30. juni 2021

Selsing: ‘Farveblindheden er DiAngelo særligt vred over, fordi den understøtter det hvide privilegium’

Eva Selsing anmelder en dansk oversættelse af Robin DiAngelos ‘White Fragility’. Fra Berlingske.dk – 2 stjerner: Alle hvide mennesker er racister.

“Kapitlerne gennemgår woke kernebegreber som ‘hvidt overherredømme’, ‘hvidt privilegium’ og DiAngelos eget ‘hvid skrøbelighed’. Det sidste dækker over den ubekvemhed, benægtelse og aggression, hvide mennesker angiveligt går til racespørgsmål med. Når hun anklager hvide for at være racister, bliver de vrede og forfalder til ‘argumentation’, ‘fokuserer på intention’ (at det ikke var meningen at være racister), ‘undviger’ eller ’søger tilgivelse’.

Hvilket blot er en fortsættelse af den racistiske adfærd. Der er ingen udvej, ingen nåde for den hvide synder: Enhver indsigelse mod DiAngelos påstande vil være udtryk for racisme.

Hudfarve er den afgørende faktor mennesker imellem… Farveblindheden er DiAngelo særligt vred over, fordi den understøtter det hvide privilegium ved at underkende vigtigheden af race. Det kan de hvide gøre, fordi de udgør normalen. …

Hvid skrøbelighed er en racistisk bog, drevet af en åbenlys vrede mod de vestlige samfund og deres majoriteter. Den er også demagogisk skrevet, men de vilde salgstal viser, at der er et marked for denne form for racefunderet flagellantisme blandt vesterlændinge.”

(Ph.d. Robin DiAngelo underviser Coca Cola-ansatte i diversitet, 2021; Foto: Twitter)

Oploadet Kl. 00:09 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120073/trackback

21 Comments »

 1. Nåhr…det er da bare endnu en sindssyg knaldhætte…Vestens kællinger med indflydelse er blevet en monumental pestilens…i alle samfundets forhold og især for mændene!

  Kommentar by Black Watch — 30. juni 2021 @ 00:48

 2. Klart. Birthe Weiss og Zenia Stampe er glimrende eksempler derpå.

  Kommentar by Nielsen — 30. juni 2021 @ 02:10

 3. 00:48 Langtfra kun dem med indflydelse, selvom de selvfølgelig påvirker flere. Matriarkatet er etableret i alle samfundsforhold og båret af kvinders biologi og mentalitet

  Om de kan undskyldes for mentaliteten pga samfundsforhold eller om den også skal søges i deres biologi skal jeg lade være op til læseren, men jeg vil anbefale nedenstående kanal på bitchute, som læser uddrag af bøger for mænd om kvinder. Der er en hel bevægelse for mænds analyser af deres relation til det kvindelige køn under forkortelsen MGTOW (Men going their own way)

  Start her:

  American Parasites Crave Male Vitality
  hash bc: 1BnE6fCWoglh

  Kanal
  BlueLabel
  bitchute /channel/83q9cluPvreE/

  Kommentar by Svend — 30. juni 2021 @ 02:40

 4. Alle kvindelige løgne skåret ud i pap:

  ANATOMY OF FEMALE POWER: A MASCULINIST DISSECTION OF THE MATRIARCHY
  bitchute zZYJPbU6KHO6

  Kommentar by Svend — 30. juni 2021 @ 04:07

 5. TRY TO BE LESS WHITE nu går de for hvidt

  Godt der er sol og sommer forude, så der kan gøres noget ved det “problem”

  Kommentar by tavsen — 30. juni 2021 @ 04:13

 6. LØGNEFABRIKKEN SOM GÅR UNDER NAVNET “DANMARKS RADIO” er domineret og styret af kvinder, og har en rød kvindelig overgeneralguvernante som får FIRE MILLIONER kr. i årsløn. (hvad hun leverer for den rekordhøje løn står hen i det uvisse)

  DR bruger en meget stor del af sendetiden på hetzkampagner mod mændene. Hvorimod der ingensomhelst kritik er mod kvinderne. Mændene nedgøres, anklages og mistænkeliggøres, og kaldes dumme, tarvelige og værdiløse, mens kvinderne fremstilles som fejlfrie, ophøjede og superdygtige væsner.

  Snik-snak fra op til 20 år gamle julefrokoster bruges som ammunition mod mændene. DR er et latterligt og sygt foretagende.

  Set i et større perspektiv har Selsing ret i at de woke kvinder er farlige tosser. De undergraver Vestens fred og sikkerhed. Er Robin di Angelo kvinde som anført, er hun endnu et eksempel ud af tusinder på hvor skøre de nyopvågnede kvinder er.

  Kommentar by BENT A — 30. juni 2021 @ 08:39

 7. Såkaldt Antiracistiske racistiske perspektiv :-) :-) :-) :-). Vi skal , ifølge dem, selvfølgelig gøre forskel på hudfarve :-) :-) :-) (Moralsk selvmodsigende idioti af værste skuffe)

  Kommentar by Michael Unna — 30. juni 2021 @ 08:57

 8. Hej Unna, hvorfor ikke nøjes med to gange :) ? Det andet virker som vild overdrivelse.

  Kommentar by BENT A — 30. juni 2021 @ 09:19

 9. Try to be less muslim.

  Kommentar by Bastardo — 30. juni 2021 @ 09:47

 10. Og hvad så at ‘hvide’ er racistiske? Det er alle de andre hudfarver da også. Også i den grad. Så diskussionen er komplet latterlig og ligegyldig.

  Det eneste, vi diskuterer, er, at her i Vesten vil den oprindelige befolkning – stik modsat alle andre steder i verden – gerne have den etik, at man bør vurdere mennesket på dets kvaliteter som menneske og ikke på dets hudfarve. Det vi kalder farveblindhed.

  Hvis en eller anden skør kugle-inde mener, at det ikke er godt nok, så fred være med det.

  Etik er sådan, at det indeholder et ideal om adfærd. At mennesker ikke lever op til idealet, er ikke den store overraskelse. Nærmest banalt. Sådan er det bare, men derfor behøver man ikke at droppe idealet. For menneskets er af natur normativ.

  Hvis vi tænker os at droppe dette etiske krav og blive som “de andre”, så for min skyld ingen alarm. Nogle vil nok ikke bryde sig om det, men det må kunne løses, uden at nogen lider overlast.

  Kommentar by traveler — 30. juni 2021 @ 10:54

 11. 8) :-). 9) Godt slogan :-)

  Kommentar by Michael Unna — 30. juni 2021 @ 11:59

 12. Berlingske fortjener ros for at lade Eva Selsing anmelde dette makværk, der af Politiken og Danmarx Ramadanradio formodentlig vil blive rost til skyerne.

  Kommentar by bjarne binee — 30. juni 2021 @ 13:29

 13. Eva Selsing skriver om Robin DiAngelo og hendes bog: “Som eksempel har hun et helt kapitel tilegnet »hvide kvinders tårer«, der skal forklare, hvordan det er en form for racistisk herskerteknik, når hvide kvinder græder.”

  Alle mennesker har på et eller andet tidspunkt i deres liv været i konflikt med/oplevet en kvinde, der benytter sig af “tårer som herskerteknik”. At de bruger denne teknik også mod andre hudfarver, kan vel ikke komme bag på nogen. At de altså bruger teknikken helt uanset hurfarve, viser, at der netop ikke er tale om racistisk herskerteknik.

  Man må også anholde selve konceptet “kvinders tårer som herskerteknik”. Har man forlæst sig på Foucaults magtteori, vil det nok give god mening. Men næppe for kvinden med tårerne.

  Med andre ord: Dette kyniske magtkoncept er som skræddersyet til en hjerne med en særpræget pædofil sexadfærd ala Foucaults. For andre – herunder kvinder med let til tårer – er det ikke dækkende.

  Kommentar by traveler — 30. juni 2021 @ 14:23

 14. Hvis Eva Selsing vil vide hvorfor skøre ting som dette er populært.

  Skal skal hun læse Culture of Critique

  Kommentar by KineserSnot — 30. juni 2021 @ 15:27

 15. Tyg lige på denne linie :

  “Farveblindheden er DiAngelo særligt vred over, fordi den understøtter det hvide privilegium ved at underkende vigtigheden af race.”

  Så når alt kommer til alt : damned if you do, and damned if you don’t.
  Som hvid og uanset hvad du gør, så vender røven bagud !!!

  Og ellers :
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 30. juni 2021 @ 17:18

 16. Jeg er stolt af at være hvid, vi har præsteret at lave de mest civiliserede samfund, verden har set, godt nok måtte vi gennem to uhyggelige verdenskrige, men derefter har kun hersket civilisation hos os!
  Hvide står bag alle væsentlige opfindelser i verden, krudtet undtaget, og det kan diskuteres hvor god en opfindelse det var! Hvad der er endnu mere politisk ukorrekt, så er de fleste opfindelser gjort af hvide mænd!
  Det har været den hvide mand, der har trukket Asien op, uden briterne havde vi ikke haft Singapore eller Hong Kong. USA havde været spansk eller måske fransk og skæbnen vil desværre at spansktalende latinoer ingen vil herske! Uden briterne havde Australien og New Zealand sikkert været asiatiske lande.
  Men vi hvide er udfordret, de hvide kaukasere udgør kun 8% af verdens befolkning i dag! Så vi skal passe på os! Der er ikke andre der gør det!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. juni 2021 @ 17:34

 17. Verdens dummernikker burde være glade for de hvide æggehoveder i Vesten. De hvide kloge mænd er de bedste garanter for teknisk-økonomisk fremgang i verden.
  Hvis de hvide mænd bare skred og skabte deres eget land, kun for hvide, ville de nationer som de ‘onde’ hvide mænd forlod, bryde sammen på maksimalt en uge.
  Det skal de ikkehvide dummernikker forstå. Bider du den hånd som fodrer dig, må du sågu finde din føde selv – hvis du kan.
  99 procent af alle verdens opfindelser er gjort af kloge hvide mænd, som gerne accepterer fair konkurrence fra ikkehvide kloge personer.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. juni 2021 @ 19:43

 18. # GUSTAV 19.43: DU HAR RET IGEN. Men efter at de hvide mænd er blevet feminiserede gennem kommunistisk og feministisk familie-, skilsmisse-, skole- og medie-politik, gennem opdragelse af enlige mødre og pædagoger, gennem historieløshed og intensiv hjernevask, er de hvide mænd jo blevet til svæklinge, til tøffelhelte, tøsedrenge og slaskedukker, og sidst men værst, til selvmorderiske og ensrettede zombier og kamikaze-piloter der adlyder enhver ordre blindt. Deres intelligens, styrke og energi er blevet sat ud af spillet.

  De voksne mænd er nu blevet vant til at de kun er på tålt ophold i deres eget hjem. Så er det vel også naturligt at de kun er på tålt ophold i deres eget land. Og hvis det passer de politiserende kvinder at udskifte dem med negre og arabere, ja, så lusker man da bare af og skammer sig over at man har en svag fornemmelse af at det man udsættes for, ikke er helt i orden, ikke er helt rigtigt.

  Hellere lade sig ydmyge, nedgøre, tyrannisere, udnytte og UDRYDDE, end blive beskyldt for at være racist eller kvindefjendsk.

  Er det ikke sådan de fleste mænd er blevet indoktrineret til at tænke?

  Kommentar by BENT A — 30. juni 2021 @ 20:41

 19. traveler — 30. juni 2021 @ 10:54 skrev:

  “Det vi kalder farveblindhed.”

  Hvis man er såkaldt “farveblindhed” vil man ikke have nogen argumenter imod at danskerne bliver udskiftet med afrikanere og arabere, hvis bare de har dansk statsborgerskab og “danske værdier” for så er de fremmede jo bare “danskere med en anden farve”.

  “Farveblindhed” er med andre ord en oikofobisk og anti-hvide tankegang, som har medvirket til den nuværende katastrofale situation.

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. juni 2021 @ 22:07

 20. KineserSnot — 30. juni 2021 @ 15:27 skrev:

  “Skal skal hun læse Culture of Critique”

  Enig. En bog, som jeg vil anbefale alle at læse.

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. juni 2021 @ 22:08

 21. Godt vi har Eva Selsing. Hvornår lukker de munden på hende? (Apropos har Asger Aamund nu oprettet sin egen blog. Angiveligt vistnok for ikke uimodsagt at blive fejlciteret og hængt ud af de røde og deres medier som højreorienteret nazist og den slags)

  Negerproblemet? Det var vist Bauelaire, der i et digt skrev: “Neger! Neger! Vi er alle negre!” Det er en gammel traver. Jeg tillader mig at citere migselv fra Uriasposten(undskyld!:-)

  “Venstrefløjen er smask lidderlige med negerracisme og kan ikke få nok af den. Derfor kalder de på lige datoer alt det de ikke kan lide for racisme. (På ulige datoer kalder de det så nazisme). Det er helt til grin, men det må have bidt sig fast inde i deres hoveder?(Her kunne elektrochok måske være løsningen?) Sjovt nok har vi altid haft grønlænderne, som en del af Danmark uden at de, måske fordi de er asiater eller indianere, ikke kunne dække venstrefløjens tilbøjelighed for racismeporno. Før var dem til venstre mest optaget af negerboller og Lille Sorte Sambo, som vi ikke måtte spise/læse i skolen. Eller negerkys, uha dada! Husker I politidirektør Efsens ‘negerproblem’? Der var en betjent på politistationen, der havde sagt: Der står en neger derude, der vil tale med dig. Det hørte Tino Centi og så var fanden løs i Laksegade!
  Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 18. september 2009 @ 16:53”

  Kommentar by Amad — 2. juli 2021 @ 11:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper