21. juni 2021

Tom Jensen vs Facebook: “… jeg udstyres med en straf for helt uproblematiske bidrag til debatten.”

Det er fint at Tom Jensen problematiserer Facebook-censuren, men det ville være rart, hvis udgangspunktet ikke var deling af en Robinson-kritisk Høi-artikel. Problemet er censuren, ikke den manglende præcision i håndhævelsen. Der findes ikke godartet censur, og da slet ikke, når man på få sekunder kan finde venstreradiale hadesider såsom ‘Piss Be Upon You Tommy Robinson’ og ‘Tommy Robinson Exposed’. Sidstnævnte med permalinket ‘/wherestommeh’ har hele 47.000 følgere, og koordinerer i praksis fysiske angreb på den censurerede.

Chefredaktør Tom Jensen kommenterer hos Berlingske – Facebook kan ikke længere løbe fra sin brug af magt i samfundsdebatten (kræver login).

“… Hvorfor denne indføring i mine personlige Facebook-trakasserier? Jo, fordi der hersker en principielt vigtig diskussion om, hvorvidt Facebook i højere grad burde reguleres som et traditionelt medie med ansvar for indholdet på platformen, sådan som man er begyndt med at gøre det i nogle lande. For eksempel i Tyskland. Eller om det i praksis risikerer at kortslutte store dele af den demokratiske debat, fordi techgiganterne af forsigtighedsgrunde så vil fjerne masser af indhold, der i realiteten er helt uproblematisk. …

Jeg har haft den klare holdning, at øget statslig regulering af indholdet på de sociale medier ville være en farlig vildvej, der i praksis kan komme til at begrænse mange borgeres adgang til at ytre sig frit på nettet.

Det mener jeg principielt stadig. Men techgiganterne udfordrer det princip ved faktisk allerede at frasortere så meget indhold og sanktionere så mange brugere – som for eksempel jeg selv – at man i praksis har indtaget den klassiske rolle som redaktør. Blot har man givetvis overdraget redaktørrollen til en uigennemskuelig algoritme, der lader Mai Manniches faktuelle vildledninger passere…,mens jeg udstyres med en straf for helt uproblematiske bidrag til debatten. Med andre ord har Facebook selv nedsat sig om en magtfaktor, der deler og hersker i samfundsdebatten, uden at man ved med hvilke motiver.

Reelt udgør man en slags kritisk infrastruktur i kommunikationssamfundet. Men vi kan ikke gennemskue, hvordan denne position bruges. Hvorfor må man eksempelvis ikke nævne navnet på en højrefløjsaktivist som Tommy Robinson? Hvorfor skal Donald Trump blokeres i endnu to år? Man kunne få en grusom mistanke, ikke sandt?

(‘Tommy Robinson Exposed’ på Facebook, 19. juni 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119874/trackback

40 Comments »

 1. Tommy Robinson er en af de største Engelske Helte, som eksistere og har eksisteret. Han er Winston Churchills ære og værdighed- Værdig!

  Hvad fjæset mener eller tænker, Støtter eller tror, må Helle (dusse da) Thorning Schmidt stå på mål for. Det får hun også betaling for!
  (Ligesom de stakkels piger på Halmtorvet). :-) :-) :-).
  Ellers rager det mig en papand. Jeg kan godt leve uden fjæset.

  Kommentar by Michael Unna — 21. juni 2021 @ 12:45

 2. Jeg blev blokeret på Faecesbook i 30 dage for at skrive ordet negerbolle om en flødebolle i min barndom og skrive at det er fryd at en mussie ikke kunne opnå dansk pas pga. en trafikforseelse på knallert som 16-årig, forbyd censur på FB og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 12:45

 3. Censur er det samme redigering. Redigering er det som professionelle medier gør. Ergo er Facebook et medium.
  Medier er ansvarlige for indholdet i henhold til medieloven. Derfor bør Facebook have status af et medie og ikke en platform. Det kan give dem en masse retssager på halsen.

  Kommentar by JC — 21. juni 2021 @ 14:07

 4. Logaritmerne er da ret lette at gennemskue. De går simpelthen ud på at FRASORTERE ENHVER KRITIK af islamister, indvandring, politisk idioti, FN, EU, Biden, Democrats, kommunister, kvindesagskvinder, BLM, ANTI-FA osv., osv.

  Endnu er censuren ikke komplet. Men står det kun til Merkel, EU, FN, Democrats, big-tech og de åndelige dværges højborge, bliver den det snart.

  Danmark befinder sig i en yderst alvorlig krise hvor det er vigtigt at få sandheden frem om zombiernes lyssky transaktioner. Kun folkelige kræfter kan forhindre censur-klikerne i at fjerne og ødelægge demokratiet og nationalstaten.

  Uden ytringsfrihed intet demokrati, hvorefter vi synker ned i et samfundshelvede.

  Kommentar by BENT A — 21. juni 2021 @ 14:10

 5. Er det ikke bare Tom snak med ham Jensen i Berlingske?

  Han har trods alt mediestøtten at tage hensyn til for at bevare næste måneds løn.

  Trump måtte også erkende, at envejskommunikation er der ingen interesse for.

  Trump blog page shuts down for good –
  2. jun. 2021 — The page “From the Desk of Donald J. Trump” was “just auxiliary to the broader efforts” we have and are working on,”

  Kommentar by tavsen — 21. juni 2021 @ 14:34

 6. tavsen — 21. juni 2021 @ 14:34
  100% Tom snak.
  I øvrigt har den “demokratiske debat” været kortsluttet i en rum tid.
  Nu gik det bare ud over Tom og så blev han sur. Mere er der ikke i det.

  Kommentar by Hagmann — 21. juni 2021 @ 15:04

 7. Tavsen 14.34: Trump måtte også erkende at e-k er der ingen int. for??

  Kommentar by BENT A — 21. juni 2021 @ 15:08

 8. Grundlovens § 77.
  Enhver er berettiget til på tryk i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende foranstaltninger kan ingensinde påny indføres.
  Facebook har en monopol lignende status, og bør derfor være underlagt grundloven, det kan ikke passe at domstolene skal erstattes af tidligere medarbejdere hos RV, som det var tilfældet indtil for nyligt, og nu Helle Thorning, eller hvem der i øvrigt har samme mening og agenda som Zukerberg!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. juni 2021 @ 15:18

 9. Tom Jensen har nok ikke opdaget at “sociale medier” er styrede af bankstere.

  Kommentar by Nielsen — 21. juni 2021 @ 15:39

 10. Face the Fuckbook!

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. juni 2021 @ 15:41

 11. LUK DANMARX PERVERTEREDE RAMADANRADIO

  Onkel Reje har noget nyt og spændende i vente 🚼
  Alle børn i Danmark kan godt glæde sig til på fredag, hvor Ramasjangs helt egen Onkel Reje vender tilbage. I hans unikke og skæve fiktionsunivers kan alt ske, og denne sommer er ingen undtagelse – Onkel Reje er nemlig gravid.

  Som figur er Onkel Reje kendt for at være både fræk og sjov og repræsentant for den humor, børnene i Ramasjangs målgruppe både dyrker, elsker og forstår. Med Onkel Reje er ønsket at hylde børns fantasi, deres humor og store legelyst i et underholdende univers, som afviger fra det normale og tillader at alt kan ske.

  I den nye serie ’Onkel Rejes fede sommerferie’ oplever vi graviditeten igennem ham. Det kan forhåbentlig give anledning til en god børnesnak om alt fra graviditet og søskende, til tilværelsen og kroppen mellem både børn og forældre, når de ser Onkel Reje sammen denne sommer.

  💙 DR Minisjang & Ramasjang, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 15:45

 12. Anstændige borgerlige og socialdemokrater vil gerne sætte krav til Facebook, men det bliver krav om hvordan censuren skal være.

  Deres eksperter bliver ADL, SPLC og deres pendent herhjemme i DareGender, der allerede sammenarbejder med PET.

  Velkommen til politistaten hvor regeringer sammenarbejder med finanseliten, så borgerne kan bliver undertrykt.

  Alt sammen er for at skubbe konflikten mellem Europæere og fremmede fra Mellemøsten og Afrika så langt væk så muligt, gerne så mange år at den demografiske omvæltning er totalt og de Europæiske folkeslag er udryddet.

  Kommentar by KineserSnot — 21. juni 2021 @ 15:47

 13. EN CHEFREDAKTØR DER IKKE KAN SKRIVE ET KORREKT DANSK:

  “…sanktionere så mange brugere – som for eksempel jeg selv – at man i praksis….”

  Der skal stå: “som for eksempel MIG selv”

  Kommentar by Henrik Wegmann — 21. juni 2021 @ 15:52

 14. 8). Facebook er en privat virksomhed. At underlægge Facebook grundloven, er som at bede elefanten om at underlægge sig musen.
  Der er tilgengæld lavet nogle love om Sociale Medier i Florida. Polen. Australien. Jeg kender ikke detaljerne, men i ytringsfrihedens navn, har jeg hørt de er værd at studere og kopiere (Noget med at det er forbudt for dem at cencurere almen debat….meget meget meget cirka citeret)….Men ja. Jeg foragter Helle Thornings Schmidt vil lægge navn til den cencur.

  Det svare til man har en blog, og man cencurere den og den for det og det. Rimeligt eller urimeligt.

  Kommentar by Michael Unna — 21. juni 2021 @ 15:57

 15. >Jens Erik Andersson 15:45
  Du har leveret en overskrift,jeg kan være 100% enig med dig i. Må jeg foreslå dig at henvende dig til ejeren med dit krav? Jeg for mit vedkommende stemmer for,værende en del af ejerkredsen. (Det er danskere nemlig.) Den blev i sin tid introduceret som Stats Radiofonien. Men da staten jo stjæler alt fra alle. Bogstaveligt talt,er den blevet nok et middel for medlemmer af staten til at styre og kontrollere os. Andre midler er de midler som staten finansierer. Altså alt fra hospitalerne til militæret. Jeg er sikker på du har hørt om fejlbehandlinger og civile ofre.
  Summa summarum: Vi SKAL have sunde penge,for at kunne blive frie mennesker.

  Kommentar by Nielsen — 21. juni 2021 @ 16:12

 16. Nu gik det bare ud over Tom og så blev han sur. Mere er der ikke i det.

  Kommentar by Hagmann — 21. juni 2021 @ 15:04

  NEMLIG

  Han viser bare de statslige mediers ligegyldighed over for almindelige menneskers mulighed for at ytre sig. Har Berlingske medier debatsektioner?

  Når jeg en sjælden gang er inde på deres forside, ser jeg kun betalingsartikler. HVORFOR DET? Har de ikke fået millioner i mediestøtte til at bringe Public Service?

  Inden vi skulle beriges, bragtes der daglige retslister. Men berigelsen medførte mange fremmede navne. DET kunne ikke accepteres, så de navne blev til N.N., men det så tudetosset ud med alle de anonyme, så hele den Public Service blev nedlagt. For inklusionens skyld, så kunne etniske danskere ikke kende deres naboers virkelige metier.

  PS jeg ved ikke, hvad e-k er

  Kommentar by tavsen — 21. juni 2021 @ 16:20

 17. Tom Jensens skriv, er tom snak fra Berlingske side. Da Tommy Robinson var i København for et par år siden, var Berlingske ikke avisen der skrev positivt om ham og al det han har gjort opmærksomt på, hele Grooming Gangs i England, hvor alle lukker øjnene, ligefra politiet, politikerne og den engelske befolkning. Tommy Robinson har fattet hvad der sker i England, ligesom her og resten af Europa.

  Kommentar by IES — 21. juni 2021 @ 17:00

 18. Undrer mig over at ingen – hverken politikere eller andre – har nævnt det alternativ som Polen og/eller Ungarn angiveligt har tænkt sig at indføre d.v.s. at såfremt FB udelukker en bruger på et grundlag som ikke er i.h.t. landet´s lovgivning må de betale en bøde på xx kr.
  Det løser problemet og er ikke mindst i.h.t. landet´s gældende lovgivning

  Kommentar by frank mathiesen — 21. juni 2021 @ 17:47

 19. Ungarn har fattet,at det var en stor fejl at føde på georg SO ros.
  Det er muligt han var nazist,men han var samtidigt jøde. Det er lige så muligt at han var jøde og samtidigt var nazist. Han har i hvert faldoverlevet indespærring ved hjælp af en slags kanibalisme.
  Hvad vi kan lære af ham,er at indespærring ikke fører til noget.
  Desuden har han altid været den nyttige idiot for…
  Jeg håber inderligt læsere af min kommentar selv kan sætte navn og ansigt på konspiratorerne – sammensværgerne..

  Kommentar by Nielsen — 21. juni 2021 @ 18:47

 20. Jeg håber inderligt læsere af min kommentar selv kan sætte navn og ansigt på konspiratorerne – sammensværgerne..

  Kommentar by Nielsen — 21. juni 2021 @ 18:47

  Bilderberg?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 19:00

 21. TAVSEN 16.20: e-k = envejskommunikation, se 14.34 (og 15.08)

  Kommentar by BENT A — 21. juni 2021 @ 19:01

 22. OT: 6000 corona vaccine dødsfald…?? Se hodja-video om emnet.

  Kommentar by BENT A — 21. juni 2021 @ 19:05

 23. OT BENT A, her er løsningen:

  Reuters) – GlaxoSmithKline Plc and Vir Biotechnology said on Monday final results from a late-stage study of their monoclonal antibody confirmed it significantly reduced hospitalization and death among high-risk COVID-19 patients when given early in the disease.

  The treatment, sotrovimab, received an emergency use authorization from the U.S. Food and Drug Administration in May, while the European Union’s drug regulator has also backed it.

  The drugmakers also said on Monday the U.S. National Institutes of Health (NIH) has recommended sotrovimab to treat high-risk, non-hospitalized patients with mild-to-moderate COVID-19.

  The treatment appeared to “retain activity” against current variants of concern and interest, the agency said in its updated guidelines.

  In a study of 1,057 patients, sotrovimab resulted in a 79% reduction in risk of hospitalization for more than 24 hours or death due to any cause, the companies said on Monday.

  Sotrovimab belongs to a class of drugs called monoclonal antibodies that mimic the natural antibodies the body generates to fight off infection, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juni 2021 @ 21:07

 24. OT: 16-årige Desiree blev GRUPPEVOLDTAGET OG MYRDET AF FIRE AFRIKANSKE MIGRANTER. Drenge og kvinder skubbet ud foran tog. Tre asylanter smed kvinde ud fra altan. Skønhedsdronning tortureret ihjel af pakistaner.
  Taxachauffør parteret af jaguar-neger. Privat sælger af bil myrdet af køberen. Hjemmerøvere på 4.sal på Østerbrogade. Osv.

  Kommentar by BENT A — 21. juni 2021 @ 21:13

 25. # JEA 21.07: I forvejen har vi ivermectin og hydroxyklorokin som er ufarlig, effektiv, hurtigtvirkende og billig medicin.

  Kommentar by BENT A — 21. juni 2021 @ 21:21

 26. Nu ved jeg ikke lige hvem der er minister for kommunikation her i Danmark men det ville være en oplagt sag at sørge for Danskernes ytringsfrihed på diverse medier ikke bliver kolporteret og censureret.

  For mig at se er det faktisk en ret alvorlig sag som Vores regering så tilsyneladende ikke gider tage sig af. Det kunne snildt klares med en trussel om bøder i milliardklassen hvis medierne ikke makker ret, som Holland gjorte.

  Men, regeringen har nok travlt med at udskrive statsborgerskaber til klima-flygtninge og homoseksuelle arabere.

  Kommentar by Santor — 21. juni 2021 @ 22:23

 27. # SANTOR 22.23: Desværre må vi nok se i øjnene at de fleste politikere og journalister er bedøvende ligeglade med at Danmark bliver ruineret og afrikaniseret………. og at danskerne bliver solgt til stanglakrids.

  Danskerne finder sig i alt, og vil derfor blive fjernet fra landkortet.

  PS: Film om droner mv. viser at det danske forsvar pt. er håbløst forældet. Men det passer vel Trine Bramsen mfl. fint.

  Kommentar by BENT A — 21. juni 2021 @ 23:05

 28. 26 Santor) Statsministeren er pressens minister.

  Kommentar by dansker — 21. juni 2021 @ 23:15

 29. Når et firma (Facebook) sidder på næsten hele verdens sociale kommunikation – så kan det ikke undgås at udvikle sig politisk. Og når det bliver politisk – så bliver det også politisk “korrekt” – hvilket medfører muslimificering (og MacDonald’s, H&M og 1984).

  Det uhyggelige ved kommentaren fra chefredaktør Tom Jensen er, at han ikke har forstået problemet fra begyndelsen.

  Den store skattehuls-svindler Helle Thorning-Schmidt højpromoverede som statsminister Facebook – og sikrede sig dermed aflønning som moralens høje vogter i Facebook’s etiske og dermed religiøse råd. Tænk sig, at Danmarks tidligere statsminister har deltaget og fortsat deltager i Danmarks undergang. Tom Jensen fatter ikke en skid …

  Kommentar by Thomas M. — 22. juni 2021 @ 00:28

 30. Kommentar by dansker — 21. juni 2021 @ 23:15

  Mere end nogensinde … DR har udviklet sig til ren hjernevask af politikkerne.

  Kommentar by Thomas M. — 22. juni 2021 @ 00:32

 31. Fandt lige denne fra 2015:
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/ny-df-tosse-kronprinsen-og-thorning-skyld-i-terror/5452413

  Kommentar by Thomas M. — 22. juni 2021 @ 00:58

 32. I samme boldgade:
  https://denkorteavis.dk/2021/politisk-korrekte-proever-at-tvinge-en-by-til-at-aendre-sit-navn-det-gode-gamle-navn-er-racistisk-har-man-fundet-ud-af/

  Kommentar by Thomas M. — 22. juni 2021 @ 01:12

 33. Da MacKenzie Scott (tidligere Bezos) fik 240 mia. kr. ud fra skilsmissen, gik hun med i “Giving Pledge”, et filantropist-initiativ af stiftet af Warren Buffett, Bill Gates og Melinda Gates, og som opfordrer verdens rigeste til at give mindst halvdelen af deres formue til velgørenhed, der også omfatter milliardonationer til ‘racemæssig retfærdighed’ og lignende venstreradikale aktiviteter.

  De venstreradikale bevægelser bliver således pumpet op gennem donationer fra verdens rigeste, og det danner magt og mode.

  Ligesom Lenin i sin tid fik donationer fra Ruslands rigeste.

  Jeg så noget tilsvarende i Asien for nogle år siden, hvor den lokale partner stod foran arbejdsløshed, og det betød 0 kr. at leve for, da vores samarbejde udløb. Heldigvis for hende kunne hun i stedet få job og karriere i en styrtende rig fond til fremme af islam. Selvom hun ikke var muslim.

  Kommentar by traveler — 22. juni 2021 @ 05:48

 34. Fortsættelse

  …Og når en sådan antiracisisk organisation pumpes op med milliarddonationer fra verdens rigeste, så ser de racisme alle vegne.

  Deres job er ikke at producere eller sælge værdier, men at opspore racisme på hvert et gadehjørne. Jo mere racisme de opsporer, jo flere donationer – indtil de ultimativt oplever at leve i et rent struturelt racistisk samfund, som det vil kræve uanede donationer at få bekæmpet..

  Denne penge- og magtskabende aktivisme smitter af over det hele. Det kan i DK f.eks. være om muslimaen, som reelt er doven og uduelig til sit arbejde, men hvis kollegaer ønsker at gøre noget ved det problem og kritiserer hende, påstår hun med maksimal mediebevågenhed, at kollegaerne er racister og islamofober.

  Kommentar by traveler — 22. juni 2021 @ 06:36

 35. FB er blevet et monster der truer selve demokratiet. Jeg er ikke længere så sikker på at FB’s ageren ikke var forudsætningen for Bidens sejr ved det amerikanske præsidentvalg. Ikke alene censurerede de debatten før valget og fjernede Trump positive indlæg. De medvirkede aktivt ved valghandlingen, ved at financiere en hær af aktivister som valgtilforordnede, hvis man skal tro oplysninger i amerikanske medier. Påstanden om svindel med brevstemmer er ikke grebet ud af luften. FB bortcensurerede enhver antydning af valgsvindel efterfølgende, og formåede dermed at styre en debat om legitimiteten af valget. Sagen er grotesk. Ingen journalister tør forfølge den, for ikke at blive bandlyst fra den magtfulde platform. Og ingen amerikanske domstole har turdet involvere sig. FB har tiltaget sig en magt som en 5.te statsmagt.

  Kommentar by JC — 22. juni 2021 @ 06:43

 36. Undertegnede blev udelukket i 3 måneder fra Facebook – fordi jeg havde delt en artikel om Tommy Robinson. Eller som nogen skrev (hvem står hen i det uvisse) fordi det drejede sig om en farlige person eller organisation!!! Nu er min Facebook-konto blevet helt deaktiveret og der henvises til “fællesskabsreglerne”. Der står: “Du kan ikke bruge Facebook. Det skyldes, at din nogle af dine tidligere opslag eller kommentarer har overtrådt vores fællesskabsregler. Det er over 30 dage siden, din konto blev deaktiveret, så afgørelsen kan ikke gennemgås. Du kan læse om årsagerne til, at vi deaktiverer konti, i vores fællesskabsregler”.

  Kort sagt: “Du er udelukket fordi…” Dette er dybt problematisk – da offentlig betalte institutioner (som for eksempel mainstream-medierne) henviser til opslag på Facebook, og derved udelukker personer fra en debat mv. – hvilket er diskriminerende og en form for meningsmæssig apartheid/social racisme.

  Kommentar by Limewoody — 22. juni 2021 @ 07:43

 37. ‘Piss Be Upon You Tommy Robinson’ stinker af muslimsk økonomisk støtte.
  Det er fandme også for dårligt, at de ikke kan komme herop og voldtage og traumatisere Vestlige unge piger, ind i den permanente barnløshed som mange ender op i som konsekvens, uden at der kommer nogen og blander sig.

  De vestlige regeringer burde fandme skamme sig, og det samme gælder den finansielle snylterbevægelse, der giver sig ud for at ville varetage kvinders interesser.
  Der er nok for få hvide mænd involveret i sidstes tilfælde, til at det vækker nogen interesse. Og så risikerer man heller ikke en røvfuld når man kæfter op.

  Kommentar by Kimski — 22. juni 2021 @ 10:23

 38. Mht. censuren, så har jeg ikke kunne kommentere på nogle af de store MSM sider, siden tiden omkring 2013-14 stykker, og er også i mange tilfælde blevet lukket ned på Youtube.

  Utroligt, at folk flest ikke kan gennemskue, hvad det er for et “utopia” venstrefløjen arbejder på, når det er sådan her de lægger ud.

  Kommentar by Kimski — 22. juni 2021 @ 10:29

 39. Tom Jensen skulle bekymre sig mere over det affald hans avis i årenes løb har deponeret i USA såsom Poul Højl David Trash og Michael Bjerre.

  Kommentar by bjarne binee — 22. juni 2021 @ 14:30

 40. “mens jeg udstyres med en straf for helt uproblematiske bidrag til debatten”

  Hvis ytringsfrihed på sociale medier skal give nogen mening, så er det helt afgørende, at der netop er plads til såkaldt “problematiske” bidrag, altså bidrag, som globalisterne/magthaverne anser for at være politisk ukorrekte eller “wrong-think”, herunder såkaldt “racistiske”, “sexistiske”, “anti-semitiske”, “islamofobiske” og “homofobiske” indlæg.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. juni 2021 @ 14:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper