24. juni 2021

USA: Transseksuel OL-atlet – “My goal is to win the Olympics so I can burn a US flag on the podium.”

Woke-ideologien formår ikke selv at sætte grænser, men lige med hensyn til mænd der identificerer sig som kvinder, kommer systemet nok til at gøre det for dem. Alternativt kommer der en dag, hvor kvinder kun har en teoretisk chance for at vinde guld i visse olympiske discipliner. Det udstiller kampen mod naturen, og måske ville det være bedst hvis de lige på det her punkt fik sin vilje. Tænk hvis Carolina Wozniackis plads til OL i Rio i 2016, havde gået til en middelmådig mandlig tennisspiller døbt Peter Larsen eller Lars Petersen.

Fra Foxnews – US Olympic athlete Chelsea Wolfe threatened to burn flag on podium.

“BMX Freestyle rider Chelsea Wolfe, who qualified as an alternate to represent the U.S. at this year’s summer Olympics in Tokyo, said last year that her goal was to win an Olympic medal ’so I can burn a US flag on the podium.’

My goal is to win the Olympics so I can burn a US flag on the podium. This is what they focus on during a pandemic. Hurting trans children,’ Wolfe wrote on Facebook on March 25, 2020, along with a link to a PinkNews story about the Trump administration’s stance on transgender girls in female athletics. …

Journalist Ian Miles Cheong first reported on Wolfe’s post. Wolfe also reportedly joked about exploding former president Donald Trump’s head.

‘I would never say that someone should explode the head of the president. That would be illegal,’ Wolfe wrote in Facebook comments according to a screenshot posted by Cheong. ‘But I will say ‘with dynamite.’ Because that’s just a sentence fragment and doesn’t actually mean anything. It’s not necessarily related to the sentence that came before it.'”

(Chelsea Wolfe, Facebook, 25. marts 2020)

“… no matter how hard you work as a trans athlete, people are still going to say, ‘Oh, you have your accomplishments because you’re trans’.” (Chelsea Wolfe, 2020)

Oploadet Kl. 11:37 af Kim Møller — Direkte link101 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/119982/trackback

101 Comments »

 1. Det er jo bare ligestilling

  Kommentar by Svend — 24. juni 2021 @ 12:02

 2. FUCK U YOU FREEDOMHATER CHEELSIE WOLF. You are not worthie USA,s freedom. F:U.

  Kommentar by Michael Unna — 24. juni 2021 @ 12:07

 3. Vil lige reklamere.: På DDF (Dendanskeforenings) hjemmeside, er der link til et borgerforslag til at stoppe -skamplets-retssagen imod Inger Støjberg. Skriv selvfølgelig under.:-). God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. juni 2021 @ 12:09

 4. South Park har et godt afsnit om psykoser som hende. Under Trump var hun ikke kommet på OL holdet. Men da demokraterne er særligt specielle, så vil de selvfølgelig give hende lov.

  På lokalplan er der heldigvis ved at ske noget, flere stater lovgiver imod dette vanvid.

  Kommentar by KineserSnot — 24. juni 2021 @ 12:13

 5. MERE ELLER MINDRE TÅBELIGE PERSONER har altid udgjort flertallet i enhver befolkning. Men for 50 år siden havde de svært ved at komme til magten, fordi de allermest forrykte blev frasorteret af omgivelserne eller vælgerne.

  Men nu hvor det er lykkedes for kommunisterne og feministerne i skolerne og medierne at gøre det moderne, hipt og smart at være unormal, abnorm, uvidende, mandsfjendsk, kortsynet, anti-national, ekstrem, løgnagtig, dum og skør på den nyopvågnede woke måde, er det lykkedes for flertallet af de mere eller mindre åndsformørkede at besætte et utal af poster i partierne, i medierne og rundt om i systemet.

  Og før i tiden var det ikke i samme grad muligt at komme ind i folkemordstinget ved at bestille en reklamekampagne hos et bureau. Man måtte bevise sit værd ude i forsamlingshusene mv. Nu kan politikere “sælges” til vælgerne ligesom margarine eller vaskepulver. Selv den mest uduelige narrehat eller feminist kan vælges ind.

  Alene det at være kommunist er et bevis på at man er ignorant. For kommunisterne har i en række lande ødelagt tilværelsen for hundredvis af millioner af mennesker. Læs selv verdenshistorien, “Kommunismens sorte bog” eller “Gulag Ø-havet”.

  Kommentar by BENT A — 24. juni 2021 @ 12:14

 6. OT Facebook og Google vil hellere end gerne deltage i en diskussion om de særlige udfordringer, globale techselskaber og deres platforme stiller det danske samfund over for, og hvordan de kan løses. Det skriver Altinget, som har talt med politiske chefer for selskaberne om den hvidbog, statsminister Mette Frederiksen offentliggjorde i sidste uge.

  “Vi har ikke noget problem med, at der kommer regler for det digitale. Vi har på nogle områder været overladt til selv at definere reglerne, hvor det kan være mere legitimt, at det er folkevalgte, der nu definerer dem,” siger Martin Ruby, Facebooks politiske chef i Norden og Benelux-landene til Altinget.

  Han bliver suppleret af Christine Sørensen, politisk chef for Google i Danmark, der også er positivt indstillet over for regler, der kan udgøre en rettesnor for techselskaberne fremadrettet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. juni 2021 @ 12:36

 7. Gad vide, hvem der censurerer mest så? Mette Forræderiksen eller Mark Fuckerberg?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. juni 2021 @ 12:37

 8. Jeg håber da, at han får held med at brænde det amerikanske flag af på podiet, for så kan det da være, at det endelig går op for såkaldt “konservative” amerikanere, at deres “konservative” politikere absolut INTET har konserveret i de sidste 50 år.

  Jeg håber også, at “trans-kvinder” vinder ALT i ALLE discipliner, så det måske endelig går op for kvinderne, hvad såkaldt “feminisme” fører til. Det vil paradoksalt nok være en total sejr for patriarkatet (iklædt kvindelige gevandter).

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. juni 2021 @ 12:39

 9. Alternativt kunne man tilbyde dem deres egen kategori ved handicap-ol.

  Kommentar by Jan — 24. juni 2021 @ 12:41

 10. Sjovt nok, er det netop på grund af folks frihed i US (og den vestlige verden), at hun har alle muligheder for at skeje ud som hun gør.
  Hun skulle lige prøve den i Kina og dommen vil være : Død af 9mm nakkeskud og regningen for patronen sendt til familien.
  Fucking bitch.
  Fucking wokes.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 24. juni 2021 @ 12:56

 11. DET PERVERSE VINDER MERE OG MERE FREM. Det kan vi også “takke” kommunisterne og kvindesagskvinderne for.

  Kommentar by BENT A — 24. juni 2021 @ 13:11

 12. Homoer og trannies har allerede deres eget OL det hedder World Outgames og blev afholdt i København 2009 til tonerne af mindst 20 millioner gode Danske kroner men det er nok mest endnu en homo fest i offentligheden mere end en sportslig event.

  Så kom ikke her —-

  https://www.berlingske.dk/kultur/det-skal-du-se-under-homo-ol

  Kommentar by Santor — 24. juni 2021 @ 13:14

 13. Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 24. juni 2021 @ 12:56

  Er der forskel på repatriering og tvangsdeportation?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. juni 2021 @ 13:38

 14. BÅDE DANMARK VIL VÆRE ET 3. VERDENSLAND om få år, forudser Lars Hedegaard. Og det samme forudser mange andre, nemlig alle dem som ikke har ladet sig bedøve af mediernes røde kampagner.

  Alt tyder ihvertfald på at vi er på vej ind i en mørk og skummel fremtid. Mængden af sindssyg politik og medie-nonsens er nu så stor, at vi alle risikerer at blive opslugt af katastrofale samfundsforandringer.

  Det som de røde og radikale går efter, er ikke fremskridt til gavn for borgerne, men en total samfunds-OMVÆLTNING. De vil have et kommunistisk diktatur plus et islamiseret Danmark. Et projekt fuldt af selvmodsigelser og utopisk vanvid. Men det er beton- og rødkålshovedernes store vision og ambitiøse projekt.

  Kommentar by BENT A — 24. juni 2021 @ 13:51

 15. Både Danmark og Sverige vil være fejlslagne stater om få år……

  Kommentar by BENT A — 24. juni 2021 @ 13:52

 16. Nu må Gud sgu godt snart få lidt mere styr på sit projekt.

  Kommentar by Michael — 24. juni 2021 @ 14:03

 17. “She” doesn’t look like an athleete. Take it avay Kim.

  Kommentar by Nielsen — 24. juni 2021 @ 14:05

 18. Jamen, det var da en sund og fornuftig, og meget meget moden holdning til tingene, så jeg vil da bare ønske Chelsea Wolfe god vind fremover.

  Hun har fuldstændigt forstået hvordan man siger de rigtige ting, og ellers generelt retter ind, så det skal nok gå hende godt i livet.

  Kommentar by Kimski — 24. juni 2021 @ 15:40

 19. Kommentar by Michael — 24. juni 2021 @ 14:03

  Måske i stedet naturen blot fortæller, at dette misfoster af en mand ikke skal have nogle børn? Da hans hoved er højere end afstanden mellem hans skuldre – så skal han passe meget på ikke at få slået tænderne ud af BMX-styret.

  Kommentar by Thomas M. — 24. juni 2021 @ 15:43

 20. De har et passende udtryk for den slags derovre: “Sick fuck”

  Kommentar by krassisten — 24. juni 2021 @ 16:33

 21. God idé at læse kronikken i Jyllands-Posten forleden der sætter tingene i perspektiv……

  Kommentar by Moth — 24. juni 2021 @ 16:35

 22. Nu har EU travlt med at hænge Ungarn ud, fordi Viktor Orbán mener, at sexundervisning i skolerne skal handle om normal sex, ikke lesbisk sex eller homosex. Selv Mette Frederiksen er ude med riven. Heterosex er trods alt det normale. Homosex må betegnes som unormalt eller abnormt.

  Kommentar by Ole Madsen — 24. juni 2021 @ 17:30

 23. Vores retsvæsen er rådnet op indefra.

  https://denkorteavis.dk/2021/den-22-aarige-aabnede-doeren-stod-der-en-iraner-og-iraker-lidt-efter-laa-den-22-aarige-bloedende-paa-gulvet/
  “De to 23-årige mænd er begge blevet idømt 6 måneders ubetinget fængsel og udvist af Danmark med et indrejseforbud i 6 år for grov vold begået mod en ung mand i en lejlighed i Aalborg”, skriver politiet på Twitter.
  Irakeren var afvist asylansøger, og de er begge tidligere dømt for vold, skriver nordjyske.

  Kommentar by k.m. — 24. juni 2021 @ 17:58

 24. Hen måtte gerne vinde og afbrænde Stars & Stripes. Mon hen vil blive fejret i befolkningen?

  Kommentar by tavsen — 24. juni 2021 @ 18:14

 25. # OLE MADSEN 17.30: Orban prøver jo bare at beskytte skolebørnene mod kommunistisk hjernevask og pervers undervisning. Og derudover prøver han at forhindre rød infiltration og undergravning af skolevæsnet/samfundet. Det er derfor Ungarn har fået EU og Merkel på nakken.

  Kommentar by BENT A — 24. juni 2021 @ 18:31

 26. Kommentar by Ole Madsen — 24. juni 2021 @ 17:30

  Det ikke bare lesbisk sex eller homosex.

  Det er et forsøg på at skubbe grænserne for børns sexualmoral og skubbe forestillingerne om at kernefamilien er en grundpille i vores samfund.

  Kommentar by KineserSnot — 24. juni 2021 @ 18:50

 27. OT: NYT OM CORONA-VACCINERNE: Mange net-steder advarer nu: Spike proteins og nano-partikler are very dangerous, its cytotoxic.

  Se også “Big Pharma versus Ivermectin” og “WHO og dr. Fauci grebet i løgn”.

  Kommentar by BENT A — 24. juni 2021 @ 18:51

 28. Jeg vil have Mette Frederiksen på direkte TV, hvor hun tydelig kritiserer Kina, der lukker frie medier, og reelt indfører diktatur i Hong Kong
  https://www.dr.dk/nyheder/udland/frederiksen-skruer-bissen-paa-over-orbans-lgbt-kurs-fuldstaendigt-uacceptabelt

  Kommentar by k. m. — 24. juni 2021 @ 18:54

 29. Det er Stars and Stribes der har kæmpet imod slaveri, racisme, og for frihed, som CW vil brænde af. Subjektet er ikke værdig til den frihed, hvis beskyttelse subjektet foragter. Send hende til Saudi Arabien eller Iran.

  Kommentar by Michael Unna — 24. juni 2021 @ 18:57

 30. Kommentar by k. m. — 24. juni 2021 @ 18:54

  Hvorfor skal Danmark diktere hvad der skal ske i Hong Kong, når Putin ikke må blande sig i det amerikanske valg?

  Fucking boomers, pas nu bare jer selv.

  Kommentar by KineserSnot — 24. juni 2021 @ 19:05

 31. Kinesersnot
  Av for Sørensen, da ramte jeg dit ømme punkt

  Denne mystiske type har netop været i TV2 nyhederne om dårlig lugt i Berlin
  https://mobile.twitter.com/csternschnuppe

  Kommentar by k. m. — 24. juni 2021 @ 19:15

 32. Tør DR og danske medier forsvare pressefriheden i Hong Kong
  https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE13077592/lukningen-af-apple-daily-er-det-sidste-soem-i-det-frie-hongkongs-kiste/

  Kommentar by k. m. — 24. juni 2021 @ 19:41

 33. Jeg håber Wales vinder,selv om de også består af fremmede.
  Men når atletikforbundet kalder Wilsom Kipketer dansker,kan man kun have foragt til overs for dbu.

  Kommentar by Nielsen — 24. juni 2021 @ 20:33

 34. OT: ER DANSKERNE KLAR TIL VALG??

  Det forlyder at Mette Fupsen er klar til valg. Men er danskerne klar?

  Svar: Overhovedet ikke. Bliver der valg i nær fremtid, vil NB gå meget frem, DF endnu mere tilbage. Alt i alt vil situationen ikke blive forandret væsentligt, og Danmark vil fortsætte mod undergang.

  Er det ikke soleklart? Hvorfor ikke opstille endnu et dansksindet parti til at arbejde for at vores fædreland, folkehjem, hjemstavn og livsgrundlag ikke forsvinder fra os for evigt….!!!?

  De gamle partier er ved at smadre det danske folks liv og fremtid! Forstås det ikke?

  Kommentar by BENT A — 24. juni 2021 @ 21:27

 35. Er det ikke soleklart? Hvorfor ikke opstille endnu et dansksindet parti til at arbejde for at vores fædreland, folkehjem, hjemstavn og livsgrundlag ikke forsvinder fra os for evigt….!!!?

  De gamle partier er ved at smadre det danske folks liv og fremtid! Forstås det ikke?

  Kommentar by BENT A — 24. juni 2021 @ 21:27

  Partiet Danmark FØRST søger stillere her: https://www.vaelgererklaering.dk/partierne?election=dk, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. juni 2021 @ 21:47

 36. k. m. — 24. juni 2021 @ 18:54:

  Hvorfor skal Vesten blande sig i, hvad kineserne gør i deres eget land?

  Jeg kærer mig om danskere, ikke kinesere.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. juni 2021 @ 21:59

 37. Hvornår går EU efter Islam og dens umenneskelige traditioner, en kultur der anser kvinder som mindreværdige, en kultur der myrder homoseksuel og stener kvinder til døde, en kultur-hvis hellige skrifter siger det er OK at dræbe de vantro
  https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE13085390/beneluxlande-gaar-i-koedet-paa-ungarn-saa-maa-landet-forlade-eu/

  Kommentar by k. m. — 24. juni 2021 @ 22:03

 38. Kinesersnot er ikke klar over, danskeres ytringsfrihed også begrænses. Godt nok ikke i samme omfang som Hong Kong, men det kommer som en tyv om natten og folk flest er åbenbart ligeglad. Hvad hvis vi kun har Eet lovligt medie som fx det gamle kommunistblad Land og Folk? Kinas undertrykkelse af pressefrihed burde få alle regeringer og medier på banen, men rø vhullerne vil eller tør ikke.

  Kommentar by k. m. — 24. juni 2021 @ 22:19

 39. Som om det ikke var mentalforstyrret nok i forvejen, må den unge mand med BMX-cyklen og ambitionerne om at brænde Stars & Stripes på OL-vinderpodiet være så ekstremt personlighedsforstyrret, at hans trans-alter ego (‘Chelsea Andrea Wolfe’) både navne- og udseendemæssigt er lagt så tæt som muligt op ad sangeren Chelsea Joy Wolfe (f. 1983): Det er jo direkte psykotisk på den rigtigt kedelige, skizofrene stalker-agtige måde…

  https://en.wikipedia.org/wiki/Chelsea_Wolfe

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 24. juni 2021 @ 22:31

 40. PARTIET “DANMARK FØRST” HAR IKKE ENGANG EN HJEMMESIDE man kan se, uden først at blive medlem af den berygtede fjæsbog. Det er sgu da ikke smart. Hvad går programmet ud på? Kan partiet ikke finde ud af at lave en hjemmeside alle kan se?

  Der er 129 parti-navne på en liste, de fleste uden tilslutning. Dog har kristendemokraterne og veganerpartiet ca. 20.000 vælgererklæringer. Men disse to partier er helt værdiløse.

  Kommentar by BENT A — 24. juni 2021 @ 22:52

 41. ISLAMISTERNE OG KOMMUNISTERNE går begge efter at udnytte, bekæmpe og undertrykke hvide mænd og kvinder. Derfor vil EU aldrig begynde at gå efter islamisterne. Tværtimod ønsker EU og Merkel at islamisere Europa, så bekæmpelsen af de hvide kan blive dobbelt effektiv.

  Kommentar by BENT A — 24. juni 2021 @ 22:57

 42. OT A ‘shadow reality world’ promotes the lie that the election was stolen

  By Rosalind S. Helderman, Emma Brown, Tom Hamburger and Josh Dawsey


  June 24 at 16:46 Denmark Time

  
The slickly produced movie trailer, set to ominous music, cuts from scenes of the 2020 election to clips of allies of former president Donald Trump describing a vast conspiracy to steal the White House.

  
“The Deep Rig,” a film financed by former Overstock.com chief executive Patrick Byrne for $750,000, is set to be released online this weekend — the latest production by a loosely affiliated network of figures who have harnessed right-wing media outlets, podcasts and the social media platform Telegram to promote the falsehood that the 2020 election was rigged.


  The baseless assertion, backed by millions of dollars from wealthy individuals, is reverberating across this alternative media ecosphere five months after Trump and many of his backers were pushed off Facebook and Twitter for spreading disinformation that inspired a mob to attack the U.S. Capitol.

  While largely unnoticed by Americans who have accepted the fact of President Biden’s victory, the deluge of content has captured the attention of many who think the election was rigged, a belief that is an animating force inside the Republican Party, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. juni 2021 @ 23:06

 43. Kommentar 18.07 under “Kønskrigerne” i går hænger stadig i filtret, awaiting moderation af ukendt årsag.

  Kommentar by BENT A — 24. juni 2021 @ 23:12

 44. Den med foto af seks matematik-vindere. (nr. 22)

  Kommentar by BENT A — 24. juni 2021 @ 23:14

 45. Var der nogen der hørte om normkritisk børneopdragelse på Nova her til aften..?

  Kommentar by Martin — 24. juni 2021 @ 23:35

 46. https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-08380

  STØT

  Stop rigsretssagen mod Inger Støjberg nu
  ID: FT-08380
  Vi foreslår, at folketinget beslutter at stoppe rigsretssagen mod forhenværende udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg.
  Et flertal i folketinget har nedsat en rigsretssag mod Inger Støjberg.
  Det er tydeligt, at det er sket på et usikkert grundlag.
  Rigsretssagen blev besluttet INDEN kommissionen havde aflagt deres fulde rapport.
  Nu er det tilmed kommet frem, at kommissionen ikke har haft adgang til 7 mailbokse fra chefer i ministeriet. Derfor har kommissionen manglet en masse bevismateriale.
  Derfor skal rigsretssagen henlægges. Det kan ikke være rigtigt, at der skal nedsættes en rigsretssag, der kommer til at koste mange millioner på et usikkert grundlag.

  Kommentar by Charles Nielsen — 24. juni 2021 @ 23:56

 47. Ja, rigsretssagen er det rene pjat og samtidig en skandale. Alle dem som har stemt for den er uværdige til at være folkets repræsentanter. Man burde vise en liste over de disse tumper, fra Jacob Sprællemand og Rosa Lund osv. til Vanopslagh.

  Kommentar by BENT A — 25. juni 2021 @ 00:21

 48. #8 Peter Nielsen
  Enig. Det samme er tilfældet i det øvrige vesten. Dengang de vestlige lande stadig var kristne med deraf følgende dyder som feks. at homosex var ulovligt, at ægteskabet var mellem en mand og en kvinde, nøjsomhed og gudsfrygt, ærlighed osv. skabte de en fremgang som er uset tidligere i verdenshistorien.
  De fleste incl. konservative FATTER ikke at hvis vi ikke forholder os til at der er en meget reel åndelig verden, så synker vi ned i åndsformørkelse og åndelig fattigdom som er ødelæggende.
  Der var engang hvor de konservative havde mottoet : Gud konge og fædreland.
  Da vestens befolkninger og ledere i deres hovmod smed den kristne Gud ud fik de islam !!
  Nu får de lov at smage den bitre frugt.

  Kommentar by Danskeren — 25. juni 2021 @ 06:55

 49. usafirstreporting.com
  As we wrote earlier on TrendingPolitics, Joe Biden mocked gun owners during a press conference on Wednesday. In essence, Biden said that Americans would need F-15’s and nukes if they dare come at his government.

  In case you missed it, here’s what he said: “If you think you need to have weapons to take on the government, you need F-15s and maybe some nuclear weapons,”

  Kommentar by k.m. — 25. juni 2021 @ 08:12

 50. 🤮 OT -Jeg kan se, gennem de amerikanere, som jeg har mødt, at drabet på George Floyd har ændret USA og amerikanerne for altid.
  Sådan siger reporter Emil Jørgensen. Han har i månedsvis kørt USA tyndt for Avisen Danmark.

  Afroamerikaneren George Floyds drabsmand skal nu have sin straf. Politimanden Derek Chauvin er allerede dømt skyldig for drabet, som blev filmet og blev et af verdens mest omtalte.

  Emil Jørgensen har mødt mange amerikanere, mens de efterfølgende Black Lives Matter demonstrationer bølgede hen over USA.

  Han har på egen krop oplevet, hvordan drabet først samlede men nu splitter USA, så det ikke længere giver mening at tale om en amerikansk virkelighed, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juni 2021 @ 08:20

 51. # DANSKEREN, 06.55: JA, NIHILISMEN ……. (at intet har værdi, at alle normer, traditioner og etiske værdier kan ignoreres)……. HAR TAGET OVER, det har kommunisterne/ socialisterne/ feministerne også sørget for gennem deres infiltration og omlægning af folkekirken og al undervisning.

  Når de Gudløse, samvittighedsløse, fædrelandsløse, historieløse, tankeløse og respektløse styrer, sukker folket, siger et russisk ordsprog. Mange andre folkeslag har erfaret det samme.

  Den nihilisme der er kommet ind i alle vores gamle partier, er vejen til vanvid, tyranni, gangstervælde, sygdom, rædsler, død og Danmarks undergang.

  Kommentar by BENT A — 25. juni 2021 @ 08:32

 52. https://www.docdroid.net/aoZfG1E/the-sovereign-independent-june-2011-4th-edition-pdf

  Er udbrud af corona og vaccine planlagt? ligesom krav om grøn omstilling ? som led i befolkningsreduktion og rødt verdensherredømme?

  I avisen fra 2011 står Depopulation Through Forced Vaccination: The Zero Carbon Solution – ved siden af et billede af Bill Gates

  Kommentar by k.m. — 25. juni 2021 @ 08:37

 53. OT Rosa Lund: Så dejligt at vi igen tager kvoteflygtninge!
  Men kun 200.

  Det er ærlig talt for slapt, Tesfaye!

  Der er mere end 80 mio mennesker på flugt på verdensplan, og du har budget til at tage 500 – så brug det dog, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juni 2021 @ 08:43

 54. PS: NEJ, DER ER IKKE VIDENSKABELIGE BEVISER FOR at nihilismen er mere oplyst, mere begavet, mere fornuftig, mere rigtig, klogere og mere videnskabelig end kristendommen, altså den ægte kristendom. Nærmere tværtimod.

  At Isabella Arendt og folkekirkens kvindelige præster har forvandlet kristendommen til pladderhumanisme, feminisme og radikal politisk korrekthed, er så en sag for sig. Men det har medvirket til Danmarks store nedtur gennem de sidste 40-50 år.

  Ateisme kan godt være OK, men desværre leder den hos nogle til nihilisme og kommunisme og radikale former for hovmodig feminisme samt tåbelighed og storhedsvanvid.

  Kommentar by BENT A — 25. juni 2021 @ 08:45

 55. PS: Der er nu mange advarsler mod vaccinering på nettet. Og der opfordres til i stedet at bruge Ivermectin eller Kloroxyklorokin medicin. Underligt at MSM ikke skriver noget om det.

  Kommentar by BENT A — 25. juni 2021 @ 08:50

 56. USA kører med 300km/t imod kaos.
  Rudy Giuliani har fået frataget sin advokatlicens, fordi han talte om valgfusk ved præsidentvalget.

  Det røde diktatur i USA fjerner alle fjender af systemet.
  Det der hitter i USA kommer som regel til Danmark efter et stykke tid, Valentines Day og nu fjernelse af ytringsfriheden.

  Biden og ham den lille fede Kineser har vist givet hinanden en kæmpe krammer. Nu står vi sammen om at smadre verden

  Kommentar by k.m. — 25. juni 2021 @ 08:52

 57. PS: At mange politikere overhovedet ikke skammer sig over at fremsætte falske valgløfter, kan være et tegn på at de er nihilister. Her kan man tænke på f.eks. DF-Tullesen og Lars Ulykke og mange flere.

  Kommentar by BENT A — 25. juni 2021 @ 08:53

 58. https://saraacarter.com/it-never-ends-biden-says-latinox-scared-to-take-covid-19-vaccine-for-fear-of-deportation/
  have no idea why President Biden says what he says. Moreover, what he says is often insulting and would never be tolerated by the left, or the so-called main stream media- if anyone – other than Biden – would’ve said it.

  Kommentar by k.m. — 25. juni 2021 @ 09:21

 59. OT Er det en muslim?

  En teenager på 16 år er blevet stukket flere gange i ryggen med en kniv.

  Overfaldet på drengen skete onsdag sidst på eftermiddagen på en villavej i Dyrup, der ligger i den sydvestlige udkant af Odense.

  Det var en 29-årig mand, der førte kniven, efter de to parter af endnu uvisse årsager var begyndt at råbe ad hinanden.

  Men den verbale fight gik pludselig over til at være et blodigt knivoverfald, da den 29-årige gjorde udfald mod teenageren, som fik kniven stukket ind i sin ryg tre gange.

  Heldigvis for ham gik knivbladet ikke faretruende langt ind, så han er sluppet med overfladiske sår, der ikke har krævet yderligere behandling.

  Den 29-årige gerningsmand er nu sigtet dels for selve overfaldet; dels for ulovligt at bære kniv på et offentligt sted.

  Den sigtede er blevet løsladt efter afhøring og kan nu se frem til et retsligt efterspil, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juni 2021 @ 10:29

 60. jea 10.29: “ikke yderligere behandling”. Men de krævede vel en vis behandling? Og hvis der opstår betændelse, kan det jo kræve yderligere behandling. Og hvordan kan tre blodige knivstik være så ligegyldige, at bøllen straks løslades? Er “systemet” begyndt at bagatellisere ethvert overfald på danske børn og unge samt voksne?

  Kommentar by BENT A — 25. juni 2021 @ 11:08

 61. OT Er det nyt trafikjihad?

  19-årig kvinde død efter påkørsel – 23-årig flugtbilist anholdt

  En 19-årig kvinde, som natten til mandag blev påkørt på Amager, er død, oplyser Københavns Politi. En 23-årig mand, som efterfølgende stak af fra ulykken, er sigtet for uagtsomt manddrab. Grundlovsforhøret er i gang for lukkede døre, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juni 2021 @ 11:45

 62. Her en kvik pige der ikke lader sig tryne
  https://www.youtube.com/watch?v=J_Xc3rUOHnw
  Student rips into school over ‘evil’ proposal to let transgender females use bathrooms

  Kommentar by k.m. — 25. juni 2021 @ 12:03

 63. Jeg så fornylig noget BMX freestyle på Zulu, et kæmpe stævne med de bedste ryttere/freestylere. Der var både mænd og kvinder og prøv lige at slå freestyle BMX på YouTube, kvinderne lavede børne tricks altså tricks 8-10 årige drenge laver, og jeg vil mene der er mange 8-10 årige drenge der er meget bedre end de bedste kvinder, mændenes tricks var vanvittige i forhold til kvindernes, de smed cyklerne rundt på måder jeg ikke troede det var muligt, kvindernes var niveau er så lavt at jeg ikke troede det var muligt med så stor forskel

  Kommentar by Prebber — 25. juni 2021 @ 12:34

 64. OT
  YOU CAN STICK YOUR VACCINES WHERE THE SUN DON’T SHINE.”
  bitchute rkbjsrULdw6P

  Kommentar by Svend — 25. juni 2021 @ 12:38

 65. Fra kvindernes VM 2021

  https://m.youtube.com/watch?v=YSfzBu_8Ymk

  Fra mændenes VM 2021

  https://m.youtube.com/watch?v=BIeFjiPJ-_Y

  Mændene er ikke bare 10-20% bedre, men 2000-10.000 gange bedre, se selv og bedøm.

  Kommentar by Prebber — 25. juni 2021 @ 12:39

 66. Vinderløb i VM 2021 BMX freestyle

  Mændenes vinder

  https://m.youtube.com/watch?v=S-CCuPluV9Y

  Kvindernes vinder

  https://m.youtube.com/watch?v=8FRnGE-BuIQ

  Forskellen i niveau er enorm.

  Kommentar by Prebber — 25. juni 2021 @ 12:46

 67. OT
  YOU CAN STICK YOUR VACCINES WHERE THE SUN DON’T SHINE.”
  kortlink.dk/2c74q

  Kommentar by Svend — 25. juni 2021 @ 12:38, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juni 2021 @ 12:49

 68. >K.M. Tænk over om du måske bidrager til war mongering ved at nedgøre Kina (18:54). Og endda opfordrer du en åndeligt mindrebemidlet statsmedister til at klakere Antony Blinken. Peter Nielsen formulerer de ganske forståeligt (21:59).
  Ja det tegner dystert Jens-Erik Andersson (12:36).

  Kommentar by Nielsen — 25. juni 2021 @ 12:50

 69. Klikbart link her: http://kortlink.dk/2c74q, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juni 2021 @ 12:50

 70. De systematiske stenkast mod danske og svenske bilister i Skåne er et udslag af masseindvandringen ind i Sverige, og masseindvandringen er et udslag af den rødradikale feminisering af landet. Feminisering er lig med pladderhumanisme og politisk undergravning af den oprindelige befolknings tryghed, frihed og sikkerhed.

  Kommentar by BENT A — 25. juni 2021 @ 12:56

 71. Hvilken stolthed, tilfredstillelse .anerkendelse eller værdighed ligger der i ,- at vinde sports-konkurrencer over kvinder når man selv er født som mand . Jeg forstår det ikke. Det er mere pinligt og nedværdigende for den pågældende m-til-k-transperson. jeg forstår det simpelthen ikke. Kan nogen forklare mig det her? altså……det drejer sig om SPORTS-konkurrencer.(er det mennesker født helt uden skam i livet?).

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 25. juni 2021 @ 13:07

 72. Måske kan man omdøbe den offentlige sektor til homo-sektoren. Ville det ikke være mere passende, når der nu kun er ansat lesbiske kællinger og svansede mænd?

  Kommentar by Svend — 25. juni 2021 @ 13:30

 73. 13:07 De er ikke primært transseksuelle, de er primært aktivister udsendt af satanist-kulten

  Kommentar by Svend — 25. juni 2021 @ 13:32

 74. Hillary Clinton campaign official and founder of Org. to end sexual violence against children is arrested on child rape charges – sentenced to 13 yrs in prison.

  kilde: bitchute.com

  Kommentar by k.m. — 25. juni 2021 @ 13:42

 75. > k.m. 13:42
  Showing 10 of 88558 matches.

  Kommentar by Nielsen — 25. juni 2021 @ 14:06

 76. Kommentar kl. 18.07 er stadig BLOKERET. På den blog med et foto af seks matematik-vindere. Hvad kan være årsagen til at filtret spærrer den ude?

  Kommentar by BENT A — 25. juni 2021 @ 15:59

 77. MERKEL har lige lavet en aftale med Erdogan (i ved ham med Bajonetkasserne moskeerne, og som ydmygede EU,s kommisionsforkvinde) om at levere 22 milliarder for at forlænge grænseaftalen for at forhindre indvandring i EU derfra. I ved MERKEL

  Kommentar by Michael Unna — 25. juni 2021 @ 16:04

 78. MERKEL har lige lavet en aftale med Erdogan (i ved ham med Bajonetkasserne moskeerne, og som ydmygede EU,s kommisionsforkvinde) om at levere 22 milliarder for at forlænge grænseaftalen for at forhindre indvandring i EU derfra. I ved MERKEL HENDE DER TIL TYSKERNE SAGDE -VI KLARE DEN- og tog imod 1 million flygtninge fra Ungarn, som var kommet ind via Tyrkiet (sikkert IS folk). I ved ungarn, som man vil straffe for at beskytte kernefamilien i EU. Men Erdogan skal have belønning fra Merkel. Det er hende kommisionsforkvinden sikkert glad for….og intet af det har med Islam at gøre. Vel ? (Idioter).
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. juni 2021 @ 16:08

 79. FAKE NEWS

  FACT CHECK BY ALI SWENSON
  Yesterday
  CLAIM: An activist who decried child sex abuse and was himself charged with child sex crimes used to work as a Hillary Clinton campaign official.

  AP’S ASSESSMENT: False. Joel Davis, an activist against child sex abuse who was arrested for his own child sex crimes in 2018, did not work for the Clinton campaign.

  THE FACTS: The conservative website The Gateway Pundit on Wednesday falsely identified a New York man who was sentenced to 13 years in prison for child sex crimes as a campaign official for Hillary Clinton.

  “Hillary Clinton Campaign Official and Founder of Org to End Sexual Violence Against Children Is Arrested on Child Rape Charges — Sentenced to 13 Yrs in Prison,” read a headline shared on the outlet’s website and social channels.

  The erroneous claim that Davis represented the Clinton campaign first appeared in 2018, when he was arrested for possession and distribution of child pornography and for enticing a minor to have sex.

  The reports appeared to rely on a 2016 photo of Davis wearing a Clinton button and posing with other supporters in front of her campaign posters. But Davis, who appears to have supported Clinton in the 2016 election, was never employed with the campaign, Hillary Clinton spokesman Nick Merrill told The Associated Press in an email in 2018.

  “He is not in our system as ever having been on payroll or as a paid vendor of any kind at any time,” Merrill said, forbyd islam i DanmRk 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juni 2021 @ 17:30

 80. Fuck faktatjek

  Kommentar by k.m. — 25. juni 2021 @ 17:39

 81. Fuck reality, I love to live in Fantasyland of unicorns and rainbows, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juni 2021 @ 17:51

 82. Meget af det der skrives om fam.Clinton, erklæres fake-news.
  Især belastende ting som forholdet til Jeffrey Epstein, Clinton og de mystiske dødsfald(selvmord)

  Hvem gider faktatjekke? når J.E.A. hele tiden spørger: er det muslimer

  Kommentar by k.m. — 25. juni 2021 @ 17:51

 83. # M. Unna 16.04: JA, DET VISER JO hvor intelligent, klog og dygtig frau Merkel er. Hvor var det dog smart af tyskerne at vælge hende til kansler. Igen og igen. De 22 milliarder vil jo hjælpe Erdogan med at holde sig ved magten, så Tyrkiet ikke vender tilbage til demokrati og ikke-fanatisme, men bliver grundigt islamiseret. Det vil også give Tyrkiet råd til at indkøbe endnu flere tanks, kanoner og droner mv., og det vil nok også give Erdogan blod på tanden, så det snart bliver endnu dyrere at lade ham sørge for grænsebevogtningen.

  Endelig vil der være 22 milliarder euroer færre til den tyske velfærd og sundhed eller andet.

  Kan godt forstå at Erdogan griner og er arrogant, når EU kvinderne tigger ham om at redde dem og Tyskland fra horderne. Men ham om det.

  Vi andre kan da kun betragte den fine professorinde Merkel som et politisk geni, der virkelig véd hvad hun snakker om.

  Kommentar by BENT A — 25. juni 2021 @ 18:12

 84. Der kan bygges mange moskéer for 22mia

  Kommentar by k.m. — 25. juni 2021 @ 18:15

 85. 17:51 JEA er helt hjernevasket. Bemærk hans evindelige udfald mod muslimer, giver det mening for dig?

  Kommentar by Svend — 25. juni 2021 @ 18:20

 86. PS: Hvorfor kræver kvindesagskvinderne kun 50% kvinder når de kræver kvindekvoter. For mændenes skyld og alle andres skyld burde de da kræve 100% kvinder. Mænd dur jo ikke til noget, de er uartige og værdiløse og har ikke forstand på noget som helst. (som påvist af DR-kvinderne)

  Nyere kvindeforskning har da også påvist at det i virkeligheden var kvinderne der fik menneskeheden væk fra jordhulerne og køkkenmøddingerne med østersskaller. Men mændene stjal selvfølgelig æren for at have fundet på alt muligt som bragte os fra stenalder til moderne tider, og det var kun ved at overvinde mænds tarvelighed og fladpandede dumhed at det lykkedes kvinderne at løfte menneskeheden op i civiliserede højder.

  Deres woke had til mænd er kun opstået fordi mændene nu prøver på at genfylde Europa med barbari, som alle politiske kvinder jo er modstandere af.

  Hurra for Merkel, Ylva, Jelved, Rosa Lund, Pernille Skipper osv. Uden dem havde det set sort ud.

  Kommentar by BENT A — 25. juni 2021 @ 18:31

 87. Er muslimske mænd mere kriminelle end hvide danske, kristne mænd?

  Ja, det er muslimske mænd bevisligt også bevist videnskabeligt, bl.a. derfor hader jeg muslimer og ønsker ALLE muslimer tvangsdeporteret tilbage til Mellemøsten, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juni 2021 @ 18:35

 88. Sådan en udmagret svækling. Ikke noget under han bliver nødsaget til at stille op som “kvinde” for overhovedet at have en chance.

  Kommentar by NulTolerance — 25. juni 2021 @ 18:52

 89. Er der ikke noget med at Somaliere, Congolesere, Afghanere og Marokkanere mv. er op mod ti gange så kriminelle som danskere?

  Dog er de nok stadig sådan at de gamle partier og medier er danskernes værste modstandere!!

  Det med at kaste store sten mod danske og svenske biler foregår foreløbg mest i det skøre land mod øst. Men snart vil det brede sig til Danmark. :(

  Kommentar by BENT A — 25. juni 2021 @ 19:05

 90. Dog er det nok stadig sådan

  Kommentar by BENT A — 25. juni 2021 @ 19:06

 91. EU raser mod Victor Orban, men tør ikke gøre noget ved Islam
  https://www.document.no/2021/06/25/52-ar-gammel-mann-tiltalt-for-voldtekt-skylder-pa-sin-religion/

  Kommentar by k. m. — 25. juni 2021 @ 19:16

 92. OT: Hvorfor driver DANSKE SPIL A/S ROVDRIFT PÅ SPILLERNE? Eet gæt på lottotallet kostede for ikke længe siden fem kr., så steg prisen til seks kr. og nu er den lige steget til 7 kr. pr. gæt. En lynlotto er altså steget fra 50 kr. til 70 kr. på ret kort tid.

  I betragtning af hvor mikroskopisk chancen er for overskud er, er prisen pr. gæt for høj. Prisen stiger og stiger, men gevinstchancerne bliver ved med at være bittesmå.

  Oveni er tips og oddset blevet belagt med et bureaukrati og en overvågning uden lige.

  Endnu en lille brik til at Danmark er ved at blive til et skørt, sygt og træls samfund.

  Kommentar by BENT A — 25. juni 2021 @ 19:41

 93. OT Sviner politiker til: ‘Han er den største landsforræder i Danmark’

  Natten til fredag lagde Radikale Venstres retsordfører, Kristian Hegaard, et screendump fra sin Facebook-side op, hvor flere personer havde skrevet voldsomme ting til ham.

  Kristian Hegaard, som er det eneste medlem af Folketinget, der sidder i kørestol, blev gjort klart, at han burde støbes ind i beton, at han var en landsforræder, at han var »oplagt til gaskammeret«, og at hun skulle flytte til »Abefrika« og ædes af gribbe ude i ørkenen.

  B.T. har ringet til Christian Simonsen og Brian Hansen, som er to af de personer, der havde skrevet til Kristian Hegaard. Du kan høre begge interviews i fuld længde nederst i artiklen.

  Christian Simonsen fra Hjørring havde skrevet, at Hegaard var en landsforræder, og spurgt, om han skulle støbes ind i beton.

  (…)

  Tror du, at det gør en eller anden konkret forskel, at du skriver, at Kristian Hegaard skal ædes af gribbe?

  »Det ved jeg ikke. Jeg får da mange likes. Ligesom jeg får mange sure smileys, om du vil.«

  Men gør det en forskel sådan rent politisk?

  »Jeg ville da ønske, at jeg gjorde en forskel. Jeg ville ønske, at nogen ville vågne lidt op, så vi ikke bare forærer vores smukke land væk,« siger Brian Hansen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juni 2021 @ 19:44

 94. Angående Danske Spil, Bent A: Benyt chancen til at kvitte din ludomani

  Kommentar by Træt — 25. juni 2021 @ 20:16

 95. Kristian Hegaard, et omvandrende kronisk forurettet Godhedsapostel. For et stykke tid siden var han sammen med de andre Rødgardister vældig skræmt over ministres besøg i Rwanda. Tænk nu, hvis velfærdsflygtninge skulle sendes til en lejr i Rwanda. Uha, hvordan skulle de stakler få deres forlorne Godhed (for andres penge) stivet af?

  Nu viser det sig, som påvist dengang, at strømmen går kun en vej, nemlig til Europa. Så nu jamrer den ryggesløse Godhedsapostel over, vi KUN tager mod 200 kvoteflygtninge fra Rwanda. Hvornår får han spørgsmålet, hvor mange kræves der, for at han kan føle sig GOD?

  https://denkorteavis.dk/2021/danmark-tager-igen-200-kvoteflygtninge-fra-rwanda/

  Kommentar by tavsen — 25. juni 2021 @ 20:33

 96. OT Ja, det VAR sørme en kulsort, somalisk muslimsk mand.

  Fredag aften gik en 24-årig somalisk gerningsmand amok i den tyske by Würzburg i det nordlige Bayern.

  Ved angrebet er tre mennesker døde og flere er sårede – heraf nogle alvorligt.

  Det er det lokale tyske politi i Unterfranken, der har meldt fakta om gerningsmand og antal ofre ud midt på aftenen.

  Det er samtidig meddelt, at der senere på aftenen vil være et pressemøde med deltagelse af Bayerns indenrigsminister samt Unterfrankens politipræsident.

  Polizei Unterfranken oplyser videre, at den 24-årige somalier har bopæl i Würzburg.

  Under anholdelsen blev gerningsmanden ramt af et skud fra politiet, inden han blev overmandet. Manden er ikke alvorligt tilskadekommen.

  Politiet har afblæst alarmen i byen, da man ikke tror, at der er flere gerningsmænd på spil. Dele af centrum ved Barbarossaplatz i det centrale Würzburg er dog fortsat afspærret af politiet, der er talrigt til stede.

  På sociale medier florerer der billeder og en video, som angiveligt viser angrebet. Det tyske politi opfordrer dog kraftigt alle til at afholde sig fra at dele dette indhold.

  »Respekter venligst ofrenes privatsfære,« skriver politiet, som også senere har skrevet:

  »Der er en masse uhensigtsmæssig spekulation i omløb. Vi fortæller mere, når vi har sikre informationer,« forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juni 2021 @ 20:37

 97. Det er samtidig meddelt, at der senere på aftenen vil være et pressemøde med deltagelse af Bayerns indenrigsminister samt Unterfrankens politipræsident.”

  Og det forlyder Merkel bidrager med krokodilletårer

  Kommentar by tavsen — 25. juni 2021 @ 20:44

 98. Træt 20.16. Det er lidt trættende at du absolut ikke kan forestille dig at man godt kan skrive om idiotisk politik uden at være idiot, om retspleje og justitsmord uden at være kriminel, om sundhedsvæsnet uden at være syg, om kvindesagskvinder uden at være kvinde, om minkfarme uden selv at være en mink, og om danske spil uden at være ludoman? Hvorfor er din tankegang så smalsporet, at du ikke kan forstille andet end at folk der skriver om skibe, bestemt må være matroser. Mangler du fantasi eller tror du at verden altid er noget med 1:1 ?

  Jeg har også skrevet om postvæsnet. Føler du dig så sikker på at jeg er et postbud eller en brevdue?

  Kommentar by BENT A — 25. juni 2021 @ 23:47

 99. Kommentar by BENT A — 25. juni 2021 @ 23:47

  Stærk argumentation. Den med brevduen var god …

  Kommentar by Thomas M. — 26. juni 2021 @ 00:28

 100. Kommentar by Charles Nielsen — 24. juni 2021 @ 23:56.

  Støttet.

  Kommentar by Kimski — 26. juni 2021 @ 01:10

 101. Lokalavisen: “Mød brevduen Bent A. Han giver National-Konservatismen vinger” :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. juni 2021 @ 12:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper