23. juni 2021

Kashif Ahmad væmmes over krav om ‘ligestilling mellem kønnene’: Er en ‘nazi tilgang’ til integration…

Efter en række partiskift er Kashif Ahmad blevet radikal, omend han nok er lige en perletand for radikal til De Radikale. Her en opdatering møntet på Socialdemokraternes Udlændinge- og integrationsordfører Rasmus Stoklund. Krav om ‘ligestilling mellem kønnene’ og debat om ‘Islams rolle’ er en ‘nazi tilgang’, der får ham til at væmmes. Da jeg var ung påstod De Radikale, at indvandrere umærkeligt ville assimilere sig ind i danskheden. I dag er det nazi-agtigt at kræve det.

Rasmus Stoklund du er en kujon af en ekstremist, så fortsæt du bare din nazi tilgang til os brune danskere. Gem dig som en mus, eller vær en mand og lad os debattere vellykket integration & danskhed. Desuden er jeg ikke, og ønsker jeg ikke, at være en del af dét Danmark du repræsenterer. Føj, jeg væmmes! (Kashif Ahmad)

(Kashif Ahmad på Facebook, 21. juni 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119910/trackback

17 Comments »

 1. Hvad er det alle muslimelskerne ikke kan forstå?

  Det vil altid blive dem og os…og det er os der betaler!!

  Muslimer skal ikke være i Danmark…de skal ud!

  Kommentar by Black Watch — 23. juni 2021 @ 00:40

 2. Jeg fristes til at citere det klassiske meme:

  “Islam Is Right About Women” :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. juni 2021 @ 00:47

 3. Lad os debattere det nonverbale synspunkt som hijabben præsenterer os for.
  Hijabben er er en voldsom kommentar til os andre kvinder, og mænd – på linie med en Fuckfinger i aggressivitet.

  Når jeg får stukket en fuckfinger op i ansigtet vil jeg have lov til at modsige og argumentere.
  Men det må man ikke overfor de krigeriske hijabier, uh ha da nej.

  Lad os forbyde hijabs overalt i vores land og islam vil derved miste noget af sin krigeriskhed. Der står jo intet i koranen om hijabierne, så det kan vi sagtens.

  Kommentar by liz. — 23. juni 2021 @ 01:19

 4. Han vil på den ene side omtales som en “brun dansker” men samtidigt kunne afvise en masse værdier og kultur som danskere har. Så, han skal inkluderes i fællesskabet som han også vil have ret til, at afvise når det passer ham.

  Kommentar by CCC — 23. juni 2021 @ 01:31

 5. “Brun dansker”
  Oxymoron.

  Kommentar by P — 23. juni 2021 @ 03:10

 6. KUNNE FØRST FÅ ADGANG TIL UP EFTER EN MASSE BESVÆR. Adgang var blokeret på grund af et for 270 dage siden udløbet sikkerhedscertifikat!??? (kan det ikke ordnes?)

  Hvad ligestillingen og kvindesagen angår, handler det efter 100 års kønskamp/feminisme/ krænkelsesparathed ikke om ret meget andet end løgn, hykleri, falske påstande og falske beskyldninger.

  De fanatiske og woke kvindesagskvinder er hysteriske og skaber sig uafbrudt over stort set ingenting. Ligestillingen er gennem de sidste 50 år gennemført fuldt ud og mere til. Og de steder hvor feministerne sidder på magten…….. udnyttes, ydmyges, undertrykkes og tyranniseres mændene. I skilsmisse-sager gøres de retsløse. I DR- udsendelser hetzes de. At bekæmpe mænd, familier og børn ser disse mærkelige og skøre kvinder som en vigtig og ædel sag.

  Så på dette punkt har Ah mad jo egentlig ret. Femi-nazierne/ marxisterne er da til at brække sig over. Propagandaen for endnu mere ligestilling er en omgang svindel, vås og idiotisk kællingesnak.

  Nu er Vesteuropas økonomi, fred og sikkerhed i livsfare. Meget tyder på at det var en katastrofal fejltagelse at kvinderne fik stemmeret for 100 år siden. Det skaffede politiserende og marxistiske kvinder adgang til at infiltrere og undergrave alt.

  Kommentar by BENT A — 23. juni 2021 @ 03:34

 7. IGEN EN ADVARSEL OM AT ved at indsende en kommentar, risikerer ens computer at blive hacked. Hvorfor ikke opdatere det sikkerheds-certifikat?

  Kommentar by BENT A — 23. juni 2021 @ 03:36

 8. Skal islam fortsat anerkendes som en religion?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. juni 2021 @ 05:12

 9. ad 8) Vi bør fremover omtale islam som en ideologi, ikke som en religion

  Kommentar by ino — 23. juni 2021 @ 07:48

 10. Nazi mig her og nazi mig der :-) :-) :-). Skulle vi ikke bare melde hele bundet til Redox???? :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2021 @ 08:27

 11. Der burde startes en landsindsamling af penge til enkeltbillet for Kashif Ahmad til hans hjemlands vemodige ørkener.
  Alt overskud fra indsamlingen udover billetprisen skal han bruge til at starte en veterinærklinik derhjemme. Danmark har ikke det store behov for hjernekirurger til kameler og geder – men måske i Syrien?

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. juni 2021 @ 08:40

 12. Det minder mig om lgbt-ideologien. En Nikolaj Jack, lektor i psykologi, trækker bukser ned på denne afskyelige politiske lgbt-ideologi. Og han har så ret.

  jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE13073303/naar-politik-bliver-forklaedt-som-videnskab/

  Øv. Nu er kronikken så låst inde bag en betalingsmur.

  Men set i en større ramme, så er EU p.t. tæt på at erklære krig mod Ungarn, fordi Ungarn har vedtaget at beskytte børnene ved at forbyde den omsiggribende rablende lgbt-propaganda i skolerne. (De må da have en rigtig børnenes minister dernede i Ungarn).

  Altså radikale toppolitikere på krigsstien for at bane vejen for en afskyelig lgbt-ideologi. Ligesom vi ser toppolitikere på krigsstien for at bane vejen for islam, hvis nogen skulle vove at kritisere en muslima i fuld ornat.

  Alle kritikere af disse sandt for dyden onde ideologier udnævnes til nazier, og Viktor Orbán er bare den værste nazi, hvis man skulle tro MSM.

  Kommentar by traveler — 23. juni 2021 @ 08:56

 13. # Traveller 08.56: At forklæde politik som videnskab er en taktik som kommunisterne har brugt i over 100 år. Og en taktik som nu misbruges i gigantisk omfang. Co2- og klima-hysteriet er bare eet eksempel. Og brugen af falske “eksperter” er et andet eksempel. Corona-sygdommen er muligvis til dels et tredje eksempel. Den grønne (læs: røde) omstilling er et fjerde eksempel.

  Og så er der jo også alle de almindelige og gammeldags løgnekampagner, som løgnen om at hvis man er modstander af masseindvandring, islamisering, moskeer, kommunisme, fascisme, feminisme, lgbtq-ideologi og familiefjendsk politik, så er man racist, fascist og et kældermenneske. Eller løgnen om at der er brug for en masse censur for at redde demokratiet.

  Kommentar by BENT A — 23. juni 2021 @ 10:14

 14. I betragtning af at anklagen om Nazisme kommer fra et individ, der har sin oprindelse i en verdensdel, hvor ‘Mein Kampf’ har været den næst-bedst sælgende bog siden udgivelsesdatoen, er det lidt svært at tage anklagen seriøst.
  Faktisk bliver det svært at finde et folkefærd, der generelt er lige så enig med Hitler i hans mærkesager, som netop ørkenrotterne.

  Kommentar by Kimski — 23. juni 2021 @ 10:25

 15. Jeg er træt af alle som smider nazikortet uden at ane hvad Nazisme er!
  Hvis du, som Anker Jørgensen, er tilhænger af ØD (Økonomisk Demokrati), så er du Nazist
  Hvis du er tilhænger af Overskudsdeling, som Enhedslisten, så er du Nazist.
  Hvis du er modstander af karteldannelse, som, Enhedslisten og SF, så er du Nazist!
  Hvis du er antikapitalistisk, som Enhedslisten, SF og Socialdemokraterne, ja så er du Nazist!
  Det er bare tre punkter man kan læse om i NSDAP’s partiprogram fra 30’erne!
  Nazipartiet, var såmænd et revolutionært socialistisk parti, det er underligt at journalister, forfattere, politikere og diverse undervisere placerer partiet på højrefløjen!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. juni 2021 @ 11:36

 16. HVORNÅR BLIVER VI DANSKERE LIGESTILLET MED ASYLANTERNE?? Hvornår bliver de danske mænd ligestillet med kvinderne? Hvornår bliver danske børn og unge ligestillet med migranternes børn og unge?

  Kommentar by BENT A — 23. juni 2021 @ 14:45

 17. Kashif Ahmad: “Rasmus Stoklund du er en kujon af en ekstremist, så fortsæt du bare din nazi tilgang til os brune danskere.”

  Denne Kashif Ahmad er ikke dansker – og kan bare pisse ud af landet, som Lars fra Havnen rigtigt sagde.

  Kommentar by Thomas M. — 23. juni 2021 @ 21:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper