26. juni 2021

Stine Bosse revser S, henviser til Marx/Engels’ ‘væsentlige pointer’: ‘Proletarer i alle lande, foren jer!’

Danmark har i modsætning til de fleste EU-lande ingen fastsat mindsteløn, og som formand for Europabevægelsen ønsker hun i sagens natur ‘den danske model’ afskaffet. Her en klumme hvor hun kritiserer for Socialdemokraterne for ikke at huske ‘pointerne fra Marx og Engels’, og så kan man passende minde om, at kvindemennesket to gange har fået tilbudt en ministerpost af borgerlige partier. De Konservative eller Det Liberale Venstre? Suk.

Stine Bosse i klumme hos Altinget – Marx mangler i Socialdemokratiets mindstelønspolitik.

‘Proletarer i alle lande, foren jer!’

Sådan lyder det fra Karl Marx og Friedrich Engels i Det Kommunistiske Manifest fra 1848. Marx og Engels var senere involveret i Første Internationale. Ud af Første Internationale udsprang Den Internationale Arbejderforening for Danmark, og senere fik vi Socialdemokratiet.

Alt imens lød enslydende toner fra arbejderne, der sang de samme antikapitalistiske viser over landegrænserne. Men er der stadig en sådan international solidaritet hos Socialdemokratiet i disse dage? …

‘Bevar systemet’ – altså den danske aftalemodel – lyder mantraet fra Socialdemokratiet. Samme mantra kommer fra arbejdsgiverne og fra fagbevægelsen. Sidstnævnte er ellers også blomstret ud af international solidaritet.

Når jeg tager Marx og Engels op i forbindelse med Socialdemokratiet, hænger det sammen med, at de to herrer havde væsentlige pointer, som ikke tænkes med i den nuværende diskussion. Analysen fra den daværende internationale arbejderbevægelse var skarp:

Når kapitalen overskred internationale grænser, måtte arbejderne gøre det samme. Der var behov for fælles front, for ellers blev arbejderne kun sat i rå konkurrence mod hinanden.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120016/trackback

30 Comments »

 1. Hvem fanden er det, der bliver ved med at ringe Stinke Tosse op?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. juni 2021 @ 11:43

 2. Tænk at man kan være f.eks human rascourse båtnak’ eller presse undulat i et større firma som Carlsberg samt bestyrelsesmedlem af dit og dat og samtidig være overbevist kommunist. Det er ganske ufatteligt,at nogen som helst gider tage idioten alvorlig.

  Kommentar by Nielsen — 26. juni 2021 @ 12:05

 3. I mine øjne minder hun mere og mere om en hattedame, uden kontakt med de fleste menneskers virkelighed, afsondret på sin “baronesse”-ejendom.

  Rosa Lund blev stillet til ansvar, da hun vovede sig uden for det beskyttede værksted Hoppeborgen. Det er altså også strengt når det eneste man vil er at gøre Verden (ikke Danmark!?) til et bedre sted ….

  Og se så hende her – og nej, det er ikke ødelæggelsen af Sverige hun, totalt uden værdighed, står og vræler over på landets vigtigste talerstol – var der ikke engang det var en dyd at kunne sætte sig ud over sine følelser, når der skulle tages vigtige beslutninger?!

  https://www.friatider.se/har-borjar-v-kvinnan-gratskrika-i-riksdagen

  STOP VANVIDDET, STOP DET NU! BEVAR DEN FRIE VERDEN!

  Kommentar by STOPDETNU — 26. juni 2021 @ 12:11

 4. Meget vigtig læsning på dette link:

  https://24nyt.dk/europa-antiisraelske-demonstrationer-forfalder-til-joedehad/

  Europa: antiisraelske demonstrationer forfalder til jødehad

  Kommentar by Charles Nielsen — 26. juni 2021 @ 12:22

 5. Tak for
  “Vänsterpartisten Christina Höj Larsen började under ett anförande i kammaren plötsligt gråta och skrika för att visa hur synd hon tycker det är om invandrare som inte får komma till Sverige.”

  Alle de skrigeskinker er total uden empati for vestlige mennesker, der slagtes dagligt. De lever isoleret på nettet.

  Kommentar by tavsen — 26. juni 2021 @ 12:24

 6. Charles Nielsen — 26. juni 2021 @ 12:22

  Hvor længe endnu består Israels Plads tæt på Nørrebrogade? Det er da en forhånelse af de stakkels palæ-arabere. Der erobrede Kanaans land for 1400 år siden.

  Kommentar by tavsen — 26. juni 2021 @ 12:29

 7. Den nationale mindsteløn i Ungarn er 3.300 kr. om måneden. Er det de ungarnske arbejdere, som vi skal være solidariske med?

  I Danmark er integrationsydelsen (nu hedder det selvforsørgelses- og hjemrejseydelse) for anerkendte flygtninge og familiesammenførte på over 12.000 kr.

  Korrigeres der for forskellige i levestandsforhold på ca. 2 gange, skulle en flytning i Ungarn således have ca. 6.000 kr. i ydelse, altså det dobbelt af Ungarns mindsteløn. Det har Ungarn ikke råd til. Og det Ungarn kan betale en flygtning er ikke interessant for flygtningen, der derfor rejser videre gennem andre sikre lande til f.eks. Danmark.

  Kommentar by traveler — 26. juni 2021 @ 12:56

 8. I følge hendes twitter har hun været socialdemokrat længe, men har nu meldt sig ud pga “udlændinge” og EU. Og det har en del andre også. Det giver trods alt et vist håb for Danmark, hvis rotterne forlader skuden med netop dén begrundelse.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 26. juni 2021 @ 13:04

 9. Hvem lytter dog til Stine Bosse længere? OK hun siger de ting journalisterne gerne vil hører, så derfor måske; Men hun har jo haft notorisk uret i snart alt hvad hun har sagt. Den mest citerede er den med de Syriske hjernekirurgier (Jeg vil i alle tilfælde nødig have sådan en til at rode rundt i min hjerne, skulle jeg få en sygdom der).
  At hun nu skal til at belærer Socialdemokraterne om Marx og Engelsk er direkte komisk, der kan næppe være nogen begavede mennesker tilbage, som tager de to alvorligt!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. juni 2021 @ 13:19

 10. Der er altfor mange tåbelige kvinder m/k med i politik. Stine Bosse, Rosa Lund, Jacob Sprællemand, Mai Villadsen, DF-Tullesen, Lars Ulykke, Pernille Skipper, Sofie Carsten, Jelved og Zenia er eksempler på kvinder som vælgerne bør frasortere.

  Fordi deres politik påfører vælgerne tab, modgang og livsfare.

  Kommentar by BENT A — 26. juni 2021 @ 13:45

 11. Stine Bosse har ret i at der er mangler i Danmark.
  Havde vi f.eks. haft en effektiv distriktspsykiatri så ville Stine Bosse ikke have kunnet gå frit omkring. Havde vi ikke for rigtig mange år siden nedlagt natrenovationen så ville Stine Bosse for længst være blevet kørt væk, iøvrigt sammen med medlemmerne af Journalistisk Venstreparti.

  Kommentar by bjarne binee — 26. juni 2021 @ 13:56

 12. Ja Stine- Proletariatets diktatur i EU og hos Sosserne (Nyrup måske?), hvor nogle få Besserwisser, kan have formynderisk diktater over de stakkelsk proletarer og flertal og mindretal (Bolshevikker og Menshevikker). Marx forstod nødvendigheden af et formynderisk diktatur.

  Kommentar by Michael Unna — 26. juni 2021 @ 14:46

 13. Stine Bosse blander sig i alt, hun er så klog, så klog,(mener hun) hun er virkelig en rædselsfulde kælling.

  Kommentar by IES — 26. juni 2021 @ 15:36

 14. Kommunisten Friedrich Engels (9. sep. 1848), Neue Rheinische Zeitung:

  Danskerne er et folk, der står i det mest ubegrænsede kommercielle, industrielle, politiske og litterære afhængighedsforhold til Tyskland. Det er kendt, at Danmarks faktiske hovedstad ikke er København, men Hamborg, at Danmark modtager alle sine litterære levnedsmidler, lige så vel som sine materielle, fra Tyskland, og at den danske litteratur – med undtagelse af Holberg – er en svag efterligning af den tyske.

  Så afmægtigt Tyskland end har været gennem tiderne, så har det dog den tilfredsstillelse, at de skandinaviske nationer og navnlig Danmark er kommet ind under dets herredømme. Skandinavismen består af en begejstring for den brutale, snavsede, sørøveragtige, gammelnordiske nationalitet, for denne dybe inderlighed, der ikke kan udtrykke sine overspændte tanker og følelser i ord, men godt nok i handlinger, nemlig som rå opførsel over for kvinder, permanent fordrukkenhed og bersærkergang afvekslende med tårestrømmende sentimentalitet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. juni 2021 @ 21:12

 15. Stine tosse fik også på et tidspunkt sagt, at vi i Europa har haft fred over 100 år ..hun glemte lige 2. Verdenskrig

  Kommentar by H. Nielsen — 26. juni 2021 @ 21:33

 16. Hvorfor er hun egentlig ikke Professor MSO ved det såkaldte universitet i Aalborg ?

  Kommentar by Bastardo — 26. juni 2021 @ 21:43

 17. Når jeg ser EU-flaget (eller en variant af det) kommer jeg til at tænke på følgende:
  Lige efter krigen var russerne meget populære i Danmark. De havde jo været med til at knuse Hitler og de russiske officere havde deres gang på Amalienborg hos Vendekåbe-Kongen Chr X. Kort efter de havde bombet Bornholm.

  Kommunisterne var representerede i Folketinget og formanden Gert Petersen udtalte fra Folketingets talerstol følgende:

  Citat:
  “Man kan sagtens få folk til at stemme på kommunisterne – man skal bare kalde det noget andet”.
  Citat slut.

  – det blev så til EU.

  Hvor alt i Europas lande skal endeligt godkendes af kommunist-reden i Bruxelles.

  Kommentar by Frost-Hansen — 27. juni 2021 @ 06:15

 18. Det Kommunistiske Manifests afslutnings-tirade: Endelig arbejder kommunisterne overalt på at skabe forbindelse og forståelse mellem de demokratiske partier i alle lande.
  Kommunisterne forsmår at skjule deres anskuelser og deres
  hensigter. De erklærer åbent, at deres mål kun kan nås ved, at
  hele den bestående samfundsordning styrtes med magt. Lad kun
  de herskende klasser skælve for en kommunistisk revolution.
  Ved den har proletarerne kun deres lænker at tabe. De har en
  verden at vinde.
  Proletarer i alle lande, foren jer!

  Kommentar by Limewoody — 27. juni 2021 @ 08:04

 19. Det er ikke “den danske model” der er noget galt med. Det er EU systemet med arbejdskraftens frie bevægelighed, der er problemet. Kvinden har ret i at lønningerne i EU ræser mod bunden. Det skyldes løndumping fra arbejdskraft fra de fattigste EU medlemmer.

  Problemet løses ikke ved en planøkonomisk fastsat minsteløn. Hvor skal den ligge? Hvis den ligger for højt, vil den bare medføre en eksplosion i sort arbejde, hvilket vil gøre danske arbejdere arbejdsløse. Hvis den ligger for lavt, vil den medføre yderligere forarmelse af danske lønmodtagere. Der er kun en løsning: Regulering af tilstrømningen af arbejdskraft. De enkelte medlemslande skal have lov til selv at bestemme hvor mange arbejdstilladelser de vil udstede.

  Den danske model er baseret på den fornuftige lov om udbud og efterspørgsel. Hvis der er arbejdskraftmangel, vil situatuation resultere i bedre lønninger. Dette vil give firmaerne incitament til yderligere rationalisering, til gavn for hele samfundet. Når markedet oversvømmes med billig arbejdskraft, vil bunden gå ud af lønniveauet, og firmaerne vil hellere ansætte slavearbejdere end at effektivisere produktionen. Arbejdskraftens frie bevægelighed er en ensidig fordel for arbejdsgiverne, ikke for samfundet som helhed. Ubegribeligt at fagforeningerne har støttet denne ide hele vejen.

  Kommentar by JC — 27. juni 2021 @ 10:05

 20. Ved at følge Kims link til Avisen dot dk kan man læse, at hovedårsagen til, at Stine Bosse ikke ville modtage en ministerpost i en borgerlig regering:

  Stine Bosse har flere gange afvist at stille op for et parti, og da hun var direktør for forsikringsselskabet Tryg i 00’erne, fik hun to gange tilbudt ministerposter fra et eller flere borgerlige partier. Årsagen til, at hun takkede nej, var, at hun ikke kunne se sig selv i ’værdifællesskab’ med Dansk Folkeparti.

  Det siger ret meget om Stine Bosse. Med IES’es ord (13) vil jeg også betegne hende som en rædselsfuld kælling, for jeg så hende engang blive interviewet af journalist og jeg skal da lige love for, at det var en arrogant og belærende udstråling, der blev udvist.

  Kommentar by T. H. — 27. juni 2021 @ 12:11

 21. *Gustav Jensen 21:12
  Det var ikke nogen venlig beskrivelse af os! Men det er naturligvis også skrevet af en tysk nationalist, der godt nok kaldte sig internationalist, samtidig med Første Slesvigske Krig og før 1864. Men også før 1.og 2. Verdenskrig, der måske kunne stille et spørgsmål eller to ved den tyske nationalkarakter!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. juni 2021 @ 12:35

 22. # H. Nielsen 21.33
  Jeg tror ikke Stine Bosse “glemte” 2. verdenskrig. Hun har bare ikke kendt til den. Ikke glemsomhed men uvidenhed.

  Kommentar by bjarne binee — 27. juni 2021 @ 13:52

 23. #14
  Det ser ud til at være skrevet lige efter at prøjserne ,måtte underskrive en våbentilstandserklæring 26 august 1848 i malmø efter russisk pres

  Så det er bitterhed ,og der lyser også noget igennem som ville gøre at sønderjyder ville kalde Engels for “En rigtig tysker” med en bestemt stemmeføring

  Det er de typer der har gjort tyskere forhadt i visse dele af Frankrig ,Holland og Belgien og som eks på bedrevidende vis gik i gang med folkemord på diverse slaviske folkeslag

  Tyskerne producerer muligvis nok de mest irriterende af den slags mennesker ,og den type kan gebærde sig som rene småbørn i diskussioner hvor det viser sig at de faktuelt IKKE har ret/eller fakta ændrer situationen på en måde de ikke bryder sig om

  Det er umådeligt underholdende ,og deres modtræk mod et sådant prestigetab (i deres egne øjne) er ofte en form for glidende temaskift og eller “Moving the goalposts” som det hedder på engelsk

  Tyskerne har nogen gange også svært ved at tænke langsigtet ,fordi tingene skal ordnes “sofort”

  Præcis den adfærd Engels her har lagt for dagen vil skubbe dem han sviner til over i en anden lejr. Tysklands tilstand maj 1945 viste hvad det kan ende med.

  Kommentar by Anonym — 27. juni 2021 @ 16:07

 24. Anonym — 27. juni 2021 @ 16:07

  Den tyske forfatter Jacob Grimm (1785-1863),(broder i Grimms eventyr parret)
  havde i sin bog “Geschichte der deutschen Sprache” fra 1848 hævdet, at hele Jylland havde været tysksproget, i hvert fald til ca. 400, og derfor havde Tyskland en ret til at få Jylland.

  Han var ikke klar over, at ‘tyskerne’ nedstammer fra ‘Teutonerne’, en lokal dansk folkestamme bosiddende i Thy.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. juni 2021 @ 21:37

 25. Andre væsentlige punkter vedrørende Marx og Engels: De var krigsliderlige, anti-semitter, terroristtilhængere, racister, troede på at de slaviske og latinske folk var undermennesker mm

  Læs selv: https://marxwords.blogspot.com/

  Kommentar by Hodja — 27. juni 2021 @ 22:25

 26. Som nEUropa medlem,må Absurdistan da kunne betale lidt mere til vores fælles bedste. Har de da ingen skam i livet? Godt vi har klarsynede analytikere som Greta Thunberg,der evner at sætte de egenrådige selvcentrerede men dog hårdt arbejdende politikere på plads,ved at fortælle dem,hvor meget landets borgere behøver betale,for at beholde deres liv.
  Ejendom er for øvrigt noget man ikke skal eje,men leje. Og man skal være glad over det.
  -Ida Auken

  Kommentar by Nielsen — 27. juni 2021 @ 23:58

 27. Dumskerne bliver bare dummere og dummere.
  Luk lortet og spar vores børn og børnebørn fra at blive voldtaget/myrdet/tæsket og ydmyget af de millioner af importerede/familiesammenførte kultmedlemmer.

  Kommentar by piphans — 28. juni 2021 @ 00:33

 28. Gustav Jensen

  Disse typer var sandsynligvis ikke klar over HVOR det tidlige germanske sprog kommer fra.
  Der er faktisk tyskere der ikke bryder sig om at få det antydet den dag i dag
  https://en.wikipedia.org/wiki/Nordic_Bronze_Age

  Det er vist et sted i tyskernes identitetssøgen at latterlige episoder som Himmlers kukkuk-forestillinger og den latterlige fastholdelse af nydam-båden i Tyskland skal findes

  Kommentar by anonym2 — 28. juni 2021 @ 14:48

 29. Charles Nielsen — 26. juni 2021 @ 12:22:

  OK, så nogle fremmede bryder sig ikke om nogle andre fremmede … og hvad så? Hvad har det med os at gøre?

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. juni 2021 @ 00:36

 30. Stine Bosse foregiver som et selvretfærdig menneske at have læst Marx og Engels. Men det har Stine Bosse tydeligvis ikke. Ikke andet end dumme slagord. Den Kommunistiske Manifest indeholder flere afsnit om nationalstaternes vigtighed trods enevælderne.

  Hvis alle “minimumslønninger” i EU vil blive ensrettet – så vil det betyde tvunget omlægning af det danske skattesystem. Tvunget omlægning af det danske social- og velfærdsystem, politi, forsvar mv. Stine Bosse vil derfor grundlæggende nedlægge Danmark som vi kender det.

  Hvad Stine Bosse ser i sine vådeste drømme – er hende selv som chef for et kæmpe firma i EU med masser af muslimsk og afrikansk arbejdskraft.

  Stine Bosse er en pilskør dum løgnhals samt feltmadras.

  Kommentar by Thomas M. — 29. juni 2021 @ 15:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper