20. juni 2021

Århus: Mohamad pralede af vanvidskørsel på TV2 Østjylland, nu efterlyst – Kørte 31-årig betjent ned…

Fredag aften blev en 31-årig betjent under en eftersætning påkørt i Åbyhøj, og hurtigt valgte Østjyllands Politi at efterlyse 20-årige Mohamad Tarek Younes. At dømme efter hans profil på Facebook, så var han en af de arabere fra Århus Vest, der qua den såkaldte ‘magnetskoleordning’ blev indbusset til pænere forstæder, i det konkrete tilfælde Lystrup Skole. Fra TV2 Østjylland – Han er eftersøgt for at køre betjent ned – i januar kaldte han sig selv vanvidsbilist.

“Mohamad Tarek Younes er lige nu en af de mest eftersøgte personer i landet, fordi han formodes at have siddet bag rattet, da en betjent fredag aften blev kørt ned.

Tidligere i år sagde selv samme Mohamad Tarek Younes til TV2 ØSTJYLLAND, at han jævnligt kører vildt og langt uden for lovens rammer.

– Jeg kører meget hasarderet. Jeg er kendt som vanvidsbilist her rundt omkring, sagde han, da TV2 ØSTJYLLANDs reporter mødte ham på en tankstation.

– Jeg kører over for rødt hele tiden. Det er ikke fordi, en rød lygte skal forhindre mig i at køre over. Hvis der er frit, så kører jeg jo bare.”

(Mohamad Tarek Younes, der påkørte betjent i Århus V, 18. juni 2021; Foto: Østjyllands Politi)

“Han er stabil, men ligger stadigvæk i kunstig koma, så det er svært at sige andet, end at hans situation ikke har ændret sig. Jeg vil ikke foregøgle nogen noget…” (Gert Bisgaard, politiinspektør i Østjyllands Politi til EB.dk, 20. juni 2021)

Oploadet Kl. 21:59 af Kim Møller — Direkte link54 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119844/trackback

54 Comments »

 1. Bemærk hvor hurtigt og effektivt politiet går ud med en efterlysning i alle medier, i modsætning til da de to danske piger blev kørt ned og dræbt i det samme kryds. Før dem blev en ung dreng ved navn mark dræbt samme sted, og der er sikkert flere andre sager hvor gerningsmanden heller ikke er blevet efterlyst. Hvis man lavede en liste over dræbte i det kryds/gellerup og antallet af efterlyste gerningmænd, så tror jeg seriøst kun at det er denne ene gang hvor en betjent er ramt at det er sket.

  Eller i de mange tusindvis af andre sager i hele landet hvor danskere er blevet mødt af nogen som krævede en efterlysning bagefter. Der ser politiet ingen grund til at efterlyse nogen!

  Bonusinfo: Det med den røde lygte er iøvrigt et citat og/eller kraftigt inspireret af en tidligere perker i det område som blev interviewet på samme kanal, (tv2 østjylland) som blev landskendt for at spørge “hvoffor han skulle holde for den rød lygte der”, hvorefter han for åbent kamera kører over for rødt og er ved at køre galt… Jeg tror også uriasposten omtalte det dengang, men pointen er at det måske er blevet en trend i gellerupparken siden han sagde det, som de har taget til sig.

  Kommentar by Per — 20. juni 2021 @ 22:18

 2. Den muslimske mentalitet breder sig

  Mand blev kørt ned af sort personbil efter skænderi
  ekstrabladet.dk/krimi/mand-blev-koert-ned-af-sort-personbil-efter-skaenderi/8644195
  Et skænderi mellem to bilister udviklede sig alvorligt, da den ene bil valgte at påkøre føreren af den anden”

  19-årig varetægtsfængslet for uagtsomt manddrab
  https://ekstrabladet.dk/krimi/19-aarig-varetaegtsfaengslet-for-uagtsomt-manddrab/8644539
  En ung mand blev søndag aften fremstillet i grundlovsforhør, varetægtsfængslet og sigtet for uagtsomt manddrab i forbindelse med en påkørsel lørdag aften

  Men dommeren endte med at varetægtsfængsle den 19-årige mand i 22 dage, eftersom hun mener, at der er tale om en begrundet mistanke, og at ‘retshåndhævelsen ikke kan tåle, at han er på fri fod under efterforskningen”

  Så kan han jo ikke stikke af til udlandet, som i tilfældet med den dræbte betjent på Langebro

  Kommentar by tavsen — 20. juni 2021 @ 22:35

 3. Døde sjæleløse øjne. Typisk muslimsk.

  Kommentar by P — 20. juni 2021 @ 22:41

 4. Den omstændighed at det er lykkedes Mohamad Tarek Younes at holde sig skjult for politiet i mere end to døgn, alt trods ihærdig politimæssig eftersøgning (lige nu hører jeg helikoptere i luften over Hans Broges Bakker) skyldes selvfølgelig at personer i det muslimske miljø finder det passende at holde denne psykopat skjult!

  Selvfølgelig ved slænget af Imamer samt den muslimske lobby (om ikke andet så via vandrørene) hvor og hvem der skjuler denne afstumpede sjover; så meget for de såkaldte moderate muslimer – Føj for satan for en moralsk råddenskab!

  Kommentar by T. Flodur — 20. juni 2021 @ 23:02

 5. Alle kan se det er en primat. Hvorfor er den ikke i bur?..

  Kommentar by jp — 20. juni 2021 @ 23:03

 6. En god terror-muslim, der myrder vantro og trimmer sit skæg efter forskrifterne, Ahmad (5/265):

  Trim your moustache and grow your beards [long] and differ from the people of Book [jøder og kristne].

  Se fx Tarek Hussein fra Politiken

  https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art8221837/Politikere-ford%C3%B8mmer-verbalt-overfald-fra-Kastrup-%E2%80%93-jeg-kan-ikke-bruge-det-til-en-dyt

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 21. juni 2021 @ 00:48

 7. ALTSÅ, ALTSÅ. Set fra et ISLAMISTISK SYNSPUNKT har Mohamad Tarek da ikke gjort nogensomhelst forkert. Og det har han heller ikke set fra hyklernes højborg. For danskerne skal jo alligevel udskiftes og etnisk udrenses, og Mohamad her hjælper bare til, så processen fremmes bedst muligt. Han er bare hjælpsom, så hvorfor hænge ham ud på denne måde, som om han er en forbryder og et trafik-svin.

  Har man helt glemt at se på den slags småmyrderier med de milde og venlige øjne hvormed man plejer at se på trafik-terror mod danskere? Dem der har dræbt først en dansk dreng, så en ung dansk kvinde og så en til dansk kvinde i eet og samme kryds i Brabrand, plejer da at nøjes med en lille bøde, lidt caféarbejde og en hævet finger, så hvorfor denne ophidselse denne gang?

  Det kan vel næppe være en bæredygtig udvikling? Bare spørg Jelved, Zenia, Rosa Lund, Mai Valentin, Pernille S. og Sofie Carsten osv.

  Mohamad Tarek bør udnævnes til rollemodel. Efter lidt dialogkaffe vil han være klar til yderligere samarbejde med zombiernes højborg.

  Kommentar by BENT A — 21. juni 2021 @ 00:54

 8. PS: Læg nu mærke til at danskerne må jages hele året. Der er ingen fredningsbestemmelser for dem. Frednings tider gives kun til visse fugle, grønne frøer og hasselmus. Så når Mahamad og hans fæller tynder ud blandt danskerne, overtræder de altså ikke jagtloven.

  Mens vi er ved det med de juridiske finesser: har I lagt mærke til at når man med terror-kørsel dræber en dansker i en fodgænger-overgang, så giver det normalt en meget, meget, meget mindre straf end hvis en dansker har sagt to forkerte ord ved en demonstration, eller hvis en dansker har anskaffet en pistol til selvforsvar, efter at være blevet truet på livet.

  Det er til at forstå at det kræver en lang uddannelse at blive jurist.

  Kommentar by BENT A — 21. juni 2021 @ 01:57

 9. PS: Der er en virkelig interessant kommentar fra “husmanden” til landbrugets og erhvervslivets situation under hodjas “Putin til Biden: Welcome to the Club”.

  Kommentar by BENT A — 21. juni 2021 @ 02:41

 10. Nick Hækkerup, du har personligt og dit parti har stemt psykopater som Mohamad Tarek Younes ind i Danmark, så flet næbbet.

  Flere ministre udtrykte i weekenden deres forfærdelse og opfordrede befolkningen til at hjælpe politiet med at finde flugtbilisten og hans passager.

  – Endnu engang er et menneskes liv sat på spil af en ussel flugtbilist, og denne gang har det ramt en politibetjent i tjeneste – et af de mennesker, som hver dag går på arbejde for at passe på os alle, sagde justitsminister Nick Hækkerup (S) til Ritzau, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 06:03

 11. Nu mangler vi bare et interview med familien, som ikke aner hvor Mohamad Tarek Younes befinder sig – og fatter bjælde idet Mohamad Tarek Younes altid har været en god dreng. Lidt vild måske – men frem for alt en god dreng.

  Og vi mangler en forsker og samfundsekspert, der kan fortælle om den strukturelle racisme i almindelighed og hørefløjens retorik i særdeleshed, som har presset og stresset Mohamad Tarek Younes. Der har aldrig været ros nok – muligheder nok – eller penge nok.

  Kommentar by BE — 21. juni 2021 @ 06:27

 12. Aben er nu i bur:
  https://nyheder.tv2.dk/krimi/2021-06-21-flugtbilist-mistaenkt-for-pakorsel-af-betjent-er-anholdt
  Tør man satse på en udvisningsdom?

  Kommentar by Hertz — 21. juni 2021 @ 06:49

 13. Højst 17. advarsel om udvisning

  Kommentar by Træt — 21. juni 2021 @ 07:32

 14. ER DET IKKE betjent nr. 3 der på kort tid er myrdet af kriminelle psykopater? Og hvis betjenten der ligger i koma ikke overlever, så er det FIRE politifolk på et års tid ca.

  Og oveni har vi så alle de hundredvis af civile danskere som har mistet livet pga invasionen, besættelsen og berigelsen.

  Det hjælper os ligesom ikke at hyklernes højborg “passer godt på os allesammen”. Som de jo har pralet af mange gange.

  Det virker mere som om politikernes “godhed” og “humanisme” slår os ihjel. Direkte eller indirekte.

  Kommentar by BENT A — 21. juni 2021 @ 07:59

 15. PS: Der er jo også de over 50 unge soldater som blev dræbt i Afghanistan og Irak mv., fordi de radikale er så glade for at føre krig i fjerne lande. Mens de aldrig har gidet at forsvare Danmark. Og over 300 soldater blev lemlæstet. Til ingen verdens nytte.

  Kommentar by BENT A — 21. juni 2021 @ 08:06

 16. Lige nu gemmer han sig, og der må være nogen der holder hånden over ham. Muslimer holder sammen mod os. Det er dem der ikke vil os, det er dem der er skyld i “dem og os” problematikken. Måske er han allerede i Mellemøsten og hvis det er tilfældet, så lad ham for guds skyld blive dernede!
  Her har vi et klokkeklart bevis på at den flytten rundt på de stakkels gymnasieelever regeringen har planlagt, ikke kommer til at integrerer nogen overhovedet, og assimilering glem det! Det eneste man opnår er at generer nogle af de vælgergrupper venstrefløjen hader!
  Nu ved vi ikke om han har dansk indfødsret, det har han desværre nok, for ubegavede politikere har indrettet lovgivningen således at man bare behøver at blive født her, og at den ene af forældrene så er man dansk, så bliver man dansk statsborger! Og er han dansk så hænger vi på ham! Men mon ikke det efterhånden er tydeligt for enhver ædruelig, at vores indvandrepolitik skaber et fremtidigt Danmark med etniske spændinger, et selvvalgt apartheid, som der var en der sagde forleden. For vi blander os jo ikke, vi holder os hver for sig, i gymnasierne sidder danskere ved et bord og indvandrene ved et andet i frokoststuen. De vælger uddannelse og klasser, ikke efter fag og interesser, men efter etnicitet. Fuldstændigt apartheid! Ingen har sagt det, ingen ønsker det, det sker bare! Der blive ikke nogen samhørighed, der bliver ikke noget vi – Der bliver kun et dem og os! Og det er opskriften på fremtidens konflikter! Og kommer det dertil vil dem mest voldsparate vinde!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. juni 2021 @ 08:13

 17. 90% af danskerne er medskyldige i drab og lemlæstelser på danskere begået af aber.

  Kommentar by jp — 21. juni 2021 @ 08:40

 18. Når muslimen bosætter sig et sted, indtræder ballade, kriminalitet, en helt uset råhed og brutalitet, og chikane og stigmatisering af etniske danskere, det er virkeligheden i dagens Danmark 2021, hvad nedenstående tydelig viser.

  Jylland:
  Munkebo/6000 Kolding
  Skovparken/6000 Kolding
  Skovvejen/6000 Kolding, 09.02.2019 blev dansk kvinde knivstukket og smidt ud over en altan af 3 ikke-danske mænd.
  Dyrehavevej – her lå tidligere Dyrehaveskolen, som måtte lukkes grundet stor andel af muslimer!
  Høje Kolstrup/6200 Aabenrå
  Nørremarksvej/6270 Tønder
  Kvaglund + Jerne/6700 Esbjerg
  Stengårdsvej-kvarteret (Jerne sogn) + Hedelundgårdsparken/6800 Esbjerg (store problemer med covid-19 primo maj 2021). Kvarteret er massivt præget af muslimer, der blæser højt + flot på diverse påbud og direktiver fra myndigheder).
  Præstebakken-Syrenparken/6800 Esbjerg
  Fovrfelt-Gjesing-Kvaglundsparken/6705 Esbjerg (3)
  Nørager/Søstjernevej/6400 Sønderborg
  Præstebakken-Syrenparken/6800 Esbjerg
  Korskærparken/7000 Fredericia (drab 2020 på 24-årige Qasim Abdulhafid).
  Søndermarksvej/7000 Fredericia
  Finlandsparken/Finlandsvej/7100 Vejle
  Nørremarken/7100 Vejle
  Løget By/7100 Vejle
  Løget Høj/7100 Vejle
  Holtbjerg/7400 Herning
  Gullestrup/7400 Herning
  Sønderagervej/7400 Herning
  Stadion Alle/7430 Ikast
  Revlingens Kvt./Hedebyen/7400 Herning
  Udrejsecenter Kærshovedgård/7430 Ikast – opsamlingssted for mennesker der er udvist/tålt ophold. Vold-tyveri og handel med narko florerer i stor stil i nærområde, men og nærmeste større byer.
  Sønderparken-Norgesgade-kvarteret (”det røde hav”), (7430 Ikast
  Trekanten (omkrandset af Thorsvej-Døesvej), /7500 Holstebro
  Sønderlandsgade med Sønderlandsskolen/7500 Holstebro
  Heimdalsparken/7500 Holstebro
  Asagården/7500 Holstebro, i 2016 blev 4 ”utilpassede” unge (muslimer) belønnet med ferie til Cypern, Hamborg og København, samt mandsopdækket af pædagoger, pris 400.000 kroner. Og i 2018 blev der indkøbt 24 nye cykler til unge muslimer, der ikke mødte op til undervisning. Unge etniske danske måtte selv betale.
  31.05.2021, en politibil blev angrebet af 15-20 unge muslimer der kastede sten mod bilen, under råbet ”4-0 til Palle -Fuck jer,” sidstnævnte en henvisning til politimorderen Palle Sørensen der i 1965 skød og dræbte 4 betjente.
  Havrevej/7700 Thisted
  Aarhus/8000 – Både Hejredalskollegiet i Gellerup, cirkusgruppen Flying Superkids i Tilst, samt diverse plejehjem og mange små og store virksomheder i Aarhus V har levet bag store metalhegn i årtier, på grund af århusianernes “mangfoldighed” eller Aarhus -modellen.
  I 2012 var der store problemer med de såkaldte ”Vandscooter-entusiaster” på 25-35 år med indvandrer baggrund, der chikanerede sejlerne. I 2015-2016, dyrt sejlertøj ”forsvinder”, fyldte benzin dunke tømmes, hærværk, tyveri, trusler, sågar en gummibåd til 150.000 ”forsvinder.”
  I maj 2021, 7-8 unge ikke-vestlige indvandrere løsner fortøjningerne på både i Aarhus-Lystbådehavn.
  Frederiksberg-Bo/8000 Aarhus C
  Langenæs + Kirkedammen/8000 Aarhus C
  Vandtårnsområdet (Reginehøjvej),/8200 Aarhus
  Skovgårdsparken/8200 Aarhus
  Bispehaven/Hasle/8200 Aarhus, her bor Mohamad Tarek Younes, der 18.06.2021 kørte en betjent ned (livsvarigt kvæstet) i krydset Silkeborgvej/Åby Ringvej.
  Gellerupparken-Toveshøj/8200 Aarhus (I 2010 havde Gellerup Kirke fuldtidsvagter, grundet indbrud, ildspåsættelse, vandalisme). Søndag den 09.05.2021 forsamles over 30 muslimer i offentlig rum til massebøn, og overtræder bevidst forsamlingsforbuddet, uden at politiet skrider ind.
  Kalmargade/8200 Aarhus
  Katrinebjergskolen/Katrinebjergvej 60/8200 Aarhus – meget præget af ikke etniske danskere.
  Charlottehøj/8210 Aarhus V
  Møllevangen/8210 Aarhus C
  Herredsvang/8210 Aarhus V (påsatte brande i hele området 2008-se JP 24.04. + 24.05.2008)
  Trillegården/Hasle/8210 Aarhus V (Visitations zoner gang på gang, senest maj 2021), i dette område boede somalierne Guleed + Nuur Wasame med deres far Mohammed Wasame. Sønnerne blev i 2014 dømt for terror + i 2019 for svindel for over 8 millioner kroner, hævet på 16 etniske danskers konti, ved afluring af koder. Endvidere i 2021 for at være i besiddelse af 6000 danske personnumre.
  I dette område, har Yahya Hassan også trådt sine barnesko.
  Hasle Skole/herredsvej 15/8210 Aarhus – meget præget af ikke etniske danskere.
  Hasle Centervej/8210 Aarhus V
  Kappelvænget/8210 Aarhus V
  Frydenlund/8210 Aarhus V
  Fuglsangs Alle/8210 Aarhus V
  Fjældevænget/8210 Aarhus
  Spættevej/8210 Aarhus
  Rydevænget/8210 Aarhus
  Bazar Vest (fortrinsvis muslimske boder), på Edwin Rahrs Vej 32/8220 Brabrand
  Edwin Rahrs Vej-Åby Ringvej/8220 Brabrand, 23-årig etnisk dansk kvinde (Ida Philbert Vangsø Ottzen) bildræbt, bilist (fra Tilst/8381) kørte for hurtigt + over for rødt. Straf: 60 dages betinget fængsel og 80 timers samfundstjeneste? I samme kryds blev en 21-årig kvinde (Ida Michelsen) dræbt 30.05.2018 af en 32-årig ikke dansker.
  Brabrand-Grimhøjvej/8220 Brabrand (4)
  Tinesvej/8220 Braband
  Dortesvej + Jettesvej/8220 Braband
  Gudrunsvej/8220 Brabrand, her forsøgte 4 personer af muslimsk herkomst, i januar 2021 at myrde to andre under råbet ”ved koranen, jeg dræber dig,” og wollah, jeg dræber dig.”
  Karen Blixen Boulevard/8220 Brabrand
  Toveshøj/8220 Brabrand
  Gellerupparken/8220 Brabrand, her kan nævnes ”Brabrand Bad Boys.” I 2008 måtte de grønlændere der boede i Gjellerup, huses andre steder, da de konstant blev overfaldet, chikaneret. Hverken boligforening eller politi kunne hjælpe.
  Skovgårdsparken/8220 Brabrand
  Åbyhøj-bydelen, 3 biler konfiskeret af politiet 10.05.2021 for vanvidskørsel.
  Krydset Silkeborgvej/Åby Ringvej/8230, her blev en betjent bevidst kørt ned, se Bispehaven.
  Åbyhøjgård/8230 Aarhus
  Dr.Holsts Vej/Åbyhøj/8230 Aarhus
  Nyringen/8240 Risskov
  Vejlby Vest/8240 Risskov/Aarhus
  Veriparken/8240 Risskov
  Rosenhøj/Rosenhøj Alle/Rosenhøj Vænge/Rosenhøj Bakke/8260 Viby C/Aarhus
  Søndervangen/8260 Viby J
  Søndervangs Alle/8260 Viby J
  Neptunvej/8260 Viby J
  Rundegård + Byvangen/8260 Viby J
  Vårkjærparken/8260 Viby J (en kriminel skudt i sin bil 06.08.2020)
  Stenkildeparken/8260 Viby J
  Ny Vestergårdsparken/8260 Viby J
  Vestergårdsparken/8260 Viby J
  Viby Syd
  Kridthøj/8270 Højbjerg
  Saralystparken/8270 Højbjerg
  Tranbjergparken/8310 Aarhus J
  Trigeparken – Trige Parkvej/8380 Aarhus
  Langkærparken/Langkærvej/Haurumvej/ 8381 Tilst/Aarhus
  Kvarteret omkring Langkær Gymnasium (Kileparken 25/8381 Tilst), nu omdøbt til Aarhus Gymnasium. . Elevsammensætning er næsten 100% ikke-vestlig. Elever fra dette gymnasium har kæmpet i Syrien for IS.
  Græsvangen/8381 Tilst
  Mejløvænget/True/8381 Tilst
  Søhøjen/8381 Tilst
  Torstilgårdsvej/8381 Tilst
  Vistoftparken/8471 Sabro
  Ranunkelvej/8471 Sabro
  Højagerparken/8471 Sabro
  Højvangen/8660 Skanderborg
  Sundparken/Hybenvej/8700 Horsens, 69% af beboerne er ikke-vestlige, og 74% af ikke-vestlige er på førtidspension.
  Sønderbro/8700 Horsens
  Axelborg/Mimersgade/8700 Horsens
  Chr. M. Østergårdsvej/8700 Horsens
  Ellekonebakken/8800 Viborg
  Houlkærvænget/8800 Viborg
  Gammel Jernumparken/8900 Randers
  Glarbjergvej-området/8900 Randers
  Resadavej-Nørrevang II/8600 Silkeborg
  Alderslyst-kvarteret/Nørrevænget/8600 Silkeborg
  Resedavej-Lupinvej-Nørrevang/8600 Silkeborg
  Højvangen/8660 Skanderborg
  Nørrebrogade/Randers/8920 Randers, 44-årig kvinde dræbt, mand + søn anholdt og sigtet, af afgahnsk oprindelse.
  Vangdalen/8920 Randers
  Glarbjergvej/8920 Randers
  Gl.jernumparken/8900 Randers
  Lindholmparken/9000 Aalborg
  Blegdalsparken/9000 Aalborg
  Sebbersundvej-området/9220Aalborg Ø
  Blåkildevej-området/9220 Aalborg Ø
  Fyrkildevej/9220 Aalborg Ø
  Sundparken/9220 Aalborg
  Svalegården/9670 Løgstør
  Niels Bohrs Plads-området/9700 Bønderslev

  PS. I Aarhus holder den dybt kriminelle palæstinensiske familie el-Banna til, nogle er også søgt til Odense, hvor den anden kriminelle palæstinsiske familie Daabas har base. Begge familier (klaner) kom til Danmark i 1986. Disse klaner har kostet danske skatteydere millioner og atter millioner af kroner, og til hvad nytte?

  (3)– Præget af ghetto og bandekrig, bl.a. mellem Stengårds- og Kvaglundbanderne.

  (4)– I Braband ligger den berygtede Grimhøjmoske (Aisha´s mosque), hvor den berygtede Oussama El Saadi huserer som formand for moskeen og formand for Den Muslimske Sammenslutning.
  Her prædiker også den rabiate imam Abu Bilal. Moskeen er samlingssted for de mest rabiate muslimske kræfter, og hvervested for IS-krigere. Her findes også Brabrand-gruppen (BB), hvis kerneområde er kriminalitet.
  29.05.2021: Skovbrynet/Syd for Aarhus/8000, 79-årig kvinde overfaldet og røvet af 2 mellemøstlige knallertkørere. Slår hovedet og får et blåt øje!
  30.05.2021: Fredensvang/8260 Viby, 2 mellemøstlige personer overfalder ældre kvinde!
  07.06.2021: Birkedalsvej/8260 Viby, 92-årig kvinde med rollator blev frarøvet sin taske af 2 personer med mellemøstlig baggrund!

  Kommentar by der Adler — 21. juni 2021 @ 09:11

 19. Kommentar by der Adler — 21. juni 2021 @ 09:11

  OT der Adler, de fire muslimske klaner/storfamilier, der ligger i 30 års krig på Motalavej, er:

  1. Ali

  2. Samer

  
3. El-Ali


  4. Abdulrahman

  Forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 09:25

 20. Man må håbe, at politiet nu skifter side. Politiet må gerne begynde at beskytte danskerne mod islam og ikke islamisterne mod det kristne Danmark. Bare for at prøve noget nyt og spændende.
  Desværre er det meste af “the deep state” = ‘bureaukratiet’ på islams side – her er de tusindvis af fede jobs med servicering af herrefolket.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. juni 2021 @ 09:31

 21. Rasmus Stoklund, du har personligt og dit parti Asocialdæmonkraterne selv stemt bundkriminelle muslimer som trafikpsykopaten Mohamad Tarek Younes ind i det danske samfund og ud på vores danske vejnet, så luk lige din beskidte kæft.

  Rasmus Stoklund skriver på Faecesbook: —En politibetjent er brutalt blevet kørt ned af en hensynsløs flugtbilist. En betjent, der går på arbejde for at passe på os alle sammen, ligger nu på hospitalet i kritisk tilstand. Det gør mig harm, vred og ked af det på betjentens og hans families vegne.

  I går delte jeg Politiets efterlysning, så den kujon, der står bag ulykken, kan stilles til ansvar.

  I min naivitet ville jeg jo tro, at alle danskere – uanset hvor i verden de har rødder – ville være opsatte på at få gerningsmanden bag lås og slå. Men nej, så god er verden ikke. I hvert fald ikke når de to personer, som politiet mener har været i bilen har et udseende der (med risiko for at jeg nu igen bliver kaldt racist) kunne efterlade et indtryk af, at de har rødder i Stormellemøsten.

  En ting står i hvert fald klart. For mange af dem, der har kommenteret efterlysningen, så er det ikke betjenten eller at få fanget gerningsmanden, som optager dem mest.

  Læs selv med her hvor jeg bringer uddrag fra kommentarfeltet:

  Ali Mohammad: ”Du en racist er du!! ”

  Karin Høy: ”Du er jo racist når du offentliggøre de billeder. ”

  Nour Ghouzlan: ”Posten her støtter fremdehad. ”

  Haris Cizmic: ”Desværre er der ingen bund i din desperate jagt efter højrefløjsstemmer, hvor du rammer det ene lavpunkt efter det andet. ”

  Hildur Marianne Edelberg: ”Er det hvad du skal bringe på din fb side. Det er simpelthen så populistisk. ”

  Aldin Ali: ”Du laver aldrig opslag, når muslimer bliver udsat for diverse ting? Er Muslimsk blod mindre værd for dig? ”

  Michael Kirkegaard: ”Du er en skændsel for ethvert retssamfund. Selv Martin Henriksen er bedre opdraget end du er. Føj, hvor det lavt. ”

  Talha Khabr: ”Rasmus Stoklund Er du politiker eller journalist? ”

  DEL gerne hvis du også synes der er noget, der ikke hænger sammen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 09:51

 22. Flugtbilisten Mohamad Tarek Younes er tilsyneladende blevet anholdt sent søndag aften – Kan vi forvente, at det får alvorlige konsekvenser for den forbryderiske personkreds som har skjult denne modbydelige tølper?!

  Og til de tosser i universitetsmiljøet, sagsbehandlere og slænget på venstrefløjen som kunne tænkes at forklare (Læs: manuducere vi andre i hvorfor gerningsmanden blev forvirret og stak af) – vil jeg sige: Tag dog for helvede og hold jeres kæft!

  Kommentar by T. Flodur — 21. juni 2021 @ 09:54

 23. Hvem har gemt han på en adresse i Brabrand? Og er de anholdt og fremstilles de i grundlovsforhør for at hjælpe med at skjule voldspsykopaten Mohamad Tarek Younes?

  Mandag morgen oplyser politikredsen i en pressemeddelelse, at anholdelsen fandt sted klokken 23.43 på en adresse i Brabrand i det vestlige Aarhus, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 09:56

 24. Straffeloven
  §124Den, der flygter som anholdt eller fængslet, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år. Det gælder dog ikke den, der er varetægtsfængslet efter udlændingelovens § 35 eller er frihedsberøvet efter udlændingelovens § 36.

  Stk. 2 På samme måde straffes den, der befrier en anholdt, fængslet eller tvangsanbragt person, såvel som den, der tilskynder eller hjælper en sådan person til at undvige eller holder den undvegne skjult, min fremhævelse, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 10:03

 25. @ 19 Jens-Erik Andersson

  Tak for oplysningerne. med møje og besvær har jeg gennemgået Krak´s adresse/navnelister fra Motalavej, og er kommet frem til følgende:

  De lyder navne som: Ahmad Ali, Hussein Ali, Bilal Ali, Mohamed Hussein Ali, Muhammad Ahmad, Hanan Ahmad, Saleh Ahmad, Mallak Ahmad Ali, Hassan Ahmad, El-Ali.

  To af navnene er identiske med min liste. Skrev til Slagelse byråds tre medlemmer af DF for at høre, om de kunne oplyse navnene, men har aldrig hørt noget. Det er DF i dag, en flok skidesprællere, der har udspillet sin rolle.

  Kommentar by der Adler — 21. juni 2021 @ 10:05

 26. Straffeloven
  § 125. Med bøde eller fængsel indtil 2 år straffes den, som

  1) for at unddrage nogen fra forfølgning for en forbrydelse eller straf holder ham skjult, hjælper ham til flugt eller udgiver ham for en anden,
  2) tilintetgør, forvansker eller bortskaffer genstande af betydning for en offentlig undersøgelse eller udsletter en forbrydelses spor.

  Stk. 2. Den, der foretager de nævnte handlinger for at unddrage sig selv eller nogen af sine nærmeste fra forfølgning eller straf, straffes ikke, min fremhævelse, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 10:07

 27. Se venligst bort fra ovenstående STRFL § 224, da det er STRFL § 224, der er i spil her, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 10:16

 28. Se venligst bort fra ovenstående STRFL § 224,
  da det er STRFL § 225, der er i spil her, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 10:16

 29. Er politiet ikke snart ved at være forurenet af islam indefra. Hvad med ham der kørte politibetjenten ihjel på Langebro, ak, han er forsvundet et sted nede i mellemøsten. Vi har tabt vort land, vi er for få til at kæmpe imod islam.

  Kommentar by IES — 21. juni 2021 @ 10:19

 30. Kommentar by IES — 21. juni 2021 @ 10:19

  Han er fanget.

  To måneders jagt på den flygtede vanvidsbilist fra Langebro, Mohamed Ahmad Samaleh, 27, er slut, og han er anholdt i Dubai.

  Nu skal han udleveres til Danmark, hvor han siden 1. december sidste år har leget kispus med retssystemet og er blevet væk fra retssagen om den tragiske dødsulykke.

  Den nyhed vakte glæde i dag hos Britta Buhl, mor til den 35-årige politiassistent Magnus Buhl Hansen, der blev dræbt i ulykken 23. juli 2019, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 10:25

 31. Tak for oplysningen Jens-Erik Andersson, så er det spændende om han bliver udleveret til Danmark! Ja forbyd islam.

  Kommentar by IES — 21. juni 2021 @ 10:37

 32. Kommentar by IES — 21. juni 2021 @ 10:37

  Den somaliske muslim Mohamed Ahmad Samaleh er gaven, der bliver ved med at give… 🤯

  Politiet har rejst ny tiltale mod Mohamed Ahmad Samaleh for dokumentfalsk. Snød retten med falsk positiv corona-test

  Politiet venter stadig på at få udleveret den 27-årige dødsbilist fra Langebro, Mohamed Ahmad Samaleh, der blev anholdt på en international arrestordre i Dubai i februar. Han er tiltalt for vanvidskørslen 23. juli 2019 over Langebro, hvor den 35-årige politiassistent Magnus Buhl Hansen blev dræbt i sin private bil på vej på arbejde.

  Men i mellemtiden har politiet rejst en ny tiltale mod somalieren – og domsmandsretten i København Byret har nu trukket sig og erklæret sig inhabil.

  Så når Mohamed Ahmad Samaleh engang kommer til Danmark, skal en ny dommer og to nye domsmænd starte forfra på retssagen.
  Det skyldes, at domsmandsretten med dommer Pernille Kjærulff nu er ‘forurettet’ i den nye tiltale mod Mohamed Ahmad Samaleh.

  Falsk corona-test
Han er nemlig blevet tiltalt for dokumentfalsk ved at have narret Københavns Byret med en falsk positiv corona-test, som han brugte som undskyldning for ikke at møde op i retten 1. december sidste år, hvor retssagen startede.

  Han var i London og sendte en erklæring fra National Health Service, hvor han var testet positiv for covid-19. Men politiet mener at kunne bevise, at attesten var falsk.
  I en mail skrev den 27-årige, at han skulle holde sig isoleret til 14.-15. december, hvor han skulle testes igen. Mailen fra videresendt fra en fætters Hotmail-adresse til hans egen Gmail-konto.

  Dengang afgjorde Københavns Byret, at Mohamed Ahmad Samaleh ikke havde lovligt forfald, fordi der sandsynligvis var fusket med corona-attesten.
  ‘Domsmandsretten har taget stilling til det omhandlede dokument, da domsmandsretten traf afgørelse om, hvorvidt tiltalte havde lovligt forfald ved den nævnte hovedforhandling. Vi finder derfor, at vi er inhabile i sagen,’ skriver retten i en kendelse.

  Intet nyt om udlevering
Anklager Jelena Hansen, Københavns Politi, bekræfter over for Ekstra Bladet, at politiet har rejst en ny tiltale for dokumentfalsk mod Mohamed Ahmad Samaleh.
  Hun kan ikke udtale sig om udleveringssagen fra Dubai, da den ligger hos Rigsadvokaten.

  Forsvareren, advokat Anders Schønnemann Olesen, siger til Ekstra Bladet, at han afventer nyt fra anklagemyndigheden om udleveringen, men han ønsker i øvrigt ikke at udtale sig, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 10:53

 33. De æreløse, kriminelle muslimer hedder næsten altid Muhammed, og de følger bare deres voldspsykopatiske førerprofet, den falske profet af samme navn, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 11:09

 34. FLOT ARBEJDE AF DER ADLER, KL. 09.11 ovenfor. Men listen over gerningssteder er meget, meget længere. Faktisk så lang at man ikke kan have det hele med på een gang, man må nøjes med eksempler.

  F.eks. er der også Østerbro, (5-7 mord) Trianglen, Ægirsgade, Jagtvej, Blågårdsgade og mange andre steder i København. I Odense er der Banegården, Universitetshospitalet og mindst 200 andre steder. I Århus er der Viby Torv, Trøjborg, rutebilstationen, banegården, pladsen foran, Ryesgade, Østergade, guldsmedgade, osv., osv. En komplet liste over steder hvor overfald, røverier, hærværk, indbrud, svindel, voldtægter, brandstiftelser, stenkast, mishandlinger, tortur og mord har fundet sted, bliver på tusindvis af gadenavne, torve, lokaliteter osv.

  Alt dette har vampyrernes højborg ignoreret i årevis.

  Den radikale djævlekult og den rabiate, blodtørstige enfoldighedsliste ønsker danskerne udskiftet, terroriseret og etnisk udrenset/udryddet, og deres projekt har været en bragende succés indtil nu. Blodet flyder i stride strømme i dagens Danmark.

  Det kan siges kort: Danmark er blevet løgnens land, ondskabens rige og tårernes dal.

  Langt hen ad vejen lever vi nu i en rød åndssvageanstalt, et kafkask vanvidssamfund.

  Alle de gamle partier og medier er enige om at Danmark skal bortgives og afskaffes.

  Kommentar by BENT A — 21. juni 2021 @ 11:29

 35. Se dommen der ryster Vermund
  To udenlandske mænd blev i april dømt i en sag med 794 tiltalepunkter og slap for udvisning, hvilket fik Nye Borgerlige til tasterne. Her er, hvad de blev fundet skyldige i i byretten”

  Den dom burde sg’ da ryste alle i FT. Kan dommernes navne oplyses?

  Kommentar by tavsen — 21. juni 2021 @ 11:34

 36. Trist dette subjekt blev lukket ind i Danmark (Sikkert stor tak til Vemligboerne).
  Ellers går mine tanker til Betjenten og Hans familie. Må han komme sig og må hans familie få livsglæden tilbage sammen med ham.

  Kommentar by Michael Unna — 21. juni 2021 @ 11:47

 37. Rockerne har mærker for drab, de syr på vesten. Typer som ham kommer også til at høste respekt og anerkendelse i hans omgangskreds for at pløje en betjent ned. Hvad der er langt værre er, at han kun idømmes en straf på kun ca. 4-5 år, afsoner maks 2/3 af den, ja, ryger på udslusningsinstitution efter ca. 1/2 afsoning, dvs. allerede der er tilbage på gaderne. Udvisning kommer der slet ikke på tale, end ikke, hvis ikke han er statsborger. Endnu et klasseeksempel på, at vi er til grin i eget land, at politikeren endnu engang vender den anden kind til og intet, INTET, gør.

  Kommentar by Sanne — 21. juni 2021 @ 11:51

 38. Er det helt 100 procent straffrit i Danmark at gemme og skjule f.eks. sin søn eller bror, når den er offentligt eftersøgt med fuldt navn og billede af dansk politi?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 12:09

 39. Endnu et drab, men desværre ikke landesorg, da der selvfølgelig er tale om at det blot var en ung hvid mand der blev dræbt.

  https://localeyes.dk/a169524-1234-21-aarig-mand-draebt-af-bilist-tre-unge-naegtede-at-sige-hvem-der-koerte/

  Kommentar by KineserSnot — 21. juni 2021 @ 12:29

 40. En møgbeskidt, klam, kriminel og ussel perker…

  En 20-årig mand, der sigtes for at have påkørt en betjent og efterfølgende flygtet, nægter sig skyldig.

  Det fremgår af et grundlovsforhør mandag eftermiddag ved Retten i Aarhus.

  Den sigtede blev anholdt i Brabrand kort før midnat natten til mandag efter en storstilet politijagt.

  Politiet mener, det var ham, der sad bag rattet, da en bil fredag aften påkørte en betjent ved krydset Silkeborgvej/Åby Ringvej i Åbyhøj.

  Betjenten pådrog sig flere hjerneblødninger og delvist sammenklappede lunger, fremgår det af sigtelsen.

  Han befinder sig fortsat i kritisk tilstand, lyder det fra anklageren, der læser sigtelsen op.

  Den sigtede er høj og muskuløs. Han er fikseret med et bælte, som to betjente har solidt tag om, da han træder ind i lokalet.

  Her er pressen mødt talstærkt op. Den sigtedes mor og bror er også til stede.

  Sagens anklager vil have dørene lukket for pressens repræsentanter, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 14:14

 41. KS 12.29: Der følger massevis af cookies med. Hvad er det egentlig for en hjemmeside??

  Kommentar by BENT A — 21. juni 2021 @ 14:23

 42. Ifølge radioavisen har der været tumult i retten, og der er råbt diverse ting. Selvfølgelig oplyses kun det uanstødelige. Og at den store stærke muslim græd. Muslimer kan hurtig omstille sig til professionelle Grædekoner.

  TÆNK, hvis det var en bevidst påkørsel (prøv at google det) og en vantro betjent skal selvfølgelig angribes.

  Kommentar by tavsen — 21. juni 2021 @ 16:28

 43. Jihadkrigeren fra Borups Allé dræbte den 21årige med 119km/h og vil blive identificeret udfra DNA på bilens airbag

  Kommentar by Træt — 21. juni 2021 @ 16:56

 44. Der har godt nok været mange jihadkørsler her på det sidste, ja jihadkørsler, for næsten alle såkaldte vanvidsbilister er muslimer! MSM skriver kun nølende om det, men de sidste dage er en del danskere blevet dræbt eller kvæstet af netop jihadchauffører!
  Det begynder at ligne et mønster!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. juni 2021 @ 18:05

 45. Selv muslimerne på FB har fået nok af deres trosfælle, den muslimske trafikpsykopat Mohamad Tarek Younes.

  Bargian Qasem: Det givet ikke nogen mening for mig….hvorfor vil han gå fra at et lille uheld til at kører en betjent ned. Han må da vide at det ikke vil forbedre hans situation.

  Han burde have fået taget kørekort og bil da han indrømmer på tv at han kører over for rødt hele tiden. Hvorfor opsøgte politiet ham ikke dengang. de gør det når det er Facebook men ikke på tv ?

  Fikrat Qasem: Jeg synes han skal være i fængsel rasten af livet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 20:18

 46. Politiet frygter unge vanvidsbilister – trafikforsker vil tvinge dem til at få pædagoghjælp
  Politiet har sat hårdt ind over for vanvidsbilister, men en lille, hård gruppe af især unge mænd vækker særlig høj bekymring. Fredag gik det igen galt, da en 31-årig politiassistent blev kørt ned i Aarhus. En trafikforsker mener, at de mest forhærdede fartsyndere er så svære at nå, at man skal forsøge med en tvungen pædagogisk indsats.
  (…)
  Trafikforsker og psykolog Mette Møller fra DTU, der sidder i Havarikommissionen for Vejtrafikulykker og i 2018 var med til at udarbejde rapporten ”Risikovillig kørsel”, mener, det kan blive nødvendigt at tage helt anderledes fat på de mest forhærdede:

  »Der er nogle, hvor kampagner, holdningsændringer og påvirkning via social adfærd ikke er nok. Her kunne man have gavn af at blive tvunget ind i en pædagogisk indsats,« siger Mette Møller og fortsætter, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 20:20

 47. Hvoefor pokker i forpulede møghelvede er sådan en fremmed,som har begået personfarlig kriminilaet ikke blevet aflivet?

  Kommentar by Nielsen — 21. juni 2021 @ 21:33

 48. AARHUS: Det skyldes i høj grad familien, at 20-årige Mohamad Tarek Younes endte med at melde sig til politiet kort før midnat søndag aften.

  Det er i hvert fald den forklaring, som flere familiemedlemmer selv kommer med. Århus Stiftstidende mødte familiemedlemmerne uden for retten, mens Mohamad Tarek Younes mandag eftermiddag var i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Hverken pårørende eller pressen måtte følge grundlovsforhøret, da dommeren lukkede dørene af hensyn til den videre efterforskning.

  Mohamad Tarek Younes er i forbindelse med påkørslen blandt andet sigtet for vold mod polititjenestemand og uagtsom legemsbeskadigelse under særligt skærpende omstændigheder.

  Betjenten blev påkørt, mens han var i gang med at lægge såkaldte stop sticks ud på kørebanen i et forsøg på at få standset flugtbilisten. Påkørslen skete i høj fart, hvorefter bilisten flygtede videre ad Silkeborgvej.

  Mohamad Tarek Younes blev mandag eftermiddag varetægtsfængslet i fire uger.
  Han blev anholdt søndag klokken 23.43 på en adresse i Brabrand efter to døgns intens efterforskning. Det skete med helikopter og ekstra mandskab.
  – Vi overtalte ham til at melde sig. Mig og min far, forklarede den sigtedes storebror, Ahmad Tarek Younes, til avisen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 21:58

 49. Henrik Vind skriver i kommentarsporet på Den Korte Avis at politiet beder medierne slette Ahmad Tarek Younes’ navn og billede fra artiklerne:

  Omvendt har politiet allerede givet medier ordre om at slette billedmateriale, medierne måtte have været politiet behjælpelige med, eller i praksis tvunget til, at offentliggøre i den intensive jagt.

  Østjyllands Politi skriver i tweet:

  “Vi har anholdt føreren af den bil der påkørte en betjent i fredags. Passageren har meldt sig selv. Vi har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt. Pressemeddelelse bliver sendt ud mandag morgen. Vi beder alle medier slette billeder/navne af de to efterlyste. #politidk”

  Politiet giver i øvrigt udtryk for, at personen, der meldte sig selv, og som politiet derfor kunne anholde, om som muligvis skal have ført bilen, er skyldig jf. “Vi har anholdt føreren af den bil der påkørte en betjent i fredags.”

  https://denkorteavis.dk/2021/bilist-anholdt-mistaenkt-for-at-koere-betjent-ned-er-nu-anholdt-er-han-dansk-statsborger/?fb_comment_id=4315345991849882_4315430025174812

  Kommentar by Træt — 21. juni 2021 @ 22:03

 50. https://jyllands-posten.dk/jpaarhus/aarhus/ECE13074027/naegter-sig-skyldig-formodet-flugtbilist-graed-i-retten/
  21.06.2021 KL. 17:01
  Nægter sig skyldig: Formodet flugtbilist græd i retten
  En 20-årig mand var mandag i grundlovsforhør for påkørslen af en politibetjent fredag eftermiddag på Åby Ringvej under en politijagt. Manden blev varetægtsfængslet i fire uger.

  Den 20-årige mand, som ifølge politiet fredag påkørte en betjent ved krydset mellem Silkeborgvej og Åby Ringvej i Åbyhøj, var mandag i grundlovsforhør. Manden blev sigtet for i alt syv forhold, blandt andet for vold mod polititjenestemand, forsætlig fareforvoldelse og flugt fra et færdselsuheld. Han nægtede sig skyldig.

  Manden blev anholdt søndag aften lige før midnat på en adresse på Gudrunsvej i Brabrand. Blot nogle hundrede meter fra hvor betjenten blev påkørt.

  Under grundlovsforhøret blev den sigtede ført ind i lokalet af to civilklædte betjente. Sigtede var iført en omvendt kasket og fikseringsbælte. Den høje, muskuløse mand med krøllet hår og sort fuldskæg var iført en prikket sort T-shirt med print, sorte bukser og sorte træningssko.
  ———————————————————————–
  Der mangles: “prikket sort T-shirt med print” Hvilken Print. ? det skrives der hvis det var en Dansker.!

  Gudrunsvej lugter af Brabrand, dvs Hvidløg. I stedet for at køre råddent burde svinet tage transportmidlet “Hvidløgsekspressen”, som går fra Brabrand til hovedbanegården. Men ruten er vel nedlagt Pga. Utilpassede stenkastende lømler.

  Jeg så tva tv2. Her fortaltes det at det var i Brabrand, så forstår jeg bedre at “piskerisene” var i luften. Politiet skulle Satme ikke have ørene i maskinen.

  Gad vide om helikopterne kommer i luften, når der sker voldtægter og anden kulturberigelser. ? a troert æ. (Jeg tror det ikke ! ☺)

  Kommentar by Charles — 21. juni 2021 @ 23:52

 51. Jeg så på TV hertil aften en politikvinde udtale beklagelse overfor borgerne pga. nødvendigheden med denne heftige politiaktivitet herunder helikopterflyvning. Bemærkelsesværdigt med denne aktivitet som sikkert skyldes, at en af korpsets ansatte blev ramt, for adskillige almindelige borgere har i mange tilfælde derimod oplevet henlæggelser af sager pga. manglende resurser.

  Men trods alt godt at dette arabiske møgdyr er blevet anholdt. :)

  Kommentar by T. H. — 22. juni 2021 @ 00:39

 52. Tak til Kim Møller for forbryder-foto af Mohamad Tarek Younes i høj opløsning. Jeg hænger det på min dart-skive.

  Kommentar by Thomas M. — 22. juni 2021 @ 00:41

 53. Og disse klamme, forræderiske, muslimske slanger nærer Moder Danmark ved sit bryst, føj for satan og helvede:

  »Knægten er jo kun 20 år gammel, og han har været bange. I familien lavede vi en aftale med betjentene om, at han skulle melde sig selv.«

  Det fortæller 21-årige Ahmad, storebror til den 20-årige mand fra Aarhus Vest, som er sigtet for og nu også varetægtsfængslet for bevidst at have påkørt en betjent i tjeneste, vanvidskørsel, flugt fra politiet, hærværk samt en række andre alvorlige lovbrud.

  (…)

  »Han blev anholdt i Brabrand i Gellerupparken. Det skete under en blok. Helt stille og roligt. Betjenten sagde selv i radioen, at han blev anholdt stille og roligt. Han fik håndjern på, blev sat ind i bilen, og der var ikke noget tumult med ham,« siger hans storebror.

  Da den høje, muskuløse mand mandag klokken 13 blev ført ind til grundlovsforhør i den store retssal 3 ved Retten i Aarhus, blev der dog ikke taget nogen form for chancer fra politiets side.

  Tæt mandsopdækket af to kriminalbetjente og med hænderne fikseret i et bælte fastgjort til maven blev han gelejdet på plads ved siden af sin forsvarer efter at have overnattet i arresten.

  Hans storebror fastholder – modsat dommeren – at påkørslen af betjenten ikke skete med vilje. At det var et færdselsuheld, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juni 2021 @ 10:59

 54. Da den fysisk store mand blev ført op fra arresten og ind i retslokalet tæt markeret af to kriminalbetjente, var hans hænder og arme sikret med et kraftigt fikseringsbælte til kroppen, så han ikke har mulighed for eventuelt at udøve vold mod andre personer omkring sig, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juni 2021 @ 12:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper