1. juli 2021

Woke-satire v/Titania McGrath: “… consider this: all of the worst people in history were once babies.”

Det er svært at gøre grin med woke som fænomen, for man kan vanskeligt karrikere noget der ligner en parodi på sig selv. Identiteten ‘Titania McGrath’ gør dog et fremragende forsøg. Her en klumme fra The Critic – No babies, no more Nazis.

“A recent article in British Vogue posed the question: ‘Is having a baby in 2021 pure environmental vandalism?’ The answer seems obvious to me, given that babies are responsible for 90 per cent of all the world’s carbon emissions. …

Forced sterilisation is often frowned upon, but the truth is that most of our current problems have arisen from human beings and their tendency to reproduce. Take toxic masculinity. If we were simply to sterilise all males at birth, toxic masculinity would be eliminated within five or six generations.

Those who argue for the so-called ‘continuation of the human race’ are missing two key points. First, until we close the gender pregnancy gap, women will be bearing most of the burden. Second, given the fact that fascism is unknown in the animal kingdom, is the human race worth preserving at all? I’ve never heard of a badger committing a xenophobic microaggression. …

… Besides, traditional pregnancy is so outdated. I know a transblack genderfluid drag queen who got pregnant with non-binary twins in their female testes by lesbian sperm donated by a sapiosexual demi-queer horse fetishist. That strikes me as a far more dignified way to come into the world.

And consider this: all of the worst people in history were once babies. Science has given us many things — air conditioning, tanning salons, gravity, etc — so why is it that they haven’t found a way to engineer children that have the correct opinions? Why are straight white males still being born at all? If we could just come up with a system of selective breeding that weeds out the problematic and the unwoke, there would be no more Nazis.”

(Foto: Medium)

Oploadet Kl. 01:29 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120108/trackback

4 Comments »

 1. Ja, selv Merkel, Ursula og Ylva har været babyer en gang. Det samme gælder Jelved, Zenia Stampe og Sofie Carsten Nielsen. Det gælder også alle DR-kvinderne og Pølletiken journalisterne. Og det gælder Pernille Skipper, Mai Villadsen, Eva Flyvholm, Peder Hvelplund og Pernille Weiss.

  Selv Lars Quisling, Jacob Sprællemand og DFs Tullemand har været små og søde engang. Selvom det lyder utroligt.

  Problemet er at mange politikere og woke kvinder er vokset op, men aldrig er blevet voksne. De vræler, pludrer og hyler som da de var babyer. De er så at sige aldrig vokset ud af kravlegården. Mentalt er de stadig småbørn.

  Babyer og mindre børn kan være yderst charmerende og morsomme og små solstråler. Men når de bliver 30-40-50 år og stadig er infantile og barnagtige og kommer i besiddelse af politisk magt, som de misbruger hæmningsløst, er de ikke morsomme længere, men dødsensfarlige.

  Voksen-babyer burde ikke have adgang til at drive politik eller journalistik. Men nu om dage har de fuld adgang og dominerer alle de gamle partier.

  Det bliver nok Danmarks og Europas undergang. En blodig katastrofe værre end 1. og 2. verdenskrig tilsammen, venter på os.

  Den er sådan set begyndt.

  Kommentar by BENT A — 1. juli 2021 @ 04:31

 2. Ja….Det er jo på Hudfarven man skal kende en Racist….:-) :-) :-) :-). (Sort- på hvidt- humor:-)).

  Kommentar by Michael Unna — 1. juli 2021 @ 13:21

 3. Jeg har fulgt Andrew Doyle (aka “Titania McGrath”) på Twitter og han er ganske sjov og underholdende.

  Jeg er dog ikke stor fan af hans medie (“Sp!ked”), som desværre har overtaget venstrefløjens moralske ramme og kalder folk på højrefløjen for “racister”, “anti-semitter”, “homofober” etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. juli 2021 @ 14:05

 4. Billedet får mig til at tænke på den skræmmende roman Drengene fra Brasilien af Ira Levin (Rosemarys baby). Filmen var dårlig, men plottet var genialt. At fremavle drenge, der blev udsat for samme hændelser som forbilledet.

  “Nazibødlen Dr. Mengele, der under krigen lavede geneksperimenter, lever stadig og arbejder med en frygtelig plan om at genskabe Føreren og Det Tredje Rige.”

  Kommentar by tavsen — 1. juli 2021 @ 21:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper