24. juni 2021

Hjemmebanen: DR-vært takker Rosa Lund for samtykkeloven, “… kæmpe-tillykke til os alle sammen”

Enhedslistens Rosa Lund blev mandag efter Danmark-Belgien verbalt overfaldet af en mand, der angiveligt kaldte hende for ‘landsforrædder’. Den dyre billet havde hun fået af veninden Sandie Westh, der siden 2014 har været vært på forskellige DR-kanaler. I lighed med kampfællen Pernille Skipper har hun kort afstand til statsmediet.

Forleden hørte jeg DR-podcasten ‘Hjerteflimmer for voksne’, hvor Rosa Lund var i studiet med den selverklærede feminist Benjamin Hav, og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Værten var Sara Bro. Her var Rosa Lund på hjemmebane.

Sara Bro, vært: Rosa, for mig er det jo dig der faktisk har fået gennemført vores nye samtykkelov.

Rosa Lund, Enhedslisten: Det betragter jeg som en meget stor ære.

Sara Bro: Jeg ved godt, at I har været mange om det, på alle mulige områder – inde og udenfor folketinget, men for mig har du virkelig været ansigt på den her samtykkelov. Og kæmpe-tillykke til os alle sammen, fordi den er blevet vedtaget. … det er i hvert fald mega-godt.

Benjamin Hav, musiker: … Jeg føler sådan lidt ærefrygt ved at komme efter dig Rosa.

(Rosa Lund på Twitter, 22. juni 2021: Jeg fik min EM-billet af DR-værten Sandie Westh)

Oploadet Kl. 01:50 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119959/trackback

25 Comments »

 1. DET VISER MEGET OM DEN KVINDESTYREDE RADIOSTATION at den er en stor fan af Rosa Lund, Peter Hvelplund, Pernille Skipper, Martin Lidegaard og andre af samme blodrøde slags. (såsom Jelved, Zenia Stampe, Mai Villadsen, Selma Montgomery, Greta Tunfisk, Pernille Weiss osv.)

  Kan det skyldes at flertallet af DR-kvinderne selv er tilhængere af uvidenhed, tåbelighed, historieløshed og landsskadelig virksomhed? Eller er kvinde-journalisterne bare en slags feltmadrasser eller pladderhumanister sådan i bred almindelighed?

  Var der virkelig en mand der kaldte Rosa Lund for landsforræder? Ja, det var da en smule uhøfligt, for den lille udviklingshæmmede Rosa vil jo bare udskifte det dårlige danske folk med nogle meget bedre folk fra de afrikanske jungler og ørkener mv. Det kan man vel ikke fortænke hende i. Den bedst mulige kvalitet er vel hvad vi alle foretrækker?

  Og desuden hyler Rosa vel bare som de ulve hun er i blandt? Ca. 165-170 stykker.

  (ulve i fåreklæder)

  Kommentar by BENT A — 24. juni 2021 @ 02:52

 2. Rosa Lund skulle tage og læse lidt Ludwig Mises. Selv om det er at kaste perler for svin.

  Kommentar by Nielsen — 24. juni 2021 @ 05:59

 3. Man skal vist være meget tungnem, hvis ikke man kan se eller hører at DR er Enhedslistens propaganda kanal!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. juni 2021 @ 06:53

 4. DR er god at have når der er Fodbold……Ellers foretrækker jeg ARD og tysk tv. DR er en politisk ensidig propagandakanal.

  Kommentar by Michael Unna — 24. juni 2021 @ 07:03

 5. Fodbold interesserer mig ikke, men hver sin lyst.
  Rosa Lund burde imidlertid få sine skolepenge tilbage:
  – Det hedder ikke “fikundik”, det hedder “fikumdik”,
  – Pronomet, 2. person flertal nominativ, skal staves med stort: I, ikke i
  I øvrigt er hendes holdninger vel ret beset landsforræderiske.

  Kommentar by ino — 24. juni 2021 @ 07:45

 6. Nej ingen fikundik dér, sikke en spade.

  Kommentar by Johnson — 24. juni 2021 @ 08:07

 7. Apropos: Fra nettet i dag – “Forskere fra VIVE har kombineret data fra en lang række forskellige kilder. På den baggrund vurderer de, at 4.500 personer har solgt sex mindst én gang i løbet af 2020 i Danmark.”

  Antageligvis regner forskerne fra VIVE ikke husmødrene i Danmark med, når disse udnytter samtykkeloven merkantilt imod husbonden.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. juni 2021 @ 08:13

 8. Interessant artikel… dog mangler der kontaktinformation til sælgerne

  Kvinder er selvfølgelig ikke ludere… men “- Særligt danske sexsælgere lægger vægt på, at salg af sex kan være en fleksibel måde at tjene penge på, som giver dem et økonomisk råderum i hverdagen.”

  https://www.bt.dk/samfund/4500-personer-har-solgt-sex-mindst-en-gang-i-danmark

  Kommentar by redneck — 24. juni 2021 @ 08:15

 9. Enhedslistens Rosa Lund og samtykkeloven. Var det den, der blev resultatet da en 31-årig mand (efter den nu forældede biologiske definition:-) blev frifundet for voldtægt i borgmesters seng. Voldtægten skulle være sket 31. marts 2019 mellem klokken 8 og 16, da Enhedslistens teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen holdt fest. Det viste sig at det var et socialt eksperiment, der skulle bruges til at udforme samtykkeloven.

  Kommentar by Amad — 24. juni 2021 @ 10:03

 10. ROSA LUND er et godt eksempel på at man kan være god til at jonglere med ord, dygtig til at snakke som et vandfald, god til til at påstå alt muligt på kort tid……og så alligevel være en tåbe, en idiot.

  Verden er fyldt med politikere der er fulde af ord, karisma og flotte skåltaler, men som alligevel er nogle ondskabsfulde banditter eller skrupskøre pulverhekse.

  Vælgerne vil gøre særdeles klogt i ikke at stemme på enhedslisten, de radikale eller lignende. Dvs. at ALLE de gamle partier bør frasorteres.

  Kommentar by BENT A — 24. juni 2021 @ 10:06

 11. Det er godt der findes en slukknap!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. juni 2021 @ 11:05

 12. Rosa Lund får aldrig samtykke fra mig, hvis hun vil bolle med mig – hverken skriftligt eller mundtligt.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. juni 2021 @ 11:34

 13. Amad — 10:03

  Interessant tanke Amad – Enhedslistens udspekulerede partisoldater (sorry, ikke partisoldater men partiofficerer) iscenesætter diverse seksuelle tableauer, som efterfølgende snedigt udbasuneres i pressen, diverse sociale medier, for til sidst at blive kørt igennem retssystemets hele to instanser.

  Efterfølgende har man så det nødvendige juridiske alibi til at rejse problemet i folketingssalen; alt naturligvis med henblik på at indføre samtykkeloven – Ja, det skulle sgu ikke undre mig, som du vist antyder, at det er sådan det hænger sammen ;-)

  Kommentar by T. Flodur — 24. juni 2021 @ 11:39

 14. BENT A — 24. juni 2021 @ 02:52:

  “Ja, det var da en smule uhøfligt, for den lille udviklingshæmmede Rosa vil jo bare udskifte det dårlige danske folk med nogle meget bedre folk fra de afrikanske jungler og ørkener mv.”

  Ja, som demokraterne i USA siger: Vores befolkning har brug for at blive “opfrisket” (re-freshed) … men ideen om Den Store Udskiftning er stadig en “højreekstrem racistisk konspirationsteori” …

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. juni 2021 @ 12:18

 15. Enig T. Flodur 11:39. Hvis Rosa Lund eller én af de andre pin-up piger fra Enhedslisten giver mig et blow-job, håber jeg ikke de samtykker!:-)
  (Jeg ser efterhånden kun overskrifterne og jeg kan ikke tage Enhedslistens pop-PR politik alvorligt. DR æder den råt og er altid med på vognen. Next stop Gulag!:-)

  Kommentar by Amad — 24. juni 2021 @ 13:14

 16. Til gengæld kan man så bruge samtykkeloven til at konfrontere diverse tåbelige pigebørn med følgende henvendelse.

  Hej der søster, skriver du lige under her hvorefter man stikker dem en samtykkeerklæring i ansigtet. Når tøsen så selvfølgelig siger nej og bliver fornærmet og råber op om seksuelle krænkelser og kræver erstatning og fængsel så siger man bare – Jamen jeg spurgte jo bare ;)

  Kommentar by Santor — 24. juni 2021 @ 13:21

 17. Det eneste dybt nedslående ved hele Rosa Lund affæren, er det faktum at manden var fuld.

  Nu var hun der endelig, hun stod lige dér foran dig, og du kunne have skældt hende ..jeg skulle lige til at skrive ‘hæder og ære fra’, men du ved hvad jeg mener, -og så fuckede du det fandeme op.

  Tsk-tsk.

  Kommentar by Kimski — 24. juni 2021 @ 15:59

 18. Kommentar by Santor — 24. juni 2021 @ 13:21

  ‘Never stick your dick in crazy’, burde være hovedtemaet i et separat kapitel af sexualundervisningen for drenge.

  Kommentar by Kimski — 24. juni 2021 @ 16:06

 19. ‘Samtykkeloven’ gælder ikke for muslimer, da en skriftlig accept af at blive islamisk bollet er islamofobisk.
  I stedet har islam en anden lov. Loven om den frie seksuelle jagtret på vestlige kvinder uden mandlig beskytter – du ved den lov som alle islamiske voldtægtsforbrydere påkalder sig som gældende overalt.
  Det hedder ‘Fribolleloven’ i islam og står over ‘Samtykkeloven’.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. juni 2021 @ 16:49

 20. Kommentar by Amad — 24. juni 2021 @ 10:03 .

  Kan det ikke klares med “research” fyldt med link, der ikke fører nogen steder hen, andenhåndsviden, altså sladder, eller (medie)gruppepres mod lovgivende instans, så går de heller ikke af vejen for at opfinde scenarier, hvor mænd reelt bliver dømt for falske voldtægter, også selv om det kræver, at de ofrer en af deres egne brikker. Bare de får kød på bordet, så de relevante love bliver ændret, o.a., det er det der tæller.

  Og den gyldne tråd er gennemgående, at der lægges mere vægt på at det bliver økonomisk profitabelt for kvinder, enten i organisatorisk regi eller som privatpersoner, end det ligestillingsmæssige aspekt.

  Kommentar by Kimski — 25. juni 2021 @ 11:09

 21. “..hvor du erklærrer dig som feminist – i radioen” Benjamin Hav: “Ja.” “Ja.” og videre “Altså folk ved jo godt og er i sagens natur feminister…jeg føler lidt ærefrygt,ved at komme efter dig Rosa men øh ja jeg laver jo bare musik”
  De er sgu’ en retherderet forsamling. Og Sara Bro ser også en smule klam ud,for at sige det på en pæn måde.

  Spildte 5-6 minutter på de tabere.

  danmarx ramadanradio er et af medier der laver socialt bedrag i stor stil med bistandspengene deres tjener Folkemords Tinget forærer dem..

  Kommentar by Nielsen — 25. juni 2021 @ 14:46

 22. Som Jalving skriver i dag, arbejdes der hårdt for at dekonstruere familien, bl.a. ved at flytte fosterudvikling ud fra moderen til en robot. Ved også at flytte befrugtningen ud fra kroppene til reagensglas når vi til lebbernes Nirvana – “den uberørte maskinelle reproduktion”.
  Aldous Huxley’s roman “Brave New World”, beskriver præcis lebbernes ønskedrøm, fordrejet til et mareridt. Går du for tæt på naturen, kommer du i klemme hos Darwin.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. juni 2021 @ 15:41

 23. Aldous Huxley’s roman “Brave New World”

  ja, det var en fremragende bog, af en fremragende ordkunstner. Han kunne noget med sproget.

  Kommentar by tavsen — 25. juni 2021 @ 20:37

 24. tavsen — 25. juni 2021 @ 20:37

  Vistnok filmatiseret; radikale og enecellister er Epsilon-mennesker.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. juni 2021 @ 20:50

 25. Kommentar by Gustav Jensen — 25. juni 2021 @ 20:50.

  “Videnskaben er nu nået så langt, at der faktisk ikke er nogle raske mennesker tilbage.”
  ~ Brave New World, 1932.

  Kommentar by Kimski — 26. juni 2021 @ 01:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper