14. juni 2021

Facebook neddrosler corona-censur: Forskere udelukker ikke at Trumps ‘Chinese virus’ var ‘man-made’

Flere medier tørrede overfald på asiater af på Donald Trump, fordi han brugte udtrykket ‘Chinese virus’. Overfaldene blev hovedsageligt begået af sorte amerikanere, men det var alligevel den her farlige ‘white supremacist’, der stod bag. Det minder lidt om konspirationerne der flyder på nettet om samarbejde mellem nazister og jøder, og som ‘Arier’ kommenterede i gårsdagens post om en LGBT-opera: “Det er hvad der sker når det jødiske samfund får magten i et ikke-jødisk samfund.”.

De fleste konspirationer er blot konspirationer, men hvem skal vogte vogterne? En historie fra Wall Street Journal- Facebook Ends Ban on Posts Asserting Covid-19 Was Man-Made (27. maj 2021).

“Facebook Inc. has ended its ban on posts asserting Covid-19 was man-made or manufactured, a policy shift that reflects a deepening debate over the origins of the pandemic that was first identified in Wuhan, China, almost 18 months ago.

The Wall Street Journal reported Sunday that three researchers from China’s Wuhan Institute of Virology became sick enough in November 2019 that they sought hospital care, according to a previously undisclosed U.S. intelligence report.

‘In light of ongoing investigations into the origin of COVID-19 and in consultation with public health experts, we will no longer remove the claim that COVID-19 is man-made or manufactured from our apps,’ Facebook said in a statement on its website Wednesday.

President Biden on Wednesday ordered a U.S. intelligence inquiry into the origins of the virus. The White House has come under pressure to conduct its own investigation after China told the World Health Organization that it considered Beijing’s part of the investigation complete, calling for efforts to trace the virus’s origins to shift into other countries.

Earlier this month a group of 18 prominent scientists called for a deeper investigation into the circumstances in which the virus emerged, including the possibility that a laboratory accident released it.

(Trump ændrer ‘Corona’ til ‘Chinese virus’ i tale, 2020; Foto: Time)

Oploadet Kl. 12:58 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119765/trackback

43 Comments »

 1. Fjæset cencurere det de politisk korrekte beder dem om. Man hader Trumf? OK så cencurere Fjæset. Om der er grund til det eller ej? Ligegyldigt. Hadefulde Islamiske udtalelser kan frit være der (som tidligere vist)…..Lad os hylde Tommy Robinson, som også er cencureret af Fjæset. Endda bare hvis man skriver hans navn. Helle Thorning Scmidt lægger navn til cencuren. Men det får hun også mange penge for (Halleluja for hykleriet).

  Kommentar by Michael Unna — 14. juni 2021 @ 13:17

 2. Skift fra frihed til censur, markerer altid begyndelsen på krig, hvad enten det er borgerkrig, 2-partskrig eller overgreb på en uskyldig befolkning, enten i form af terror, folkemord eller slaveri

  Slaveri og terror har hele tiden været dagsordenen for de vestlige landes befolkninger, lige siden 45. Det efterlader kun folkemordets start som mulighed

  Hvilket enhver med to øjne og en forstand ikke kan undgå at se

  Kommentar by Svend — 14. juni 2021 @ 13:34

 3. HVIS MAN ANALYSERER PÅ HVAD DER MÅ KOMME UD AF DE PLANER, tanker, politikker, udspil, initiativer, fikse idéer og ambitiøse projekter som kolbøtte-borgen og DR tumler med i denne tid, kan man kun komme til det resultat, at virkningen af deres samlede politik uundgåeligt må ende i Danmarks udslettelse og danskernes udryddelse. Der er ligesom ingen mellemvej. Alt peger på at “eliten” og DR-journalisterne er gået fra forstanden. Forklarer mere herom senere.

  Kommentar by BENT A — 14. juni 2021 @ 13:48

 4. En række senatorer forsøger at få Fauci fyret, måske endda fængslet.
  Masser af skjulte dagsordner kommer op i lyset, efterhånden som ihærdige borgere graver i sumpen.
  Kamala Harris skulle være border zar, men hun har vistnok stadig ikke vist sig ved grænsen, og tage en snak om de forfærdelige forhold Bidens illegale flygtninge lever under.

  Kommentar by k.m. — 14. juni 2021 @ 13:52

 5. Facebook er – ligesom de store traditionelle medier – et propaganda-organ for den anti-hvide globale elite.

  Kommentar by Peter Nielsen — 14. juni 2021 @ 14:03

 6. For dem der måske interesserer sig mest for Danmark og ikke rigtig har fulgt med i den globale situation fra land til land, så vil jeg anbefale Hugo Talks fra England, som er virkelig god til at ridse situationen op derovre, hvor de er ramt allerhårdest bortset fra måske i Canada og Victoria
  ENOUGH! SWITCH THEM OFF! / Hugo Talks Some More #lockdown
  Hugo Talks Some More
  YT /watch?v=epjxSyXI6qs

  Kommentar by Svend — 14. juni 2021 @ 14:08

 7. Der er livestreams på RT nu fra mandagsdemo i London imod coronarestriktioner

  Kommentar by Svend — 14. juni 2021 @ 14:20

 8. Drop facebook og lav din egen webside og WUPTI er man selv herre over hvad man vil skrive.
  Kun retsvæsnet står man til regnskab for, Men det gør man alligevel med det man skriver på facebook

  Det var bare lige det jeg ville sige – hej

  Kommentar by Bjarne Jensen — 14. juni 2021 @ 15:05

 9. Hej, B.Jensen 15.05: Hvordan skaffer man læsere i et antal der betyder noget?

  Kommentar by BENT A — 14. juni 2021 @ 15:17

 10. Jeg har også længe undret mig over at DR og TV2 inkl. News har svælget i ordet britisk variant, det blev nævnt noget nær 100 gange i et indslag, nærmest som om at det var noget Brexit var skyld i! De bruger også begrebet Brasiliansk, Sydafrikansk og Indisk variant! Men de har aldrig nævnt den oprindelige variant som den kinesiske variant! Det er naturligvis fordi de ikke vil støtte Trump, uanset hvor meget ret han har og har haft!
  Åh hvor er de venstreorienterede journalister dog dumme og let gennemskuelige!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. juni 2021 @ 15:54

 11. # Den nervøse 15.54: De magtsyge politikere er blevet så glade for kineser-virussen at de helst ikke vil af med den. Måske satser de og kommunisten Brostrøm endda på en 3. bølge, med deres seneste totalt forvirrede og selvmodsigende regler. Se iøvrigt videoer om Israels erfaringer med barske bivirkninger.

  Kommentar by BENT A — 14. juni 2021 @ 16:14

 12. Man skal huske konteksten: Trump begyndte at bruge udtrykket Chinese virus som reaktion på, at det kinesiske udenrigsministerium begyndte at udbrede den løgn, at virussens oprindelsesland i virkeligheden var USA.

  Altså et klart signal om, at USA ikke vil finde sig i kinesisk misinformation.

  Med den tydelige kontekst, er det kun dumme mennesker eller onde manipulatorer, der kan dyrke den idiotiske løgnehistorie, at begrebet Chinese virus skulle have noget at gøre med farlig white supremacism og årsagen til, at asiater begyndte at blive slået ned på gaden – ikke af Trump-tilhængere, men af negerbander.

  Kommentar by traveler — 14. juni 2021 @ 16:52

 13. *BENT A
  Ja der kan være bivirkninger ved vaccinen, som der kan være det ved alt medicin, men det er intet at regne mod at få sygdommen! Nogle, oftest de yngre, slipper let, men er man over den første ungdom, så skal man ikke blive ramt!
  Der er en masse konspirationsteorier derude, og en masse fake news.
  Et godt råd tag vaccinen og få en 94-95% chance for at slippe og skulle du blive ramt, så er forløbet mildere.
  Jeg er selv vaccineret 1. gang og skal snart have stik to! Og ud over lidt ømhed i skulderen har der ikke været nogen symptomer! Derimod har flere af mine bekendte været syge, og har haft et alvorligt forløb med alvorlige senfølger nu 3/4 år efter.
  Derfor få det stik!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. juni 2021 @ 17:02

 14. 1 Michael Unna) I min fars hjem talte man gammeldags vendelbomål, og der siger man fjæs istedet for ansigt. Så det lærte han først samt mange andre ord, , da han skulle til at tale rigsdansk. Hans morfar og 2 af dennes brødre udvandrede o 1880 til staterne – illinois-. De skrev hjem, at de først kunne tale med dem fra Lolland, Sønderjylland, Bornholm osv, da de alle havde lært , at tale engelsk

  Kommentar by dansker — 14. juni 2021 @ 17:17

 15. 17:02 Ingen ved noget om vaccinens effekt eller virkning, da du deltager i et ekperiment, som ikke vaccinerer imod hverken, coronavira, “covid-19” eller influenza. Det er altså ikke vacciner, men “vacciner”. Forsøgskaninperioden løber frem til 1.1.2023

  Kommentar by Svend — 14. juni 2021 @ 17:20

 16. https://www.theepochtimes.com/house-gop-facebooks-zuckerberg-needs-to-surrender-communications-with-fauci-over-covid-19_3853539.html?utm_campaign=socialshare_twitter&utm_source=twitter.com

  Kommentar by k.m. — 14. juni 2021 @ 17:35

 17. https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/developing-suspicious-sql-software-discovered-michigan-dominion-voting-machines-just-found-pennsylvania-dominion-voting-machines/

  Kommentar by k.m. — 14. juni 2021 @ 17:38

 18. Apropos virus… Særbehandling..
  https://www.bt.dk/politik/df-kritiserer-vaccinetiltag-i-tingbjerg-det-er-saerbehandling

  Kommentar by P — 14. juni 2021 @ 18:30

 19. Bare vent til folk, foreninger og hele lande begynder at kræve erstatning fra kina. Så er der ingen der er i tvivl. så vil ALLE lige pludselig være med.

  Det ville ikke undre mig hvis der allerede er nogle der er begyndt med de indledende procedure.

  Efter min mening er kina skyldig i at undlade at advarer resten af Verden og alene derfor er de skyldige. Hvorvidt de slap virussen løs med vilje eller ej er i mine øjne ligegyldigt og er kun et punkt mere på negativ-listen.

  Kina er et land der er ved at kollapse under sin egen vægt. 1,4 milliarder mennesker kan ikke holdes som fanger i deres eget land specielt når mere end halvdelen lever på sultegrænsen. Den del får Vi aldrig at se, derfor skal kina “reformeres” som sovjet blev det. Bare vent, det kan endnu engang komme til at gå ud over resten af verden.

  Kommentar by Santor — 14. juni 2021 @ 18:37

 20. COVID-19s genetiske kode indeholder en sekvens (CGG CGG), der ikke forekommer naturligt i den type virus, og altså sandsynligvis er indsat kunstigt:
  https://www.wsj.com/articles/the-science-suggests-a-wuhan-lab-leak-11622995184

  Sammenholdt med at
  * udbruddet skete over 1000km fra virusværtens (hesteskoflagermusen) naturlige habitat.
  * virussen havde fra starten af udbruddet meget stor smitteevne. Normalt når virus krydser artsbarrieren er smitteevnen lav i begyndelsen.
  * laboratoriet arbejdede ifølge egne publikationer med at øge virus’ smitteevne, så de bedre kunne inficere menneskeceller (gain-of-function). Officielt for at kunne lave vacciner på dyrkede menneskeceller (in vitro).
  * udbruddet skulle officielt først være startet i Wuhan midt nov. ‘19, men de første tilfælde i Europa var allerede primo dec. ‘19. Det er kun to-tre inkubationsperioder, og betyder, at en af de allerførste smittede i Wuhan skulle være rejst til Europa.
  * laboratoriet arbejdede med virus fra hesteskoflagermusen, der allerede havde slået 3 ud af 6 minearbejdere ihjel, der havde skovlet flagermusegødning i en mineskakt i ‘12.
  * laboratoriet lå kun et par kilometer fra det kødmarked, der blev udpeget som første smittested af de kinesiske myndigheder.
  * den kandidatstuderende Huang Yanling på viruslaboratoriet, der rygtedes at være “patient 0”, er forsvundet og al omtale af hende er fjernet fra laboratoriets hjemmeside.
  * en database med liste over de virus, laboratoriet arbejdede med, og deres genetiske kode blev fjernet fra samme hjemmeside allerede okt. ‘19, selvom udbruddet først officielt startede nov. ‘19.

  … kan der efter min mening ikke være meget tvivl om, at kineserne har
  * øget virus’ smitteevne i laboratoriet (muligvis for at lave biologiske våben).
  * haft en uheld i laboratoriet, så virus er “sluppet ud”.
  * haft hemmeligholdt udbruddet i flere uger i stedet for advare egne borgere og resten af verden.
  *

  Kommentar by Hertz — 14. juni 2021 @ 18:37

 21. Facebook sletter stadig folks personlige profiler (ikke kun grupper) hvis man stiller for mange spørgsmål som politikerne ikke kan lide. Her er det en dansker der er blevet lukket ned: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/et-billede-fik-facebook-til-at-slette-vivians-konto/8615784

  Facebooks danske talskvinde siger endda direkte i artiklen at opslagene ikke behøver at opfordre til vold, bare det at man mener noget andet end det politikerne har vedtaget er sandt i denne uge, eller sætter spørgsmålstegn ved det, er nok.

  I vivians tilfælde delte hun et forkert foto af sig selv…

  Fuck. Facebook.

  Kommentar by Per — 14. juni 2021 @ 19:13

 22. Face the Fuckbook.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. juni 2021 @ 19:14

 23. BENT A 15.17
  Læserne kommer hvis du skriver noget de gider at læse.

  Jeg læser uriasposten fordi der bliver skrevet noget jeg gider at læse

  Simpelt !!!

  Det var bare lige det jeg ville sige – hej

  Kommentar by Bjarne Jensen — 14. juni 2021 @ 19:18

 24. # HERTZ 18.37 mfl.: Kan suplere med flg.:

  1. Der er tale om et lab. for biologisk krigsførelse.

  2. Allerede i 2014/15 blev der advaret mod den uansvarlige og hasarderede forskning.

  3. Lab. er officielt klassificeret som et højsikkerheds lab., men i praksis var det et lavsikkerheds lab.

  4. Læger der advarede om smitten, blev straffet hårdt.

  5. Masser af smittebærende kinesere rejste med fly til USA. Selv efter at sygdommens farlighed/smitteevne var blevet kendt, gjorde Kina intet for at stoppe dem. Det var Trump der standsede trafikken.

  6. Statistikkerne over corona dødsfald er tilsyneladende upålidelige, ligegyldigt hvilket land det drejer sig om.

  7. Vaccinerne er hasteudviklede og hastegodkendte, og af en ny type der adskiller sig væsentligt fra normale vacciner.

  8. I Israel synes adskellige unge at være blevet alvorligt syge få dage efter vaccination, fortæller hodja.

  9. Hvis Den nervøse 17.02 har ret, er det nok dumt at man nu gerne må være i busser og butikker uden mundbind. At kommunisten Brostrøm har sagt god for det, bør gøre folk superskeptiske. Manden er specialist i at tage fejl.

  10. Det er meget mistænkeligt at al oplysning om hurtigt helbredende mediciner (som hydroxyclorokin osv.) synes at være et tabu-emne i de danske medier.

  11. Det ser ud til at der er foregået yderst lyssky transauktioner mellem laboratoriet, USA og WHO/Fauchi.

  12. Mens 1. stik vel nok oftest ikke giver farlige virkninger, kan 2. stik bevirke voldsomme reaktioner, ifølge virologer og nobelprismodtagere hos hodja.

  Tør vædde på at vi får en tredje bølge. Og så kan vi begynde forfra.

  Kommentar by BENT A — 14. juni 2021 @ 19:41

 25. Bjarne Jensen, 19.18. Tak for svar. Men hvordan finder folk frem til netop din hjemmeside blandt millioner af private hjemmesider?

  Kommentar by BENT A — 14. juni 2021 @ 19:48

 26. * BENT A 19:41 punkt 10
  Det giver god mening at lempe nu, smitten er lav, danskerne opfører sig stort set fornuftigt og sommeren er over os, så vi opholder os mere ude!
  Men virus er lumsk og lige et skridt foran os og smitten kan hurtigt løbe som en steppebrand. – Så bliv vaccineret!
  Virus er muligvis et uheld i Wuhan, men ellers er den helt upolitisk og helt ligeglad med fake news og konspirationsteorier. Den er ligeglad med højre og venstre, men bliver du syg så er der en alvorlig risiko for at du bliver meget syg, og selvom lægerne er blevet bedre til at behandle den, så er risikoen for at dø af den stadig stor!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. juni 2021 @ 20:15

 27. #13 Nervøse

  Den principielle opbygning af vaccinerne har været kendt i omkring 20 år. Alligevel er ingen af vaccinerne endnu godkendt af FDA.

  Før det sker, vil jeg end ikke overveje et stik.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 14. juni 2021 @ 20:18

 28. “President Biden on Wednesday ordered a U.S. intelligence inquiry into the origins of the virus.”

  How about Bidens Handlers ordered a U.S. inquiry into the failing intelligence of POTUS.

  Biden blev sidst set på en café i Cornwall, hvor han løb alene og forvirret rundt og kiggede efter sin yndlings teleprompter.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. juni 2021 @ 20:54

 29. Det minder om Professor Bent Jensens digre værk om Ruslands sovjetunionenstid. Desuden beviste økonomen Mises i 1922 at socialisme aldrig vil kunne fungere i praksis. Kilde: Chris Rossini fra Ron Paul Institute.

  Kommentar by Nielsen — 14. juni 2021 @ 20:57

 30. Alligevel er ingen af vaccinerne endnu godkendt af FDA.
Før det sker, vil jeg end ikke overveje et stik.
Kommentar by Henrik Wegmann — 14. juni 2021 @ 20:18

  Hvorfor lyver du?!?

  The FDA has authorized the emergency use of the Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine to prevent COVID-19 in individuals 12 years of age and older.
  Kilde:
  https://www.fda.gov/media/144414/download, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 14. juni 2021 @ 21:26

 31. OT I ny måling står Nye Borgerlige til at blive fire gange så stor – men én udfordring tynger i blå blok: »Det er simpelthen skrammelbunken i Netto«

  Efter måneder med en socialdemokratisk regering i en dominerende rolle under coronakrisen mindsker blå blok i ny Gallup-måling afstanden til rød blok. Mens Venstre synes at sidde fast, står Nye Borgerlige i målingen til tæt på fire gange så mange mandater som ved folketingsvalget. Partiet er »fænomenalt god« til at tiltrække en bestemt vælgergruppe, lyder det fra ekspert, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 14. juni 2021 @ 21:28

 32. https://www.corbettreport.com/gates/
  Undskyld mig alvidende Jens Erik Andersson,men den vaccine blev forhåndsgodkendt. Altså en slags efterbevilling. OG medicinalfirmaerne,som udvikler vacciner,har fået det mengeleret således,at de ikke kan holdes ansvarlige for deres bivirkninger. Ganske vist kalder de dem eventuelle. Men det opfatter jeg sådan,at de vil have mig til at tro,at de gør det de gør,for at hjælpe patienter. Hvorfor er forstandige læger ude og påpege,at de ikke har lyst til at tage et medikament,som producenten fralægger sig ansvar for? Der er meget mere at sige om medicinalindustri og lægegerning. Men hvis du ikke gider kigge på indicierne,vil jeg lade det ligge her.

  Kommentar by Nielsen — 14. juni 2021 @ 21:41

 33. Covidløgnen er så god til at eksponere skribenter såvel som resten af pressen

  Kommentar by Svend — 14. juni 2021 @ 21:46

 34. Hvorfor er forstandige læger ude og påpege,at de ikke har lyst til at tage et medikament,som producenten fralægger sig ansvar for? Der er meget mere at sige om medicinalindustri og lægegerning. Men hvis du ikke gider kigge på indicierne,vil jeg lade det ligge her.

  Kommentar by Nielsen — 14. juni 2021 @ 21:41

  Din store helt, tidligere præsident Donald J. Trump og tidligere førstedame Melania Trump fik injiceret Pfizer BioNTech vaccinen i januar 2021, så prøv lige at lomme tilbage på den, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 14. juni 2021 @ 21:54

 35. # Den nervøse, 20.15: MUNDBIND KAN VÆRE TRÆLSE OG IRRITERENDE, men er trods alt en mindre gene. Er det ikke lidt ulogisk eller selvmodsigende hvis man hævder at sygdommen er frygtelig farlig og meget smitsom, samtidig med at man siger at det giver god mening at lempe nu…? Jeg foretrækker ihvertfald at være u-enig med narrehatten Brostrøm, for tingene plejer at forholde sig lige modsat af hvad Brostrøm påstår.

  Hvis danskere dør af virussen, kan det måske være fordi “systemet” ikke vil give dem den bedst mulige behandling? Ihvertfald fortæller læger, virologer og nobelprismodtagere hos hodja, at der findes medicin som 98-99% sikkert helbreder på 2-3 dage. Det var også den tid det tog 74 årige Trump at komme ovenpå igen.

  Hvilken tillid kan man iøvrigt have til det danske “system” som er i gang med at udskifte sin befolkning? Og som allerede har forvandlet danskerne til untermenchen i deres eget land! Kan man have tillid til et system som er i fuld gang med at forvandle Danmark til en kopi af Sverige, Afrika og Kina/Nordkorea eller DDR?

  Kolbøtteborgens politik er direkte folkefjendsk, og ender let i helt vanvittige og kafkaske tilstande, og derefter i voldsomme konflikter og etnisk udrensning af danskerne.

  Hvad vaccinerne angår, er der et hav af oplysninger på nettet, som ikke ligefrem virker betryggende. Snarere stærkt bekymrende. Læs f.eks. om FN og WHO/Fauci.

  Kommentar by BENT A — 15. juni 2021 @ 00:30

 36. Læs også Klaus Ewalds, JP Jalvings og Ole Hasselbalchs knivskarpe og hårrejsende analyser.

  Kommentar by BENT A — 15. juni 2021 @ 00:35

 37. “Palme & co. tog mod ordrer fra Moskva”. (Det går bra i Sverige)

  Kommentar by BENT A — 15. juni 2021 @ 00:55

 38. Undskyld mig alvidende Jens Erik Andersson (…)

  Kommentar by Nielsen — 14. juni 2021 @ 21:41

  Så fik Notarius effektivt lukket kæften på Nielsen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 15. juni 2021 @ 10:22

 39. @25 Kommentar by Den Nervøse — 14. juni 2021 @ 20:15

  “så er risikoen for at dø af den stadig stor!”

  Risikoen for at dø af covid i DK pr. i dag er ekstrem lille.
  Vil tro at risikoen for at dø i en trafikulykke er større (specielt i Aarghus).

  PS. For ikke at gøre dig mere nervøs, skal jeg vaccineres i næste uge. Ikke af lyst, men af nød, pga. job-relateret rejseaktivitet.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 15. juni 2021 @ 10:38

 40. #29 JEA
  “Authorized Emergency Use” er IKKE en godkendelse.

  Det er et udtryk for en nød-procedure, altså lidt som et land i undtagelsestilstand. De normale, sikre, sundhedsfaglige og gennemprøvede testmetoder er fraveget – muligvis efter politisk pres.

  Igen. Det er ikke en godkendelse.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 15. juni 2021 @ 11:08

 41. Kommentar by Henrik Wegmann — 15. juni 2021 @ 11:08

  Igen. En FDA godkendelse er en godkendelse, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 15. juni 2021 @ 17:52

 42. Her er det WEGMANN 11.08 som har ret. At JEA ikke kan kende forskel på en normal godkendelse og en nød-ditto svarer til at en mand ikke kan kende forskel på en almindelig hest og en flodhest. Her har JEAs dømmekraft svigtet. Tror JEA også at en flodhest kan vinde et Derby galopløb?

  Kommentar by BENT A — 15. juni 2021 @ 19:41

 43. Fald ikke for hverken tests eller ‘vacciner’, det er meget simpelt; gør det ikke, gå ikke i magtelitens fascistiske fælder. Bekæmp disse nye tyranniske kontrolsamfund hvor friheden er en saga blot, skal det virkelig komme dertil, det er i hvert fald godt på vej hvis ikke flere siger fra i tide.

  Kommentar by LarsB — 19. juni 2021 @ 18:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper