11. juni 2021

Terrortiltalt egypter brændte side i pas pga. Kristus-figur: “Jeg hader kors. De er overalt i det her land’

Symbolet fra Jellingstenen blev en del af passet i 1997, og siden har alt fra Ateistisk Selskab til venstreorienterede sognepræster problematiseret figuren udefra devisen: ‘Et land kan ikke være kristent’. Det siger sig selv, at kulturimperialistiske arabere er helt på linje. En lille terror-bihistorie beskrevet af BT – Terrortiltalt brændte side i sit danske pas: Jeg hader kors.

“Det brændemærkede pas blev fundet ved en ransagning hos den ene tiltalte i Brønshøj i København. I hans kones bil fandt PET-folkene mandens danske pas, hvor den sirlige tegning af en Kristus-figur på et kors på indersiden af omslaget havde fået brændt hovedet væk.

Og i en chatsamtale med en veninde halvanden måned før anholdelsen nærmest praler han med, at han har kradset korset væk – også i sin toårige søns pas.

‘Jeg hader kors. De er overalt i det her land, fordi deres flag er på alle deres produkter nærmest,’ skrev den tiltalte blandt andet.

Udspurgt af anklageren i vidneskranken i byretten kunne han ikke rigtig give en god grund til, at han havde udraderet ansigtet på den korsfæstede Kristus-figur.

‘Jeg kunne bare ikke lide det. Jeg syntes, at det var grimt. Jeg synes, at det var nedværdigende. …,’ lød det fra den slanke tiltalte, der er født i Egypten, men har levet stort set hele sit liv i Danmark.”

Oploadet Kl. 00:57 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119708/trackback

25 Comments »

 1. Vestlige venstreorieteret og forskellige grupper med ikke-vestlige baggrund har fundet sammen om, at dyrke ikonoklasme over forskellige symboler for den vestlige kultur. USA er det statuer over forskellige historiske personer der på den ene eller anden måde havde relation til slaveri eller “racister”. Ser lidt det samme i England. I Frankrig er det så kirker.https://da.wikipedia.org/wiki/Ikonoklasme

  Kommentar by CCC — 11. juni 2021 @ 01:09

 2. Hvad med pengesedler?
  Og uha, der deles racistiske flag med kors ud idag.
  Kan kun sige: kors i røven!

  Kommentar by Islamarebad — 11. juni 2021 @ 06:32

 3. DET MED AT HJÆLPE INDVANDRERNE MED AT ANGRIBE OG ØDELÆGGE DEN VESTLIGE KULTUR, er dels et udslag af kommunisme/rødfascisme, dels et udslag af uvidenhed, historieløshed og fordummelse/dumhed.

  Kommunister har altid haft den strategi at nedbryde samfundet, at skabe kaos og utilfredshed, at smadre familiemønstret og alle nationale og folkelige værdier og traditioner.

  Der vil med garanti være masser af politik-kvinder, gak-gak humanister og feltmadrasser som gerne støtter indvandrerne i at al dansk kultur bør hånes, latterliggøres, afskaffes og afbrændes.

  Det er ikke for ingenting at kommunisterne er berygtede for magtmisbrug og terror mod deres egne befolkninger. Den røde ideologi bygger på misundelse, misforståelser og forældede/sindssyge idéer pakket ind i orgier af ord og øregas. Den er anti-demokratisk, forrykt og ondskabsfuld.

  Læs verdenshistorien og få bekræftet at kommunisme kun er vejen til gangstervælde, idioti, fattigdom, terror og massedød.

  Der er gode kommunistiske grunde til at indvandringen forsvares/forherliges, til at mændene hetzes og mistænkeliggøres af DRs røde kvinder dag ud og dag ind, og til at FAMILIE-, SKILSMISSE- og BØRNEVÆRNS-SYSTEMET er propfyldt med kvindesagskvinder og feminister der sjofler og tyranniserer mændene og piner/mishandler børnene.

  Det er altsammen led i nedbrydningen af samfundet.

  Kommentar by BENT A — 11. juni 2021 @ 06:53

 4. Den lille Farao kan da skrubbe hjem til sin skidtbunke i Ægypten, hvis han hader andre guder end Allam så meget.
  Hvad siger mon “De Almægtige Guders Fagforening” = GLM = “Gods Lives Matter” til dette – det er ugudelig diskrimination af almægtige guder.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. juni 2021 @ 08:14

 5. I kølvandet på kristendommen, har vi fået opført hospitaler. Bekæmpet Slaveri. Sørget for at loven er til for menneskenes skyld (Læs Markus evg kap 2 imod slutningen)- Fået frihed under ansvar for medmennesket. Fået en menneskekærlig civilisation op at stå.
  Hvad har Islam skabt ud over undertrykkelse og dumhed? Vi skal være stolte over vores land og religion.

  Kommentar by Michael Unna — 11. juni 2021 @ 09:14

 6. Og det er så indlysende – der er da ingen muslimer, der vil lade sig repræsentere af eller med et kors.

  Havde man i 1983 bare stillet sig selv det ene, simple og helt grundlæggende spørgsmål ville ALT se anderledes ud i dag.

  Lad os bare droppe håndtrykket ved diverse ceremonier med udlændinge, der vil være her af den ene eller den anden grund og så i stedet spørge om de med glæde og stolthed vil tage Dannebrog til sig!

  Og til tråden med jihadist-flygtningefamilien fra Tunis, der godt kan holde ferie i det land de måtte flygte fra – man ser så godt som aldrig muslimer ved de Danske kulturhistoriske turistattraktioner, som vi selv holder så meget af. Lige fra Vikingemuseet over frilandsmuseer og runestene i Jelling til Nationalmuseet – they couldnt care less.

  STOP VANVIDDET, STOP DET NU. BEVAR DEN FRIE VERDEN!

  Kommentar by STOPDETNU — 11. juni 2021 @ 10:18

 7. Der burde ikke være noget problem i at fratage ham og familien sit danske statsborgerskab, da de sikkert også har et egyptisk.
  Der er ikke krig i Egypten, så det er ikke et problem at sende dem derned.

  Det kunne jo være interessant, hvis der var en dommer eller en journalist, der gad spørge ham om, hvorfor han overhovedet har søgt et dansk statsborgerskab, når nu han hader os/alt hvad vi står for så meget.
  Men det er der naturligvis ikke.

  Kommentar by Hema — 11. juni 2021 @ 10:32

 8. Interesant med muhammedanernes front mod kineserne, ikke at jeg bakker op om deres totalitære styre, men kan ikke lade være medtaget fryde mig over deres “nul-pis-attitude” over for satans religion.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 11. juni 2021 @ 11:25

 9. med at

  Kommentar by Frafalden Moderat — 11. juni 2021 @ 11:26

 10. Her i landet har vi kors, de har vi haft i tusind år, hvis ikke man kan lide kors, må man rejse til lande hvor der ikke står kors! Problemet for den terrortiltalte, er at der er velfærdsstaten måske knap så generøs og naiv!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. juni 2021 @ 11:38

 11. Du kan tage folk ud af den tredje verden … men du kan ikke tage tredje verden ud af folk …

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. juni 2021 @ 12:04

 12. Naar nu han har maattet lide den tort at have levet stort set hele sit liv i Danmark, boer han af humanistiske hensyn gives alle de muligheder der findes for at tilbringe resten af tilvaerelsen i Egypten…

  Kommentar by krassisten — 11. juni 2021 @ 12:21

 13. Kan muhamedanerne ikke tåle at se kristus, kan vi heller ikke tåle at se moskeer. Så efter faraoens opskrift, har vi ret til at afbrænde alle moskeer. De er jo alligevel alle en mellemøstlig øjenbæ med indbygget brægetårn.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. juni 2021 @ 13:40

 14. Jeg hader muslimer. De er overalt i det her land.

  Kommentar by Kimski — 11. juni 2021 @ 13:42

 15. Vi må overbevise muslimerne om, at det er bedst for alle parter at de rejser hjem igen – helst med det gode. Når de så er vendt tilbage til deres kamelstalde, kan vi ombygge alle deres efterladte moskeer til offentlige toiletter, men naturligvis først efter en grundig rengøring og renovering.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. juni 2021 @ 14:57

 16. ‘Jeg hader kors. De er overalt i det her land,”

  Det er nu mange år siden, de blev fjernet fra f.eks. hospitalerne. Han må da have gået i skole, uden at det har hjulpet på hans udemokratiske islamiske sindelag, jvf terrortiltalen

  Et kristent land kan ikke være det rigtige land for en rettroende islamist. Med mindre man har muslimsk erobrertrang

  Kommentar by tavsen — 11. juni 2021 @ 15:34

 17. Se: The Death of Europe med Douglas Murray. (ham med bogen The Madness of crowds)

  Kommentar by BENT A — 11. juni 2021 @ 16:56

 18. “deres flag” siger det hele. Den er dansk, som føler sig dansk, og for modersmålet har øre, osv. osv.
  Ud med ham! Hjem til ‘gypten.

  Kommentar by Hertz — 11. juni 2021 @ 17:19

 19. Jeg forstår ham skam godt. Han er her for at få opfyldt sine behov, og det første er at æde. Derfor er det klart, han prøver at eliminere dét, der ødelægger hans appetit.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. juni 2021 @ 18:21

 20. Dansk kultur er mere end Jesus.

  Kommentar by Nielsen — 11. juni 2021 @ 23:58

 21. Smid ham ud straks, hvem fanden tror den undermåler han er.

  Kommentar by LarsB — 12. juni 2021 @ 00:17

 22. Det er så ikke hans pas mere.

  Kommentar by Hul igennem? — 12. juni 2021 @ 08:05

 23. Passet burde være et dokument man blev givet ved fødslen,og som aldrig kræver fornyelse. Bare et billedeskifte med årlige mellemrum. Som skulle kunne klares for et ganske lille beløb. Sådan er det desværre ikke. Passet er som alle andre dokumenter blevet til (endnu et af mange) midler som snylterne i Galeanstalten Christiansborg benytter sig af til at udplyndre danskere.
  Og et dansk pas bør aldrig gives til en person som ikke er etnisk dansk. Hvis en fremmed,som bor i Danmark (for egen regning naturligvis) skal udenlands,kan han blive udstyret med en indrejsetilladelse. Det kan aldrig være Danmarks opgave hverken at huse fremmede,eller at betale deres underhold.
  Der samme burde i øvrigt gælde for stat og kommune.

  Kommentar by Nielsen — 12. juni 2021 @ 11:59

 24. og som aldrig kræver fornyelse.”

  UMULIGT med den fart den tekniske udvikling har. Der er trods alt afsløret en lille håndfuld pasfabrikker her i Danmark. Ligeledes mange falske førerbevis i omløb

  Kommentar by tavsen — 12. juni 2021 @ 13:17

 25. Så må han tage hjem til Mekka.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. juni 2021 @ 10:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper