1. juli 2021

Aserbajdsjan: Krigsmuseum udstiller ’soldaterhjelme fra dræbte armeniere’, homoseksuelle forfølges

I en tid hvor medierne foregiver, at der findes en fælles global humanistisk kultur, hvor høns græsser blandt sultne ræve, så er det nødvendigt med lidt virkelighed. Sportskommentator Jan Jensen tror også på den universalistiske illusion, men den slags ønsketænkning påvirker næppe Aserbajdsjans ubestridte leder. Fra EB.dk – Danmark spiller kvartfinale i gangsterens baggård.

“Baku i Aserbajdsjan, hvor Danmark spiller kvartfinale mod Tjekkiet lørdag, har andet end sport at byde på. For eksempel et makabert krigsmuseum, hvor temaet er landets årelange krig mod Armenien om enklaven Nagorno-Karabakh.

Mere end 5000 soldater er dræbt under kampene, og på museet er udstillet hundredvis af soldaterhjelme fra dræbte armeniere. Det glædede i den grad Aserbajdsjans præsident og diktator, 59-årige Ilham Aliyev, da han tidligere på året indviede stedet.

Det er sådan, gangstere og krigsherrer opfører sig. Og en gangster er lige præcis, hvad præsidenten er.

… Præcis som Qatar, Kina og Belarus bruger ægteparret Aliyev sporten til at hvidvaske et regime, hvor politiske modstandere, homoseksuelle, kritiske journalister og menneskerettighedsforkæmpere bliver forfulgt, fængslet, tortureret og i nogle tilfælde dræbt.”

(Præsident Ilham Aliyev fremviser hjelme fra dræbte armeniere; Foto: RT)

Oploadet Kl. 01:14 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120106/trackback

7 Comments »

 1. MAN VANDT KRIGEN MOD DE KRISTNE ARMENERE ved en omfattende brug af flyvende og fjernstyrede droner monteret med bomber, raketter og maskinkanoner/ maskingeværer. Armenerne tabte især fordi deres udstyr og materiel var for gammeldags og sparsomt.

  Danmarks forsvar er også gammeldags og sparsomt, og er nu så svagt at det knap nok kan forsvare sig selv, og da slet ikke Danmark.

  Men de radikale mfl. vil gerne sende danske soldater i krig dybt nede i Afrika, så endnu flere danske mænd og soldater kan blive lemlæstet eller komme hjem i kister. Derimod gider matriarkatet og de radikale m/k ikke forsvare Danmark.

  Kommentar by BENT A — 1. juli 2021 @ 04:08

 2. PS: Krigen mod Armenien blev støttet af Tyrkiet, der stillede dronerne til rådighed.

  Kommentar by BENT A — 1. juli 2021 @ 04:48

 3. *BENT A
  Tyrkerne vil gerne have arbejdet fra 1915 gjort færdigt!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. juli 2021 @ 07:16

 4. Jamen, så kan regnbuegfolket (med Bifrost i mente) jo vandre derover og reklamere :-)…..Eller hva? :-)

  Kommentar by Michael Unna — 1. juli 2021 @ 08:38

 5. Det vil nok være en god idé at genopbygge og forstærke det danske forsvar. DANSKERNE ER GJORT FORSVARSLØSE GENNEM DE SIDSTE 30 ÅR. Både med almindelig og hysterisk lovgivning, og gennem store nedskæringer, besparelser og forringelser af forsvarsmagten, hæren, flåden og luftvåbnet m.m.

  Som den foregående blog om studenterkørsel viser, er “berigerne” begyndt at øve sig i guerillakrig mod danskerne. Disse øvelser er forløberen for “svenske” tilstande. Dvs. hverdagsterror i et kolossalt omfang i første omgang. I 2. omgang kan der blive tale om store blodbade og regulær krig mod danskerne.

  Læs selv om hvad der foregår af uhygge og vanvid i Sverige og Frankrig.

  Kommentar by BENT A — 1. juli 2021 @ 09:10

 6. Vi kunne godt bruge nogle år med “højre-national diktator”, det er måske endda det eneste, som kunne redde nationen …

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. juli 2021 @ 13:57

 7. Utrolig flot flise arbejde. Det kunne vi godt bruger her i multietniske Nydanmark.

  https://www.bt.dk/samfund/skaeve-og-gabende-fliser-har-to-gange-sendt-blinde-rikke-til-jorden-det-er-enormt

  Aalborg Kommune beklager over for B.T., at Rikke to gange er faldet ved Kanalhaven, og forsikrer om, at man straks vil undersøge sagen.”

  undersøge sagen”
  Der skal først nedsættes en kommission, der skal placere ansvaret. Forventes efter KV i efteråret.

  Kommentar by tavsen — 1. juli 2021 @ 18:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper