22. juni 2021

Sisse: Jeg solgte min ejerbolig tidligt, og kan nu ikke tjene ved salg – ‘Det må vi kunne gøre mere fair’

Konsekvensløsheden hærger det ganske land. Her en kommunikationschef, der i Politiken beklager at hun har truffet ikke-optimale økonomiske beslutninger. Manglende beskatning ved boligsalg giver ‘arvet ulighed’, og det går ikke at ‘værdierne går fra generation til generation’. På Facebook har hun indrammet sit profilfoto med ‘Stop hjemsendelserne af syriske flygtninge’, og det giver på sin vis god mening. I Sisses verden.

Kommentar af kommunikationschef Sisse K. Ibsen i Politiken – Ulighed på boligmarkedet går i arv. Det kalder på misundelse og høtyve.

“… Så kolbøttede livet. Min kæreste fandt ud af, at han var til fyre, og jeg blev solist. … Så jeg solgte med tanken ‘En treværelses andel på Vesterbro kan man sgu altid finde’ og flyttede i kollektiv på Nørrebro; min ven og hendes kæreste købte et bette hus.

… Forskellen indfinder sig nu. Hvor min ven har sat til salg og solgt. For 9 millioner kroner mere end egen købspris. En sum, som selvfølgelig overleveres fuldstændig ubeskattet. … Derfor kan hun nu – uden at stifte en krone i gæld – købe det antal boliger, som passer til hendes familiesituation og de børn, som gerne vil flytte hjemmefra. … Senere kan hun og hendes mand sælge boligerne til børnene for en pris et stykke under den offentlige vurdering. Børnene er nu boligejere på basis af forældrenes ubeskattede gevinst og vil selvfølgelig selv kunne sælge om føje år uden at blive beskattet. Så ikke engang når værdierne går fra generation til generation, skal fælleskassen have en bid.

… den ærlig talt mærkbare ulighed er opstået på basis af to beslutninger: Skal vi købe eller leje? Og hvor i landet skal vi så det? Især er jeg bekymret. For min ven er jo på ingen måde alene om at cashe millioner, uden at vores fælleskasse ser en øre.”

(Kommunikationschef Sisse K. Ibsen i Politiken, 15. juni 2021)

Oploadet Kl. 10:27 af Kim Møller — Direkte link65 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119893/trackback

65 Comments »

 1. Og nu mener Sisse så, at hendes egne dårlige beslutninger er et samfundsanliggende, mens hun desperat prøver at nedtone, at det er hende selv der er misundelig.

  De træffer beslutninger som de stemmer: Helt hen i vejret, og det er IKKE andres opgave, at rende bagefter dem, og korrigere økonomisk for deres egen idioti.

  Som her, hvor man først støtter oversvømmelsen af boligmarkedet med fremmede der ikke hører til, og bagefter beklager sig over, at konsekvenserne så sparker én i røven, når andre træffer smartere beslutninger end man selv formår.

  Hvordan synes du selv det går, Sisse?

  Kommentar by Kimski — 22. juni 2021 @ 10:50

 2. Er der noget kællinger kan, så er det at blive helt sorte som et IS-flag eller miljøgrønne, når misundelsen bemægtiger dem og hadet mod dem der har skaffet sig mere og bedre ting og status end de selv har været i stand til!

  Stakkels mænd hvis de er gift eller er “partner” med sådan en ko…hvis han stadig vil i bukserne på dem, er det bare ud af sengen og op i trædemøllen og ud at skaffe…og i hvert fald mere og bedre end de andre!

  Go´ fornøjelse!

  Kommentar by Black Watch — 22. juni 2021 @ 10:55

 3. MANGE HAR I TIDENS LØB MÅTTET BETALE EN HØJ PRIS FOR DERES FEJLTAGELSER, DUMHEDER ELLER UHELDIGE BESLUTNINGER. Det gælder enkeltpersoner, trafikanter, aktiekøbere, huskøbere, søfolk, flypassagerer, vælgere, partier, firmaer og hele folkeslag. Vi lever nu en gang i en hård verden.

  Men selvfølgelig er det ærgerligt for Sisse Ibsen at hun har dummet sig på boligmarkedet. Og derfor bør hun og alle andre i samme situation have ret til en stor pakke gratis tudekiks leveret af staten eller kommunen. Oveni bør hun naturligvis også have udbetalt nogle millioner kr. som plaster på såret. For hvis vi ikke belønner dumhed, er vi da ret umenneskelige. Man kan jo tit ikke selv gøre for det, hvis man er dum eller uvidende.

  Og som kvinde eller indvandrer har man jo også krav på ekstra megen medfølelse og hensyntagen.

  Hvad med at oprette et system med høje og livsvarige ekstra ydelser til de særligt dumme eller særligt fjollede. Hvorfor skal de leve i fattigdom, bare fordi de ikke valgte at blive politikere?

  Kommentar by BENT A — 22. juni 2021 @ 11:01

 4. Der er nu 8 mia mennesker i verden. Prøv at forestille dig at de alle havde stemmeret til et folketing, der regerede hele verden. Det ville ændre på mange forhold vedr. lovgivning. Love baseret på helt andre værdier end i det eksisterende demokrati df.eks i Danmark (og i EU?:-).

  Lighedsmani og misundelse er nært beslægtede følelser. Taberne er dem, der ikke vovede noget og ikke arvede stort. De vil have andre folks penge uden selv at arbejde for dem. Supplikanterne. Overfør supplikantfilosofien til resten af verden og giv alle 8 mia samme andel af verdens værdier. Det er revolutionens utopi om lighed. Det er tabernes våde drøm. Som drøm er den som “Den lille pige med svovlstikkerne”. Den bliver mareridt.

  Kommentar by Amad — 22. juni 2021 @ 11:02

 5. Gad vide, om Sisse havde tilbudt veninden at betale, hvis denne var endt i bundløs gæld, fordi hun havde købt dyrt og af en eller anden årsag havde været tvunget til at sælge?

  I guder hvor jeg afskyr klynkende pigebørn af begge køn.

  Kommentar by Jolly Jumper — 22. juni 2021 @ 11:08

 6. @ Kimski — 22. juni 2021 @ 10:50

  Netop, men misundelsens brød skal også spises. Bare vent indtil hun skal betale 200 Kroner for en vegi-burger fordi den er transporteret til byen med en Co2 udledende lastvogn ;)

  Kommentar by Santor — 22. juni 2021 @ 11:37

 7. Sisse: Jeg solgte min ejerbolig tidligt, og kan nu ikke tjene ved salg”

  Nej, det burde være logik for burhøns. Rødgardister lever i deres egen drømmeverden, hvor de frie markedskræfter er sat ud af spillet. Heldigvis er statsstøttede medier ophørt med dagligt at kræve politikerindgreb mod de stigende huspriser. Mon ikke udbetalingen af de mange indefrosne milliarder medvirker til købelysten? Og der tog eksperterne også fejl.

  Hun kunne vel lære af Omar Marzouk
  http://www.uriasposten.net/nye-tips#comment-5473650

  Og med 67.278 kr i månedsløn, plus alt det løse som forfatter, foredragsholder osv. (offentlige ansatte synes at have større overskud af tid, uligheden længe leve) skulle det være muligt for hende at starte forfra på boligmarkedet.

  Kommentar by tavsen — 22. juni 2021 @ 12:04

 8. ER PALUDAN KLAR TIL VALG.? EB SPÅR ET SNARLIGT VALG. SPØRGSMÅLET ER, OM PALUDAN HAR MERE TRAVLT MED NØGENBANDNING, KØB AF FALDEFÆRDIGE EJENDOMME OG RANDOM DEMONSTRATIONER SOM ALTID AFLYSES ELLER OM HANS FOKUS ER PÅ AF INDSAMLE UNDERSKRIFTER. INTET TYDER PÅ DET SIDSTE, OG LANGT DE FLESTE NÆRE MEDLEMMER FALDER FRA HAM OG PARTIET. FOKUS KUNNE VÆRE NOGET MAN ØNKEDE PALUDAN BEGYNDTE PÅ.!

  Kommentar by Sam — 22. juni 2021 @ 12:10

 9. Hvis man fordelte hele verdens samlede “værdi” på hele Verdens befolkning ville der være mindre end $5000 til hver.

  Der ville ikke være nogen der havde råd til at bygge huse, investere i ny teknologi, bygge infrastruktur, eje husdyr og marker til at producere fødevarer Osv. så i løbet af et par år ville hele Verden gå i stå og dødeligheden ville være oppe over 50% og større de følgende år og resten ville bekrige hinanden i kampen for føde, uden hensyntagen til menneskerettigheder og andre internationale aftaler og Vi ville ende som en jæger/samlere “kultur” igen.

  Det eneste der holder liv i Verdens overbefolkning er at værdierne er i hænderne på folk der vil producere, udvikle og vedligeholde verden, hvilket i sagens natur ikke er lav-IQ´erne almene kompetence og dermed heller ikke folk som sisse der ikke kan forudse op og nedturene på boligmarkedet og derfor handler følelsesmæssigt og impulsivt ud fra hendes egne “principper”. Så sisse – take your pick!

  Fun Fact : Verdens Værdi er Pt. 360.6 trillioner Dollars. Do the Fucking Math, Bitch!

  Kommentar by Santor — 22. juni 2021 @ 12:11

 10. “Min kæreste fandt ud af, at han var til fyre, og jeg blev solist.”

  LOL

  Women Posting Their L’s Online

  Kommentar by John Sorensen — 22. juni 2021 @ 12:40

 11. En fin selvudlevering af en kommunikationstrunte fra rød stue.

  Mon ikke denne Sisse K. Ibsens i sin tid købte sin ejerbolig, fordi hun selv modtog værdier, som var gået i arv fra generation til generation til hende. Dengang peb hun ikke.

  Og det kan være, at vendinden og hendes begunstige efterkommere også kommer ud for tab en dag, så de mister deres værdier. Mon så hun vil pibe.

  Kommentar by traveler — 22. juni 2021 @ 12:50

 12. Sisse er en typisk kommunist. Når man dummer sig( hvad kommunister oftest gør) er verden uretfærdig og verden skal nu indrette sig efter dumskaben.

  Kommentar by Jp — 22. juni 2021 @ 12:55

 13. Kommentar by Santor — 22. juni 2021 @ 11:37.

  Jeg kan næsten ikke vente. Deres klynken, irriterende og konstant som den er, har altså også en vis underholdningsværdi for undertegnede, hvis sandheden skal frem.

  Kommentar by Kimski — 22. juni 2021 @ 13:04

 14. Kommentar by John Sorensen — 22. juni 2021 @ 12:40.

  Det er en effektiv undskyldning, hvis man bare vil af med kællingen.
  Den var hyppigt brugt i bandet i min tabte ungdom, når stangstive tøsebørn lavede en større scene ud af, at man ikke ville købe dem en drink eller være kærester, efter at man var færdig oppe på scenen, og bare ville slappe af i fred og ro.

  Mon ikke Sisse’s kæreste også fandt løsningen på problemet Sisse?

  Kommentar by Kimski — 22. juni 2021 @ 13:12

 15. Mon ikke det kun er røde burhøns, der køber bolig i spekulationsøjemed? Mange danskere køber bolig for at undgå at være husvild.

  Hvor er de 6.000 hjemløse henne i Sisses verden? De har måttet undgælde for den forlorne godhed ved at importere “1. januar 2021 er der i alt 817.438 indvandrere og efterkommere” Selvfølgelig bliver der mindre plads til dem, der opbyggede velfærdssamfundet.

  Men nu skal der gøres noget på boligmarkedet.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/erhverv/risikoraad-foreslaar-strammere-adgang-til-afdragsfrie-laan/8646266

  Regeringen gør klogt i at stramme danske boligejeres adgang til afdragsfrie lån mod pant i fast ejendom.

  Sådan lyder en ny anbefaling fra Det Systemiske Risikoråd, der fungerer som statens finansielle risikoovervåger.”

  * Det Systemiske Risikoråd blev nedsat i 2013 i kølvandet af finanskrisen, som ramte i 2008.”

  Kommentar by tavsen — 22. juni 2021 @ 13:18

 16. DET SOM LIGGER UNDER SISSES PLUDREN, er den kommunistiske/sindssyge holdning om at ingen skal have lov til at eje noget udover en tandbørste. Fordi det angiveligt er bedre at staten ejer det hele. Fortsættes Sisses tågede tankegang skal staten selvfølgelig have lov til at beslaglægge alt hvad folk tjener og ejer. Så Sisse & co. kan få del i de penge veninderne og alle andre har tjent.

  Skatteplyndringen skal selvfølgelig foregå i det store fællesskabs navn, og den skal være så grundig at vi alle bliver lige og ens. Dog skal den røde “elite” naturligvis have et hav af privillegier og kufferter fulde af kontanter, fordi de er så ædle og godhjertede at de påtager sig at styre de blinde masser.

  Kommentar by BENT A — 22. juni 2021 @ 13:20

 17. Kommunikationschef er ikke en beskyttet titel.

  Helledusse for Sisse. Hvorfor har de dog ikke lært hende det i skolen?

  Kommentar by Bastardo — 22. juni 2021 @ 13:24

 18. Er det muslimer eller en ny svenskerkrig?!?

  På en motorvej i Sverige er 33 danske bilister – og kun danske bilister – blevet ramt af stenkast

  På den sydsvenske motorvejsstrækning til Bornholmerfærgen er 33 biler med danske nummerplader blevet ramt af stenkast. Stenene rammer kun danske biler, og stenkasterne benytter tilsyneladende en særlig metode, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juni 2021 @ 13:35

 19. Hvis man vil have bekræftet sine eventuelle fordomme…

  https://artweek.nu/profile/sisse-k-ibsen/

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 22. juni 2021 @ 13:45

 20. Ligner et indlæg i Pravda skrevet af Kammerat Berija.

  Vi må straks tvangskollektivisere boligmarkedet. Bare se hvor godt det er gået med billige, centrale, almennyttige boliger i Vollsmose, Gellerup og Mjøjnerparken, der ligger centralt placeret i henholdsvis Odense, Aarhus og København. Der kan Sisse K. Ibsen finde en god bolig fra 3.800 kroner om måneden.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 22. juni 2021 @ 14:02

 21. Kommentar by Asger Baunsgaard — 22. juni 2021 @ 13:45.

  Ikke fordi man skal bedømme folk på udseendet, men det der ville også have gjort mig til “til fyre” i en fandens fart.

  Kommentar by Kimski — 22. juni 2021 @ 14:04

 22. HVIS VI SER PÅ BOLIGPOLITIKKEN LIDT OVENFRA, vil man hvis man undlader at se på den gennem røde briller, nok nå frem til at den er hamrende asocial. For hvad ligner det at politibetjente, sygeplejersker, lærere og mange andre ikke kan få sig en bolig i København, Odense, Århus og Ålborg mv. uden at den skal koste det hvide ud af øjnene?

  Fordi der bygges alt for lidt, med alt for dyre finansieringsomkostninger, og med vilde spekulationsfortjenester. Plus ikke mindst at politikerne har ladet langt over en million indvandrere beslaglægge en stor del af boligerne. De har gratis førsteret, danskerne må betale eller bo på gaden og i baggårde.

  Og selv boligforeningerne har fået lov til at drive rovdrift på danske lejere. Mens bilister kan blive plyndret med P-afgifter og P-bøder i de store byer, særlig slemt i Kbhvn.

  Læs bøgerne “Andre folks penge” og “Kunsten at røve en bank og slippe godt fra det”. Og læs om hvordan lejere i tidens løb betaler byggeudgifterne 10-20-30-50 gange tilbage.

  På snart alle områder er politikerklumpen og samfundssystemet vores modstandere/ fjender. “Demokratiet” er mest en illusion.

  Kommentar by BENT A — 22. juni 2021 @ 14:11

 23. OT Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) har forbudt et regnbuefarvet stadion til Tysklands kamp mod Ungarn onsdag.

  Det var myndighederne i München, der havde ansøgt om muligheden for at lave en protest mod de folkevalgte i Ungarn.

  Anført af premierminister Viktor Orbáns regering har Ungarn indført en lov, der gør det ulovligt at »vise og promovere« homoseksualitet blandt unge under 18 år.

  Uefa har flere gange markeret sig som modstander af homofobi, men ifølge fodboldmediet Kicker er Münchens ansøgning afvist, fordi den var specifik noteret som modstand mod den ungarske regering og dermed havde »politisk karakter«.

  Tyskland og Ungarn spiller på Allianz Arena onsdag klokken 21.00.

  Tirsdag eftermiddag har Uefa udsendt en længere meddelelse, hvor man bakker op om initiativet og foreslår myndighederne i München at farve stadion regnbuefarvet enten 28. juni eller mellem 3. og 9. juli i stedet.

  Her afholdes en årlig parade for LGBTQ+-rettigheder i Tyskland, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juni 2021 @ 14:17

 24. Tjah…har da før Coronatiden på værtshus mødt manden der hæftede solidarisk for huset, når konen var skredet med en bedre. Der søgte han sympati med et stort antal promiller…..Dekadente Primadonnager er der nok af.

  Kommentar by Michael Unna — 22. juni 2021 @ 14:20

 25. De er sure, sagde ræven om rønnebærrene, for den kunne ikke nå dem.

  Kommentar by Amad — 22. juni 2021 @ 14:24

 26. “Jeg solgte også nogle aktier for tidligt og fik heller ikke købt nogle andre i tide derfor gik jeg glip af et par millioner.”

  “En af mine venner tog en lang uddannelse, idag har han et bedre betalt job med pension.”

  “Jeg fyrede mange penge af på bajer og smøger i min ungdom, mens en af mine kedelige venner sparede det hele op og aldrig gik i byen. Idag har han så mange penge han kan svømme i dem.”

  “Det må vi kunne gøre mere fair ved jeg får en andel af deres penge.”

  Verden er så dejlig enkel når man er socialist der tager dårlige beslutninger.

  Kommentar by NulTolerance — 22. juni 2021 @ 14:36

 27. OGSÅ DET MED REGNBUEFLAG OG PRIDE-PARADER har meget med kommunisme at gøre. De røde prøver ved behændig brug af små minoriteter mod den store majoritet, at forvirre, splitte, opdele og tyrannisere befolkningen. Det er del- og hersk taktikken. Både BLM, bøsserne, BTLGPXZQ-bevægelsen, kvindesagskvinderne og AFA fungerer tit som nyttige idioter for marxisterne.

  Kommentar by BENT A — 22. juni 2021 @ 14:40

 28. Det er ikke sådan lige at komme ud af boblen.
  https://www.bt.dk/em/politiker-blev-verbalt-overfaldet-foer-landskamp-nu-siger-hun-tak-for-hjaelpen

  Kommentar by P — 22. juni 2021 @ 14:54

 29. Det er forunderligt, at kællingen vil være sig selv bekendt med den jamren. Jeg fik dog en befriende glædesfølelse ved at høre om hendes dumhed.
  I øvrigt købte jeg for få DSV-aktier for nogle måneder siden. Hvor kan jeg få erstatning for den manglende værditilvækst?

  Kommentar by Knud Madsen — 22. juni 2021 @ 14:56

 30. Livet er uretfærdigt (såån er det). Vil hellere leve imens jeg er i live, end at spare op til den sikre død :-). Det vigtigste man har (ud over kærligheden) er ens helbred. Så må man tage den derfra. :-).
  (Youtube: Its my life- Bon jovi….eller Johnny Cash)

  Kommentar by Michael Unna — 22. juni 2021 @ 14:57

 31. Darwin har ikke været sød mod Sisse.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 22. juni 2021 @ 15:01

 32. Kommentar by tavsen — 22. juni 2021 @ 12:04

  Hun kunne jo bare have investeret nogle af de penge. Mon ikke det var blevet til en pæn slat over samme årerække?
  Jeg har alle dage fået tudet ørene fulde om, at det er billigere at bo til leje pga de vedligeholdelsesudgifter der er i forbindelse med at være husejer. Indtil videre har jeg nu kun oplevet, at kolleger, venner og familie, der bor til leje, bor næsten dobbelt så dyrt som jeg gør. Selv med ejenbetalt vedligeholdelse og renovering.

  Kommentar by P — 22. juni 2021 @ 15:32

 33. Kommentar by Amad — 22. juni 2021 @ 11:02
  Kommentar by BENT A — 22. juni 2021 @ 14:11
  Kommentar by NulTolerance — 22. juni 2021 @ 14:36

  Flotte indlæg. Kommunikationschefspattebarnet Sisse K. Ibsen har dog også pointe som Bent A skriver. Boligpriserne er gak – og ballonen vil sikkert om få år igen implodere.

  Hvis en nybygget lejlighed i København i byggematerialer og mursten koster 1 mio. kr. så udbydes lejligheden til 4-5 dobbelt pris når alle aktører har taget deres del af kagen. Specielt de kolde hænder er grådige. Forholdet er nogenlunde ens ved dyrere materialer.

  Uden tilstrømningen af indvandrere havde boligmarkedet og priser været mere stabilt. Politikkere fra Johanne Schmidt-Nielsen til Lars Ulykke har regnet det ud.

  Rigtig mange indvandrere er endvidere involveret i sort arbejde i byggebranchen – en tur på Nørrebrogade vil afsløre alt …

  Kommentar by Thomas M. — 22. juni 2021 @ 15:42

 34. 30) Nogle gange det ene. Nogle gange det andet. Det kommer an på standarden og kravene. Ejerforeningen skal jo også have lidt.

  28) Bevares så hellig er jeg heller ikke. Der skal også være nogle 25 øre til rugbrød, for at opretholde helbredet……
  og der må da gerne være råd til en kop kaffe og lidt kransekage til de efterladte ved begravelsen.
  (På min guldgravsten skal stå- var han ikke dejlig?- Såån i al beskedenhed på mit egos vegne :-) :-) :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 22. juni 2021 @ 15:44

 35. Kommentar by Henrik Wegmann — 22. juni 2021 @ 15:01

  Dagens griner.

  Kommentar by Thomas M. — 22. juni 2021 @ 15:45

 36. Jeg har arbejdet hårdt, siden jeg var ung.
  Og nu er jeg ikke ung længere.
  Hvad sker der for det?

  Kommentar by Jern Henrik — 22. juni 2021 @ 15:57

 37. Syntes borgerlige det er fedt at udlandskeselskaber kan ejendoms-spekulere i Danmark?

  Ville det ikke være bedre med almene boliger finansieret over pensionen eller lign, med lavere husleje?

  Kommentar by KineserSnot — 22. juni 2021 @ 16:12

 38. Kommentar by KineserSnot — 22. juni 2021 @ 16:12

  Udenlandske kapitalfonde har kigget på lille Danmark og tænkt:
  Os jer er boligomkostningerne lavere end her. Der må kunne skabes øgede boligomkostninger. Alle har sugerøret nede …

  Kommentar by Thomas M. — 22. juni 2021 @ 16:26

 39. Hos …

  Kommentar by Thomas M. — 22. juni 2021 @ 16:26

 40. Kommentar by Jern Henrik — 22. juni 2021 @ 15:57,

  Ja, den der vil jeg sgu også gerne have del i: Hvor finder jeg “fælleskassen”?

  Kommentar by Kimski — 22. juni 2021 @ 16:37

 41. Kommentar by Thomas M. — 22. juni 2021 @ 16:26

  Ja men hvorfor giver man dem lov?

  Hvorfor skal man betale 14.000 kr for en skod 4 værelses med stue køkkenalrum på Teglholmen.

  Håber næsten at kommunisterne tager over og tager det hele fra dem.

  Kommentar by KineserSnot — 22. juni 2021 @ 16:52

 42. OT: HAR SISSE OGSÅ UDARBEJDET TEORI-UNDERVISNINGEN TIL NÅR FOLK SKAL HAVE KØREKORT? Kom tilfældigt ind på en gratis køreskole-side og besvarede for sjov en række spørgsmål. Magen til åndssvag pædagogik skal man da vist lede længe efter. Det kunne jeg skrive langt om, men vil bare høre hvad andre mener om foto-situationerne og de tilhørende spørgsmål. Bør teori-undervisningen ikke forbedres, så man undgår de mest tvetydige foto-situationer, og så der bliver plads til almindelig sund fornuft mht. svar….?

  Kommentar by BENT A — 22. juni 2021 @ 17:05

 43. KS 16.52:

  PS til 17.05: Er selv bilist og har kørt meget rundt i 25 år uden uheld, og har kun fået P-bøder, men den måde nutidens teori-prøve (til alm. kørekort) er bygget op på, er efter min mening småfjollet.

  KS, 16.52: “Men hvorfor giver man dem lov”? Nok af samme korrupte og tåbelige grunde som at zombierne tillader at udlændinge overtager mere og mere af dansk suverænitet. Danmark er sat på ophørsudsalg.

  Kommentar by BENT A — 22. juni 2021 @ 17:18

 44. Groucho Marx : Jeg har arbejdet mig op fra ingenting til den yderste fattigdom

  Kommentar by k.m. — 22. juni 2021 @ 17:19

 45. # THOMAS 15.42: Ja, priserne kan godt virke gakkede efterhånden. Har hørt om at i 1960 kunne man bo pænt og leve i København for 5-700 kr. om måneden for 1 person, og for ca. 14-1800 kr. for en familie. Kan nok bekræftes af avisarkiver med gamle priser i annoncer. Det var dengang kildeskatten og momsen osv. endnu ikke gjorde indhug i folks økonomi. En ny bil kunne vist fås for ca. 7-12.000 kr.

  Kommentar by BENT A — 22. juni 2021 @ 17:35

 46. Groucho Marx: Jeg ønsker ikke at blive medlem af en forening, der vil acceptere sådan nogle som mig som medlem.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. juni 2021 @ 17:37

 47. Kommentar by BENT A — 22. juni 2021 @ 17:18

  Ja det er desværre primært borgerlige der holder hånden over dette, de elsker jo vækst også når den tilsidesætter dansk særegenehed.

  Landsforrædderne i Venstre og Konsevative med deres idealer fra 80erne og 90erne er til at lukke op og skide i.

  Kommentar by KineserSnot — 22. juni 2021 @ 17:37

 48. Groucho Marx: Principper har jeg rigeligt af – hvis der er nogle af dem, som du ikke kan lide, skifter jeg dem gerne ud.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. juni 2021 @ 17:39

 49. Hvad nu hvis man har istandsat lejlighed eller hus. Forbedret.
  Gjort det mere værd. Må man så ikke få de penge hjem ved salg?

  Kommentar by P — 22. juni 2021 @ 17:44

 50. Borgerlige, som holder hånden over udenlandske kapitalfonde, der får næsten gratis kredit hos Federal Reserve, til at opkøbe boliger i f.eks. Danmark er ligeså landsforrædiske som de sindsyge neokommunister på venstrefløjen.

  I USA er Blackrock igang med at opkøbe massivt så alle bliver lejere.

  Kommentar by John Sorensen — 22. juni 2021 @ 17:52

 51. Det er bl.a. mink skandalen der får mig til at sige, at regeringen terroriserer lovlydige danskere. Det er utilgiveligt at hele erhvervet blev tvangslukket.
  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE13077780/tomme-minkhaller-vedligeholdes-paa-ubestemt-tid-det-skal-vaere-snorlige-den-dag-koeberen-kommer/

  Kommentar by k. m. — 22. juni 2021 @ 18:36

 52. Hun må da godt nok et trist knald, når manden finder ud af han er mere til diller.

  Kommentar by Kunta — 22. juni 2021 @ 19:22

 53. OT: DET LADER TIL AT MINKFARMERNE BLIVER SNYDT. For bare det at de skal vente tre år eller fem år på erstatning, kan vel være nok til at flere af dem går ned med flaget, ryger på tvangsauktion og ender i en dyb social og menneskelig nedtur med familieopløsning og depressioner osv.
  Udnytter politikerne et hul i grundloven? (der står at man skal have fuld erstatning, men ikke hvornår)

  Kommentar by BENT A — 22. juni 2021 @ 20:15

 54. Bent A 20.05
  Måske spekulerer de i juridisk forældelsesfrist

  Kommentar by k. m. — 22. juni 2021 @ 20:32

 55. Ja, nu lader det til at resten af drengene fra “Godhavn” i Nordsjælland også bliver snydt for erstatning for den mishandling de har været udsat for fra statens/børneværnets side.

  Kommentar by BENT A — 22. juni 2021 @ 20:44

 56. Frie Grønne har moret sig godt

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/spindoktor-siger-op-blottede-sig-til-folkemoedet/8647175

  Kommentar by k. m. — 22. juni 2021 @ 21:25

 57. 14 tavsen) Danskerne – fra spædbarn til olding — har verdens højeste private gæld. Crasher boligmarkedet er det som sædvanlig fællesskabet ,som kommer til at betale. Trækkes nuværende private gæld fra formuen har danskerne samme bnp som Indien.

  Kommentar by dansker — 22. juni 2021 @ 22:42

 58. Har en “beriger” slået til igen? Kvinde og barn myrdet med 95 knivstik, iflg. EB. Og så har “stærekasser” uddelt ca. 45.000 fartbøder. Andre fartkontroller er vel så oppe over 100.000 fartbøder?

  Kommentar by BENT A — 22. juni 2021 @ 22:51

 59. Kommentar by k. m. — 22. juni 2021 @ 21:25.

  Ahh, ja, spindoktoren der i sin tid sammenlignede integrationen med sin afdøde mormors kanelsnegle.

  Ikke fordi det er noget nyt, men de er sgu ikke skruet rigtig sammen i hovedet, de der mennesker.

  Kommentar by Kimski — 22. juni 2021 @ 23:21

 60. Nu er det faktisk således at dårlige privatøkonomiske beslutninger, dybest set ikke vedkommer andre. Det er ikke samfundets opgave at rede alle som ikke opfører sig hensigtsmæssigt!
  Min nabo købte aktier i Maersk og Novo for mange år siden og har tjent kassen, mens jeg købte Hafnia, Nordisk Fjer og B&W og min portefølge står nu i nul, skulle jeg så banke på hos naboen og bede ham om nogle af hans penge? Nej naturligvis ikke!
  De valg vi foretager i her livet har konsekvenser, og de konsekvenser må vi selv bærer!
  Sådan må det nødvendigvis være!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. juni 2021 @ 23:33

 61. KineserSnot — 22. juni 2021 @ 17:37:

  Mange såkaldt “borgerlige” er i virkeligheden mere liberalister end egentligt højreorienterede. De ønsker mest bare en minimalstat med lave skatter og færrest mulige begrænsninger og regler for erhvervslivet og det såkaldte “frie marked”. Om den etnisk danske befolkning overlever eller trives, det er irrelevant.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. juni 2021 @ 01:00

 62. Kommentar by Kimski — 22. juni 2021 @ 13:12
  “Det er en effektiv undskyldning, hvis man bare vil af med kællingen”

  Hæ hæ. At agere “taktisk bøsse” for at blive fri for en irriterende trunte er rigtig smart.

  Hvis hun er fra rød stue, vil det fungere. Andre kvinder vil måske gennemskue taktikken. Men det gør jo ikke noget.:-)

  Kommentar by traveler — 23. juni 2021 @ 07:59

 63. * Peter Nielsen 01:00
  Sludder, man kan sagtens være borgerlig i sin og sjæl og økonomisk liberal, samtidig!
  Er der noget jeg ikke har respekt for, så er det folk som er mod indvandring, fordi indvandrene tager de penge fra skatteyderne, som de selv syntes de skulle have haft!
  Er du voksen skal du forsørge dig selv, så er der naturlig 1-2% der ikke kan og det må vi så håndterer, men at de 90% rigeste skal forsørge de 90% fattigste, er bare dumt, dyrt og bureaukratisk!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. juni 2021 @ 10:29

 64. Kommentar by traveler — 23. juni 2021 @ 07:59.

  Det virker kun, fordi det er det sidste man ville forvente fra en hetero, og muligheden for at hun så mener i skal være “bedste venner”, (læs: muligheden for at virtue signalere overfor veninderne), eksisterer jo altså stadig.
  Ja, jeg taler af erfaring, de var fand’me ikke til at slippe af med igen, før naturen gik sin vante gang, og de endte med at brække sig ud over sig selv. :)

  Kommentar by Kimski — 23. juni 2021 @ 14:03

 65. Kommentar by Kimski — 23. juni 2021 @ 14:03

  Ja, men jeg kan kun være enig. Virtue signalering og visning af uendelig selektiv tolerance er dyder, der dyrkes til idioti i rød stue. Så derfor virker det her.

  Men over for andre kvinder – næppe.

  Kommentar by traveler — 23. juni 2021 @ 15:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper