29. juni 2021

Larmende stilhed på Twitter: To østafrikanere overfalder og røver 35-årig lastbilchauffør i Brabrand…

Når en fuld dansk mand taler grimt til en muslim, så ryddes sendefladen, og toneangivende politikere tager afstand på sociale medier. Når to mænd, ‘østafrikansk af udseende’, overfalder en lastbilchauffør, så giver det blot en notits på Politi.dk. Stilheden er larmende. Fra Døgnrapporten for Østjyllands Politi, 25. juni 2021 – Lastbilchauffør overfaldet og røvet.

“Torsdag kl. 12.40 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 35-årig mandlig lastbilchauffør, der kort forinden var blevet udsat for et groft overfald.

Den 35-årige lastbilchauffør har forklaret til politiet, at han sad i sin lastbil og holdt en kort pause ud for nr. 17 på Jettesvej i Brabrand. Her så han to mænd, der kom gående imod lastbil og hen til fordøren, hvor de stoppede op. Lastbilchaufføren har forklaret, at han åbnede døren og havde en kort dialog med den ene af de to mænd, der stod og betragtede lastbilen.

Pludselig steg den anden mand op på dørtrinnet og greb fat i chaufførens overalls og T-shirt, trak ham ud af lastbilen og smed ham hårdt ned på jorden, hvorefter han sparkede ham flere gange. Samtidig hoppede den anden mand ind i lastbilen, hvorfra han stjal nogle kontanter og en kasse med diverse kort og papirer. Herefter løb begge mænd fra stedet i ukendt retning.”

Oploadet Kl. 11:58 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120054/trackback

17 Comments »

 1. Primater i Østafrika, tak, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 29. juni 2021 @ 12:10

 2. 🐒 de hører IKKE til i Danmark

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 29. juni 2021 @ 12:11

 3. Man ser denne “apartheid-moral” i hele vesten. Et regelset for hvide og et andet for de andre.

  Kommentar by CCC — 29. juni 2021 @ 12:18

 4. DANMARK ER VED AT BLIVE TIL EN TYRANNISK TERROR-STAT MED SKIN-DEMOKRATI OG POLITISK MISHANDLING AF UTALLIGE DANSKERE.

  Det som chaufføren her blev udsat for, er blot et eksempel ud af tusinder på at hverdagsterroren er kommet til Danmark. Forskellen til vanvidslandet lidt øst for København bliver mindre og mindre.

  Men der er mange andre former for terrorisering af danskerne i det førhen så yndige land. HER EN LISTE OVER HVORDAN DANSKERNE MISHANDLES, DIREKTE OG INDIREKTE:

  1: Indvandringen er gået helt over gevind og ligner nu en bevidst folkeudskiftning. Det er hvad der i 1960-65 blev defineret som forbrydelse og folkemord.

  2: Familie-, skilsmisse- og børneværnspolitikken domineres af kvindesagskvinder/ feminister der misbruger deres magt til at udnytte, opløse, splitte og tyrannisere familierne, mændene og børnene. Mændene gøres til paria’ere, til retsløse tilskuere til deres eget liv, til noget katten har slæbt ind. De ydmyges, nedgøres og skubbes ud i mørket og kulden. Børnene gøres faderløse, ulykkelige og forpinte, og
  ofte ender “systemets” overgreb i frygtelige tragedier.

  3: Danskerne tyranniseres også økonomisk. Skattetrykket bliver højere og højere, men infrastrukturen, den offentlige service, sundhedsvæsnet, skolevæsnet og velfærden m.m.m. bliver ringere og ringere.

  4: Racisme-propagandaen og DRs evindelige og daglige vrøvl om danske mænd, julefrokoster og kvindeundertrykkelse osv. er en slags psykisk terror mod befolkningen. Og en art feministisk had-kampagne mod mændene.

  Fortsættes lidt senere.

  Kommentar by BENT A — 29. juni 2021 @ 12:24

 5. 5: TYRANNISERINGEN af danskerne omfatter nu også planer om opstilling af gigantiske vindmøller på land eller ud for kyster og strande. De op til 250 meter høje monstrummer larmer, udsender vibrationer, gør landskaber grimme og slår tusinder af fugle ihjel. Finansieringen bliver en plage for utallige skatteborgere, for prisen er på hundreder af milliarder.

  Og det hele udspringer af noget co2-hysteri, båret frem af uvidende og fanatiske teen-age piger som Greta Tunfisk og Selma Montgomery, og af røde kvinder som Rosa Lund, Eva Flyvholm, Mai Villadsen, Pernille Skipper og Sofie Carsten. Som alle er eftersnakkere og papegøjer. De véd og forstår ingenting når det kommer til stykket.

  Oveni i co2-tyranniet kommer så den rødgrønne omstilling som vil blive rigtig træls for landbruget og mange erhvervsdrivende.

  Kommentar by BENT A — 29. juni 2021 @ 12:54

 6. PS: Nogle af vindmøllerne vil man flytte ud på kunstige øer langt ude på havet. At anlægge disse øer bliver vanvittig kostbart. Så dyrt at endnu flere besparelser, nedskæringer og forringelser bliver nødvendige.

  Kommentar by BENT A — 29. juni 2021 @ 12:58

 7. 7: DEN UDEMOKRATISKE TYRANNISERING AF DANSKERNE gør sig også gældende i den grove diskriminering af danskerne. De er udnævnt til skaffedyr, og man vil have pensionsalderen så højt op at danskerne helst skal være totalt nedslidte eller døde inden de kan få folkepension. Samtidig puttes de bagerst i køen hvad førtidspension angår. Hvorimod indvandrere favoriseres. Selv meget syge danskere kan blive holdt hen med snak.

  Kommentar by BENT A — 29. juni 2021 @ 13:05

 8. Når en fuld dansk mand taler grimt til en muslim”

  Stadig ubegribeligt voksne mennesker ikke kan se den horrible uoverensstemmelse. Men “journalister” må prioritere ord højere end voldelige overfald.

  Lad virkeligheden ramme bladsmørerne, så de forhåbentlig kan generhverve proportionssansen

  Kommentar by tavsen — 29. juni 2021 @ 13:44

 9. “Lad virkeligheden ramme bladsmørerne, så de forhåbentlig kan generhverve proportionssansen”

  Lad dem gå samme vej som typograferne.

  “Learn to code”

  Kommentar by Træt — 29. juni 2021 @ 14:19

 10. OT??

  https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-06-29-studentervogne-angrebet-med-aeg-maatte-flygte-ud-af-boligomraade

  Kommentar by egon olsen — 29. juni 2021 @ 14:54

 11. Venstrefløjen bør dømmes som medskyldige, på samme plan som ejeren af en bil, ført af en vanvidsbilist rammes.!

  Kommentar by Revser — 29. juni 2021 @ 15:33

 12. Du må ALDRIG åbne døren for en muhamedaner.

  Hverken bildøren eller husdøren. Uanset hvad omstændighederne ser ud til at være.
  Lås døren og ring til Politiet – selv om de ikke har tid.

  Kommentar by Bastardo — 29. juni 2021 @ 16:46

 13. Bastardo — 29. juni 2021 @ 16:46:

  Passer ikke altid!
  Hvis muhamedaneren står ved grænsebommen i Kastrup eller ved Kruså og vil ud af Danmark, så skal du åbne for ham/hende ubetinget. Husk at bede dem om, aldrig at vende tilbage.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. juni 2021 @ 16:50

 14. Skal vi også høre danske apologeter lyve om at der altid er blevet kastet med æg efter studentervognene?

  Kommentar by Træt — 29. juni 2021 @ 17:04

 15. OVERSIGTEN 1-7 ovenfor om hvordan danskerne TYRANNISERES, terroriseres, udsættes for stribevis af overgreb, svinestreger, udskejelser, uretfærdigheder og tåbeligheder m.m., er alt for kort. For der er meget mere at fortælle om. Men det lader til at der ikke er mange læsere på denne blog, så resten af oversigten flyttes til et andet sted/tidspunkt.

  Kommentar by BENT A — 29. juni 2021 @ 18:25

 16. Men det lader til at der ikke er mange læsere på denne blog, så resten af oversigten flyttes til et andet sted/tidspunkt.

  Kommentar by BENT A — 29. juni 2021 @ 18:25

  TAK for det, ekkoBent

  Kommentar by tavsen — 29. juni 2021 @ 18:44

 17. Nej det er åbenbart meget værre når en beruset man råber noget grimt til indvandere, så kommer politiet med udrykning straks!
  Men når en dansk chauffør overfaldes, sparket og bliver røvet, så — larmende tavshed!
  Skam skam!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. juni 2021 @ 23:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper