1. juli 2021

Rød front: Fra Enhedslistens demokrati- og retsordfører Rosa Lund til dømte medlemmer af AFA/Redox

Under den store retssag mod venstreradikale Redox i 2013-14 kom det frem, at Enhedslisten-MF’er Rosa Lund delte adresse med en Tue Jakobsen (tidl. Simon Hansen, født 1986), der var sigtet, men blev frikendt i sagen. Hun røg ud af Folketinget i 2015, men blev genvalgt i 2019, og er i dag partiets ‘demokratiordfører’ og ‘retsordfører’.

Den slags er værd at huske på, når hun i dag på Facebook hyggesludrer indforstået med Andreas Bjerring Tobiassen (tidl. Hartmeyer, født 1984), der under nævnte retssag blev dømt for politisk motiveret hærværk, og besiddelse af hacket materiale. Redox-serveren med oplysninger om op imod 6.000 politiske modstandere, var fysisk placeret hos Henning Hartmeyer, Bjerring Tobiassens far. Begge er organiseret i Enhedslisten Fredericia, og stiller op som henholdsvis nummer 5 og 7 til det kommende kommunalvalg.

Der er aldrig langt fra Enhedslisten til Antifascistisk Aktion og Researchkollektivet Redox, og næste gang den røde demokrati- og retsordfører problematiserer Generation Identitærs demokratiske aktivisme, så ved man hvorfor.

(Collage: Rosa Lund og Andreas Bjerring Tobiassen på Facebook, 23. marts 2020)

(Rosa Lund liker AFA-leder Andreas Rasmussens tweet, 20. juni 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119889/trackback

56 Comments »

 1. Er borgerkrigen brudt ud i Sverige?

  Politibetjent er død efter skyderi i det nordlige Göteborg

  Svensk politi har endnu ikke anholdt nogen, efter at en politibetjent har mistet livet efter skyderi onsdag.

  En politibetjent har mistet livet i forbindelse med en skudepisode i Biskopsgården i det nordlige Göteborg onsdag aften.

  (…)

  Nu forlyder det fra politiet, at betjenten og hans kolleger blev beskudt, mens de stod og talte med en gruppe af personer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 10:26

 2. KOMMUNISTER SOM ROSA LUND, PEDER HVELPLUND, MAI VILLADSEN OG PERNILLE SKIPPER osv. hjælper gerne den islamistiske revolution på vej. Sammen med andre røde betonhoveder ser de gerne Danmark overplastret med moskéer, koranskoler og diverse udgaver af Voldsmose og Brabrand ghettoen osv.

  Og de ønsker så mange muslimer og islamister som muligt ansat i skolevæsnet, sundhedsvæsnet, kommunerne, forsvaret og diverse styrelser.

  Et afrikaniseret og islamiseret Danmark er tilsyneladende kommunisternes hede drøm.

  I Iran blev revolutionen også hjulpet på vej af kommunisterne. Takken for det blev at islamisterne mishandlede og myrdede tusindvis af kommunister. Man torturerede dem til døde i skumle fængsler, man hængte dem op i byggekraner, man smed dem ud fra høje bygninger.

  Men det har de danske kommunister ikke lært noget af.

  Kommentar by BENT A — 1. juli 2021 @ 11:16

 3. MAN KAN OGSÅ formulere det på en anden måde: De rødes ønskedrøm er tilsyneladende at Danmark skal være en TERROR-STAT magen til Sverige.

  En velfærdsstat hvor den oprindelige befolkning nu er retsløs, hvor politiet ydmyges og nedgøres af landets egen regering, hvor de almindelige borgere forfølges og tyranniseres på alle mulige måder…

  hvor indvandrerne favoriseres på alle punkter…… og hvor svenskerne diskrimineres, hjernevaskes, narres, snydes og forrådes i et nærmest ubeskriveligt og ubegribeligt omfang.

  Hverdagsterroren og guerilla-krigen mod svenskerne er en realitet i nutidens Sverige. Om lidt kan vi have samme situation i Danmark.

  Kommentar by BENT A — 1. juli 2021 @ 11:32

 4. Fejlen med Rosa og hendes blodrøde kumpaner er, at deres eneste kernekompetence er dekonstruktion af det nuværende meritokrati = dygtighedsstyret samfundsform.
  Det er futilt, da Danmark nu mest behøver er dekonstruktion af det islamiske sensokrati = følelsesstyret samfundsform.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. juli 2021 @ 11:34

 5. Gad vide, hvorfor polisen ikke skyder tilbage… 🤦🏻

  Under natten har polisen hämtat in flera personer till förhör men ännu finns ingen misstänkt gärningsman och polisen har ännu ingen kännedom om motiv.

  Körde moped i området
  Enligt polischeferna är den mördade polisen ny i yrket och i 30-årsåldern. Nord berättar att polismannen ska ha arbetat tillsammans med ytterligare en kollega i området och de båda färdades på mopeder – vilket är en ny polismetod i området, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 11:43

 6. https://ekstrabladet.dk/nationen/praesident-om-myrdet-13-aarig-barbarisk/8662782

  Kommentar by P — 1. juli 2021 @ 12:07

 7. “kæmpe skud ud til ham” fordi han passer sit arbejde? Hvad med os andre, der siden “corona krisen” har passet vores arbejde og betalt vores skat til dette idioti

  Kommentar by redneck — 1. juli 2021 @ 12:09

 8. Polisen på knallert blev skuddræbt, forbi muslimen troede, det var en konkurrence pusher, der var trængt ind på muslimens territorium, bare min teori, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 12:14

 9. Stakkels børn der bliver(skal) nødpasset af en Kommunist!
  Deres forældre er velfærds-dopede, de opdager intet! de er fuldstændigt opslugt af alt det, de skal nå i livet, alt imens de bliver(er blevet) berøvet deres frihed, af bl.a. Rosa-Kommunisten.
  Velkommen til velfærdstyrraniet!

  Stem NB! SIAD!
  P.

  Kommentar by Piotr — 1. juli 2021 @ 12:27

 10. Der er selvfølgelig ikke nogen journalister og medier som seriøst har lyst til at afdække det her. Hvordan og i hvilket omfang har venstreradikale netværk og miljøer – privat og professionelt – kontakter og forbindelser til Folketinget? Who cares…..

  Kommentar by BE — 1. juli 2021 @ 12:36

 11. . Hun skulle om noget anklages for at have skaffet endnu flere fremmede til Danmark. Fadbumsen skulle stå skoleret og miste alle privelegier han måtte have. Inkluderet naturligvis en ufortjent pension,som burde gå til hans islamiseringsofre.

  Kommentar by Nielsen — 1. juli 2021 @ 13:14

 12. ENHEDSLISTEN med den store Profet Karl Marx i bagagen, og samtlige frihedsundertrykkende kommunistiske regimer, som værst idag er repressenteret i Nord Korea (Pol Pot, Stalin, Mao, Chauchesko, og Honey- som Tyske Udo Lindenberg sang så smukt om- Sonderzug nach Pankow (youtube den) eller Wolf Biermann). Demokrati og Retsordfører og Karl Marxes – Proletariatets diktatur. Dens hysteriske lighedsidealistiske idioti, er totalt frihedsundertrykkende. Det beviser historien og samtiden. Så hvem gider tage det alvorligt??? Bortset fra DR og Pøletikken. :-) :-) :-). Rødfacisterne har bevist, hvad de er værd overfor Islamiske værdier, og Deres pilrådne moral understøtter åbenbart Islam, når de søger at bekæmpe SIAD, Generation Identitære, eller andre frihedskæmpere.

  Kommentar by Michael Unna — 1. juli 2021 @ 13:17

 13. HISTORISK VERDENSREKORD I VANVID

  Har man nogensinde før i verdenshistorien set politikere så vanvittige, at de målbevidst arbejdede på at afskaffe deres eget land og udskifte deres egen befolkning med socialklienter, besættere og fjender?

  Det har man vist aldrig set tidligere. Selv Stalin ønskede ikke at udlevere sit eget land til udslettelse og hele folket til udryddelse. Han var en ondartet forbryder og et ualmindelig dumt svin, men mobiliserede nationen, folket og forsvarsmagten til at kæmpe imod det morderiske fremmedherredømme. Og han flygtede ikke fra Moskva da tyskerne var på vej til at angribe og omringe byen.

  Men Enhedslistens og de Radikales kvinder m/k er mere end villige til at ruinere, destruere og afskaffe Danmark. De går for fuld musik ind for at danskheden og danskerne skal skubbes ud af Danmark. At det er en politik som er åndsformørket, landsskadelig, forræderisk og skingrende sindssyg er vist krystalklart for alle oplyste og normalt tænkende danskere.

  Det er også en politik som er ualmindelig afstumpet og ondskabsfuld. Man må tro at de røde danskerhadere er hjernedøde eller har solgt deres sjæl til den underverden hvor djævelske åndemagter regerer. Siden de ikke selv kan eller vil forstå at de opfører sig lumpent og usselt overfor deres eget land, overfor deres egne landsmænd og -kvinder.

  I forvejen har rødradikale politikere sørget for at danske mænd diskrimineres ulovligt, voldsomt og umenneskeligt i forhold til danske kvinder.

  Og for at danskere diskrimineres ulovligt, skamløst og skandaløst i forhold til indvandrerne, som fra dag 1 tildeles langt større rettigheder end de danske borgere.

  Nu er de så kommet så langt ud at de vil sætte “kronen på værket”, ved at smide Danmark ned i rendestenen, ud på historiens mødding, ned i afgrunden.

  EL og R bør alle danske vælgere vælge fra. Og giv også gerne SF, DF, V og K den kolde skulder.

  Uden en vælger-opvågning ender det med udskiftning og etnisk udrensning af det danske folk. Danskerne er ved at være i samme situation som armenerne i 1915 og jøderne i 1933.

  Se Wien 1683 og videoerne om ISIS/ISIL. Se dagens nye barske videoer og artikler hos hodja om vacciner, democrats og gestapo-metoder.

  Kommentar by BENT A — 1. juli 2021 @ 13:33

 14. Kommentar by Nielsen — 1. juli 2021 @ 13:14

  Rosa Lund hører til på et skafot, afventende en præst, for sit kontinuerligt selvoptagede og emotionelt drevne landsforræderi.
  Og det som den første i en meget lang række af ligesindede.

  Der er simpelthen ikke nogen pænere måde at sige det på.

  Kommentar by Kimski — 1. juli 2021 @ 13:47

 15. Rosa Lund er selv dømt for kriminalitet!
  Det er lidt underligt at hører Enhedslisten kritiserer Generation Indentitær, for hærværk og fascisme, når de selv fletter fingre med AFA og Redox! Du kan se splinten i din broders øje, men ikke bjælken i dit eget!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. juli 2021 @ 15:00

 16. OT En 33-årig polisman har skjutits till döds i Göteborg.
  Han var på uppdrag i Biskopsgården – när en okänd gärningsman plötsligt öppnade eld.
  Flera poliser kämpade desperat med att försöka rädda livet på sin kollega, som länge drömt om att bli polis.
  – Det jag kan säga är att man siktade rakt på den här polismannen. Det var som en avrättning, säger en poliskälla.

  OT 2 Den polis som skjutits till döds i tjänsten i Göteborg blev skjuten i Biskopsgården – som är utpekat som ett ”särskilt område”.
  Enligt en källa har kriminella i området varit irriterade över att polisen ökat sin närvaro.
  – Det kommer att bli tufft för polisen att hitta gärningsmannen. Dödar man en polisman agerar man inte ensam, säger personen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 15:04

 17. OT 3 Er det muslimer? Hvem ellers islamisk raske svende voldtager en bare 12-årig, vantro, hvid pige og filmer det samtidigt?!? FØJ JEG HADER DE MUSLIMSKE SVIN

  Nordjyllands Politi advarer mod at besidde og dele videoen, der kategoriseres som børneporno.

  I øjeblikket deles en video med et seksuelt overgreb af en 12-årig pige. Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

  Hos Nordjyllands Politi arbejder efterforskere lige nu intensivt på at få dæmmet op for den ulovlige deling, som relaterer sig til den konkrete voldtægtssag.

  – Vi får den 29. juni en anmeldelse om, at en 12-årig pige er blevet udsat for voldtægt. Overgrebet er sket den 10. juni i et solcenter i Aalborg, og vi anholdt samme dag to mistænkte i sagen: To unge mænd på 15 år, der er sigtet og afhørt i sagen. Det er en alvorlig sag og slemt nok i sig selv, men desværre er overgrebet blevet filmet, og videoen deles i øjeblikket, siger politikommissær Carsten Straszek, Nordjyllands Politi.

  Ifølge Nordjyllands Politi sker delingerne via det sociale medie SnapChat, og det er primært blandt unge i Aalborg-området.

  – Tænk over, hvad det betyder for offeret i denne alvorlige sag, at man deler sådan en video. Og så skal man vide, at denne video kategoriseres som børneporno, siger Carsten Straszek.

  Politikommissæren understreger, at politiet ikke ser med milde øjne på hverken besiddelse eller deling af denne video, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 15:17

 18. *Jens Erik Andersson 10:26
  Pludselig bobler twitter og Facebook over af svenske politikere, der er chokeret over hændelsen! Magen til hykleri. De har selv skabt grundlaget for skyderiet! Det håber jeg virkelig svenske vælgere kan se!

  Under hvad der skulle være en festlig studenterkørsel i Aalborg, blev en student ramt af en sten i hovedet!
  I København blev chaufføren til en studenterkørsel ramt så hårdt at benene blev slået væk under ham.

  Jo kulturberigelsen kører i højeste gear i disse dage!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. juli 2021 @ 15:21

 19. Hvornår erkender den almindelige Dansker at venstrefløjen er dybt involveret med kriminelle og terrorister.

  Ligegyldigt hvordan man vender og drejer det så er venstrefløjen ikke POLITISKE modstandere som det hør og bør være i et demokrati. De er fjender af Danmark og Danskerne og vil gøre alt for at gennemtvinge et totalitært styre som de selv kontrollerer.

  Kommentar by Santor — 1. juli 2021 @ 15:38

 20. Pludselig bobler twitter og Facebook over af svenske politikere, der er chokeret over hændelsen! Magen til hykleri. De har selv skabt grundlaget for skyderiet! Det håber jeg virkelig svenske vælgere kan se!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. juli 2021 @ 15:21

  Det, tror jeg ikke, du skal regne med.

  I Sverige danser betjentene homodans, SD er ugleset og Kode 291 var også en svensk opfindelse, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 15:40

 21. Nu må det feministiske svenske regnbuepolitikorps ud og finde den stakkels mand som kom til at skyde og dræbe en politibetjent på åben gade i Göteborg. Gerningsmanden er sandsynligvis en mega traumatiseret flygtning, som har krav på al den hjælp og støtte samfundet kan yde + masser af dialogkaffe. Man kan dog ikke udelukke at gerningsmanden er en gammel svensk bonde fra Dalarna, eller en hidsig Islænding på besøg i byen. Sandheden er dog mere alvorlig: det er 77% af de svenske vælgere som står bag.

  Kommentar by Thor — 1. juli 2021 @ 15:51

 22. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 15:17.

  Ja, dét kan man (forståeligt nok) bruge ressourcer på, men smide dem ud kniber det helt gevaldigt med.

  Nu mangler vi bare at de kommer ud og undskylder med at, (indsæt selv dybt bøvet stemme her:) “Jamen, de har mentale problemer”, som om det ikke er skingrende indlysende for den del af den etniske befolkning, som stadig er skruet nogenlunde normalt sammen oven i hovedet.

  Meget apropos Rosa Lund i øvrigt..

  Hvor mange gange kan man tærske langhalm på den undskyldning, før man reelt har fået dækket flertallet af dem ind, og der ikke længere KAN være tale om enkeltstående tilfælde?

  Kommentar by Kimski — 1. juli 2021 @ 15:54

 23. Væmmeligboen, den islamofile statsminister Löfven sender sms til den afdøde politibetjents far. Betjenten stod overfor at skulle blive far for første gang, hans gravide hustru er også politibetjent.

  Den mördade polisen Andreas Danmans pappa Per fick ett sms från Stefan Löfven efter sonens död. Nu riktar pappan hård kritik mot de svenska makthavarna.

  – Hela svenska samhället är i kaos och nu var det min grabb som råkade hamna i kaoset. Den snällaste finaste människa. Han skulle bli farsa. De skulle bygga hus.

  Så säger Per Danman, pappa till den 33-årige polisen Andreas som mördades i Göteborgsgettot Biskopsgården i natt, till Nya Riks. Poliskällor beskriver mordet som en ren avrättning.

  – Jag fick sms av statsministern och vissa partiledare som beklagar sorgen men de sitter på Lidingö och sina palats. Vi har en grabb som har gått bort. Det är skillnaden, fortsätter Per Danman.

  Andreas Danman, som blev 33 år, lämnar efter sig en gravid sambo som också är polis, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 16:23

 24. #11 kl.13.14 det med fadbumsens pension der tilfaldes islamiseringen ofre . Det vil jeg meget gerne støtte. Det er en god ide

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 1. juli 2021 @ 17:00

 25. Biskopsgården hærges af kriminelle grupperinger, blandt andre banden ’A-falangen’. Politiet har de seneste måneder øget trykket mod banderne i området ved at få varetægtsfængslet og dømt ledende bandefolk, og der er beslaglagt våben og store kvanta narkotika i området.

  Blandt andre sidder kernen i ’A-falangen’ bag tremmer efter et mord i maj i fjor.

  Hårdt pres på bander
  Politiets indsats har irriteret banderne, og drabet på en tilfældig politimand kan være en hævnaktion, spekulerer de svenske medier.

  To andre bander ’Södra Yngre’ og ’Nye Norra’ fra Biskopsgården betragtes lige nu som aktive i området, efter at ’A-falangen’ delvist er sat ud af spillet.

  (…)

  Politifolk over hele Sverige holdt i går et minuts stilhed for deres dræbte kollega.

  Statsminister Stefan Löfven kaldte i går politidrabet for et angreb på ’vores retsstat og vores demokratiske samfund’, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 17:02

 26. Aflivning

  Kommentar by Black Watch — 1. juli 2021 @ 17:16

 27. »Jeg kan oplyse, at Enhedslisten ikke har et samarbejde med Redox, og jeg har tjekket vores regnskaber for folketingsgruppe og landsorganisation, hvor det altid fremgår, hvem vi modtager støtte fra, og hvem vi støtter. Her kan jeg se, at Redox ikke har modtaget nogen økonomisk støtte fra Enhedslisten,« oplyser partiets pressemedarbejder.

  https://www.bt.dk/krimi/overvaaget-af-yderste-venstrefloej-voldeligt-netvaerk-fik-ordrer-fra-borgen

  Kommentar by wilty — 1. juli 2021 @ 17:44

 28. “ET ANGREB PÅ VORES RETSSTAT OG VORES DEMOKRATISKE SAMFUND”

  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha håh håh støn og suk

  Löfvens regerings plus de forudgående “humanistiske” regeringers politik har været eet eneste kæmpeangreb på retsstaten og demokratiet.

  Men det er naturligvis altid noget at hvis ens søn eller datter, far eller mor, bror eller søster bliver myrdet, får man som kompensation en sms og et par krokodilletårer.

  Kommentar by BENT A — 1. juli 2021 @ 18:00

 29. Jeg kan godt lide kommentaren – Nielsen — 1. juli 2021 @ 13:14

  Kommentar by Bjarne Jensen — 1. juli 2021 @ 18:43

 30. Han var også med til Cecilie Roed-Schultz´ bryllup. Hun sidder i byrådet for Enhedslisten i Fredericia.

  Kommentar by Henrik — 1. juli 2021 @ 19:11

 31. https://ekstrabladet.dk/krimi/sverige-er-i-chok-politibetjent-draebt-i-bande-ghetto/8663190

  Kommentar by P — 1. juli 2021 @ 19:12

 32. En mange-dobbelt undertrykkelse og terrorisering af danskerne er i gang. De første syv eksempler finder man under bloggen 29-6 “To østafrikanere overfalder og røver chauffør”. Se nr. 4-7 kl. 12.24 til 13.05.

  Kommentar by BENT A — 1. juli 2021 @ 19:34

 33. Tænk Rosa Lund sidder i Folketinget, hun er så skrækkelig en dum kælling både at se på og høre på. Lignende dumme kællinger sidder også i Sverige, så længe de får lov at bestemme ender vores lande i sølet. Se bare på Københavns kommune der er Enhedslisten snart så store at de kan bestemme, og de skal nok få indført en Palæstina Plads i København. Nina dobbeltseng Hedager er også en frygtelig en af slagsen.

  Kommentar by IES — 1. juli 2021 @ 20:01

 34. # IES, 20.01 er en kvinde der véd hvad hun taler om. :)

  Rosa Lund derimod er en gås.

  OT: Der er i dag en meget interessant video hos hodja som fortæller at med en mere fornuftig strategi kunne 85-90% af corona-dødsfaldene i Danmark og USA/Europa have været undgået.

  Kommentar by BENT A — 1. juli 2021 @ 20:31

 35. bloggen 29-6 “To østafrikanere overfalder og røver chauffør”. Se nr. 4-7 kl. 12.24 til 13.05.

  Kommentar by BENT A — 1. juli 2021 @ 19:34

  “To østafrikanere overfalder og røver chauffør” på hvad for en blog, jeg kan ikke finde den herinde på UP?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 21:13

 36. Sverige: En 33-årig polisman har skjutits till döds i Biskopsgården, Göteborg.
  Mördaren beskrivs enligt uppgifter i utredningen som en man i tonåren med svarta kläder, coronamask, mörk hy och Biltema-handskar.

  En teori är att han var ute efter en grupp gängkopplade män som satt på en bänk – men dessa flydde.

  När polismannen sedan kom körandes på en elmoped höjde gärningsmannen sitt vapen och avlossade flera skott, enligt uppgifter, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 21:15

 37. Jeg tror sørme Off Topic har holdt flyttedag

  http://www.uriasposten.net/nye-tips#comment-5477455

  Kommentar by tavsen — 1. juli 2021 @ 21:48

 38. Mørkhåret Guccimorder i Sverige (jeg gætter på fra Somalia): Mannen uppges också ha burit något plagg av lyxmärket Gucci – möjligen en väska – samt grå Biltema-handskar.

  Polismannen, Andreas Danman, ska ha kommit till mordplatsen i gettot Biskopsgården ensam på sin elmoped. Strax innan hade en grupp unga män med gängkoppling flytt från platsen efter att en maskerad och beväpnad man gått mot dem.

  När Danman mötte gärningsmannen ska denne ha avlossat flera skott mot polismannen, som sedan dog av sina skador, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 21:54

 39. #23: Men hvilket parti i Sverige stemte Andreas Danmanog hans far Per Danman på ved sidste ( og de forrige) rigsdagsvalg på?

  Kommentar by Den sendrægtige — 1. juli 2021 @ 22:01

 40. Sverige: HAHAHAHA, det var sgu bare et (kvalificeret) gæt, da jeg skrev Somalia. Det var før, jeg gik på Wiki:

  In 2005, Biskopsgården was one of the areas, together with northeastern Gothenburg, where a large share of Somalis resident in Gothenburg lived which led to the drug khat being openly sold in public spaces.

  In its December 2015 report, Police in Sweden placed the district in the most severe category of urban areas with high crime rates

  (…)

  In 2005, Biskopsgården was one of the areas, together with northeastern Gothenburg, where a large share of Somalis resident in Gothenburg lived which led to the drug khat being openly sold in public spaces.

  In its December 2015 report, Police in Sweden placed the district in the most severe category of urban areas with high crime rate, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 22:12

 41. Det er naturligvis aldeles legitimt at have en politisk og lign. holdning som den Rosa Lund med flere både har og deler godt og grundigt ud af. Meeen at postulere at GI er en kriminel organisation er at gå over stregen. At høre Rosa Lund, se/hør videoen af Lars Andersen, viser Rosa Lund´s forhold er til sandheden. Nå, der er jo flere der stemmer på både EL, de radikale osv.

  Kommentar by NED MED ALTING — 1. juli 2021 @ 22:13

 42. Sorry for dobbelt indslag, der skulle til sidst stå:

  In June 2021, a police officer was shot and killed in the district, marking only the country’s third killing of a police officer in 20 years.

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 22:14

 43. EL er det eneste terroristparti der også sidder i Folketinget, en skandale og falliterklæring for demokratiet.

  Kommentar by LarsB — 1. juli 2021 @ 22:21

 44. # jea 21.13: Bemærk datoen, eller gå hele vejen ned i tråden og klik på “næste dag”/tidligere tråd. Det er nemt at finde.

  Kommentar by BENT A — 1. juli 2021 @ 22:50

 45. Der er godt nok ikke mange politikere, hvis der overhovedet er nogle, der omtaler overfaldet på lastbilschaufføren

  Ikke engang Nye Borgerlige

  Det virker som om alle politikere har berøringsangst for at omtale ghettoperkerne

  Kommentar by Bjarne Jensen — 1. juli 2021 @ 22:52

 46. Kommentar by BENT A — 1. juli 2021 @ 22:50

  Jeg kiggede efter To østafrikanere… som du skrev, men ikke Larmende stilhed på Twitter… som posten begynder med. Men nu er den fundet:

  Larmende stilhed på Twitter: To østafrikanere overfalder og røver 35-årig lastbilchauffør i Brabrand…

  Hvad syntes du om somalieren og den dræbte politibetjent i Gøteborg, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 22:58

 47. # LARS B 22.21: Ja, EL er ret åbenlyst et terrorist-parti, de lægger dårligt nok skjul på deres marxistiske og onde ønsker for danskernes liv og fremtid. Men de rødradikale som fylder godt op i alle de gamle partier, har en ligeså katastrofal og altødelæggende politik. De skjuler det en anelse bedre, men er næsten lige så røde, skøre, farlige og folkefjendske.

  Kommentar by BENT A — 1. juli 2021 @ 23:03

 48. Kode 291: Oklart motiv
  Bakgrunden till skjutningen är också den oklar i nuläget. En teori man utreder är om det var en felskjutning, då det så här inledningsvis inte finns några tydliga indikationer på att det var polisen som var den tänkta måltavlan:

  – Det mest sannolika just nu är att skjutningen inte var riktad mot polisen, säger Erik Nord, chef för polisområde Storgöteborg.

  Han fortsätter:

  – Skjutningen bär signaturen av en skjutning mellan kriminella nätverk. Det är inte normalfallet i gängskjutningar att man riktar sig mot poliser.

  Polisen stod och pratade med personer när han besköts. Skulle det kunna vara riktat mot dem?

  – Så skulle man kunna tänka sig, säger Nord, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 23:20

 49. OT: Kommunalt- og statsligt ansatte på Bornholm har fået forbud mod at udtale sig til pressen.

  Et par solbriller købt på nettet, stiger her fra 1. juli fra 40 kr. til 240 kr. pga. nye afgiftsregler og EU-bestemmelser.

  Rigsretssagen mod Inger Støjberg er ikke en søgen efter retfærdighed eller lignende, men er udelukkende en magtdemonstration fra Pølletikens, DRs og de røde politikeres side, iflg. diverse net-aviser. Man vil demonstrere at hvis man på nogen måde er til ulempe for de rødes kæledyr, eller taler imod den hellige import af “berigere”, bliver man hetzet og straffet. Det var det samme med Ninn-sagen. (som Mimi Jacobsen, Schlüter og TV var med til at sætte i gang)

  Kommentar by BENT A — 1. juli 2021 @ 23:23

 50. PS: Kan vi ikke få en navne liste over hvem der stemte for retssagen mod Støjberg, så vi kan frasortere dem på valgdagen. Der var bl.a. Jacob Sprællemand, Vanopslagh og vistnok nærmest alle fra EL, SF, K, V og R mv.

  Kommentar by BENT A — 1. juli 2021 @ 23:35

 51. OT: Ny video om den kinesiske virus hos hodja – Politimand myrdet i Göteborg, politikerna har blod på sina händer. (jp-Jalving – Klaus Ewald)

  Kommentar by BENT A — 1. juli 2021 @ 23:53

 52. test

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 23:55

 53. -> Bent A og ‘Jens-Erik Andersson’

  Hvis I ikke snart stopper med at spamme samtlige tråde med OT-kommentarer, så skal jeg nok hjælpe Jer. Kan I ikke kommunikere på Signal eller lignende. En tråd om Rosa Lund og Enhedslisten skal ikke omhandle et mord i Sverige, en ny video om Coronavirus, solbriller på nettet eller andet. STOP!

  Kommentar by Kim Møller — 2. juli 2021 @ 02:50

 54. Kimski — 1. juli 2021 @ 13:47
  Spot on.

  Kommentar by Hagmann — 2. juli 2021 @ 05:47

 55. Landsforrædere.

  Kommentar by Bastardo — 2. juli 2021 @ 09:27

 56. Det med solbriller på nettet var for at give endnu et eksempel på hvordan vi udnyttes af politikerne. En prisstigning fra 40 til 240 kr. er da grove løjer. Af de 240 kr. er de 200 kr. nye afgifter.

  Kommentar by BENT A — 4. juli 2021 @ 21:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 



 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper