23. juni 2021

Identitær aktion mod ny stormoské på Vesterbro: 125 m² banner med budskabet ‘Sig nej til islam!’

Endnu en flot aktion fra unge identitære aktivister. Omtalt hos Identitær – Aktion på stormoské: Sig nej til islam!.

“Identitære aktivister smed tirsdag morgen et 125 kvadratmeter stort banner ned fra en ny stormoské, der er under opførelse på Vesterbro i København med teksten: ‘Sig nej til islam!’

En ny kæmpe moské med tårnhøje minareter, der rager helt op i fjerde sals højde, er ved at blive bygget på Amerikavej 19 på Vesterbro. På adressen har der i årevis ligget en af landets største moskéer, som er pakistansk, og nu udvider de yderligere og laver facaden endnu mere fremmed i sit udtryk.

Moskéen kommer med sin nye kapacitet til at kunne rumme over 1.300 troende muslimer Planen for den nye moské indeholder bl.a. et større bederum samt en række lokaler til det islamiske kulturcenter, som ligger i forlængelse af moskéen. Udvidelsen er en del af den stigende islamisering af Danmark. En islamisering vi ikke ønsker.

… Byggeriet kan kun betragtes som et aggressivt islamisk fremstød i Københavns midte. En magtdemonstration, der skal signalere, at man for alvor har overtaget området. Det hverken kan eller vil vi acceptere.”

(Foto: Generation Identitær)

<

(Kommende moské på Amerikavej 19, 2020; Grafik: Lars Vestergaard/Dit overblik)

Oploadet Kl. 02:20 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119928/trackback

39 Comments »

 1. Tyrkiet lukker kirker. Europa bygger moskeer.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 23. juni 2021 @ 02:41

 2. Det er det glæde vanvid. Nogen står for godkendelsen af byggeriet/udvidelse/ombygning , nogen fra officiel hold , Kbh-rådhus mm. Hvem står for godkendelsen undervejs, i den injurierende fase , den endelige afsluttende- hvem skriver under ?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. juni 2021 @ 04:55

 3. Undskyld min stavekontrol har overtaget kontrollen her. Jeg har ikke tid til at rette op.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. juni 2021 @ 04:57

 4. Hvad rager det egentlig omverdenen, om en fodboldspiller er til mænd? Hvorfor skal små perverse minoriteter sætte dagsordenen? og presse deres tilbøjeligheder ned over hovedet på os andre. Regnbueflaget ER politisk, som moskéer er politisk signal om herredømm. Jo flere moskéer, jo mere magt, så Hjulmand roder sig ud i noget ikke-sportsligt fnidder som tager overhånd overalt.

  Fint for mig hvis Danmark vinder EM, men hold da for f….n Jeres seksuelle forestillinger for Jer selv.

  https://www.msn.com/da-dk/sport/fodbold/hjulmand-er-uforst%C3%A5ende-over-for-regnbueforbud-ikke-politik/ar-AALjI7C?ocid=msedgntp
  Det undrer fodboldlandstræner Kasper Hjulmand, at Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) har forbudt EM-stadionet i München i at være oplyst i regnbuefarver.

  – Fodbold er det største sociale fænomen i verden, og hvis vi bruger det rigtigt, så kan vi skabe nogle sociale forandringer, som er gode. Og det har intet med politik at gøre, og jeg bryder mig ikke om politiske statements, for det er det her ikke for mig, siger Kasper Hjulmand

  Kommentar by k.m. — 23. juni 2021 @ 06:40

 5. Store bydelskvarterer i København, Odense og Aarhus giver associationer til Mellemøsten, med hvad det indebærer af ulemper, bl.a. klan kriminalitet.
  Det være sig chikane, vold, utrykhed, herrementalitet, islamisk undertrykkelse, social kontrol, racisme mod etniske danskere, handel med stoffer, ja-en general utryg og fjentlig stemning, når man nu vil udvide en eksisterende moske, der er at betragte som en trojansk hest og rambug for endnu mere muslimsk indflydelse.

  Enhver dansk by af en nogenlunde størrelse, huser muslimer fra diverse fejlslagne lande i Mellemøsten. De kommer med holdninger og ytringer der ligger den nordiske meget fjernt. Jeg hverken kan eller skal undskylde at jeg er dansker. Jeg vil ikke påduttes, hvad jeg skal gøre i mit eget ”hjem” Danmark. Jeg har meget svært ved at acceptere, at man kan komme til landet, og fra dag et bliver den røde løber rullet ud, og pengene tikker bare ind på kontoen, uden at man bidrager til samfundet. Denne omkostningstunge trafik foregår i flere generationer, uden at der bliver skredet ind!

  Kommentar by der Adler — 23. juni 2021 @ 07:04

 6. Hvis vi havde haft en elite med nosser, så var islam blevet smidt ud for længst. Det er en syg ideologi, udemokratisk, voldelig, racistisk og mandschauvinistisk.

  Kommentar by ino — 23. juni 2021 @ 07:42

 7. Alt imens der ævles om “systemisk” racisme i Danmark og blandt danskere (ikke-muhammedanere!) – mod Muhammed, koranen og dens slaver – tales der ikke et ord om sammes systemiske racisme som den optræder i EUs Storrum – hvor mange kristne kirker er der oprettet i Nordafrika, Mellemøsten? Næh, tvært imod ligger det ret tungt med den slags. Folkemord mod Afrikas og kristne interesserer ikke de vestlige medier – eller som nedenstående artikel påpeger – den systemiske racisme i EUs Storrum trives strålende. Men da det store flertal af Journalistisk Enhedspartis medlemmer afskyr kristendommen og knuselsker Muhammed og koranen så er fortællingen om og i tråd med Muhammed og koranens selvforståelse tilrettelagt…

  https://www.christianitytoday.com/news/2019/october/algeria-forces-christians-out-of-countrys-largest-churches.html

  Kommentar by Limewoody — 23. juni 2021 @ 07:47

 8. Det siger en del om medierne at ingen har nævnt det banner, for er det ikke isoleret set en større historie at nogen dropper et 125 kvm anti-islamisk banner ned over en moske, end nærmest alt andet de har på forsiderne lige pt? Gu fanden er det så.

  Og jeg tror næppe at nogen af de vesterbro-bosatte journalister (og dem ved jeg at der er en del af) kan påstå at de ikke har set det. Prøv at forestille jer hvordan de går lige forbi det scenarie på billedet der, møder ind på arbejde, og skriver en historie om endnu en kendis der har lavet en bryst-smutter, eller kastet op på den røde løber til reality awards..

  Men de forbandede kujoner og venstreorienterede aktivister som kalder sig journalister i det her land ved nok udemærket godt at 90% af danskerne ville syntes at både aktionen og generation identitær var fantastiske, og man skulle jo så nødigt give dem der forsøger at redde danmark positiv omtale! Uanset hvad:

  KÆMPESTORT TAK TIL GENERATION IDENTITÆR!

  Kommentar by Per — 23. juni 2021 @ 08:36

 9. Rolig nu – når islam er smidt ud af Danmark kan disse bygninger moske ombygges til offentlige svømmehaller – fri svømning er langt sundere generelt end periodisk numseløften på rad og række.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. juni 2021 @ 08:45

 10. og fra dag et bliver den røde løber rullet ud, og pengene tikker bare ind på kontoen, uden at man bidrager til samfundet. Denne omkostningstunge trafik foregår i flere generationer, uden at der bliver skredet ind!

  Kommentar by der Adler — 23. juni 2021 @ 07:04

  DET ER PINLIGT, at de mennesker der tegner og fortæller har så elendig tiltro til egen næstekærlighed, at de er nødt til at lade Godhedsindustrien overtage forpligtigelsen.

  Hvor mange venligboere anskaffede sig en flygtningebolig i haven? Bagenkop ville heller ikke have nye naboer

  Mon kontanthjælpen til vanvidsbilister er stoppet ?????????

  Kommentar by tavsen — 23. juni 2021 @ 09:39

 11. Tak Generation Identitær; Teksten rammer og gid vores politikere kunne få det ind i de hjerneceller de har tilbage.

  Kommentar by IES — 23. juni 2021 @ 10:05

 12. Islamisterne er nok mere fremsynede end kommunisterne. Den tagterrasse i 4. sals højde er da meget velegnet til udsmidning af kommunister når den tid kommer. I Iran blev kommunisterne hængt i byggekraner, men det kan jo være at islamisterne er kommet videre siden dengang. :)

  Kommentar by BENT A — 23. juni 2021 @ 10:24

 13. Hvor længe varede det inden politiet fjernede banneret? Fik det lov til at hænge der mere end en halv time?

  Kommentar by BENT A — 23. juni 2021 @ 10:28

 14. Moskeerne er vores kaserner og minareterne er vores bajonetter!
  Ja det sagde Erdogan for et par år siden, og nu lader vores naive og ubegavede politikere gud hjælpe mig en moske opfører midt i vores hovedstad! I tolerancens navn, lader man os forstå! Aldrig mere et 9. April sagde man, men det er naturligvis også mange år siden, så det har man nok glemt! En ny generation, som er efterladt historieløs og uden ild for fædrelandet, uden forståelse for vores rige kultur, måske enda oikofobiske, lader sig igen vildfører af de Radikale og Venstrefløjen!
  Dengang lød det, i 30’erne, fra Danmarks Kommunistiske Parti, i dag det ene af tre partier bag Enhedslisten, Churchill vil krig, ungdommen vil fred! Og det Radikale Venstres partiorgan, dengang officielt, skrev i April 1940, Churchill er en farlig mand og den Radikale Erik Scavenius blev slået med beundring over de tyske sejre!
  Alligevel stemte folk både på Kommunisterne og Radikale Venstre! Og historieløse, som de nye generationer er, så er de ved at begå samme fejl igen.
  Men hvordan kan det være anderledes, for de rød-radikale sidder på folkeskolen, gymnasierne, og universiteterne, de sidder på journalistikken og de sidder på Borgen!
  Suk – mod dumhed kæmper selv guderne forgæves!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. juni 2021 @ 10:51

 15. Gad vide om vi, til dette bygningsværk, kan forvente en kommentar fra Georg Metz; han gør det jo i arkitekturanalyse, jævnfør hans fortolkning af Trumps ejendom i Florida? – Kom nu frit frem Georg, dølg ikke din uovertrufne arkitektoniske indsigt for os!

  Kommentar by T. Flodur — 23. juni 2021 @ 10:54

 16. Jeg kunne godt komme op med en bedre idé end et banner, men for indeværende må vi jo nøjes med det, indtil man fundet en mere effektiv pesticide.

  Kommentar by Kimski — 23. juni 2021 @ 11:01

 17. Fortsat:

  I øvrigt et fint lille våbenlager, man har fået tilladelse til at bygge af de naivt hjernedøde. Der er ovenikøbet indbygget en højtliggende platform for snigskytter, der nu kan operere med frit udsyn i alle retninger: Alene dér kan man godt afskrive de første 100 til 200 danskere, før resten finder ud af, at de bliver beskudt af dem der SKULLE have været “lige som os, efter kun 10 år”.

  ..Man bliver sgu så træt af at påpege det indlysende, for folk der fuldstændigt har mistet selvopholdelsesdriften, midt i al “inklusiviteten”.

  Kommentar by Kimski — 23. juni 2021 @ 11:08

 18. NEJ TIL ISLAM og deres afskyelige kvindesyn

  https://rairfoundation.com/islamic-migrants-westernized-muslim-women-must-die-stone-them-use-a-knife-video/
  Why is Italy welcoming Islamic migrants who believe in murdering girls, sex with children, and even forced marriages with little girls as young as six?

  Islamic Migrants Surveyed: Westernized Muslim Women ‘Must Die – Stone Them, Use a Knife’ (Video)
  An 18-year-old Pakistani Muslim girl, Saman Abbas, living in Italy, was murdered by her parents, uncle, and two cousins because she refused an forced marriage to her cousin in Pakistan. Saman’s family killed her not only for challenging male Islamic authority but also for becoming too westernized.

  HOLD AFSTAND til fundamentalister

  Kommentar by tavsen — 23. juni 2021 @ 11:29

 19. Tommelen op til Generation Identitaer! De minaret’er er ikke stoerre end at de kan ligge ned…

  Kommentar by krassisten — 23. juni 2021 @ 11:55

 20. @Tavsen: “Hvor mange venligboere anskaffede sig en flygtningebolig i haven?”

  Jeg mener at det var 1, og at der var tvivl om antallet. (no joke)

  Kommentar by Per — 23. juni 2021 @ 12:04

 21. Baseret på antallet af muslimske hættemåger, gravide såvel som overvægtige, man møder i og omkring hovedstaden mener jeg løbet er kørt. Der må mindst være 1 million muslimer i Danmark. Vi danske af sind må opkøbe store landområder med henblik på at oprette kibbutz lign. strukturer med adgangs kontrol.

  Kommentar by kartoffeldansker — 23. juni 2021 @ 12:47

 22. JA til Generation Identitær.

  NEJ til Islam, Multi-Kultur og al ikke-vestlig Indvandring.

  JA til massive hjemsendelser.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. juni 2021 @ 13:05

 23. kartoffeldansker — 23. juni 2021 @ 12:47:

  “Kibbutz” er et mellemøstligt fænomen som intet har med Vestlige folk at gøre, men ellers er jeg enig i tankegangen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. juni 2021 @ 13:07

 24. #21 kl.12.47 by kartofeldanskeren. Jeg er helt enig. Vi skal begynde at lave koordinerede indsatser for hvor vi ligeså stille eller mere åbenlyst flytter til,- og derved styrker os selv. Måske skulle vi lægge mærke til byer/ områder hvor der ikke bor kulturberigere eller “fredelige” i nævneværdig grad.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. juni 2021 @ 13:08

 25. Kommentar by kartoffeldansker — 23. juni 2021 @ 12:47.

  Fuldstændigt enig.

  Om cirka 500.000 mere af slagsen, baseret på antallet af etniske danskere og deres fødselsrate, så begynder de at oprette rene Islamiske partier. Men inden da har vi haft “fornøjelsen” at se Sverige, Tyskland, og Frankrig bukke under, for de Woke, SJW’erne, og femimarxisternes majoritetsstemmemønster, nøjagtigt ligesom det vil ske her.

  Men på det tidspunkt har jeg for længst draget fordel af naturens indbyggede bias, og er flyttet så langt nordpå, at den medfødte reducerede evne til at optage D vitamin, vil komme til at dominere i forhold til deres antal.

  Når der ikke længere er en fungerende infrastruktur, er der følgelig heller ikke apoteker, og dermed ikke adgang til D-vitamin i tilstrækkeligt omfang

  Kommentar by Kimski — 23. juni 2021 @ 13:27

 26. Ja, DER ER ENDNU OMRÅDER I DANMARK som ikke er overtaget af evighedsturisterne. Men hvor længe endnu? Indstrømningen fortsætter og vil blive accelereret. Selvom det officielt hedder sig at man er i fuld gang med stramninger, udvisninger og hjemsendelser.

  Kommentar by BENT A — 23. juni 2021 @ 13:29

 27. Uddrag fra Fru Aia Fog, cand. jur., formand for Trykkefrihedsselskabet:

  “Vi har udviklet os til en nation af kultursuicidale flagellanter, som finder det helt inden for normen, at vores politikere, vores velfærdssystem og vores retssystem vægter kriminelle muslimske indvandreres tryghed og trivsel højere end danskernes ditto. Vi finder det inden for normen, at nationalstaten Danmark skal underlægge sig undergravende og for længst forældede konventioner, der forhindrer os i at tage vare på os selv, vores land og vores velfærd i stedet for som noget selvindlysende naturligt at hjemsende indvandrere, der er til skade for vores land, velfærd og sikkerhed”.

  Rigtig god beskrivelse af et land i forfald…vel at mærke med fuldt overlæg og bevidst af de ca. 90% af befolkningen, som vil det her.

  Så de sidste 10% må da være helt galt på den…eller hvad??

  Kommentar by Black Watch — 23. juni 2021 @ 14:22

 28. G.I. burde opstille sig som ET NYT PARTI. Med nogle ægte mandfolk og patrioter i spidsen. Ikke noget med lunefulde kvinder.

  Véd nogen noget om hvor længe der gik inden banneret blev fjernet?

  Kommentar by BENT A — 23. juni 2021 @ 14:36

 29. Flot aktion af G.I. Ubegribeligt at de islamelskende politikere på Københavns rådhus har givet tilladelse til dette byggeri. Det vil også give en kæmpestor trafikbelastning. Det kunne de have brugt som et fornuftigt argument for et afslag. Hvem financierer i øvrigt dette monstrum? Det burde være forbudt for udenlandske religiøse institutioner at financiere danske religiøse bygninger.

  Kommentar by JC — 23. juni 2021 @ 15:25

 30. Kimski — 23. juni 2021 @ 11:08.

  En minaret er i virkeligheden bare en nosseløs impotent raket. Ikke engang en lunte til at affyre den, har de installeret.
  Næste udgave af minareten, ser i det ydre ud som en minaret, men vil i virkeligheden indeholde et skjult missil med et nukleart sprænghoved, som er rettet direkte mod Hoppeborgen på slotsholmen. Naturligvis fjernstyret af Mullaherne i Teheran – så kan de kristne lære det.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. juni 2021 @ 16:30

 31. Danmark er allerede så islamiseret, at ‘måske’ ofte staves ‘moske’.

  Kommentar by Ole Madsen — 23. juni 2021 @ 17:46

 32. FLOT AKTION AF G.I., men vil godt vædde på at banneret blev revet ned igen efter få minutter. Og hvis politiet havde fanget de aktionerede, havde de vel fået store bøder for “forstyrrelse af den offentlige orden”…?

  I flere lande er en nedslagtning af kristne og alle der ikke er muslimske nok, lige nu i fuld gang. Men de naive vælgere/danskere tror vel at de også i længden kan gemme sig bag hinanden.

  Kommentar by BENT A — 23. juni 2021 @ 20:03

 33. Perverst symbol.

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2021 @ 20:39

 34. Udmærket stunt igen, G.I.

  Er også denne moske finansieret af en olie-stat, som ikke tager imod flygtninge?

  Og hvorfor er mosker så grimme i forhold til europæiske kirker?

  Kommentar by Thomas M. — 23. juni 2021 @ 21:07

 35. JC — 23. juni 2021 @ 15:25 skrev:

  “Ubegribeligt at de islamelskende politikere på Københavns rådhus har givet tilladelse til dette byggeri.”

  “Ubegribeligt”? Eh, nej, 100% forventeligt!

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. juni 2021 @ 23:26

 36. *Tavsen 09:39
  Nej! Intet kan stoppe udbetaling fra danske skatteyderbetalte kasser, med mindre naturligvis du er dansker, endda mord, voldtægt, jihadkørsel standser ikke udbetalingerne, heller ikke hvis du rejser til Syrien og skærer et par hoveder af, stopper udbetalingerne!
  Folk som planlægger terror i Danmark kan heller ikke slippe! Som araber er din skæbne at du er nødt til at finde dig i at få danskernes penge, uanset om du vil eller ej!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. juni 2021 @ 00:09

 37. Er det ikke på tide at GI får statsstøtte på lige fod med de venstreorienterede i antifa?

  GI har også brug for et mødested/klubhus for at socialisere, feste og udvikle deres politiske kant.

  Kommentar by Santor — 24. juni 2021 @ 00:48

 38. Kommentar by Santor — 24. juni 2021 @ 00:48

  Godt set Santor …

  Kommentar by Thomas M. — 24. juni 2021 @ 00:53

 39. […] Mere om Rune Langhoff på Frihedens Stemme*Se også Identitær aktion mod ny stormoské på Vesterbro: 125 m² banner med budskabet ‘Sig nej til islam… […]

  Pingback by Pakistanske tilstande: Frie Grønne hader kvinder – Frihedens Stemme — 24. juni 2021 @ 10:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper