15. juni 2021

Jakob S. Olsen om DR-værter: ‘Kunne vi ikke skrue blot en lille bitte smule ned for børnefødselsdagen’

Jeg ser ikke DR1, men når jeg en sjælden gang kommer til at høre P3, så får jeg samme følelse i kroppen som Jakob Steen Olsen giver udtryk for. Barsk mediekommentar af Jakob Steen Olsen i Berlingske – Pattebørnsvoksne har overtaget DR i bedste sendetid.

“DR er jo i principielt en stor, selvforsynende talentfabrik. Man udvikler selv de personligheder, der skal kastes ind i statsfjernsynets mange programmer, hvorefter de fordeles rundt omkring i sendefladen efter endt udklækning.

Nogle af dem smides også ind foran et kamera eller en mikrofon. En del af dem, der nu dominerer DR 1 – altså de voksnes hovedkanal – er rekrutteret direkte fra børnenes Ramasjang eller ungdomskanalen Ultra.

Jacob Riising, som DR ganske vist spyttede ud igen efter at have misbrugt ham til stort set alt, og Sofie Linde, som lod sig lokke andesteds hen, var nogle af de første. Men vi ser altså i øjeblikket en ny generations værter som Joakim Ingversen, Sofie Østergaard, Anna Lin, Silja Okking og Jannik Schow.

De har ikke bare en fælles baggrund i at lave tv for børn. De har også stort set allesammen taget den samme attitude med over på voksenfladen. De insisterer på en plaprende og overfriskt barnagtig tilgang til værtsrollen, som om de havde glemt, at de ikke længere var syvårige. Og at det ikke længere er børnehavebørn, der sidder foran skærmen.

Hvis man vil få øje på den omsiggribende infantilisering af samfundet, der skyller ind over os fra alle sider, så behøver man blot at tænde for dansk fjernsyns hovedkanal. … Kunne vi ikke skrue blot en lille bitte smule ned for børnefødselsdagen på DR1? Man kunne også spørge på en anden måde: Er der en voksen til stede?”

(Joakim Ingversen, tidligere DR Ultra-vært, gift med Sofie Linde; Foto: YT)

Oploadet Kl. 01:28 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119778/trackback

19 Comments »

 1. Ovenstående forklarer mange ting. For det er rigtigt at P1 er ved at være en parodi, een lang parade af pjat, vås, vrøvl, ligegyldige oplysninger og talentløs journalistik. Dog er der af og til indslag som ikke er helt værdiløse. Men for det meste er det spild af tid at lytte til P1 som er blevet ringere og ringere de senere år.

  Og hvis man ikke passer på, ikke er skeptisk nok, risikerer man at blive hjernevasket af løgnepropagandaen om ligestilling, metoo-krænkelser, co2 og berigelsen osv. (se PragerU for at få lidt modgift)

  Kommentar by BENT A — 15. juni 2021 @ 02:48

 2. PS: Vi har aldrig fået at vide om Sofie Lindes KLAGER over en 15 år gammel julefrokost (der blev udsendt af P1 og startede 800-1200 indslag og udsendelser om hvor dumme, værdiløse, grove og usle danske mænd er), overhovedet var sande eller frit opfundne og fantasifuldt formulerede beskyldninger)

  Kommentar by BENT A — 15. juni 2021 @ 03:06

 3. Det korte svar er, at der ikke er nogen voksne til stede hos DR overhovedet!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. juni 2021 @ 07:56

 4. Læs og se aldrig MSM. Du bliver psykoinfantil på stedet, vil pyssenysse kvindelige syriske terrorister og bytte dukker med Rosa Lund.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. juni 2021 @ 08:24

 5. Bubber: “Den ser så sød ud med de store øjne på mig” B.S . Christiansen “Vil du have aftensmad eller vil du ikke have aftensmad?” :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 15. juni 2021 @ 08:28

 6. “DR er jo i principielt en stor, selvforsynende talentfabrik.”

  TALENTFABRIK??

  Nej, en masse kopivarer på samlebånd, der indoktrinerer det samme efter Goebbles-princippet.

  STOP MEDIESTØTTEN lad falde, hvad ikke kan stå på egne ben, og der får socialismen/kommunismen et problem, for uden kapitalismen kan den ideologi INTET

  Og Pernille Skipper får stadig mest taletid i radioaviser.

  Kommentar by tavsen — 15. juni 2021 @ 10:06

 7. Medierne er fyldt med de her 25+ drenge og pigebørn der ikke ville have mange chancer uden for den boble de eksisterer i.
  Firs procent ideologisk pladder og tyve procent fri leg.
  Luk lortet.

  Kommentar by Hagmann — 15. juni 2021 @ 10:06

 8. DR har brugt så mange penge på bygninger og udflytning, at der ikke er penge til at lave TV og radio. Måske er det i virkeligheden godt, for de udsendelser, der sendes, er af utrolig dårlig kvalitet, de er tendentiøse, og i virkeligheden ligegyldige!
  Jeg er træt af at der altid skal være en sort og en araber med også nå det ikke giver mening! Jeg er træt af at terroristen og forbryderen altid viser sig at være en etnisk dansker eller måske en russer! Aldrig en sort eller en araber, selvom det i den virkelige verden vil være det mest sandsynlige , men ingen skal vove på at tage offerrollen fra den sorte og araberen! Godt der findes en slukknap! Selvom vi er tvangsindlagte til at betale for skidtet!
  Meningen med det skattefinansierede DR, og TV2 for den sags skyld, er at danskerne skal have en fælles referenceramme, men det løb er kørt, de er blevet alt for røde, vi ser stort set aldrig DR eller TV2 og vi er ikke alene!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. juni 2021 @ 10:46

 9. Nej, der er ikke nogen voksen tilstede, ikke på DDR, og heller ikke i Folketinget, Jakob.

  Kommentar by Kimski — 15. juni 2021 @ 11:53

 10. “DR er jo i principielt en stor, selvforsynende talentfabrik.”

  Kun rigtigt, hvis “talent” betyder gode evner for i uendelighed at gentage den vedtagne globalistiske propaganda.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. juni 2021 @ 15:33

 11. Diskursanalytisk cirkellogik fra R.U.C.:

  Ord skaber virkelighed. Følelser skaber ord. Feminazier skaber følelser. Uvirkelighed skaber feminazier. RUC skaber uvirkelighed.
  Konklusion: RUC skaber virkelighed.
  UHA-UHA – logisk inkontinens fra RUC:-)

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. juni 2021 @ 16:17

 12. Nu har hende, der plantede fake-news før valget i Grønland sørme sygemeldt sig. Hvad med en fyreseddel? Sådan at miskreditere journalistbranchen med fake-news.

  Kommentar by tavsen — 15. juni 2021 @ 16:20

 13. HAHAHAAAHA
  Gift med Sofie Linde

  HAHAAHAHHA
  AVAV min mave
  HAHAHAHA

  Kommentar by Bjarne Jensen — 15. juni 2021 @ 18:53

 14. Kommentar by BENT A — 15. juni 2021 @ 03:06

  Sofie Linde fra Zulu Comedy Galla 2020:

  “Jeg har været i mediebranchen i 12 år. Og hvis vi nu skal være ærlige – og det skal vi jo. Så har jeg mødt ekstremt mange magtfulde mænd, der har været pisse ulækre.

  En historie fra dengang jeg var 18 år gammel og lige var startet i DR. Og helt vildt lækker, bevares. Overhoved ikke gravid ligesom nu.

  Vi skulle til julefrokost og jeg havde glædet mig. Så kommer der denne her store tv-kanon op, tager fat i min arm og siger:

  Hvis du ikke går med ud og sutter min pik, så fucking ødelægger jeg din karriere. Så fucking ødelægger jeg dig.”

  Jeg tror Sofie Linde er fuld af løgn. Hvilken “tv-kanon” eller mand tænder på, at true med at slå tænderne ud af hovedet på en 18-årig pige hvis hun ikke giver et blowjob?

  Hvad laver en 18-årige pige overhovedet på Danmark Radio? Hvorfor ved ingen radioværter på DR’s P3 noget om musik længere? Hvorfor skal vi se på Sofie Lindes narcissistiske scene-strip:
  https://ekstrabladet.dk/underholdning/dkkendte/sofie-linde-er-gravid/8264802

  Kommentar by Thomas M. — 15. juni 2021 @ 20:53

 15. @ Thomas M.: Det var HansJørgen Jensen, daværende DR generaldirektør.
  Den blonde Sofie gav faktisk HansJørgen er et blowjob, fordi hun ville gerne være noget i medieverdenen i DK.
  Utroligt hvad man kan opnå med et blowjob.

  Al denne krænkelse af kvinder(og mænd) i medieverdenen og i politiske partier(S-RV-K) var totalt accepteret for 10-15 år siden.

  Det er et sprængfarligt emne i dag som de gør alt for at dække over.
  Mette FUSK vil ikke tale om PÆdofil-Jeppes voldtægt eller praktikanten der blev slikket på af en ansat i S, og hvorfor mon?
  Mon ikke FUSKen selv, som ung rebel, selv velvilligt, både har slikket og ladet sig slikke på, for hurtigt at stige i graderne i partiet. Nogen kunne jo have set noget, eller været med, derfor er FUsken tavs!

  Ang. DDR, Jakob Steen Olsen har 100% ret omkring niveauet i DDR. Specielt Kåre Kviust taler ned til seerne med et svedent grin.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop FN! DanEXit! Støt SK!
  Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 16. juni 2021 @ 00:10

 16. http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2020/09/skandale-brnenes-minister-pernille.html

  Kommentar by Thomas M. — 16. juni 2021 @ 00:22

 17. Kommentar by Piotr — 16. juni 2021 @ 00:10

  Hans Jørgen Jensen kan det ikke være (født 29. maj 1931, død 23. februar 2019 i Virum). Men måske det var Maria Rørbye Rønn uden make-up?

  Kommentar by Thomas M. — 16. juni 2021 @ 23:59

 18. Åh-jo Thomas, du ved gamle hvide mænd!
  P.

  Kommentar by Piotr — 19. juni 2021 @ 21:42

 19. Glem ikke at Venstre og Konservastive afskaffede licensen …..

  (Sarkasme kan forekomme)

  Kommentar by Bilka — 19. juni 2021 @ 23:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper