18. juni 2021

‘Fuck you, Greta!’

Jeg får næppe tid til at se på ramkortet før jeg rammer Århus, så her blot lidt støj til en åben tråd. Der er ingen national grisefest på Camp Trump i år, men værten har fået ny bil, og lod mig venligst prøvekøre hans GMC Sierra. En 5,7 liters V8 med et benzinforbrug af en anden verden. Jeg satte farten ned, da jeg opdagede at speedometeret målte i miles. ‘Fuck you, Greta!’

Oploadet Kl. 21:07 af Kim Møller — Direkte link107 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119828/trackback

107 Comments »

 1. Det ligner en bil jeg godt kunne bruge i mit lille skovparadis!

  Kommentar by ino — 18. juni 2021 @ 21:52

 2. Sandsynligheden for I kører ind i Mohamad Tarek er nok meget lille…

  https://www.bt.dk/krimi/mand-i-kritisk-tilstand-politiet-soeger-efter-flugtbilist

  Kommentar by kartoffeldansker — 18. juni 2021 @ 22:45

 3. @ kartoffeldansker — 18. juni 2021 @ 22:45
  Lige mine ord. Og hvis han bliver fanget får han jo ekstra straf pga vandvidsbillisme….dvs 6mdr betinget i stedet for 4 mdr

  Kommentar by redneck — 18. juni 2021 @ 22:48

 4. Er det en musliim?

  En mand er i livsfare, efter at han fredag aften blev påkørt af en flugtbilist ved krydset mellem Silkeborgvej og Åby Ringvej i Åbyhøj ved Aarhus.

  Det oplyser Østjyllands Politi, der fik anmeldelsen om ulykken klokken 18.43.

  Manden blev påkørt af en bil, der kom kørende med meget høj fart ad Silkeborgvej i retning mod Brabrand, skriver politiet i en pressemeddelelse.

  Kort før krydset ved Åby Ringvej blev manden ramt af bilen. Han er bragt til sygehuset og er i kritisk tilstand.

  Efter ulykken flygtede bilisten ud ad Silkeborgvej, og politiet leder fredag aften stadig efter ham.

  Østjyllands Politi vil meget gerne høre fra vidner til ulykken, og vidner, der kan være med til at klarlægge, hvor flugtbilisten efterfølgende kørte hen.

  Kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi Janni Lundager kan dog ikke sige noget om farve eller andre oplysninger om bilen kort før klokken 22, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 18. juni 2021 @ 22:51

 5. Yeah, fuck you, Greta!
  https://www.youtube.com/watch?v=I18xbo3OJFc

  Kommentar by Kimski — 18. juni 2021 @ 22:53

 6. I forbindelse med et alvorligt færdselsuheld tidligere på aftenen efterlyser vi nu den formodede flugtbilist, 20-årige Mohamad Tarek Younes. Har du oplysninger om, hvor han befinder sig, så kontakt os på telefon 114, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 18. juni 2021 @ 23:00

 7. Endnu en mujaffa knuser en dansker på Åby Ringvej. Som altid en kylling der flygter. Efterlyses af østjyllands muslimpoliti med billede

  Kommentar by Revser — 18. juni 2021 @ 23:12

 8. AFLIVNINGEN AF DANSKERNE, OG TERRORISERINGEN AF DANSKERNE, FORTSÆTTER PLANMÆSSIGT.

  FOLKEMORDSTINGET holder en støt kurs ligesom Titanic i sin tid. Og alle, gentager ALLE de gamle partier arbejder flittigt og utrætteligt på at udplyndre, udskifte, udrense og udslette danskerne.

  Fordi danskerne er nogle untermenchen, racister, sexister, kvindeundertrykkere, mandesvin, fejlfarver og islamofober som ikke fortjener at beholde deres menneskerettigheder, kultur, velfærd eller nogetsomhelst andet.

  Det vil derfor kun være retfærdigt at fratage danskerne deres land, byer, boliger, børn, tid, penge, infrastruktur, frihed og fremtid.

  Officielt er zombiernes borg meget bekymret for om danskerne har det godt, men man skal ikke være naiv. Det er bluff altsammen. F.eks. fortsætter indstrømningen, selvom man lader som om der føres en stram politik. F.eks. er dramatiske nedskæringer og forringelser på vej, selvom det påstås at økonomien er bomstærk.

  Kommentar by BENT A — 18. juni 2021 @ 23:18

 9. Er det en muslim?

  JA! DET ER ALTID EN MUSLIM, HVORNÅR FUCKING FANDEN I PANDEN BEGYNDER AKS MED AT INDSAMLE ISLAMET OG TVANGSDEPORTERE DEM?

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 18. juni 2021 @ 23:22

 10. forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 18. juni 2021 @ 23:23

 11. PS: Kimsky kl. 22.53: Videoen med Peter Schrøder er sjov. Og der er flere andre morsomme små film.

  Kommentar by BENT A — 18. juni 2021 @ 23:37

 12. Endnu engang er en dansker offer for politikernes udsalg af Danmark.

  Kommentar by Revser — 18. juni 2021 @ 23:49

 13. Ellemann udtaler i Debatten, at en blå bloks udlændingepolitik kun vil være marginalt anderledes. Ja, du hørte rigtigt. Clemment måtte endda spørge ham én gang til, for han var også i tvivl, om han hørte rigtigt. Derfor bør din stemme lægges langt til højre for V, hvis du vil vise tinget, at du vil have islam ud.!

  Kommentar by Gert — 18. juni 2021 @ 23:53

 14. Hvilket forbandet millieausvin. Han sku’ tvinges til at betale for alle de træer Greta har fældet.

  Kommentar by Nielsen — 18. juni 2021 @ 23:56

 15. PÅLIDELIG UNDERSØGELSE…???

  Ifl. en rundspørge-undersøgelse mener mange danskere at medierne er fulde af fake-news, løgn, pjat og oppustede historier. Og det er da et sundhedstegn at danskerne er begyndt at gennemskue medierne.

  Men nu kommer vi så til det store gys og chok: 60-65 procent mener at blandt medierne incl. aviserne er DR det mest pålidelige medie. DR stoler 2/3 af lytterne/seerne på.

  Det er da virkelig til grin. To ud af tre tror på løgnefabrikkens løgnehistorier. Ha ha ha ha ha, hulk, støn, suk. Oh V, oh V, oh dobbelt VV.

  Hvordan skal det her land kunne overleve nogetsomhelst ret meget længere, hvis antallet af lalleglade og barnlige naivister er så stort…?

  DR er den førende propaganda- og reklamestation for masseindvandringen, feminismen, ny-kommunismen, co2-hysteriet, hetzen mod mænd og familier og den igangværende undergravning af samfundet.

  DR er et giftigt foretagende og det danske folks fjende.

  Kommentar by BENT A — 19. juni 2021 @ 00:06

 16. Stærkt! :)

  Kommentar by Lars H — 19. juni 2021 @ 00:11

 17. “WWG1WGA” afslører at der er tale om en “Q-A-Nonsense” tilhænger, en Psy-Op, som fik tusindvis af naive boomere til at vente i evighed på at Trump & Co. ville redde dem i stedet for at gøre noget aktivt for hvide amerikanere.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. juni 2021 @ 00:21

 18. Endnu engang rammes en betjent af Islam. Denne gang i Aarhus. Sidste gang døde en betjent i Kbh ved et frontalt uheld, hvor gerningsmanden var mujaffa. Nå ja, det var også en mujaffa, der skød to betjente på Christiania… nå ja, og der blev skudt adskillige betjente af mujaffaterrorist Omar… Jeg kunne blive ved…

  Kommentar by Gert — 19. juni 2021 @ 01:05

 19. Jeg ku’ ikke være mere enig Peter Nielsen.

  Kommentar by Nielsen — 19. juni 2021 @ 01:41

 20. Nu vi har svedsken fremme,kan vi konstatere: At han ikke fik drænet sumpen, at han ikke fil stækket FBi CIA og NSA. at han ikke satte skatterne ned og først og fremmest ikke fik gjort kål på Federal Reserve. Selv om den gode hr Trump (udtales uden f) havde held med at lede amerikanere ud i flere krige, har han altså nærmest intet opnået.
  Det viser at den siddende præsident er helt så skadelig for folket og dets frihed, som den forrige.
  Vender vi blikket indad,tegner sig samme billede: Vi har en badeboldspornotøs til minister,som gud hjælpe mig har ansat en mulat til såkaldt integrationsminister. Den uvidende stodder har hun fået til at stikke os blår i øjnene,ved at påstå at vi har en stram udlændingepolitik. Æd een dansker. Samtidig vil møgsækken(statsministeren) have os til at tro,at retssamfundet lever i bedste velgående.Jo tak cristiansborgske løgnalse. Det vi ser,er at voldsforbrydere IKKE bliver dømt,fordi de er brune mennesker og at priserne stiger fordi den justitsforsvarede “national”bank trykker flere og flere penge.
  God morgen siger jeg bare.

  Kommentar by Nielsen — 19. juni 2021 @ 04:13

 21. The green thing,
  https://www.youtube.com/watch?v=1xAXDKfvaKo

  Og til klima mongolen – Fuck U Greta!

  Kommentar by grove city, ohio — 19. juni 2021 @ 06:29

 22. God satiretegning, der siger det hele om Greta og klimahysteriet:
  https://grrrgraphics.com/climate-facade-updated/

  Kommentar by Hertz — 19. juni 2021 @ 07:55

 23. Der er et interview med geniet fra anno’s link i off topic her: https://ekstrabladet.dk/krimi/jeg-er-kendt-som-vanvidsbilist/8641394

  Men nu hvor perkerne har kørt en betjent ned kan det jo være at politiet i århus langt om længe får fingeren ud. Foreløbigt har de samme genier som har lukket forbryderne ind i landet fundet på at opsætte kameraer i ca 1 meters højde i krydset, i danmarks største ghetto…

  Det er som om de insisterer på at holde liv i århus historierne derovre, istedet for deres egne borgere.

  Kommentar by Per — 19. juni 2021 @ 08:18

 24. Århus? hvor ? hvornår? :-)

  Kommentar by Michael Unna — 19. juni 2021 @ 08:20

 25. * Jens Erik Andersson 22:51
  Ja naturligvis! Hvad havde du ventet?

  Kommentar by Den Nervøse — 19. juni 2021 @ 08:45

 26. ‘Fuck you, Greta!’ – Hvem i alverden kunne dog finde på det, måske undtagen en raskt ungt alternativt handyr fra Bumfuckingstan. De springer jo på alt med eller uden puls.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. juni 2021 @ 08:55

 27. Det er nok utilsigtet men på Pic. 2 kan man se de grønne nåletræer og helt ude til højre en lille klynge døde nåletræer.

  Et fint billede på et af de første “beviser” der omhandlede SKOVDØDEN – da da da daeee. Da rigtige videnskabsfolk undersøgte årsagen opdagede man at det ikke var syreregn men blot mangel på kalk i undergrunden hvilket Svenskerne, af alle mennesker, hurtigt afhjalp ved at sprede tusindevis af tons kalk i de Svenske søer og andre områder med kalkfattig jord. Wupti, problem solved.

  Mærkeligt nok, her i vore nuværende klimasituation, taler Greta og Co. ikke ret meget om syreregn og døde nåletræer nu hvor man kender den rigtige årsag. I Tyskland er der godt nok stadig store områder med døde nåletræer men det er mere et insekt-problem ( en eller anden bille ) end syreregn.

  Så – Fuck you Greta.

  Kommentar by Santor — 19. juni 2021 @ 08:56

 28. Årsagen til den voldsomme udbredelse af moskeer er, at invasionsstyrkerne har brug for våbendepoter og kontrolcentre for de paramilitære grupper/bander, der fungerer som fortropper til den islamiske magtovertagelse, når de bliver mange nok.
  Da islam ekspanderede i 7-800 tallet i Nordafrika brugte de samme taktik. Moskeerne var militære forposter og minareterne var udsigtspunkter for de invaderende erobrere – med religion som kulisse.
  Forbyd bygning af flere moskeer og riv de eksisterende ned – vi ønsker ikke fjendtlige fremmede magters militære installationer i Danmark.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. juni 2021 @ 09:06

 29. Noget om feminisme og woke/nyopvågnede kvinder:

  LIGE SIDEN AT DET BLEV MODERNE BLANDT DANSKE MÆND OG VÆLGERE at overlade alt til kvinderne, især de politiserende kvinder, kvindesagskvinderne, ligestillingsfanatikerne, kommunistkvinderne, feltmadrasserne, følelsespornokvinderne og de hysteriske aktivist-kællinger på klima-, metoo-, krænkelses- og indvandringsområdet osv.,

  er det gået den helt forkerte veje med Danmark. Vi er kommet tæt på de galehusagtige og skrækkelige svenske tilstande. Jelved, Zenia, Rosa Lund, Pernille Skipper, Sofie Carsten og Sofie Linde osv. har ikke gjort noget godt for Danmark.

  Det kan forklares meget kort: Kvindesagen, ligestillingen og “kvindefrigørelsen” betyder oversat til sandheden: Op med kvinderne og kommunismen, ned med mændene, familierne, civilisationen og al sund fornuft.

  Kvindesagen har intet med retfærdighed at gøre. Det handler udelukkende om kommunisme og magt. Magt til at rage til sig og magt til at styre og herse med andre. Magt til at håne, udnytte, ydmyge, nedgøre og tyrannisere mændene, familierne og de almindelige borgere.

  Tydeligst kommer det til udtryk i familie- og skilsmissepolitikken. De røde kvinder har snakket om ligestilling og ligeret i 100 år. Men nu hvor de så har fået næsten al magt på f.eks. skilsmisse-området, bruger de den til at diskriminere mændene så groft, at man tror det er løgn. Ex-koner gøres automatisk til fejlfrie helgeninder, mens mændene behandles som noget værdiløst skrald som katten har slæbt ind.

  Lige så modbydelige og perverse disse magt-kvinder er overfor mændene, lige så ækle, brutale og umenneskelige er de overfor børnene. Dem tages der ikke hensyn til. Iskold afstumpethed præger sagsbehandlingen overfor de opløste familiers sagesløse børn.

  Og så har kommunisterne iøvrigt også manipuleret så flittigt og så længe, at Danmark har noget nær verdensrekord i skilsmisser.

  Også mange andre goder har femi-fascisterne fået udryddet, men det tager vi en anden gang.

  Læs hellere om DDR, Nordkorea, Sovjet og Sverige inden det er for sent.

  Kommentar by BENT A — 19. juni 2021 @ 09:28

 30. I juni 2021 er hverdagsterroren og bekrigelsen af det danske samfund nået til, at muslimerne nu uden varsel, uden tøven angriber den udøvende magt i Danmark, her ved at bruge et tonstungt køretøj på bevidst at køre en politibetjent ned i et åbenlyst drabsforsøg i Aarhus:

  Politiet har ledt efter manden natten igennem. Blandt andet med helikopter.
  En 31-årig mandlig betjent er i kritisk tilstand, efter at han blev påkørt af en flugtbilist fredag aften.

  Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.
  Påkørslen skete i krydset Silkeborgvej/ Åby Ringvej i Åbyhøj, hvor betjenten var i færd med at lægge ’stop sticks’ ud på vejen for at stoppe bilisten, der i forvejen var på flugt fra politiet.

  Østjyllands Politi oplyser, at de på baggrund af den foreløbige efterforskning formoder, at føreren af bilen er identisk med 20-årige Mohamad Tarek Younes fra Hasle.
  Politiet har efterlyst manden med billede og bringer følgende beskrivelse af ham:

  185 centimeter høj
  Mørk i huden
  Muskuløs
  Sort, mellemlangt skæg og hår, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juni 2021 @ 09:33

 31. HVAD FUCK ER DEN PSYKOPAT STADIG I DANMARK FOR?

  »Jeg kører meget hasarderet. Jeg er kendt som vanvidsbilist her rundt omkring. Jeg kører over for rødt hele tiden. Det skal den røde lygte ikke forhindre mig i.«

  Sådan sagde 20-årige Mohamad Tarek Younes fra den vestlige Aarhus-bydel Hasle i et indslag bragt af TV2 Østjylland 27. januar. Indslaget omhandlede nye kameraer, som politiet ville sætte op i særlige belastede lyskryds i Aarhus for at bekæmpe vanvidsbilisme,

  Mohamad Tarek Younes er af Østjyllands Politi udpeget som den formodede flugtbilist, der i går aftes klokken 18.14 var involveret i et alvorligt færdselsulykke fredag aften i krydset mellem Silkeborgvej/Åby Ringvej mellem Åbyhøj og Gellerup, hvor en 31-årig politibetjent blev påkørt og pådrog sig alvorlige skader.

  Manden er ifølge Østjyllands Politi i kritisk tilstand sent i går aftes, men der er ikke oplyst noget nyt om den påkørte betjents tilstand.

  Politibetjenten blev påkørt af bilen, der kom kørende med meget høj fart, hvorefter føreren af bilen flygtede fra stedet ad Silkeborgvej i retning af Brabrand.

  Flugtbilen blev ifølge politiet fundet nær uheldsstedet, men Østjyllands Politi leder fortsat efter 20-årige Mohamad Tarek Younes, oplyser de i en pressemeddelelse lørdag morgen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juni 2021 @ 09:38

 32. GUSTAV JENSEN 09.06: Du har jo ganske ret, men du har en hård og sammenbidt modstander, nemlig Joy Mogensen som ønsker så mange moskeer til Danmark som muligt. Og så er der jo også Joy’s veninder, Rosa Lund, Mette Fupsen, Jelved og Zenia osv.

  Og der er EU-toppen og DF-toppen.

  Kommentar by BENT A — 19. juni 2021 @ 09:44

 33. “Trump 2020”
  Med Bidens åben grænsepolitik, kommer amerikanere til at lide under de samme samfundsnedbrydere, som flugtbilisten Younes.

  Det er desværre ikke længere de fremmede der er vores fjende nr1 men vores egne politikere, og medierne spiller med på drømmen om multikultur.

  Kommentar by k.m. — 19. juni 2021 @ 10:08

 34. femi-fascister = føle-fascister.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. juni 2021 @ 10:08

 35. Hvordan holder man stanken ud, når man ligger på knæ i lange rækker med snydeskaftet lig op i rumpen på ham foran?

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. juni 2021 @ 10:10

 36. Tror I herinde på Uriasposten, at andre muslimer i Brabrand gemmer den bundkriminelle psykopat og flugtbilist Mohamad Tarek Younes, så politiet ikke kan finde ham og anholde ham?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juni 2021 @ 10:11

 37. Tror I herinde på Uriasposten, at andre muslimer i Brabrand bevidst trods offentlig efterlysning gemmer og skjuler den bundkriminelle psykopat og flugtbilist og muslim Mohamad Tarek Younes, så politiet ikke kan finde ham og anholde ham?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juni 2021 @ 10:27

 38. *Jens Erik Andersson 10:11
  Ja!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. juni 2021 @ 10:53

 39. https://www.document.no/2021/06/18/demokratenes-revolusjon-i-usa-er-allerede-pa-et-niva-hvor-de-fortaerer-sine-egne-barn/

  Kommentar by k.m. — 19. juni 2021 @ 11:01

 40. Troede folkemødet var aflyst i år…

  Kommentar by KineserSnot — 19. juni 2021 @ 11:07

 41. Kommentar by Peter Nielsen — 19. juni 2021 @ 00:21

  De imod ‘deep state’ siger du til mig at de tager fejl?

  Kommentar by KineserSnot — 19. juni 2021 @ 11:13

 42. Kommentar by BENT A — 19. juni 2021 @ 09:28.

  Det er sådan her man som femimarxist tiltusker sig magten i et samfund på længere sigt: Man skærer simpelthen akillessenen over på drenge lige fra første klasse, i kapløbet om indflydelse og positioner efter endt uddannelse.

  Indledningsvist skal det lige fremhæves, at artiklen omhandler England, men det samme gør sig gældende overalt hvor feminismen er en faktor.
  Der er desuden overhovedet ikke noget belæg for påstanden om, at de mandlige lærere skulle udvise samme adfærd, for det handler lige så meget om hunkønnets flokmentalitet, og behovet for yngelpleje af den gruppe man identificerer sig med, som det handler om spillet om magten, og skabelsen af fremtidige politiske marionetter/droner.
  Til forskel fra BT’s artikel her, er det endnu ikke lykkedes mig at finde en tilsvarende artikel fra udlandet, (og der er edderhyleme’ mange af dem!), hvor denne påstand om de mandlige læreres adfærd går igen.*

  Grunden til at jeg fremhæver lige det aspekt er, at det er et godt eksempel på, hvordan man synliggør en dyb uretfærdighed, og en adfærd der rent objektivt er et øjeblikkeligt fyringsgrundlag, med en solid gang *whataboutism fra BT’s side, der ikke har noget som helst at gøre med det problem, som artiklen meget nødigt ønsker at belyse.

  Et andet trick man også ser brugt i den slags artikler, hvor den nuværende ulighed mellem kvinder og mænd/drenge og piger er indiskutabel er, at man skjuler kønnet på artiklens forfatter med et pseudonym, anonymitet, eller anden form for vildledelse, så forfatterens egen forskruede holdning til den faktuelle virkelighed omkring svineriet ikke bliver FOR åbenlys.

  Desværre for forfatteren, er jeg så gammel i gårde på det her område, at jeg ikke lader mig snyde af sådan noget længere.

  Et godt hint er, at man simpelthen ikke selv kan lægge låg på gyno- og egocentrismen længe nok til at bluffet virker, og i det her tilfælde afslører artiklens kvindelige forfatter sig selv ved, at noget der lægger ud med at handle om drenges vilkår, alligevel kommer til at omhandle pigerne, samt hvor svææært de stakkels små pus har det, på trods af at de bliver båret på hænder og fødder gennem uddannelsen, (læs: livet), som artiklen jo altså alligevel får påvist, trods forsøgene på at neddrosle alvoren i forskelsbehandlingen, og det bevidste forsøg på at skabe en mandlig underklasse, allerede fra første skoleklasse.

  Og det er sådan femi-marxisterne i undervisningssektoren skaber kvindelige politikere som Rosa Lund og Pernille Skipper, bare for at nævne et par stykker. Jeg kunne reelt set lige så godt have nævnt Mette Frederiksen og Thorning-Schmidt, de er alle skåret over den samme læst, for de har alle været igennem den samme indoktrinering fra barnsben.

  Guderne må vide hvor de havde været i dag, og hvilket karaktergrundlag de havde skullet arbejdet med, hvis ikke det var lykkedes femi-marxisterne at reducere antallet af mandlige lærere drastisk fra faget, med deres falske pædofili-anklager op gennem firserne, således at de eneste af slagsen der er tilbage i erhvervet er omvandrende nikkedukker, ja-sigere, “bløde” mænd, og hårboller.Ofte kogt ned i den samme karikatur af det, der skulle forestille at have været en mand.

  Og konservative mandlige lærere i dag kan du godt glemme alt om, det var dem man først gik efter, mens resten af verden red løs på “incest-bølgen” der OGSÅ viste sig at være grebet ud af luften og fri fantasi. Men som var yderst effektivt, i kraft af det man så kunne foretage sig i undervisnings-regi, mens alle var optaget af det andet “offer”-cirkus.

  -Alt sammen eksempler på, HVAD det er for en form for “ligestilling” man får, når man naivt støtter kvindebevægelsen, læs: Marxisterne.

  De har nemlig INGEN interesse i hverken ligestilling, sammenhold mellem kønnene, eller fraværet af generel samfundsmæssig splittelse på alle fronter.

  Og at kvinder i dag aldrig har været mere utilfredse med tilværelsen og ulykkelige, ifølge al relevant research på området, viser jo også meget godt, hvor lidt det her egentlig handler om hunkønnets ligestilling, generelle rettigheder, og velbefindende, når det kommer til stykket.

  For det er jo også deres drenge, der bogstaveligt talt får anklerne brækket på “ligestillingens” alter, udelukkende på grund af deres kønsorganer, (og nu om dage også hudfarven).

  Jeg vil lige afslutte med at understrege, at det her handler ikke om at gøre drenge og mænd til “ofre”, dem har vi sgu rigeligt af i forvejen, lad os for guds skyld undgå at hoppe med på den vogn af folk der har ondt af sig selv, og synes det er andres opgave, at rette op på deres eget liv, fordi de er for slappe til at tage hænderne op af lommen og gøre noget ved det selv.

  Nej, det handler om at påvise det svineri, der dagligt foregår lige under vores næser, og som de fleste mænd i dag vælger at overse, fordi de er skide bange for st skulle sove på sofaen et par nætter, mens deres drenge samtidig går til grunde, under kvindelige læreres manglende varetagelse af DERES interesser og fremtidudsigter.

  https://ekstrabladet.dk/nationen/article4237216.ece

  Og så gider jeg i øvrigt ikke at snakke mere om hysteriske og psykotiske kællinger i den her weekend, jeg har en bedre model der står her og rykker i mig, for at komme en tur på fjorden.

  Må i have en god én af slagsen derude, jeg håber lidt af det her hænger ved.
  End of rant, Kimski over and out.

  Kommentar by Kimski — 19. juni 2021 @ 12:00

 43. Muhammed Tarmek Younes havde travlt, da han ville hente nogle vigtige dokumenter i forbindelse med ansøgning til Harvard University, hvor han skal læse astrofysik. Nu er Muhammeds fremtid pludselig noget usikker p.g.a. hændeligt uheld. Vi må håbe at både Sofie Carsten Nielsen og Rosa Lund kan gribe ind og redde denne begavede unge mands lysende karriere.

  Kommentar by Thor — 19. juni 2021 @ 12:09

 44. Nice ride :-)

  Kommentar by sebastian — 19. juni 2021 @ 12:33

 45. @ Kimski — 19. juni 2021 @ 12:00

  Nice ;)

  Kommentar by Santor — 19. juni 2021 @ 12:35

 46. Nick Hækkerup er forarget ! det er jeg også, over at Hækkerup ikke for længst har smidt de kriminelle ud, plus alle dem på offentlig forsørgelse, der bare er klods om benet på danske skatteydere.

  Kommentar by k.m. — 19. juni 2021 @ 12:51

 47. http://englishwire.today/actor-tom-selleck-i-would-say-fck-you-to-anyone-who-wants-donald-trump-to-2/
  Hollywood legend Tom Selleck has praised Donald J. Trump as President of the United States. In a meeting with Breitbart News, the legendary American actor stated: “I’m completely sure that he is the best so far.

  I’m saying I like this guy.” “He’s an answer to our problems. We need to get behind him. The Republicans need to unite behind this man. We need somebody to go in and reconstruct us in a sort of way, get us back to where we were, who we need to be.

  Kommentar by k.m. — 19. juni 2021 @ 12:58

 48. SOVJET-FEMÅRSPLANERNE ER NU LAVET OM TIL EU-TREDIVEÅRSPLANER OG CHRISTIANBORGSKE TI- OG TYVEÅRSPLANER.

  Læg mærke til hvordan regeringer der alligevel er væk om få år, nu planlægger mange år frem, i grelle tilfælde 50-100 år frem. (Nazisterne havde endda en 1000-års plan)(Tusind-års riget)

  Mette Fupsens regering har også store planer. Men overser måske at allerede om 5 eller 10 år kan det være de kulturfremmede evighedsturister som reelt styrer Danmark. For alle de gamle partier ligger på maven for EU, for godhedsindustrien og for indvandrerne. Danskernes magt over deres eget land, danskernes medindflydelse, mindskes dag for dag.

  Mens folkeskibet synker under os, planlægger Borgens politikere for evigheden. De lader som om alt er godt. Og som om Danmark stadig er danskernes land LANGT ind i fremtiden.

  MEN DET ER SLET IKKE SIKKERT…!!! For folkeskibet har huller i skroget, meget vand er løbet ind, og skibe har det med at kæntre hurtigere og mere pludseligt end man tror.

  Læs M. Jalving, Ole Hasselbalch og D. Murray.

  Kommentar by BENT A — 19. juni 2021 @ 13:01

 49. Hvorfor er trafikterroristen og muslimen Mohamad Tarek Younes og hele hans familieklan stadig i deres lejligheder i Brabrand?

  Hvorfor er trafikterroristen og muslimen Mohamad Tarek Younes og hele hans familieklan stadig i Danmark?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juni 2021 @ 15:24

 50. FORBRYDERISK INKOMPETENCE, skrives der nu på nettet i forbindelse med Pfizer vaccinen, hjertebetændelser, børn, unge og kommunisten-bøssen Brostrøm. Læs selv hos hodja som har mange videoer om den kinesiske virus.

  Planlægger man evt. at iværksætte en 3. bølge ved at tillade tætte forsamlinger, ved at afskaffe mundbind, ved for tidligt at skabe indtryk af at smittefaren er overstået..?? Og hvad er der nu med den indiske mutation?

  Kommentar by BENT A — 19. juni 2021 @ 15:36

 51. Kommentar by BENT A — 19. juni 2021 @ 15:36

  Hvad med at vaccinere trafikterroristen og muslimen Mohamad Tarek Younes med 600 doser af Pfizer BioNTech vaccinen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juni 2021 @ 15:42

 52. Jeg væmmes ved forsidebilledet på vafo.
  Man kan sige det er “fed” reklame for Islam
  https://vafo.dk/artikel/%C3%A5rets-bedste-l%C3%A6rlinge-og-elever-blev-h%C3%A6dret

  Kommentar by k.m. — 19. juni 2021 @ 16:35

 53. HELDIGVIS ER DER ANDRE, DER KAN SE FORSKELSBEHANDLINGEN

  https://tv.frihedensstemme.dk/2021/06/19/dansk-politi-er-hurtige-til-at-efterlyse-kriminelle-migranter-naar-betjente-selv-bliver-ramt/

  Kun fire timer og 11 minutter senere bliver der offentliggjort et billede og en efterlysning af vanvidsbilisten Mohamad Younes (der tidligere har pralet med sin kriminalitet i et licensmedie, red.). Den efterlysningsservice bruger politiet sjældent, når danske kvinder bliver voldtaget, eller unge mænd bliver udsat for voldelige overfald. I nogle tilfælde kan der gå måneder, før eventuelle fotos af den mistænkte gerningsmand bliver offentliggjort – i andre tilfælde skjuler politiet billedet af den efterlyste under hele sagen.”

  Kommentar by tavsen — 19. juni 2021 @ 16:37

 54. I dag en kæmpestatue af narkomanen, den voldsdømte psykopat, nu afdøde George Floyd, i morgen en kæmpe statue af den bundkriminelle trafikpsykopat og muslim, snart afdøde Mohamad Tarek Younes.

  BROOKLYN, New York City (WABC) — As part of Saturday’s Juneteenth holiday celebrations, a George Floyd statue was unveiled in Brooklyn.

  The six-foot statue of Floyd was created to honor the man whose police brutality death in Minneapolis last year sparked a movement for social justice.

  It will be on display at Flatbush Junction for two to three weeks, thanks to the work of artist Chris Carnabuchi.

  From Flatbush Junction, the statue will then go on display at Union Square in Manhattan, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juni 2021 @ 16:59

 55. Camp Trump(?) Bornholm? :-)

  Kommentar by Michael Unna — 19. juni 2021 @ 17:06

 56. Jeg spænder hanen når jeg ser der er faktatjek på en vaccine artikel

  fra Reuters : Claims that British Airways is in “crisis talks” with the British government due to the deaths of three pilots who received COVID-19 shots are unfounded, a company representative and British medicines regulator spokesperson has told Reuters.

  Kommentar by k.m. — 19. juni 2021 @ 17:17

 57. THE ARCHITECTS OF WESTERN DECLINE
  bitchute /video/TCLP3jgsaCKW/

  Kommentar by Svend — 19. juni 2021 @ 17:43

 58. “EN LIGE HØJRE TIL VERDENS-SITUATIONEN”. Endnu en fremragende artikel af Klaus Ewald, om hvordan tåbelige politikere har gjort USA og hele Vesten afhængig af Kina. Noget som sammen med andre kortsynede dumheder kan blive årsag til at både Europa og USA synker ned i fattigdom, statsterror, elendighed og massedød.

  De rædsler som store dele af verden gennemlevede 1930-1960, er tilsyneladende ved at vende tilbage.

  Kommentar by BENT A — 19. juni 2021 @ 17:52

 59. MED TIL VANVIDDET HØRER, at den røde frau Merkel tilsyneladende mener at det er en god idé at få Iran udstyret med atombomber og langdistance raketter. Og så er der jo også den igangværende import af millioner og atter millioner af “berigere”.

  Kommentar by BENT A — 19. juni 2021 @ 18:10

 60. 18:10
  bitchute /video/MzVUhwtT8IM7/

  tid: 1:05

  Kommentar by Svend — 19. juni 2021 @ 18:32

 61. NB til tavsen — 19. juni 2021 @ 16:37

  En passager er også efterlyst, kan mennesker på flugt fra politiet stadig modtage kontanthjælp ?????????

  Mon Zenia Stampe stadig tror på, de ligner os andre om 20 År? (udtalt for ca. 10 år siden) Hun og alle de andre politisk korrekte politikere, tror virkelig på de mange muslimske ambassadører på internettet, i den tro alle muslimer i de mange ghettoer ligner dem. Muslimsk næstekærlighed findes IKKE i deres livsmanual. Og slet ikke overfor vantro. GOOD LUCK NYDANMARK

  Kommentar by tavsen — 19. juni 2021 @ 19:04

 62. Mette Fs regering har gennemført 39 forskellige SKATTE-FORHØJELSER siden 2019, skriver Berlingske. Almindelige lønmodtagere og arbejdsløse mv. rammes hårdest.

  Kommentar by BENT A — 19. juni 2021 @ 19:13

 63. OT Hun havde sagt ja til tilbuddet om såkaldt repatrieringsstøtte, som betyder, at hun får en pose penge med fra Danmark til at genetablere sig i sit hjemland, Syrien.

  Men på dagen for afrejsen stod det klart, at den vigtigste brik i hjemrejsen fortsat manglede.

  For hendes danske bank kunne ikke overføre støttekronerne til en syrisk konto. Dermed var der heller ikke udsigt til, at anden rate af repatrieringsstøtten – der falder et år efter udrejsen – kunne udbetales til hende.

  – Banken har ikke givet mig nogle penge, og jeg er en syg kvinde. Det er trættende og er en yderligere belastning for mig, siger Kadija Shawa, der er kræftsyg og lider af forhøjet blodtryk.

  Indtil der er fundet en løsning, vil Kadija Shawa ikke forlade Danmark, og det betyder, at hun nu bor hos sin søn i Haderslev på ubestemt tid.

  Og hun er langtfra den eneste flygtning, der oplever, at hjemrejsen med dansk støtte besværliggøres, forsinkes eller må aflyses, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juni 2021 @ 19:27

 64. # 56.
  Hun var ikke den eneste der fremkom med det begavede udsagn.
  Mon ikke Z. Stampe og lign. mener “de” ligner “os” = “politikerne” i Folketinget hhv. de der stadig giver stemme(r) til disse således at man fremover har bedre mulighed for at smadre “det Danmark du kender”.

  Kommentar by NED MED ALTING — 19. juni 2021 @ 19:57

 65. # 58
  Hvem er hun som du omtaler? Jeg synes ikke jeg ser info om den sag. At hun ikke ønsker at rejse på den af dig omtalte baggrund var forventet Altid finde afviste luksusflygtninge en baggrund for nægtelse af tilbagerejse. I herværende tilfælde bor hun hos sin søn, kunne det ikke lade sig gøre, ville der med stor sikkerhed være en venligboer eller lign. der gerne gav hende husly.

  Kommentar by NED MED ALTING — 19. juni 2021 @ 20:04

 66. DA TYSKERNE I 1933 STEMTE PÅ DET FORKERTE PARTI, kom det til at koste tyskerne millioner af døde og lemlæstede. Ligesom alle nabolandene blev påført enorme tab og lidelser.

  Hvis danske vælgere bliver ved med bevidstløst at stemme på uduelige og forrykte partier, inviterer de selv ulykken, sorgen og døden ind i hjemmet.

  Kommentar by BENT A — 19. juni 2021 @ 21:05

 67. Hvis danskerne bliver ved med at være så passive at de end ikke gider at uddele pjecer og flyveblade fra Den Danske Forening, fra NB, SK eller GI mv., kan det godt tænkes at VI PASSERER POINT OF NO RETURN om få dage, uger eller måneder.

  Derefter bliver det svært eller rettere umuligt at redde danskerne fra at få samme skæbne som Libanon, Venezuela, Sverige eller Somalia.

  Kommentar by BENT A — 19. juni 2021 @ 21:46

 68. @ 15, Nielsen. Du er ikke særligt godt informeret om hvad Trump (uden F) fik udrettet i perioden som præsident i USA!

  Du er totalt fejl informeret!

  At han ikke blev færdig er korrekt. Fire år mere og han ville få drænet sumpen, specielt i Justice Dept, CIA, FBI og NSA.

  Trump fik sat meget i gang, men blev stoppet af det republikanske stats-kup.

  Trump er det eneste håb for den vestlige verden, den eneste der kæmper(kæmpede) imod FN, Bilderbergerne, NWO, Soros, EU, WEF og ikke mindst Kina.

  Den vestlige verden har kurs direkte mod et socialistisk, totalitært styre, godt dirgeret af EU , Mutti&Ursula, Mette FUSK og ikke mindst NVO!
  Vi må ikke eje noget, ikke have nogen rettigheder eller frihed, ikke nogen nationalitet og med indførelse af G5, bliver det total overvågning.
  PT bliver vi testet med apartheit CoronaPasset

  Som Klaus Schwab så fint siger det:” du vil ikke eje noget, men du bliver lykkelig”!

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop FN! DanEXit! Støt SK!
  Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 19. juni 2021 @ 21:55

 69. PIOTR 21.55. Udmærket indlæg. For vi ser ind i en uhyggelig fremtid, hvis folk bliver ved med at lade sig trække rundt i manegen af MSM. Og nogle af truslerne er højaktuelle, se hodja herom.

  (Dine sidste to linjer bør du nok rydde lidt op i. ll punkter er for meget af det gode. Bare et godt råd)

  Kommentar by BENT A — 19. juni 2021 @ 22:06

 70. 11 punkter

  Kommentar by BENT A — 19. juni 2021 @ 22:07

 71. PS: Lige til sidst i dag en bemærkning om vaccinationer: der er foruroligende nyt om blodprop- og betændelses-bivirkninger samt muligvis meget giftige tilsætningsstoffer. Se selv de to hodja videoer som forklarer nærmere om “spions” osv.

  Kommentar by BENT A — 19. juni 2021 @ 22:50

 72. Ekko-Bent & Aliasserne, hvorfor starter i ikke en blog?

  Kommentar by anno — 19. juni 2021 @ 23:41

 73. HVORFOR ER HUN IKKE I SYRIEN I DAG, SØNDAG DEN 20. JUNI 2021?!?!?!?!

  Indtil der er fundet en løsning, vil Kadija Shawa ikke forlade Danmark, og det betyder, at hun nu bor hos sin søn i Haderslev på ubestemt tid, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 20. juni 2021 @ 00:15

 74. Kommentar by anno — 19. juni 2021 @ 23:41.

  Helt seriøst, hvorfor viser DU os ikke, hvor meget bedre DU kan gøre det? Og jeg mener ikke bare de enkelte kommentarer, men den årelange dedikation og de ofre det har krævet, 24/7/365, at sidde inde med den mængde baggrundsviden, som der bliver disket op med her på sitet?

  Personligt kan jeg da næsten ikke vente på, at se hvad du har at byde ind med. Det må jo simpelthen være uovertruffent ud over alle grænser, så det er da bare at få kridtet banen op, og så komme i gang.

  Kommentar by Kimski — 20. juni 2021 @ 00:40

 75. Måske er denne info OT – men alligevel.
  Jeg har på anden, ret relevant, platform læst at ham der stadig sidder inde for dobbeltdrabet på “Femøren”, en beriger af god beskaffenhed, han modtager såmænd stadig pension fra den danske, åbenbart store og gavmilde danske statskasse. Aldrig havde jeg troet så megen dumhed på en gang. Det er provokerende at læse derom. Hvem F””XX!! accepterer noget sådant? Jeg mener hvilke politiske partier i Folketinget accepterer noget sådant? Det var i øvrigt ham der ved hjælp af skodavisen Ekstra Bladet blev frikendt for den brutale voldtægt af en kvindelig passager i den Taxa han dengang var fører i. Det afstedkom at kvinden pga. en forfærdelig hetz efterfølgende begik selvmord. Den/de journalist(er) der omtalte dommen han oprindeligt blev idømt som værende racistisk, skete der intet. Føj for pokker en moral, eller rettere en dobbeltmoral.

  Kommentar by NED MED ALTING — 20. juni 2021 @ 01:18

 76. Ekko-Bent & Aliasserne, hvorfor starter i ikke en blog?

  Kommentar by anno — 19. juni 2021 @ 23:41

  Hvorfor dog det,
  når det er muligt at kapre en eksisterende blog, der er læst over 33 millioner gange siden 22. juni 2003?

  Jeg undrer mig dagligt, at det kan være så interessant at gentage det samme og det samme. Ville blive mere læsevenligt, hvis alias stod først.

  PS, de 2 mest benyttede bogstaver

  Kommentar by tavsen — 20. juni 2021 @ 01:25

 77. NED MED ALTING — 20. juni 2021 @ 01:18

  Ja, det undrer også mig, at EB vil grave i deres egen fatale fejltagelse. Tænk, de kørte hetz mod den stakkels kvinde, så hun begik selvmord. Hvor var Kvinfo og alle Rødstrømperne henne?

  Men avisen fik ham ud af fængselet, og han takkedemed at skyde 2 unge danskere på Amager. Jo, medierne har megen blod på samvittigheden, og det rager dem en papskid. De bliver belønnet med mediestøtte??

  DR har også blod på samvittigheden. De fik sympati for en veltalende psykopat i fængslet. Fik ham sat fri. Han takkede og rejste til Finland, og henrettede 2 betjente med nakkeskud. Ikke noget at sige til medierne elsker muslimer.

  Kommentar by tavsen — 20. juni 2021 @ 01:32

 78. KineserSnot — 19. juni 2021 @ 11:13:

  Fair nok, selvfølgelig siger de også gode/sande ting, ellers ville det heller ikke virke som en psy-op.

  Men i årevis kom de også med utallige “forudsigelser” om, at Hillary Clinton og mange andre “sataniske/pædofile” top-demokrater ville blive anholdt liiige om lidt … men det er stadig ikke sket …

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. juni 2021 @ 01:53

 79. Peter Nielsen
  “men det er stadig ikke sket”

  Det kommer an på hvem man er op imod. Hvis fam. Clinton har et kæmpe netværk af korrupte venner, så er det livsfarlig at lægge beviser frem.
  For nylig var et nyt uforklarlig selvmord, og hvad med ham den gamle med pædoisland der pludselig døde i fængslet?

  Jeg siger ingenting, jeg ved bare der findes en liste på mere end 70 personer med en eller anden tilknytning til Clinton, der er har mistet livet på mystisk vis.

  Trump sagde lock her up, om Hillary Clinton, men det var ham der sat for to rigsretssager. Han blev frikendt men det var tæt på, og de er stadig efter ham.

  Kommentar by k.m. — 20. juni 2021 @ 07:43

 80. Biden og stikkersamfundet
  https://youngconservative.net/2021/06/19/biden-admin-encourages-you-to-report-potentially-radicalized-friends-family/

  Kommentar by k.m. — 20. juni 2021 @ 08:35

 81. https://thecovidblog.com/2021/06/15/simone-scott-19-year-old-northwestern-university-freshman-myocarditis-heart-transplant-dead-six-weeks-after-second-moderna-injection/
  She received her second dose of experimental Moderna mRNA on May 1. Ms. Scott surprised her mom by traveling from the Chicago area to their Cincinnati area home for Mother’s Day, May 9. Ms. Kraimer immediately noticed that her daughter seemed lethargic. Simone told her mother that she’d also experienced spontaneous nose bleeds. Ms. Kraimer urged her daughter to see a doctor upon her return to Evanston.

  Hjerteproblemer, spontane indre blødninger o.s.v. o.s.v. de velkendte bivirkninger.
  Jeg læste for nylig om vaccineret dansk kvinde der pludselig fik blødninger fra underlivet, uden for menstruationsperioden – det er fanme uhyggelig.

  fra dyrlaege.dk :”Rottegift virker ved, at offeret forbløder. Stoffet ødelægger den normale størkning (koagulation) af blodet og dyret begynder at bløde og dør til sidst af indre blødninger.”

  Kommentar by k.m. — 20. juni 2021 @ 09:00

 82. AT DER FINDES PERSONER FULDE AF ONDSKAB, kan man overbevise sig om ved at slå op under Conevski og to drenge skudt på Femøren, eller under Peter Lundin, U-bådsmadsen og dr. Mengele . Ham der myrdede to drenge og forsøgte at dræbe også den tredje dreng, var også tredobbelt voldtægtsforbryder. Peter Lundin er dobbelt barnemorder.

  Men selv de mest afskyelige forbryderiske slyngler kan have kvindelige fans. Forstå det hvem der kan. Og der er pladderhumanistiske kvinder som synes at de forlængst burde have været løsladt.

  Indbrudstyven Palle Sørensen som myrdede fire politibetjente, havde Birthe Rønn Hornbech stor medlidenhed med. De fire ofre og deres familier skænkede hun vist ikke mange tanker.

  Conevskis forbrydelser, to mord, et mordforsøg og tre voldtægter (plus mange andre fremmedes kriminalitet) burde vel have få politikerne til at tænke over at en import af kulturfremmede nok var en dårlig idé, men importen blev tværtimod accelereret.

  Og den dag i dag er grænsen mod syd hullet som en si. Og Fyns og Sjællands grænser og lufthavne er også dårligt bevogtet.

  Kommentar by BENT A — 20. juni 2021 @ 09:02

 83. Der er nu på nettet udmeldinger om NANO-PARTIKLER og “SPIONS” i corona-vaccinerne. F.eks. var der fire-fem artikler den 19. juni (i går) hos hodja om at læger og virologer er betænkelige ved de hastefremstillede og hastegodkendte vacciner, og der er også noget om at virussen sandsynligvis er kunstigt sammensplejset af fire forskellige vira.

  Kommentar by BENT A — 20. juni 2021 @ 09:11

 84. Hvad sker der?!? Vil de holde på alle muslimer for evigt?!?

  Kaos med udbetalinger til hjemvendte flygtninge kan betyde, at nogle fortryder og rejser tilbage til Danmark, siger Dansk Flygtningehjælp.

  – Jeg har fået én måneds ydelse og første rate. Siden har de ikke overført noget.
  Sådan lyder det fra 57-årige Osama Al-Aqaud via et videoopkald med TV 2.

  Han er flyttet til Syriens hovedstad Damaskus, hvor han har boet, siden han opgav sin flygtningestatus i Danmark i august sidste år.

  Det gjorde han efter at være blevet lovet, at han ville modtage de resterende beløb, han ifølge repatrieringsreglerne er forpligtet til at få udbetalt.

  Men kaos i udbetalingerne fra Danmark betyder, at han ikke har modtaget anden rate af de i alt 205.000 kroner i engangsbeløb og et fast månedligt beløb på 2800 kroner resten af livet, som han har krav på.

  – Jeg havde stor tillid til dem. Men nu føler jeg mig snydt, siger Osama Al-Aqaud, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 20. juni 2021 @ 09:21

 85. USA´s venstrefløj roser Facebook for at udelukke Trump
  https://gellerreport.com/2021/06/left-wing-adl-praises-facebook-for-banning-trump-for-an-additional-two-tears.html/

  Kommentar by k.m. — 20. juni 2021 @ 10:22

 86. Terrror eller….
  https://ekstrabladet.dk/krimi/cyklister-ploejet-ned-otte-saaret/8642429

  Kommentar by P — 20. juni 2021 @ 10:54

 87. Jeg tror at flugtbilisten skjuler sig hos Per Nielsen (phgn) i Kjellerup, som forsvarer ham og lattergasdræberen ihærdigt i kommentarsporet på den korte avis

  Kommentar by Træt — 20. juni 2021 @ 11:10

 88. on and off topic:
  https://www.bitchute.com/video/AsbYuhYoTgni/
  Notice: We have upgraded our community guidelines first – june 2021

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2021 @ 11:39

 89. Hverdagsterror i SydSverige
  https://www.bt.dk/samfund/frederik-parerede-flyvende-sten-med-sin-arm-det-var-ikke-noget-normalt-kast

  Kommentar by k.m. — 20. juni 2021 @ 12:01

 90. GMC/Chevrolet is not what they used to be. Men den har nok fået flere Hestekræfter og større trækkraft,hvilket mange af de gamle jo blev nusset og pusset til af dygtige gør det selvfolk.

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2021 @ 12:13

 91. DR ER ET UTROLIGT KVALMENDE FORETAGENDE. I “ORDET FANGER” i dag 12.15 til 13 fik to velafrettede progressive unge, ret ukendte venstrefløjstyper, lov til at kloge sig på dansk politik.

  De kunne blandt andet fortælle at Danmark var verdens bedste og rigeste land. Kæmpeskibet TITANIC var også verdens bedste, flotteste og mest luxuriøse skib, men det sank alligevel. Iøvrigt er det løgn at Danmark 2021 er et superrigt land, økonomien er tværtimod i krise. Og der er sket utallige forringelser af infrastrukturen og den sociale velfærd, hvad de to kloge hoveder gik let hen over.

  “Ordet Fanger” var een lang holdningsmassage og manipulation. Man lader som om det er et kritisk program, men de to røde tomater havde ikke andet end “grønne”, “korrekte” og “progressive” og marxistiske holdninger at diske op med. (de var begge taleskrivere)

  Der var indslag med både Sofie Carsten, Mai Villadsen, Vanopslagh og så var der noget hyldest til metoo, DRs egne hetzkampagner og co2-hysteriet. Der var også hug til dem der bor i provinsen og på landet. Dog var man lidt betænkelig ved de kolossale udgifter til krigen mod co2. Alligevel var de begejstrede tilhængere af at lille Danmark skal påtage sig at redde hele verden.

  Kommentar by BENT A — 20. juni 2021 @ 13:07

 92. https://youtu.be/LOpmxkWO2_0
  Det fandme uhyggeligt, du – 1. Muslimer & Øl

  Kommentar by Charles — 20. juni 2021 @ 13:08

 93. Bidens chefervovse skal aflives på grund af høj alder og demens –
  Så er det man tænker, at vovsens ejer, Biden the poodle, er i samme situation – og hvad skal der ske med ham? Nogen kreative forslag???

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. juni 2021 @ 13:34

 94. K.M.s opslag kl. 12.01 bør alle klikke på: Massevis af bilister i Sydsverige BESKYDES MED EN SLAGS KANONER der bruger sten som ammunition.
  (Lidt som da en kvinde blev dræbt, en mand smadret 100% invalid og en lille dreng gjort forældreløs af en flyvende sten, fra en motorvejsbro i Danmark.

  Sten-attentaterne er endnu en negativ og blodig side af Jelveds og de radikale partiers “berigelse” af Skandinavien.

  Kommentar by BENT A — 20. juni 2021 @ 13:35

 95. PS: DRs MANGE KVINDESAGSKVINDER har jo dag ud og dag ind vældig travlt med at fortælle om hvor dumme, grimme, håbløse, uduelige, primitive, uopdragne, krænkende, modbydelige og værdiløse MÆND er……..

  Men det er efterhånden meget påfaldende at de ALDRIG har bragt en lang serie om alle de kvindelige psykopater, mordere, børnemishandlere, svindlere og skrupskøre feministiske kraftidioter der findes rundt om i samfundet.

  Vil man vide mere om at kvinder ikke altid er de fejlfrie og uskyldsrene engle som DR påstår de altid er, vil man vide noget om hvor tarvelige, smålige, indskrænkede, kyniske, ondskabsfulde og morderiske kvinder også kan være, er man nødt til at gå til andre kilder end den eenøjede løgnefabrik DR. Man kan f.eks. læse “Nordisk Kriminal Reportage” eller ugeblade som Hjemmet, Familiejournalen og Ude og Hjemme.

  Eller man kan sætte sig ind i hvor utrolig svinsk og nederdrægtigt ex-koner kan opføre sig overfor deres egne børn og den tidligere ægtefælle. (med skilsmisse-systemets fulde opbakning)(oftest fremkalder og forstærker femi-nazi-bureaukraterne konflikterne)

  Kommentar by BENT A — 20. juni 2021 @ 14:14

 96. OT Hvorfor kun i to år?

  Fire briter er kommet på hadprædikantlisten og nægtes indrejse – men listen kritiseres for at være uvirksom symbolpolitik: »Man kan jo sprede sit budskab til Danmark gennem YouTube og Zoom«

  Fire fremtrædende skikkelser inden for det islamiske miljø i Storbritannien er kommet på den såkaldte hadprædikantliste. De kan således ikke rejse ind i Danmark de næste to år. Kritikere peger på, at et indrejseforbud ikke kan forhindre radikale ideer og budskaber i at blive dyrket og spredt i en digital verden. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) mener, at listen tjener som led i en værdikamp, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 20. juni 2021 @ 14:39

 97. OT – Irland (EU)
  THE PERMANENT NATURE OF “TEMPORARY” TYRANNY
  Bitchute /video/za0iusgetjYA/

  Kommentar by Svend — 20. juni 2021 @ 15:24

 98. OT Hvorfor er han ikke fanget og anholdt endnu? Hvem skjuler ham?

  Muslimsk vanvidsbilist: “Allah velsigne dig”

  Mohamad Tarek Younes, der fredag aften påkørte en betjent ved Gellerupparken, er troende muslim. Den 20-årige indvandrer har libanesiske og palæstinensiske rødder.

  På Mohamad Younes’ Facebookprofil sender han muslimske hilsner i Allahs navn, og han deler opslag fra islamiske grupper.

  Mohamad Tarek Younes bor i en toværelseslejlighed i ghettoen Bispehaven, der ligger i det vestlige Aarhus. Området er kendt for hårdkogt bandekriminalitet, massive udbetalinger af sociale ydelser samt en forfærdende massevoldtægt af en 14-årig pige, der blev voldtaget på skift af seks arabiske indvandrere.

  70 procent af beboerne i Bispehaven er indvandrere. De kommer fra primært muslimske lande.

  Muslimske Mohamad Tarek Younes har udtalt til TV 2 Østjylland, at han “kører meget hasarderet”, og at han er “kendt som vanvidsbilist”.

  Mohamad Tarek Younes har igen kulturberiget danskerne! De danske politikere har blod på hænderne, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 20. juni 2021 @ 15:43

 99. Dhimmitjenten havde 15 skud i pistolen, og prøvede ikke engang at stoppe Mohamad Tarek Younes

  Kommentar by Træt — 20. juni 2021 @ 16:09

 100. FREMMEDARBEJDERPROBLEMET.–I okt 1970 udgav DASF med Anker Jørgensen som formand rapporten ” Fremmedarbejderproblemet” A.J. skrev : Arbejdsgivere,arbejdere og SAMFUND har indtil nu ikke fuldt ud gjort sig klart,hvilke problemer den store indvandring af fremmed arbejdskraft indeholder for os ALLE. Der er derfor ingen bevidst fremmedarbejderpolitik her i landet. Det giver uro på arbejdspladserne ,hvor man frygter tilstedeværelsen af for mange fremmedarbejdere.— Og det var i 1970.

  Kommentar by dansker — 20. juni 2021 @ 17:22

 101. Snyd med PCR-tests i Sverige:

  I tidligere tiders krimier var butleren den hovedmistænkte.

  I dag er det self en migrant:

  https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/100-000-svenskar-kan-ha-lurats-av-falska-covid-test/

  Kommentar by H. Nielsen — 20. juni 2021 @ 18:50

 102. # DANSKER 17.22: Ja, danskerne flest har efter 50 års forløb stadig ikke fattet en lyd af det hele. Da kun ca. 10-20% tænker selvstændigt, tror de 80-90% stadig at serverer de gamle politikere valgflæsk nok, kan vi alle blive mætte og endda have så meget mad i overskud, at vi kan bespise resten af verden.

  En dag vil de ca. 4 millioner tungt sovende danske mæh-lam til deres store overraskelse opdage at de gamle politikere ikke er deres venner og velgørere, men en samling glubske ulve i fåreklæder, som har importeret hundredtusinder af andre og fremmede ulve fra ulvelandene, så de kan være med til en storstilet fest med masser af lammesteg.

  Det kan blive en brat opvågnen. Men til den tid vil det være alt for sent for de tungnemme mæh-lam at indse situationens alvor.

  Kommentar by BENT A — 20. juni 2021 @ 19:17

 103. Samba om muzzier, woke udgave:
  Fanden skabte koranen for at byde Herren trods.
  Fanden ta’ den Fanden – det gik kun ud over os.
  Hvad skal vi med muzzier, de vil altid bare slås.
  Hvad skal vi med muzzier, de vil kun bedrage os.
  Hvad skal vi med muzzier, de er altid til besvær.
  Hvad skal vi med muzzier, de vil altid kun ha’ mer’.
  Hvad skal vi med muzzier, de er fulde af begær.
  Hvad skal vi med muzzier, der er ingen hjemme der.
  Den lille ting, de mangler, men som gør den store forskel,
  den har kristenmanden, det er forstanden.
  Muzzier regner med, vi altid render rundt og tænker på alt andet
  – så’n ligger landet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. juni 2021 @ 19:20

 104. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juni 2021 @ 10:11.

  Der er en større sandsynlighed for at han allerede er ude af landet, de har et ret effektivt netværk, gedeknepperne.

  Kommentar by Kimski — 20. juni 2021 @ 20:08

 105. Gustav Jensen — 20. juni 2021 @ 19:20

  Tak for rammende digt

  Kommentar by tavsen — 20. juni 2021 @ 22:41

 106. 18:50 PCR kan ikke teste for SARS-II, som heller ikke eksisterer andet end oppe i folks hoveder. De har fuppet dig

  Kommentar by Svend — 21. juni 2021 @ 02:09

 107. Og benzinøkonomien er opgjort i mpg og ikke km/l

  Kommentar by Vagn Henning — 21. juni 2021 @ 10:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper