16

 30. * Neuhammer
  Kæmpe forlygter og noget med r**
  Ubegavet, sexistisk og klamt!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. juni 2021 @ 19:28

 31. ‘There’s No Scientific Basis for Race, siger disse venstreorienterede globalister. Men når de anskaffer sig en hund, skal det være en racehund. At være national er blevet omtrent synonymt med at være fascist. Mon ikke National Geographic skulle overveje at ændre navn.

  Kommentar by Ole Madsen — 10. juni 2021 @ 20:50

 32. @29 Kommentar by Den Nervøse — 10. juni 2021 @ 19:28

  Thjaee, sådan er vi så forskellige, du ved, hver fugl synger med sit næb.
  Har både drukket håndlun pils i skurvognen, samt svinedyr mocha på direktionsgangen og begge steder blev mit “håndværk” værdsat, uanset sproglige finesser.

  Ofte taler jeg “råt for usødet”, så bliver der ingen misforståelser.
  Kan kun beklage, hvis jeg har gjort dig endnu mere nervøs.
  …og sjovt nok er det kun nogle kvinder, der indtil nu har følt det skurrede i ørerne.

  Fædrelandet

  Kommentar by Neuhammer — 10. juni 2021 @ 21:12

 33. Den Nervøse — 10. juni 2021 @ 19:28:

  “Sexistisk”? Virkelig? Du lyder som en “krænket” kvinde, LOL.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. juni 2021 @ 22:28

 34. Jeg har på fornemmelsen at dem der i øjeblikket har succes med at ødelægge de vestlige samfund er militante feminister, der trænger frem og dominerer overalt i samfundet på grund af den moderne vatpikkede mands defaitisme.

  Når feministerne nu angriber Socialdemokratiets top og forsøger at skabe en Metoo bølge der kan ramme Socialdemokratiet, skyldes det udbredt frustration på venstrefløjen over den nye socialdemokratiske flygtningekurs. Det være sig de venstreekstremistiske støttepartier til regeringen og Socialdemokratiets egne overlevende kulturradikale. Femifascisterne har fundet ud af at Metoo er et stærkt våben der kan bruges politisk. De rabiate feminister og de islamglade venstreekstremister er ofte de samme personer. Nu håber de at de kan lykkes med at bruge Metoo pression mod S-toppen til at ændre flygtningepolitikken.

  Kommentar by JC — 11. juni 2021 @ 07:48

 35. Charles Darwin fandt ud af at to dyregrupper tilhørende samme race, der kom til at leve adskilt på hver sin ø, hurtigt ville udvikle sig i hver sin retning for at tilpasse sig levevilkårene der hvor de befandt sig. På et tidspunkt ville man have to forskellige racer. På samme måde med mennesket. Det har også udskilt sig i forskellige racer, som har levet isoleret fra hinanden og tilpasset sig lokale leveforhold. Derfor er sherpaer i Himalaya tilpasset det lave lufttryk i højderne,og derfor er folk i det solfattige nord hvide i huden for at kunne danne D-vitamin nok, mens omvendt folk mod syd har mørk pigment for at beskytte sig mod solen. Folk mod nord har udviklet højere intelligens for at kunne overleve den hårde vinter, der krævede planlægning og rettidig omhu.

  Der er intet odiøst i at tale om forskellige menneskeracer. National Geographics folk undsiger Darwin og hylder politisk korrekthed fremfor videnskabelig korrekthed. Denne holdning er ødelæggende for den vestlige kultur.

  Kommentar by JC — 11. juni 2021 @ 08:13

 36. Kommentar by KineserSnot — 10. juni 2021 @ 15:57

  Ja, det lugter desværre igen gevaldigt af både Goldberg, Goldstein, Silverstein, Rothstein mv.

  Kommentar by Thomas M. — 11. juni 2021 @ 14:51

 37. Kommentar by JC — 11. juni 2021 @ 08:13

  Fuldstændigt korrekt samt videnskabeligt underbygget.

  Kommentar by Thomas M. — 11. juni 2021 @ 14:59

 38. Apropos lugte! Så ser den næse lidt krum ud.

  Kommentar by T. H. — 11. juni 2021 @ 19:55

 39. Jo – den er god nok. :)

  En hurtig google søgning afslører:

  [blockquote]Goldberg grew up in Ann Arbor, Michigan to a Jewish family, and fell in love with journalism when in the eighth grade she wrote a paper entitled “Opportunities in Journalism.”[6] Goldberg thinks her career success began as a 20-year-old at the Seattle Post-Intelligencer, when she was hired from an 8-week internship into full-time job as a reporter.[7] To take the job at the paper Goldberg dropped out of college.[8] Goldberg eventually graduated from Michigan State University in 1987 with a BA in journalism.[9] She has since established the Susan Goldberg Scholarship.[10] She is a member of the Alumni board of directors in the College of Communication Arts and Sciences.[9] In 2015 Goldberg returned to Michigan State to deliver the commencement speech.[11][/blockquote]

  Påfaldende så mange venstreliberale, som findes indenfor denne etnisk religiøse gruppe.

  Men det er jo nok bare et tilfælde?

  Kommentar by T. H. — 11. juni 2021 @ 20:09

 40. National Geographic lever som Time Magazine på lånt tid. MAn gider ikke engang bladre i dem i lægens venteværelse. De er så screwed up som Readers Digest og Populær mekanik.
  Men Gretha Thun Fisker formodentlig en ivrig læser.
  Måske er deer heller ingen videnskabelig basis for arter. Det er til at blive helt bhuddistisk af.

  Kommentar by Nielsen — 13. juni 2021 @ 08:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper